Eτσι ειναι τα πραματα...Το βλεπω να το πουλαω και εγω το Στιλο μου και να παρω κανα scooter 250/500cc και να ησυχασει το κεφαλι μου...
Eτσι ειναι τα πραματα...Το βλεπω να το πουλαω και εγω το Στιλο μου και να παρω κανα scooter 250/500cc και να ησυχασει το κεφαλι μου...
Η καλυτερη κινηση αλλα αν αντεχει η τσεπη σου κρατα και το Stilo, χτυπα και ενα μηχανακι και ασε το αμαξι να καθεται και οοοταν το χρειαστεις παρτο και κανε την δουλεια σου! Αυτο κανω και εγω, εχω ενα v strom και κυκλοφορω συνεχεια με εκεινο και οταν χρειαζομαι 4 ροδες λογω κρυου, βροχης, η αν θελω να παω καμια εκδρομη με παρεα τσιμπαω το Stilo!
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
Ετσι ειναι αδερφε θελω να το κρατησω το Στιλο,ειναι πολυ καλο αμαξι κατα την προσωπικη μου αποψη,και να μου πεις γιατι να το δωσω?για 2-3 χιλιαρικα?
οχι θα το κρατησω και θα παρω ενα σκουτερακι να κανω τις δουλειες μου.Αλλα με την ζουγλα το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ που μας εχουν κανει σαν να μην πω θελουν να μην εχουμε
να παρουμε ψωμι να φαμε,αμαξι θα εχουμε?
Προσωπικα παιδια εχουμε 3 αυτοκινητα σαν οικογενεια,ενα 1600,ενα 1000 και το στιλο 1,2 λογω αναγκων(δουλεια πατερα,δουλεια μητερας,δουλεια εγω) αλλα τα εξοδα ειναι πολλα.Ενα 500αρακι το χρονο σημα,ενα 500αρι ασφαλειες,βαλε και 300ρικα σερβις,δεν μιλαω για βενζινη,περιπου απο 20ευρω την εβδομαδα ο καθενας.
Ευτυχως εχω ενα παπι απο την παιδικα μου χρονια,το βλεπω να ξαναγεννιεται μολις ανοιξει ο καιρος και μεχρι να βρουμε τιποτα σε σκουτερ.
Και ολα αυτα και ειμαι ακομα 21,το μελλον θα ειναι πολυ δυσκολο για μας....
γ@μ:@ τα φιλαρακι,και εγω 23 ειμαι.θα το νιωσει καλα η δικια μας γενια!!!!κατσε να δεις τι μας περιμενει σε λιγους μηνες ,οχι παραπανω..........ΑΑΑΑΑΑΑ!!!φανταρος εχεις παει?αν ΟΧΙ υπολογισε και αλλα πολλλλλα εξοδα!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω παει φιλε μου ευτυχως πηγα.Απο εξοδα αλλο τιποτα 100 ευρω την εβδομαδα στο παραμεθωριο.Ευτυχως που πηρα μεταθεση κοντα στο σπιτι μου και σωθηκα.Ευτυχως που δουλευουμε κιολας να λες δοξα το θεο και ζουμε λιγο.
ετσι φιλαρακι μου,ετσι...υπομονη να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα και αν δουμε να γινονται χειροτερα φυγαμε για εξω.εκει θα φτασουμε........
1,76 η βενζινη....μπραβο κρατος εις ανωτερα!
Ρεεεε! Τι λετε εσεις οι δυο οι απο πανω;;; 21 και 23;;; Μηπως να το βγαλω το junior τωρα; Και να σκεφτειτε οταν ειχα μπει στο StiloClub εγω ημουν ο μικροτερος...
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
Για την ασφαλεια σας
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
Για την ασφαλεια σας