τι ζαντες ειναι αυτες ρεεεεε...??
αμ τα λαστιχα...paris-dakar ετρεχε το εργαλείο...??
καθε μερα λεω το ξεκιναω...αλλα πολυ δουλεια ρε ****το.....αμα αρχισω ομως θα κοιμηθω στο μαγαζι...........το αυτοκινητο εχει 91000κμ αγωνιστηκα......
δεν με ενοχλει καθολου για το λογο οτι θα ανοιχτει το μοτερ για σφυρηλατα και αλλα εντοσθια...........!!!!!!!!!!
πετρο????
θελω την βοηθεια σου για τι σφυρηλατα????
2,5 μαλλον.....??τουρμπινα...!!!!
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
oxi κωνσταντινε εισαι παλαβος...3αρα ρουλεμανατη θελει το εργαλειο...2,5 μαλλον.....??τουρμπινα...!!!!
για τα εμβολα θα ψάξω...αν και ξέρω ότι μπορεις και να τα βγαλεις και να τα στειλουμε για σφυρήλατα (ενα μονο), αν δεν υπάρχουν ετοιμα...
ρε σεις να κοιταξουμε στην σελιδα απο n-technologies? εχει πραματια εκει για το punto.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
Πετρο θελω να εχω μπαμ απο χαμηλα...δεν με απασχολει στα πολλα.....δηλαδη μεσα σε πιστα η 3αρα θα ειναι ψοφια χαμηλα....
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
κωνστανττινε κοιτα...για το μοτερ αυτο κανει η 3αρα..ρουλεμανατη παντα εχει μεγαλη διαφορα στο lαg καθώς τα ρουλεμαν δεν σταματουν να γυρίζουν σε αντιθεση με τις απλες με τα κουζινετα...
αν τυχον βαλεις μικρη τουρμπινα για αυτο το μοτερ τοτε θα την ξελιγώσεις γρήγορα και στα ψιλά θα είναι ψώφιο...ΔΕΝ ΘΑ γινει καλή μετατροπή..θα εχεις παρα πολύ μεγαλες θερμοκρασιες στην εξαγωγή λόγο τρελών στροφών τουρμπινας απο χαμηλά και γενικά η μετατροπή θα ειναι χαλια...βεβαια υπάρχουν και οι υβριδικές αλλα θελουν ψαξιμο πολύ να μην γινει καμια πατατα και μετα δεν γινεται τιποτα να διορθωθει..
παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω..θελει μηχανικό...παρε ρε τρελε ενα τηλ τον θοδωρή να τον ρωτησεις...θα του πω εγω..
:roll: :roll: :136 :136
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...