Εγω προσφερομαι να βοηθησω στο ξηλωμα...Θα στο σακατεψω το puntακι!!!Πλακα πλακα θα βοηθησω γιατι μου αρεσουν οι modiφιες γενικως..
Εγω προσφερομαι να βοηθησω στο ξηλωμα...Θα στο σακατεψω το puntακι!!!Πλακα πλακα θα βοηθησω γιατι μου αρεσουν οι modiφιες γενικως..
Συμπτωματικα πριν λιγο μιλαγα με εναν φιλο για βελτιωση του HGT, με managment τι θα κανετε?
Αγραφο εγκεφαλο?
Η ζώνη σώζει σωές...
www.puntoclub.gr
www.italania.gr
(ενας χωρος για αυτους που πιστευουν οτι οταν οι Ιταλοι εφτιαχναν μοτερ οι αλλοι ηταν πανω στα δεντρα)
ΣΤο θεμα του προγραμματισμου θα βοηθησει λογικα ο δημητριαδης.......
Σημερα ξεκινησαν ολα....πληθυκε το αμαξι γιατι ηταν σε αθλια κατασταση....δεν το πειραξα καθολου για να μπορουμε να περιεργαστουμε την κυριακη....
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
Η αρχή έγινε λοιπόν!!!
Κωσταντίνε τι χρώμα είναι?Πάντως μ'αυτά που θές να βάλεις και με το μεράκι που έχεις σίγουρα θα γίνει απίστευτο και πολυ γρήγορο!
Σου εύχομαι οτι καλύτερο και μετά από καιρό να το δούμε και να μην πιστεύουμε στα μάτια μας!
Ειναι ανθρακι αλλα κατα πασα πιθανοτητα να μπορεσω (που θα μπορεσω)θα το κανω facelift.....θα ειναι φουσκωμενο οπως ακριβως το αγωνιστηκο της fiat.....ολα γινονται βασισμενο πανω σε αυτο....το ειχαμε και το δουλευαμε 3 χρονια στο συνεργειο....
αππλα ευτυχως ερχεται καλοκαιρακι και το συνεργειο θα ειναι το αυγουστο λιγο πεσμενο λογω διακοπων και θα μπορεσω να το δουλεψω...
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
"Ειναι ανθρακι αλλα κατα πασα πιθανοτητα να μπορεσω (που θα μπορεσω)θα το κανω facelift.....θα ειναι φουσκωμενο οπως ακριβως το αγωνιστηκο της fiat"...
θελω να το δω αυτό....δηλαδη εχουμε και λεμε...
1.πρισμένο
2.1800 turbo
3.ελαφρωμένο
εκτιμώμενη ισχύς 240ps
εκιμώμενο βαρος 900κιλά..
μιλάμε για 0-100 κάτω απο 6sec...
Ελπιζω.....!!!!
μακαρι...
θα το ηθελα....
το ποιο πιθανον να κοπει και η μετωπη μπροστα για επιπλεον χωρο(οπως στο αγωνιστικο)....
πετρο θα κετεβεις την κυριακη??να το δεις και να ακουσω και την δικια σου γνωμη!!!!!
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
Μπαινει προγραμμα? Δεν νομιζω.Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Θα βαλεις αγγραφο επανω?
Η ζώνη σώζει σωές...
www.puntoclub.gr
www.italania.gr
(ενας χωρος για αυτους που πιστευουν οτι οταν οι Ιταλοι εφτιαχναν μοτερ οι αλλοι ηταν πανω στα δεντρα)
Κρίμα που δεν ήρθατε την Κυριακή.....το puntaki μας περίμενε όλους......
Ορίστε μερικές φώτος.....όλα τα λεφτά ο θόρυβος που έκανε....
![]()
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...