Έχω παρακολουθήσει εκπομπή στην αγγλία με θέμα το φρενάρισμα. Το ABS σταματάει πιο γρήγορα απλά δίνει την αίσθηση ότι καθυστερεί. Χωρίς ABS φρενάρουμε και ακούμε λάστιχα να τρίζουν, το αμάξι να σέρνεται και νομίζουμε ότι σταματάμε νωρίτερα. Είναι περισσότερο ψυχολογικό. Από την στιγμή που η πρόσφυση της ασφάλτου είναι κακή, είναι προτμότερο να φρενάρει ο τροχός γυρνόντας το λάστιχο, παρά να τρίβεται, όπου γλυστράει και πάει πιο μακριά. Το ABS επειδή σου δίνει (την σωστή) αίσθηση ότι ο τροχός συνέχεια γυρίζει, νομίζεις ότι αργεί να σταματήσει.

Όπως ανάφεραν κάποιοι και παραπάνω, είναι λάθος να αφήνουμε το φρένο όταν ενεργοποιείται το ABS και μας "κλωτσάει" προς τα πίσω. Σύμφωνα με την εκπομπή που είχα παρακολουθήσει, μόνο σε περίπτωση πολύ καλής ποιότητας ασφαλτοτάπητα σταματάει ένα αμάξι χωρίς ABS το ίδιο γρήγορα με ένα που έχει ABS (μιλάμε για ποιότητα Αγγλίας, αρά πουθενά στην Ελλάδα). Μια παρατήρηση που έκανε η εκπομπή, είναι η σημαντική βελτίωση στην απόσταση φρεναρίσματος με το πέρασμα του χρόνου. Τα καλύτερα αυτοκίνητα πριν εμφανιστεί το ABS σταματούσαν από τα 100χλμ/ω σε περίπου 48 μέτρα, ενώ τώρα ένα συμβατικό αυτοκίνητο σταματάει στα 40-45, ενώ ένα επιδόσεων σε 34-35 μέτρα!

Θα έλεγα να μην φοβόμαστε να πατάμε το φρένο στο πάτωμα και προπάντων να μην μετανιώνουμε και πέρνουμε το πόδι μας από αυτό. Όπως είπε και ο Παντελής, το ABS μας δίνει την δυνατότητα του ελιγμού, κάτι που δυστυχώς την ώρα που χρειάζεται δεν περνάει από το μυαλό μας και πατάμε φρένο και πηγαίνουμε ίσια στον "στόχο" μας...

Μιας και παραθέτουμε και κάποια παραδείγματα/εμπειρίες, να πω πως το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν κολητός πίσω από ένα Golf παλιό και πηγαίναμε με 60-70χλμ/ω μέσα σε κάτι στενά, και πετάγετε κάποιος και πλακωνόμαστε στα φρένα. Το Golf τράκαρε κι εγώ που τον είχα κολλητό στο μισό μέτρο σταμάτησα 1,5-2 μέτρα πιο πίσω. Αν υπολογίσουμε ότι τράκαρε οπότε αν δεν είχε αμάξι να τον σταματήσει θα ήταν ακόμη πιο μπροστά και η διαφορά ακόμη πιο μεγάλη, το ABS σταμάτησε πολύ πιο γρήγορα. Βέβαια παίζει ρόλο και η κατάσταση των φρένων κλπ κλπ, αλλά ενδεικτικά φάνηκε ότι το ABS σταμάτησε γρηγορότερα...