Παιδια γιατι το κανουμε τοσο πολυ σε... Εμεις και εσειςσδεν πιστευω πως ειναι κανεις κλικα με τον αλλον για να του φαει καμια πολυποθητη θεση!
εδω συζηταμε την σωστη διαχειρηση επαναλειτουργια η οπως αλλιως θελετε πειτε το ενος φορουμ που κακα τα ψεματα εχει πορεια καθοδικη !
Με ολο το θαρρος θελω να κανω και εγω ενα δυο προτασεις παντα χωρις παρεξηγηση και αν καποιος δεν γουσταρει που ανεφερα το ονομα του μου το λεει και το σβηνω απλα λεω 1-2 ιδεες

ιωαννιδης αν δεν κανω λαθος ασχολεισαι και εχεις γνωση πανω σε προγραμματισμο κατι πολυ σημαντικο ισως και σημαντικοτερο για την σωστη λειτουργια ενος φορουμ και μιας ιστοσελιδας

ο ντινος οπως προανεφερε και γνωριζω εχει καποιες επαφες φιλιες η οτιδηποτε με καποια ατομα τα οποια εργαζονται η ασχολουνται με τον χωρο του αυτοκινητου οποτε μπορει να φερει ιδεες προτασεις η οτιδηποτε για καποιο μαγαζι η κατι τετοιο
(ολοι μας ξερουμε ανθρωπους με που δουλευουν πανω στο αντικειμενο απλως επειδη το εθεσε ο ντινος συγκεκριμενα το ανεφερα)

ο αγγελος οπως πολυ σωστα προανεφερε ο θοδωρης ασχολειται με το φβ και πιστευω προσωπικα πως μπορει να διαχειρηστει παντα με τις ´´οδηγιες´´ και ολα τα συναφη το φβ που πρεπει να γινει ενα σκαλοπάτι για το φορουμ

Ο σοφο για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας καθησε και ασχοληθηκε χωρις ουτε κερδος να εχει και μεταξυ μας ουτε κινητρο μιας και σε προςφατη συναντηςη πανω εκει που ρου ειπαν 6 αμαξια ητανε μονος του αν δεν κανω λαθος και ετρεξε το θεμα μπλουζες αυτοκολλητα οποτε πιστευω αν του εχει παραμεινει αυτη η ορεξη μπορει να βοηθησει με καπιον τροπο

ο θωδορης δεν ξερω αν γουσταρει να αχοληθει με κατι τυποu moderator αλλα τον γνωριζω λιγο υπολογιστακια και πιστευω πως εχει και την ορεξη και το λεγιν να ανταπεξελθει στις καταστασεις
Anyway με κατι δεν συμφωνειται η οπως ειπα πειραξε καποιον π ανεφερα το ονομα του μου το λεει , παντα με καλη προθεση οτι λεω