Επιστροφή στο Forum : Εθεάθη...
κατι χαμπαριαζει και το στιλο πατηναρει ο δισκος ηδη το ριμαξα στην εγνατια σανηδωμενο τερμα και ολα με ac ανοιχτο τα ειδε ολα χαχαχαχαχαχαχαχαα
....ρε δεν καταλαβαινει τιποτα λεμε:D:D...απλα καταβαζει τα παντα του:D:D
ευχαριστω για τις ευχες....
παρακαλουμε δεν κανει τιποτα:D:D
το δρομολογιο ειχε ως εξης?
ΠΥΛΟΣ-ΠΑΡΓΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-(ΣΕΡΡΕΣ)-ΚΑΒΑΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΠΥΛΟΣ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΦΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ:p:p:p
τουρνε βεβαια χαχαχαα
ΤΩΡΑ εχει και περιοδια στην ευρωπη???
Τι να σου πω... σε τετοιο σημειο δεν το εφτασα εγω και μου ειχε πει ο δικος μου οτι θα με αφηνε στο δρομο, τωρα στο 1.2 μπορει να κανει περισσοτερα.
Σε λιγο θα αρχισει να το κανει και στην 4ή και μετα παπαλα.
ειπαμε εσυ εχεις 1,6 και δεν παει βημα(εννοειται πως κανω πλακα):D:D:D
Καλα η παρενθεση στο τελος τα σπαει... Τι κι αν δε κανεις πλακα ρε, θα σε μαλωσω η θα θυμωσω. χαχαχαχα.
Εγω θελω καποτε να παω γερμανια με το Stilo.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΦΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ:p:p:p
σαφως και θα ερθω και ειναι μην υποσχεθω (ρωτα magelano & stile)
ΤΩΡΑ εχει και περιοδια στην ευρωπη???
οχι αμερικη μονο φετος του χρονου ευρωπη
ειπαμε εσυ εχεις 1,6 και δεν παει βημα(εννοειται πως κανω πλακα):D:D:D
του εχω πει να το πεταξει και να παρει 1.2 αλλα δεν με ακουει:D:D:D:D:D
Καλα η παρενθεση στο τελος τα σπαει... Τι κι αν δε κανεις πλακα ρε, θα σε μαλωσω η θα θυμωσω. χαχαχαχα.
Εγω θελω καποτε να παω γερμανια με το Stilo.
οχι ρε αλλα αν δεν σου κανω ποια ψυχαναλυση απο ποιον 8α τα περνω???:D:D
δεν ειμαι πολιτικος να τα περνω απο ολους:D:D....
πρεπει να αλλαξω καριερα:D:D
Βλεπω καθε μερα στον Πολυγυρο κοντα στο Κτεο εναν τυπα με το τριποδο στημενο στα χωραφια δε θυμαμαι πως λεγεται αυτο που κανει...
Αλλα εχει ενα Stilo σε αυτο το περιεργο μπλε (?) χρωμα και ζαντες μαχαιρια...
Κανεις απο εδω μεσα δυσκολα ε...
παιδες συνολο γυρω στα 1900 χιλιομετρα σε δυο μερες
τελικα σημερα εγινε το λογαριασμος 2236 χιλιομετρα λαδι καμμενο ουτε γραμμαριο αλλα ενας δισκος στο τελος
τελικα σημερα εγινε το λογαριασμος 2236 χιλιομετρα λαδι καμμενο ουτε γραμμαριο αλλα ενας δισκος στο τελος
ετσι ετσι να μην λενε οτι τα 1,2 καινε λαδι!:D:D
ετσι ετσι να μην λενε οτι τα 1,2 καινε λαδι!:D:D
σταγονα αλαξα λαδια πριν τα κανω τα χιλιομετρα και μολις γυρισα πηγα συνεργειο για το δισκο μου λεει ο μηχανικος μου για ανοιξε να δουμε εμεινε τιποτα μεσα μετα απο 2236 χιλιομετρα τσιτα τραβαω το δεικτη του το δειχνο και μενει με το στομα ανοιχτο.........
Ποιος ηταν ο γκρι που πηγαινε πολυγυρο και μου αναβοσβησε τα φωτα σημερα το μεσημερι ?
MiKe_KaVaLa
13-06-09, 18:40
Ποιος ηταν ο γκρι που πηγαινε πολυγυρο και μου αναβοσβησε τα φωτα σημερα το μεσημερι ?
καμια μαλακια θα εκανες και στα αναβοσβησε...:D:D:D
Ασημι μαλλον, οχι ρε, μπορει να ηταν ο πιτσιρικος απο την αμμουλιανη η ο Παιδαρος αλλος δε μου ερχεται....
εγω δεν ημουν!
σχεδον αημι με 17αρες,φιμε τζαμια και zebring οβαλ εξατμιση?
αν ναι ειναι ο σοφοκλης
Δε προλαβα να δω αλλα νομιζω δεν ειχε φιμε τζαμια... Παντως απο μακρια μου αναβοσβηνε τα φωτα οποτε ΣΤΑΝΤΑΡ καποιος απο εδω ειναι
ammoulianiotis
14-06-09, 19:25
Εγω σε αναβοσβηνα τα φωτα!
Ειδα ενα καναρινι Stilo να ερχεται και λεω ας δουμε αν ειναι αυτος...
Φιμεδακια εχω, δεν προσεξες καλα...
Χιχιχιχιχιχιχι.... Το οδηγουσε ο πατερας μου εκεινη την ωρα (δε με αφηνει οταν ειναι μεσα να οδηγω... φοβαται :P) γιαυτο πηγαινε με 80 ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ammoulianiotis
15-06-09, 15:10
Χιχιχιχιχιχιχι.... Το οδηγουσε ο πατερας μου εκεινη την ωρα (δε με αφηνει οταν ειναι μεσα να οδηγω... φοβαται :P) γιαυτο πηγαινε με 80 ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Την προσπεραση την εκανε ομως οπως ερχοσασταν αν θυμαμαι καλα...
stilo-hraklis
29-06-09, 17:09
ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΙΛΟ ΜΑΥΡΟ Η ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΑΒΑRTH στην εθνικη στον κομβο τις τριπολης οπως γυρναγα απο καλαματα αθηνα..θελω επεισης να πω οτι ειμαι ιεροσυλος..διοτι το παλικαρι μου κολησε απο πισω στο 106 και μου αναψε και φλας οτι θελει να περασει...και οταν βρικαμε ευθεια τον κερασα κανα χιλιομετρο...επεισεις δεχτηκα τις σχετικες ειρωνιες απο την κοπελια μου διοτι δικο τις ειναι το 106!!χαχαχα
Αν αυτο εγινε την τριτη η την τεταρτη που μας περασε τοτε ημουν εγω, αλλα δεν θυμαμαι να με περασε κανενα 106... εκτος αν ηταν μετα τα διοδια που ειχα σταματησει για κ@τουρημ@!:D:D:D
Υγ- Πως και εχει σασμαν ακομα το αμαξι? το λεω γιατι εισαι ο εφιαλτης για αυτα.;)
Αντε να τα πουμε σε καμμια συναντηση ρε φιλε.
stilo-hraklis
30-06-09, 16:36
το ειχα σπασει περσι ι προπερσυ...τις ελενης...οχι δεν εισουν εσυ...ενα μπλε η μαυρο ηταν..ειχε και μια κοπελα διπλα!
ναι οντως χαθηκαμε!!!
το ειχα σπασει περσι ι προπερσυ...τις ελενης...οχι δεν εισουν εσυ...ενα μπλε η μαυρο ηταν..ειχε και μια κοπελα διπλα!
ναι οντως χαθηκαμε!!!
Γαλαζιο εχω,παντως ημουν με κοπελα αλλα προφανως θα ειναι συμπτωση...;)
stilo-hraklis
01-07-09, 16:20
δεν ηταν το δικο σου και εσενα σε ξερω και το αμαξι!!!ο οδηγος οταν τον προσπερναγα δεν ετρωγε παγωτο..χαχαχααχ
παιδια σημερα στην πολη των Σερρων κυκλοφορουσε ενα ασημενιο 5d stilaki με 17 ζαντουλες και αλλα πολλα extra!!....ειναι κανενας δικος μας?????....πινακιδες θεσσαλονικης ειχε νομιζω
MiKe_KaVaLa
04-07-09, 00:27
παιδια σημερα στην πολη των Σερρων κυκλοφορουσε ενα ασημενιο 5d stilaki με 17 ζαντουλες και αλλα πολλα extra!!....ειναι κανενας δικος μας?????....πινακιδες θεσσαλονικης ειχε νομιζω
κοντα στο μακεδονικο το παρκαρω εγω να ξερεις!οδο δεν θυμαμαι τον κεντρικο...ριχνε καμια ματια στην περιοχη ;)
κοντα στο μακεδονικο το παρκαρω εγω να ξερεις!οδο δεν θυμαμαι τον κεντρικο...ριχνε καμια ματια στην περιοχη ;)
σχεδον καθε μερα περναω απο εκει δουλευω περιπου 600μετρα ποιο κατω(αν ερχεσαι απο θεσσαλονικη)στον ιδιο δρομο που λες
MiKe_KaVaLa
04-07-09, 00:48
σχεδον καθε μερα περναω απο εκει δουλευω περιπου 600μετρα ποιο κατω(αν ερχεσαι απο θεσσαλονικη)στον ιδιο δρομο που λες
εχει ενα μπλε βενζιναδικο (επωνυμια δεν θυμαμαι) ακρυβος απεναντι εχει κι ενα μαγαζο με μηχανες και διπλα ενα κομωτηριο γωνιακο...εκει ειμαι αν καταλαβες!
ναι καταλαβα...στην πολικατοικια απο πανω???
MiKe_KaVaLa
04-07-09, 00:57
ναι καταλαβα...στην πολικατοικια απο πανω???
χεχεχε ναι!ελα οταν ξαναερθω και εχω χρονο θα πιουμε καφεδακι!
σου ειπα οταν ερθεισ και εχεις ορεξη παρε τηλ να τον πιουμε τον καφε
MiKe_KaVaLa
04-07-09, 01:10
σου ειπα οταν ερθεισ και εχεις ορεξη παρε τηλ να τον πιουμε τον καφε
ναι ρε θα τον πιουμε τον ερημο τον καφε!στα καλοκαιρινα θα σε παω ;)
DontMKsense
04-07-09, 01:20
Ρε παιδιά ποιός είναι ο τύπος?? Εθεάθη σε πάρκο να πίνει μπύρες με τα φιλαράκια του, να παίζουν σκάκι και να τραγουδάνε....Παλιότερα είχε Stilo τώρα τον πέτυχα με ένα BMW Mpack stolichnaya limited edition (e36 φυσικά)με χρυσές δαγκάνες..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ih9lx9BdBHQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ih9lx9BdBHQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> a nam vse ravnooo nazdroviaaaaAAAAAAAAA!!!!!!
ναι ρε θα τον πιουμε τον ερημο τον καφε!στα καλοκαιρινα θα σε παω ;)
ok εγω τοτε μιας και εχεις και εγκυο γυναικα θα σε παω για φαγητο ξερεις στα στενα!!!!:D:D
Ρε παιδιά ποιός είναι ο τύπος?? Εθεάθη σε πάρκο να πίνει μπύρες με τα φιλαράκια του, να παίζουν σκάκι και να τραγουδάνε....Παλιότερα είχε Stilo τώρα τον πέτυχα με ένα BMW Mpack stolichnaya limited edition (e36 φυσικά)με χρυσές δαγκάνες
μηπως ηθελες να πεις cuervo kai oxi mpyres???:D:D:D η μηπως αντι για stolichnaya kati allo??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:συγνωμη αλλα αν και φενετε καλο παιδι δεν μου θυμιζει τιποτα:p:p:p
ammoulianiotis
04-07-09, 08:15
Δεν ξερω τι λετε εσεις για βοτκες και τεκιλες παντως την Δευτερα εθεαθη γνωστο banαρισμενο μελος της Θεσσαλονικης να περιφερεται στον χωρο του θεατρου Γης οπου ειχε συναυλια ο Δημητρης Μητροπανος...
Who was this guy anyway?
Δεν ξερω τι λετε εσεις για βοτκες και τεκιλες παντως την Δευτερα εθεαθη γνωστο banαρισμενο μελος της Θεσσαλονικης να περιφερεται στον χωρο του θεατρου Γης οπου ειχε συναυλια ο Δημητρης Μητροπανος...
Who was this guy anyway?
νομιζω εσυ.....
τελικα κυρικη δεν εριξε ουτε σταγονα στην αμμουλιανη εμαθα...τζαμπα δεν ηρθα:(:(
Ρε παιδιά ποιός είναι ο τύπος?? Εθεάθη σε πάρκο να πίνει μπύρες με τα φιλαράκια του, να παίζουν σκάκι και να τραγουδάνε....Παλιότερα είχε Stilo τώρα τον πέτυχα με ένα BMW Mpack stolichnaya limited edition (e36 φυσικά)με χρυσές δαγκάνες..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ih9lx9BdBHQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ih9lx9BdBHQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> a nam vse ravnooo nazdroviaaaaAAAAAAAAA!!!!!!
Стильный и элегантный четырехдверный автомобиль имеет характерную для класса «купе» вытянутую линию крыши и двусоставную крышку багажника. Его просторный салон обеспечивает роскошный комфорт, слегка возвышенную посадку для удобного входа и прекрасного обзора, а также впечатляющие возможности трансформации!!!!!!
DontMKsense
06-07-09, 04:11
χαχαχαχαχαχαχα που είσαι ρε σύντροφε Aleksei?
http://www.youtube.com/watch?v=e_TIOfUEudo
Εθεάθη ελεινό Stilo από Αμουλιανή παρκαρισμένο κάτω από δέντρο στην περιοχή Χαριλάου (Αλεξ Σταυρου).
Η τύχη του οδηγού αγνοείτε!
http://www.youtube.com/watch?v=e_TIOfUEudo
χαχαχαχαχαχαχαχαχα:):):):):)
Athanasios
06-07-09, 14:08
Стильный и элегантный четырехдверный автомобиль имеет характерную для класса «купе» вытянутую линию крыши и двусоставную крышку багажника. Его просторный салон обеспечивает роскошный комфорт, слегка возвышенную посадку для удобного входа и прекрасного обзора, а также впечатляющие возможности трансформации!!!!!!
"Stylish and elegant four-door automobile has the characteristic for the class “of sleeping compartment” elongated line of roof and binomial boot-lid. Its spacious salon ensures luxurious comfort, slightly elevated landing for the convenient entrance and the excellent survey, and also the impressing possibilities transformations!!!!!!"
hahahahahahhahahahaha ε το μαλακα....
ammoulianiotis
06-07-09, 15:16
Εθεάθη ελεινό Stilo από Αμουλιανή παρκαρισμένο κάτω από δέντρο στην περιοχή Χαριλάου (Αλεξ Σταυρου).
Η τύχη του οδηγού αγνοείτε!
Ωχ! Αυτο το δικο μου πρεπει να ηταν...
Οχι και ελεινο ρε συ...
Ωχ! Αυτο το δικο μου πρεπει να ηταν...
Οχι και ελεινο ρε συ...
Κοντοστάθηκα ελπίζοντας ότι μπορεί να σε έβλεπα αλλά ατύχησα....
Ελεινό δεν είναι. Την προσοχή σου ήθελα... :D:D
ammoulianiotis
06-07-09, 15:57
Την προσοχή σου ήθελα... :D:D
Χαχαχαχαχαχα!!!
Συνηθως το παρκαρω οπου εχει σκια, για αυτο και το ειδες κατω απο δεντρο.
Γιατι δεν αφησες ενα χαρτακι του club? :bleh:
Συνηθως το παρκαρω οπου εχει σκια, για αυτο και το ειδες κατω απο δεντρο.
:bleh:
Aν τυχει ποτε και πας σαμοθρακη μην κανεις το ιδιο λαθος :D:D:D φιλικα!:)
Κατσικάκι από το Σάος free2go?
(εχω υπηρετήσει εκεί-πολύ νόστιμα τα άτιμα!!)χεχεχεχε
Κατσικάκι από το Σάος free2go?
(εχω υπηρετήσει εκεί-πολύ νόστιμα τα άτιμα!!)χεχεχεχε
σορρυ που ρωταω :rolleyes::rolleyes:αλλα επειδη πριν καμια τρεις βδομαδες ημουν σαμοθρακη και το αφησα κατω απο δεντρο:) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι εννοειται???
Αφού δεν βρήκες κατσίκια πάνω του, τυχερός είσαι...
http://www.funnypics.gr/images/katsikia-samothraki-01.jpg
http://www.funnypics.gr/images/katsikia-samothraki-02.jpg
ammoulianiotis
07-07-09, 21:12
Χαχαχαχαχαχαχα! Οχι ρε παιδια! Αυτο δεν γινεται!
Να δω κατσικια πανω στο αμαξι μου και τι στο κοσμο!
Στη σουβλα με την μια θα τα βαλω!
Χαχαχαχαχαχαχα! Οχι ρε παιδια! Αυτο δεν γινεται!
Να δω κατσικια πανω στο αμαξι μου και τι στο κοσμο!
Στη σουβλα με την μια θα τα βαλω!
εδώ που τα λέμε μια προτίμηση στην Φιατ..την έχουν τα άτιμα!:D
stilo-hraklis
08-07-09, 17:30
σημερα πιος ηταν στα ιλισια απο το club με μαυρο στιλο και αυτοκολητα στο παρμπριζ?ηταν παρκαρισμενος και ηταν μεσα στο αμαξι μπροστα απο την αγροτικη τραπεζα...το ειδα καθος εκανα αναζητησεις για να παρκαρω..με το φιορινο !!αχχα
Αφού δεν βρήκες κατσίκια πάνω του, τυχερός είσαι...
http://www.funnypics.gr/images/katsikia-samothraki-01.jpg
http://www.funnypics.gr/images/katsikia-samothraki-02.jpg
οκ τωρα το καταλαβα σιγουρα:D:D:Dποτε ξανα σαμο8ρακη και αμαξι:D:D
MiKe_KaVaLa
10-07-09, 12:36
Εθεαθη ο Arf με το τουμπανο!Α,ρε αρη με τις ασπες σου τις ΟΖ!πριν δυο μερες αν δεν κανω λαθος πρωι περασες απο το ικα του ευοσμου.ημουν με το ταπινο Punto!Που να με προσεξεις!
Yo, когда остановиться чертовски серьезным Любовь клуба вновь, как обычно.
ammoulianiotis
10-07-09, 17:11
Τι σας εχει πιασει ολους εδω μεσα τωρα τελευταια με τα ρωσικα;
Θα αρχισουμε τα φροντηστηρια με φαινεται...
και μετα σου λεει αμα μασαει η κατσικα ταραμα μωρε εδω ανεβενει στα Bravo-Brava ταραμα δε θα μασησει.
ομως γιατι το προτημουνε οι κατσικες το Bravo-Brava ?
μηπως το ονομα αυτο ειναι για τα γιδια?
αυτο το εχει φιλοσοφησει ο φιλος μου ο canonis?
stilo-hraklis
13-07-09, 16:18
εθεαθη στιλο σκουρο με αυτοκολητα κλαμπ..να τσακωνετε στην εισοδο διοδιων απο περιφεριακη υμηττου..πιος ηταν????????
εθεαθη στην πυλο κυριακη πρωι stilo 3d ασημι με σημα μπροστα το σκορπιο σαν του ARF με bodykit και σηματα abarth στα πλαγια και μαυρες λωριδες μαυρες αριστερα και δεξια στο καπο.
ειναι καποιος δικος μας?
ammoulianiotis
03-08-09, 23:21
Εθεαθη Σαββατο το μαυρο Stilo 3d στο δρομο για Γοματι στη Χαλκιδικη.
Το αμαξι ειχε στο πισω τζαμι αυτοκολλητο του Stiloclub και οι πινακιδες του ηταν ΖΜΗ.
Πηγα να τον περασω ωστε να δει οτι και εγω ανηκω στο Club αλλα με εκλεισε ευγενικα...
Ειναι καποιος δικος μας;
πολυ ευγενικος δηλαδη!!!!!!το εχω δει νομιζω
εθεαθη στην πυλο κυριακη πρωι stilo 3d ασημι με σημα μπροστα το σκορπιο σαν του ARF με bodykit και σηματα abarth στα πλαγια και μαυρες λωριδες μαυρες αριστερα και δεξια στο καπο.
ειναι καποιος δικος μας?
ο ΚΙΤ θα ηταν με τις λωριδες..
Εγώ πάλι βλέπω τελευταία ένα μαυρό τρίπορτο με ζάντες oz και διακριτικά htc, με σιτα στη μάσκα, και τα αυτοκόλλητα του club, παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας, σε κάθετη οδό της Ακαδημίας (νομίζω Ασκληπιού). Ποιος είναι;
Χθες 04/09/2009 κατά τις 23:00 - 23:30 στην Ποσειδώνως προς Συγγρού, ασημί 3D με φιμέ τζάμια και άσπρο αυτοκόλητο στο πίσω παρμπρίζ, μάλλον 8000Κ xenon, βγήκε από την Δ' της Συγγρού.
Ποιο καλό παιδάκι ήτανε;
Είσαι Αθήνα και δεν το λές ε.....καλάααααααα....
κοινωνικές υποχρεώσεις... :D
Who was this guy anyway?
ποιος αραγε???
redpanther
17-09-09, 17:58
Χθες 04/09/2009 κατά τις 23:00 - 23:30 στην Ποσειδώνως προς Συγγρού, ασημί 3D με φιμέ τζάμια και άσπρο αυτοκόλητο στο πίσω παρμπρίζ, μάλλον 8000Κ xenon, βγήκε από την Δ' της Συγγρού.
Ποιο καλό παιδάκι ήτανε;
Μιχαλη..σ αυτα τα μερη περναω εγω σχεδον καθε μερα..ασημι εχω 3d με ασπρο μεγαλο αυτοκολλητο πισω....
καπου ειχε παρει το ματι μου ενα κιτρινο σαν το δικο σου στην παραλιακη νομιζω....και ερχοτανε λιγο κοντα μου....λες να ειδες εμενα???
ειχες και γυναικα μεσα αν δεν κανω λαθος...
Μιχαλη..σ αυτα τα μερη περναω εγω σχεδον καθε μερα..ασημι εχω 3d με ασπρο μεγαλο αυτοκολλητο πισω....
καπου ειχε παρει το ματι μου ενα κιτρινο σαν το δικο σου στην παραλιακη νομιζω....και ερχοτανε λιγο κοντα μου....λες να ειδες εμενα???
Πάντα συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις ο Μιχαλάκης μας :D:D
Είχα... και συ είχες μία... από όσο πρόλαβα να δω...
Πάντα συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις ο Μιχαλάκης μας :D:D
Ε, τώρα... με ξέρεις!
εθεαθει σημερα(πιθανον) το απογευμα γνωστο μελος του κλαμπ και γνωστος opelακιας να παρακολουθει το μαθημα εισαγωγη στην πραγματικη αναλυση...ετσι ειναι κυριε???
xaxaxaxaxaxa που με ξετρυπωσες ρε τρελε?
χαχαχαχαχαχα....εχω πληροφοριοδοτες παντου και σας καταγραφω...πλακα κανω....
και η κοπελα μου ειναι μαθηματικο ρε φιλε(αν θυμασαι προχτες στην συναντηση η κοπελα που ηρ8ε μαζι μου) και μου το ειπε αλλα δεν ηταν σιγουρη αν ησουν εσυ....θα παρετε ποτε πτυχιο???
5 εμειναν φιλε κ φυγαμε ;)
αν θελει σημειωσεις βιβλια πες την εχω αποθεμα οτι χρειαστει..
αντε με το καλο ρε φιλε...στα ποσα εξαμηνα ή ετη εισαι???θα της το πω ρε φιλε....
MiKe_KaVaLa
19-10-09, 20:15
Για οσους δεν γνωριζουν ειμαι Καβαλα και μονο για αυριο Κομοτηνη!Κανονιστε κατι ε Tokis?
....θα παρετε ποτε πτυχιο???
Αν τώρα κάνει εισαγωγή σε μαθήματα, βάλε με τον νού σου πόoooooτε θα πάρει πτυχίο... :p
1 μαθημα ειναι βρε πικροχολε εκπαιδευτη αγριων σκυλων.. :P
1 μαθημα ειναι βρε πικροχολε εκπαιδευτη αγριων σκυλων.. :P
χαχαχααχαχαχ.τι σκυλο ειπαμε πως εχεις???ενα τσιουαουα???:D:D
χαχαχααχαχαχ.τι σκυλο ειπαμε πως εχεις???ενα τσιουαουα???:D:D
Τι λε ρε! Η Πάρις είμαι;
Ένα Yorkie έχουμε... ξανθό...
Μαύρο Fiat Stilo 3D εξάτμιση αεροτομή κτλ κτλ τίγκα φορτωμένο στο δρόμο Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή...Σήμερα το μεσημεράκι...
με περνούσε στις ευθείες ...εγώ πατούσα μόνο στις στροφές Καβάλας...
(Εγώ με το μαύρο focus diesel)
Εθεαθη σημερα το απογευμα στο λιμανι του Πειραια ενα κιτρινο stilo με αυτοκολητα
του club κατα τις 16.50,κοιταχτηκαμε κανα δυο φορες αλλα κανενας δεν πηρε την προτοβουλια να μιλησει...Ποιος ηταν??
εθεαθη σημερα στις 14:00 κιτρινο stilo με αυτοκολητο του κλαμπ στα οπισθια!!!!
εξω απο το γυμναστηριο του αριστοτελειου
Σάββατο 27/02/2010 βράδυ στο πάρκινγκ στην ταβέρνα το Γεντί στα κάστρα, ένα 3Θ μπλέ με αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ;
Ποιος καλός μας φίλος ήταν;
K την παρασκευη ενας κιτρινιαρης με ηλιοροφη απεναντι απο το Γεννηματα μπροστα στα πανεπιστημια...ποιο καλο παιδι ηταν?
carlos_jackal
28-02-10, 19:36
Σχεδον σε καθημερινη βαση πρωι βλεπω ενα ανθρακι stilo με φημε ζαντες κλπ με αυτοκολιτο στο πισω πλαϊνο τζαμι στη διασταυρωση του πρωην HOLLYWOOD (γιουσουρουμ) στο δρομο για Ωραιοκαστρο.ποιο καλο παιδι?
Χθες το μεσημερι(15:00) στο village center στου Ρεντη εθεαθη γκρι stilo με αυτοκολητο στο πισω παρ πριζ. Ειχε συνοδηγο μια γυναικα.
Ποιο καλο παιδακι ηταν?
K την παρασκευη ενας κιτρινιαρης με ηλιοροφη απεναντι απο το Γεννηματα μπροστα στα πανεπιστημια...ποιο καλο παιδι ηταν?
αυτο το εχω δει πολλες φορες εκει και νομιζω ειχα ρωτησει και εγω αλλα απαντηση δεν πειρα
παρασκευη βραδυ στο paktiker κτρινο 3θυρο με ηλιοροφη17αρες μαχαιρια,πινακιδα νην...και αυτοκολλητο του club ποιος ητανε?
διπλα του ειχα παρκαρει εγω
Περνούσα σήμερα απο την οδό Παπαναστασίου (στη Θεσσαλονίκη) και δίπλα από την ιδιωτική κλινική Ευαγγελισμός στην
Παπαναστασίου 17, είχε ένα κίτρινο stilaro παρκαρισμένο, με ένα αυτοκόλλητο μεγάλο πίσω στο παρμπριζ του "Army club"
(είναι χαρακτηριστικό σήμα με ένα αλεξίπτωτο όπως αυτό των ειδικών δυνάμεων...)
Είναι κανείς από εμάς?
[ Το "Army Club" το έχει κανένας δικός μας?
εχτες το βραδυ στην πολη των Σερρων κιτρινο stilo με 17 Ζαντες μαχαιρια και διαφορα σποιλερ και πολλα πουκαμισα στο εσωτερικο του...
ήταν καποιος δικος μας μηπως???
Στιλάτος σημερα τα ξημερωματα με αυτοκολλητο του κλαμπ απο την εξοδο τριανδριας μεχρι το τιταν. Ποιος ηταν?
redpanther
18-05-10, 00:49
Χθες το μεσημερι(15:00) στο village center στου Ρεντη εθεαθη γκρι stilo με αυτοκολητο στο πισω παρ πριζ. Ειχε συνοδηγο μια γυναικα.
Ποιο καλο παιδακι ηταν?
Ωπ τωρα το ειδα αυτο το μηνυμα ριχαρδε...μαλλον εγω ημουνα εκεινη τη μερα που ειδες...και συνοδηγος γυναικα...η αρραβωνιαστικια μου....μενω και εκει κοντα...οποτε αν κατεβαινεις προς τα μερη μας θα με πετυχεις κι αλλες φορες....κι εγω εχω πετυχει ενα γκρι παλι στα village ρεντη με τις ωραιες ζαντες σαν του γιωργου Ionio zante...και αυτοκολλητο...ηταν αν θυμαμαι καλα ενα παλικαρι με μουσακι...μηπως ησουνα εσυ ριχαρδε????:jump1:
Ωπ τωρα το ειδα αυτο το μηνυμα ριχαρδε...μαλλον εγω ημουνα εκεινη τη μερα που ειδες...και συνοδηγος γυναικα...η αρραβωνιαστικια μου....μενω και εκει κοντα...οποτε αν κατεβαινεις προς τα μερη μας θα με πετυχεις κι αλλες φορες....κι εγω εχω πετυχει ενα γκρι παλι στα village ρεντη με τις ωραιες ζαντες σαν του γιωργου Ionio zante...και αυτοκολλητο...ηταν αν θυμαμαι καλα ενα παλικαρι με μουσακι...μηπως ησουνα εσυ ριχαρδε????:jump1:
Το δικο μου ειναι γαλαζοπρασινο με ζαντες σαν του Ionio, και παω πολυ συχνα village, σιγουρα τις τεταρτες που εχει προσφορα για σινεμα 1+1 δωρο..(οικονομικη κριση βλεπετε..).
Μουσακι εχω και εγω, ισως να ημουν εμουα!
stilo-hraklis
19-05-10, 16:58
βλεπω συχνα στην ηλιουπολη ενα στιλο ασημι με ζαντες μομο και φιμε..που μοιαζει υπερβολικα με το δικο μου ειναι κανενας απο εμας??εντομεταξυ μου λενε οτι με βλεπουν φιλοι και ειναι αυτος..χαχααχαχ
stilo-hraklis
21-05-10, 17:38
σημερα κιτρινο στιλο με φιμε στο παρκιν του αβ καστελλας?
Εθεάθη σήμερα Δευτέρα 24 / 5 / 2010 , ώρα 3.15 μ.μ στόν Κορυδαλλό πλατεία Μέμου κινούμενο πρός τήν έξοδο τής Ζαλόγγου , πανέμορφο τρίπορτο , κίτρινο με Skywindow . Αν είναι κάποιος Stiloclubίτης , παρακαλώ να " συστηθεί " !!
Jason
Christakos12
18-06-10, 17:50
Χθές Πέμπτη είδα ενα κιτρινάκι με skywindow στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής!!! Ήταν κάποιος απο εδώ;
ΚΥΡΙΟΙ...επιτελους μετα απο πολυ καιρο ειδα αυτοκολλητο του κλαμπ:happy2:και που???στην χαλκιδα.....
δεν προλαβα τον κυριο....τον ξερει κανεις???
ΚΥΡΙΟΙ...επιτελους μετα απο πολυ καιρο ειδα αυτοκολλητο του κλαμπ:happy2:και που???στην χαλκιδα.....
δεν προλαβα τον κυριο....τον ξερει κανεις???
Πρεπει να ειναι ο Μιχαλης με τα Σουβλακια( καλαμακια)
δεν το εχω γνωρισει τον κυριο...αν θελει ας στειλει κανενα μνμ να πιουμε κανενα καφεδακι
Ωπ... τωρα το ειδα!!
Λοιπον, αν ειδες αυτο (http://img401.imageshack.us/img401/1858/smdsc00686.jpg) εγω ημουν. Αν παλι δεν ειδες εμενα, το καφεδακι να το πιουμε ετσι και αλλιως. Περιμενω μνμ...
Άλλαξες ζάντες; Δεν θυμάμαι να είχες αυτές όταν βρεθήκαμε; (το 08)
Άλλαξες ζάντες; Δεν θυμάμαι να είχες αυτές όταν βρεθήκαμε; (το 08)
Αυτες ειχα Μιχαλη...
Μαλλον βιαζοσουνα πολυ... Ουτε καφε δεν προλαβαμε να πιουμε :)
Και για του λογου το αληθες... (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?2690&highlight=%E6%E1%ED%F4%E5%F2)
Αυτες ειχα Μιχαλη...
Μαλλον βιαζοσουνα πολυ... Ουτε καφε δεν προλαβαμε να πιουμε :)
Και για του λογου το αληθες... (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?2690&highlight=%E6%E1%ED%F4%E5%F2)
Δίκιο έχεις... η ηλικία βλέπεις...
εχεις pm file mou
Γιου του :)
Δίκιο έχεις... η ηλικία βλέπεις...
Μην μιλας για ηλικιες... Δεν με περνει :)
Soul_Giannis
03-07-10, 10:17
Δεν τα πουλατε τα Stilo παλιογεροι να παρετε κανενα Sedan Corolla να ησυχασουμε και εμεις?
Δεν τα πουλατε τα Stilo παλιογεροι να παρετε κανενα Sedan Corolla να ησυχασουμε και εμεις?
Γιατί ρε νιάνιαρο; Στο λαιμό σου καθόμαστε;
Soul_Giannis
03-07-10, 18:42
Δεν μπορω να ασχολουμε με γερους!!!!
Εσυ για να καταλαβω πηρες την βε-κατεγηδα για να περνιεσε μικρος?
χααχαχαχαχαχαχαχαχα
καλοταξιδο φιλε αλλα συγνωμη ακομη και αυτο το μηχανακι πεφτει λιγο μικρο για σενα.
ενω ο Πτεραν ας πουμε το αντιθετο ενα κνουπ στου βε-καταιγηδα στης σουζουκι .
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η νυχτα αυτη εχει πολυ γελιο
.
Παντως καλη επιλογη αν εξερεσεις ολα τα αλλα ισως η καλητερη φιλε.
αξιοπιστο ανετο ταξιδιαρικο περνει και βαλιτσες για τις αποσκεβες εχω δει βεβαιος βεβαιος και τετοιο μηχανακι με τρεηλορ.
αλλα τι να πεις ενα μηχανακι ειναι και οτι θελει ο καθενας βαζει .
τωρα αμα σε πετυχω πουθενα με το μηχανακι ειμαι συγουρος οτι επανω του θα εχει στανταρ GPS -ιντερνετ-laptop -τεντα για τον ηλιο τραπεζακι καρεκλες μπαρμπεκιου η Στελα να οδηγαει και εσυνα περνεις βιντεο .
εκει που θα φτασει η βενζηνα θα πιασουμε τα παπακια παλι που ανεβενανε ο πατερας με τους δυο γιους μπροστα πισω το μωο ακαλια στη μανα του και πιο πισω η ''μαμα'(πεθερα) (απανω στη σκαρα ετσι για να μην καλομαθενει ο ****ς τις )και δεμενο το σκλη να τρεχει με τη γλωσσα απεξω.
αρε εποχες δεν εχετε κανει φτωχοι αλλα θα κανετε απο το Σεπτεμβρι
αναθεμα τους πυργους του οι μερικανοι που πλεων λες και φταιει ο κοσμος ολος καθε σεπτεμβρι αρχηζει η γκρηνια και αναδουλεια
εσυ τωρα τι γελας με τα χλια τις Ελλαδιτσας μας αφου και εσυ αν ειχες στα χερια σου 9.000.000 ευρουλακια θα τα εκλεβες και ας μην μπορουσες ποτε να τα δικαιολογησεις.
τι να πει κανεις η' καλητερα να μην πει.
ειναι καλο πακετο ομως 9.000.000 ευρο
τι να πεις
αμ το αλλο οι εκ του δημοσιου εβγαζν στις επεργεις τους εκ του ιδιοτηκου τοσα χρονια για να φαινοντε χλωμοτερα τα προσωπα και ας επερναν 16 μυσθους και εμας οι ..................... να μας φανε και το 140 και το 13 ο σιγα σιγα αλλα για να επιστρεψουνε τα λεφτα που κλαπηκαν ουδηςςςςςςςςςςς
μα γιατι 12.000.000 ελληνες μαλλων εχουνε κλεψει και αυτου λιγο η' πολυ οποτε κορακας ματι κορακα δε βγαζι ποσο μαλλων ελληνας ματι ελληνα ετσι ετσι και εχεις και το φιλο με Suzuki
μα καλα suzuki πηρες και εσυ μωρα χαθηκε ο κοσμος να παρεςι DUKATI Multistrata (προσωπικη γνωμη)
αλλλα εκεις που πας να γελασεις ειδες για ποτε σοβαρεβεις
τυχεροι στη φαση αυτη ειναι οσοι χρωστανε και τις Μηαχλους
και ατοιχοι οι εχοντες.
παλι τη παταμε ειτε ετσι ειτε αλλιως μονα ζυγα δικα τους ηταν ειναι και θα ειναι.
καλο βραδι.
Soul_Giannis
04-07-10, 09:48
Ευχαριστω Παντελη!
Η αληθεια ειναι πως ηθελα ενα μηχανακι για να τα κανει ολα!Τωρα για θεμα γκαζιου ευχαριστημενος ειμαι γιατι δεν ειμαι και ο Rossi!!!
Οχι ακομα δεν εχω βαλει τον ηλεκτρονικο εξοπλισμο που λες αλλα μονο βαλιτσες!!!
Εκανα και το πρωτο μου ταξιδακι στην Πατρα!!!
Εσυ για να καταλαβω πηρες την βε-κατεγηδα για να περνιεσε μικρος?
χααχαχαχαχαχαχαχαχα
καλοταξιδο φιλε αλλα συγνωμη ακομη και αυτο το μηχανακι πεφτει λιγο μικρο για σενα.
ενω ο Πτεραν ας πουμε το αντιθετο ενα κνουπ στου βε-καταιγηδα στης σουζουκι .
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η νυχτα αυτη εχει πολυ γελιο
.
Παντέλο δεν είναι βε-καταιγίδα, βε-στρώμα είναι... Σε τέτοια ηλικία που είναι, στρώματα κοιτάει, τι νομίζεις;
Μας το παίζει και έφηβος!
:D
Vasilistilo
05-11-10, 13:01
Εθεαθη εχθες το βραδυ περιοχη καπου στα στενα της αχαρνων (φυστικη) Stilo στην πενα by Angelino γεια σου φιλαρακι.
karpoutzidis
10-01-11, 19:59
εθεαθη πρην 1 βδομαδα μαυρο stilo με μεγαλουτσικη αεροτομη μαλλον ο abarth ηταν,προστα απο το seven του ευοσμου!
...ABARTH!!!
10-01-11, 21:30
εθεαθη πρην 1 βδομαδα μαυρο stilo με μεγαλουτσικη αεροτομη μαλλον ο abarth ηταν,προστα απο το seven του ευοσμου!
Λέτε;
Πάντως φοράμε την μαμά αεροτομή...
Παρόλα αυτά είμαι σε άσχημη κατάσταση :weep: από το Σάββατο γιατί έβαλαν στον πατέρα μου την ιδέα αλλαγής :bye: της ABARTHάρας με Ford Focus ST :getlost:...
AAAAAAAAAAAAAA :argue:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εθεαθη προχτες το βραδυ στιλο κιτρινο στην λεωφορο παρνηθας που εκανε προσπεραση στο αντιθετο ρευμα και μολις με ειδε αρχισε τις κορνες :P
Εθεάθη σήμερα στην κάθοδο της λεωφόρου Δημοκρατίας από Μενίδι προς Αγίους Αναργύρους, γύρω στις 7:15 μμ ασημί 3θυρο Stilo με μαύρα καπώ-οροφή-πίσω πόρτα!! Είναι κάποιος από εδώ??
εθεαθει κοκκινο stilo με 18αρες και φρενα τερατα και φημε τζαμακια εξω απο το σπιτι μου
μαλλων ειναι το δικο μου χαχαχαχαχαχαχαχα
εθεαθει κοκκινο stilo με 18αρες και φρενα τερατα και φημε τζαμακια εξω απο το σπιτι μου
μαλλων ειναι το δικο μου χαχαχαχαχαχαχαχα
xaxaxaxaxa +1.000.000.000
karpoutzidis
09-02-11, 01:14
μπααα τοτε οχι!γτ αυτη που λεω ηταν κρεμαστρα!
Εθεάθη σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό κίτρινο 3θυρο Stilo με μαύρα καπώ-οροφή-3η πόρτα (μα όλο τέτοια βλέπω?) με πινακίδα ΖΗΤ-... κατά τις 9 η ώρα! Είναι κανείς από εδώ??
Σήμερα 21-2-2011 εθεάθη πανέμορφο κόκκινο 3πορτο , με ηλιοροφή , ώρα 12:15 σταθμευμένο με αναμένα alarm στήν οδό Αθηνάς στόν Κορυδαλλό .
Είναι κάποιος απο εδώ ;.........
εθεαθησαν γυρω στα 25 stilo στο ΑΙΓΙΟ..... Καλα ρε παιδια ολα εκει μαζευτηκαν???? επαθα πλακα!!!!
Vasilistilo
10-03-11, 13:26
αρε που πηγαν εκεινες οι συγκεντρωσεις που γιομιζε ο τοπος ιταλοφιλους?
Σήμερα 2-4-2011 , ώρα 14,05 εθεάθη στόν Κορυδαλλό διερχόμενο από την οδό Ξενοφώντος πρός τήν Πλατεία Μέμου , ασημί τρίπορτο με αυτόκόλητο STILOCLUB στο πίσω παρμπρίζ . Παρακαλώ όποιος είναι ο φίλος , να υποβάλει τα " διαπιστευτήρια του " !!
Κι εκεί που μας γυρνούσε η κουμπάρα μου από την Golden Beach στη Ν. Ιωνία για να αφήσουμε μια φίλη, βλέπω παρκαρισμένο ένα κίτρινο τούμπανο, με τις χαρακτηριστικές ζάντες και λέω "αυτό είναι το αμάξι του μούτρου"... :) Μέχρι να προλάβω να το σκεφτώ, τσουπ σκάει μύτη ο πιο όμορφος moderator, στην πένα, με κουστουμιά, έτοιμος να πάει σε γάμο! :) Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!!!! Ένα "γεια" στο φτερό και φύγαμε... :) Μονολογεί η κουμπάρα, "ποιός να το σκεφτόταν ότι θα σταματούσαμε στη Ν. Ιωνία για να χαιρετήσει ο Νίκος γνωστό του!!"...
Ευχάριστη έκπληξη Πέτραν! Χάρηκα που σε είδα έστω και για 1 λεπτό. Αν έρθω στο Βόλο για περισσότερο, θα κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί για κανένα τσίπουρο (έμαθα στη Ν. Ιωνία είναι τα "έμπειρα")... :)
...ABARTH!!!
06-06-11, 10:08
:hmmm:Την Τρίτη που μας πέρασε και ενώ κατευθυνόμουν με το ποδήλατο για παραλία είδα στα Κ.Τ.Ε.Λ Θεσσαλονίκης (στο σημείο της κυκλική πορείας) ένα μαύρο VW Passat ακριβώς σαν αυτό που έχεις στη φώτο κάτω από τα μηνύματα σου ("τη λεγόμενη υπογραφή") φίλε Νίκο (αν μου επιτρέπεις φυσικά την προσφώνηση "φίλε" καθώς δεν γνωριζόμαστε πέραν του forum)...και είπα αυτό πρέπει να είναι καθώς θυμόμουν τις ζαντάρες! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
:hmmm:Την Τρίτη που μας πέρασε και ενώ κατευθυνόμουν με το ποδήλατο για παραλία είδα στα Κ.Τ.Ε.Λ Θεσσαλονίκης (στο σημείο της κυκλική πορείας) ένα μαύρο VW Passat ακριβώς σαν αυτό που έχεις στη φώτο κάτω από τα μηνύματα σου ("τη λεγόμενη υπογραφή") φίλε Νίκο (αν μου επιτρέπεις φυσικά την προσφώνηση "φίλε" καθώς δεν γνωριζόμαστε πέραν του forum)...και είπα αυτό πρέπει να είναι καθώς θυμόμουν τις ζαντάρες! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Πρέπει να με είδες κατά τις 7... Πήγα να πάρω την κουμπάρα μου από το ΚΤΕΛ... :)
Επίσης χθες εθεάθη γνωστή φίρμα στις πλάτες των διαιτητών στον τελικό ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο basket... :thumbsup:
Επίσης χθες εθεάθη γνωστή φίρμα στις πλάτες των διαιτητών στον τελικό ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο basket... :thumbsup:
Μόνο χθες??? :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Μην νομίζεις... στο ζάπινγκ.
Δεν βλέπω χαζές ομάδες άλλωστε.
...ABARTH!!!
06-06-11, 13:09
Πρέπει να με είδες κατά τις 7... Πήγα να πάρω την κουμπάρα μου από το ΚΤΕΛ... :)
Για την ακρίβεια 18:50...:):):)
¨Ασχετο....
το ποδήλατο το έχεις κάνει ...ABARTH :
Μην νομίζεις... στο ζάπινγκ.
Δεν βλέπω χαζές ομάδες άλλωστε.
Σε όλες τις ομάδες το ίδιο γράφει στην πλάτη ρε! :bleh:
Για την ακρίβεια 18:50...:):):)
Σωστός! :wink:
Άσχετο - και ίσως κανένας mod/Μιχάλης (γκουχ) να ανοίξει ένα σχετικό θέμα - κάνει κανείς διαδρομές με ποδήλατο? Αν ναι, ας κανονίσουμε καμιά μέρα να μαζευόμαστε μαζί και να τις κάνουμε... :) Εγώ (όποτε έχω χρόνο) κατεβαίνω στην παραλία, από Λ. Πύργο μέχρι μέγαρο και κάνω καμιά 25-30χλμ. Βέβαια κατεβαίνω αργά (σίγουρα μετά τις 10) προκειμένου να μην έχει πολύ κόσμο (και ζέστη).
Αφορμή ψάχνω κάθε φορά να πάρω ποδήλατο (γιατί το παλιό το χάρισα) και πάντα όταν σκέφτομαι το που θα πρέπει να το αποθηκεύω, σταματώ. Δεν έχω χόρο ούτε στο διαμέρισμα ούτε στην αποθήκη ούτε πουθενά...
Αφορμή ψάχνω κάθε φορά να πάρω ποδήλατο (γιατί το παλιό το χάρισα) και πάντα όταν σκέφτομαι το που θα πρέπει να το αποθηκεύω, σταματώ. Δεν έχω χόρο ούτε στο διαμέρισμα ούτε στην αποθήκη ούτε πουθενά...
Άντε, βρες χώρο να κάνουμε βόλτες... :)
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6833-%D0%EF%E4%DE%EB%E1%F4%EF.&p=101593#post101593
...ABARTH!!!
06-06-11, 22:20
¨Ασχετο....
το ποδήλατο το έχεις κάνει ...ABARTH :
Φέτος το έβγαλα τα μαμά αυτοκόλλητα και του κόλλησα ένα λευκό Bianci...μέσα στον μήνα παίζει να τυπώσω ένα ABARTH :)
πιο παλικαρι ητανε σε μαγαζι βαπτιστικων και γαμου στην ανω γλυφαδα σημερα 14 ιουλιου?
...ABARTH!!!
26-07-11, 20:22
Εθεάθη προ δύο ημερών κατά τις 7+ το απόγευμα (αν θυμάμαι καλά) κίτρινο stilo με 17άρες μαμά ζάντες,σηματάκια abarth στους μαρσπιέδες και ηλιοροφή παρακαλώ :thumbsup: ...100μέτρα μετά το φανάρι της Νεοχωρούδας στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς...όπως επίσης προ 3 ημερών ποδηλάτης με μπλούζα DOCTOR 46 στην αερογέφυρα πριν το φανάρι που προανέφερα (τον ποδηλάτη τον αναφέρω γιατί σκέφτηκα μήπως είναι ο χρήστης Nikos :hmmm:)...
...όπως επίσης προ 3 ημερών ποδηλάτης με μπλούζα DOCTOR 46 στην αερογέφυρα πριν το φανάρι που προανέφερα (τον ποδηλάτη τον αναφέρω γιατί σκέφτηκα μήπως είναι ο χρήστης Nikos :hmmm:)...
Μπααααα, δεν ήμουν εγώ...
...ABARTH!!!
27-07-11, 19:55
Μπααααα, δεν ήμουν εγώ...
...ααα εντάξει τότε!!!
Γιατί είπα να κάνω κάνα VROOOOM αλλά λέω άσε καλύτερα δεν παίζουμε με αυτά.
Γαλαζιο stilo με aftermarket ζαντε στην Αμμουλιανη... Ammoulianotis?
ammoulianiotis
25-08-11, 22:54
Οχι, δεν ημουν εγω! Το αμαξι δεν το εχω βαλει στο νησι εδω και 2 χρονια!!! Τον ειδα και εγω τον τυπο που εκοβε βολτες παντως!
Τότε μπορεί να είδες και εμένα! :)
ammoulianiotis
28-08-11, 22:17
Λογικα ναι, θα σε ειδα! ;)
Να το μαζεύει γερανός στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου...το λυπήθηκα..ήταν κανενός απο το club;Άχρηστο πρέπει να βγήκε το κακόμοιρο..
Να το μαζεύει γερανός στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου...το λυπήθηκα..ήταν κανενός απο το club;Άχρηστο πρέπει να βγήκε το κακόμοιρο..
Τρακαρισμένο;; Το θέμα είναι να βγήκε ο οδηγός καλά πάνω απ'όλα... :frown:
...ABARTH!!!
17-09-11, 00:42
Εθεάθη 3θυρο κίτρινο με την 17άρα σε μαύρο χρώμα και μπροστινό aftermarket σπόιλερ(αν είδα καλά) στο φανάρι του ευόσμου(Γκούντις :wink:) πριν καμιά ώρα περίπου!
Εθεάθη 3θυρο κίτρινο με την 17άρα σε μαύρο χρώμα και μπροστινό aftermarket σπόιλερ(αν είδα καλά) στο φανάρι του ευόσμου(Γκούντις :wink:) πριν καμιά ώρα περίπου!
κατσε ρε μην εχει μπει η κοπελα του ή η γυναικα του και τον καρφωσεις :P
ακομα: εθεαθη την πεμπτη ασημι 3θυρο στιλο με τν 17αρα ζαντα (μαχαιρια) παρκαρισμενο στην λεοφωρο αλεξανδρας.....
...ABARTH!!!
19-09-11, 21:38
κατσε ρε μην εχει μπει η κοπελα του ή η γυναικα του και τον καρφωσεις :P
Λες; :ermm:
Μπα δεν νομίζω γιατί το ξαναείδα εκεί κοντά! Ωχ :shutup:!
Εθεαθη stilo σαν του soul giannis στο ρεντη και αλλο ενα στο μικρολιμανο αποψε το βραδακι....
ακομη στην πειραιως στο υψος του καραισκακη εθεαθη ενα ελεεινο κιτρινο καγκουροstilo και ελπιζω να το βαλει σε ενα γκαραζ μεσα γιατι ο βλακας μας κανει ρεζιλι....
Soul_Giannis
27-09-11, 09:00
Στον Ρεντη δεν ημουν εγω!!!!
Soul_Giannis
22-10-11, 22:28
Εθεαθη Fiat Stilo σε γκρι χρωμα με ζαντα απο Fiat 500 η Bravo δεν ειμαι σιγουρος απο ποιο ειναι στον Κολωνο την Τριτη το βραδυ DHMHTRHS εσυ ησουν?
ναι εγώ ήμουνα .πουσου με βρήκανε χαχαχαχα :p . από 500 abarth ζάντα
παντός Γιάννη εγώ παρκάρω και γυρνάω στον Κολωνό κάνα χρόνο πρέπει να σε έχω δει και εγώ απέναντι από ένα φανοποιό παίζει να είσαι εσύ?
Soul_Giannis
24-10-11, 11:12
Γυρναω εκει στον Κολωνο!!!Δεν ειμαι απεναντι απο φαναρτζιδικο!!!Αμα βρεις το αμαξι μου καπου εκει σταματα και κορναρε!Θα βγω!!!
που μένεις Γιάννη γιατί εκεί πού με βρήκες παρκαρισμένο στο διπλά στενό μένει η κοπέλα μου και κοιμάμαι κάνα βραδύ εκεί
που μένεις Γιάννη γιατί εκεί πού με βρήκες παρκαρισμένο στο διπλά στενό μένει η κοπέλα μου και κοιμάμαι κάνα βραδύ εκεί
γελιο θα εχει η κοπελα σου να ειναι καμια αδερφη του!!! :eek1::eek1::eek1:
σίγουρα δεν είναι γιατί τον αδερφό τις δικιά σου τον λένε Γιώργο εσύ ρε angelinho για τι βάζεις φιτιλιές ε τέτοιος άνθρωπος είσαι θες να έχουμε τίποτα δράματα χιχιχιχιχ να μας κάνουνε επεισόδιο σε κάνα κόκκινο κύκλο η σε τίποτα οικογενειακές ιστορίες χαχαχαχαχαχα!!!!:)
Χαχα!! σαν να το ακουω στις ειδησεις!!! "Δολοφονημενος βρεθηκε ξημερωματα στην περιοχη του Κολωνου μεσα σε Ι.Χ. Fiat Stilo" !!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν είναι να προβληθεί το site μας και το forum, να θυσιάσουμε κάποιον.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
Θα σε κάνουμε και κονκάρδα DHMHTRH να την φοράμε στις συναντήσεις μας...
:D
Soul_Giannis
25-10-11, 13:38
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οχι εγω μενω κοντα στο Μετρο στα Σεπολια!
Απο εκει περναω!
άμα καταφέρουμε να κάνουμε συναντήσει τυπώστε και σε κάπελα και σε μπλούζες τι φάτσα μου άλλα το θέμα είναι να κάνουμε χιχιχιχιχ!!!!
Έθεαθη στην εθνική στο ύψος των αγίων αναργυρων γαλάζιο stilo με σουμαχερ προφυλακτηρες και το οδηγούσε γυναίκα. Συνοδηγός ήταν ένας άνδρας με γυαλιά.. Τον κοίταζα για να χαιρετηθουμε αλλα.. Ήμουν με ένα Toyota corolla... Ναι αυτός ο περίεργος που κοιτούσε επίμονα και νόμιζε ότι κοιτούσα την κοπέλα....
Εθαιαθη stilo λεφκο στη χασια σημερα, καγκουρεμενω τερμα με λεφκες ζαντες κ δεν συμαζαιυετε. 4θιρο
και ενα αλλο κιτρινο στα ναυπιγεια τις πρωαλες πηγεναμε μαζι.
Ωραια ορθογραφια ρε μεγαλε..
Σταυρος Πετ
26-10-11, 23:59
Δεν το πιστεύω αυτό με την ορθογραφία. Μάλλον πλάκα μας κάνει!!!!!!!!!!
Soul_Giannis
27-10-11, 01:13
Έθεαθη στην εθνική στο ύψος των αγίων αναργυρων γαλάζιο stilo με σουμαχερ προφυλακτηρες και το οδηγούσε γυναίκα. Συνοδηγός ήταν ένας άνδρας με γυαλιά.. Τον κοίταζα για να χαιρετηθουμε αλλα.. Ήμουν με ένα Toyota corolla... Ναι αυτός ο περίεργος που κοιτούσε επίμονα και νόμιζε ότι κοιτούσα την κοπέλα....
Ρε Αγγελε εσυ ησουν?Και λεω και εγω τι ζορι τραβαει ο μακακας?
Οδηγαγε η γυναικα μου!
Ελεγα να κατεβασω το παραθυρο και να σου πω ρε μαστορα το πουλαω το θες?Κοιταζες πολυ επιμονα και λεω του αρεσει!!!χαχαχαχα
Ρε Αγγελε εσυ ησουν?Και λεω και εγω τι ζορι τραβαει ο μακακας?
Οδηγαγε η γυναικα μου!
Ελεγα να κατεβασω το παραθυρο και να σου πω ρε μαστορα το πουλαω το θες?Κοιταζες πολυ επιμονα και λεω του αρεσει!!!χαχαχαχα
Eντωμεταξύ δεν ειχα κατι να σου πω... ημουν και με του πατερα μου που το πηγαινα να περασει κτεο και που να καταλαβεις οτι σε κοιταζω γιαυτο!! χαχαχα μολις ειδα το stilo λεω ο Γιαννης θα ειναι... ειδα αλλες ζαντες ομως... (μπορει να κανω και λαθος γιατι τις ειδα εν κινησει...) ωραιο το stilo σου φιλε... ;)
edit: οντως ειχες αυτο το υφος "τι θελει ο μακακας και κοιταει ετσι..."
Soul_Giannis
27-10-11, 11:09
Thx φίλε!Θα χαρώ πολύ να τα πούμε απο κοντά!Η ζαντα μου είναι τα μαχαίρια της Fiat σε ανθρακι χρωμα!
Thx φίλε!Θα χαρώ πολύ να τα πούμε απο κοντά!Η ζαντα μου είναι τα μαχαίρια της Fiat σε ανθρακι χρωμα!
sorry που πετάγομαι σαν την πορ..... χιχιχιχιχ άλλα δεν κανονίζουμε μια μέρα από βδομάδα που να μπορούμε και οι τρεις σαν ιδέα το πετάω τι λέτε?
Εθεαθησαν σημερα απο τις 9 εως τις 12, εφτα stilo...!!!! :bleh::bleh::bleh:
Σοβαρά ρε φίλε?... Πόσο τυχερός μπορεί να είσαι πια?... :tomato:
μη μου πεις ότι τα είδες και εσύ ? αν είδες 2 1,200 2 1,400 2 ABARTH 1 1,600 τότε είδαμε τα ίδια χαχαχαχαχαχα :) :p
Soul_Giannis
02-11-11, 19:23
Το αλλο Abarth ποιο ηταν?
Για το δικο μου λετε;; :rofl::rofl:
ψάρωσα με το Schumacher του stilatou και μπερδεύτηκα χαχαχαχαχα !!!!
δεν νομιζω οτι ψαρωσες απλως πιστευω οτι you can see the future ;)
λες χαχαχαχα αμα είναι να ανοίξουμε καμιά γραμμούλα 090 να χε.....με στο τάλαρο αν με πιάνεις χαχαχαχαχα!!!! :)
Η μαχη μου να τους γνωρισω ολους στο δρομο συνεχιζεται.... ειδα στην Λιοσιων ενα stilo ασπρο καλοπροσεγμενο στις 7 το απογευμα με τρια ατομα μεσα... ειχε ενα μαυρο μικρο αυτοκολλητο μπροστα απτη πορτα του οδηγου....
Εταιρικο θα ηταν! :bleh::bleh::bleh:
εθεαθη......πλακα κανω :P
Soul_Giannis
08-11-11, 02:07
Εθεαθη ο Νικος Ngtech στην Κηφισιας στο υψος στην Jeep την Κυριακη το βραδυ στις 7 πριν το ΠΑΟ-ΑΕΚ
Χθες κατά τις 5, στο ΤΕΙ Σίνδου, μαύρο 3θυρο με πίσω φώτα μαύρα αλλαγμένα (σαν τα δικά μου) και μπροστά μαύρα με LED ημέρας (σαν του Παντελή), με ανοιχτό καπό και κάτι έφτιαχνε...
Πάντως στο μαύρο χρώμα, και τα μπροστά και τα πίσω φανάρια αλλαγμένα σε μαύρα, έδειχναν πολύ ωραία! ;) Καλή επιλογή!
Χθες κατά τις 5, στο ΤΕΙ Σίνδου, μαύρο 3θυρο με πίσω φώτα μαύρα αλλαγμένα (σαν τα δικά μου) και μπροστά μαύρα με LED ημέρας (σαν του Παντελή), με ανοιχτό καπό και κάτι έφτιαχνε...
Πάντως στο μαύρο χρώμα, και τα μπροστά και τα πίσω φανάρια αλλαγμένα σε μαύρα, έδειχναν πολύ ωραία! ;) Καλή επιλογή!
και εγώ τα μαύρα έχω δεν μπορώ το πολύ χρώμιο ρε παιδί μου χιχιχιχιχιχχιιχ :p
δημητρη ειναι μεγαλη η φωτο σου για υπογραφη... μικρυνε την...
δευτερον να σου πω αυτου εδω τα φωτα ειναι τα μαυρα; http://imageshack.us/photo/my-images/526/dsc00536h.jpg/ παντως το αμαξι του ειναι μουν&(^ρος...
...ABARTH!!!
12-11-11, 15:29
Θέλω και εγώ αυτά τα φανάρια στην ABARTHάρα...:crying::crying::crying:.
δημητρη ειναι μεγαλη η φωτο σου για υπογραφη... μικρυνε την...
δευτερον να σου πω αυτου εδω τα φωτα ειναι τα μαυρα; http://imageshack.us/photo/my-images/526/dsc00536h.jpg/ παντως το αμαξι του ειναι μουν&(^ρος...
ναι αυτά έχω εγώ και είναι μαύρα η βασική διάφορα είναι στο προτσεκτορακι που είναι μαύρο ενώ στο άλλο φανάρι είναι χρώμιο. δεν νομίζω να την αλλάξω ακόμα .
Τρελά φανάρια αυτά... Έπρεπε από τη μάνα του να έχει μαύρα φανάρια με projectors! Ή όπως και τα καινούρια Stilo στη Βραζιλία (μαύρα φανάρια χωρίς projector)...
Το μόνο που με χαλάει λίγο με τα LED αυτά είναι ότι AUDIζουν ρε ****το...
Λοιπον bonus ημερα σημερα: ειδα 2 stilo στην εθνικη στο υψος των/της/του ΙΚΕΑ:
Το ενα ηταν ασημι με μπρος-πισω αλλους προφυλακτηρες και γκρι ζαντα
Και το αλλο κιτρινο με προφυλακτηρα πισω schumacher με ζαντα μαυρη πολυακτινη με τις 4 ασημενιες ακτινες
Αν δεν βαλουν κι αυτοι "εθεαθη γαλαζοασημι 5d stilo στην εθνικη" (αν ειναι μελη) τοτε θα βαλω ΤΑΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
maragoudis
25-12-11, 03:37
Χρόνια πολλά σε όλους!
Πριν λιγο γυρνώντας απο βόλτα στα Χανιά είδα ένα πολύ όμορφο 3θυρο κίτρινο stilo 1.6. :metalo:Είχε πλαινά μασπιέ με σηματάκι Abarth πάνω τους, πίσω σποιλερ και μπροστά αν παρατήρησα καλά διαφορετικό προφυλακτίρα. Μου έκανε εντύπωση που είχε βάλει προβολάκια ομίχλης στις γρίλιες του μπροστα προφυλακτίρα και φαινόντουσαν πολύ προσεγμένα, κατι που ψάχνομαι καιρό να κάνω και θα γίνει στο κοντινό μέλλον ελπίζω.. Επίσεις φορούσε αφτερ μαρκετ ζάντες, πολύ όμορφες, μάλλον 17αρες όπως τις έκοψα και ήταν αραγμένο μεταξύ Αγιας Μαρίνας και Σταλό. Οι πινακίδες ήταν Χανιώτικες οπότε άμα ήταν μέλλος στο stiloclub πιστεύω οτι θα το ήξερα αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει. Αν είναι μέλλος εδώ μεσα ή αν μπαίνει έστω σαν επισκέπτης ελπίζω να δει αυτό το μηνυμα και να δώσει σημεία ζωης!
:unsure:
Σήμερα το πρωί κατά τις 9 παρκαρισμένο σε στενό της Φρατζή ένα ασημί 3θυρο με αυτοκόλλητα του club και ασημί σίτες, πίνου ήταν;
Κάπου το έχω ξαναδει και δεν το θυμάμαι...
Μικρολίμανο σήμερα το απόγευμα ήταν κανείς με ασημί stilo;;;
redpanther
24-01-12, 01:10
Μικρολίμανο σήμερα το απόγευμα ήταν κανείς με ασημί stilo;;;
Αν ειχε και αυτοκολλητα του club (1 μεγαλο πισω και 1 μικρο στο πλαινο τζαμι) θα ημουνα εγω....δουλευω κοντα και περασα να δω λιγο θαλασσα να χαλαρωσω...πριν παω σπιτι ..να παρω δυναμεις για τη μπεμπα που μας ξενυχταει αρκετα...
redpanther
24-01-12, 01:12
Σήμερα το πρωί κατά τις 9 παρκαρισμένο σε στενό της Φρατζή ένα ασημί 3θυρο με αυτοκόλλητα του club και ασημί σίτες, πίνου ήταν;
Κάπου το έχω ξαναδει και δεν το θυμάμαι...
Μιχαλη εχεις ερθει Αθηνα μονιμα??? η εχει Φρατζη και η Θεσσαλονικη???
Αν εισαι παντως Αθηνα...να κανονισουμε να βρεθουμε καποια στιγμη να δειτε και τη μικρη...θα χαρει πολυ!!!!
Εθεαθη σημερα το απογευμα κατα τις 5μμ στον Πειραια ενα 5θυρο Stilo χρωματος σαν του angelinhio με αρχικα γραμματα στις πινακιδες ΙΒ(και Μ νομιζω)...Αγγελε εσυ ησουν;;
Έλα θοδωρη δεν ήμουν εγω.. Σήμερα όμως το απόγευμα θα είμαι μικρολιμανο!!!! ;)
Έλα θοδωρη δεν ήμουν εγω.. Σήμερα όμως το απόγευμα θα είμαι μικρολιμανο!!!! ;)
....έχετε ξ..πατωθεί στις μπουρδ..λότσαρκες!!!!!!χαχαχαχαχαχά
Κάνουμε βόλτες πάνω κάτω μήπως πετύχει ο ένας τον άλλο!! Χαχαχαχα!! Ασε που με αποφεύγει γιατί μου χρωστάει μια κόντρα... :rofl::rofl:
1.2 μαμα σε εχω με το πενταπορτο μου και με ολη την οικογενεια μεσα.... χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
Να jason βλεπεις... Αυτα φαντασιωνεται και με κανει να τρεχω στον Πειραια μπας και τον πετυχω πουθενα... χαχαχαχαχαχα!!
Να jason βλεπεις... Αυτα φαντασιωνεται και με κανει να τρεχω στον Πειραια μπας και τον πετυχω πουθενα... χαχαχαχαχαχα!!ρ
Teo μάλλον δεν θα βοηθήσω ρε φίλαράκι...
...καλό θα είναι να μην τα βάζεις με τα ...5πορτα !!!!άχαχαχαχαχά
ρ
Teo μάλλον δεν θα βοηθήσω ρε φίλαράκι...
...καλό θα είναι να μην τα βάζεις με τα ...5πορτα !!!!άχαχαχαχαχά
χοχοχοχοχχοχοοχοχ teo κλικα ειμαστε... τι περιμενες... :P
Ααα κι εσύ είσαι από τους "άλλους" jason... Το είχα ξεχάσει...
Αλλά δεν θα σας περάσει!! :bleh:
Είμαστε περισσότεροι εμείς οι 3θυροι... ghetto!! :katana::ninjabattle::ninjastar:
χαχαχαχαχα!
...ABARTH!!!
30-01-12, 22:49
Αφήστε ήσυχο τον teo και τα 3θυρα...μην γίνει χαμός εσείς οι 5θυροι (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!
Πηγαίνετε να βάλετε καμιά αεροτομή και μετά μιλάμε (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 2-0)!
*teo μην μασάς,το τελευταίο τους αποτελείωσε!
jason εσκασε abarth.. παμε να φυγουμε χαχαχαχαχα
...ABARTH!!!
30-01-12, 23:03
Χαχαχαχαχα...γεια σου angelihno!
Την πέσατε οι 5θυροι :flex: σε έναν 3θυρο και δεν θα σπεύσουμε;;;Τι λες τώρα...εμείς λοιπόν έχουμε :flex: καρδιά!
Υ.Γ.:από σήμερα και πάλι στους δρόμους η ABARTHάρα!
Εγώ σας το είπα κύριοι 5θυροι... Τα βάζετε με ghetto και έσκασε απευθείας το βαρύ πυροβολικό!! :smoke: Χαχαχαχαχαχα!!
Ηθελέστα και παθέστα!!
Δώσε Σταμάτη και μη σταματάς (λογοπαίγνιο...oh yeah)!! :bananarock2: Χεχεχε!!
Καλές βόλτες και πάλι ρε φίλε!! :happy:
...ABARTH!!!
30-01-12, 23:42
Όχι που θα τους αφήναμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...teo έγραψες...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Να 'σαι καλά teo :smile3: !
Υ.Γ.:Σήμερα το πήρε ο πατέρας μετά από 1+ εβδομάδα(αρχικά μήνα υπολογίζαμε)...1 τρυπημένο και ένα ραγισμένο πιστόνι!Τώρα στο στρώσιμο!
Όχι που θα τους αφήναμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...teo έγραψες...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Να 'σαι καλά teo :smile3: !
Υ.Γ.:Σήμερα το πήρε ο πατέρας μετά από 1+ εβδομάδα(αρχικά μήνα υπολογίζαμε)...1 τρυπημένο και ένα ραγισμένο πιστόνι!Τώρα στο στρώσιμο!
Είμαστε off topic και θα μας χ...σουνε !!!...
....αλλά πρόσεχε τώρα στο στρώσιμο μη σε πετύχει κανένα...5άπορτο γιατί τη γ...σες.... / όχοχοχοχοχόχ......
...ABARTH!!!
31-01-12, 15:03
Χαχαχαχαχα...να φυλάω τον κ#@ο μου δηλαδή...χαχαχαχαχαχα!
teo πάρε θέση!
Υ.Γ.:μακάρι να τύχαινα κάποιον από το club...έτσι για την εμπειρία.Μέχρι τώρα όσα "περιποιημένα" έχω δει όλα παρκαρισμένα ήταν.
Μην αγχώνεσαι ρε φίλε!... Για να σε πάρει 5πορτο θα πρέπει να είσαι με όπισθεν!! Άσε που φοβούνται να τα τρέξουν μήπως ξηλωθεί καμιά αεροτομή και γίνει κατάνα για κανέναν αθώο!! :katana:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
Είμαστε off topic και θα το φάμε το χ..σιμο , αλλά δεν μπορώ !!!...
…είσαι στα καλά σου ρε συ που θα φύγουμε ;;;;; ..ξέρεις πόσα 5πορτα κρυφό…ABARTH υπάρχουν ;;;;
Είμαστε off topic και θα το φάμε το χ..σιμο , αλλά δεν μπορώ !!!...
Έλα μωρέ...Μόνο 2 σελίδες από τις 72 έχουμε καταχραστεί! Χαχαχαχα!! :rofl:
...ABARTH!!!
31-01-12, 15:42
Χαχαχαχαχαχα...είμαστε ωραίοι...χαχαχαχαχαχαχαχα
καλα teo καλα........... θα σου πω εγω που κοροιδευεις......
Εθεάθη σήμερα κατά τις 4 παρά το μεσημέρι στις αρχές της Λ.Ηρακλείου, ασημογάλαζο 3θυρο Stilo με μπροστά προφυλακτήρα Σουμάχερ και πίσω σηματάκι Abarth (πινακίδες που ξεκινούν με ΖΜΗ)! Οδηγό δεν είδα λόγω των φιμέ που είχε! Ήταν κανείς από εδώ??
Μα φυσικά ο admin stilatos.
δόσιμο στεγνό.
Soul_Giannis
12-03-12, 23:15
Εγω ημουν!!!!Δεν σε ειδα!!!!
χμμ, μου ξέφυγε το γαλάζιο.
(ηλικία)
face έλιωσα... Χαχαχα!
Γιάννη λογικό να μη με δεις φίλε... Ήμουν με κιτρινιάρικο Octavia με μπλε γραμμή κάτω απ'τα παράθυρα (αν σου λέει κάτι :bleh: )... Μπροστά κάτι σου έλειπε αν θυμάμαι καλά (σήμα η μάσκα)? Φτου φτου πάντως... :)
Soul_Giannis
13-03-12, 10:45
Τιποτα δεν ελειπε!Εχω αντικαταστησει την γριλια με το σημα με την μασκα τις Novitec!
.....και πλήρωσες 100€ για να σου λείπει κάτι από την μάσκα??:biggrin:
Πες του τα ΤΕΟ, πες τα.
Soul_Giannis
13-03-12, 18:17
137 euro πληρωσα συν βαφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με μια γρήγορη ματιά ρε φίλε... κάτι έλειπε!!! (face θα με μισήσει ο soul... χαχαχα)
Για βάλε μια φωτό ρε συ να το δω καλύτερα!!
Soul_Giannis
14-03-12, 01:24
Εχω στο Facebook!Ψαξε τεμπελη!!!
Εχω στο Facebook!Ψαξε τεμπελη!!!
Ο γιωτας δεν εχει facebook!!!!
Εθεαθη εχθες στον Ορωπο κιτρινο stilo με ηλιοροφη και μια μπουκα πισω, με πινακιδες ΖΜΗ....
Ο γιωτας δεν εχει facebook!!!!
Είχα και το έσβησα να λες... Είμαι πολύ μπροστά!!! :nerd:
Αλλά ξέρω τι προσπαθείς... Να με κάνεις σαν εσένα (iPhonάκια... :tomato: )!! Εγώ στο είπα... πούλα τη Stilάρα και πάρε mini cooper να ολοκληρώσεις το πακέτο!! Χαχαχαχα!! (Καφεδάκι στον Ωρωπο??)
Γιάννη όλη μέρα γυρίζω στην Αθήνα! Όταν περάσω από σένα θα κάνω μια στάση!! :smoke:
Soul_Giannis
14-03-12, 23:11
Οποτε θες Κωστα!Μπες στο μαγαζι και ρωτα εαν ειμαι εκει!
Δεν θα ειμαι εκει!!!!
Ακου εκει να μου πει οτι κατι λειπει απο τον προφυλακτηρα μου!!!
Οποτε θες Κωστα!Μπες στο μαγαζι και ρωτα εαν ειμαι εκει!
Δεν θα ειμαι εκει!!!!
Ακου εκει να μου πει οτι κατι λειπει απο τον προφυλακτηρα μου!!!
Ποιός είναι ο Κώστας ρε Αλτζχάιμερ?? Χαχαχαχα!!
Θα έρθω και θα σου φέρω δώρο μια μάσκα με σήμα κομπλέ!! :bleh::bleh::bleh:
Soul_Giannis
16-03-12, 01:24
Σορυ Θοδωρη!!!!
Σορυ Θοδωρη!!!!
...ρε συ Κώστα , γιατί σε λέει Θοδωρή ο Soul..;;;!!!!...
jason μην τον μπερδεύεις κι άλλο φίλε... Ταλαιπωρείται καιρό τώρα με το Αλτζχάιμερ λόγω ηλικίας (πιστεύει πως είναι 18 χρονών, πως όντως έχει μάσκα στο Stilo και διάφορα άλλα)... Μην του το κάνουμε χειρότερο!!!
Χαχαχαχαχαχα!! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
(Παππούλη soul στα όπα όπα σε έχουμε... σε αγαπάμε βλέπεις!! Χαχαχα!)
jason μην τον μπερδεύεις κι άλλο φίλε... Ταλαιπωρείται καιρό τώρα με το Αλτζχάιμερ λόγω ηλικίας (πιστεύει πως είναι 18 χρονών, πως όντως έχει μάσκα στο Stilo και διάφορα άλλα)... Μην του το κάνουμε χειρότερο!!!
Χαχαχαχαχαχα!! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
(Παππούλη soul στα όπα όπα σε έχουμε... σε αγαπάμε βλέπεις!! Χαχαχα!)
...να ζήσουν οι παππούληδες...ξέρω τι λέω εγώ...!!!!
Ραμολιμέντο ο Γιαννάκης αλλά παίρνει όλα τα γκατζετάκια να νιώθει νεούδ. (χωρίς ι).
Αφού θέλει τώρα πάλι να πάει να κάνει κάτι λουτρά κάπου στην Ορεινή Ναυπακτία.
Ναι εσυ δεν θες δηλαδη...
Νιανιαρο...
Soul_Giannis
17-03-12, 19:32
Πες την αληθεια στον κοσμο που οντας Πατερας μιας πανεμορφης κορης θες να πηγαινεις εκδρομες για πισινες και σπα και ξεσπα!!!!Αλητηριε!!!
Μετά από αυτό το όντας νομίζω ένα δάκρυ έτρεξε.
:tomato1:
ammoulianiotis
18-03-12, 19:43
Stilo 3d, 1200 κυβικα, ασημοπρασινογαλαζιο χρωμα εθεαθη σημερα 18/3/2012 κατα τις 18:20 διπλοπαρκαρισμενο στο ποσειδωνιο στη Θεσσαλονικη, το αμαξι ειναι του γνωστου paidarou, καλα ρε Γιαννη, σε φωναζα οταν περασες απο διπλα μου αλλα δεν με ακουσες....
Stilo 3d, 1200 κυβικα, ασημοπρασινογαλαζιο χρωμα εθεαθη σημερα 18/3/2012 κατα τις 18:20 διπλοπαρκαρισμενο στο ποσειδωνιο στη Θεσσαλονικη, το αμαξι ειναι του γνωστου paidarou, καλα ρε Γιαννη, σε φωναζα οταν περασες απο διπλα μου αλλα δεν με ακουσες....
ωρε σοφοκλη δεν σε ακουσα
που καθοσουν?????
ναι εγω ημουν,αλλα δεν σε ειδα ρε φιλε καθολου
Ειναι εδω της περιοχης το αυτοκινητο νομιζω απο Ωρωπο η Χαλκουτσι..
ammoulianiotis
20-03-12, 09:39
ωρε σοφοκλη δεν σε ακουσα
που καθοσουν?????
ναι εγω ημουν,αλλα δεν σε ειδα ρε φιλε καθολου
Πηγαινα να καθησω για καφε, σε ειδα φωναξα "Γιαννηηηηηηηηηηηηη" αλλα τιποτα...
Αυτό φταίει...... εαν φώναζες "ΠΑΙΔΑΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!"" θα γυρνούσε!
Αυτό φταίει...... εαν φώναζες "ΠΑΙΔΑΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!"" θα γυρνούσε!
...ο Arf άργησε αλλά ξαναχτύπησε !!!!!....
Πηγαινα να καθησω για καφε, σε ειδα φωναξα "Γιαννηηηηηηηηηηηηη" αλλα τιποτα...
πραγματικα δεν σε ακουσα
αλλα μονο ενας γιαννης θα υπηρχε εκει????:jump1::jump1: