ακου τα jeep ειναι αλλη φαση και για αλλα πραγματα. Επειδη τυχαινει ο αδερφος μου να ειναι σε ενα off-road club τα παιδια πραγματακια περνανε καλα. Εχω παει και εχει πολυ χαβαλε. Απλως το υπερτατο ξενερωμα οταν ακοοω την καθε γκομενα οτι θελει jeep "ναι μωρη το hondos ειναι πανω στο βουνο για να το φτασεις μονο με jeep μπορεις" (sorry κοριτσια δεν το λεω με κακια απλως συνεχεια με ρωτανε κοπελες τι αμαξι να παρουνε και οταν τους ρωταω εσυ τι θα ηθελες και το ακοοω και μετα τις ρωταω σκοπευεις να πας ταξιδακια Off-road και μετα μου λενε οχι τρελαινομαι)απλως πιστευω οτι οποιος εχει jeep ελπιζω πραγματικα να το χαρουνε για τον λογο που ειναι φτιαγμενο το αμαξι οχι να το εχουνε μονο για την πολη και τιποτα αλλο. Ασχετο παιδες αμα ξερετε καποια κοπελα και εχει ενα 4χ4 να της δειξετε πως να το ενεργοποιη σε καταστασεις που θα ητανε ενα συν να το βαλουνε (παραδειγμα: ακομα και με λιγη βροχη, πλυμμηρα, παγετος, η κακοτραχυλος δρομος) απο θεμα ασφαλειας. Θυμαμαι με μια κοπελα που τα ειχα φτιαξει ειχε ενα jimny και ειχαμε φτασει σε σημειο να τσακωνομαστε διοτι δεν ηθελε να της δειξω πως μπαινει το 4χ4 για να το βαζει στην βροχη και της πλυμμηρες. Εγω φταιω που νοιαζομαι τελως παντων

Απάντηση με παράθεση