Σελίδα 1 από 4 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: PUNTO PROJECT...DO IT YOURSELF...ONLY...!!!

PUNTO PROJECT...DO IT YOURSELF...ONLY...!!!

Μολις αγορασα ενα Punto 1.8 HGT....θα γινει to demo car της εταιριας μου...εχει κανει πολλα χιλιομετρα και ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο...θα γινει ημιαγωνιστικο...οι προυποθεσεις ειναι να γινει 235-250 αλογα με τurbo ....αυτο θα γινει σιγα σιγα αλλα θα ειναι ολο το αμαξι DO IT YOURSELF..Ηταν και ο απαραβατος κανονας απο τον πατερα μου οτι το συνεργειο δεν εχει χρονο για τετοια πραγματα και πρεπεινα συννενοηθεις μαζι τους για το ποτε θα γινει η βελτιωση η μηχανικη.....
    ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.....
    1)Ελαφρωμα αμαξωματος...δηλαδη βγαλσιμο ταπετσαριες καθισματα ουρανος...τα παντα.....μοκετες ολα....
    2)Κατεβασμα μηχανης
    3)Ραψιμο ολο του αυτοκινητου.
    4)τοποθετηση roll-bar
    6)Λυσιμο μηχανης
    8)Τοποθετηση πυροσβεσης και μπακετ αγωνιστηκο σαλονι....
    7)Καταλυτες δεν θα υπαρχουν ,απλα ενας σωληνας απο την πολλαπλη που θα βγαινει στο πλαι...(αςι αι καλα ο ποπαυ)
    Μεχρι εδω ηταν ολα τα ευκολα......που μπορω με την βοηθεια των μηχανικων να γινουν..(καποια δωρακια θα πεσουν).....τωρα αποα βελτιωσεις ξερω αρκετα πραγματα ...αλλα δεν εχω σπουδασει ουτε μηχανολογος ουτε εχω δουλεψει παρα πολυ στην βελτιωση.....

ποια τουρμπινα ???
    τι ιντερκουλερ???
    ενταξει οι μηχανικοι γνωριζουν αλλα θελω και εγω με την βοηθεια σας να δωσω καμια ιδεα....το αμαξι θα ειναι μονο για χρηση πιστας και events....
    και βεβαια για λιωσιμο και απο εσας (σε οσους αντεχουν και χωρανε σε μπακετ....)
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ βδομαδα του συγκεκριμενου εγχειριματος.....
    ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.....
    ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
    Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
    210-3453826

Site Admin Το avatar του χρήστη ThoDoriS
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

PUNTO PROJEKT...DO IT YOURSELF...!!!!ONLY...

Εγώ χωράω άνετα σε bucket.....χιχιχιχι
    StiloClub.gr
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

αμα θες εχω τον καλυτερο test driver εγω!!!
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Banned Το avatar του χρήστη verone
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

Και ο verone ο DEMO DRIVER καλα αν δεν το παρω στα χερια μου πρωτος δεν ξανα μπαινω στο club περημενω κωνσταντινε.Καλα ε τωρα φτιαχτικα περνω αδεια οποτε θες και ειμαι 24 ωρες το 24ωρο στο συνεργειο και κανω οτι θες μεχρι και αερα θα σου κανω να μην υδρωσεις αλλα θα ειμαι απο πισω σου χα χα χα!Ετοιμαζε λαστιχα για πεταμα!

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

verone αμα το παμε ετσι εγω θα επρεπε να εχω την πρωτια σαν επιτημος προεδρος και ιδρυτης
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

Banned Το avatar του χρήστη verone
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

Re: PUNTO PROJEKT...DO IT YOURSELF...!!!!ONLY...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stilatos
    verone αμα το παμε ετσι εγω θα επρεπε να εχω την πρωτια σαν επιτημος προεδρος και ιδρυτης
    Ναι δεν λεω οχι αλλα αν εισαι εσυ ο επιτημος προεδρος εγω ειμαι ο επιτημος τρελος του club χι χι χι χι!

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

χαχαχα οντως o επισημος BURNOUT ΜΑΝ του κλαμπ

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0

εγώ θα περιμένω υπομονετικά σαν μικρό και ταπεινό μέλος ....

να φτιάξεις Stilo DEMO CAR ......
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

αντε κωσταντινε ετοιμαζόμαστε και εμεις εδώ για ενα 1800αρι turbo....τουρμπινα οποσδηποτε 3αρα ρουλεμανατη για να στροφαρει πιο ευκολα....για intecooler ενα της forge σε στυλ εβο που κυκλοφορεί είναι αρκετο....με μειγματα/avance τι θα κάνετε..??

αν θελεις μπορεις να με φωναξεις στο ξηλωμα..παντα ηθελα να το κανω αυτό....επίσης να ξέρεις ότι υπάρχι γενικά ενα μπέρδεμα με τα roll-bar και κατι νεους κανοινσμούς....τα θελουν πιο gkeyka τωρα και να γραφουν πανω omp h sparco....
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Ρε προεδρε αλλαξοπιστησες???Παντως ουτε εγω θα ελεγα οχι σε ενα λιωσιματακι του punto!!

Δικαιώματα - Επιλογές