-
Απάντηση: For the glory of StiloClub...
το φόρουμ έχει αδρανήσει κατά πολύ... νέα μέλη μπαίνουν εδώ μέσα βλέπουν ότι δεν κινείται φύλλο και φεύγουν. όταν πάθει κάτι στο αυτοκίνητό τους μπαίνουν ρωτάνε και μόλις τους λυθεί το πρόβλημά τους την κάνουν με ελαφρά.. τους δικαιολογώ αφού δεν υπάρχει κάτι να τους κρατήσει..
Απλά είναι κρίμα, επειδή βλέπω πως νέοι ιδιοκτήτες παίρνουν στιλο λόγω κρίσης και λόγω της μικρής μεταπωλητικής αξίας που έχει το stilo (καλώς ή κακώς) και όλοι ξέρουμε το αμάξι μετράει σε εμφάνιση και αυτός που το παίρνει μόνο για τα λίγα λεφτά αντιλαμβάνεται αργότερα ότι έχει μία ιστορία και αξίζει να ασχοληθεί και να το αγαπήσει...
Φυσικά αυτή η αδράνεια στο φόρουμ δικαιολογείται από τους παλιούς-πρωτοπόρους κατόχους που πήραν ένα αμάξι στα ντουζένια του, κάποιοι από αυτούς φτιάξανε το stiloclub, οι υπόλοιποι κάνανε εγγραφή και ζήσανε ένδοξες στιγμές μέσα σαυτό. Τώρα πια το έχουν σαν ένα κοινό αυτοκίνητο να πηγαίνεις στη δουλεία σου να πηγαίνεις τα ταξίδια σου και γενικά να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να ασχολείσαι με φόρουμ κτλ.. Το δικαιολογώ και αυτό.. Άλλοι το πουλήσανε και καλά κάνανε εννοείται, και δεν ασχολούνται με το φόρουμ αυτό πια... Οι ιδιοκτήτες όμως του stiloclub κατά την άποψή μου (έχουν δεν έχουν stilo) πρέπει να είναι "εκεί" πρώτοι απόλους στο club. Είναι ιδιοκτήτες ή όχι; Αν δεν μπορούν πιστεύω υπάρχουν και άλλοι που έχουν περισσότερη διάθεση ή χρόνο για να ασχοληθούν.
Είναι λογικό οι πρώτοι ιδιοκτήτες να μην είναι πάντα διαθέσιμοι. Γιαυτό όπως έχει υποθεί αν δεν θέλουν να το δώσουν τουλάχιστον να δώσουν ευθύνες ώστε κάποια μέλη (που φυσικά θα είναι ενεργά) να έχουν αρμοδιότητες. Είναι όπως η κυβέρνηση. Αν δεν μπορεί να διοικήσει τη χώρα πρέπει να πάρει άλλος τα ηνία... Ή αλλιώς ο Πρωθυπουργός φτιάχνει τα υπουργεία γιατί δεν προλαβαίνει να κάνει τα πάντα μόνος του.
Άλλο τώρα: Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα από κοντά. Τι από κοντά ρε παιδιά; Πότε; Σε 5 μήνες πάλι; Και ποιοι; Οι Αθηναίοι μόνο ή οι Θεσσαλονικείς; Και οι υπόλοιποι στο πηγάδι;; Και γιατί να παρεξηγηθούμε; Πάλι να παρεξηγηθούμε; Stiloclub είμαστε ή Fightclub; Είμαστε φόρουμ ή δεν είμαστε; Θα μπουν εδώ μέσα θα διαβάσουν και θα πουν και την άποψή τους. Αν δεν γράψουν αυτό δείχνει ότι δεν τους ενδιαφέρει και δεύτερον ότι δεν είναι τόσο ενεργοί για να εκφέρουν άποψη...
Η δική μου άποψή πάντα ήταν να δηλώσουν φανερά αυτοί που θέλουν να έχουν ευθύνες/αρμοδιότητες σε κάποιους τομείς πχ moderators, αρθρογράφοι, facebook admins και άλλες αρμοδιότητες που μπορείτε να γράψετε και εσείς. Οπότε γράφουμε: Εγώ μπορώ για τάδε αρμοδιότητα. Είμαι καλός σε αυτό.... ο άλλος είναι καλός σε αυτό.... ο τρίτος να είναι υπεύθυνος για το τάδε κ.ο.κ.
Φυσικά όλα αυτά με την έγγριση του Stilatou αυτός έχει τον πρώτο και το τελευταίο λόγο.
Fiat Stilo 1.4 5d

Δικαιώματα - Επιλογές