1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success2002 Fiat Stilo , 1.6l Yelllow - Giallo ginestra
να ρωτησω και εσας...το cruise control το βαζετε καθολου σε λειτουργια γιατι 2 κολλητοι μου που εχουν alfa romeo πολυ σπανια το βαζουν......
fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,
"Πρόεδρος ΣΤΟΑΣ - γνωστοί κ ως η κλίκα του MSN"
fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,
"Πρόεδρος ΣΤΟΑΣ - γνωστοί κ ως η κλίκα του MSN"
Ελα ρεεεεεεεεεε.......... θελω κι εγω cruise control τωρα....................
Σήμερα φίλε angelino έχω να κάνω 650 χλμ. Τα 450 θα γίνουν με CC...
ΜΟΝΙΜΩΣ το χρησιμοποιώ.
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωω.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! πως μπορω να το "φτιαξω" το θεμα???![]()
Κατα αρχάς ευχαριστώ StiloMakeStyle k Ionio-Zante για τις πληροφορίες σας...! Θα τα ψάξω και θα αποφασίσω σε τι αναβάθμιση θα προχωρήσω.. Όσον αφορά την πεταλούδα Ioannidis ακριβώς τα ίδια μου έκανε, όπως τα είπες με την διαφορά οτι δεν έχει βγάλει ακόμα engine fault!!! Θα πάω την Δευτέρα στο συνεργείο να δω τι παίζει και θα το γράψω εδώ :P
@ Ιοnio-Zante είδα σε ενα παλιότερο thread οτι ήθελες να βάλεις ηλιοροφή! Τελικά τα κατάφερες η το άφησες το project;
Θα συνεχίσω λίγο το off topic παρακαλώ ας μεταφερθούν τα ανάλογα post αν δημιουργείται θέμα.. Το αμάξι είναι συνεργείο 3 μέρες και ψάχνουν να βρουν τι έχει..Τα καλώδια ελέγθηκαν τίποτα, αλλαγή πεταλούδας μάλλον αποκλείστηκε και ηλεκτρολόγος συνεργάτης του μηχανικού είπε οτι φταίει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου... Τι να πω δεν ξέρω.. Θα πάω και σε 2ο ηλεκτρολόγο και βλέπουμε..