-
Απάντηση: For the glory of StiloClub...
Θα συμφωνησω και εγω και με ον δημητρη αλλα και με τον θοδωρη!
το μαγαζι εχει οντως κλεισει αλλα αν παρθουν οι σωστες αποφασεις και γινουν σωστες κινησεις απο τα σωστα ατομα η αναγεννηση ειναι πιθανη!
Ενα απο τα βασικα κατ εμε πραγματα που χρειαζονται αλλαγη στο φορουμ ειναι η διαγραφη μεγαλου μερους των νεκρων θεματων και η εμφανισιακη αλλαγη του φορουμ (κατι το οποιο το γραφει πολυ σωστα ο θοδωρης)
Τωρα οσον αναφορα την κατηγορια αρμοδιοτητες μελων μπορω να πω πως παλι μπορουμε να κανουμε μια σωστη κατανομη των αρμοδιοτητων με τα σωστα ατομα
πχ βλεπω πως και φετος ο ντινος προσπαθει ενημερωνει και ασχοληται με το θεμα f1 κατι το οποιο ειχε κανει και περισυ
Ομως παλι για μενα ετσι οπως ειναι ´´τοποθετημενό´´ στο φορουμ αυτο το thread δεν με τραβαει να αντλω συνεχη ενημερωση απο εκει ουτε να μπαινω καθε τρεις και λιγο οποτε παλι εγω προσωπικα στεκομαι στην αλλαγη εμφανισης του θεματος
Τωρα οσο αναφορα τις συναντησεις μεχρι στιγμης δεν νομιζω οτι μπορουσε να πει κανεις τπτ εχουν γινει 3 μεσα σε 6 μηνες αν δεν κανω λαθος οποτε και η παχη τις προαλες μπορει για καποιους να ηταν μακρυα αλλα μια φορα εγινε και εκει αλλα και γενικα συναντηση το προσφατο διαστημα
Anyway εμενα ολα αυτα μου πανε βερεσε η μεγαλυτερη μου απορια και το μεγαλυτερο επιχειρημα ειναι αυτο που θα ακουσω απο καποιο νεο μελος που τα βλεπει φρεσκα και με διαφορετικο ματι!
Δικαιώματα - Επιλογές