απο πρωσοπικη μου εμπειρια θα ηθελα να μεταφρασω το ονομα τις φιατ στο ονομα που αρμοζει στα μετρα μου μιας και ειχα πολλα προβληματα!!!
F.(ιλε).Ι(διοκτιτη).Α(αδικα).Τ(αλεπωρησε)
fiat για μια ζωη" :P :P![]()
![]()
απο πρωσοπικη μου εμπειρια θα ηθελα να μεταφρασω το ονομα τις φιατ στο ονομα που αρμοζει στα μετρα μου μιας και ειχα πολλα προβληματα!!!
F.(ιλε).Ι(διοκτιτη).Α(αδικα).Τ(αλεπωρησε)
fiat για μια ζωη" :P :P![]()
![]()
Πολυ καλη ατακα..εχω ριξει πολυ γελιο.Πραγματι μερικες φορες αδικα ταλαιπωρεισαι να βρεις ακρη με τα ιταλικα..απλα τα δεχεσαι και τα αγαπας γιαυτο που ειναι![]()
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Δεν συμφωνω.....δεν μου αρεσει καθολου μπορω να πω....με εκνευριζει παρα πολυ οταν το ακουω.....μου το λεεει ο κολλητος μου(γερμανοφιλος) οταν μενωω με την 2.0 selespeed....απο σασμαν....
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
ναι ρε σεις ουτε εγω γουσταρω να ακοοω τετοια πραγματα για την fiat.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
το σχολιο ηταν κωμικο οχι για να εκνευριστει κανεις..ετσι!!!ελπιζω να μην παρεξηγηθει!!!εγω ειμαι πρωην γαλλος το ΑΧ δεν μου χε βγαλει τιποτα το στιλο ολο ζηταγε...αλλα μαρεσει σαν αυτοκινητο..και απο γαλλοφιλο με εκανε ιταλοφιλο...δεν υποτιμο την φιατ,,απλα ειπα μια αστεια ατακα!!
To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......
καλη η ατακα :116 αλλα μαλλον πρεπει να κοιτας σε αλλες μαρκες :175 :103 φιλικα :109 :125 :150 :148 :163 :162 :201 φιλικα παντα χιχιχι
5Π 1400cc ΠΑΡΟΣ Simota racing φιλτροχοανη....