Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Γνωριμία νέου μέλους

Hybrid View

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0
    Chats
    0

Γνωριμία νέου μέλους

Γεια σας με λένε Δημήτρη και είμαι από τα Χάνια εχω ένα Stilo χρώματος μαύρο το έχω μόλις 3 μήνες και μέχρι τώρα είμαι πόλυ ευχαριστημένος.μπαίνω στο site πολύ πιο πριν πάρω το αυτοκίνητο μου και δίσταζα να συστηθώ.Εαν μου εξηγήσει και κάποιος μπορώ να στείλω και φώτο επίσης θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να βάλω και θα το κάνω το συντομότερο αυτοκόλλητα με το σήμα του club στο stilo μου.

Περιοχή
    Χανια
    Chats
    0

Γνωριμία νέου μέλους

stiloblack

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0

Γνωριμία νέου μέλους

καλως ήρθες....
    όλα αυτά το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν στο αντίστοιχο ποστ με τις γνωριμίες νέων μελών....

για να βάλεις φωτογραφίες πας στο briefcases.pathfinder.gr Και κάνεις ένα λογαριασμό..
    εκεί βάζεις τις φωτογραφίες σου και εδώ κάνεις πάστε το Link από κάθε φωτογραφία

για αυτοκόλλητα σε παραπέμπω στο ποστ που αναφέρεται στο πως να γίνεις επίσημο μέλος
    http://www.stiloclub.gr/index.php?na...topic&t=35
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

Site Admin Το avatar του χρήστη ThoDoriS
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

Γνωριμία νέου μέλους

Δημήτρη καλώς ήρθες......Χαιρόμαστε πολύ που σε έχουμε στην παρέα μας και εγώ ιδιαίτερα που βλέπω άλλο ένα μέλος απο Κρήτη.

Για ένα πράγμα μόνο στεναχωριέμαι......

μπαίνω στο site πολύ πιο πριν πάρω το αυτοκίνητο μου και δίσταζα να συστηθώ
    Είναι δυνατόν να το λές αυτό το πράγμα???? Είσαι και κρητικός βρέ.....άλλη φορά όχι ντροπές κ τέτοια πράγματα....εδώ είμαστε μια παρέα....μια καλή παρέα....θα το διαπιστώσεις και μόνος σου....

Και πάλι καλώσήρθες.
    StiloClub.gr
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...

Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0
    Καλωσήρθες φίλε στην παρέα μας...
    Αν θες πήγαινε στο προφίλ στο πάνω μέρος της σελίδας και φράψε στην υπογραφή τον τύπο του αυτοκινήτου σου(κυβικά,χρώμα,μοντέλο,μετατροπές) για να γνωρίζουμε τι μοντέλο έχεις και να σου απαντάμε πιο σωστά σε τυχον μηχανολογικές σου απορίες...

Φιλικά
    Θανάσης

Δημήτρη καλωσήρθες, είμαι και από τα Χανιά σε λίγο καιρό θα κάνουμε και meeting
    Παναγιώτης - milledue(80) 16v 5πορτο Dynamic 205/55/16 abarth ζάντες,Serial Program,JR φίλτρο,Connect Nav+,Aerotwin Bosch

Αν το ήξερα, θα συναντιόμασταν κιόλας μια και χθες ήμουν όλη μέρα στα Χανιά (για αθλητικούς σκοπούς)!...

Welcome!
    1.6/16v/Dynamic/3d/black/6-speed, cruise control, Abarth: steering wheel & dashboard, leather speed lever, L&W exhaust, Sparco pedals, Continental 205/55/16, 16' alu rim FIAT, BMP, NGK iridium, Bilstein sport, Bel Pro X65 radar detector, subwoofer FIAT, Quantum speakers

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0
    η κρήτη πέρνει τα πάνω της μου φαίνεται...
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Chats
    0
    Γεια σας με λένε Δημήτρη και είμαι από τα Χάνια εχω ένα Stilo χρώματος μαύρο το έχω μόλις 3 μήνες και μέχρι τώρα είμαι πόλυ ευχαριστημένος.μπαίνω στο site πολύ πιο πριν πάρω το αυτοκίνητο μου και δίσταζα να συστηθώ.Εαν μου εξηγήσει και κάποιος μπορώ να στείλω και φώτο επίσης θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να βάλω και θα το κάνω το συντομότερο αυτοκόλλητα με το σήμα του club στο stilo μου.
    Πρέπει να ομολογήσω ότι κάνω τούμπες όταν βλέπω νέους χρηστές από την Κρήτη οκ τα Χανιά είναι 153km μακριά μου αλλά με καλή θέληση η απόσταση μηδενίζεται!
    Καλώς όρισες στην παρέα μας !!!!
    η κρήτη πέρνει τα πάνω της μου φαίνεται...
    oh yes Η παρέα στην μεγαλόνησο μεγαλώνει

ps:
    Δημήτρη καλωσήρθες, είμαι και από τα Χανιά σε λίγο καιρό θα κάνουμε και meeting
    ολο λογια εισαι :twisted:
    Έχω και MultiWagon πάμε μια βόλτα;
    Φιλάκια >>> Dina
    http://briefcase.pathfinder.gr/contents/dina/30121

Παιδια το ξέρω αλλά στα Χανιά φέτος έκατσα μόνο 2 μήνες συνολικά.....σε 1 μήνα όμως θα κανω διακοπές!!!!!
    Παναγιώτης - milledue(80) 16v 5πορτο Dynamic 205/55/16 abarth ζάντες,Serial Program,JR φίλτρο,Connect Nav+,Aerotwin Bosch

Παρόμοια Θέματα

1. Νέος ιός σε Η/Υ
    By cavallino in forum Off-topic Section
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-07, 16:47

Δικαιώματα - Επιλογές