Καλησπέρα!Αλλάζω λάστιχα και θα ήθελα καμια γνώμη.Είμαι ανάμεσα στα Michelen primacy HP(Δείκτης ταχύτητας Η) και στα Continental sport contact 2(Δείκτης ταχύτητας V).Και τα 2 καινούργια και ίδια τιμή στα 340€.Γνώμες????
Καλησπέρα!Αλλάζω λάστιχα και θα ήθελα καμια γνώμη.Είμαι ανάμεσα στα Michelen primacy HP(Δείκτης ταχύτητας Η) και στα Continental sport contact 2(Δείκτης ταχύτητας V).Και τα 2 καινούργια και ίδια τιμή στα 340€.Γνώμες????
With eyes closed... Continental sport contact 2
"Οι Θερμοπύλες απέδειξαν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά ολίγοι άνδρες".
Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, 5ος αι. π.Χ
'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας
και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
και την αναρχία ως ευδαιμονία.'
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
Thanks...και εγώ προς τα εκεί έλεγα!Η τιμή είναι καλή έτσι?205/55/16 είναι.
τετοια τιμη που?????? ειναι χειμερινα???
Τώρα σώθηκες.....δεν ξέρω τόσες λεπτομέριες...πρέπει να το μάθω?Δηλαδή βγαίνουν χειμερινά και καλοκαιρινά?Νίκαια είναι.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm να σου πω.
Λοιπόν...απ'ότι ειδα στο internet τα sport contact 2 μονο θερινά βγαίνουν.Εκτος αν κάνω λάθος.
Θερινά θεωρούνται...
Continental δαγκωτό!
Φοράω τα SC3 βέβαια αλλά είναι κορυφαία τελικά!
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
καμμια προταση για χειμερινο?????
θα ταξιδεψω κεντρικη ευρωπη τον δεκεμβριο και πρεπει να φοραω χειμερινα........ η μιπηως να του βα΄λω all weather????? ολο τον υπολοιπο καιρο ειμαι μονιμα μυκονο....
Για δες εδώ http://www.elastika-online.gr/
Όλα τα καλά και γνωστά ελαστικά τα παρουσιάζει θερινά.Τα all weather είναι άγνωστα σε εμένα.Και εγώ για continental λέω αλλά το συγκεκριμένο site σε συγκριση των δύο ελαστικών βγαζει λιγο καλύτερο το michelen.Ισχύει κατι τέτοιο???Όλοι μου έχουν πει ότι το continental είναι πολύ ανώτερο.
Eπισης θα ηθελα να ρωτησω επειδή τo micelen ειναι Η ενώ το conti ειναι V θα ζεσταίνεται πιο δύσκολα?Ο λαστιχας μου είπε ότι επειδη είναι μαλακο λαστιχο θα είναι το ιδιο πραγμα.Εχω 1.6 Dynamic.