-
συμβουλη για FIAT GRANDE PUNTO 1250
γειαα.. μια συμβουλη παρακαλω . ενας φιλος μου ενδιαφερεται για φιατακι και λεει για γκραντε πουντο 1250 CC του 2007 για 6000 , αν θετε σας βαζω και την αγγελια .. εχει κανεις γνωσεις επι του θεματος .. καντε και μια συγκριση με στιλο και σχολιαστε και τιμη .. ευχαριστωω
-
Απάντηση: συμβουλη για FIAT GRANDE PUNTO 1250
Για μικρό αμαξάκι 4 χρονών μια χαρά μου φαίνεται η τιμούλα. Αν είναι και το μοτεράκι με τα 80 άλογα και όχι τα 65 ειναι ότι πρέπει. ¶λλωστε έτσι που έχουν πάει τα πράματα δεν είναι και για να παίρνεις πάνω από 1.2 με τόσα κερατιάτικα που μαζέβονται.. Γι αυτό το λόγο όλα τα μικρά πλέον τα χτυπάνε στην τιμη. Εγώ λογική θα την χαρακτίριζα την τιμη. Πάντως πές στο φίλο σου να το ψάξει καλά γιατί η αγωρά ενος μεταχειρισμένου δεν παύει να είναι ρίσκο και αν ψάχνει ένα αμάξι μονάχα για να κάνει τη δουλειά του και να τον μεταφέρει τοτε να σκεφτεί και αλλες εναλλακτικές εκτος το grande punto γιατί και τα ανταλλακτικά τις φιατ καθε άλλο παρα φθηνά θα τα έλεγα. Αν τώρα του έχει κολλίσει τι να πω, Καλοτάξιδο!
-
Απάντηση: συμβουλη για FIAT GRANDE PUNTO 1250
Αχα.εγώ λίγο που άκουσα και τον ήχο του κινητήρα δεν έχει και πολύ σχέση με το στιλο μου. Εγώ έχω το 1.6 και ακούγεται και πάει με πολυ μεγάλη διάφορα πιο καλα. Πάντως ναι για τα χρονιά του καλή είναι η τιμή .thanks
Δικαιώματα - Επιλογές