PDA

Επιστροφή στο Forum : NEW OPEL ASTRA 1.4 = ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ngtech
21-03-06, 20:46
Χαιρετώντας για άλλη μια φορά όλη την παρέα θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι που έμαθα την προηγούμενη βδομάδα. Αθτό που έμαθα είναι οτι το καινούριο astra 1.4 είναι ιδιαίτερα αργό.Ανεβάζει στροφές σαν να μην έχει ψυχή και το πατάνε και τα 1.2! Την πληροφορία μου έδωσε ένας ξάδερφός μου που δουλεύει σαν οδηγός στη HERTZ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:1.Αν σκεφτεται γνωστός σας να αγοράσει κανα αστρα πείτε του να πάρει 1.6 και πάνω, 2.μην απορήσετε αν πατήσετε κανενα εστω με στιλο 1.2!!!

MaGeLaNoS
21-03-06, 22:14
Mε 1200+ κιλα τι να κανει και το καημενο το twinport.. :P
http://www.stiloclub.gr/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=2231

bel
22-03-06, 15:26
Χαιρετώντας για άλλη μια φορά όλη την παρέα θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι που έμαθα την προηγούμενη βδομάδα. Αθτό που έμαθα είναι οτι το καινούριο astra 1.4 είναι ιδιαίτερα αργό.Ανεβάζει στροφές σαν να μην έχει ψυχή και το πατάνε και τα 1.2! Την πληροφορία μου έδωσε ένας ξάδερφός μου που δουλεύει σαν οδηγός στη HERTZ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:1.Αν σκεφτεται γνωστός σας να αγοράσει κανα αστρα πείτε του να πάρει 1.6 και πάνω, 2.μην απορήσετε αν πατήσετε κανενα εστω με στιλο 1.2!!!

Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι ! :216 Πρίν πάρω το stilo είχα ψαχτεί για το 1.6 το είχα πάρει και για test drive.Αποτέλεσμα;Τουλάχιστον μέχρι τα 100-120 μου έδινε την εντύπωση οτι είναι αρκετά αργό.
Μάλιστα το είχα και απορία δηλαδή στο 1.4 πόσο χειρότερα μπορεί να είναι τα πράγματα;
Και μιας και το σκέφτομαι τώρα,αν θυμάμαι βγάινει και η πιο φτηνή έκδοση με κινητήρα 1.3 :shock: Αυτό ούτε που να το σκέφτομαι πως πηγαίνει στο δρόμο...:197 :lol:
Μετά πήρα για ενα test το stilo 1.4 και δεν πίστευα στη διαφορά ευστροφίας του κινητήρα σε σχέση πάντα με το astra 1.6.
Σε συνδυασμό μάλιστα και με τα σχεδόν 19000€ που θα μου πήγαινε το gtc 1.6 γιατί η προηγούμενη φθηνότερη έκδοση μου έδινε μέχρι και τα πίσω ταμπούρα <<δώρο>>. :125
Ε,μετά απο ολα αυτά νομίζω οτι δεν χρειάστηκε και να το πολυσκεφτώ για το stilo. :wink:[/quote]

MaGeLaNoS
22-03-06, 16:24
H πιο φτηνη εκδοση 1.3 ομως ειναι multijet της Fiat πετρελαιο και ειναι πιο σβελτη πιστευω απο το 1.4..