Επειδη μου την εσπαγε να βλεπω κενο τα meetings στον τομεα Αθηνα...
Λεω ας το ξεκινησω...
Ποιοι θα ερθουν???
1. John Stil
2. _ _ _ _ _
Επειδη μου την εσπαγε να βλεπω κενο τα meetings στον τομεα Αθηνα...
Λεω ας το ξεκινησω...
Ποιοι θα ερθουν???
1. John Stil
2. _ _ _ _ _
1.John_Stil
2.ThoDoriS
3.Soul_giannis
4.TABO
5.Sound@Stilo
6.NGTECH
7.VASILISTILO
8.????????
έβαλα όσους είχαμε πεί την κυριακή ότι θα έρθουν......λογικά θα είμαστε πολλοί περισσότεροι.
Θα ενημερωθούμε και με sms λογικά.....
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
θα ειμαι εκει με λεοφωριο χα χα
To meeting έγινε και είχε απόλυτη επιτυχία.....μόνο αντι για καφέ στο olympico.....πήγαμε για φαί στην βάρκιζα.....:P:P
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
εμμμ συγκρίνεται η ρετσίνα και τα τσίπουρα με την φραπεδια???
ααα ρε Ελλαδάρα ......
(σκεμπές να μην πεταγότανε ...όλη μέρα έτσι θα την βγάζαμε.....)