Επιστροφή στο Forum : Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
ammoulianiotis
31-08-07, 13:20
Καλως ηρθατε παδια στη παρεα μας!
Stilo_Rodos
31-08-07, 13:44
welcome to club
με βελτιώσεις από τη Daras Development
Μαλλον αυτο δικαιολογει τον τιτλο abarth σε 1.4..
welcome to the club!:)
Ευχαριστώ παιδιά για το καλοσώρισμα και χαίρομαι που υπάρχει ένα τόσο φιλικό club για το stilo. Εύχομαι να γνωριστούμε κ από κοντά στη συνάντηση που κανονίζεται.
Άσχετο: Εχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί για να βάλω συναγερμό? Προτιμώ να πάω κάπου που να μου έχει πει καποιος μερικά πράγματα παρά να πάω τυχαία σε μαγαζί που θα βρω μόνος. Επίσης υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που προτείνετε?
sNk][AnacondA
31-08-07, 16:51
καλως ορισες στην παρεα μας φιλε .....
καλως ηρθες στο πιο στιλατο club!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
stilo-hraklis
03-09-07, 16:23
Καλως Ηρθατε !!!!
sNk][AnacondA
04-09-07, 01:46
καλως ηρθατε παιδια ...
Αμην επιτελους και καμια κοπελα μεσα στο κλαμπ
Welcome to STILOCLUB mates!!! > > >
[AnacondA;48034']καλως ηρθατε παιδια ...
Αμην επιτελους και καμια κοπελα μεσα στο κλαμπ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
sNk][AnacondA
05-09-07, 04:32
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
Tιποτα φατσα απλα το ειχα πρωσοπικα καημο να δω γυναικα εδω μεσα ....
να σε ρωτησω μηπως εχεις ενα Abarth ???
[AnacondA;48089']Tιποτα φατσα απλα το ειχα πρωσοπικα καημο να δω γυναικα εδω μεσα ....
να σε ρωτησω μηπως εχεις ενα Abarth ???
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ABARTH..
:mad:
Stilo_Rodos
05-09-07, 14:10
MARIA εγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ABARTH..
Ε πάρε ένα κορίτσι μου να κάνεις την διάφορα:D. Καλωσόρισες Μαρία:), αν και τα είχαμε πει ένα βραδάκι!
καλως ηρθες μαρια στην παρεα μας!!!!!!!!!!
ammoulianiotis
05-09-07, 16:20
Καλως ηρθατε παιδια! Καλη διαμονη!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Να'σαι και εσυ καλα να χερεσαι το Stilaki σου Μαρακι!
Σε περιμενουμε την Κυριακη στη συναντηση...
Να'σαι και εσυ καλα να χερεσαι το Stilaki σου Μαρακι!
Σε περιμενουμε την Κυριακη στη συναντηση...
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
sNk][AnacondA
06-09-07, 00:51
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ABARTH..
:mad:
mhn thimwneis bre maraki moy !!!!
[AnacondA;48144']mhn thimwneis bre maraki moy !!!!
ΔΕ ΘΥΜΩΝΩ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ..:confused::confused:
καλοστινα και ας αργησε!!
sNk][AnacondA
07-09-07, 00:09
ΔΕ ΘΥΜΩΝΩ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ..:confused::confused:
kala tha htane ;)
carlos_jackal
15-09-07, 16:14
γεια και απο μενα εχω και εγω ενα 1.2 3d ABARTH.θα ηθελα να ρωτισω για τον αεροσακο (Air bag failure),ξερει κανενας τι φταιει?
ammoulianiotis
15-09-07, 18:01
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε!
Βλεπω εισαι και απο Θεσσαλονικη!
Μπορω να ρωτησω πως εμαθες για εμας;
1.2 και Abarth ειναι λιγακι δυσκολο, ετσι δεν ειναι;
Οσο για το προβλημα που λες πολλα παιδια το εχουν συναντησει εδω μεσα και θα σου δωσουν αμεσως την λυση!
Καλως ηρθες carlos.
Διαβασε παρακατω κ θα βρεις την ακρη.
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=3085&highlight=airbag+failure
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2427&highlight=airbag+failure
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2000&highlight=airbag+failure
carlos_jackal
15-09-07, 19:45
[quote=ammoulianiotis;48976]Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε!
Βλεπω εισαι και απο Θεσσαλονικη!
Μπορω να ρωτησω πως εμαθες για εμας;
1.2 και Abarth ειναι λιγακι δυσκολο, ετσι δεν ειναι;
Ευχαριστω για το καλωσορισμα.για το κλαμπ,αν και δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να το πηρε το ματι μου σε αυτοκολιτο πανω σε καποιο στιλο το καλοκαιρι.απλα μπικα καποια στιγμη στο google και εψαξα.οσο για το Abarth μου το ειπαν οταν το αγορασα αν και δεν το πολιπυστεψα.Δεν ξερω αν ισχυει οποιος ξερει ας μου το πει να το μαθω και εγω!
οσο για το Abarth μου το ειπαν οταν το αγορασα αν και δεν το πολιπυστεψα.Δεν ξερω αν ισχυει οποιος ξερει ας μου το πει να το μαθω και εγω!
To Abarth ειναι εκδοση μονο στα 2,4λιτρα.Πολλοι ομως "βαφτιζουν" abarth κ αλλες εκδοσεις stilo επειδη ισως εχουν κατι εξτρα στον εξοπλισμο τους.Αρα ουσιαστικα μιλαμε για καποια καλυτερη ζαντα,ισως ηλιοροφη ή κατι παρεμφερες που εχει να κανει αποκλειστικα με εξοπλισμο..
ammoulianiotis
16-09-07, 19:46
για το κλαμπ,αν και δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να το πηρε το ματι μου σε αυτοκολιτο πανω σε καποιο στιλο το καλοκαιρι.
Αυτο θα πει κανεις διακοπες και παραλληλα μαθαινεις πραγματα που δεν ηξερες!
Αντε περιμενουμε να σε γνωρισουμε σε καποια συναντηση!
Γειας σας και απο εμενα πριν απο 5 ημερες εγινα και εγω κατοχος ενος stilo 1.6 dynamic,το οποιο αγορασα απο ιδιωτη με 80.000 χλμ. Το αυτοκινητο εχει κανει ολα τα service μεχρι στιγμης στην αντιπρωσοπεια. Μιας και ειναι η πρωτη μου φορα ως κατοχος Ιταλικου αυτοκινητου μπορω να εχω καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω στο αυτοκινητο τωρα που το πηρα? Πολλοι φιλοι μου με εχουν αγχωσει οτι το αυτοκινητο θα μου βγαλει πολλα προβληματα και απο δω και περα θα τρεχω και δεν θα φτανω στις αντιπρωσοπειες.
carlos_jackal
16-09-07, 23:50
To Abarth ειναι εκδοση μονο στα 2,4λιτρα.Πολλοι ομως "βαφτιζουν" abarth κ αλλες εκδοσεις stilo επειδη ισως εχουν κατι εξτρα στον εξοπλισμο τους.Αρα ουσιαστικα μιλαμε για καποια καλυτερη ζαντα,ισως ηλιοροφη ή κατι παρεμφερες που εχει να κανει αποκλειστικα με εξοπλισμο..
ευχαριστω για την ενημερωσει τουλαχιστων τωρα ξερω
carlos_jackal
16-09-07, 23:56
Αυτο θα πει κανεις διακοπες και παραλληλα μαθαινεις πραγματα που δεν ηξερες!
Αντε περιμενουμε να σε γνωρισουμε σε καποια συναντηση!
οντοσ γιατι απο οτι θυμαμαι ειμουνα σε διακοπεσ στιν παργα και πρεπει να το ειδα σε καποια διαδρομη στη λευκαδα η οταν ταξιδευα απο εδω εκει ή απο εκει εδω.ηταν ενειμεροτικες διακοπες δεν μπορω να πω!χιχιχιχι:D
Πολλοι φιλοι μου με εχουν αγχωσει οτι το αυτοκινητο θα μου βγαλει πολλα προβληματα και απο δω και περα θα τρεχω και δεν θα φτανω στις αντιπρωσοπειες.
Γιαυτο υπαρχει το "προλαμβανειν".Ριξε μια ματια στο τμημα "Τεχνικα" μεσα στο site ωστε να εχεις υποψιν καποιες καταστασεις κ αναλογα πορευεσαι.Καλως ηρθες!;)
carlos_jackal
17-09-07, 00:01
Γειας σας και απο εμενα πριν απο 5 ημερες εγινα και εγω κατοχος ενος stilo 1.6 dynamic,το οποιο αγορασα απο ιδιωτη με 80.000 χλμ. Το αυτοκινητο εχει κανει ολα τα service μεχρι στιγμης στην αντιπρωσοπεια. Μιας και ειναι η πρωτη μου φορα ως κατοχος Ιταλικου αυτοκινητου μπορω να εχω καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω στο αυτοκινητο τωρα που το πηρα? Πολλοι φιλοι μου με εχουν αγχωσει οτι το αυτοκινητο θα μου βγαλει πολλα προβληματα και απο δω και περα θα τρεχω και δεν θα φτανω στις αντιπρωσοπειες.
καλωσορισες στο κλαμπ εγω ειμαι κατοχος stilo εδω και 4 μηνες και προς το παρων δεν εχω κανενα προβλιμα.το μονο που θελει προσοχει ειναι τα λαδακια του,διοτι δεν υπαρχει ιταλικο που να μην τσιμπαει.γνωμη μου ας πουν και οι παλαιοτερει.
onoufrios13
17-09-07, 00:25
καλησπερα σε ολους!εχω ενα 3θυρο 1.6 ασημι!βεβαια τις περισσοτερε; μερες το εχει δυστυχως η γυναικα μου λογο κορης αλλα το καλο ειναι οτι ειναι αρρωστη με τα αμαξια ειδικα ιταλικα και καλυτερα το στιλο μασ ελπιζω να τα πουμε συντομα
sNk][AnacondA
17-09-07, 00:27
σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση μας
welcome onoufrie!Μεγαλωνει η παρεα.. :D
onoufrios13
17-09-07, 00:39
ευχαριστω παιδια σημερα δεν εχει κινηση
Καλοσηρθατε παιδια. Καλα posts...
onoufrios13
17-09-07, 15:53
ευχαριστω παιδια η αληθεια ειναι οτι ειμαστε δυο εχει και η γυναικα μου την ιδια τρελσ ελπιζω και η κορακλα μου εκτος απο το να τρελαινει τους αντρες
Καταρχήν καλώς ήρθες Θέμη....
Όσο για τη απορία σου, οι φίλοι σου έχουν μείνει πολλά χρόνια και 10ετίες πίσω.....:)..Αν περιμένουν να καίει λάδια και να σαπίζουν οι λαμαρίνες θα απογοητευτούν....
Κάποι απροβλήματα που έχουν παρατηρηθεί είναι ηλεκτρονικής φύσεως πχ. φίσα αερόσακου και σχετίζονται με τα γερμανικά ηλεκτρικά της Bosch...:mad:
Όπως και όλων πλέον των εταιριών...
Και πάλι καλώς ήρθες και μή μασάς...απλά ζηλεύουν...:rolleyes:
carlos_jackal
17-09-07, 16:53
παιδια καλωσ ηρθατε
οντοσ γιατι απο οτι θυμαμαι ειμουνα σε διακοπεσ στιν παργα και πρεπει να το ειδα σε καποια διαδρομη στη λευκαδα η οταν ταξιδευα απο εδω εκει ή απο εκει εδω.ηταν ενειμεροτικες διακοπες δεν μπορω να πω!χιχιχιχι:D
καλως ηρθτε ολα τα νεα μελη στην παρεα μας!!!!
ποτε ησουν παργα και λευκαδα????
σε ρωταω μηπως ειδες το δικο μου που εχω το σημα abarth πισω!!!!!!!!!!
μηπως αυγουστο????
εχω γαλαζιο ανοιχτο 3d!!
stilo-hraklis
17-09-07, 18:07
καλως ηρθατε!!!
παιδια καλωσ ηρθατε
θελω να μου στειλεις με pm το κινητο σου για να το εχω και να λαμβανεις μηνυματα για τις συναντησεις στην θεσσαλονικη
γεια και απο μενα εχω και εγω ενα 1.2 3d ABARTH.θα ηθελα να ρωτισω για τον αεροσακο (Air bag failure),ξερει κανενας τι φταιει?Λοιπον συνολο ειναι 5 κιτρινες φυσαις. Απο 1 στο καθε εμπρος καθισμα απο κατο, 1 στο ντουλαπακη αφου βγαλης ενα πλαστικο καπακι & απο 1 στους πισο θολους δεξια & αριστερα.Με κλιστο διακοπτη ξεκουμπονης μια φυσα ριχνεις σπρει (καλο ομος οχι τις πλακας) για τα ηλεκτρικα την κουμπονης & συνεχιζης & στις υπολοιπες Βαζης μπρος τον κηνιτηρα & περιμενης μερικα δευτερολεπτα. Το μυνημα σβινη & το στιλο σου κανει & reset στην μνημη μονο του.
carlos_jackal
17-09-07, 22:11
Λοιπον συνολο ειναι 5 κιτρινες φυσαις. Απο 1 στο καθε εμπρος καθισμα απο κατο, 1 στο ντουλαπακη αφου βγαλης ενα πλαστικο καπακι & απο 1 στους πισο θολους δεξια & αριστερα.Με κλιστο διακοπτη ξεκουμπονης μια φυσα ριχνεις σπρει (καλο ομος οχι τις πλακας) για τα ηλεκτρικα την κουμπονης & συνεχιζης & στις υπολοιπες Βαζης μπρος τον κηνιτηρα & περιμενης μερικα δευτερολεπτα. Το μυνημα σβινη & το στιλο σου κανει & reset στην μνημη μονο του.
λοιπον το προβλημα ειναι στον αεροσακο του συνοδηγου και ο πλευρικος τις ιδιας μεριας,το εβαλα στο διαγνοστικο και το σφαλμα που εβγαλε ηταν (πολυ μεγαλη αντισταση).Σε αυτη τη περιπτωση τη μπορει να φταιει?
λοιπον το προβλημα ειναι στον αεροσακο του συνοδηγου και ο πλευρικος τις ιδιας μεριας,το εβαλα στο διαγνοστικο και το σφαλμα που εβγαλε ηταν (πολυ μεγαλη αντισταση).Σε αυτη τη περιπτωση τη μπορει να φταιει?Πριν το βαλης στην διαγνοση αυτα που σου εγραψα τα εκανες?
carlos_jackal
19-09-07, 22:07
Πριν το βαλης στην διαγνοση αυτα που σου εγραψα τα εκανες?
μου το εβγαλε μια μερα μετα το service και απλος πηγα για να δω τι ειναι.ποιο πριν δεν μου το εκανε.αν ειναι θα κανω αυτο που μου ειπες και θα σου πω αν επιασε!
μου το εβγαλε μια μερα μετα το service και απλος πηγα για να δω τι ειναι.ποιο πριν δεν μου το εκανε.αν ειναι θα κανω αυτο που μου ειπες και θα σου πω αν επιασε!Τι μοντελο ειναι το εργαλειο σου?Αν ειναι κατο απο 2004 καθε 6μηνες θα εισαι με το sprei στα χερια αλειος θα πρεπει να αλαξεις ολες τις φυσες & να βαλης απο μοντελα 2004 & επανο.(αλλα μπορει & να αργησει πολυ καιρο να στο ξανα κανει).
μηπως ειστε λιγο off topic??????????
εδω ειναι μονον για γνωρισμα νεων μελων!!!!!
carlos_jackal
21-09-07, 20:42
μηπως ειστε λιγο off topic??????????
εδω ειναι μονον για γνωρισμα νεων μελων!!!!!
οκ sorry!το θεμα ελειξε.
dim fiat ευχαριστω πολυ εκανα οτι μου ειπες και σταματησε επειτελους να βαραει.και παλυ ευχαριστω!;)
Full Boost
22-09-07, 16:39
Παιδιά σας χαιρετώ .
Γράφτηκα στο forum σας μια και από την νέα εβδομάδα γίνομαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου stilo dynamic 1,6 5d toy 04 me 36000 χιλιόμετρα σε τέλεια κατάσταση μια και αποχωρίζομε τον μεγάλο μου έρωτα μου ένα seat Ibiza fr 223 ps μια και λόγω του ερχομού και του δεύτερου παιδιού μου το Ibiza είναι πλέον λίγο . δεν πειράζει όμως υπάρχουν και άλλα 1,6 να κάνω κόντρες (φανατικός κοντράκιας ) ενώ δεν θα μείνει και μαμά για πολύ . ελπίζω να τα λέμε καθημερινά από δω και πέρα .
Καλος τον γρηγορο!!
εεεεεεεεε μετα απο τα 223ps σιγα το stilo σου μην μηνει μαμα!!!
καλη διαμονη και καλες κοντρες!
Full Boost
22-09-07, 16:58
Καλος τον γρηγορο!!
εεεεεεεεε μετα απο τα 223ps σιγα το stilo σου μην μηνει μαμα!!!
καλη διαμονη και καλες κοντρες!
Να και μερικά video από το Ibiza μου από τα link λείπει το http
://s89.photobucket.com/albums/k238/kostakef/?action=view¤t=L7AR000.flv
://s89.photobucket.com/albums/k238/kostakef/?action=view¤t=MP4-10000.flv
ammoulianiotis
22-09-07, 17:02
Καλως ηρθες Full Boost!
Καλη διαμονη στο club και καλα post!
Απο που εισαι;
Full Boost
22-09-07, 17:16
Καλως ηρθες Full Boost!
Καλη διαμονη στο club και καλα post!
Απο που εισαι;
Από το Ηράκλειο Κρήτης και το όνομα μου Κώστας
Γεια σας παιδια! Δημητρης απο Κηφισια. Ειμαι κατοχος ενος stilo 1.4 3P 2 χρονια περιπου. Πως θα μπορουσα να ανεβασω φωτο?
sNk][AnacondA
23-09-07, 01:55
γεια σου φιλε !!!! ανεβασε φοτο μεσα απο το garage στην διαχειρηση του προφιλ σου !!!!!!
Starlighter
23-09-07, 23:03
geia sas paidia, eimai o dimitris apo thessaloniki fanatikos opados ton italikon autokiniton, exo ena stilo 3p 1,2 16v 6 speed apo to 2003, exo kanei 150,000 km, opos katalavate to exo kseskisei, to amaksi kai mexri stigmis to amaksi ektos apo kapoies fisiologike fthores opos px amortiser einai tzamaouaaaaa!!!!
Forza Stilooooooooo :)
carlos_jackal
23-09-07, 23:37
καλως τα παιδια καλες συζητησεις!
Stilo_Rodos
24-09-07, 01:38
Καλώς ήρθατε παίδες!
Καλή διαμονή στο club και καλά post!
:)
Καλως ηρθατε!
Πολλα και καλα post!!!
stilo-hraklis
24-09-07, 14:55
welcome !!!
sNk][AnacondA
24-09-07, 15:18
καλως ηρθατε στο τρελλο μας κλαμπ
κλαως ηρθατε στην πιο stilatoi παρεα και οτι χρειαστητε θα το βρειτε εδω μεσα!!!!!
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος και εγώ ενός stilo, παρακολουθώ διακριτικά περίπου 3 χρόνια το site σας - όποτε μπορώ λόγο επαγγέλματος (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού) και αποφάσισα να σας στείλω απόψε και εγώ την δική μου καλησπέρα. Εχω το stilo 4,5 χρόνια έχει κάνει 120.000 χλμ - η γυναίκα γράφει πολλά χιλιόμετρα - και η βασική γεύση που μου έχει μείνει αυτό το διάστημα είναι ο χρόνος που έχουμε φάει στα συνεργεία...
Σε άλλο post θα σας γράψω τα απιστευτα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει.Η αγάπη όμως για το αυτοκίνητο μου παραμένει και ας με πληγώνει όποτε βρει ευκαιρία. Ελπίζω και θα ήθελα να καταφέρω κάποια στιγμή να σας συναντήσω από κοντά.
sNk][AnacondA
07-10-07, 01:44
καλως ορισες και ενεργα πλεον στην παρεα μας
Καλος ορισες Badis, καλα posts και ελπιζω να βοηθησουμε καπως στα προβληματα σου.
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!!!!!
Stilo_Rodos
08-10-07, 00:46
Καλώς ήρθατε!
Καλή διαμονή στο club και καλά post!
Και άλλος με παιδικό καθισματάκι :) :) Καλώς τον :hello:
ammoulianiotis
08-10-07, 14:12
Welcome φιλε ναυτικε!
Καλωσηρθες και καλη διαμονη στο club(και χωρις φουρτουνες!!!);););)
Γεια σας και απο εμενα.
Σας ανακαλυψα, τυχαια, την προηγουμενη εβδομαδα και ομολογω οτι το χαρηκα!
Ειμα απο Αθηνα, κατοχος ενος Χ1/9, και ενος Stilo Dynamic 1600 03/2003, με extra, δερμα, mp3, ηλιοροφη, μαρσπιε, και κατι ακομη ψιλα!
Ελπιζω το επομενο extra να ειναι το cruise control, οπως διαβασα και ενθουσιαστικα στο forum, με μια μικρη βοηθεια απο εσας.
Ιδιαιτερα προβληματα ή παραπονα δεν ειχα μεχρι το service των 40.000.
Πληρωσα 1050 ευρωπουλα(Κοντελης), και μου ειπανε και για διαροη λαδιων απο το σασμαν!
Αυτα προς το παρον ελπιζω να τα πουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση...
Welcome φιλε!Θελουμε φωτος απο το Χ1/9 οπωσδηποτε!!!!!!
Καλως ηρθες στην παρεα μας..
Καλως ηρθες. Καλη διαμονη και καλα posts. Οσον αφορα το Χ1/9, σαν πιτσιρικας, το εβλεπα στον υπνο μου :D :D :D
Stilo_Rodos
21-10-07, 15:32
Καλως ηρθες. Καλη διαμονη και καλα posts.
sNk][AnacondA
21-10-07, 16:58
καλως ηρθες
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!
Γεια σε όλους τους Stilo-πληκτους!Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός Stilo 1.6 το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο (μοντέλο 2003). Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα πολύ πριν το αποφασίσω γιατι είχα ακούσει πολλές δυφορούμενες απόψεις σχετικά με το πόσο ζημιάρικο είναι....Ελπίζω να μη μου βγάλει κανένα βαρβάτο πρόβλημα....Γενικά πάντως μπορείτε να μου πείτε σε γενικές γραμμές αν όλα αυτά που ακούγονται είναι μύθος ή όχι;Αυτά για την ώρα........
Καλως ηρθες.
Καλη διαμονη και καλα posts.
Stilo_Rodos
04-11-07, 02:03
Καλως ηρθες.
Καλη διαμονη και καλα posts.
ammoulianiotis
04-11-07, 02:50
Καλως ηρθες στην παρεα μας και απο μενα!
Μ'αρεσει παρα πολυ που βλεπω σχεδον καθημερινα να μεγαλωνει η παρεαρα μας!
WeAreAllAmericans
04-11-07, 17:28
Καλησπερα κ απο μενα.
Ειμαι κ γω νεος αν κ παρακολουθουσα εδω κ κανα χρονο τη σελιδα σας που βρηκα τυχαια απο την Wikipedia.
Oμολογω οτι αν κ δισταζα στην αρχη να εγγραφω μηπως υπαρχει προκαταληψη υπερ του Stilo που να εμποδιζει τη σωστη ενημερωση,παρολαυτα δεν συναντησα κατι τετοιο.
Συγχαρητηρια κ καλα κ απροβληματιστα χιλιομετρα σ' ολους !
ammoulianiotis
04-11-07, 18:19
Καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!
Καλα χιλιομετρα και σε σενα και καλα ποστ!
καλως ηρθατε και οι δυο στην μεγαλη παρεα μας!!!!
Καλώς σας βρίσκω όλους. Έχω ένα stilo dynamic 1.6 5d 2004 με 105000 χλμ στην πλάτη του. Είμαι πολιτικός μηχανικός και το έχω κάνει σχεδόν εργοταξιακό αυτοκίνητο, αλλά γενικώς αντέχει. Όταν το αγόρασα μετά από 2000 χλμ μου άλλαξαν εγκέφαλο. (συνεχή engine fault). Τα προβλήματα με τους αερόσακους τα ξεπέρασα με την βοήθεια των μελών του club (με συντήρηση των επαφών). Γιά να πώ την αλήθεια το αυτοκίνητο γιά τα χρήματά του, είναι μιά χαρά. Αν το συγκρίνω μάλιστα με το νέο bravo, δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε κάτι. Το αντίθετο. Το μόνο που μου παρουσιάζει είναι ότι φαίνεται να καίει λάδια. Στα 5000 χλμ έχει κατέβει η στάθμη στο κάτω μέρος του διαστήματος στον μετρητή (με ένδειξη low oil pressure) και θέλει συμπλήρωμα. Το εξουσιοδοτημένο λέει ότι είναι φυσιολογικό πράγμα που αμφιβάλλω. Επίσης γιά το δεύτερο πράγμα που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι ότι δεν τραβάει. Σε κάτι ανηφόρες αν δεν το γκαζώσεις ή αν σε κόψουν δεν πάει με τίποτα, όπως και δεν ανταποκρίνεται άμεσα στο γκάζι. Τέλος πάντων. Αυτά προς το παρόν και επικοινωνούμε. Χαιρετώ του φίλους.
απλα ειναι πολυ βαρη το αμαξι γιαυτο!οσο για το λαδι μαλακιες σε λενε!!
εχει καποιο προβληματακι καλητερα να το ψαξεις
Ίσως και να φταίει ο τύπος ή μάρκα λαδιού!?
Πάντος έμαθα οτι η fiat στην Ελλάδα έπαψε να φέρνει τα Selenia και βάζει πλέον ΤΙΤΑΝ έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό?
Καλώς ήρθες... Μια μικρή κατανάλωση δικαιολογείται. Τελευταία φορά Selenia μου βάλαν...
Πάντος έμαθα οτι η fiat στην Ελλάδα έπαψε να φέρνει τα Selenia και βάζει πλέον ΤΙΤΑΝ έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό?
δεν πρεπει να ισχυει ακομα τουλαχιστον
Το μόνο που μου παρουσιάζει είναι ότι φαίνεται να καίει λάδια. Στα 5000 χλμ έχει κατέβει η στάθμη στο κάτω μέρος του διαστήματος στον μετρητή (με ένδειξη low oil pressure) και θέλει συμπλήρωμα. Το εξουσιοδοτημένο λέει ότι είναι φυσιολογικό πράγμα που αμφιβάλλω.
To 14αρι λογω υψηλοτερης συμπιεσης τρωει λαδι οποτε θα πρεπει να το προσεχεις κ να ελεγχεις τακτικα την σταθμη.Ειναι παντως μεσα στα αναμενομενα.
Για την ανηφορα που λες πραγματι το Stilo ειναι βαρυ αμαξι κ θελει κακα τα ψεμματα κυβικα αλλα οπως θα ξερεις εχεις 6αρι σασμαν οποτε παιξε λιγο :D
Ισχύει, το άκουσα κι εγώ. Να τονίσουμε ότι έχει να κάνει με τη FIAT AUTO HELLAS, και όχι με τα κεντρικά. Μάλιστα έγώ άκουσα ότι πλέον θα βάζουν Shell.
Την καλησπέρα μου σε όλα τα νέα μέλη!!!
Άλαξε ο εισαγωγέας και τώρα βάζουν ότι θέλουν!!
Θα στρώσει που θα πάει!!
Πάντος τα shell δεν τα πολυγουστάρουν οι κινητήρες fiat. (ή το αντίθετο! τους αρέσουν πολύ και τα πίνουν:D)
καλως ηρθες στην παρεα!!!
sakis fininis
15-11-07, 19:12
Γειά σας καλοί μου φίλοι.
Είμαι και εγώ ένας καινούριος ιδιοκτήτης Stilo 1.6 Dynamic (Blue).
Ομολογώ, ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιλογή μου και αισθάνομαι πλήρη ικανοποίηση!
Η οδηγική συμπεριφορά του είναι μία σκέτη έκπληξη!
Επι πλέον θα ήθελα να πω οτι έχω διαβάσει λεπτομερέστατα όλες τις αναφορές των μελών σ'αυτό το site που το βρίσκω ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και με πολύ κατατοπιστικες γνώσεις.
Διακρίνω, επίσεις, ένα πνεύμα αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών που με αφήνει, ευχάριστα, έκπληκτο!
Θα συνεχήσω να σας παρακολουθώ και να ενημερώνομαι.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Σάκης
Διακρίνω, επίσεις, ένα πνεύμα αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών που με αφήνει, ευχάριστα, έκπληκτο!
Εμ τι περιμενες να ειμαστε φλωρια γκολφακιδες που τους σκαει το μοτερ και το κρατανε κρυφο να μη τους δουλευουν ?
Καλως ηρθες φιλε μου και αν εισαι νεαρος μη κανεις οτι λενε εδω παντα, γιατι θα καταλιξεις καγκουρας σαν εμενα !!!
καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!
Geia sas!!Ouups!! Παλι ξεχασα.Ελληνικαα!!
Λοιπον!Καλωσ με δεχτίκατε στην παρεα σας!!
Εχω κι εγω ενα Stilo..και σίγουρα δεν θα γινομουν μελος αν δεν ειχα ιδεα απο αυτοκίνητα!
Σας ανακάλυψα τυχαια μια μερα που σκοτονομουν στη δουλεια.χι χι!
Ειμαι ψηλη, ξανθια, ..πλάκα κανω..ετσι ειμαι!! χα χα!!
(εσυ που με ειπες χαζη σε ακουσα)
επιδη εν ξερω τι αλλο να γραψω.. θα τα βρουμε στην πορεια!!
Φιλια σε ολους!
Και παλι..καλως ηρθα!!! Thanks!!!
Stilo_Rodos
11-12-07, 03:19
καλως ηρθες στην παρεα μας, ψηλη ξανθια!!! :):):)
Καλημερα!!Σπυρο!
Ευχαριστω πολυ!!:):thumbsup:
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην stilati......παρέα μας!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν λες ψηλη για ποσο υψος μιλαμε, εχει σημασια... 1,70 ? η παραπανω ?
Καλως ηρθες στην παρεα μας ψηλη ξανθια!!! :) :) :) :) :) :) :)
Kalimera sas!!!! eimai 1.73. an gia kapoious einai ligo....ti na po...tha arxiso ta tentomata...:)
hahahahahahahhaha, μια χαρα ειναι μια χαρα, αν εχεις tatto δηλωσε το τωρα please :P :P :P
Καλως ηρθες στην παρεα μας,ελπιζω να εχεις καλη και μακροχρονια διαμονη στο stiloclub,καλη συνεχεια LANY(οπως λεμε DKNY)-LisANY
:):):)
καλος την και ας αργησε καλοταξιδο ατρακαριστο και χωρις βλαβες!!(που στανταρ θα εχεις!!)ειναι η πικρη αληθεια!!!
Thank u file mou!!!
ki omos...dene exo file mou!! periergo e?? ektos ap to air bag.pou exo vrei ta kolpakia tou...Doxa to theo!!! asteri!!
ftou ftou mi to matiaso!!!
me paraxeneuei pou diavasa tosa asxima gia to stilo....i alitheia ? tromaxa!!
Ektos to airbag...tipota!!exo 66000km kai einai souper!!(akoma)
ti na sas po??!!!!
καποιοι θα σε ζηλευουν!!! χα χα χα
Giati vre!!!
epidei den trexo sta sunergeia kathe evdomada!!!??
Mpa!!!
Stilo_Rodos
12-12-07, 14:52
lisaNY εγραψε
Kalimera sas!!!! eimai 1.73. an gia kapoious einai ligo....ti na po...tha arxiso ta tentomata..Σκέφτομαι όταν έρθω σε καμία συνάντηση lisaNY να πάμε παρέα, αφού σε φαντάζομαι με τακούνι κοντά σε μένα 1,90 που είμαι εγώ χιχιχιχιχι:D
Spyros!!Xronia polla!!!!!!!!!sou euxomai ta kalutera!!!
Well....kai pali den se ftano vre!!!!ante na ftaso 1.85..ti na valo..xulopodara!!!!:eek:
καλως ηρθες στην παρεα κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Σιγά τα σάλια ρε μάγκες! Θα γίνει λίμνη κάνα πληκτρολόγιο και θα πάθετε καμιά ηλεκτροπληξία.......
Ευχαριστω φιλε μου!! θα τα λεμε!!!-κι ασε τους να λενε!Have a good night!!!!:)
Καλή σας μέρα κάτοχοι και λάτρες των stilo.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπαίνω και εγώ στο forum σαν νέο μέλος.
Δυστυχώς βέβαια δεν είμαι κάτοχος stilo αλλά τους έχω ιδιαίτερη εκτίμηση(ειδικά αν είναι κίτρινο, με φώτα xenon, καινούργια λάστιχα και αμορτισέρ )
Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ποιος μου έχει προτείνει το forum και τον ευχαριστώ πολύ.
Ελπίζω να περάσω όσο καλά περνάτε και εσείς με την συμμετοχή μου στο forum και να ενημερώθω για κάποια πραγματάκια για τα τουτουνια γιατί έχω μάθει πως εδώ υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες (ειδικά για εμάς τις γυναίκες )
See you
Stilo_Rodos
14-12-07, 11:39
Καλωσηρθες και καλη διαμονη στο club:)
Αν μας έλεγες και περιοχή, θα σου λέγαμε αμέσως ποιος είναι. Εγώ έχω 3 ονόματα που έχουν κάνει σημαντικές βελτιώσεις. Αθήνα ο Nikos (ngtech (http://www.stilo-club.gr/vb3/vbgarage.php?do=view&id=218)) που πήρε του Gregory το κιτρινακι. Βόλο του φίλου μας Πέτρου (face) και ανεβαίνοντας σαλόνια ο Νίκος με το Τgt. Έπεσα μέσα σε κανένα;
ο Sniper εκανε δουλεια εδω για την εν λογω Sniperina.Καλως ηρθατε ολοι στο κλαμπ κ καλο διαβασμα :D
O Magelanos έπεσε όντως μέσα..και έκανε και καλή δουλειά ο Sn7per :)
Δεν ασχολειστε με τπτ αλλο λεω εγω...
καλως ηρθες στην παρεα κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
οπα ο γιαννης!!!!
για ηρεμισε λιγο η παντοφλα ερχετεεεεεεεεεεεεεεε
παφ!!
ελα να γινομαστε πολλες!!!
καλα ποστ και καλη διαμονη
Ενταχει βρε!!! οχι και παντοφλα στο παιδι!!! Δεν ειπε και τιποτα κακο!!
Ενταχει βρε!!! οχι και παντοφλα στο παιδι!!! Δεν ειπε και τιποτα κακο!!
ξερω εγω τι λεω ξερω εγω!!
χα χα χα
Ouuuu!!! εσυ ξερεις φιλε μου καλυτερα!!! ;)
Και μιας και χερεις πολλα...:)..ποιο καλο παιδι θα μου πει, αν στιν εκδρομη που θα γινει(ετσι διαβασα καπου),οταν γινει,δεχεστε και κοριτσια?!!!
:o
Δεχόμεθα, και θα είναι και τα δικά μας.....
πολυ χαιρομαι!!!:)Ευχαριστω πολυ!
καλη διαθεση να υπαρχει και πολυ τρελα
αλλιως να μην ερθει κανεις!! χα χα χα
πλακα κανω απλα να εχουμε θετικη ενεργεια και θα περασουμε σουπερ
Εννοειται πρωτα απ ολα καλη διαθεση...:upside:
Αντε βρε...χεσηκοσε λιγο τον κοσμο..γιατι δεν βλεπω φως.
Καλησπέρα στους φίλους του Stilo Club.
Με λένε Νικόλα από την περιοχή της Γλυφάδας και είμαι φανατικός οπαδός των Ιταλικών αυτοκινήτων, παρόλα αυτά το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Renault 5 turbo GT, αλλά από τα πολλά προβλήματα και ένα παραλίγο ατύχημα που θα μου στοίχιζε την ζωή ήταν η αιτία να αποφασίσω να περάσω σε κάτι πιο normal, ένα Fiataki Punto όπου και το κράτησα σε άριστη κατάσταση έως και σήμερα και με το συγκεκριμένο γύρισα όλη την Ελλάδα άσχετα αν τους βρίζουν τους Ιταλούς για τα προβλήματα που έχουν, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα και με έβγαλε παλικάρι και μπορώ να πω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα και την απόφαση να πάρω πάλι ένα Fiat. Εδώ και μερικούς μήνες έχω στην κατοχή μου ένα Fiat Stilo 1600 του 2003 μεταχειρισμένο μεν, με ολίγα χιλιόμετρα δε. Δεν μπορώ να πω πως δεν έχω παρόμοια προβληματάκια όπως διαβάζω και στους περισσότερους φίλους εδώ (αρχή είναι ακόμα και θα εξοικειωθώ δεν το βάζω εύκολα κάτω) άλλωστε όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και η λύση, και είμαι τυχερός πραγματικά που από σπόντα βρήκα το Club σας γιατί μέσα από τα δικά σας γραπτά, απορίες, προβλήματα και συμβουλές άρχισα να γνωρίζω το αυτοκίνητο μου που είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου και της δυνατότητες του. είμαι γενικά από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει τι έχω και θέλω να το γνωρίζω καλά και πόσο μάλλον κάτι που εμπιστεύεσαι την ζωή σου και την ζωή των άλλων σε αυτό, δε μου αρέσει να το πετάω σε ένα συνεργείο και ποιος ξέρει τι του κάνουν εκεί μέχρι να έρθει η ώρα που θα το πάρεις πίσω κλπ.
Σας κούρασα όμως με την πολυλογία μου, πιστεύω πως θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε εκτενέστερα εδώ μέσα και να γνωριστούμε μέσα από της ερωτήσεις της προτάσεις της συμβουλές ακόμα και σε κάποιο καφέ να μιλήσουμε live.
Εύχομαι το καλύτερο για όλους σας, να έχουμε και να περάσουμε της καλύτερες γιορτές με χαρά και ευτυχία.
Φιλικά προς όλα τα μέλη του Silo Club
Νικόλας
καλως ηρθες φιλε μου στο club..εδω μεσα σιγουρα θα βρεις οτι πληροφορια και βηθεια θες για το αμαξακι μας...καλες γιορτες σε σενα και σε ολους
Καλός ήρθες φίλε μου ότι χρειασθείς πάρε τηλέφωνο!
6938000361 Μπάμπης.
γεια σου ρε νικολα πολυλογα χα χα πλακα κανω!και απο
την θεσσαλονικη
Καλως ηλθες Νικολα!!:hello::hello::hello:
MiKe_KaVaLa
17-12-07, 15:28
aloxa!!!!!!!!!!
ελα να γινομαστε πολλες!!!
καλα ποστ και καλη διαμονη
εσυ ειδικα να μην μιλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που θελεις να γινετε και πολλες!!!!!!!!!!!!!!!:hug::hug::hug:
δεν μας να ελεγες αυτα αγγελε!!!!!!!!!!!!!!!
καλως ηρθατε ολα τα καινουργια μελη!!!
Γεια σου Νικολα,καλως ηρθες!
yiannisosfp
18-01-08, 14:47
Γεια σε όλους, είμαι κάτοχος ενός STILO MULTIWAGON 1.4 και σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε.
Χρειάζομαι και μια βοήθεια, επειδή δεν έχω manual για 1.4 multiwagon μήπως παίζει τίποτα.
Καλύπτομαι και με απλής έκδοσης(όχι multiwagon)
Soul_Giannis
18-01-08, 15:35
Καλος ηρθες φιλε!!!
καλησπερα παιδια ειμαι ιδιοκτητης stilo εδω και δυο χρονια αλλα εχω ενα μικρο προβλημα.. το αμαξι μεσα εχει 8 ηχεια 4 μπροστα και 4 πισω αλλα τα τεσσερα πισω δεν μου παιζουν μονο τα μπροστα.θα ηθελα ενισχυτη και αν ναι με ποσα καναλια και ποιον? ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας.
Καλησπέρα φίλε μου κοίτα λίγο προσεκτικά την υπογραφή μου.
sorry δεν καταλαβα την απαντηση... αν μπορουσες να ησουν λιγο πιο συγκεκριμενος σε αυτο που ρωταω θα ημουν ευγνωμων
sorry δεν καταλαβα την απαντηση... αν μπορουσες να ησουν λιγο πιο συγκεκριμενος σε αυτο που ρωταω θα ημουν ευγνωμων
Εννοει οτι επρεπε μα συστηθεις πρωτα.
Εδω που εκανες την ερωτηση για το συγκεκριμενο θεμα
εισαι λιγο off-topic.
Προφανως το ραδιο σου θελει καποια ρυθμιση.
Τσεκαρε το fader αν ειναι στο μηδεν,αν οχι βαλτο.
Καλως ηρθες..............
Εννοει οτι επρεπε μα συστηθεις πρωτα.
Εδω που εκανες την ερωτηση για το συγκεκριμενο θεμα
εισαι λιγο off-topic.
Προφανως το ραδιο σου θελει καποια ρυθμιση.
Τσεκαρε το fader αν ειναι στο μηδεν,αν οχι βαλτο.
Καλως ηρθες..............
sorry φιλε μου δικιο εχεις.. με λενε παναγιωτη και ειμαι 20 χρονων! το fader ειναι στο 0 αρα χρειαζομαι ενισχυτη.Με βοηθησε ενα αλλο μελος! thanks
καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!
Μόλις την πρηγούμενη εβδομάδα λοιπόν πήρα και εγώ ένα υπέροχο μεταχειρησμένο Stilaκι 1200 3D Κόκκινο και βγήκα αλλωνίζοντας τους δρόμους!! Είναι απόλαυση το όχημα!:D:D:D:D:D
Βέβαια προέρχομαι από παλάιμαχο "(θερμο) Σίφουνα" Seat Ibiza '89 1000cc ο οποίος με έβγαλε παλικάρι ο κακομοίρης , μέχρι που τον πρόδωσε ένα ελατήριο πιστονιού και ξεψύχησε θεαματικά:(
Κινούμαι συνήθως σε Γαλάτσι / Καλλιθέα / Μπραχάμι .....και γενικότερα!
Το όχημα είναι κόκκινο και σε εργοστασιακή κατάσταση - αλλά δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πολλύ έτσι!!!:p:p
Η σελίδα είναι υπέροχη καλοί μου φίλοι και την ανακάλυψα την Κυριακή το βράδυ, στην επιστροφή μου από Μπραχάμι , προσπέρασα ένα αδερφό Stilo μπλε με το stickeraki του site στο προτ μπαγκάζ!
ΚΑΙ ΝΑΑΑ ΜΑΙΑΙΙΙΙΙ!!!
Δυστηχώς δεν πρόφτασα την εκδρομή για να σας γνωρήσω και να χαζέψω την καινούργια μου λατρεία με την τρέλα που του έχετε προσφέρει ο καθένας σας!
Καλώς σας βρήκα!!!
Καλός ήρθες φίλε όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταλήξαμε να έχουμε δυο Stilo στην αυλή το ένα 1.2 και το άλλο 2.4 ABARTH.
Ότι χρειαστείς πάρε τηλέφωνο 6938000361
Καλός ήρθες φίλε όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταλήξαμε να έχουμε δυο Stilo στην αυλή το ένα 1.2 και το άλλο 2.4 ABARTH.
Πες το ψεμματα το εχω σκευτει πολλες φορες να αγορασω Stilo δευτερο, ειδικα τωρα που τα δινουν τζαμπα.
Καλως ηρθες φιλε MechGR.
(Αυτη τη μαγκια με το "αρχικο μυνημα απο ταδε" πως την κανετε ποτε δε θα καταλαβω)
Ionio-Zante
31-01-08, 16:04
(Αυτη τη μαγκια με το "αρχικο μυνημα απο ταδε" πως την κανετε ποτε δε θα καταλαβω)
Σε καθε ποστ υπαρχει ενα Κουμπακι κατω γωνια Δεξια που γραφει "QUOTE"
To πατας και ... Voila.
Σε καθε ποστ υπαρχει ενα Κουμπακι κατω γωνια Δεξια που γραφει "QUOTE"
To πατας και ... Voila.
oooooooooooo
oooooooooooo
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Απίστευτοι!
Ψαχουλεύω το forum όσο μπορώ βέβαια για να μου λυθούν όποιες απορίες έχω ... αλλά ..... αυτό έχει πολλά ντουλαπάκια και τα έχει παντού!!!
Δυστηχώς δεν διαθέτω την SkyWindow version και μου τρέχουνε τα σάλια όποτε την βλέπω!
Αλλά εν καιρό!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα παίδες!
Συνεχίζω να ανακαλύπτω ντουλαπάκια!!:p
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Απίστευτοι!
Ψαχουλεύω το forum όσο μπορώ βέβαια για να μου λυθούν όποιες απορίες έχω ... αλλά ..... αυτό έχει πολλά ντουλαπάκια και τα έχει παντού!!!
Δυστηχώς δεν διαθέτω την SkyWindow version και μου τρέχουνε τα σάλια όποτε την βλέπω!
Αλλά εν καιρό!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα παίδες!
Συνεχίζω να ανακαλύπτω ντουλαπάκια!!:p
μην χαλιεσε και εμενα μου τρεχουν τα σαλια αλλα αμα ακουσεις τιμες που θελουν καποια παοδια να την φτιαξουν θα πεις παλι καλα που δεν εχω αλλα ειναι τρελλα
καλα post να εχεις
μην χαλιεσε και εμενα μου τρεχουν τα σαλια αλλα αμα ακουσεις τιμες που θελουν καποια παοδια να την φτιαξουν θα πεις παλι καλα που δεν εχω αλλα ειναι τρελλα
καλα post να εχεις
Πραγματικά η ευχαρίστηση που σου προσφέρει στην οδήγηση δηλαδή να μην σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ένα κονσερβοκούτι και οδηγάς άλλη τόση πίκρά σου χαρίζει όταν αρχίσει να σου λέει τι θες να ανοίξω αχαχαχαχαχα καλό ε!
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!
Πραγματικά η ευχαρίστηση που σου προσφέρει στην οδήγηση δηλαδή να μην σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ένα κονσερβοκούτι και οδηγάς άλλη τόση πίκρά σου χαρίζει όταν αρχίσει να σου λέει τι θες να ανοίξω αχαχαχαχαχα καλό ε!
Α, προβληματίζεται γενικότερα ε?? :confused:
Damnit....
Thanks και πάλι guys για το welcoming! Ελπίζω να σας πετύχω σε κάποιο gathering!
MechGR (http://www.stilo-club.gr/vb3/member.php?u=978) κατω απο τις θεσεις, μπροστα απο συνοδηγο (ξυγειο ταχα γιατι εχει συνδεση με το ερ κοντισιον), και στην πλευρα του οδηγου ταχα για κλειδια ειναι.
Το τελευταιο το ανακαλυψα τυχαια προσφατα λολ
Ionio-Zante
03-02-08, 11:55
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!
Κινούμαι συνήθως σε Γαλάτσι / Καλλιθέα / Μπραχάμι .....και γενικότερα!
Το όχημα είναι κόκκινο και σε εργοστασιακή κατάσταση - αλλά δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πολλύ έτσι!!!:p:p
Και εγω Κοκκινο και Γαλατσι... Στα Σχολεια της Γκραβας... Αν σε φερει ο δρομος προς τα εδω χτυπα μηνυμα για καφε
Και εγω Κοκκινο και Γαλατσι... Στα Σχολεια της Γκραβας... Αν σε φερει ο δρομος προς τα εδω χτυπα μηνυμα για καφε
Το ABARTH με την ζαντούλα την υπέροχη??? "Δυο πόντους" από το έδαφος?
....Είμαι πίσω από το Cafepolis!
Καλημέρα σε όλους! Είμαι ο Στέλιος από Θεσσαλονίκη και μπορεί να μην έχω Stilo αλλά περιμένω τέλος του μήνα το καινούριο μου Bravo το 120ps
emotion. Προς το παρόν είμαι χωρίς αμάξι και τα έχω δει όλα! Πριν είχα το Tipo το 2πορτο από το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πριν γραφτώ εδώ παρακολούθησα λίγο τις συζητήσεις σας και είδα ότι τα λέτε καλά και θέλω να συμμετέχω σ'αυτό!
Στα μικρα αυτοκινητα η Fiat ειναι παντα πετυχημενη, καλως ηρθες :)
Μικρά στο μάτι... Tipo είχα και γω και το έχω ακόμα (όταν ξενοκοιμάται το Stilaki μου) και το αμάξι είναι σκύλος! Έχει 375000 Km και ακόμα πάει σφαίρα (για τα κυβικά του).
Αν εξαιρεσεις ότι τρίζει σαν τριζόνι όλα του είναι jet!
Καλώς όρισες και με το καλό το νέο σου!!!
Μικρά στο μάτι... Tipo είχα και γω και το έχω ακόμα (όταν ξενοκοιμάται το Stilaki μου) και το αμάξι είναι σκύλος! Έχει 375000 Km και ακόμα πάει σφαίρα (για τα κυβικά του).
Αν εξαιρεσεις ότι τρίζει σαν τριζόνι όλα του είναι jet!
Καλώς όρισες και με το καλό το νέο σου!!!
Αυτό είναι αλήθεια τόσο μεγάλο σαλόνι μόνο σε άλλες κατηγορίες κι αυτές σπάνια. Τώρα το τρίξιμο κι αυτό αλήθεια, αλλά μηχανικά και εξωτερικά κορυφή, γι αυτό και το πούλησα αμέσως στον πρώτο που το είδε!
Εγώ δεν το πούλησα. Το επέστρεψα στον father και το παίρνω μόνο όταν το χρειάζομαι.
Μηχανή διαμάντι. Μόνο αντλία νερού και δυναμό έχει αλλάξει...
Να φανταστείς όταν οδηγούσα Tipo χάζευα το Stilo και τώρα όταν οδηγώ Stilo χαζεύω Tipo... Περίεργο ε;;;
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!
εγω μιχαλη εχω το μεγαλυτερο tipo,το tempra!!!!:D:D
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!
εγω μιχαλη εχω το μεγαλυτερο tipo,το tempra!!!!:D:D
Large αμάξι για large οδηγούς!!!
Ελπίζω να μην έχεις Tempra βυσινί χρώματος γιατί είναι ψιλομπλιάχ! 14άρι, 16άρι;
Large αμάξι για large οδηγούς!!!
Ελπίζω να μην έχεις Tempra βυσινί χρώματος γιατί είναι ψιλομπλιάχ! 14άρι, 16άρι;
βυσινι μεταλλικο 1,4!!!!!!!!:D:D
Όχι βυσινίιιιιι!!!! Μου το χάλασες τώρα... Με μαύρους προφυλακτήρες κιόλας;;
Πίσω υαλοκαθαριστήρα είχε;
Όχι βυσινίιιιιι!!!! Μου το χάλασες τώρα... Με μαύρους προφυλακτήρες κιόλας;;
Πίσω υαλοκαθαριστήρα είχε;
ναι με μαυρους γιατι ειναι 1,4!!
τα 1,6 βγαινανε με προφυλακτιρες στο χρωμα του αμαξιου οπως και ο υαλοκαθαριστηρας εβγαινε στο 1,6
Καλησπερα παιδια και καλως ηρθα στην παρεα σας.Οπως βλεπετε ειμαι ο punto1410 και οι φιλοι μου συνηθως με φωναζουν Ηλια! Εχω ενα fiat punto 1.4 mk2b(dynamic).Ξαδελφακι δλδ!!!
Παιδες γιατι ? το 1.6 σπινιαρει περισσοτερο και πεφτουν λασπες πισω, γιαυτο εχει υαλοκαθαριστηρα ? :P :P :P :P :P :P :P
Θέμα εξοπλισμού. Όπως ακριβώς γινόταν και με την Alfa 146 αν θυμάμαι καλά...
Καλως όρισες Ηλία!
Καλησπερα παιδια και καλως ηρθα στην παρεα σας.Οπως βλεπετε ειμαι ο punto1410 και οι φιλοι μου συνηθως με φωναζουν Ηλια! Εχω ενα fiat punto 1.4 mk2b(dynamic).Ξαδελφακι δλδ!!!
Για σου φίλε μου και από μένα αν χρειαστείς κάτι πάρε τηλέφωνο 6938000361
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
ποπο..τι θερμη υποδοχη ειναι αυτη εξαδελφια!!!..Θελω να προσθεσω επιπλεον πως ειμαι και μελος του puntoclub(κανα χρονο τωρα) και οπως καταλαβαινετε φανατικος ιταλος.Ασχετο αλλα ο ξαδελφος μου εχει stilo 1.6(4 πορτο) αρα εχω παει καμια βολτιτσα και με το ξαδελφακι του ξαδελφου!!!
καλησπέρα και από μένα το νεότερο μέλος...δυστυχώς σασ έμαθα αφού ατύχησα πρώτα με το stilo μου...:( :(...και από ότι κατάλαβα θα πρέπει να έχω κάποια μηνύματα πριν ξεκινήσω δική μου δημοσιεύση η οποία μάλλον δρομολογείται προσ την κατηγορία πωλείται...νεότερα από εβδομάδα...
καλως ηρθες φιλε στην παρεα και συλληπητηρια..ολα ειναι στη ζωη..υγεια να εχουμε πανω απο ολα και τα υπολοιπα ερχονται δευτερα
Έτσι ακριβώς φίλε μου!
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι - (παραλίγο να το κλάψω και εγώ το δικό μου πάνω στους πάγους...κακό πράμα να το παίζεις Vatannen:p:p)
Καλώς ήρθες!
Κάτι μου μυρίζει εδώ δεν πειράζει θα δούμε στην πορεία αλλά τα 30 μηνύματα για το πωλείται ισχύουν!
ευχαριστώ παιδιά για τα καλωσορίσματα...περαστικά όντωσ είναι όλα αν έχεισ την υγέιά σου απλά μια φορά stilo...ξέρετε την συνέχεια!και πάλι ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
kαλημερα και καλως σας βρηκα
καλώς ορίσατε Mike και nasos....:)
kαλημερα και καλως σας βρηκα
Φίλε μου καλός ήρθες αν χρειασθεί ότι διποτε πάρε με τηλέφωνο 6938000361!
Μήπως μυρίζομαι ότι έχεις unακι
STILO 1600 πενταθυρο
Οκ γράψε λανθασμένη διάγνωση αισθητήρα Λ (τον δεύτερο)
Καλώς ήρθες nasos με το 5θυρο!!! Έτσι να αυξανόμαστε λίγο οι 5θυροι!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας!:):)
Καλώς ήρθες nasos με το 5θυρο!!! Έτσι να αυξανόμαστε λίγο οι 5θυροι!!!
Μην λες γενικα για αισθητηρες με πιανει το κατι τις μου:mobile:
Dreamcatcher
05-03-08, 20:46
Καλησπερα παιδια, Αλεξης απο Θεσσαλονικη:).. χωραει η παρεα σας εναν φανατικο puntακια;; Πλεον κατοχος ενος κοκκινου gt αλλα στο παρελθον για ενα φεγγαρι ειχα και ενα stilo 1,6 dynamic ;)
καλησπερα παιδια.εχω stilo 1.2.και αποφασισα τελικα να μπω στο κλαμπ.καλως σας βρηκα!
ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ 1,2!!
καλοςτονε και ας αργησε!!
Καλως τον.
Φιλε μου προσφατα αγορασες Stilaki η τωρα μας ανακαλυψες
το εχω 2 χρονια.απλα μεχρι τωρα ημουν ασχετος σε οτι αφορα η/υ.
καλως ηρθατε στην παρεα μας!!
Stilo_Stelios
13-03-08, 18:36
gei sas paides molis egina melos sto pio STILATO club kai elpizw na sas vlepw sixna....c ya STILOYRES
καλως ηρθες και απο μενα στην παρεα μας!
tasos 2.0 20vt
16-03-08, 10:08
Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα!!!!
stilo-hraklis
16-03-08, 10:42
καλως ηρθατε παιδια στην παρεα μας!!!
Stilo_Stelios
17-03-08, 17:10
paides na sas rwtisw kati,,, pws tha apoktisw kanena mikro aytokolito me to logotipo mas???kathws kai blouzaki polo...???
Αυτοκόλλητο μίλα με Arf. Μπορεί να έχει. Για polo μπλουζάκι δεν γνωρίζω.
Καλώς ορίσατε όλοι σας.
Υ.Γ. Και πού έγινε ρε Άγγελε αυτή η δημοσκόπηση και δεν το πήρα πρέφα;
Καλησπέρα σε όλους!!!!!!! Από εδώ θα λέμε τα νέα μας...
Γεια σας παιδια!ειμα απο Ηρακλειο Κρητης κ σημερα εδωσα προκαταβολη για το stilo ειναι 2005 μοντελο 1400 dynamic 6speed..συγχαριτιρια για το site σας ειναι πολυ ωραιο!!
Stilo_Stelios
01-04-08, 01:47
καλωσηρθες φιλε Μιρονα και καλοριζικο το stilaki σου.σωστη επιλογη bravo...
Ευχαριστω παιδια!!!!καλος σας βρηκα!!
vagelis83_thess
04-04-08, 14:25
Γεια σας! με λένε Βαγγέλη και είμαι από θεσ/νικη! κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει...και έτσι πρόλαβα και πήρα ένα από τα τελευταία stilo.. πριν αλλάξει στο bravo. το πήρα πριν 11μηνες από την βιτρίνα όπως ήταν 1.4 3d σε κίτρινο με τα 17αρια spoiler και αεροτομή.. χάρηκα που σας βρήκα και επλιζω να τα πούμε και από κοντά...
καλώς ήρθατε παιδιά...:)
Βαγγέλη μεγειές...
Καλωσηρθες Βαγγελη και καλοταξιδο το stilακι σου
vagelis83_thess
04-04-08, 14:31
σας ευχαριστώ παιδιά!!!!
Stilo_Rodos
04-04-08, 14:33
καλως ηρθατε παιδια και απο μενα στην παρεα μας...:)
Γεια σου Βαγγελη!! και Καλως Ηρθες!!!:)
vagelis83_thess
04-04-08, 15:37
καλώς σας βρήκα παιδιά!!!
vassilis88
12-04-08, 00:48
γεια σας κ απο μενα παιδια.. με λενε βασιλη, ειμαι απο κρητη κ σπουδαζω τωρα πατρα! εχω στιλο 1.2 3d μαυρο!!
Stilo_Rodos
12-04-08, 01:34
καλως ηρθες στην παρεα βασιλη!
Γεια σου και από εμένα Βασίλη!
Γεια σου βασιλη!!κ εγω απο Κρητη ειμαι..
Soul_Giannis
12-04-08, 20:00
Καλως ηρθατε παιδια
καλως ηρθατε παιδια στην παρεα μας!
vassilis88
13-04-08, 09:47
ευχαριστω πολυ παιδια, καλως σας βρηκα!