Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: For the glory of StiloClub...

Threaded View

Super Moderator Το avatar του χρήστη teo
    Περιοχή
    West Coast, Athens
    Chats
    0

Απάντηση: For the glory of StiloClub...

Λοιπόν για να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε πως πάει η ροή μιας συνάντησης και συνήθως δεν είναι "καθόμαστε-συζητάμε-βρίσκουμε λύσεις" αλλά συνήθως είναι "βρισκόμαστε-αερολογούμε-χαζεύουμε αμάξια-ένας ένας αποχωρούμε". Και έτσι πρέπει να είναι, μην παρεξηγηθώ. Η συνάντηση είναι για ξέσκασμα και ενδυνάμωση προσωπικών σχέσεων μεταξύ των μελών. Συν το ότι σε μια συνάντηση δεν μπορούν να παρευρεθούν όλα τα μέλη του club. Ο Σοφοκλής για παράδειγμα πρέπει να αποκλειστεί από την συζήτηση; Γνώμη μου είναι να αναπτυχθεί εδώ, που θα συμμετάσχουν όλοι όσοι θέλουν χωρίς δικαιολογίες του τύπου "δεν ήμουν εκεί".

Παντελή πίστεψέ με, κανείς δεν θα ερχόταν ούτε θα έρθει ποτέ να σου πει κάτι τέτοιο.

Πρώτον θα κατέρριπτε το θεσμό της οργάνωσης που σωστά είπες κι εσύ. Πάρτο και σαν επιχείρηση. Θα έρθει κάποιος στην επιχείρηση και θα πει θέλω να δουλέψω σε αυτό το πόστο ή μήπως θα πρέπει πρώτα η επιχείρηση να γνωστοποιήσει τις διαθέσιμες θέσεις στις οποίες χρειάζεται εργαζόμενους;

Δεύτερον, όπως είναι λογικό δεν μπορούν όλοι να σου στείλουν ένα ΠΜ και να σου πουν είμαι καλός σε εκείνο και σε εκείνο πχ γιατί είτε δεν σε έχουν γνωρίσει από κοντά είτε δεν έχουν την οικειότητα. Θυμάσαι κι εσύ τι είχε γίνει σε ένα παλιότερο θέμα που λέγαμε περί ανενεργών moderators κλπ. Εσύ λοιπόν διαχειρίζεσαι αυτό το forum/club/παρέα κλπ οπότε εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία του. Λείπουν άτομα από κάποιες δικαιοδοσίες; Λείπει η διάθεση; Λείπει κάτι άλλο; Και απευθύνομαι σε σένα λόγω του ότι είσαι ο admin και παράλληλα ο founder του club. Αν κάνω κάποιο λάθος διόρθωσέ με.

Δεν διεκδικώ ούτε προσπαθώ να κερδίσω κάτι. Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα με σκοπό τη συζήτηση και τις προτάσεις περί αναζωπύρωσης του club, αλλά μετά λύπης μου διαπιστώνω την απουσία μελών τα οποία ήταν ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της ιδέας.

Εδώ χρειαζόμαστε όλοι, όχι επιλεκτικά μερικοί!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 23-03-15 στις 16:51

Stilo 1.2 3d / Abarth dashboard / Abarth side skirts / 2din AEG 7" touch screen DVD / Custom bone-white knob / Xenon HID 6000K at low beam & 5000K at high beam / Custom leather steering wheel & knob / Piano black interior & exterior details / Carbon Air Filter Box / Window tint by ASWF / 3,5cm lowering Eibach springs / Custom black projector headlights with DRL... Cultura Italiana!

Οδηγός ανεβάσματος εικόνων στο forum! Πατήστε ΕΔΩ!

Δικαιώματα - Επιλογές