Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: Prepaid Κάρτες Γνωμες.

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    0
    Chats
    0

Prepaid Κάρτες Γνωμες.

Παίδες θέλω μια γνώμη. Εχει κανείς να προτείνει μια καλή prepaid καρτα να εχω για αγορες online η σε περίπτωση αναγκης χωρις να χρειαζεται να εχω λογαριασμο στην τραπεζα? Ειχα ψαξει λιγο και η Attica Gift Card μου φαινοτανε καλο αλλα το κακο ειναι δεν εχουνε πολλα καταστηματα. Εσεις τι προτεινετε?
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Απάντηση: Prepaid Κάρτες Γνωμες.

Εγώ έχω από την τράπεζα Κύπρου και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται λογαριασμός, και μπορείς να βλέπεις και το υπόλοιπό σου μέσω ίντερνετ.

Ο Junior του Club Το avatar του χρήστη ammoulianiotis
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
    Chats
    0

Ειχα prepaid Κυπρου για χρονια και την σταματησα γιατι μου την εδωσε η συμπεριφορα της τραπεζας. Τωρα εχω την prepaid της Marfin. Ξερω οτι και η Αγροτικη Τραπεζα εχει καρτες τυπου pre paid... Η Κυπρου καθε φορα που την φορτιζες κρατουσε 1 ευρω, η Αγροτικη νομιζω και καθε φορα που φορτιζεις και καθε φορα που κανεις αγορα κραταει ενα ποσο, η Marfin δεν με κραταει τιποτα γιατι εχω λογαριασμο εκει.

Stilate κανε μια βολτα στα site των τραπεζω και θα δεις τι ακριβως προσφερει η μια και τι η αλλη. Εχω την εντυπωση οτι το 90% και βαλε δεν χρειαζεται να εχεις λογαριασμο, απλα εχεις την καρτα και βαζεις το ποσο που εσυ θελεις να χρησιμοποιησεις!
    Σοφοκλης, Απριλιος 2005
    1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
    Ο Junior του Club ειναι εδω!

Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
    "Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
    "Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"

Για την ασφαλεια σας

Super Moderator Το avatar του χρήστη teo
    Περιοχή
    West Coast, Athens
    Chats
    0

Εγώ απ'την άλλη χρησιμοποιώ την κάρτα ανάληψης από έναν παλιό λογαριασμό της aplha bank που είναι άδειος και βάζω κάθε φορά όσα χρειάζομαι για τις αγορές. Δεν κρατάει τίποτα παραπάνω και είναι και άμεσο στο "γέμισμα" της κάρτας (γίνεται και από ΑΤΜ). Αν έχεις κανέναν λογαριασμό άδειο, εκμεταλεύσου το!

Stilo 1.2 3d / Abarth dashboard / Abarth side skirts / 2din AEG 7" touch screen DVD / Custom bone-white knob / Xenon HID 6000K at low beam & 5000K at high beam / Custom leather steering wheel & knob / Piano black interior & exterior details / Carbon Air Filter Box / Window tint by ASWF / 3,5cm lowering Eibach springs / Custom black projector headlights with DRL... Cultura Italiana!

Οδηγός ανεβάσματος εικόνων στο forum! Πατήστε ΕΔΩ!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ απ'την άλλη χρησιμοποιώ την κάρτα ανάληψης από έναν παλιό λογαριασμό της aplha bank που είναι άδειος και βάζω κάθε φορά όσα χρειάζομαι για τις αγορές. Δεν κρατάει τίποτα παραπάνω και είναι και άμεσο στο "γέμισμα" της κάρτας (γίνεται και από ΑΤΜ). Αν έχεις κανέναν λογαριασμό άδειο, εκμεταλεύσου το!
    Teo , βάρδα και μη ξεχαστείς και βάλεις κανένα γεμάτο ποσό στο λογαριασμό , γιατί μπορεί να κάνει φτερά../..prepaid για μέγιστη ασφάλεια..και να σου τα φάνε ,θα είναι κάτι πολύ λίγα , θα ρίξεις μερικά μπινελίκια και θα σου περάσει../..έχω prepaid της Eurobank , πληρώνω συνήθως μέσω PayPal , κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα ( 3 χρόνια )...

Δικαιώματα - Επιλογές