Óôï profile åðéëïãÝò update êáé continue äåí õðÜñ÷ïõí. ÕðÜñ÷ïõí ìüíï save êáé cancel. ÊÜíïíôáò ôéò ñõèìßóåéò êáé ðáôþíôáò save üëá ðÜíå êáô'åõ÷Þí. ÌåôÜ óôñáâþíåé ôï ðñÜìá. Áí âãþ áðü ôï profile êáé îáíáìðþ Ý÷åé ðÜëé ôéò áñ÷éêÝò ñõèìßóåéò.
Áí áðü ôï profile ðÜù óôï url ðïõ äßíåéò öôÜíù óôçí åíôïëÞ "close my account". Ôçí åðéëÝãù êáé ìåôÜ ëÝåé "Your account has been closed and scheduled for deletion". Âãáßíù ôåëåßùò êáé îáíáìðáßíù óôï Hotmail, åíåñãïðïéþ ôï account êáé âëÝðù ïôé ìïõ ëåßðïõí 23 ÌÂ.
Ôß êÜíù ëÜèïò ?
Áðü ðïéï ìåíïý ðÜù óôï AccountClose ?