Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Rush Trailer 2013

Hybrid View

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    0
    Chats
    0

Rush Trailer 2013

Ποιος ανυπομονη για αυτην την ταινια? ας ελπισουνε να μην μαυρωσουνε την ζωη του Niki Lauda και να βγει κατι καλο. Παντως σαν πρωτη ματια φαινετε ωραιο.

Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Ο Junior του Club Το avatar του χρήστη ammoulianiotis
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
    Chats
    0

Απάντηση: Rush Trailer 2013

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν φανταζομαι να εχει την ζητηση που ειχαν τα FnF.
    Οι λογοι που ερχονται στο μυαλο μου ειναι αρκετοι αλλα τον Σεπτεμβρη πιστευω δεν θα χασουμε τιποτα αν αφιερωσουμε 2 ωρες σε μια σκοτεινη αιθουσα να ακουσουμε και κανενα μοτερακι της προκοπης!
    Σοφοκλης, Απριλιος 2005
    1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
    Ο Junior του Club ειναι εδω!

Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
    "Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
    "Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"

Για την ασφαλεια σας

Super Moderator Το avatar του χρήστη teo
    Περιοχή
    West Coast, Athens
    Chats
    0

Ανυπομονώ στο φούλ... Πρέπει να είναι φοβερή ταινία παιδιά.
    Σόφο λογικό να μην έχει την απήχηση του FnF μιας και λίγα θα είναι τα καβουροπαιδάκια που θα πάνε να τη δουν...

ΥΓ:
    Να και μια καλή ευκαιρία να πάμε σαν club σε πρεμιέρα ταινίας... Χεχε! Think about it...

Stilo 1.2 3d / Abarth dashboard / Abarth side skirts / 2din AEG 7" touch screen DVD / Custom bone-white knob / Xenon HID 6000K at low beam & 5000K at high beam / Custom leather steering wheel & knob / Piano black interior & exterior details / Carbon Air Filter Box / Window tint by ASWF / 3,5cm lowering Eibach springs / Custom black projector headlights with DRL... Cultura Italiana!

Οδηγός ανεβάσματος εικόνων στο forum! Πατήστε ΕΔΩ!

Το avatar του χρήστη DHMHTRHS
    Περιοχή
    eleusina attikhs
    Chats
    0

Ωραία ιδέα teo !!!

Ο Junior του Club Το avatar του χρήστη ammoulianiotis
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
    Chats
    0

Και εγω αυτο σκεφτομαι teo, οτι ακομα και απο την δικια μου γενια (γκουχ γκουχ μεγαλωσα) λιγοι ξερουν αυτο τον ανθρωπο...
    Οσο για την ιδεα σου κατι μου λεει οτι μπορει να γινει και στην Θεσσαλονικη κατι παρομοιο, ε παλικαρια;
    Σοφοκλης, Απριλιος 2005
    1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
    Ο Junior του Club ειναι εδω!

Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
    "Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
    "Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"

Για την ασφαλεια σας

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω αυτο σκεφτομαι teo, οτι ακομα και απο την δικια μου γενια (γκουχ γκουχ μεγαλωσα) λιγοι ξερουν αυτο τον ανθρωπο...
    Οσο για την ιδεα σου κατι μου λεει οτι μπορει να γινει και στην Θεσσαλονικη κατι παρομοιο, ε παλικαρια;
    Σωστός!!

Το avatar του χρήστη DHMHTRHS
    Περιοχή
    eleusina attikhs
    Chats
    0

Λογικό να μην έχει την ίδια απήχηση γιατί είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις μια formula ενώ το να πάρεις ένα hontaκι να του κοτσάρεις μια εξάτμιση σαν μπουρί από ξυλόσομπα μια αεροτομή σαν ουρά από f 16 είναι ποιο εύκολο και ας μην πηγαίνει βήμα το αμάξι Νομίζουνε ότι θα σκάση και ο torento και θα τους πάρει για κόντρες χαχαχα!!!! Επίσης ποιο εύκολα κάνεις το αμάξι καγκουρό παρά formula !!!!

Super Moderator Το avatar του χρήστη teo
    Περιοχή
    West Coast, Athens
    Chats
    0

Ναι ρε φίλε στη γενιά μας ( 86άρης δεν είσαι κι εσύ ή κάνω λάθος? ) τον γνωρίζουν μόνο όσοι ασχολήθηκαν... Από εκεί και μετά το χάος! Οπότε άστα...

Το καλό με την πρεμιέρα είναι πως μιλάμε για την ίδια μέρα είτε για Θεσσαλονίκη, είτε για Αθήνα! Κάνουμε λοιπόν ταυτόχρονη επίθεση στα Ster και είμαστε άψογοι!

Stilo 1.2 3d / Abarth dashboard / Abarth side skirts / 2din AEG 7" touch screen DVD / Custom bone-white knob / Xenon HID 6000K at low beam & 5000K at high beam / Custom leather steering wheel & knob / Piano black interior & exterior details / Carbon Air Filter Box / Window tint by ASWF / 3,5cm lowering Eibach springs / Custom black projector headlights with DRL... Cultura Italiana!

Οδηγός ανεβάσματος εικόνων στο forum! Πατήστε ΕΔΩ!

Δικαιώματα - Επιλογές