-
PUNTO PROJECT...DO IT YOURSELF...ONLY...!!!
Μολις αγορασα ενα Punto 1.8 HGT....θα γινει to demo car της εταιριας μου...εχει κανει πολλα χιλιομετρα και ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο...θα γινει ημιαγωνιστικο...οι προυποθεσεις ειναι να γινει 235-250 αλογα με τurbo ....αυτο θα γινει σιγα σιγα αλλα θα ειναι ολο το αμαξι DO IT YOURSELF..Ηταν και ο απαραβατος κανονας απο τον πατερα μου οτι το συνεργειο δεν εχει χρονο για τετοια πραγματα και πρεπεινα συννενοηθεις μαζι τους για το ποτε θα γινει η βελτιωση η μηχανικη.....
ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.....
1)Ελαφρωμα αμαξωματος...δηλαδη βγαλσιμο ταπετσαριες καθισματα ουρανος...τα παντα.....μοκετες ολα....
2)Κατεβασμα μηχανης
3)Ραψιμο ολο του αυτοκινητου.
4)τοποθετηση roll-bar
6)Λυσιμο μηχανης
8)Τοποθετηση πυροσβεσης και μπακετ αγωνιστηκο σαλονι....
7)Καταλυτες δεν θα υπαρχουν ,απλα ενας σωληνας απο την πολλαπλη που θα βγαινει στο πλαι...(αςι αι καλα ο ποπαυ)
Μεχρι εδω ηταν ολα τα ευκολα......που μπορω με την βοηθεια των μηχανικων να γινουν..(καποια δωρακια θα πεσουν).....τωρα αποα βελτιωσεις ξερω αρκετα πραγματα ...αλλα δεν εχω σπουδασει ουτε μηχανολογος ουτε εχω δουλεψει παρα πολυ στην βελτιωση.....
ποια τουρμπινα ???
τι ιντερκουλερ???
ενταξει οι μηχανικοι γνωριζουν αλλα θελω και εγω με την βοηθεια σας να δωσω καμια ιδεα....το αμαξι θα ειναι μονο για χρηση πιστας και events....
και βεβαια για λιωσιμο και απο εσας (σε οσους αντεχουν και χωρανε σε μπακετ....)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ βδομαδα του συγκεκριμενου εγχειριματος.....
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.....
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
Δικαιώματα - Επιλογές