Κων/νε, το RX8 το έχει ο πατέρας μου εδώ και 6 μήνες. Τον έπεισα να το αγοράσει με σκοπό να το πάρω εγώ μετά από λίγο... Προς το παρόν, πηγαίνει από το σπίτι στην δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι... Το έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Τα λάδια είναι ένας εδώ στην δουλειά που έχει αναλάβει να τα ελέγχει καθε Παρασκευή. Προς το παρόν, με τους ρυθμούς του πατέρα μου, χρειάζεται περίπου 1 λίτρο λάδι κάθε 25-30 ημέρες.
Ο ρότορας έχει εγγύηση για 300.000 χιλιόμετρα και δεν είναι όπως στο RX7 (100.000χλμ αλλαγή ρότορα 1.500.000 δρχ!!!)
(άσχετο) στην Ιαπωνία ήδη κυκοφορεί το τουρμπισμένο (ΜΑΜΑ) με 330 άλογα (επεξήγηση: μόλις το πάρω, βλέπω σε κανέναν χρόνο να αρχίζουν οι μοντίφες!).
Από εμφάνιση είναι πολύ κακό (μαύρο) και με το που θα το πάρω θα του περάσω το bodykit της Veilside, 19" ζάντες και Brembo φρένα...
Η κατανάλωση μας το μαμάει... Έχει τύχει, την ίδια μέρα να φουλάρω 2 φορές! 250 χλμ με 60 λίτρα βενζίνης!!!! Βέβαια τα 250χλμ δεν έγιναν στην άσφαλτο αλλά στον αέρα... και μερικά από αυτά με 240χλμ/ω...
Όσο για την κίνηση πίσω Κων/νε, από τα πρώτα χιλιόμετρα που του έκανα, προσπάθησα να κάνω μια προσπέραση με τρίτη και 3.000 στροφές και (συνηθισμένος από το Stilo) πάτησα το γκάζι στο πάτωμα και τον πέρασα τον άνθρωπο με τις πόρτες! Περιττό να πω τι μούντζα έφαγα! Τα είχε χάσει ο άνθρωπος! Το ίδιο κι εγώ! Πρόσφατα, που το συνήθισα λίγο, είχα βγάλει το αντισπίν και βγήκα από φανάρι σε κεντρικό δρόμο με τις μπάντες. Έλα όμως που στον κεντρικό περίμενε στο κόκκινο μπροστά-μπροστά μπατσικό! Με τη μία σειρήνες, φάροι, κακό... Σταματάω και άρχισες να μου λέει διάφορα! Πήρα κι εγώ ένα αθώο ύφος: "Δεν το έκανε επίτηδες κύριε αστυνόμε μου! Μου γλύστρισε! Δεν είναι δικό μου και δεν το ξέρω καλά!..." Μπάτσος (μετά την επεξήγηση ότι είναι του πατέρα μου και μπλα μπλα μπλα): "Καλά αλλά πρόσεχε γιατί θα σκοτωθείς έτσι που πας." Και μετά την σύσταση άρχισε. "να μπω λίγο μέσα?" "πόσα άλογα έχει?" "είναι αυτό με την μηχανή βάνκελ, ε?" "και πόσο πάει τελική?" μπλα μπλα μπλα.....![]()