Ετσι για να αναψουμε τα αιματα.... και τις συγκρισεις......
http://www.in.gr/auto/car/compare.as...dels=1885,2127
![]()
Ετσι για να αναψουμε τα αιματα.... και τις συγκρισεις......
http://www.in.gr/auto/car/compare.as...dels=1885,2127
![]()
τώρα αυτό για καλό το έβαλες??
Γενικά το civic στα χαρτιά τιμή/απόδοση φαίνεται πιο καλό.....
τώρα εξοπλισμό και τα ρέστα δεν ξέρω....
παντως για κοιταχτε λιγο τα κιλα ροπης....
THE ITALIAN JOB!!
....Και οταν ενα αυτοκινητο του Enzo νικησε την Alfa ριχνοντας την στην δευτερη θεση ,ο γερος δακρυσε και ειπε:\"Σημερα νιωθω σαν να σκοτωσα την μανα μου...\"Cuore Sportivo
www.clubpunto.gr
Δεν μπορούν να συγκριθούν τα δυο αυτοκίνητα γιατι απλά προορίζονται για διαφορετικό κοινό...
...και άμα είναι σε μπλε, όπως αυτό της φωτογραφίας τι να το κάνεις το TypeR;;;
Έντάξει, εντάξει... πλάκα κάνω!
Χρήστος
Δεκ. 2001 - Dynamic 100 3d - Blue Sprint.
Abarth Dashboard - Bilstein Sport Suspension - StiloClub Sticker και ένα με την Ελλαδάρα!
Kαι ο τίτλος \"Το πιο μανίσιο Stilo του Club\" πήγε περίπατο...
Αν και λιγοτερη η ροπη του Honda πηγαινει πολυ πιο γρηγορα και σε τελικες και σε επιταχυνσεις απο σταση και αυτο λογω μεταβλητου χρονισμου και βυθισματος των βαλβιδων που κανουν τον κινητηρα πιο "αγριο" σε ολες τις στροφες.Νομιζω ομως πως δε μπορουν να συγκριθουν τα δυο αυτα αυτοκινητα γιατι αναφερονται σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο.Το stilo ειναι πιο ταξιδιαρικο και ανετο,το civic ειναι πιο πολυτο και πολυ πιο σφιχτο..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Ειχα γραψει σε ενα παλιο ΤΟPIC.. που ειχα κανει ο ιδιος....
""""""""Ναι εγινε και αυτο !!!!!
Μην περιμενει κανεις οτι ημουν πρωτος....αν ειναι δυνατον...θα ημουν πολυ ψευτης....αλλα ειναι τρομερο να κανεις σφηνες με 240!!!!
ημασταν ενα τρενακι.......!!!
στο τελος ετρεμα.....
ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
Αρχιζω να ανοιγω με το honda φορτωνω 4-5 και ανοιγουμε μεχρι 240...και τοτε ερχεται το τερας και πηγαινει με 4....κανω δεξια περναει και περναει το honda ......
κολλαει απο πισω και εγω απο πισω....
λες και ολα ηταν σκεινοθετημενα...ολοι δεν αλλαζαν λωριδες ειτε ηταν δεξια ειτε αριστερα ......η μηχανη δυσκολευοταν αρκετα με το θεμα σφηνας.....ειχε και πολυ αερα....
Το αποτελεσμα ειναι οταν χασαμε μια σφηνα να χαθει.....
αργοτερα ανοιξαμε οι δυο μας και ημασταν μια καροτσα διαφορα...δεν το περιμενα....νομιζα οτι το ταπερ θα εξαφανιζονταν...ημασταν και οι δυο τελειωμενοι στα 245.....μια καροτσα διαφορα....δεν μπορουσα να τον φτασω ουτε να ξεφυγει...
ειμαι χαρουμενος για την stiloumpa.... """"""""
Τα σχολια δικα σας...
ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
210-3453826
παιδια το εχουμε αποδειξει επαναλημενος οτι οι μετρησεις που δινουνε πολλα περιοδικα ειναι λαθος εδω δινανε στο 1.6 14 δευτερολεπτα τα 0-100 ελεοοοοοοοοοςςςςςςς
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
δε ξερω τι παιζεται με τα περιοδικα αλλα συτηματικα θαβουν τη fiat.εδω δινανε στο 1.6 14 δευτερολεπτα τα 0-100 ελεοοοοοοοοοςςςςςςς
13.7 εκανα με το δικο μου και ηταν και σφιχτο ακομα 5000 km πιστευω οτι μετα τα 15000 km θα κατεβη κατω απο τα 13.4 που δινη η fiat.
Το 0-100 σε 14δευτερόλεπτα το έχει δει σε πολλά περιοδικά που κάνουν τεστ drive το 1,6.Ισχύει?Απαντήστε εντελώς αντικειμενικά.