-
εσοτερικο πλαστικο πορτπαγκαζ
gia sas paidia eimai neo melos paroloy pou exo to stilo mou 1,5 xrono tora thelo na matho [pos aferite to esoteriko plastiko tis portas tou portpagkaz exo aferesi tis bides ala den bgeni exei polu zori an gnorizete kai an exei epixirisi kaneis na bali to diakritiko tou abarth apo to grande punto sto stilo to sima pou leei fiat na to alaxo se abarth to strogkilo enow eyxaristo polu ekton proteron me exete boithisi se pola themata kai xoris na sas rotiso meso tou forum
-
Members 2009
Απάντηση: εσοτερικο πλαστικο πορτπαγκαζ
Για να βγαλεις το πλαστικο πρεπει να το τραβηξεις γιατι εχει και κλιπς,βαλε λιγη δυναμη και σιγα σιγα
θα ξεκουμπωσει.Υπαρχει περιπτωση να σου σπασουν μερικα κλιπς,περνεις αλλα κ τα βαζεις....
Καλως ηρθες στο forum μονο γραφε ελληνικα γιατι στραβοθηκα!!!
-
βασικα δεν εχω καταλαβει ποιο ακριβως σημα θελεις να βγαλεις????το μπροστα ή το πισω το σημα???
-
ΤΟ ΠΙΣΟ ΣΙΜΑ ΕΝΟΩ ΑΝ ΤΕΡΙΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΕΡΕΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΡΤΗ ΤΟ GRANDE PUNTO ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΩ ΣΙΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΟ ΕΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΠΑΓΚΑΖ ΤΟ ΦΟΒΙΘΙΚΑ ΜΙΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ GROUP ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΙΠΙΡΕΤΙΚΟ
-
Συνονόματε, (και το λέω για να σε βοηθήσω...) αυτά που έχεις να γράψεις καλό είναι να τα γραφεις πρώτα στο Word που έχει αυτόματη ορθογραφική διόρθωση, και να τα κάνεις ένα copy-paste εδώ...
...και επίσης, ξέρεις, τα κεφαλαία υποδηλώνουν ότι φωνάζεις....
ΦΩΝΑΚΛΑ!!
-
ok φιλε μου ομος βοηθια στιν απορια μου θα δωσεις παντοσ δεν τα εβαζα τα κεφαλεα για να υποδιλοσο οτι φωναζω
-
........." stilo is good but stilo abarth is beter "
.........and Ferrari is much better !!!!
Sorry για το off topic
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 25-10-10 στις 11:24
Δικαιώματα - Επιλογές