Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: I dont like SUV's

Hybrid View

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη john_stil
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0
    Chats
    0

I dont like SUV's

Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα SUVs...
    και ειδικα οι τυποι που τα οδηγουν... γιατι νομιζουν οτι εχουν κατι ιδιατερο... και καλα...

το πιο σπαστικο ειναι το πως οδηγουν... μεσα στην μεση του δρομου και αργα ή αλλες φορες με σπαστικους ελιγμους και να βλεπεις τα παιδακια μεσα κολλημενα απο το τζαμι με κατι προσωπα τρομου...

Ο βαρετος οικογενειαρχης που του εχει επιβαλει την αποψη και το γουστο της η γυναικα του που μπορει να μην ξερει καν να οδηγει... και αν οδηγει θα του το εχει γεμισει γρατσουνιες και βαθουλωματα... που δεν μπορει να εχει πλεον ενα hot-hatch ή γενικα ενα sportscar και εχει παρει την μαουνα να βαζει γυναικα, παιδια, πεθερα, γατια σκυλια καροτσια και οτι αλλο σκεφτουν ολοι οι παραπανω εκτος απο αυτον...

I HATE SUV΄s

I LOVE HATCH CALLED STILO....

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

SUV

και γω ειμαι υπερ των hatchback..(γιαννη αν μπορεις διορθωσε λιγο τον τιτλο)
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη Karateka
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Chats
    0

SUV

Δε θα με χαλούσε για 2ο αμάξι το IDEA TERRE.
    Αμάξι χωρίς άστρο, χεσ΄το κι άστο...(και το Smart δεν έχει άστρο)

Ενα ΚΑΜΑL δεν με ενοχλει καθολου με 250 αλογα......
    μα καθολου.....αλλα πιτα κατω...ενα με την γη ...για να στριβουμε...
    ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
    Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
    210-3453826

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0
    σπαστικους ελιγμους και να βλεπεις τα παιδακια μεσα κολλημενα απο το τζαμι με κατι προσωπα τρομου...
    άυτό το βλέπω συχνά πυκνά....
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΖΩΝΗ .......

στο θέμα μας......
    και εγώ είμαι υπέρ hatchback ...
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

γενικα και εγω δεν τα πολυσυμπαθω.... δηλαδη αν ηθελα 4Χ4 δεν θα επερνα suv αλλα ενα jinmy που ειναι σκυλι και δεν μασαει τιποτα... για βουνα ποταμια..κτλ.....
    τωρα αν ανεβουμε κατηγορια π.χ. cayenne κ΄ Χ-5....θα υποκυψω.....

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0
    ακου τα jeep ειναι αλλη φαση και για αλλα πραγματα. Επειδη τυχαινει ο αδερφος μου να ειναι σε ενα off-road club τα παιδια πραγματακια περνανε καλα. Εχω παει και εχει πολυ χαβαλε. Απλως το υπερτατο ξενερωμα οταν ακοοω την καθε γκομενα οτι θελει jeep "ναι μωρη το hondos ειναι πανω στο βουνο για να το φτασεις μονο με jeep μπορεις" (sorry κοριτσια δεν το λεω με κακια απλως συνεχεια με ρωτανε κοπελες τι αμαξι να παρουνε και οταν τους ρωταω εσυ τι θα ηθελες και το ακοοω και μετα τις ρωταω σκοπευεις να πας ταξιδακια Off-road και μετα μου λενε οχι τρελαινομαι)απλως πιστευω οτι οποιος εχει jeep ελπιζω πραγματικα να το χαρουνε για τον λογο που ειναι φτιαγμενο το αμαξι οχι να το εχουνε μονο για την πολη και τιποτα αλλο. Ασχετο παιδες αμα ξερετε καποια κοπελα και εχει ενα 4χ4 να της δειξετε πως να το ενεργοποιη σε καταστασεις που θα ητανε ενα συν να το βαλουνε (παραδειγμα: ακομα και με λιγη βροχη, πλυμμηρα, παγετος, η κακοτραχυλος δρομος) απο θεμα ασφαλειας. Θυμαμαι με μια κοπελα που τα ειχα φτιαξει ειχε ενα jimny και ειχαμε φτασει σε σημειο να τσακωνομαστε διοτι δεν ηθελε να της δειξω πως μπαινει το 4χ4 για να το βαζει στην βροχη και της πλυμμηρες. Εγω φταιω που νοιαζομαι τελως παντων
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη Karateka
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Chats
    0
    Την περασμένη Κυριακή ήμουν για καφέ στην Κρήνη και ήταν ένας κάνγκουρας με ΚΙΑ SPORTAGE και εξάτμιση Group N να δίνει ξερές.

Ρε παπάρα μού'ρθε να του πω, αν ήθελες γκάζια τι το πήρες το 4Χ4?
    Αμάξι χωρίς άστρο, χεσ΄το κι άστο...(και το Smart δεν έχει άστρο)

γιατι ειναι γρηγορος και επειδη ειναι super οδηγος....τι λεγαμε σε ενα αλλο Post????αντε αυτος να παει να στριψει......
    ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
    Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
    210-3453826

Chats
    0
    να εισαι με το SUV παιδια σκυλια πεθερα κτλ κτλ και να λενε "εβγαλε ο μ-λ-κ-ς την οικογενεια βολτα" και εκει που κανουν το λαθος να σου χωθουν πατας το γκαζι και σε ψαχνει να δει που εισαι !!!!

SUV Rulzzzzzzzzzzz
    Έχω και MultiWagon πάμε μια βόλτα;
    Φιλάκια >>> Dina
    http://briefcase.pathfinder.gr/contents/dina/30121

Δικαιώματα - Επιλογές