Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 40

Θέμα: Stilo Upgrades

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Rides
    1
    Chats
    0

Απάντηση: Stilo Upgrades

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο angelinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε 1.4 active μπορεις να βαλεις το cruise control???? το θεμα ειναι ποιος θα ξερει να το βαλει.......
    Ναι ρε εννοείτε. Σε όλα μπαίνει!
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success
    2002 Fiat Stilo , 1.6l Yelllow - Giallo ginestra

Το avatar του χρήστη angelinho
    Περιοχή
    Athens, Greece, Greece
    Chats
    0

να ρωτησω και εσας...το cruise control το βαζετε καθολου σε λειτουργια γιατι 2 κολλητοι μου που εχουν alfa romeo πολυ σπανια το βαζουν......

Το avatar του χρήστη ikaros80
    Περιοχή
    Ιωαννινα
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sailo Εμφάνιση μηνυμάτων
    για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος... θα γινουμε περισοτεροι δλδ ??
    ακομα δεν ξερω σιγουρα αλλα η εταιρεια μου εχει παρει ενα project εκει και μπορει να ερθω εγω
    fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,

"Πρόεδρος ΣΤΟΑΣ - γνωστοί κ ως η κλίκα του MSN"

Το avatar του χρήστη ikaros80
    Περιοχή
    Ιωαννινα
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο angelinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω και εσας...το cruise control το βαζετε καθολου σε λειτουργια γιατι 2 κολλητοι μου που εχουν alfa romeo πολυ σπανια το βαζουν......
    εχει να κανει με τι δρομο εχεις να κανεις ,μες στην αθηνα ειναι αδυνατον να το βαλεις αν ομως εισαι εθνικη ειναι οτι καλυτερο για ξεκουραση και οικονομια.
    fiat stilo 1.2 5d active, uniroyal rainsport 205/55/16 W,H&R 3ποντα, ζάντες αλουμινίου(μαμά), kyb μαύρα, βαρελάκι race sport με στοβιλιστη, τελικό καζανάκι ελευθέρας, φώτα xenon, CC (παρά τρίχα), όργανα abarth, τεμπέλης, connect nav+, εργοστασιακό συναγερμό after market,subwoofer μαμά, τιμόνι με χειριστήρια,

"Πρόεδρος ΣΤΟΑΣ - γνωστοί κ ως η κλίκα του MSN"

Περιοχή
    Athens, Greece, Greece
    Chats
    0

Ελα ρεεεεεεεεεε.......... θελω κι εγω cruise control τωρα....................

Petros e cosi brutale! Το avatar του χρήστη ioannidis
    Περιοχή
    600χλμ Νότια της Θεσσαλονίκης
    Chats
    0

Σήμερα φίλε angelino έχω να κάνω 650 χλμ. Τα 450 θα γίνουν με CC...
    ΜΟΝΙΜΩΣ το χρησιμοποιώ.
    1.6 16v Dynamic / Skywindow / Clima / Cruise Control / Loudlink SSD CD Changer / CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26] / HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
    Ambition bites the nails of success

Περιοχή
    Athens, Greece, Greece
    Chats
    0

ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωω.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! πως μπορω να το "φτιαξω" το θεμα???

Κατα αρχάς ευχαριστώ StiloMakeStyle k Ionio-Zante για τις πληροφορίες σας...! Θα τα ψάξω και θα αποφασίσω σε τι αναβάθμιση θα προχωρήσω.. Όσον αφορά την πεταλούδα Ioannidis ακριβώς τα ίδια μου έκανε, όπως τα είπες με την διαφορά οτι δεν έχει βγάλει ακόμα engine fault!!! Θα πάω την Δευτέρα στο συνεργείο να δω τι παίζει και θα το γράψω εδώ :P

@ Ιοnio-Zante είδα σε ενα παλιότερο thread οτι ήθελες να βάλεις ηλιοροφή! Τελικά τα κατάφερες η το άφησες το project;

Θα συνεχίσω λίγο το off topic παρακαλώ ας μεταφερθούν τα ανάλογα post αν δημιουργείται θέμα.. Το αμάξι είναι συνεργείο 3 μέρες και ψάχνουν να βρουν τι έχει..Τα καλώδια ελέγθηκαν τίποτα, αλλαγή πεταλούδας μάλλον αποκλείστηκε και ηλεκτρολόγος συνεργάτης του μηχανικού είπε οτι φταίει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου... Τι να πω δεν ξέρω.. Θα πάω και σε 2ο ηλεκτρολόγο και βλέπουμε..

Δικαιώματα - Επιλογές