Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: For the glory of StiloClub...

Threaded View

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

Απάντηση: For the glory of StiloClub...

gunner7 δεν καταλαβαινω με τη αποδειξεις τα λες αυτα. Εγω προσωπικα παιζει να μπαινω καμια 10ρια στα γρηγορα μεσα στην ημερα μεταξυ δουλειας και απο το κινητο να βλεπω οτι κινουνται ομαλα και με το ιστορικο βλεπω και ποιος μπανει moderator η μη. To ιδιο και ο ιωαννιδης. Οι περισσοτεροι moderator μπαινανε καθημερινα. Μην μιλαμε για πραγματα που δεν εχουμε εμπειρεια.

Η διαχειριση ενος φορουμ δεν ειναι το στηνο και τελος καθομαστε στην καρεκλα. Οσο και να μην σας φαινετε ειναι καθημερινος γολγοθας. Καθημερινα πρεπει να ελενξουμε ti γραφονται τα παντα μην ειναι κατι που δεν πρεπει να υπαρχει και να ειναι εναντιον στους κανονες του φορουμ.Πρεπει να δουμε οποιος γραφετε αμα ειναι bot για να παρει εγκριση να μπει. Μαζι με ατομα που εχουνε χασει κωδικους. Τοπικ σε ασχετες κατηγοριες και μετα συχνο update στον σερβερ και λογισμικο του φορουμ Μπορει να μην εχω τον χρονο να απανταω αμεσα αλλα παντα βλεπω τι γινετε μεσα.

Σε αυτο βαζω και τον ιωαννιδη διοτι το παιδι απο μελος εχει αναλαβει ενα τεραστιο βαρος βοηθωντας εμενα, μην σας πω ο ιωαννιδης εχει σηκωσει ολο το βαρος της σελιδας διοτι εχω θεωριτικη γνωση και ερασιτεχνικη ασχολια ενω ο ιωαννιδης το κατεχει περισσοτερο. Ολα αυτα οικιοθελως βοηθαει απο την καρδια του.

Οσο για το καμπανακι απο την στιγμη που επεσε το βαρος πανω μου απο εκει που ειχαμε καποια ατομα στην σελιδα εβαλα αμεσως ανακοινωση τοτε που επρεπε να πληρωθει το σερβερ και που ζητουσα βοηθεια για θεματα του κλαμπ ειναι ακομα εκει. Πολλοι προσφερθηκανε λιγοι ομως προχωρησανε να το κανουνε πραξη. Και επειδη στο ιντερνετ γινονται παρεξηγησεις ολα αυτα τα λεω με ηρεμο τροπο χωρις εκνευρισμο.

Απλα λογω ιστοριας του κλαμπ θα παρακαλεσω, (και ξερω οτι γινομαι κουραστικος) οτι γινετε, να γινετε πρωτα συννενοηση με εμενα τον ιωαννιδη και οποιος αλλος αποτελεσει μελος της ομαδας.

Απλα επειδη μου ετυχε ενα σοβαρο ιατρικο θεμα για ενα μηνα δεν θα ειμαι διαθεσιμος για συναντηση, απο το τηλεφωνο ναι οσο μπορω και πμ η αμα γουσταρει κανεις κερναω καφε στο σπιτι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stilatos : 26-03-15 στις 14:37
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Δικαιώματα - Επιλογές