Επιστροφή στο Forum : Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
καλος σας βρηκα ρε μαγκες.
για σου ρε μιχαλη αρχοντα
stilo active 3d.fiat για μια ζωη.
RainmaN_52
21-12-06, 17:27
Χαιρεται πριν 10 λεπτά εκενα την εγγραφη μου.Ειμαι φοιτητης στη Πατρα και πριν σχεδον 2 χρονια αγορασα το stilo μου, το οποιο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.
1.4 3p (active) μαμα ζαντες μαμα μαρσπιε μαμα αεροτομη sky window εξατμιση και φυσικα χρωμα ασιμη ιριδιζον με περλες.κουκλα!!!:xmas-smiley-032:
καλως ηρθες στην stiloπαρεα φιλε RainmaN 52
ammoulianiotis
21-12-06, 22:58
Καλως ηρθες RainmaN 52. Καλα χιλιομετρα με τον Stilaro σου!
Soul_Giannis
22-12-06, 02:35
Καλως τα παιδια!!!!
Καλως ορισες RainmaN 52! Καλη διαμονη...
RainmaN_52 (http://www.stilo-club.gr/vb3/member.php?u=534) καλώς ήρθες στην παρέας....Πάτρα που σπουδάζεις?
Γεια σας guys.Καλή χρονιά σε όλους με πολλά πολλά χλμ!και κυρίως ατρακάριστα...Καθότι αυτή την στιγμή πληρώνω τώρα @@@..σιατικα!
Καλώς ήρθες Turion.......Αν δεν τραυματίστικε κανένας όλα τα άλλα φτιάχνονται..Μεσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά..!!
Καλως τον turion!Παντα γεροι να ειμαστε κ τα σιδερα γινονται.. :D
καλως ηρθες και ευχομαι η νεα χρονια να σε βρει αλλο κακο!!!!!!!!
ammoulianiotis
30-12-06, 00:18
Turion συμπολιτη καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας! Φτιαξε γρηγορα τον Stilaro και σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα!
καλως ηρθες και ευχομαι η νεα χρονια να σε βρει αλλο κακο!!!!!!!!
Πες μου οτι εκανες ορθογραφικο λαθος!πες μου οτι ξεχασες μια λεξη!Πες μου αλλιως θα ντυθω Αγιος-Βασιλης και θα σου φερω απ'την καμιναδα το τιμολογιο να το πληρωσεις!(ελπιζω να μην καει!!):xmas-smiley-003:
Ammoulianiotis ελπιζω να τα πουμε πριν φυγω παλι!
ammoulianiotis
31-12-06, 22:14
Turion εμεις θα κανουμε μια συναντηση στις 14/1 σιγουρα για να κοψουμε την πιτα. Καθολου παραξενο να κανουμε και μια νωριτερα. Αν θες στειλε μου με πμ το κινητο σου να μπεις στην sms list να σου ερχεται sms για καθε συναντηση του club.
Πες μου οτι εκανες ορθογραφικο λαθος!πες μου οτι ξεχασες μια λεξη!Πες μου αλλιως θα ντυθω Αγιος-Βασιλης και θα σου φερω απ'την καμιναδα το τιμολογιο να το πληρωσεις!(ελπιζω να μην καει!!)
ειναι ορθογραφικο λαθος!!!!!!αλλο κακο νααα μην σε βρει:xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007:
Counterpoint
21-01-07, 15:24
Καλημερα σε ολους!!!!
Ειμαι ο Πάνος από Αθήνα και Επιτέλους αποφάσισα να γραφτώ στο φόρουμ
(από αναβολή στην αναβολή...)!!!. Ετυχε να σας βρώ από ενα search στο google και εμπαινα κατά καιρους...
είμαι κάτοχος ενός Fiat Stilo 1.2 εδω και 14 μήνες... ειμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο όσον αφορα την οδική του συμπεριφορά (καθε στροφή και πάρτυ!!!!) και την κατανάλωση. Παρ όλα αυτα την ψάχνω για κάποια αλλαγή κινητήρα- βελτίωση ή για αγορά ενός άλλου πιο δυνατού (stilo φυσικά) γιατι δεν μου... αρκουν τα G της ...(απότομης) επιβράδυνσης!!!!:P
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το site!!! συγχαρητήρια!!!! μου αρεσε που υπάρχει και κατηγορία για ιταλικά αυτοκίνητα γενικότερα. Αυτό δείχνει οτι δεν είστε κ προκατειλημμένοι.
Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τα πρώτα post των νέων μελών?
Αυτά για την ώρα... ευχομαι τα καλύτερα!
ammoulianiotis
21-01-07, 15:37
Καλως ηρθες στην παρεα μας Counterpoint! Εδω μεσα θα βρεις πολλες λυσεις για να δυναμωσεις το μοτερακι σου καθως και οτι αλλο θα μπορουσε να σου φανει χρησιμο! Καλα Post!
Counterpoint
21-01-07, 15:52
σε ευχαριστώ πολυ ammoulianiotis ! ειμαι σιγουρος οτι θα βρω αρκετές λύσεις μέσα στο φόρουμ αν και ακομα δεν το έχω ψαξει εκτενώς...
ευχαριστημένος με το 1.6? η επιλογή που έκανες όσον αφορά το χρώμα του ακούγεται ωραία!
ammoulianiotis
21-01-07, 16:03
εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με το 16αρι! το χρωμα παντως ειναι αυτο που με τρελαινει πιο πολυ! αναλογα με τον φωτισμο του περιβαλλοντος αλλαζει και το αμαξι, το εχω δει απο ασημι μεχρι γαλαζιο!
αν ψαξεις καλα εδω μεσα θα μαθεις πραγματα που θα σε αφησουν αφωνο για το αμαξι σου!
Καλοσορισες Counterpoint! Καλη διαμονη, καλο ψαξιμο και καλα posts!!
Καλως τον Πανο!Καλα ποστ!
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το site!!! συγχαρητήρια!!!! μου αρεσε που υπάρχει και κατηγορία για ιταλικά αυτοκίνητα γενικότερα. Αυτό δείχνει οτι δεν είστε κ προκατειλημμένοι.Θα ειχαμε ιταλικα αυτοκινητα κ θα ειμασταν προκατειλλημενοι?Αφου οδηγαμε Fiat!!:cool:
Με τα γερμανικα δε τα παμε κ πολυ καλα βεβαια..:D:D
Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τα πρώτα post των νέων μελών?Υπαρχει κ ειναι ακριβως εδω που εγραψες.Σκοπος αυτης την ενοτητας ειναι να σε γνωρισουμε με 2-3 πραγματακια που θα μας πεις.
Και παλι καλως ηρθες στην παρεα μας!
Counterpoint
21-01-07, 20:38
Σε ευχαριστώ Magelanos για το καλοσώρισμα!
Βασικά εννούσα να υπάρχει στην αρχική σελίδα του φορουμ κ όχι στα "γενικά"
το πρώτο post...
δική μου λάθος διατύπωση! ;)
Καλως ηρθες στην stiloπαρεα φιλε Counterpoint,αντε και καλη θητεια οταν ερθει ο ωρα η καλη(η κακη...)
Soul_Giannis
22-01-07, 14:39
Καλη διαμονη στο StiloClub!!!!
.γεια σε ολουσ ειμαι ο θοδωρησ απο κοζανη. Fiat Stilo 1.4 3d
Sound&Stilo
22-01-07, 17:11
γειά σου θοδωρή καλώς ήρθες
Καλως τον Κοζανιτη!Ερχομαι συχνα στα μερη σας..ειδικα εκει στο sugar κ κατι αλλα μαγαζια.Αντε να τα πουμε κ απο κοντα!
γεια σου θοδωρή κοζανιτη,καλως ηρθες.εχω παει 2 φορες στα μερη σου για να φτιαξω καταστηματα τιμ,το ενα ηταν τουριστικο γραφειο(kotridis Travel) και περασα πολυ καλα,ακομη θυμαμαι το σαντουιτς με τα βραστα λουκανικα...
καλώς ήρθατε παιδιά....
να σημειώσω ότι ο θοδωρής (ο συνονόματος) μας είδε εχτές στο μέτσοβο...αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μας μίλησε...
Γειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος του stilo club και ελπίζω να μπορέσω να έρθω στην επόμενη πανελλήνια συνάντηση...Είδα τις φωτογραφίες από το Μέτσοβο και μου φάνηκαν πολύ όμορφες!
Γειά σας παίδες, καλωσήρθατε στο stiloclub. Εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά...
καλως ηρθατε και καλι διαμονη στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!
Soul_Giannis
24-01-07, 01:14
Καλως τα παιδια!!!
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα σας!!! Είμαι η Σοφία, δεν έχω stilo έχω puma αλλά το γουστάρω. Για το κλαμπ μου είπε ένας φίλος που έχει stilo αλλά δεν έχει internet. Έτσι ήρθα να "κατασκοπεύσω":rolleyes:.
Σας κατατόπισα πλήρως, δεν μπορείτε να πείτε...
Καλώς ήρθες Σοφία αν και κατάσκοπος!!!!Άρε μεγαλοψθχία αυτό το club!!!!
Καλώς ήρθες Σοφία αν και κατάσκοπος!!!!Άρε μεγαλοψθχία αυτό το club!!!!
Με την καλή έννοια και σε εισαγωγικά... Πρέπει να ενημερωθεί και το φιλαράκι μου, έτσι δεν είναι;
Ωραία δουλίτσα έχετε κάνει με το site, όσο έχω προλάβει να δω μέχρι τώρα, τα συγχαρητήριά μου!!!!
(σλουρπ... σλουρπ...)
Kαλώς τον θηλυκό Αρτέμη Μάτσα:):)...Sorry για την αγγελία αλλα οι κανόνες κανόνες....!!!....
welcome κ απο μενα κ περιμενουμε το φιλαρακι σου να το γνωρισουμε απο κοντα Ira!
Καλως ηρθες στην stiloparea μας ira,δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με την τρομοκρατικη οργανωση και να μας βαλεις βομβα στο site...
:shutup: :shutup: :shutup: :ninja: :ninja:
Stealth_C4
25-01-07, 07:04
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα σας!!! Είμαι η Σοφία, δεν έχω stilo έχω puma αλλά το γουστάρω. Για το κλαμπ μου είπε ένας φίλος που έχει stilo αλλά δεν έχει internet. Έτσι ήρθα να "κατασκοπεύσω":rolleyes:.
Γεια σου γλυκιτατη Σοφη! Welcome και καλη διαμονη! :hello:
πιστευω να σε δουμε και & να συζητησουμε & απο κοντα το συντομοτερο οπως και καθε νεο μελος..!
Υ.Γ.: ..μιας και δεν εχεις Stilo, πες μας 2 λογια για το focus σου βρε...!!!:thumbsup:
Stealth αντί να καλοσορίζεις τα νέα μέλη δεν μας λές και εσύ ποιός είσαι να σε καλωσορίσουμε...??...:)
.
.
.
.
Α και Puma έχει όχι focus..!!!
Kαλώς τον θηλυκό Αρτέμη Μάτσα:):)...Sorry για την αγγελία αλλα οι κανόνες κανόνες....!!!....
Καλά καλά, περίμενε να περάσω τα 30 και θα τιμωρηθείς μετά για το κοκκίνισμα...:tomato: :bleh:
Καλως ηρθες στην stiloparea μας ira,δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με την τρομοκρατικη οργανωση και να μας βαλεις βομβα στο site...
:shutup: :shutup: :shutup: :ninja: :ninja:
:ninjastar: προς το παρόν εκπαιδεύομαι στα αστεράκια :innocent:
Γεια σου ρε Σοφια αστερι:ninjabattle:
Γεια σας παίδες. Φώντας εδώ. Νέο μέλος του club από Πάτρα και ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.4 Active 3D από τον Αύγουστο... :D
ammoulianiotis
25-01-07, 14:56
Καλος ηρθες στην παρεα μας Φωντα! Εδω θα βρεις οτι ψαχνεις για να κανεις τα δικα σου μαγικα με τον Stilaρο σου! Καλα post!
Η παρεα της Πατρας μεγαλωνει σιγα σιγα, γουσταρωωωω!!!
Γεια σου ρε φωντα,καλως ηρθες στην stiloπαρεα μας
καλη διαμονη! :cool: :cool: :cool:
Φώντα καλως ηρθες στην παρεα μας καλη περιηγηση και να σε δουμε κι απο κοντα....
Soul_Giannis
25-01-07, 17:05
Καλως τον Φωντα!!!
Ελπιζω πως θα σε δουμε σε καποια συναντηση του Club στην Αθηνα αν κατεβεις ή που ξερεις μπορει να κατεβουμε εμεις καμια φορα κατω!!!
Καλως τον Φωντα!!!
Ελπιζω πως θα σε δουμε σε καποια συναντηση του Club στην Αθηνα αν κατεβεις ή που ξερεις μπορει να κατεβουμε εμεις καμια φορα κατω!!!
Άστο ρε το παραμύθι!!! Εδώ και κανα εξάμηνο σε περιμένουμε και σένα και τον άλλο τον χαμένο!!!
Καλώς ήρθες Φώντα!!
welcome Φώντα!!!!...(απο Ξενοφώντας???)
καλως ηρθες φωντα και καλη διαμονη!!!!!!!!!:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Γεια σου Σοφακι! Καλωσορισες!
Ελπιζω να σε γνωρισουμε και απο κοντα σε καποια συναντηση!
Γεια σας παίδες. Φώντας εδώ. Νέο μέλος του club από Πάτρα και ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.4 Active 3D από τον Αύγουστο... :D
Welcome στη παρεα Φωντα!
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε καποια συναντηση!
Γεια σας παιδιά. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum αλλά σήμερα αποφάσισα να γραφτώ!! Έχω ένα Stilo 3D 1.6... Έχει πέσει πολύ διάβασμα αλλά οι απορείες ακόμα πολλές!! Μάλλον θα σας πρήξω!!!
Welcome....!!!Συνέχισε το διάβασμα και στο τέλος του Φεβρουαρίου έχουμε εξετάσεις...!!:):)
ammoulianiotis
31-01-07, 22:46
Καλως τον! Πετρο το διαγωνισμα θα το ετοιμασεις εσυ;;
καλως ηρθες στην παρεα μας s6_sot
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
Καθοτι στραβαδι συστηθηκα σε λαθος σελιδα!:p Συγχωρατε με!:tomato: Παμε παλι λοιπον... ονομαζομαι Θανασης ειμαι 26 Δεκεμβριων κατοικω στη κοζανη και ειμαι αποφοιτος μηχανολογιας του τει κοζανης.Αμαξι δυστηχως δεν εχω:frown: αλλα επιφυλασομαι για το κοντινο μελλον.:w00t:
ammoulianiotis
02-02-07, 10:45
Και παλι εκανες ενα μικρο λαθακι αλλα δεν πειραζει!
Εδω επρεπε να κανεις ενα post αλλα nevermind!
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Ax olo nea meloi kai den exo gnorisei kanenan apo konta axrizw na nomizw oti apomakrinome siga siga
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Νίκος από Θεσσαλονίκη. Γεννημένος στην Αθήνα. Stilo 3d 1,6 Dynamic. Κουκλί!!!
Πριν από κάτι μήνες προσπάθησα να βρω αυτό ή παρόμοιο site αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι.
Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει Τράπεζα Αίματος του STILOCLUB εδώ και δύο χρόνια!
Το ερώτημα είναι πότε δημιουργήθηκε το site και γιατί δεν έχουμε αιμοδότες???
Χαιρετώ το club...!
Γιώργος από Αθήνα.
Δεν έχω stilo ακόμα αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να αποκτίσω ένα...;)
Καλως ήρθατε παιδιά...!!!!
@Nick...
Το club υπάρχει σε διαδικτιακή μορφή απο το 2002...!..!!
ammoulianiotis
28-02-07, 21:11
Καλως ηρθατε παιδια στην παρεα μας!
Νick K. στειλε ενα pm στον Mad ή σε μενα αν θες για να σε προσθεσουμε στην sms list ωστε να ενημερωνεσαι για τις συναντησεις μας και να γνωριστουμε και απο κοντα!
καλως ηρθατε και οτι χρειαζεστε θα το βρειτε μεσα σε αυτο το site!!!!!!!!!!!
Καλως τα παιδια. Καλη διαμονη και καλα posts!
Γεια σου Nick K.
Γεια σου migior
Καλως ηρθατε στο club.
Soul_Giannis
01-03-07, 17:07
Καλως τους ολους!!!!
WELCOME "Nick K." & "migior" !!!!
Καλημέρα κύριοι και κυρίες. Καλώς σας βρίσκω!
Καλώς ήρθες Coach...!!!!:)
Άργησα κομματάκι αλλά επιτέλους ήρθα!!!
Καλλιο αργα παρα ποτε :p :p :p Καλως ηρθες!!
ammoulianiotis
28-03-07, 11:58
Καλως ηρθες ioannidis στην παρεα μας!
Περιμενουμε να σε δουμε απο κοντα!!!
καλως ηρθες και σε περιμενουμε απο κοντα στο επομενο meeting!!!στειλε pm στον mad(στεργιο)να σε βαλει στην λιστα sms για να λαμβανεις μηνυμα καθε φορα που εχουμε meeting!!!
Γεια σου φιλε ioannidis,καλως ηρθες στην ομορφη stiloπαρεα μας!
Καλημέρα κύριοι και κυρίες. Καλώς σας βρίσκω!
WELCOME "ioannidis" TO STILOCLUB!!!
GEIA SE OLOYS KAI FYSIKA SE OLES
ΛΕΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
WELCOME TO STILOCLUB "ΑΓΓΕΛΟΣ"!!!!!
Απο που εισαι?
Πες μας δυο λογια και για το Stilo σου...?
ammoulianiotis
30-03-07, 19:44
Ο Αγγελος ειναι ενα γνωστο μελος απο τη Θεσσαλονικη αλλα μεχρι τωρα δεν ειχε την ευκαιρια να εχει προσβαση στο ιντερνετ. Οσο για το Stilo του...
sNk][AnacondA
02-04-07, 03:52
Gia sas kai apo mena eimai pleon enas neos katoxos enos stilo 1.3 3d siel xrwmatos eimai apo Thessaloniki kai mias kai vrika thn parea sas polu endiaferousa eipa na mpw kai egw :)
Kathoti to stilo metaxirismeno me 75000 xiliometra exw na sas rwthsw polla ;) kai na mou mathete alla tosa
Btw to onoma mou einai Dimitris
WELCOME TO STILOCLUB "sNk][anacondA"!!!!!
ammoulianiotis
02-04-07, 08:22
Καλως ηρθες sNk][anacondA στην παρεα μας!
Θεσσαλονικιος και εσυ ε; Θα κανεις τον κοπο να στειλεις ενα πμ στον Mad ωστε να σε προσθεσει στην sms list και να ενημερωνεσαι με μηνυμα για τις συναντησεις μας;
Ελπιζουμε να σε δουμε και απο κοντα!
Γειά χαρά παιδιά και καλό πάσχα. Με λένε Δήμο, μένω στην Πετρούπολη και είμαι και εγώ ενα απο τα καινούρια μέλη του club, αν και το πήρα μεταχειρισμένο. Το έχω δύο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος (έχω κάνει ήδη 5.000 χιλιόμετρα...)
Απο προβλήματα μόνο το λαμπάκι του αερόσακου που ανάβει όποτε κουνάω την καρέκλα του συνοδηγού.
Επίσης, (και εδώ θέλω την βοήθεια σας, αν ξέρετε) μου έφυγε ενας πύρος απο την ηλιοροφή και τώρα δεν δουλεύει πολύ καλά...πρέπει να κρατάω το τζαμάκι την ώρα που κλείνει η ηλιοροφή. Δεν έχω ιδέα που να πάω καθώς σε κανα δύο αντιπροσωπείες μου είπαν παραγγελία απο Ιταλία κτλ...
Λοιπόν, sorry αν σας ζάλισα
Keep up the good work!!!
Δήμος
ammoulianiotis
02-04-07, 15:24
Καλως ηρθες στην παρεα μας Δημο! Προβλημα με την ηλιοροφη ε;
Χμ.. εγω δυστυχως δεν ξερω τιποτα, ελπιζω τα υπολοιπα παιδια να μπορουν να βοηθησουν ομως!
καλως ηρθαν ολα τα καινουργια μελη στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!!!εδω θα βρειτε τα παντα και σας δουμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!!!!!!!!
sNk][AnacondA
03-04-07, 00:49
paidia simera eknana to prwto mou service sto stilo mou efugan vevaia 700 euroulakia alla aksize ton kopo dld amortiser filtra ladia takakia euthigramisi zugostathmisi ktl to stilo paei mpounia ...;|) ante na kanoume kanena metting na ta poume paides
Σε παρακαλω γραφε μονο Ελληνικα!
kalpasstilo
06-04-07, 23:57
Καλησπέρα σε όλη τhν παρεά του Stiloclub.Με λένε Κώστα ειμαι 26 χρονών και είμαι απο τη Δράμα.Eιμαι για κάτοχος Fiat απο το 2004, είχα εν α fiat punto 2000 μοντέλο και εδώ και 14 μήνες ειμαι κατοχος ενός fiat stilo 1.4 5D ACTIVE. Ειμαι πολί ικανοποιειμένος και μαλλόν σκέφτομαι ν απουλήσω το stilo για να ειμαι απο τοθς πρώτους κατόχους του νέου bravo. Αυτα τα λίγα για μενα και τέλος ευχομαι στον καθένα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
< < < WELCOME to STILOCLUB "jimana" and "kalpasstilo"!!!! > > >
Ελπιζω να σας δουμε και να μιλησουμε απο κοντα σε καποια συναντηση Stiloclub συντομα!!!
καλως ηρθες kalipasstilo στην παρεα και καλη διαμονη και σερφαρισμα.οτι χρειαστεις μπορεις να το βρεις εδω μεσα και να σε βοηθησουμε!!!!!!!!!!!!
ammoulianiotis
09-04-07, 18:56
Καλως ηρθατε παιδια! Καλα ποστ!
Kalispera... me lene Aggelo kai eiami apo Alexandroupoli kai eimai filaraki me ton cris o opios kai me sistise. Exw enan Stilaro:cool: 1400cc 95hp active kai pisteuw oti me ta legomena tou cris tha minw euxaristimenos tespa na min sas kourazw kai sorry gia ta aglika ala exw problima me keyboard:confused: .
τι?
ΨΕΜΕΤΑ ΛΕΕΙ !!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!!!
πλακα κανω!τωρα τι να πω?
ετοιμασου ερχομαι να παμε για καφε!!!!!!
sNk][AnacondA
15-04-07, 23:14
καλως ορισες φιλε ...
Exw enan Stilaro:cool: 1400cc 95hp active kai pisteuw oti me ta legomena tou cris tha minw euxaristimenos
ΕΕΕΕΕΕτσι ετσι τα 14αρια να κατακυριευουν το club:D:D.
Welcome Αγγελε!
sNk][AnacondA
16-04-07, 12:38
Μην δεις εσυ 1.4 τρεχεις απο πισω , γιατι δεν κανεις ετσι και στα 1.2 ???? ατοιμη κοινωνια....
ΕΕΕΕΕΕτσι ετσι τα 14αρια να κατακυριευουν το club:D:D.
Welcome Αγγελε!
5d Rule the club!!!
Μην δεις εσυ 1.4 τρεχεις απο πισω , γιατι δεν κανεις ετσι και στα 1.2 ???? ατοιμη κοινωνια....Xexexexe εννοειται!Συμπιεσατο 14αρι rulez..
5d Rule the club!!!Pantelis που ειναι η πεθερα οεο?βρε παρτε το χαμπαρι τα 3d ειναι τα ομορφα,στιλατα..τι να μας πειτε οι παντοφλες χιχιχι
Φιλικα ε μην παρεξηγηθουμε κιολας..
Αν και ξερω γιατι πηρες εσυ 5θυρο,την βρηκα την ακρη :cool:
3d TILL DEATH ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Pantelis που ειναι η πεθερα οεο?
Χεχεχεχε! :jump1:Πήρε πόδι μαζί με την κόρη :jump1:Χεχεχεχε!!!
τι να μας πειτε οι παντοφλες
Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...:bleh:
Αν και ξερω γιατι πηρες εσυ 5θυρο,την βρηκα την ακρη :cool:
Πόσα θες να μην το πεις. Σου δίνω 2 πόρτες από το Stilo μου. Άντε ρε, πάρ'τες για να τις κάνεις 5.:happy2:
Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...
Ειδα σημερα ενα 5d και τελικα το πισω μερος με τα φωτα ομιχλης μοιαζει με ηλεκτρικη κουζινα αναμμενη..:D:D
Πόσα θες να μην το πεις. Σου δίνω 2 πόρτες από το Stilo μου. Άντε ρε, πάρ'τες για να τις κάνεις 5.
Κρατα τες οταν ανεβω πανω να μπαινουν ανετα τα πιπινια μεσα..αποσο ξερω αυτες ειναι κ λεπτες ανετα χωρανε 3-4 πισω:D:D
Maggelane ακομα περιμενω το τηλεφωνο της κοπελας που ειναι στην foto
Εχει σχεση βρε τρελε ασε που σου πεφτει λιγο μακρια..Ξανθη μερια..
Το μακρια δεν με πειραζει το οτι εχει σχεση ειναι οντως ενα μικρο προβλημα
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλοςςςςςςςςς
a40ntistos
17-04-07, 00:29
Καλησπέρα και απο μένα
Με λένε Θανάση και είμαι απο Αθήνα και ελπίζω πολύ σύντομα να έχουμε (μαζί με τη κοπέλα μου) στη κατοχή μας ένα Fiat Stilo 5d 1.600 μοντέλο του 2002.
Όταν το πάρω θα ενημερώσω ;)
Και επίσης θέλω να πω οτι έχετε κάνει πολύ καλή δουλεία στο site απλά συγχαρητήρια :)
welcome Θαναση..αντε με το καλο το stilaki!
Εχει σχεση βρε τρελε ασε που σου πεφτει λιγο μακρια..Ξανθη μερια..
Xanthi??????????????Dipla kanonise gia kafe :D :D :D.
Welcome thanasi
Sailo ειχα πει κ τον Cris επειδη ανεβαινω συχνα Σαβκο να πιναμε καφεδακι..αντε οργανωθειτε!
hmmmmm ean psinese na anebeis S.K pare ton cris til na sinenoithoume gia kafe apo emena min perimeneis pola eimai poli aprobleptos:rolleyes:
< < < WELCOME to STILOCLUB "Saillo" and "a40ntistos"!!!! > > >
sNk][AnacondA
17-04-07, 05:09
Nατα τα χαζα αρχισαμε .........
Sailo ειχα πει κ τον Cris επειδη ανεβαινω συχνα Σαβκο να πιναμε καφεδακι..αντε οργανωθειτε!
ρε αντε μην αρχισω!!!!!
ποτε πιρατε τηλ και δεν ηρθα?
και εσυ και η αλλη η ΛΕΡΑ (Arf)!!!!
αντε εγω για ξανθη ειμαι μεσα!!!!!!
ΣΕ 40' ειμαι εκει!!!!!
(αν ανεβει και αλλο η βενζινη το κανω και 2 ΩΡΕΣ)
Καλησπέρα και απο μένα
Με λένε Θανάση και είμαι απο Αθήνα και ελπίζω πολύ σύντομα να έχουμε (μαζί με τη κοπέλα μου) στη κατοχή μας ένα Fiat Stilo 5d 1.600 μοντέλο του 2002.
Πόσο χαίρομαι να βλέπω στο club λογικούς ανθρώπους. Καλώς όρισες Θανάση. Για δες αυτό http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2971
Soul_Giannis
17-04-07, 11:44
Καλωσηρθατε παιδια!!!
Καλο σερφαρισμα και να τα πουμε και απο κοντα!
sNk][AnacondA
17-04-07, 12:20
ρε αντε μην αρχισω!!!!!
αντε εγω για ξανθη ειμαι μεσα!!!!!!
ΣΕ 40' ειμαι εκει!!!!!
(αν ανεβει και αλλο η βενζινη το κανω και 2 ΩΡΕΣ)
Eσυ θα με πεθανεις πριν την ωρα μου με αυτα που λες:eek::eek::eek::eek:
Καλως ηρθατε παιδια.
Πόσο χαίρομαι να βλέπω στο club λογικούς ανθρώπους. Καλώς όρισες Θανάση. Για δες αυτό http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2971
Αμεσως εσυ Παντελη μην χασεις καμια ψηφο.:D
ρε αντε μην αρχισω!!!!!
Λοιπον εγω θα ειμαι κ το πρωτο ΣαβΚο Μαιου επανω οποτε κανονισε..
Πόσο χαίρομαι να βλέπω στο club λογικούς ανθρώπους.
Παντελη να τον σωσουμε ρε συ 5θυρο θελει να παρει..u know την παντοφλα της Fiat ονειρευεται :D:D
καλως ορισατε ολοι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο και να προσπαθουν τα 5θυρα ,εχουν να φανε ακομα σκονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=MaGeLaNoS;40745]Λοιπον εγω θα ειμαι κ το πρωτο ΣαβΚο Μαιου επανω οποτε κανονισε..
Ante kanoniste kai parte til sas perimenoume... Kai min xexasetai na mou feretai autokolita:sick: osoi exetai perisia:D :D :D
Πότε ανεβαίνεις συχνά κύριε Mag???? Κι εμείς γιατί δεν σε είδαμε ποτέ επάνω?? Ή μήπως έρχεσαι incognito???
Εγώ όντως έχω να ανέβω καιρό, καταλήψεις γαρ...
Καλώς ήρθατε παιδιά... :D
sNk][AnacondA
17-04-07, 17:16
Αντε να δουμε ποτε θα σας δουμε???
Πότε ανεβαίνεις συχνά κύριε Mag???? Κι εμείς γιατί δεν σε είδαμε ποτέ επάνω?? Ή μήπως έρχεσαι incognito???
xexexexe οχι τιποτα αλλα εκλεισε κ το στεκι οι Μασκες ρε γμτ και τωρα που θα βλεπω τσιφτετελια?
To Chilli ανοιξε?
Συνηθως ειμαι Σαββατο απογευμα πανω κ φευγω Κυριακη βραδυ.Αν μπορεσεις για κανενα καφε θα τα πουμε οταν ανεβω.
dimitris_gr
01-05-07, 12:24
Γεια σας παιδιά!!! καλη πρωτομαγιά εύχομαι και καλός σας βρήκα απο μια αναζήτηση στο google!
Δημήτρης απο μέγαρα
Γεια σου Μητσαρα,καλως ηρθες!
Γεια σας παιδιά!!! καλη πρωτομαγιά εύχομαι και καλός σας βρήκα απο μια αναζήτηση στο google!
Δημήτρης απο μέγαρα
< < < WELCOME to STILOCLUB "dimitris_gr" !!!! > > >
Aντε εισαι κοντα στην Αθηνα εσυ... να σε δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα...
dimitris_gr
01-05-07, 15:37
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά:):):)
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά:):):)
Απο κοντα σε περιμενουμε να μας ευχαριστησεις...!!!;)
καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημήτρης απο μέγαρα
Gia sou kai apo mena mitsara!!!
Ti leei tou exeis piei to aima mesa sthn pista sta megara i oxi?
ammoulianiotis
03-05-07, 11:04
Καλως ηρθες!!!
Χαιρετω ολα τα μελη της Stilo - λεσχης!
Εμενα δεν με γνωριζετε αλλα σιγουρα γνωριζετε το Stilo μου, το γνωστο 1.9 JTD το μελιτζανι που ηταν και στην φωτογραφηση την Κυριακη που μας περασε.
Καλη δουλεια βλεπω εχετε κανει εδω στο site και ευχομαι και καλη συνεχεια.
Ιωάννης.
WELCOME JTD !!!!!!!! Αλλά ρε παιδί και εσύ 3θ το πήρες!
(...κάτσε μπας και του αλλάξω γνώμη για το γκάλοπ 3θ-5θ. Ρε ****τω πως θα επιστρατεύσω περισσότερα 5θ. Είναι πολλά τα άτιμα 3θ!!!)
Καλά post και να σε δούμε σε καμιά συνάντηση!
Καλώς ήρθες JTD....:)...
Kαλά, είχατε 2 JTD την Κυριακή...?
Cubano
Μπαμπη κατεβασα και τα 2 ρε τρελε, το 1200αρι μου και το 1.9JTD....Ούτε Ιταλία να είμασταν....
Ποιό είναι..? με τα 115..?
ammoulianiotis
09-05-07, 13:19
Welcome JTD!!! Καλη διαμονη!
Ionio-Zante
09-05-07, 13:23
Καλώς ήρθες JTD....:)...
Kαλά, είχατε 2 JTD την Κυριακή...?
Cubano
Ούτε Ιταλία να είμασταν....
Ποιό είναι..? με τα 115..?
To ιδιο αμαξι ειναι... Μαλλον ο JTD_john εχει καποια συγγενικη σχεση με τον Cubano... Κωσταααα μηπως ειναι ο Μπαμπας σου?
stilo-hraklis
09-05-07, 13:26
welcomeeeee
καλως ηρθες JTD στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!!!!!!!1
WELCOME JTD !!!!!!!! Αλλά ρε παιδί και εσύ 3θ το πήρες!
(...κάτσε μπας και του αλλάξω γνώμη για το γκάλοπ 3θ-5θ. Ρε ****τω πως θα επιστρατεύσω περισσότερα 5θ. Είναι πολλά τα άτιμα 3θ!!!)
Καλά post και να σε δούμε σε καμιά συνάντηση!
οσο και να ζοριζεσε ουτε στο καλυτερο ονειρο σου θα φτασετε τα 3θυρα!!!!οτι αλλο ονειρο κανεις,μπορει να πραγματοποιηθει,αλλα αυτο σιγουρα οχι:hehe: :hehe: :hehe:
To ιδιο αμαξι ειναι... Μαλλον ο JTD_john εχει καποια συγγενικη σχεση με τον Cubano... Κωσταααα μηπως ειναι ο Μπαμπας σου?
Καλα ρε... μονο ο Γιωργος το καταλαβε?
...Απ'τα πολλα τον εψησα και εκανε account..
..Θα τον κανω και επισημο μελος...:D:D:D
Καλα ρε... μονο ο Γιωργος το καταλαβε?
...Απ'τα πολλα τον εψησα και εκανε account..
..Θα τον κανω και επισημο μελος...:D:D:D
Nταξ και εμείς το καταλάβαμε αλλά είπαμε να μην το αποκαλύψουμε.;)
Τελικά δεν έχεις το θεο σου ρε...:p
Τόσο stiloκαμμένος είσαι τελικά; :D :p
μαλλονννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου ρε διακριτικε...!!!:p
Τελικα ακολουθεις το δρομο της Λουκα ε???
Τι ειναι αυτα ρεhttp://img219.imageshack.us/img219/923/p5050015fixhd6.jpg ουουουουουυου ρε ουουουου
Γεια σου ρε διακριτικε...!!!:p
Τελικα ακολουθεις το δρομο της Λουκα ε???
Τι ειναι αυτα ρεhttp://img219.imageshack.us/img219/923/p5050015fixhd6.jpg ουουουουουυου ρε ουουουου
:devil::devil::devil::devil::devil:
desperado nik
09-05-07, 20:21
γεια σας παιδια! μετα απο 5 χρονια παρεα με το stilo μου στις χαρες και στις στραβες και 127000 κμ εμαθα για το club. Κανεις απο Λαρισα?
ammoulianiotis
09-05-07, 20:30
Καλως τον στην παρεα! Λαρισα; Δεν εισαι μακρια... Μακαρι να σε δουμε σε καποια συναντηση μας!
γεια σας παιδια! μετα απο 5 χρονια παρεα με το stilo μου στις χαρες και στις στραβες και 127000 κμ εμαθα για το club. Κανεις απο Λαρισα?
Γεια σου πατρίδα! Καλώς ήρθες!!!
Καλως τον desperado,καλως ηρθες στην παρεα μας!
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!
dimitris_gr
09-05-07, 23:44
Gia sou kai apo mena mitsara!!!
Ti leei tou exeis piei to aima mesa sthn pista sta megara i oxi?
Oχι! λογο δουλειας δεν εχω χρονο για τετοια!!
ξανα καλησπέρα,
μετά από παρότρυνση του Ionio-Zante συστήνομαι και εδω για το 5d stilo μου, που το έχω σαν τα μάτια μου κι έχω σκοπό να το κάνω ακόμα καλύτερο, κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας και προκαλούμε...με την καλή την έννοια, ετσι?
Ελ.
Ionio-Zante
10-05-07, 14:11
ξανα καλησπέρα,
μετά από παρότρυνση του Ionio-Zante συστήνομαι και εδω για το 5d stilo μου, που το έχω σαν τα μάτια μου κι έχω σκοπό να το κάνω ακόμα καλύτερο, κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας και προκαλούμε...με την καλή την έννοια, ετσι?
Ελ.
Καλως ηρθες και παλι... Ευχομαι να περασεις καλα σε αυτη την δικτυακη παρεα και βρεις λυσεις που αφορουν το αμαξι σου...πως βρηκες το Club... ??? :)
το club το βρήκα καθώς ήμουν στον δρόμο για την δουλειά μου και ήταν ένα ασημί stilo με αυτοκόλλητο το site στο παρμπριζ, μου κίνησε βεβαίως την περιέργεια και να'μαι.
ammoulianiotis
10-05-07, 14:26
Καλως την, καλως την! 5θυρο ε; Αντε, ακομα μια ψηφος για τα 5θυρα Stialikια! Καλη παραμονη στη παρεα μας και καλα χιλιομετρα!
Καλησπέρα σε όλα τα καινούρια μέλη(είναι και πολλά, φτου φτου!!!!! :) :) ).
Ελπίζω να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα. Εξάλλου, μέσα στο site θα βρείτε μια τεράστια βάση δεδομένων για τα stilάκια σας... Ό,τι άλλο χρειαστείτε, εδώ είμαστε εμείς!!!!!!
Γεια σου Ελενα,καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μπορει να ανηκεις στο 5d team και να εισαι υπερηφανη που σου χαρισανε αλλες δυο πορτες αλλα να ξερεις πως...καλα εκανες και το πηρες γιατι εδω μεσα ειμαστε ολοι μια καλη παρεα!:D
Καλη διαμονη στο stiloclub και ελπιζω να σε γνωρισουμε και απο κοντα!:cool:
:argue: (οχι σε τετοιο υφος...)
:p :p :p
Πολύ θερμό το καλωσόρισμα όλων κι ευχαριστώ, όσον αφορά το 5d Richard είναι θέμα πρακτικό αν και μετά την αγορά του έβρισκα τελικά τα 3d πιο όμορφα...τί να πεις! και μιας και μιλάμε εδω πέρα έχω και μια ερώτηση, να το χαμηλώσω? (λατρεύω τις στροφές)
ammoulianiotis
10-05-07, 14:48
Λατρευεις τις στροφες; Τοτε χαμηλωσε το!!! Οι περισσοτεροι απο εμας φοραμε ελατηρια H&R 3,5εκ.
Πολύ θερμό το καλωσόρισμα όλων κι ευχαριστώ, όσον αφορά το 5d Richard είναι θέμα πρακτικό αν και μετά την αγορά του έβρισκα τελικά τα 3d πιο όμορφα...τί να πεις! και μιας και μιλάμε εδω πέρα έχω και μια ερώτηση, να το χαμηλώσω? (λατρεύω τις στροφές)
Λατρεύω τις γυναίκες που λατρεύουν τις στροφές!!!!!!
(χωρίς παρεξήγηση, σε φιλικό τόνο πάντα, χεχε)
Δεν υπάρχει παρεξήγηση γιατί αν και δεν βλέπω πολλές γυναίκες εδω μέσα, επιφυλλάσομαι να ποστάρω φωτο του stilo μου με τον 3χρονο γιο μου στο τιμόνι..α και ελπίζω να το έχω χαμηλώσει μέχρι τότε
Φοβάσαι από τώρα να μην σου τον τυλίξει καμία, ε?????
:) :) :) :)
όχι καλε, η μόνη φοβία που έχω είναι όταν μεγαλώσει να μου πει ότι θέλει ένα fiat γι'αυτοκίνητο, χα χα!
Έλενα καλώς ήρθες στο club.
Προτείνω μια συνάντηση + φωτογράφιση με όλα τα παιδιά μελών του club. Ο Γιώργος άνοιξε τον δρόμο και ελπίζω να δούμε τον ΙΟΝΙΟ_ΖΑΝΤΕ jr στο περιοδικό!
περιοδικό? ποιό περιοδικό? αν είναι για φωτογράφιση πειτε να πάμε και σε κανα κομμωτήριο/πλυντήριο νωρίτερα
Ionio-Zante
10-05-07, 15:42
Δες εδω και θα καταλαβεις... ειχαμε φωτογραφηση για το περιοδικο http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=3218
Kala na dw 3xrono mpompira maga na mpenei petalw kai tis kovo amesos!!!
Kalos irthes!
Ax larisa ti mou thimises twra kalos irthes stilofile!!!
καλοσήρθες κι απο εμένα Ελενα..welcame to the club:D:D:D:D
Έκανα edit στο σχόλιο...γιατί δεν καλοσόρισα και τους άλους......καλοσήρθατε λιπόν πεδεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!:D:D:D
Καλως ηρθατε desperado nik και Elena G.
Καλως ηρθατε παιδια!! Καλα posts...
stilo-hraklis
10-05-07, 23:52
καλω ηρθατε παιδια
καλως ηρθες ελενα!!!!!!!!!!!!!
ξανα καλησπέρα,
Ελ.
< < < WELCOME to STILOCLUB "Elena_G"&"desperado nik" !!!! > > >
Aντε κανονιστε να σας δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα στην Αθηνα!!!
kalhspera paidia. an kai exw kanei login adw kai kairo den eixa to xrono kai thn poluteleia na mporw na mpainw taktika sto forum. kakws giati to autokinhto einai pleon tropos zwhs, eidika otan eisai sto dromo olh thn wra, eite gia douleia eite gia diaskedash.
elpizw na eimai kalh parea kai na antallaksw oses empeiries exw apo auto to kataplhktiko autokinhto mazi sas.
zed
Καλώς ήρθες Zed, προσπάθησε μόνο να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης...:)
Njoy...:rolleyes:
kalhspera paidia. an kai exw kanei login adw kai kairo den eixa to xrono kai thn poluteleia na mporw na mpainw taktika sto forum. kakws giati to autokinhto einai pleon tropos zwhs, eidika otan eisai sto dromo olh thn wra, eite gia douleia eite gia diaskedash.
elpizw na eimai kalh parea kai na antallaksw oses empeiries exw apo auto to kataplhktiko autokinhto mazi sas.
zed
< < < WELCOME to STILOCLUB "zedyco" !!!! > > >
Αν θες πες μας το ονομα σου και λιγες λεπτομερειες για το Stilo σου, καθως και απο που εισαι!!!
Ελπιζω να σε δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα συντομα!!!
Καλως ηρθες zedyco! Καλα post...
καλώς τον φίλο από την Καβάλα. Η αν/κη Μακεδονία & Θράκη αρχίζει σιγά-σιγά και ανεβαίνει ξανά. Τώρα που γύρισε και ο Verone, ποιος μας πιάνει!!!!!!
Vodafonito
23-05-07, 15:58
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ STILARES ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ.!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ STILO!!!!!!!
Ionio-Zante
23-05-07, 16:02
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ STILARES ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ.!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ STILO!!!!!!!
Καλως Ηρθες Φιλε μου...
Γραψε μας Λιγα λογια Για το Αμαξι σου, εσενα, πως Βρηκες το Club...
Προσπαθησε να γραφεις με μικρα γιατι με κεφαλεα ειναι σαν να φωναζεις...
Καλως Ηρθες και παλι
Vodafonito
23-05-07, 16:09
sorry για τα κεφαλαια.κλασικος της fiatοικογενειας κατεληξα το stilo να ειναι το επομενο μου αυτοκινητο μετα το coupe και το bravo.Βρηκα το club μια μερα λοιπον που ειδα στο πλαινο ενος αλλου τα τελεια αυτοκολλητακια που εγραφαν stilo_club.gr.και τοτε καταλαβα οτι εχουμε μια αλλη οικογενεια.το stilo μου ειναι το καμαρι μου οπως ολων απο οτι εχω καταλαβει και δεν λυπαμαι οτι λεφτα και αν του εχω ριξει..αυτα...
καλως ηρθες στην παρεα και εδω θα βρεις οτι ψαχνεις για την stilara σου!!!!!!!!!!!!!!!καλη διαμονη και καλα Posts!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Καλως ηρθες.Το κλαμπ εχει παραρτημα κ στην Θεσσαλονικη.Απλα ισως δεν ετυχε να το γνωριζεις ή να δεις κανενα μελος μας!Welcome
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
Παλία είχα ένα UNO racing και αφού το είχα πληρώσει 3 φορές σε βλάβες
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Δέν θα ξαναπαιρνα FIAT αλλα δοκίμασα το stilo μου άρεσε πολύ και το πήρα.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
Καλως ορισες Μιχαλη.
Καλα post και λιγοτερα προβληματα
stilo-hraklis
30-05-07, 14:22
καλως ηρθες στο airbag failure club ωχχχχ συγνωμη στο stiloclub ηθελα να πω
Μήπως όλα τα θύματα της Φιατ πρέπει να αντιδράσουμε ομαδικά
με καποιο τρόπο.:yikes:
καλως ηρθες και οτι χρειαστεις θα το βρεις εδω μεσα!!!!!!!
Vodafonito
30-05-07, 16:50
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
Μιχαλη καλως ηρθες στο club.καλα post και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω....βαλε και καμια φωτο την stilara soυ να σε γνωρισουμε καλυτερα
Γεια σας κ απο εμενα.Ειμαι ο Νικος κ ειμαι απο Βολο.
Ειμαι ο αδερφος του Πετρου....ωχχχ αμαν :mobile:
Ελπιζω να εχουμε μια ευχαριστη επικοινωνια.
stilo-hraklis
31-05-07, 18:34
toy face?welcome man
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Παιδιά γειά σας
Μιχάλης
Γεια σας κ απο εμενα.Ειμαι ο Νικος κ ειμαι απο Βολο.
Ελπιζω να εχουμε μια ευχαριστη επικοινωνια.
< < < WELCOME to STILOCLUB "Vodafonito"&"Mikevas"&"Tiesto" !!!! > > >
Ελατενα σας γνωρισουμε το συντομοτερο απο κοντα σε καποια συναντηση!!!
εφτασε η ωρα να συστηθω και εγω....ΣΩΤΗΡΗΣ κατοχος ενος 1.4 ιριδιζωντος 3d stilo εδω και 2.5 χρονια...εμενα στην αθηνα και ξαναμετακομισα στη επαρχια λογω δουλειας....μενω στην ελατεια(βλεπε ραλλι ακροπολις μεχρι προπερσι)κατω απτον παρανασσο...οποιος βρεθει εδω κοντα ας επικοινωνησει για να γινει συναντηση με κοψιδια...κρασι και τα σχετικα....
Καλως ορισες tangokass.
:tomato::tomato::bleh::bleh::hello::hello:
ammoulianiotis
31-05-07, 20:39
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι στην stilo παρέα. Είμαι πρωτάρης σε τέτοια μορφή επικοινωνίας, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα.
Το όνομά μου Γιώργος, έχω ένα μαύρο κουκλί με 17-άρες φιατικές πεντάκτινες, δέρμα (όλα τα λεφτά), φιμέ και κάποια άλλα καλούδια...
Θα προσπαθήσω να είμαι στην συνάντηση της Κυριακής αν και θα επιστρέφω από γάμο στην Σπάρτη.
Ionio-Zante
01-06-07, 15:35
Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι στην stilo παρέα. Είμαι πρωτάρης σε τέτοια μορφή επικοινωνίας, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα.
Το όνομά μου Γιώργος, έχω ένα μαύρο κουκλί με 17-άρες φιατικές πεντάκτινες, δέρμα (όλα τα λεφτά), φιμέ και κάποια άλλα καλούδια...
Θα προσπαθήσω να είμαι στην συνάντηση της Κυριακής αν και θα επιστρέφω από γάμο στην Σπάρτη.
Γεια σου φιλε Γιωργο... Καλος Ηλθες στην Stiloπαρεα...
Πες μας λιγα λογια για σενα και το αμαξι... Κυβικα.. Εξτρα... Πως Βρηκες το Site.
Ευχομαι να βρεις απαντησεις σε οποια απορια εχεις με το Αμαξι σου μεσα σε αυτες τις Σελιδες αλλα και οποια βοηθεια Χρειαστεις εδω ειμαστε...
Να πω ότι όλα ξεκινούν από το πάθος για το cavallino=αλογάκι/Ferrari. Είμαι αρκετά μουρλός με αυτήν την "ιστορία" και έτσι επειδή μου λειπουν τα πολλά ...μηδενικά που απαιτούνται, έχω καταλήξει στην μαμά-εταιρία. Αρχικά είχα ένα Uno turbo racing, το οποίο μετά από πολλές μετατροπές είχε ξεπεράσει τα 170 άλογα.
Μετά τον γάμο όμως και επειδή πολλά ηλεκτρικά προβλήματα δεν μου επέτρεπαν να το κρατήσω, αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία (αφού θα ερχόταν και το κουτσούβελο) και να πάω στο Stilo από το οποίο και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Ημουν μεταξύ του 1,4 (το οποίο και απέκτησα) και του 1,8 γιατί ήξερα ότι η Fiat δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά με τα 1,6. Τουλάχιστον το εξόπλισα με σχεδόν όλα τα καλούδια. (clima-sky window-leather-αξιοπρεπές στερεοφωνικό από το οποίο έχει ήδη αφαιρεθεί το sub, δεν χωράει το καρότσι παιδιά) και αργότερα σκέφτομαι την μηχανική εξέλιξη. Ηδη το σχετικό topic του Arf μου έχει βάλει ψύλλους αλλά είναι και τα 5 χρόνια εγγύησης...
Το site το βρήκα αρκετά παλιότερα απλά ψάχνοντας στο google, αλλά τελικά είπα να ασχοληθώ όταν είδα και ένα stilo με αυτοκόλλητο.
Τελικά βλέπω ότι είναι πολύ αξιόλογο και χρήσιμο.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
καλως ηρθατε ολοι στην παρεα μας και καλη διαμονη και καλα posts!!!!!!!!!!!
Να πω ότι όλα ξεκινούν από το πάθος για το cavallino=αλογάκι/Ferrari. Είμαι αρκετά μουρλός με αυτήν την "ιστορία" και έτσι επειδή μου λειπουν τα πολλά ...μηδενικά που απαιτούνται, έχω καταλήξει στην μαμά-εταιρία. Αρχικά είχα ένα Uno turbo racing, το οποίο μετά από πολλές μετατροπές είχε ξεπεράσει τα 170 άλογα.
Μετά τον γάμο όμως και επειδή πολλά ηλεκτρικά προβλήματα δεν μου επέτρεπαν να το κρατήσω, αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία (αφού θα ερχόταν και το κουτσούβελο) και να πάω στο Stilo από το οποίο και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Ημουν μεταξύ του 1,4 (το οποίο και απέκτησα) και του 1,8 γιατί ήξερα ότι η Fiat δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά με τα 1,6. Τουλάχιστον το εξόπλισα με σχεδόν όλα τα καλούδια. (clima-sky window-leather-αξιοπρεπές στερεοφωνικό από το οποίο έχει ήδη αφαιρεθεί το sub, δεν χωράει το καρότσι παιδιά) και αργότερα σκέφτομαι την μηχανική εξέλιξη. Ηδη το σχετικό topic του Arf μου έχει βάλει ψύλλους αλλά είναι και τα 5 χρόνια εγγύησης...
Το site το βρήκα αρκετά παλιότερα απλά ψάχνοντας στο google, αλλά τελικά είπα να ασχοληθώ όταν είδα και ένα stilo με αυτοκόλλητο.
Τελικά βλέπω ότι είναι πολύ αξιόλογο και χρήσιμο.
Γεια σου φίλε μου, καλωσόρισες στην παρέα μας. Ψάχνοντας στο site θα βρεις πολλά πράγματα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Είμαστε μια ανήσυχη παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και βελτιώνεται...
Από τις δικές μου βελτιώσεις μπορείς να πάρεις αρκετές ιδέες για το πώς μπορείς να εξελίξεις το δικό σου μετά το πέρας της εγγύησης σου, αν και να σου πω την αληθεια, εχω αρκετή δουλίτσα ακόμα να κάνω για να δουλέψει στο 100%.
Uno με 170 άλογα, αχχχχ είχε ενας παλιός μου φίλος ένα τετοιο, μιλάμε φωτιά!!! Κάτω από τις 4000 κοιμόταν, αλλά μόλις άρχιζε να φουσκώνει έκανες το σταυρό σου να πάει ευθεία :yikes::yikes::yikes: . Σου ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη!!!!
Γεια σε ολους!! Με λενε Γιώργο και ειμαι 17 χρονων απο Κομοτηνη. Αυτοκινητο δεν εχω αλλα παιρνω καμια φορα της μανας μου...συνηθως κρυφα...χεχε:D
Μπκα στο forum για να πω καμια κουβεντα να περασει η ωρα γιατι αλλιως δε παλευεται... Αντε μαγκες τα λεμε!!!
Ολοι οι γρηγοροι εδω μαζευτηκατε...:D:D:D Πλακα κανω...!!!
Καλως ήρθες alitako, αλλα ξεκινήσαμε στραβα..:)...ενας χρόνος έμεινε οπότε περίμενε να βγάλεις το δίπλωμα και μετα το καβαλάς...
Ε καμια φορα χρειαζεται...:) Αλλα με αυτον τον ηλιθιο νομο που βγαλανε...θα το σκεφτω να το ξαναπαρω...
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!
Καλος τα παιδια και καλο φτιξιμο στο stilo σας!
ααααααα τι διβαζω πιο πανω για τα 1600κυβ απο τον cavallino?
ετσι ετσι να τα'κουν μερικοι να μην κανουν αλλα λαθη στην ζωη τους!!!
Η πρώτη μου επιλογή θα ήταν τα 1,600κυβ. όμως θεωρώ ότι η Fiat έχει φοβερή παράδοση στα 1,400 και είναι αξιοπρεπής στα 1,800 ενώ πιστεύω ότι δεν έχει εμπειρίες στα 1,600.
Οταν ήταν να επιλέξω είχα την δυνατότητα να ακούσω πολλές απόψεις οι οποίες πάνω-κάτω επιβεβαίωναν τα λεγόμενά μου, καθώς έχω κολλητό που δουλεύει στην Spicar.
Απο την άλλη θα ήθελα να κάνω να λάθος γιατί το επόμενο Fiat που θα πάρω θα θέλω να είναι το Bravo 1.6 turbo -180hp !!! Ναι, ναι μάλλον θα βγάλουμε το ίδιο κινητήρα με του Astra.
Fanis_alfa__
07-06-07, 23:48
Γεια σας παιδια!ειμαι νεο μελος του club.ειμαι ο Φανης και δεν εχω stilo kai ουτε καν fiat.εχω μια alfa 33s 16ν την οποια πουλαω τωρα γιατι ειμαι ερωτευμενος με το barchetta!!
Καλως τον Φανη.Δεν πειραζει εισαι ιταλοφιλος :D
Καλισπερα ειμαι νεο μελος & θελω να συστηθο.Ειμαι κατοχος ενος stilo1.4 dynamic 2007, το δευτερο μετα απο ενα active 2002 που ειχα & με τρακαρε απο δεξια ενα mercedes . Παιδια δεν καταλαβα τιποτα βγηκα εξω με ανεση νομιζοντας οτι την εβγαλα καθαρη με καμια πορτα μονο. το αυτοκινητο εχει πολυ καλο δεσιμο & αριστη παθιτικη ασφαλεια.Βεβαια δεν αξιζε τον κοπο να το ξαναφτιαξω γιατι πηγαινε γυρο στα 4000 ευρο, ετσι πηγα & πηρα ενα αλλο και καλιτερο stilo και με skydom οροφη και με τα 100 αλογα.Το μονο προβλημα που ειχα στο active ηταν με τους αεροσακους και το ελυσα εχοντας μαζι μου ενα sprei για τα ηλεκτρικα που οταν εβγαζε μυνημα στην οθονη ψεκαζα τις κιτρινες φισες και ησηχαζα.(οποιος εχει τετοιο προβλημα μπορω να του πο που βρισκονται αυτες οι φισες.)Αυτα ως στιγμης για μενα ελπιζο να γνοριστουμε καλιτερα.
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα! Καλά ποστ! Απ'ότι είδα είσαι από Νίκαια, και εγώ. Συγκεκριμένα μένω κοντά στην Πλ. Χαλκηδόνας.
Welcome to all new mates!!! > > >
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!
sNk][AnacondA
15-07-07, 16:41
καλως ορισες στα μερη μας
ammoulianiotis
16-07-07, 07:07
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
sNk][AnacondA
17-07-07, 20:39
καλως ηρθες στην παρεα μας
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα! Καλά ποστ! Απ'ότι είδα είσαι από Νίκαια, και εγώ. Συγκεκριμένα μένω κοντά στην Πλ. Χαλκηδόνας.Εγω Πλ. Σπαθας, αυτο στην φοτο ειναι το δικο σου? Αν ναι ετσι το παραγκιλες η εσει το εφτιαξες? Το δικο μου ειναι ανθρακι και 5θυρο εχει οτι του παραγκιλα απο το εργοστασιο.
Το είχα πάρει μεταχειρισμένο μαμά 100% και σιγά σιγά μπήκανε... βέβαια αν ξεκινήσεις (γενικά το λέω) τελειωμό δεν έχεις!!! Συνέχεια σε τρώει κάτι. Και πιστεύω τρανταχτό παράδειγμα είναι και κάποια άλλα παιδιά από το club που έχουν κάνει πολλά παραπάνω (σε ευρώ αλλά και σε πράγματα) και ακόμα συνεχίζουν...!!! :) Έλα σε κάποια συνάντηση να σε γνωρίσουμε.
το αμαξι ειναι ενας μεγαλος κουμπαρας που δεν ανοιγη ποτε! να το θυμασε αυτο!
καλος μας ηρθες λοιπον!!
Το είχα πάρει μεταχειρισμένο μαμά 100% και σιγά σιγά μπήκανε... βέβαια αν ξεκινήσεις (γενικά το λέω) τελειωμό δεν έχεις!!! Συνέχεια σε τρώει κάτι. Και πιστεύω τρανταχτό παράδειγμα είναι και κάποια άλλα παιδιά από το club που έχουν κάνει πολλά παραπάνω (σε ευρώ αλλά και σε πράγματα) και ακόμα συνεχίζουν...!!! Έλα σε κάποια συνάντηση να σε γνωρίσουμε.Ναι θα ερθω να γνωριστουμε και καλυτερα. Παντος το κοκκηνο δεν το πηγαινα με τιποτα αλλα αυτο εχει κατι το διαφορετικο θημιζει το κοκκηνο της porse!!! Θα προσπαθισο να προσαρμοσο foto με το δικο μου για να θημιθης λιγο τα μαμα με φουλ εχτρα (ζαντες δεν εβαλα γιατι γουσταρο ελευθερια κινησεων):)
Ευχαριστο ολα τα παιδια για το καλοσορισμα και να ανοιξουμε τους δρομους για πολλα και αξιολογα μελη.:yeah:
ammoulianiotis
28-08-07, 19:50
Απο οτι βλεπω εχουμε πολλα νεα μελη αλλα δεν μας γραφουν εδω περα...
Αντε ρε παιδια, μην ντρεπεστε!
Απο οτι βλεπω εχουμε πολλα νεα μελη αλλα δεν μας γραφουν εδω περα...
Αντε ρε παιδια, μην ντρεπεστε!
συμφωνω μαζι σου σοφοκλη!!!
πρεπει να μας πουν κανα δυο πραγματακια
sNk][AnacondA
29-08-07, 05:11
τι να τους κανουμε αφου μα εχουνε γραμενους , προχθες βρηκα ενα παιδι με ενα καλο stilo και του ειπα για το κλαμπ αντε να δουμε μεγαλςστε την φωνη μας .... εγω μονο στο στενο μ εχω 3 στιλακια τους ψηνω να μπουνε μπας και γινουμε πολλοι
Γεια σας παιδια.Νεο μελος ειμαι κ νεος κατοχος επισης.Ηδη αρχισαν τα προβληματα κ στο δικο μου θα τα αναφερω καποια στιγμη.Χαρηκα
stilo-hraklis
31-08-07, 00:32
welcome to club
Γεια σας παιδια.Νεο μελος ειμαι κ νεος κατοχος επισης.Ηδη αρχισαν τα προβληματα κ στο δικο μου θα τα αναφερω καποια στιγμη.Χαρηκα
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!1
Καλημέρα σας παιδιά. Γιάννης από Νέο Κόσμο. Τη προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το πρώτο Ιταλικό αμάξι και είναι ένα Ασημί 2005 Stilo 1.4 3πορτο Abarth με βελτιώσεις από τη Daras Development. Το αμάξι έχει 30.000 χλμ και σύντομα θα βάλω φώτο στο site. Οι εντυπώσεις μου στην οδήγησή του μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές και νομίζω ότι έκανα καλά που μετά από 20 χρόνια οδηγός, δοκίμασα κάτι εκτός του Ιαπωνικού club. Θα δείξει....
Καλημέρα σας παιδιά. Γιάννης από Νέο Κόσμο. Τη προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το πρώτο Ιταλικό αμάξι και είναι ένα Ασημί 2005 Stilo 1.4 3πορτο Abarth με βελτιώσεις από τη Daras Development. Το αμάξι έχει 30.000 χλμ και σύντομα θα βάλω φώτο στο site. Οι εντυπώσεις μου στην οδήγησή του μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές και νομίζω ότι έκανα καλά που μετά από 20 χρόνια οδηγός, δοκίμασα κάτι εκτός του Ιαπωνικού club. Θα δείξει....
1.4 3πορτο Abarth ???????
θα μας το διευκρινήσεις λίγο αυτό?
Το abarth είναι 2,4
Τι ακριβώς εννοείς
Καλοσήρθες στο club
θα βαλω φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοώ
1.4 3πορτο Abarth ???????
θα μας το διευκρινήσεις λίγο αυτό?
Το abarth είναι 2,4
Τι ακριβώς εννοείς
Καλοσήρθες στο club
Καλως ηρθατε στο stiloclub,το αμαξι του πιθανον εχει look abarth(ζαντες-μασπιε κ.λ.π)
Ακριβώς. Μάλλον έπρεπε να πω Abarth Look.
Καλώς μας όρισες Γιάννη...!!