Επιστροφή στο Forum : Εθεάθη...
neuromancer
19-10-05, 10:52
Stilo μαύρο, με μεγαλό "www.stiloclub.gr" αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος, παρκαρισμένο απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο φανατικός του club??
f.
Μάλλον ο Γώργος Bravotwozero, η ο Κώστας αν είχε ζάντες 17" με πολλές ακτίνες.
neuromancer
19-10-05, 12:57
Μάλλον ο Γώργος Bravotwozero, η ο Κώστας αν είχε ζάντες 17" με πολλές ακτίνες.
Νομίζω η ζαντα ηταν νορμαλ. ειχε σιτες μπροστά παντως. εχει 4-5 μέρες που παρκαρει εκει.
φ
νομίζω εγώ... !!! :)
δικό σου είναι το μπλε?
και το αφήνω δίπλα τόσες μέρες για να δεί το sticker
ammoulianiotis
21-10-05, 22:11
Εγω πετυχα ενα μαυρο Stilo με αυτοκολλητο "www.Stiloclub.gr" τοποθετιμενο στο πορτ μπαγαζ, μπροστα στα παν/μια αλλα δεν προλαβα να δω ποιος ηταν.
αν μιλάς για το Α.Π.Θ. εκεί κοντά στη Λ. Στρατού εγώ ήμουν...άφηνα την Μαρία για μάθημα..
αν το sticker ήταν από το ένα φανάρι ως το άλλο.... :)
εε δεν χωρούσε πιο μεγάλο και έχω σκυλοβαρεθεί να αφήνω χαρτάκια...οπότε... ήταν η άψογη λύση.
πέτυχα αρκετά stilo στην Θεσσαλονίκη και τους διπλάρωνα επίτηδες...τώρα αν θα μπούνε...δεν ξέρω....
Τί γίνεται ρε π...στη, μια εβδομάδα ήσουν Θεσσ/νίκη και σε είδαν οι πάντες. Εγώ γιατί ποτέ δεν πετυχαίνω κανέναν στο δρόμο?????? :( :( :(
γιατί δεν έχεις τεράστιο sticker !!!! :) :) :)
neuromancer
24-10-05, 10:57
Πάντως καθώς βγήκε η έκδοση 1.4 γέμισε ο τόπος stilo.
Σήμερα αντάλλαξα βλέμα με οδηγό μπλέ stilo (όχι σκούρο) στο φανάρι της Λαμπράκη για Τριανδρία, από την κάτω μεριά. Είχε και σίτες μπροστά. Αν κρίνω από το διαπεραστικό βλέμα είναι μέλος του club.
fotis.
neuromancer
24-10-05, 11:01
νομίζω εγώ... !!! :)
δικό σου είναι το μπλε?
Ναι, αυτό το βρώμικο. :lol:
...και το αφήνω δίπλα τόσες μέρες για να δεί το sticker
τι να δω! είναι ορατό από 2 τετράγωνα μακριά!! δεν αφήνεις κανένα sticker καλύτερα? :D
ammoulianiotis
24-10-05, 21:23
Αμαν βρε aman17-2! Τι αυτοκολληταρα ειναι αυτη; Και εγω σκεφτομαι να βαλω αλλα οχι σαν το δικο σου! Δεν προλαβα να σου μιλησω ομως!
βασικά επειδή περπατάω πολύ εγνατία και δεν με βλέπουν για πολύ (η μάλλον ...έτσι όπως πάει η βενζίνη εγώ δεν θα τους βλέπω εγώ για πολύ..) το έβαλα όσο πιο μεγάλο για να είναι ευδιάκριτο από πολύ μακριά...
και όπως είπα πιο πάνω να μην αφήνω άλλα χαρτάκια....
βάλε το κλασσικό του club....
εγώ έχω αυτό στην τάπα για βενζίνη (για όσους βλέπουν από πλάγια)
εμπρός κάτω από την κάτω σίτα έχω το πρώτο πρώτο sticker του κλαμπ.....
εεεεε που αλλού να βάλω πια !!!!!!
Εγω πετυχα ενα μαυρο Stilo με αυτοκολλητο "www.Stiloclub.gr" τοποθετιμενο στο πορτ μπαγαζ, μπροστα στα παν/μια αλλα δεν προλαβα να δω ποιος ηταν.
VERONE
ήσουνα κάτω ρε αλήτη και ούτε ένα μύνημα....
φτούυυ ρε.....
ammoulianiotis
26-10-05, 12:10
Οχι ρε Verone, δεν ησουν εσυ με τιποτα! Το αυτοκινητο σου το εχω δει και μπορω να σε ξεχωρισω!
Ο aman17-2 ηταν εβαλε και αυτος!
stilo-hraklis
01-11-05, 20:23
Ο φαλακρος πρακτορ!!!ΘΟΥ-ΒΟΥ Κρυμενος πισω απο θαμνους ειδε την ανθη με το στιλαρο να βαζει βενζινη κατα τις 5,45 στην ΒP ΠΡΙΝ ΑΠΟ τιν σιδηκα με τα μεταχειρισμενα....φωτογραφιες θα δημοσευθουν στον μελον!!!!χεχεχε ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ....
Βρε εσύ την Ανθή απο πίσω έχεις πάρει??? :p
εεεμμμ χμμμ
έτσι όπως το λές.....
μπορεί να παρεξηγηθεί το νόημα...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
stilo-hraklis
02-11-05, 00:19
παιδια με εχει βαλει ο αντρεας να την παρακολουθω!!!!χεχεχεε (ΠΛΑΚΑ κανω αντρεα)
Εθεαθη χτες απογευμα να ανεβαινει κομματια απο την στροφη(για Ανω Τουμπα) μπροστα στο 424 κιτρινο στιλο με αριθμο ΝΖΚ- ,τα υπολοιπα δε τα ειδα,με κινδυνο να καρφωθει πανω μου.Ποιο λουλουδι μας ηταν?Ειχε και ηλιοροφη:)
Κάτι μου λέει ότι θα ήταν ο Κώστας, ο οποίος όμως δεν μπαίνει στο φόρουμ κι έχει έρθει ελάχιστες φορές σε συναντήσεις... Ήταν και χαμηλωμένο και με 17άρες σαν αυτές που είχε παλιά ο Γιάννης (του σκορπιού)?
Ο Κώστας δε φοράει ποτέ πινακίδες (είναι μπάτσος βλέπεις και δεν τον γράφουν). Μάλλον ο Σπύρος θα ήταν.
Μάλλον ο Σπύρος θα ήταν.
Ο Σπύρος νομίζω δεν έχει ηλιοροφή. Και το έχει υπερτουμπανιάσει τώρα. Πιστεύω θα το είχε προσέξει αν ήταν ο Σπύρος...
Νομίζω ότι το πρώτο αριστερά ήταν του Σπύρου και έχει ηλιοροφή.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Karateka/38851/490596/0/cars069.jpg
Kαι απ'όσο διακρίνω έιναι ΝΖΚ.
:shock: :shock: :shock: :shock:
:oops: :oops: :oops: :oops:
:125 :125 :125 :125
:216
Ναι αυτο ηταν που λεει ο Γιαννης..πολυ κομματια ομως το παλικαρι μεσα στις στροφες..:)
SPIROS2002
07-11-05, 17:31
sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννη είσουν παρκαρισμένος χτες πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εγνατία και σου πήρανε τις πινακίδες;;;;;
Γιάννη είσουν παρκαρισμένος χτες πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εγνατία και σου πήρανε τις πινακίδες;;;;;
Όχι.
Πάλι καλά!Είχε ένα πωλητήριο πάνω και είχε ζάντες σαν τι δικές σου!!!Faulse alarm!!!Κάποιος άλλος θα κλαίει!!!!
Αν είχε τις ζάντες με τις δαγκάνες, είναι του Κώστα (του μπάτσου) που το έχω βάλει και στις αγγελίες. Αυτός πάντα δεν φορούσε πινακίδες.
DontMKsense
07-11-05, 23:33
Εθεάθη μαύρο Stilo 3D με αυτοκόλητο του club το περασμένο Σάββατο βράδυ ( 1π.μ.) στο Πανόραμα. (Δεν ηταν ο Μπάμπης ή ο Κυριάκος) ποιός άλλος έχει μαύρο stilo εδώ ρε παιδιά??
ποιός άλλος έχει μαύρο stilo εδώ ρε παιδιά??
Black mamba!Στέργιος Salonica city!
Βάλε μέσα στα μαύρα και αυτό του Γιώργου (BravoTwoZero)...
Εθεάθη χθες το βράδυ ο "πιτσιρικάς" του club :216 στην Λαγκαδά να κάνει βόλτες με έναν φίλο του αντί να είναι στο μάθημα και να μελετάει... :216
Σοφοκλή που ήσουν χθες αγόρι μου? Αύριο με τον κηδεμόνα σου! :216
Το Σάββατο μάλλον εμένα είδες να κατεβαίνω από το Πανόραμα!
ammoulianiotis
08-11-05, 14:58
Εθεάθη χθες το βράδυ ο "πιτσιρικάς" του club :216 στην Λαγκαδά να κάνει βόλτες με έναν φίλο του αντί να είναι στο μάθημα και να μελετάει... :216
Σοφοκλή που ήσουν χθες αγόρι μου? Αύριο με τον κηδεμόνα σου! :216
Χε χε! Εκεινη την ωρα σχολασα βρε! Πω, πω... τον μπελα μου βρηκα! :216
Δηλαδη και κοπανα να θελω να κανω, δεν μπορω... :216
stilo-hraklis
09-11-05, 18:06
εθεαθη κιτρινο στιλο στην πετρου ραλη με αριθμο πινακιδας ΖΜΜ ----------ηταν κανεις δικος μας??με 17αρια και σποιλερ abarth!
ammoulianiotis
19-11-05, 22:33
Εθεαθη, την Πεμπτη που μας περασε στην εισοδο της Κατσιμιδη ενα μπλε Stilo με full body kit και περιφανος οδηγος ηταν μια γυναικα. Δυστυχως ημουν απο την μεσα πλευρα του δρομου και δεν μπορεσα να της φωναξω το site του club... Μηπως ξερεις κανεις τιποτα;
Σοφοκλη αν ηταν μπλε σκουρο σαν το δικο μου με νεες πινακιδες ΝΖΧ-ξερεις αυτες που ειναι σαν ταμπελες-τοτε ειναι γνωστη μου που την ψηνω για το club αλλα δε την βλεπω πολυ ζεστη..βαριεται κιολας λεει :P
Την ψηνεις γρηγορα ή τη σιγοψηνεις;.... :D :D :D
Ειναι τρελος ειναι τρελος
ο μαγκελανόόόςςς.....
(αρπα και τη ρημα)
ammoulianiotis
22-11-05, 23:17
Νικο ξανθουλα ειναι η φιλη σου;
Απο την αλλη ομως το χρωμα πιο πολυ ταιριαζει με του ckalfa το χρωμα. Δεν θυμαμαι ομως με σιγουρια...
Εθεάθη λοιπόν... στο Συγκρότημα "Τσαλαπάτα" στο Βόλο.
Μαύρο Stilo facelift dynamic με 17ρες Abarth ( οχι δαγκάνες) , μπροστινό προφυλακτίήρα με σίτες , πλαινές ποδιές και πίσω 2 διπλές εξατμήσεις !!!!
Πινακίδες Θεσ/νίκης Ν**-****
Είναι κάποιος γνωστός :?:
ammoulianiotis
24-12-05, 20:45
Εθεαθη χθες βραδυ στο κυκλο των Carrefour να μπαινει μεσα ενα κοκκινο 5D Stilo και κατα 99% ειναι της παρεας της Θεσσαλονικης. Πιστευω οτι καταλαβαινετε ποιον εννοω!
Ακομα εθεαθη το γνωστο boom car του Παναγιωτη απο Θεσσαλονικη με αλλαγμενο χρωμα (το εκανε κιτρινο και αυτος, Νικο ακομα ενας δικο σου!)
Ακομα εθεαθη το γνωστο boom car του Παναγιωτη απο Θεσσαλονικη με αλλαγμενο χρωμα (το εκανε κιτρινο και αυτος, Νικο ακομα ενας δικο σου!)
?????? Άλλαξε χρώμα στο αμάξι? Μήπως ήταν κανένα άλλο που του έμοιαζε? Λίγο παράξενο... Αν και δεν είναι καθόλου! Όλοι μέσα σας θέλετε ένα κίτρινο Stilo!!!!! :216 :216 :216
ammoulianiotis
24-12-05, 21:13
Νικο το αλλαξε! Εβγαλε και το body-kit! Καποιο αλλο αυτοκινητο ζηλεψε τοσο πολυ ωστε επεσε πανω του. Εχω μαθει ομως απο πηγη οτι αναμενεται ενα πολυ καλυτερο body-kit και οχι μονο απο τον Παναγιωτη...
ammoulianiotis
10-01-06, 15:07
Εθεαθη χθες βραδυ κιτρινο, body-kitιασμενο Stilo με 18αρες κτλ, ενος πολυ γνωστου μελους του Club μας στο parking εμπορικου κεντρου. Τι εκανες Νικολακη;;; Ε;;; Εισαι τυχερος που δεν ειχα την λαχανι μπογια μαζι μου χθες! :216 (Ειχα και ενα φιλο μαζι μου. Επαθε σοκ οταν ειδε το αμαξι, παραμιλουσε μεχρι το βραδυ που τον πηγα σπιτι)
"Μικρέ" το πήρες το μήνυμα-απάντηση? :P Ήμουν σε "σύσκεψη" με Κάλφα, puntoclub & centoclub στον τρίτο όροφο... Εσύ?
ammoulianiotis
11-01-06, 14:15
Το πηρα το μηνυμα! Σκεφτηκα να σε παρω τηλεφωνο αλλα υπεθεσα οτι μπορει να βλεπεις ταινια... Εγω παντως ειδα ταινια και χαραμισα περιπου 2 ωρες...
Ήμουν σε "σύσκεψη" με Κάλφα, puntoclub & centoclub στον τρίτο όροφο...
Ώρε διαπλοκή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ammoulianiotis
11-01-06, 22:26
Φανταζεσαι τι θα λεγανε; :216
Σοφοκλή πάντως εγώ έμαθα κάτι λέγανε για σένα....τώρα τι...δεν μου λένε....
Σοφοκλή πάντως εγώ έμαθα κάτι λέγανε για σένα....τώρα τι...δεν μου λένε....
Ρε συ Τεό!!! Αφού σου είπα ότι αυτά που λέγαμε ήταν "εμπιστευτικά"!!!!!
:216 :216 :216
ammoulianiotis
16-01-06, 18:59
Αμαννννν!!!! Να'σαι καλα ρε Τεο που μου το ειπες! Και δεν ειχα μπει στο site πριν την παρουσιαση του Punto να σου τα πω ενα χερακι απο κοντα Νικο... :216
Δεν θα ξαναδω το Stilακι σου;
Λαχανι θα το κανω! :216
stilo-hraklis
30-01-06, 00:59
πιος εχθες ειχε παρκαρει διπλα μου με ενα σκουρο στιλακι στην αργυρουπολη??απο εδω ειναι γιατι ειχε και αυτοκολητα του κλαμπ??και πρεπει να επινε καφε στο bullseye!!!
Μήπως ήτανε ο Νίκος ο Ngtech? ο ψηλός?
stilo-hraklis
30-01-06, 19:54
ΔΕΝ Ειδα προσωπο..το ειχα βαλει πανω σε πεζοδρομιο λες και ηταν για πουλημα και το εβαλε και αυτος ακριβως διπλα για να κανουν παρεα μαλλον χεχεεχ.δεν ειδα ατομο απλα ηταν παρκαρισμενο διπλα μου.. τοχε μαλλον για να δω και το αυτοκολητο του κλαμπ..βεβαια αφησα και χαρτακι...αλλα λεμε..
neuromancer
30-01-06, 19:59
Μπλε (όχι σκούρο, το άλλο το ξενέρωτο :lol: :lol: ) Stilo με αεροτομή και άλλα, μόλις είχε βγει από Λαμπράκη και πήγαινε προς Διαγόρα στο ύψος της Νissan. Who was?
Μπλε (όχι σκούρο, το άλλο το ξενέρωτο :lol: :lol: ) Stilo με αεροτομή και άλλα, μόλις είχε βγει από Λαμπράκη και πήγαινε προς Διαγόρα στο ύψος της Νissan. Who was?
Ένα τούμπανο ήταν? Μάλλον του γιου του Γιάννη του "ιατροδικαστή".
ammoulianiotis
30-01-06, 23:25
Λοιπον, το ιδιο αμαξι (μπλε σαν του ckalfa) πρεπει να λεμε. Το βλεπω σχεδον καθημερινα! Δεν εχω μπορεσει ουτε μια μερα να του φωναξω για το club. Ειναι κουκλακι παντως!
neuromancer
31-01-06, 12:28
Λοιπον, το ιδιο αμαξι (μπλε σαν του ckalfa) πρεπει να λεμε. Το βλεπω σχεδον καθημερινα! Δεν εχω μπορεσει ουτε μια μερα να του φωναξω για το club. Ειναι κουκλακι παντως!
ammoulianiotis, παρκάρεις μήπως πάνω από τη Γεωπονία στο ΑΠΘ, ψηλά στο ύψωμα?
stilo-hraklis
09-02-06, 00:22
stilo μαυρο με πλαινους μασπιεδες φιμε ζαντα μομο αυτοκολιτακια του κλαμπκαι πωλειτε πανω πιος ηταν στις 3.50 στην χαμοστερνας???πατησα κανα δυο γκαζιες με το ΑΧ αλλα ουτε που με κοιταξε χεχεχ πιος ηταν οεο??
vangelis-1.6
09-02-06, 12:59
Ηρακλη ναι εγω ημουν, θα χα την μουσικη μαλλων κ δεν θα ακουγα. Καλα, κ γω ηλιουπολητης ειμαι κ αντι να με δεις σε καμια ηλιουπολη με ειδες χαμοστερνας. καλο ε!
stilo-hraklis
09-02-06, 18:55
τι λες ρε βαγγελη!!!!!τσαμπα εκανα 50 σφηνες !!!!ααααα!!ειμουν με ενα ax gt μαυρο.τεσπα..στην ηλιουπολη δεν σε εχω δει ποτε...παραξενο..ωραιο το στιλακι..αν θες παντος να πουλισεις τους μασπιεδες εδω ειμαι..χεχεχ
vangelis-1.6
09-02-06, 20:01
Aμα ειναι παρε ολο το stilo με τα μασπιε μαζι.... για σκεψου το. συμφερει.
ammoulianiotis
09-02-06, 22:17
ammoulianiotis, παρκάρεις μήπως πάνω από τη Γεωπονία στο ΑΠΘ, ψηλά στο ύψωμα?
Οχι, απλα καθημερινα ανεβαινω Κατσιμιδη για να βγω περιφεριακο και τον βλεπω. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γυναικα! Εχει και 2 bucket μεσα το παλικαρι!
Ένας συνάδελφος μου που είναι Αθήνα για σεμινάριο είναι τώρα στο THE MALL και είδε 3 αγοράκια με κόκκινα μπουφάν Stiloclub. Ποιοι ήταν άραγε?
ενα κιτρινο STILO με αυτοκολλητα NOS στην θεσσαλονικη το ειδα μια φορα στα φαναρια στην εγνατια ποιος ειναι?
μονο αυτα προλαβα να δω!
τον ξερετε?
Δεν θυμάμαι αν έχει ο Στελάρας NOS αυτοκόλλητα... χμμμμ... διαφορετικά δεν ήταν κάποιος δικός μας... ΑΑΑΑΑ!!! Μήπως ήταν το καινούργιο κίτρινο? Αυτό που είναι λίγο ξεθωριασμένο? με αυτοκόλλητα στο πλάι? Τότε ίσως να ήταν ο Παναγιώτης... ;)
αυτοκολλητα στο πλαι και εξατμηση με 2πλη μπουκα πισω!
γιατι κοιταχτικαμε μια φαση και λεω για να κοιταει μπορει να ειναι του club!
λεω ττωρα εγω!
Ίσως να ήταν ο Παναγιώτης...
ammoulianiotis
19-02-06, 21:57
Ο Παναγιωτης ηταν! Τα αυτοκολλητα τα εχει κατα μηκος της πορτας και οχι καθετα. Εγω ειδα την Τεταρτη στη Κασσανδρου κιτρινο 3πορτο Stilo με 17αρες μανισιες, μαρσπιε, φιμε και ηλιοροφη. Το οδηγουσε γυναικα αλλα ημουν με το παπι και φορουσα κρανος και δεν μπορουσα να της μιλησω. Ακομα εμαθα απο ενα ξαδερφο μου οτι συναντησε ενα κιτρινο 3πορτο Stilo με αλλαγμενους μπρος - πισω προφυλακτηρες και κιτρινες ζαντες στο δρομο για Κοζανη (το παλιο). Εχουμε κανενα στη Κοζανη;
Νικο μηπως εχεις αρχισει να πληρωνεις ολο το κοσμο για να αγοραζει κιτρινα αμαξια; :216
Νικο μηπως εχεις αρχισει να πληρωνεις ολο το κοσμο για να αγοραζει κιτρινα αμαξια;
;)
Ακομα εμαθα απο ενα ξαδερφο μου οτι συναντησε ενα κιτρινο 3πορτο Stilo με αλλαγμενους μπρος - πισω προφυλακτηρες και κιτρινες ζαντες στο δρομο για Κοζανη (το παλιο). Εχουμε κανενα στη Κοζανη;
Το συγκεκριμένο stilo έχει πολύ ωραίους προφυλακτήρες, εμπρός-πίσω που το κάνει πιο θηριάκι από ότι είναι, αλλά οι ζάντες που είναι βαμένες κίτρινες είναι για ξερατό.....
Το συγκεκριμένο πωλείται από την πρώην αντιπροσωπία της fiat στην Κοζάνη
ammoulianiotis
20-02-06, 22:13
Απ'οτι με ειπε ο ξαδερφος, τον ειδε βραδυ σε επαρχιακο δρομο για την Κοζανη. Δεν το ειδε σε αντιπροσωπεια...
Απ'οτι με ειπε ο ξαδερφος, τον ειδε βραδυ σε επαρχιακο δρομο για την Κοζανη. Δεν το ειδε σε αντιπροσωπεια...
:) Το παίρνουν και το κυκλοφορούν διάφοροι. Μάλλον κάτι σαν test drive. Το έχω δει από κοντά κ από μέσα. Και πίστεψέ με, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πρώην επίσημη αντιπροσωπία της fiat στην Κοζάνη, το είδα πριν ;)
ammoulianiotis
02-03-06, 15:21
Λοιπον, την Κυριακη πριν την κοντρα συναντησα ενα μαυρο 3θυρο Stilo που πισω στο πορτ μπαγαζ ειχε με κοκκινα γραμματα γραμμενο το site μας. Τον κορναρα και μου απαντησε αλλα δεν ξερω ποιος ειναι...
Την Δευτερα ειδα και τον verone να κοβει βολτες στη Κασσανδρου... Αυτο το αυτοκολλητο ΖΕΧ βγαζει ματι απο μακρια! :216
stilovatis
08-03-06, 00:55
Μαυρο τριθυρο με σηματα του club διπλα απο την πλατεια πυροσβεστειου στη Πατρα...Ποιο καλο παλικαρι ητανε??
Konstadinos
08-03-06, 02:56
Σημερα κατα της 4:30 εθεαθη ο verone στο Σουφλι :216 :216 :216
Μαύρο 3πορτο με εξάτμιση μαμά αεροτομή και σηματάκι abarth πίσω δεξιά εκεί που είναι το 16v
Παρασκευή που μας πέρασε από Θεσνίκη προς Κατερίνη-Λάρισα κτλ κτλ..
εγώ ήμουν σε ένα α3 ενός φίλου που το στρώνει γι αυτό δεν έτρεξα να τον σταματήσω
Κοκκινο 3θυρο με οργανακια και ηλιοροφη αποτι μου ειπαν εβαζε προγραμμα χτες στον Κατσαμπερη!Ποιος ετοιμαζεται για Street Racing?:D :D :D
Σήμερα πέρασε από δίπλα μου ένα μαύρο με φουμέ τζάμια, πλα'ι'νά αεροδυναμικά, οβάλ εξάτμιση και με κόκκινα γράμματα "stiloclub" ή κάτι τέτοιο και το οδηγούσε γυναίκα!!!Πιανούν είναι;;
neuromancer
10-05-06, 06:33
Σήμερα πέρασε από δίπλα μου ένα μαύρο με φουμέ τζάμια, πλα'ι'νά αεροδυναμικά, οβάλ εξάτμιση και με κόκκινα γράμματα "stiloclub" ή κάτι τέτοιο και το οδηγούσε γυναίκα!!!Πιανούν είναι;;
H γυναίκα ???? :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χθες βράδι στην εθνική συνάντησα ένα κίτρινο stilo full body kit με σπασμένο μπροστά προφυλακτήρα το οδηγούσε γυναίκα με γυναίκα συνοδηγό την ρώτησα για το club δεν κατάλαβε (Ξανθιά!) της έδειξα το αυτοκόλλητο που έχω στο πλάι και μου απάντησε θα τα πούμε και χάθηκε την ξέρουμε;
χανιά εχθές μαύρο με πλαϊνούς mar. διπλή εξάτμιση, φιμέ τσάμια και SK πάνω από το λογότυπο
χανιά εχθές μαύρο με πλαϊνούς mar. διπλή εξάτμιση, φιμέ τσάμια και SK πάνω από το λογότυπο
Νέο Μέλος??? Συστηθείτε!__εδώ....http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=13 (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=13)
μαυρο Stilo με body kit στην κομοτηνη μπενοντας σε μια μαντρα!!!!!
πιο καλο παιδι πουλαει το ΚΑΜΑΡΙ του?
μαυρο Stilo με body kit στην κομοτηνη μπενοντας σε μια μαντρα!!!!!
πιο καλο παιδι πουλαει το ΚΑΜΑΡΙ του?
Εγώ το πουλάω ενδιαφέρεσαι;
το σαββατο το βραδακι 6/1/2007 στην εξωτερικη περιφεριακη της θεσσαλονικης ποιος ηταν ενα μαυρο 5d stilo με φιμε τζαμι,πινακιδα ΝΖΚ...,με ασπρα γραμματα www.stiloclub.gr.τον προσπερασα,του αναβοσβησα τα φωτα και μετα με περασε μπροστα στο παπαγεωργιου?????:flex: :flex: :flex:
Athanasios
09-01-07, 17:53
Μηπως ηταν σκουρο πρασινο;Αργα το Σαββατο βραδι αμα ηταν μαλλον εγω.Εκεινο το βραδι προσπερασα δυο Stilo το ενα δεν θυμαμαι αμα ηταν στην κατηφορα επανω η μπροστα στο Παπαγεωργιου αλλα το αλλο ηταν μετα το Παπαγεωργιου στην στροφη (την καλη).Παλι μπριζωμενος ειμουν και εβαζα κοντρες με τον εαυτο μου.Παντως σκουρο πρασινο με μεγαλα γραμματα www.stiloclub.gr (http://www.stiloclub.gr) πανω απο την πινακιδα και φιμε μονο εγω ειμαι στην περιφερεια :)
Soul_Giannis
09-01-07, 20:25
εντοπιστηκε ο ενοχος!!!πιαστηκε στην φακα!!!!:):):)εις θανατον!!!:):):)
κοντρες με τον ευατο του!!!!!!!!!!ποιος νικησε τελικα????
Μηπως ηταν σκουρο πρασινο;Αργα το Σαββατο βραδι αμα ηταν μαλλον εγω.Εκεινο το βραδι προσπερασα δυο Stilo το ενα δεν θυμαμαι αμα ηταν στην κατηφορα επανω η μπροστα στο Παπαγεωργιου αλλα το αλλο ηταν μετα το Παπαγεωργιου στην στροφη (την καλη).Παλι μπριζωμενος ειμουν και εβαζα κοντρες με τον εαυτο μου.Παντως σκουρο πρασινο με μεγαλα γραμματα www.stiloclub.gr (http://www.stiloclub.gr) πανω απο την πινακιδα και φιμε μονο εγω ειμαι στην περιφερεια :)
η ωρα ηταν περιπου στις 19.00 το απογευμα.δεν ξερω αμα ηταν πρασινο,αλλα τα γραμματα απο το club το ειχε πανω απο την πινακιδα εκει που κανει το χωρισμα για το καπω.το μικρο το κομματι ακριβως πανω απο την πινακιδα.αμα ησουν εσυ νευριασες που σε περασα στο ΤΙΤΑΝ απο κατω και ειπες να με παρεις στο κυνηγι και να με περασεις και δεν ειδες ουτε τα φωτα που σου αναβοσβησα!!!!!!!!!:whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Ρε σεις αμα ηταν ο Σακης θα ειχε κ το φιδι αραγμενο πανω στην εταζιερα..το ειδες το snake Γιαννη?
Ρε σεις αμα ηταν ο Σακης θα ειχε κ το φιδι αραγμενο πανω στην εταζιερα..το ειδες το snake Γιαννη?
γιατι εχει φιδι??????????πλακα κανεις??????τοσο τρελος ειναι????ειχε πολυ φιμε τζαμια,μιλαμε μαυρα!!!!!!
ammoulianiotis
10-01-07, 13:46
γιατι εχει φιδι;;; χαχαχαχαχαχα!!! την επομενη φορα που θα τον δεις απο κοντα ρωτα τον να σου πει!
Athanasios
10-01-07, 22:16
Ρεμαλια!!! :P
ammoulianiotis
11-01-07, 14:04
ενταξει ρε σακη, δεν ειπαμε τον λογο... εσυ θα του το πεις...
neuromancer
26-01-07, 00:05
Κίτρινος Stilos με πολλά αυτοκόλλητα στο πλάι και μαύρη μουρη "audi style", παρκάρει στη Διαγόρα στην Τούμπα. Ποιός είναι?
Επίσης, υπάρχει μέλος του club που δουλεύει στο e-shop στην Γιαννιτσών? Παρκάρει κι εκεί ένα "καναρίνι" και μου φάνηκε είδα μια "γνωστή" (από φωτογραφίες) φάτσα.
ammoulianiotis
26-01-07, 12:40
Είναι ο Παναγιωτης με το boom car Φωτη!
neuromancer
27-01-07, 01:37
Είναι ο Παναγιωτης με το boom car Φωτη!
Ποιος από τους δύο? Ο της Τούμπας ή ο του e-Shop?
Nickname?
ammoulianiotis
27-01-07, 20:06
Είναι ο Παναγιωτης που ειχε το μαγαζι με τα κοτοπουλα μετα τον Ευκλειδη.
Nickname δεν ξερω...
σημερα κατ τις 2 το μεσημερι,στην μητροπολεως μα βενιζελου γωνια,κιτρινο stilo ΝΖ....,με ηλιοροφη,17" 5 ακτινες τις φιατ,αυτοκολλητο πανω απο την πινακιδα,το παλιο www.stiloclub.gr(οπως αυτο που εχει ο σακης)παω απο διπλα και βλεπω εναν κυριο περιπου στα 45 με 50 χρονων!!!ποιανου μπαμπας ητανε και του πηρε το στολιδι του???
Πρέπει να ήταν ο πατέρας του Στέργιου ή αλλιώς Tweetie. Από τα παλιά μέλη και εξαφανισμένα.
ammoulianiotis
24-03-07, 11:51
Karateka ειδα το αμαξι σου σημεραααα! (Το παλιο)
Το οδηγουσε μια ωραια κοπελια αλλα εγω πηγαινα προς κεντρο και αυτη προς Βουλγαρη οποτε δεν μπορεσα να της μιλησω.
Από πού το κατάλαβες Σόφο?
ammoulianiotis
26-03-07, 12:27
Λοιπον, εχουμε και λεμε!
1. Ηλιοροφη
2. Το αυτοκολλητο που εχεις στο πορτ μπαγαζ με το site!
Το εχει ακομα πανω η κοπελα! (Αν ειναι δικο της το αμαξι)
98% Το αμαξι ειναι το δικο σου!
Αν είχε τις 17άρες ζάντες τύπου Ibiza Top-Gun και είχε και σηματάκι τότε σίγουρα ήταν το δικό μου.
ammoulianiotis
26-03-07, 20:56
Τις ειχα ξεχασει τις ζαντες! Αυτο ηταν! Κριμα παντως που η κοπελα δεν ειναι μελος του Club, φαινοταν ωραια...
Και γιατι δεν την σταματαγες να την κανεις μελος?
ammoulianiotis
27-03-07, 09:05
Γιατι εγω ημουν στο ρευμα που πηγαινε κεντρο και αυτη στο αντιθετο!
Ουτε να φωναξω δεν μπορουσα!
Soul_Giannis
27-03-07, 17:27
Xαθηκε να εχεις μια πετρα μαζι σου να τις πεταξεις????
Όχι ρε το αμαξάκι μου, λυπηθείτε το...
ammoulianiotis
27-03-07, 20:25
Τον karateka σκεφτομουν ρε Soul!
Παντως η κοπελιτσα ειναι κουκλααααα!!!
Αν την ξαναπετυχεις ελπιζω να την γραψεις μελος.
ammoulianiotis
28-03-07, 12:03
Αν με βολευει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
εθεαθη εχθες το βραδυ στην β.ολγας στην θεσσαλονικη κιτρινο stilo με 2 αυτοκολλητα του club,πισω στο πορτ παγκαζ και στην ποτρα του οδηγου κατω απο τον καθρεπτη και με αριθμο ΝΗΒ...ειχα και λασπωτηρες στους πισω τροχους!!!!ποιος ηταν και δεν τον εχουμε δει απο κοντα????
αρε σοφο αυτα δεν τα αφηνουν ετσι!!δεν το ειδες το βιντεακι του γιαννη για τους ελληνες που ο αλλος κανει αναστροφη στον δρομο ταχιας?λες να ηταν το ιδιο το μωρο!!!
ΕΘΕΑΘΗ ασιμι stilo 01κ20 χθες στην κρινη!!!ειχε φιμε τζαμια και πινει πολυ τεκιλα.ποιος ειναι???
DontMKsense
12-04-07, 22:47
χμμμ καλά σε είδα μούτρο :P Πλυμένο, γυαλισμένο το stilaki και πρώτη μούρη ε?
εστι ετσι!!!ειχε παρτυ το verso και γινοταν χαμος ειδες!!
DontMKsense
16-04-07, 23:40
Μπααα ήταν πιο μακρυά απο τα 2μ που μπορούσα να δώ εκείνη την ώρα :P
χαχαχαχαχαχαχαχα ορε τρελα!!!
Στο 1ο ΤΕΕ Νίκαιας απέναντι έχει ένα μαγαζί για εξατμίσεις, ακριβώς από έξω βλέπω καθημερινά παρκαρισμένο ένα μπλε Stilo 5d με aftermarket ζαντούλα 15" και με αυτοκόλλητο www.stiloclub.gr ακριβώς πάνω από το "πιάσιμο" του πορτμπαγκάζ.
Ποιός είναι... ;;;;
Εγω πριν κατι μερες ειδα ενα κοκκινο 3d Stilo με custom bodykit στη Νικαια σε μια οδο παραλληλη της Γρ.Λαμπρακη απο την απεναντι πλευρα του γηπεδου του Ιωνικου!!!! Ποιοςςςςςςς???
Να ήμουν εγώ;!;!;! για τσέκαρε το Garage έχω μία φωτογραφία.
Να ήμουν εγώ;!;!;! για τσέκαρε το Garage έχω μία φωτογραφία.
Ποιος αλλος?????:bleh::bleh::bleh:
Εθεάθη σήμερα το πρωι κίτρινο stilo με αυτοκόλλητα στο πλάι και αυτοκόλλητο του κλαμπ να στρίβει στην Λαμπράκη! Ποιος???
Εθεάθη σήμερα το πρωι κίτρινο stilo με αυτοκόλλητα στο πλάι και αυτοκόλλητο του κλαμπ να στρίβει στην Λαμπράκη! Ποιος???
Ενα τουμπανο λες φουσκωμενο τεζα ή κανονικο??
..γιατι εχω δει και εγω...
sNk][AnacondA
28-04-07, 21:58
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ρε τον παιδεραστη του club καλα ρε εκει ειναι ολα μικρα θα σε πανε μεσα απαπαπαπαπαπα τι πραγμα εισαι εσυ βρε...:eek::eek::eek:
Ενα τουμπανο λες φουσκωμενο τεζα ή κανονικο??
..γιατι εχω δει και εγω...
Δεν νομίζω να ήταν φουσκωμένο... Νομίζω κανονικό!!
Δεν νομίζω να ήταν φουσκωμένο... Νομίζω κανονικό!!
Kαλως καταλαβα ποιο λες...
Δε ξερω που ακριβως μενεις αλλα στη Νικαια κυκλοφορει ενα τερας-τουμπανιασμενο-υπερφουσκωμενο κιτρινο το εχω τραβηξει και video και photo με το κινητο οπως περναω απο διπλα του...
Το εχω πετυχει πολλες φορες στο ιδιο σημειο παρκαρισμενο πανω στην Πετρου Ραλλη σε διαφορες ωρες....
Οποιος τον ξερει ή ξερει κατι ας μιλησει...
Λες το κίτρινο με το carbon καπώ; Αν ναι μαμάει!!!!!!!
Χμμμ.... Για θεσσαλονίκη μιλάω παίδες!
εεε... ναι! χεχε μπερδέψαμε τις Λαμπράκη...!!!
Λες το κίτρινο με το carbon καπώ; Αν ναι μαμάει!!!!!!!
Αυτο, Ναι ρε φιλε!!!
Τι καμαρι ειναι αυτο? Πρεπει να τον βαλουμε στο club αυτον με το ζορι...!!!!!
Χμμμ.... Για θεσσαλονίκη μιλάω παίδες!
:slap: Χασαμε την μπαλα μεγαλε!
Βαλε και εσυ στο προφιλ στην περιοχη Θεσσαλονικη να ξερουμε τι λεμε..!!!:bleh:
εεε... ναι! χεχε μπερδέψαμε τις Λαμπράκη...!!!
Αστα να πανε...
Αλλα δες ρε φιλε συμπτωσεις ε?
Σε ολη την Ελλαδα οι πιο πολλες οδοι και λεωφοροι ειναι με ιδιες ονομασιες ρε ****το.. ειδικα στις μεγαλες πολεις.. αμα δε σου πει ο αλλος πολη την πατησες... Αντε βγαλε συνενοηση μετα!!!!:bleh::bleh::bleh:
Το φαντάζεσαι να δώσεις ραντεβού στην Λαμπράκη (π.χ.) με τον άλλο... Και μετά που ήσουν και σε περίμενα 1ώρα κτλ. χεχε! :)
Το φαντάζεσαι να δώσεις ραντεβού στην Λαμπράκη (π.χ.) με τον άλλο... Και μετά που ήσουν και σε περίμενα 1ώρα κτλ. χεχε! :)
Γ@μ*σε τα... Αλλος για Χιο τραβηξε κι αλλος για Μυτηληνη...
Σοβαρα τωρα,
Ρε παιδια αναφερομαι σε ολους.. Να γραφετε περιοχη στο προφιλ..
Εστω αν δεν θελετε ακριβειες ενα απλο "Αθηνα" ή "Θεσ/νικη" ή
"Κρητη" ή "Πατρα" ή "Εβρος" κ.τ.λ.
Ετσι ωστε να καταλαβαινομαστε... Μη φοβαστε δε θα σας κλαεψουν το Stilo... ok?
Την Κυριακη 22/07 Fiat Stilo κιτρινο με πινακιδες ΒΟΝ....
στο παρκινκ στους Αγ.Σαρραντα(Πηλιο).
Ο ιδιοκτητης του επιδοθηκε σε ξεφρενο βολευ,
επιχειροντας τρελες βολευ-βουτιες.
Ποιος ητανε αραγε???:hehe::hehe::hehe:
Την Κυριακη 22/07 Fiat Stilo κιτρινο με πινακιδες ΒΟΝ....
στο παρκινκ στους Αγ.Σαρραντα(Πηλιο).
Ο ιδιοκτητης του επιδοθηκε σε ξεφρενο βολευ,
επιχειροντας τρελες βολευ-βουτιες.
Ποιος ητανε αραγε???:hehe::hehe::hehe:
ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!:)
ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!:)
Την πρωτη φορα που παιζατε βολευ επαιζα και εγω ακριβως
διπλα σας.Σας εδωσα και την μπαλα κανα δυο φορες.
Μου αρεσανε οι μανσετες-βουτιες που εκανες.χαχαχα
Την πρωτη φορα που παιζατε βολευ επαιζα και εγω ακριβως
διπλα σας.Σας εδωσα και την μπαλα κανα δυο φορες.
Μου αρεσανε οι μανσετες-βουτιες που εκανες.χαχαχα
Πλάκα κάνεις τώρα.....Και γιατί δεν είπες τίποτα ρε Πετράν....!!!:yikes::yikes:
(μετά το ρεσιτάλ ρακέτας το είδες?):D
(μετά το ρεσιτάλ ρακέτας το είδες?):D
Αυτο το εχασα.Θα εγινε μετα γιατι στις 16:00 εφυγα.
Πλάκα κάνεις τώρα.....Και γιατί δεν είπες τίποτα ρε Πετράν....!!!:yikes::yikes:
Ειχες πολυ παθος στο βολευ και δεν ηθελα να σε απασχολησω.χαχα
Παρεπιπτωντος παρκαρισες δυο αυτοκινητα μετα απο το δικο μου.(το ειχα σκεπασμενο με κουκουλα.Πολυ χωμα εκει)
sNk][AnacondA
23-07-07, 20:29
μηπως ο FACE????
ammoulianiotis
25-07-07, 12:23
Τωρα που το θυμηθηκα, γωνια Καρακαση - Λυκαωνιας κατω Τουμπα εβλεπα για πολλες μερες ενα μαυρο 3θυρο με Abarth καντραν και αυτοκολλητο στη ταπα του ρεζερβουαρ. Ποιος ηταν ρε παιδια;
sNk][AnacondA
25-07-07, 12:32
Σημερα εφαγα ενα πιστολι απο ενα κιτρινο Abarth στην Θεσσαλονικη που το ειχε μια κοπελα η οποια ητανε μουν@ρος και δεν μπορουσα να την φτασω γμτ ειναι καμια δικια μας??
[AnacondA;46952']Σημερα εφαγα ενα πιστολι απο ενα κιτρινο Abarth στην Θεσσαλονικη που το ειχε μια κοπελα η οποια ητανε μουν@ρος και δεν μπορουσα να την φτασω γμτ ειναι καμια δικια μας??
Λοιπόν η τύππισα πρέπει να κατεβάινει και Αθήνα γιατί την έιχα πετύχει Κατεχάκη φουριόζα και η απόπειρα μου να της κολλήσω κατέληξε σε ανάγκη αγοράς aftermarket τηλεσκόπιου :hehe:
sNk][AnacondA
26-07-07, 02:04
καταλαβα μοιραζει τσαμπα τσαγιακια δλδ .... παλι καλα με τετοια ζεστη !!!!!!
ammoulianiotis
26-07-07, 17:15
Πινακιδες Θεσσαλονικης ειχε η Αθηνας;
sNk][AnacondA
27-07-07, 02:36
Απο Α αρχιζε αλλα δεν προσεξα γαμησετα πολυ πικρα
Ενα μαυρο stilo παρκαρισμενο διπλα σε ενα super market elite στην γλυφαδα ποιος ειναι?
ammoulianiotis
27-07-07, 09:03
[AnacondA;46985']Απο Α αρχιζε αλλα δεν προσεξα γαμησετα πολυ πικρα
Δεν προσεξες η δεν προλαβες; Εχει διαφορα!!!
sNk][AnacondA
27-07-07, 12:52
και τα 2 μαζι Σοφο ασε ρομπα εγινα .....
Ενα κιτρινο με μαμα ζαντες 16αρες , πλαινα και τελικο χθες βραδυ στην Κρηνη ποιος ητανε ???
sNk][AnacondA
03-08-07, 14:32
Ενα κοκκινο στιλακι με μπουκα στρογκυλη και μονο το σημα Στιλο και το Αμπαρθ στο πισω μεροσ με ζαντουλα και αυτοκολλητο ψθστομ με το λινκ του κλαμπ μας ποιοσ ητανε τον κορναρα του σηκωσα χερια τπτ ητανε μπροστα μου .
Περιοχη ΜΑΚΡΟ σημερα στις 1 και 30
ammoulianiotis
05-08-07, 18:34
Ειχε το λινκ στο πισω τζαμακι; Αν ναι ειναι ενα παλικαρι που δουλευει στο Πλαισιο του Φοινικα.
sNk][AnacondA
05-08-07, 21:49
ναι μικρα κοκκινα γραμματα στο πανω κεντρικο μερος του πισω τζαμιου
ammoulianiotis
06-08-07, 18:49
Αυτος ειναι τοτε! Δεν ξερω ομως πως τον λενε...
sNk][AnacondA
06-08-07, 21:13
ειναι και κεφαλας..... τον κορναρα του αναβα τα φωτα τπτ στην κοσμαρα του .... τεσπα
εθεαθη κιτρινο stilo με πινακιδες βολου,μαυρες ζαντες,το σαββατο το βραδακι στους αγιους σαραντα στο πηλιο να φευγει γκαζωμενος στην ανηφορα!!!!!
ποιος ητανε???:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
playlife1148
27-08-07, 18:50
ΑΣΗΜΙ STILO ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ..ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ .....
ΑΝΥΟΝΕ?????????
ammoulianiotis
27-08-07, 18:58
Σαββατο μεσημερακι στη Χαριλαου, οδο Δανιολου, μαυρο Stilo 3θυρο και στο πισω τζαμι ειχε με ασημενια γραμματα το site. Ποιος ειναι ρε παιδια; Το ειχε παρκαρισμενο απεναντι απο το δικο μου!
εθεαθη κιτρινο stilo με πινακιδες βολου,μαυρες ζαντες,το σαββατο το βραδακι στους αγιους σαραντα στο πηλιο να φευγει γκαζωμενος στην ανηφορα!!!!!
ποιος ητανε???:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
ωχ....κατω ησουν ρε συ....??....
και άλλος που με βλέπει σε μπάνιο και δεν μιλάει (συνονόματε ναι για εσένα λεω :D)....τι έγινε ρε παιδιά....:confused::)...
ωχ....κατω ησουν ρε συ....??....
και άλλος που με βλέπει σε μπάνιο και δεν μιλάει (συνονόματε ναι για εσένα λεω :D)....τι έγινε ρε παιδιά....:confused::)...
σε ειδα μολις πηρες φορα για να ανεβεις την ανηφορα και εφυγες κομματια!!!!
sNk][AnacondA
28-08-07, 00:24
πριν κανα 3 μερες πανω στο Cedefop Περιοχη Practiker ενα κιτρινο με 2 σαωρεσ στη μασκα του μπροστα ποιος ειναι ειχε και μαμα ζαντες 16αρες περασα απο μπροστα του αλλα τπτ
ammoulianiotis
28-08-07, 13:34
Αυτο το κιτρινο με τις σαυρες τον εχω δει και εγω.
Εχει πανω αυτοκολλητο του Κυρου Xtreme!
σε ειδα μολις πηρες φορα για να ανεβεις την ανηφορα και εφυγες κομματια!!!!
Για να με βγάλει όχι τίποτε άλλο....:D
ναι γιατι εχεις αναγκη!!!!:D:D:D
και ακριβως εκει που αρχισες να γκαζωνεις ειχα παρκαρισμενο το καμαρι μου!!!
sNk][AnacondA
29-08-07, 05:15
ε οταν τον ξαναδω θα του πω περι κλαμπ κτλ
Γιαυτο παει σαν σαυρα...προσφατα εβαλε κ νεον κ εγινε ακομα πιο αθλιο..
Σιγα σιγα θελει εκει ρε Πετραν.
Υπαρχει κινδυνος να φιληθεις με κανεναν που κατεβαινει.
Εγω ανεβαινω χαλαρα σιγα σιγα και ανετα και χωρις να σπινιαρει.
Σιγα σιγα θελει εκει ρε Πετραν.
Υπαρχει κινδυνος να φιληθεις με κανεναν που κατεβαινει.
Εγω ανεβαινω χαλαρα σιγα σιγα και ανετα και χωρις να σπινιαρει.
μπαααα θα με ακούσει που ανεβαίνω....:D
σοβαρα τωρα, σιγα παω στη στροφη απλα περνω λιγη φορα στην ανηφόρα για να μη σπινιαρει.....
μπαααα θα με ακούσει που ανεβαίνω....:D
σοβαρα τωρα, σιγα παω στη στροφη απλα περνω λιγη φορα στην ανηφόρα για να μη σπινιαρει.....
ASR ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ????????????
Την Δευτέρα κατα της 21:30 ψιλοπαίξαμε στην εθνική, εγώ και ένα παλικάρι με ένα κίτρινο stilo 1600 όπου τα είπαμε και λιγάκι όντας αυτοκινούμενοι! Μην ήταν κανείς απο δω μέσα?
carlos_jackal
08-10-07, 01:13
παρασκευη βραδυ παρκαρισμενο μεσα στο καπανι κιτρινο στιλο με αυτοκολητο του κλαμπ στο χερουλη του πορτ παγκαζ,ποιος ειναι?
carlos_jackal
19-10-07, 23:11
5θυρο γαλαζιο στιλο σημερα το μεσημερι παρκαρισμενο εξω απο το καλντερον στις Συκιες
5θυρο γαλαζιο στιλο σημερα το μεσημερι παρκαρισμενο εξω απο το καλντερον στις Συκιες
με φιμε τζαμια και αυτοκολλητο stilo club????
αν ναι ειναι του αρη(arf)
carlos_jackal
19-10-07, 23:40
οντος ειναι ο αρης ειδα και τις φοτο στο γκαραζ.
οντος ειναι ο αρης ειδα και τις φοτο στο γκαραζ.
κι εγώ σε είδα που το κοιτούσες, και μιλούσες και στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Γιατί δεν μπήκες για καφεδάκι??:)
sNk][AnacondA
21-10-07, 00:39
κι εγώ σε είδα που το κοιτούσες, και μιλούσες και στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Γιατί δεν μπήκες για καφεδάκι??:)
Ολο π[ας για καφεδες εσυ και ολο μας περνεις τηλ ..........:happy2::happy2::happy2::happy2:
[AnacondA;50679']Ολο π[ας για καφεδες εσυ και ολο μας περνεις τηλ ..........:happy2::happy2::happy2::happy2:
:D:D:D:D:D
carlos_jackal
23-10-07, 23:12
ναι οντος κοιτουσα τις ζαντες.πολυ ωραιες!!δεν μπηκα γιατι μολις ειχα σχολασει απο την δουλεια και θα πυγαινα καρφι σχολειο.
ναι οντος κοιτουσα τις ζαντες.πολυ ωραιες!!δεν μπηκα γιατι μολις ειχα σχολασει απο την δουλεια και θα πυγαινα καρφι σχολειο.
Την επόμενη φορά μπες, κάνει ωραίο καφέ στο μαγαζί και έχει και κάτι άααασχημες σερβιτόρες!!!!! :) :)
ammoulianiotis
24-10-07, 10:26
Αφου εχει ασχημες σερβιτορες ρε συ Αρη, τι να μπει να κανει το παιδι; :bleh:
sNk][AnacondA
24-10-07, 15:41
σωστος ο σοφος
Την επόμενη φορά μπες, κάνει ωραίο καφέ στο μαγαζί και έχει και κάτι άααασχημες σερβιτόρες!!!!! :) :)
και ως συνηθως παει μονος του!!!!!!!!!!!!
που να μην ημασταν και μια γειτονια!!!!!!!!!!!!:D:D:D
σημερα το μεσημερι ποντικη stilo με ωραιες ζαντες οβαλ εξατμηση φιμε τζαμια εξω απο την αλυσιδα ποιος ηταν!!!!!
σημερα το μεσημερι ποντικη stilo με ωραιες ζαντες οβαλ εξατμηση φιμε τζαμια εξω απο την αλυσιδα ποιος ηταν!!!!!
ποιος αλλος εκτος απο τον σοφοκλη!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
κανεις οτι και δεν το γνωριζεις!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
sNk][AnacondA
24-10-07, 22:10
ο σοφο ρε ητανε ποιος αλλος ??
ammoulianiotis
25-10-07, 09:21
Εγω ημουν! Χεχε...
(παλι καλα που δεν ανεφερες οτι ειναι απλυτο...)
carlos_jackal
25-10-07, 20:50
Αφου εχει ασχημες σερβιτορες ρε συ Αρη, τι να μπει να κανει το παιδι; :bleh:
καλα που να τις δεις κιολας!!;)
αρη περιοχή?
καλα που να τις δεις κιολας!!;)
αρη περιοχή?
Λίγο πιο πάνω από εκεί που με είδες. Να υποθέσω ότι εφόσον ξέρεις για τις σερβιτόρες, κάπου εκεί κοντά μένεις κι εσύ...
Εγω ημουν! Χεχε...
(παλι καλα που δεν ανεφερες οτι ειναι απλυτο...)
δεν το ανεφερα γιατι και το δικο μου ειναι σαν τανξ!!
sNk][AnacondA
26-10-07, 16:05
πριν 2 μερες μαυρο 3πορτο με 2 εξατμισεις και κουστουμακι μπρος και πισω τον περασα πανω στην παραλιακη μπας και με παρει στο κυνηγι να τα πουμε αλλα εμεινε αδιαφορος πηγαινα μετα σιγα μπας και με φτασει αλλα εστριψε ποιος ητανε ???
[AnacondA;50971']πριν 2 μερες μαυρο 3πορτο με 2 εξατμισεις και κουστουμακι μπρος και πισω τον περασα πανω στην παραλιακη μπας και με παρει στο κυνηγι να τα πουμε αλλα εμεινε αδιαφορος πηγαινα μετα σιγα μπας και με φτασει αλλα εστριψε ποιος ητανε ???
εξατμιση σαν χταποδι???αριστερα και δεξια????
αν ναι πρεπει να ηταν ο στεργιος(mad)αλλα δεν εχει φτιαξιμο!!!!!!!!!
Ρε σεις, εδω και καμια ευδομάδα πετυχαίνω ολο παραλια και τριγιρω εναν γοριλακο (140 κιλα θα ειναι) με μια ρωσιδα παντα να κανει μ@λ@κιες στο δρομο του στιλ μπροστα στην παραλια να σταματαει και να ξεκινάει σπινιαριστος χαμογελωντας (οπως στην διαφημιση που κουνάνε το δαχτυλακι)...
Κοκκινο στιλο (νομιζω με τα τασια ειναι) εξατμιση διπλη μη περασει απαρατηριτος, ψιλοχτυπημενο απ ολες τις μπαντες.
Και επισης νομιζω δεν ειμαι σιγουρος οτι στην μια ροδα τωρα (την μπροστα αριστερα) εχει διαφορετικο τασι.
Τον εχει πετυχει κανείς ? Ειναι αδυνατον οπου και να παω να τον εχω μπροστα μου, μεχρι και σημερα πηγα σινεμα και παρκαρα αναγκαστικα απο διπλα του ελεος
sNk][AnacondA
27-10-07, 16:10
εχουμε και κοπανους τι να κανουμε αμα τον π[ετυχω θα του στρωσω χαρακτηρα
[AnacondA;51012']εχουμε και κοπανους τι να κανουμε αμα τον π[ετυχω θα του στρωσω χαρακτηρα
εσυ μην χασεις νταβατζη μου!!!!!!!!!!!:D:D:D:dildo1::dildo1:
sNk][AnacondA
28-10-07, 19:35
εσυ μην χασεις νταβατζη μου!!!!!!!!!!!:D:D:D:dildo1::dildo1:
Ειμαι ρε στους μαλακες που βγαΖΟΥΝΕ κακο ονομα για το κλαμπ μας θα τους ...............:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:
ammoulianiotis
28-10-07, 19:45
Ωχ, μυριζομαι μαχες με το επομενο Stilo που θα δεις στο δρομο...
Αυτον που λεω εγω παντως αν τον δεις στο δρομο θα τον συμπαθησεις (αν μπορεις κανε αλλιως δηλαδη :P)
[AnacondA;51063']Ειμαι ρε στους μαλακες που βγαΖΟΥΝΕ κακο ονομα για το κλαμπ μας θα τους ...............:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:
τι σε νοιαζει αφου θα το πουλησεις το stilo σου!!!!
σιγουρα θα σκοτωσεις κοσμο στο δρομο!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
ρε μη και μετ α τρεχουμε στα διαβατα!!!!!!!!!!!!!!!!
φανταζεστε τον δημητρη να μα λωνει στον δρομο με αλλο stilo επειδη ειναι καγκουρας!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα τωρα αφου το πουλαει,δεν τον νοιαζει!!!!:D:D:D:D
sNk][AnacondA
29-10-07, 21:23
τι λετε ρε κουφαλες και μετα απο 10 χρονια να βρω Στιλο να κανει μαλακιες θα το βρισω , πλακα κανετε???
και αμα το πουλαω τι σημαινει ρε κοπανοι ??????
Οτι στα @@ το κλαμπ καφροι εισαστε και το κονε με το περιοδικο θα το κανω ρε και πρωτη μουρη θα ειναι το Στιλο κλαμπ οχι κανενα αλλο ειπαμε το πουλαω αλλα δεν πουλαω φιλαρακια ...
Ρε Γιαννη αντε παρτο εσυ να κανουμε δουλεια ....
[AnacondA;51132']τι λετε ρε κουφαλες και μετα απο 10 χρονια να βρω Στιλο να κανει μαλακιες θα το βρισω , πλακα κανετε???
και αμα το πουλαω τι σημαινει ρε κοπανοι ??????
Οτι στα @@ το κλαμπ καφροι εισαστε και το κονε με το περιοδικο θα το κανω ρε και πρωτη μουρη θα ειναι το Στιλο κλαμπ οχι κανενα αλλο ειπαμε το πουλαω αλλα δεν πουλαω φιλαρακια ...
Ρε Γιαννη αντε παρτο εσυ να κανουμε δουλεια ....
τι δουλεια ρε τρελαμενε??????????
carlos_jackal
01-11-07, 01:23
Λίγο πιο πάνω από εκεί που με είδες. Να υποθέσω ότι εφόσον ξέρεις για τις σερβιτόρες, κάπου εκεί κοντά μένεις κι εσύ...
ναι λιγο ποιο κατω στα φαναρια του κοκκορα.
ammoulianiotis
01-11-07, 10:27
Βλεπω καθημερινα στη κατω πλευρα του Πα.Μακ. ενα ασημι Stilo, 3d με δυο δικανες εξατμισεις πισω και μαλιστα πρεπει να καπνιζουν και οι 2.
Μηπως ειναι δικος μας;
sNk][AnacondA
01-11-07, 22:07
τι δουλεια ρε τρελαμενε??????????
να εχεις 2 Στιλο ;)
[AnacondA;51427']να εχεις 2 Στιλο ;)
σε εχει βαρεσει στον εγκεφαλο τα προβληματα!!!!!!:D:D:D
sNk][AnacondA
04-11-07, 11:18
σε εχει βαρεσει στον εγκεφαλο τα προβληματα!!!!!!:D:D:D
Ποια π...........α με εχει καταραστει το κερατο μου ???????
ammoulianiotis
04-11-07, 11:23
Γιατι ρε; Τι εγινε παλι;
sNk][AnacondA
06-11-07, 14:57
σιγουρα καποια Π........η με καταραστικε να τιο εγινε ολα αναποδα
[AnacondA;51596']σιγουρα καποια Π........η με καταραστικε να τιο εγινε ολα αναποδα
ας προσεχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ειχα προειδοποιηση!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:
Λοιπόν εχθές ειδα ενα παλικαρι αξιολογο και πιστευω πρεπει να καταγραφει στα πρακτικα, Opel Tigra το παλιο λαμπιονια λες και ειναι χριστουγενιατικο δεντρο και πορτα που ανοιγει προς τα πάνω, οπως οι Ferrari.
Μαλλι λες και ειχε να κουρευτει απο τοτε που αγορασε το αμαξι, εξατμιση ειδικη να κανει θορυβο και γενικότερα φαινοταν οτι ειναι ο καγκουρας Παι μει δασκαλος που γνωριζει την τεχνική των 5 συμείων.
Νομιζω μπλε το car (ως επι το πλειστον). Στο Mediteranean Cosmos, φωναξα και τον κολιτο εξω να το δει και γελουσαμε παρεα.
sNk][AnacondA
18-11-07, 02:04
πλακα μου κανεις ???? ενα μπλε με αεροτομη αλλα μικρο σουμπαρου και νεον μπλε γυρω γυρω ??? αν λεμε τον ιδιο σημειωστε οτι τον φαρμακωσε ενας στιλαρος !!!!!!!! ανοιξαμε απο 3τες και μεχρι αερογεφυρα Ρθσιου ητανε 3 καροτσες πισω μα πολυ Μ.........Σ το παιδι κανγκουρας
Opel Tigra λεμε ρε τι σουμπαρου μου λες!
sNk][AnacondA
18-11-07, 05:03
Opel Tigra λεμε ρε τι σουμπαρου μου λες!
βρε κεφαλουλη εννοω οτι ειχε αεροτομη σαν αυτη του σουμπαρου αλλα πιο μικρη
λες να καρφωνα σουμπαρου με το 1.2 τι φοραω απο κατω δεινοσαυρους ?????
Μλκ ουτε θυμαμαι πως ηταν, θυμαμαι μονο οτι ανοιγαν οι πορτες προς τα πανω!
Λοιπον τι μου ετυχε εχθες, στο μεγαλο δρομο πριν μπεις στη θεσσαλονικη (απο χαλκιδικη) ηταν ενα βλημα γενους θυληκου (opel tigra cabrio) στην γρηγορη λωριδα και πηγαινε με 100, παρολο που αναβοσβηνα τα φωτα δεν εκανε στην ακρη οποτε προσπερναω νευρικα και καθομαι μπροστα της.
Τζαντιζεται αρχιζει να τρεχει ακολουθαω και παλι το ιδιο, στο φαναρι τις λεω ιρεμα... -Κοπελα μου η γρηγορη λωριδα ξερεις ποια ειναι ?
Και τι μου λεει!!!
-Αντε βρε καραγκιοζη πας σαν τελος και θελεις να κανω στην ακρη.
Το ερωτημα ενα!!!
Αν κατευαινα και της εριχνα μια σφαλιαρα ποιος θα εφταιγε μπορειτε να μου πειτε ? :P :P :P
Δεν βαραμε ποτε γυναικες!!μονο τηλεφωνα ζηταμε!!ειναι νομος του club!!!
μονο αμα μας κερατοσουν!!
sNk][AnacondA
10-12-07, 17:43
Δεν βαραμε ποτε γυναικες!!μονο τηλεφωνα ζηταμε!!ειναι νομος του club!!!
μονο αμα μας κερατοσουν!!
αναθεμα την εμπειρια σου ρε κεφαλα !!!!!!!!!!!!!!!
πολυ απλα δεν την βαρας μπενεις μπροστα της κ ριχνεις ενα φρεναρισμα του θανατα κ αμα σκασει απο πισω σου εμ σε πληρωνει εμ την χωνεις κιολας:yikes::yikes::yikes::yikes:
αλλαζεις και τον προφυλακτιρα σου και βαζεις καινουργιο,ειδικα αν εχει χτυπηματα και γραντζουνιες!!!
αγγελε ειδαμε τι επαθε και καποιος που κερατωνε!!!:D:D:D
Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι στην αρχη οταν σταματησα να της μιλησω φοβιθηκε ρε, αλλα μετα μολις της μιλησα χωρις να τις τα χωσω, αρχισε να με βριζει, γιαυτο λεω ηταν για σφαλιαρες πολλες :P
sNk][AnacondA
12-12-07, 19:00
αλλαζεις και τον προφυλακτιρα σου και βαζεις καινουργιο,ειδικα αν εχει χτυπηματα και γραντζουνιες!!!
αγγελε ειδαμε τι επαθε και καποιος που κερατωνε!!!:D:D:D
Ετσι ειναι ρε φιλε οι αντρες οι σωστοι κερατωνουν και περναν καλα ενω αλλοι τρωνε παντοφλα και μενουν σπιτι για καμια σαλατα του σεφ και ονειρευονται τεκιλες με τα αλανια του κλαμπ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικη σημετοχη της απαντησης ο γνωστος αγνωστος Magelanos:eek::eek:
:whatever::whatever::whatever::whatever::whatever: :whatever::whatever:
θα ερθει και η ωρα καποιον και τοτε τα λεμε!!!!!!!!!!!!
εκει που ημουνα ειστε και εκει που ειμαι τωρα θα ερθετε!!
χααχαχαχαχααχαχαχαχ ΔΩΣΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!!!!
ρε καθικια τουκετατα πηρατε ποτε τηλεφωνο να βρεθουμε που και σας ειπα οχι?????????????????
φοιτητες στο επαγγελμα!!!!!!!!!!!!
sNk][AnacondA
14-12-07, 20:10
ρε καθικια τουκετατα πηρατε ποτε τηλεφωνο να βρεθουμε που και σας ειπα οχι?????????????????
φοιτητες στο επαγγελμα!!!!!!!!!!!!
Κερδισα στο στοιχημα !!!!!!!!!!!!
Τα πηρε ο Γιαννης οπωσ στο ελεγα ρε Νικο ειμουνα σιγουρος!!!!!!!!:D:D:D:D
[AnacondA;53111']Κερδισα στο στοιχημα !!!!!!!!!!!!
Τα πηρε ο Γιαννης οπωσ στο ελεγα ρε Νικο ειμουνα σιγουρος!!!!!!!!:D:D:D:D
Ρε φιλε εγω σου ειπα εκεινο το βραδυ...ειναι ΔΠ..
Σαν να λεμε οτι θα σου αναψει Airbag Failure σε 3d Stilo :D:D:D
sNk][AnacondA
16-12-07, 03:12
ετσι ετσι καλα τα λες αλλα δεν βλεπω να απανταει !@@@@@@
[AnacondA;53150']ετσι ετσι καλα τα λες αλλα δεν βλεπω να απανταει !@@@@@@
Εσυ να σκασεις γιατι ακομα περιμενω τιμη για κατι που θελω να αγορασω!
ρε ξεφτιλα παρεμε τηλ να μου πεις μ@@@κ@!
sNk][AnacondA
17-12-07, 16:50
για δες τα ΠΜ σου !!!!
δεν πειραζει ρε καθικια του κερατα!!!!!!!!!!!!
γυριζει ο τροχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλοι να σου πετυχουν που στην φερνουν πισωπλατα!!!!!!
και εσυ ειδικα νικολακη δεν πειραζει!!!
αν σε ξανασυμβουλεψω για χωρισμο,ΧΕΣΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!
xaxaxaxaxa ρε μλκ την ωρα που παιζω εγω ταβλι εσυ καθεσαι με τις παντοφλες κ βλεπεις tv.Παρε τηλ να σε παιξω ενα ταβλακι
ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
Stilo 1.6 Dynamic: Αυγ 04 2002, .... 23.000¤ extras
Passat 2.0TFSi Tip: Μάι 12 2007, .... 11.700¤ extras
Stilo: 1600 turbo... 227PS / 23kg torque @ 0.83 bar
Passat: Sportec.... 240PS / 35kg torque @ 1.08 bar
http://img141.imageshack.us/img141/6751/forumlogo2qx.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/1386/vwdriveryl6.png (http://userbars.org/)
http://img340.imageshack.us/img340/6981/stilocm3.gif (http://userbars.org/)
ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
Λίγο πιο κάτω (στην αρχή του δρόμου) είναι ο λαστιχάς μου. Πήγα και το άφησα για να μου περάσει τα καινούργια τα Parada. Είδα ένα μαύρο Stilo με μια τεράστια αεροτομή αλλά μέσα δεν μπόρεσα να δω...
ΥΓ: Το ΙΚΑ Ευόσμου είναι... :p
Μαύρο τρίπορτο με οροφή σήμερα στην Ανθέων κατά τη 1:00 το μεσημέρι. Και με κρέμ δέρμα μέσα, δικός μας;;;
Λίγο πιο κάτω (στην αρχή του δρόμου) είναι ο λαστιχάς μου. Πήγα και το άφησα για να μου περάσει τα καινούργια τα Parada. Είδα ένα μαύρο Stilo με μια τεράστια αεροτομή αλλά μέσα δεν μπόρεσα να δω...
ΥΓ: Το ΙΚΑ Ευόσμου είναι... :p
Ναι αυτος ειμαι εχω μια μικρη αεροτομη!!!
εχω και φιμε γιαυτο μαλλον!
Χθες βράδυ, εθνική οδό περίπου στο ύψος των village... καραμπόλα με 5,6 αυτοκίνητα ...προτελευταίο ένα ασημένιο stilo με μαρσπιεδάκια... άτυχος ο φίλος μας...στεναχωρήθηκα πολύ ρε παίδες, περνώντας από δίπλα είδα χτυπημένο πίσω προφυλακτήρα.. μπροστά δεν πρόλαβα να δώ αλλά είχε απόσταση. Κανένας από το club??
carlos_jackal
31-12-07, 02:51
μαυρο 5θυρο στο οραιοκαστρο σημερα το βραδη ποιανου?
μαυρο 5θυρο στο οραιοκαστρο σημερα το βραδη ποιανου?
μαυρο 5θυρο στο club εδω θεσσαλονικη δεν εχουμε!!
Σήμερα, κίτρινο 3d με μπρος φιμέ κρύσταλλα και πίσω κανονικα(!) και μεγάλα αυτοκόλλητα του club. Στην Μουδανιών Θεσσαλονίκης λίγο πριν από περιφερειακό.
Πινακίδες Καβάλας...
Είναι κανείς;
τεταρτη μεσημερι κιτρινο stilo 3θυρο με πινακιδα ΝΖΗ.... κατα τις 14,30 στην μαιανδρου ποιος ητανε????????
Κιτρινο stilo 3θυρο με πινακιδες ΚΖΜ και το link του site μας στα πισω πλα'ι'να τζαμια.
Ανθιμου Γαζη με Χατζηαργυρη στον Βολο.
Ποιος?????:D
Τον έχω πετύχει και γώ αυτόν Πέτρο στην Μουδανιών Θεσσαλονίκης αλλά δεν απάντησε...
carlos_jackal
13-02-08, 23:36
Σημερα το μεσημερει σε βουλκανιζατερ στη πολιχνη κιτρινο με σηματακι αμπαρθ μπροστα και πισω και στα καθισματα,3 οργανακια στην κολονα,με μεγαλο αυτοκολητο στο παρμπριζ υποπτος.gr δεν νομιζω να ειναι δικος μασ?
δε το βρισκω το url παντως
δε το βρισκω το url παντως
???????????????:yikes:
Υποπτο.gr και ειναι το παλικαρι που παρκαρει στην Λεωφορο Στρατου
Athanasios
14-02-08, 17:09
Υποπτο αυτο.....!!!