Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

verone
13-04-08, 20:33
Για σου φίλε μου!

malliaros
14-04-08, 17:20
:yeah:GEIA SAS PAIDIA. POLI ENDIAFERON TO FOROUM SAS KAI GENIKA TO CLUB. POLLES INFO...BRAVO.. KAI EGO KAINOYRIOS EIMAI STHN PAREA.:yeah:
ME LENE KOSTH KAI EMAI APO HRAKLEIO KRHTHS.:w00t::w00t:TELOS, EXO KAI LIONO PRAGMATIKA ENA STILO 1.8.!!!:yikes::yikes:

verone
14-04-08, 18:30
Για σου φίλε μου και καλός ήρθες!
Νομίζω τελικά ότι πρέπει να αναδιοργανωθείτε εκεί κάτω κοπέλια!

Mironas
14-04-08, 21:07
Κ αλλος απο Κρητη?
Παιδες σημερα πηρα το Stilo μου πρωτη μερα!!!Καλα ειναι κοριφι!!!!

ioannidis
14-04-08, 22:28
Καλωσορίσατε παιδια! Για όσους τώρα το πήρανε ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!

paidaros
15-04-08, 00:28
καλως ηρθατε παιδια!

Stilo_Stelios
15-04-08, 01:50
γεια σας και απο εμενα παιδες

paidaros
15-04-08, 21:14
καλως ηρθες!

labros
12-05-08, 00:28
Γεια σας παιδεια ειμαι ο Λαμπρος.Ειμαι κατοχος ενως stilo περιπου 2 χρονια.Ειμαι καινουργιος στο club αλλα πριν γινω κ εγω μελος,σας ειχα επησκευθει πολλες φορες...αξειζετε ενα μεγαλο μπραβο ολοι σας για αυτο που κανετε κ τις λυσεις που δυνετε στις δυσκολες στιγμες!!!!ελπιζω στο μελλον να μπορεσω να βοηθησω κ εγω οπως με βοηθησατε κ εσεις!!!

PascM
12-05-08, 00:29
Καλώς τον!!!
Καινούργιο το έχεις ή μεταχ ?

labros
12-05-08, 00:57
καλησπερα pascM μεταχειρο ειναι του 02

johnpap
12-05-08, 07:13
Γεια χαρα κι απο μενα stilares..! Καλοριζικα και καλοταξιδα σε οσους ειναι καινουριοι. Κι εγω εχω λιγο καιρο που ειμαι στο club και οπως καταλαβατε εδω θα βρειτε απαντηση για ο,τι προβλημα εχετε με την καινουρια σας καψουρα ;)... Κι επι τη ευκαιρια να πω κι ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια, που με εχουν βοηθησει εστω και στο παραμικρο. Αντε και καλα χιλιομετρα!!:cool:

face
12-05-08, 12:19
Καλώς τα παιδιά, καλές βόλτες και με τα stilo και εδώ...
:)

ΑΓΓΕΛΟΣ
12-05-08, 20:04
και καλα post!!!

paidaros
12-05-08, 20:23
καλως ηρθες στην παρεα μας και καλα post!

Γιωργάκης
24-06-08, 18:42
Γεια σας παιδιά είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος ενός Stilo 3d 1.6 μαύρου.Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες.

paidaros
24-06-08, 20:26
σε γνωρισαμε ηδη απο αλλα ποστς σου!
καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!

Sn7per
24-06-08, 20:56
Γεια σας παιδιά είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος ενός Stilo 3d 1.6 μαύρου.Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες.

Καλως ηρθες φιλε Γιωργακη αν θελεις δωσε μας κι αλλα στοιχεια για σενα και την Stilara σου να σε γνωρισουμε καλυτερα!
:yikes:

nuevobravo150
25-06-08, 08:45
καλημερα σε ολους, ειμαι κατοχος εδω και μερικους μηνες ενος Bravo 1.4 t-jet 150Ps sport , και ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και μοιραζομαστε πολλα κοινα μεταξυ stylo & bravo...
ελπιζω να μαθω πολλα περισοτερα μαζι σας γιατι δεν ειχα καμια σχεση με fiat πιο πριν.. ημουν ibizakias και φανατικος της γερμανικης σχολης...
θελωντας να περασω σε κατι πιο οικογενειακο πρωτη μου επιλογη ηταν το leon 1.8 160ps ...μεχρι την στιγμη που εκανα test drive το t-jet...
αγοραζοντας το και ρωτωντας εμαθα οτι το bravo ειναι βασισμενο στην πλατφορμα του stylo ετσι θελησα να μπω στην παρεα σας..
ελπιζω να μην σας ζαλισα... καλως σας βρηκα

MiKe_KaVaLa
25-06-08, 09:05
πολυ μου αρεσει που δεν ειμαστε μονο stilo εδω μεσα...
FIAT=μια οικογενεια!!!!
καλοριζικο και καλα γκαζια!

face
25-06-08, 11:06
καλώς ήρθες...:)

τι από το νέο bravo σε έκανε να "αλλαξοπιστήσεις" :)..

nuevobravo150
25-06-08, 11:22
...οπως τα λες "αλλαξοπιστησα"... to βασικοτερο ηταν το κοπανημα που ειχε το leon ακομα και στην βασικη του εκδοση, ειχε μικροτερο πορμπαγκαζ 341 εναντι 400λιτρων του bravo, και επισης η σπορτ εκδοση του bravo ειχε 19.550 με esp βασικο ενω το leon δεν ειχε esp στην βασικη η οποια και κοστιζε 19900...αν ηθελα κατι αναλογο με αυτα που προσεφερε το Bravo επρεπε να παρω την σπορτ εκδοση των 21000..
δηλαδη ηταν θεμα και χρηματω αλλα ηθελα κι ολας κατι πιο οικογενειακο και πιο μαλακο απο πλευρας αναρτησεων... ακομα με ποναει η μεση απο το ιβιζα:)

face
25-06-08, 11:44
κατάλαβα, τραπέζι το ιbiza....:)..

λοιπόν, καλοτάξιδο προσοχή στα εξουσιοδοτημένα από τη FIAT συνεργεία (βαράνε μερικοί και δεν κάνουν και καλή δουλειά) και περιμένουμε εντυπώσεις...:)

cavallino
25-06-08, 11:51
Καλώς μας ήρθες.
Τολμώ να πω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή.
Με τρώει ο πισινός μου μήνες τώρα, αλλά περιμένω να δω κάτι λίγο δυνατότερο σε 1,6 ή 1,8.
Από την άλλη επειδή πραγματικά μου αρέσει το Stilo & δεν έχω αλλάξει ούτε λαμπάκι, λέω να το αναβαθμίσω...
Μπρος Stilo & πίσω Bravo :D

nuevobravo150
25-06-08, 12:02
ο κινητηρας του λεον ειναι πραγματικα πολυ καλος , αθορυβος και πολυ δυνατος και το βασικοτερο πολυ ευκολα αναβαθμισιμος μονο με προγραμμα της αντιπροσωπειας και φιλτρο 200αριζει...αλλα ειναι θεμα του τι προσανατολισμο εχεις ... εμενα ηταν καθαρα οικογενειακος αλλα με σπορτ ανησυχιες... το λεον ειναι το αντιθετο.. σπορ με οικογενειακα στοιχεια...

Γιωργάκης
25-06-08, 14:49
Καλησπέρα παιδιά.
Το Stilaki μου είναι 1.6 3d, μαμά όλα με μασπιέδες και ζάντες Abarth.
To μόνο που παρατήρησα είναι ένα τριξιματάκι στο συμπλέκτη που μου είπε ο πωλητής ότι το εμφανίζουν όλα τα Stilo.

lakis
25-06-08, 15:12
εμενα φιλε δε κανει τιποτα αυτο ετσι θα στοπε...σιγα μην τριζουν ολα τι ειναι...

ΑΓΓΕΛΟΣ
25-06-08, 15:30
Το ειχα και εγω και εμενα ετσι μου ελεγε ******* ο εσκιαδης μεχρι που πηγα του τα εσπασα ολα κ υρεμισα
!!ολοκαινουργιο ηταν του κουτιου μιλαμε και οταν ηρθε η ωρα το αλλαξα μονος μου δισκος πλατο ειναι!!1000%

edit:MaGeLaNoS οχι χαρακτηρισμους

Γιωργάκης
25-06-08, 15:41
Πήρα 2 γνωστούς με Stilo και μου είπαν ότι και σε αυτούς τρίζει και θέλει αλλαγή ένα πλαστικό, μία μαλακία.

ΑΓΓΕΛΟΣ
25-06-08, 15:53
To μόνο που παρατήρησα είναι ένα τριξιματάκι στο συμπλέκτη που μου είπε ο πωλητής ότι το εμφανίζουν όλα τα Stilo.

εγω για αυτο λεω!!!

Sn7per
25-06-08, 16:43
Γιωργάκης (http://www.stilo-club.gr/vb3/member.php?u=211) σε κοροιδεψαν φιλε, παω στοιχημα οτι το πηρες 4.000 και γιαυτο θα τριζει μεχρι και το τασακι οταν το ανοιγεις!

paidaros
25-06-08, 20:13
καλως ηρθες στην παρεα μας!
απο καταναλωση τι λεει το bravo?
εχεις αυτο που εχει το κουμπι sport που αλλαζει ολη η χαρτογραφυση του αυτοκινητου?

Γιωργάκης
25-06-08, 23:23
Το πήρα από συνάδελφο σε άριστη κατάσταση full full extra με μόνο αρνητικό το τρίξιμο του συμπλέκτη. Το πήγα τελικά στη Fiat και ήταν ένα γρασάρισμα μόνο.Όσο για την τιμή Sn7per o καθένας αγοράζει όσο πιστεύει ότι είναι καλά.Αν για σένα είναι καλά να αγοράσεις Stilo με 11.000€ δεκτό.
Πάντως εγώ το αγόρασα από τον BadBoy, το παιδί ήταν άψογο όπως και το αμάξι.Στις συγκεντρώσεις θα το χαζεύετε!Φιλάκια!!!!!!

nuevobravo150
26-06-08, 08:20
σε ευχαριστω paidaros... απο καταναλωση, εχω ελαφρυ ποδι και βοηθαει και η 6η ..7,9 - 8,5 περιπου .
ναι εχει το κουμπι το σπορ που κανει το γκαζι πιο αμεσο πιο σκληρο το τιμονι και ανεβαζει την ροπη απο 21 σε 23,5...
βεβαια την μεγαλη διαφορα την βλεπεις στις ρεπριζ..

ioannidis
26-06-08, 08:31
Και στα Stilo έχουμε κουμπί που ανεβάζει ροπή και ίππους...

Είναι ένα μικρό κάτω κάτω που λέει A/C Off... :D:D:D

Sn7per
26-06-08, 22:25
Τι μου θυμησες τωρα... Προχθες που πηγα θαλασσα και ειχα φορτωμενα αλλα 3 ατομα μεσα και ανοιχτο το Clima γονατισε το καιμενο.
Ουτε προσπεραση μεσα στην κινηση δεν μπορουσα να κανω, με 3η ταχυτητα και αν ηταν σταματημενοι !

Φαντασου τωρα τα 1.2

paidaros
30-06-08, 16:25
καλα τωρα το παραμαμησες!
κοβει αλλα οχι τοσο οσο λες!
1,2 εχω και ξερω

erik30
30-06-08, 19:19
Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.Πρόσφατα αγόρασα ένα Stilo Μπλε 1.8 3d.

ioannidis
30-06-08, 19:20
Καλώς όρισες φίλε. Καλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για σένα και το Stilάκι σου!!!

Sn7per
30-06-08, 20:42
καλα τωρα το παραμαμησες!
κοβει αλλα οχι τοσο οσο λες!
1,2 εχω και ξερω

Αν δεν κοβουν 4 ατομα μεσα και ανοιχτο A/C τι θα κοψει ρε φιλε Παιδαρε.

Εγω εχω συνηθησει να οδηγω με συνοδηγο μονο ισως γιαυτο να μου φανηκε τοσο τραγικο!

paidaros
30-06-08, 20:53
Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.Πρόσφατα αγόρασα ένα Stilo Μπλε 1.8 3d.

καλως ηρθες στην παρεα μας.μεταχειρισμενο το πηρες?
ποσο?με τι εξοπλισμο?

erik30
30-06-08, 21:00
Ναι μεταχειρισμένο.Είναι μοντέλο του 2004 το 1.8 3d, με ηλιοροφή, ζάντες και μασπιέδες Abarth, ραδιοcd, δερμάτινο τιμόνι-λεβιές, χειριστήρια στο τιμόνι, φιμέ τζάμια, χαμηλωμένο 5 πόντους...Αυτά!

ioannidis
30-06-08, 21:22
Από Θεσσαλονίκη; Ένα κίτρινο μήπως;

verone
01-07-08, 16:03
Καλός ήρθες και από μένα φίλε μου.

lakis
01-07-08, 16:05
χαμηλωμενο 5 ποντους??μεχρι 4 ποντους δε βγαινουν για stilo κ 4,5 απο την novitec.καλος ηρθες κ απο μενα!

erik30
01-07-08, 16:16
Μπλε χρώμα είναι και είμαι Αθήνα.4,5 πόντους εννοώ που με το πέσιμο έγιναν 5.

stilo-hraklis
01-07-08, 16:46
welcome φιλος στην παρεα μας

erik30
02-07-08, 08:29
Thank you guys.Περιμένω να γνωριστούμε κι από κοντά σε καμία συνάντηση!!!

Stilo_Rodos
02-07-08, 12:54
Καλως ήρθατε παιδια στην παρεα μας, καλα post!

erik30
07-07-08, 09:28
Παιδιά θέλω να βάλω φωτογραφίες στο garage.Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος πως γίνεται?

nasos
07-07-08, 15:10
Καλως μας ηρθες και καλως σε βρηκαμε

paidaros
07-07-08, 15:17
πες μας λιγα λογια για σενα και το αμαξι σου!
οσο για τις φωτογραφιες ειναι απλη η διαδικασια αρκει να την προσεψεις πως κανεις upload!

erik30
08-07-08, 21:09
Ναι μεταχειρισμένο.Είναι μοντέλο του 2004 το 1.8 3d, με ηλιοροφή, ζάντες και μασπιέδες Abarth, ραδιοcd, δερμάτινο τιμόνι-λεβιές, χειριστήρια στο τιμόνι, φιμέ τζάμια, χαμηλωμένο 5 πόντους...Αυτά!

floyd89gr
30-07-08, 16:08
Γεια σας παιδιά , καλώς σας βρήκα.
Συγχαρητήρια για το site - είναι πολύ χρήσιμο και οργανωμένο.
Είμαι κάτοχος εδώ και καιρό ενός Stilo 1.4 2005 5d dynamic και αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος της ενδιαφέρουσας παρέας σας.

labros
30-07-08, 17:48
καλως μας ηρθες φιλαρακι!

paidaros
31-07-08, 20:34
καλως ηρθες στην παρεα!

dimos47ki7
02-08-08, 11:50
γεια σας παιδια. μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ, το οποιο φαινεται πολυ προσεγμενο και με ενδιαφεροντα θεματα. λεγομαι Δημος, ειμαι 28 ετων και μενω στην Γλυφαδα. δεν εχω στην κατοχη μου Stilo, αλλα προχτες παρηγγειλα το καινουριο Bravo sport 150 και το περιμενω με αγωνια περιπου στα τελη Σεπτεμβρη.
ειναι και το πρωτο καινουριο αμαξι που αγοραζω οποτε καταλαβαινεται οτι νιωθω καπως. παντα επαιρνα μεταχειρισμενα, για λογους γκαζιου και μονο, αλλα σκεφτηκα αυτη την περιοδο να παρω κατι πιο χαλαρο που να ειναι και ανετο και ταξιδιαρικο.

υγ: ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα με την υπογραφη μου. την χρησιμοποιω παντου, και δεν μου ειπαν κατι, αλλα αν θελετε την βγαζω...

MaGeLaNoS
02-08-08, 15:39
καλως ηρθες Δημο και καλοριζικο το Bravo!Χαιρομαστε να σε εχουμε κοντα μας.
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την υπογραφη μιας κ ολοι λιγο πολυ ανηκουμε κ σε αλλα κλαμπ.
Welcome!

paidaros
03-08-08, 14:11
καλως ηρθες και καλοριζικο το νεο αμαξι

verone
04-08-08, 19:55
γεια σας παιδια. μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ, το οποιο φαινεται πολυ προσεγμενο και με ενδιαφεροντα θεματα. λεγομαι Δημος, ειμαι 28 ετων και μενω στην Γλυφαδα. δεν εχω στην κατοχη μου Stilo, αλλα προχτες παρηγγειλα το καινουριο Bravo sport 150 και το περιμενω με αγωνια περιπου στα τελη Σεπτεμβρη.
ειναι και το πρωτο καινουριο αμαξι που αγοραζω οποτε καταλαβαινεται οτι νιωθω καπως. παντα επαιρνα μεταχειρισμενα, για λογους γκαζιου και μονο, αλλα σκεφτηκα αυτη την περιοδο να παρω κατι πιο χαλαρο που να ειναι και ανετο και ταξιδιαρικο.

υγ: ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα με την υπογραφη μου. την χρησιμοποιω παντου, και δεν μου ειπαν κατι, αλλα αν θελετε την βγαζω...
Φίλε εγώ έχω πρόβλημα με την υπογραφή σου!
Πρέπει να με θυμάσαι λογικά!
Καλός ήρθες!!!

dimos47ki7
04-08-08, 22:55
verone βοηθησε με γιατι δεν καταλαβα
καλως σε βρηκα

lakis
05-08-08, 01:09
καλωσ ηρθες κ απο μενα φιλε κ εγω συμφωνω με τον μπαμπη δεν ειναι ωραιο σε ενα site της fiat που μπαινουν αυτοι που γουσταρουν τα συγκεκριμενα αμαξια να βλεπουν υπογραφες απο αλλα αμαξια τοτε ποιοσ ο λογος να λεγεται stilo club παντα φιλικα τα λεω αυτα κ ειναι η γνωμη μου μπορει να κανω λαθος

Stilatos
05-08-08, 01:39
παιδια οταν μπαινετε στο φορουμ βλεπετε οτι η σελιδα ειναι για ατομε με stilo και οχι μονο δεν υπαρχει προβλημα ισως να ειναι λιγο πιο μικρη η υπογραφη απο θεμα Bandwidth. Καλοδεχουμενος φιλαρακο και ειμαστε γειτονες

ioannidis
05-08-08, 08:24
καλωσ ηρθες κ απο μενα φιλε κ εγω συμφωνω με τον μπαμπη δεν ειναι ωραιο σε ενα site της fiat που μπαινουν αυτοι που γουσταρουν τα συγκεκριμενα αμαξια να βλεπουν υπογραφες απο αλλα αμαξια τοτε ποιοσ ο λογος να λεγεται stilo club παντα φιλικα τα λεω αυτα κ ειναι η γνωμη μου μπορει να κανω λαθος

Κι άλλα μέλη το έχουν κάνει... Σιγά ρε παιδιά! Δεν τρέχει και τίποτα! Στο κάτω κάτω εμείς είμαστε υπεράνω! :D:D:D

(Υπεράνω υποψίας, υπεράνω του νόμου, υπεράνω της ιατρικής επιστήμης κλπ...)

dimos47ki7
05-08-08, 13:29
stilate καλως σε βρηκα γειτονακι lol
δυστυχως η υπογραφη που εβαλα ειναι δημιουργια του admin στο φορουμ των rx7 και δεν ξερω αν και πως γινεται να το κανω πιο μικρο...

οσο για το αν ενοχλει εγω την εβαλα με το σκεπτικο οτι δεν ειναι καν ενα ανταγωνιστικο φορουμ, ουτε φυσικα ανταγωνιστικο αυτοκινητο, και την εχω χρησιμοποιησει και σε αλλα φορουμ...

verone
07-08-08, 21:42
verone βοηθησε με γιατι δεν καταλαβα
καλως σε βρηκα
Μισό λεπτακι μην παρεξηγηθούμε εγώ το είπα σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κανένα πρόβλημα με την υπογραφή ούτε με σένα!
Πλάκα κάνω αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum σας verone ίσος με θυμηθείς!
Απλά μου θύμησες πολλές στιγμές αγωνιάς όπου τελικά κατέληξαν σε καταστροφή.

verone
07-08-08, 21:45
Νίκο δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες

dimos47ki7
07-08-08, 21:51
οκ σε βρηκα, εψαχνες για fd???
τι εγινε τελικα?
τι εννοεις καταστροφη?

sorry για το off topic

polydhm
10-08-08, 19:30
Γεια σας! Δημητρης απο Μεταμορφωση. Νεο μελος,κατοχος ενος stilo 3p 1400.

paidaros
17-08-08, 20:29

snoopy 666
05-09-08, 20:48
παιδια συγνωμη που δεν ειπα για μενα νωριτερα.:sick:
το ονομα μου ειναι αγγελος και μονο στην αλεξ/πολη
εχω ενα stilo που το πηρα την περασμενη εβδομαδα μεταχ.
1.6 δεν εχω κανει τιποτα ακομα. τι να κανω?

Sn7per
05-09-08, 20:58
Αν ξερεις να μαγειρευεις κανε ενα παστιτσιο γιατι πεινασα...!

Καλως ηρθες στο φλωρουμ. -καλη επιλογη αυτοκινητου-

snoopy 666
05-09-08, 21:08
Αν ξερεις να μαγειρευεις κανε ενα παστιτσιο γιατι πεινασα...!

Καλως ηρθες στο φλωρουμ. -καλη επιλογη αυτοκινητου-

μουσακα αν θες εχω!
ευχαριστω αυτο νομιζω και εγω

MiKe_KaVaLa
05-09-08, 21:14
καλως ορισες αγγελε ελπίζω η διαμονη σου στο club να σου ειναι ευχαριστη και αν εχεις προβληματα σχετικα με stilo και οχι μονο να μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Sn7per
05-09-08, 21:17
Δωσε μας και κανενα στοιχειο τι εχει η Stilara σου, και ποσα χιλιομετρα αν επιτρεπεται !

Sailo
05-09-08, 21:46
Καλος μας βρηκες και σε βρηκαμε αγγελε θα μαθεις πολα για το αυτο σου και πολα περισοτερα απο οτι σου λεω εγω και ο CRIS ....:p

labros
05-09-08, 22:25
Καλως ηρθες στη παρεα μας φιλαρακι και καλορυζικη η stilara σου..

snoopy 666
07-09-08, 19:58
Δωσε μας και κανενα στοιχειο τι εχει η Stilara σου, και ποσα χιλιομετρα αν επιτρεπεται !
δεν εχω κανει τιποτα ακομα
και για τα χιλιομετρα ειναι 62200 και κατι?
και ειναι μοντε.'02 καλα ειναι ε?

snoopy 666
07-09-08, 20:02
Καλος μας βρηκες και σε βρηκαμε αγγελε θα μαθεις πολα για το αυτο σου και πολα περισοτερα απο οτι σου λεω εγω και ο CRIS ....:p
δεν λετε και τιποτα
ολο την παπια κανετε :mad:

Stilo_Rodos
07-09-08, 20:12
καλώς ήρθατε παιδία και από μένα:)

snoopy 666
07-09-08, 20:27
καλώς ήρθατε παιδία και από μένα:)
ευχαριστω φιλαρακι
αγγελος αλεξ/πολη

paidaros
07-09-08, 22:33

crisp
16-09-08, 17:44
Γειά σας, καινούριος κι εγώ εδώ , παλιός στο fiatforum.com. Εχω το Νο 2 STILO που πουλήθηκε στην Ελλάδα (απότι μου είπαν απο την ΛΑΜΔΑ) Νοεμβριος του 2001.
Μπήκα εδώ περισσότερο γιατι "ψάχνομαι" να το πουλήσω (ίσως και όχι) για ένα Bravo. Ειδα ότι απαγορεύεται στο forum να βάλω αγγελία πριν ...γνωριστούμε καλά και θα το σεβαστώ.
Να τονίσω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αμάξι (το ίδιο και αυτό). Και σαν παλιός χρήστης του STILO μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα. Πριν από αυτό είχα ενα UNO το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ισως (1995). Αλλη μαγεία....
Τέλος πάντων καλώς σας βρήκα. :)

Arf
16-09-08, 19:07
Καλησπέρα crisp και καλωσήρθες στην παρέα μας. Για πες μας και από ποιά πόλη είσαι??

(Βέβαια γράφεις ότι το πήρες από τη ΛΑΜΔΑ, που είναι στην Αθήνα, άρα κατά πάσα πιθανότητα είσαι από την Αθήνα, αλλά ας προάγουμε λίγο την συζήτηση για.....να γνωριστούμε καλύτερα :P )

labros
16-09-08, 21:48
Καλως ηρθες φιλαρακι!!!

verone
16-09-08, 21:49
Γειά σας, καινούριος κι εγώ εδώ , παλιός στο fiatforum.com. Εχω το Νο 2 STILO που πουλήθηκε στην Ελλάδα (απότι μου είπαν απο την ΛΑΜΔΑ) Νοεμβριος του 2001.
Μπήκα εδώ περισσότερο γιατι "ψάχνομαι" να το πουλήσω (ίσως και όχι) για ένα Bravo. Ειδα ότι απαγορεύεται στο forum να βάλω αγγελία πριν ...γνωριστούμε καλά και θα το σεβαστώ.
Να τονίσω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αμάξι (το ίδιο και αυτό). Και σαν παλιός χρήστης του STILO μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα. Πριν από αυτό είχα ενα UNO το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ισως (1995). Αλλη μαγεία....
Τέλος πάντων καλώς σας βρήκα. :)

Για σου φίλε μου καλός ήρθες αν ενδιαφέρεσαι πάντως υπάρχει bravo για πούλημα στο club.
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=4602

paidaros
16-09-08, 22:57
καλως ηρθες!

crisp
17-09-08, 00:38
Ναι φίλε arf από Αθήνα (Κηφισιά το γράφει δίπλα :rolleyes:).
Για το Bravo το είδα. Ψάχνω συγκεκριμένο. 1.4 150 Hp Emotion, άσπρο, γυάλινη οροφή και κάποια έξτρα. Ηδη έχω καταλήξει... Τελική 22.850 Ευρώ. Πολλά είναι....
Πάντως το Bravo σαν 5άπορτο έιναι πιό όμορφο από το Stilo μου. Ομως το 3πορτο Stilo θεωρώ ότι είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ιταλικού ντιζάιν.

crisp
17-09-08, 00:42
...στην ουσία το Bravo είναι ένα Stilo με διαφορετικό ...απέξω! Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν έχουν αλλάξει τα απαράδεκτα πλαστικά στις βάσεις των αμορτισέρ που τρίζουν το χειμώνα( πω πω κακίες για το Stilo!!!)...
Συγκριτικά επειδή μπήκα και είδα το Bravo, πιστεύω ότι το Stilo έχει ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό....

glykoylis
19-09-08, 15:21
Καλημέρα παίδες!!! Ειμαι καινούριος (νεος - ψάρη - φρέσκος κτλ.) στο site σας μα καθόλου νέος όσο αφορά το παλιό μου Ιταλικό εργαλείο και την καθαρα ενεργή μου συμετοχή στα event του puntoclub καθώς είχα τι άλλο απο punto sporting στις καλές ένδοξες μερες του Σ.Ε.Φ που κάναμε τις γνωστές - άγνωστες βόλτες μας γύρο απο τις κολόνες μας με τις γνωστές - άγνωστες συνέπιες (Ξαφνική ομίχλη και μυρωδιά που θα μείνει αξέχαστη στα πνευμόνια όλλων μας!!!) Τώρα που μεγάλοσα και έκαψα αρκετά μοτέρ εκ των οποίων με τα χρήματα αυτά θα είχα παρει ferrari, αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να πάρω κατι που να μην το"Κάψω" και ετσι κατέλιξα στις πληροφορίες που έχω συλέξει απο τα διαφορα στοιχεία του site σας για την αγορά του καινούριου μου αυτοκινήτου καθώς θα προβώ στην αγορά του τον προσεχή μήνα.
Αυτό που δεν έχω καταλίξει ακόμα είναι στο τι κυβηκά να πάρω και ποιάς χρονολογίας. Λόγο τεκμιρίου (Καινούριος μπελάς) και τέλη κυκλοφορίας (παλιός αναβαθμησμένος μπελάς) σκέφτομαι να προβώ στην αγορα του 1.250 και χρονολογίας 2004 καθώς δεν έχεται αναφέρει κάποια σχετικά προβλήματα που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο stilo.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε πιά σημεία να κοιτάξω το αυτοκίνητο λίγο πρίν την "τελετή παράδοσης" απο τον ******* ιδιοκτήτη του σε εμενα θα σας ήμουν υπόχρεος.
Επίσεις, δεν έχω οδηγίσει κανένα stilo 1.2- 1.4-1.6-1.8-2.4-abath (Τι εργαλείο είναι αυτό!!) γιατι οι μαντράδες οπου πήγα ειναι ζώα και δεν μου το έδειναν για ενα τετράγωνο καθώς λένε δεν έχει ασφάλεια!! με λιγα λόγια γουρουνι στο σακί!!
Προσεχώς stilatos λοιπών και θα με βοηθούσε πολύ η "εμπιρεία" σας σχετικά με την επιλογή του stilo μου (τα μελανά σημεία του) και.... καλες γνωριμίες με τα ατομάκια που πλεσιώνουν το forum..

Υ.Γ. το glykoylis ειναι παραπλανιτικό.... μου το έβγαλαν στο ΣΕΦ οταν Έκεγα κάτι και ήμουν με το χαμογελο και τους έσπαγα τα νεύρα! Εγώ έσπαγα το αμαξι μου, αυτοί τρελένονταν και κλέγανε τα euro!!!! χαλαρά μάγκες!!! Μεγαλόσαμε!!!

lakis
19-09-08, 15:25
φιλε καλος ηρθες!!αυτο θελει συζητηση...αν θες ελα στο σεφ την τεταρτη εχουμε συναντιση!!7:00 ειναι....

ioannidis
19-09-08, 15:30
Καλώς όρισες φίλε,

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι αν έχεις σωστά συμπληρωμένο βιβλίο service, αν έχει κάνει πρόσφατα το μεγάλο του service με τους ιμάντες, να το κάνεις βόλτα όπως δήποτε για να δεις αν είναι σταθερό και αν τα ηλεκτρικά του είναι ΟΚ. Μετά κοιτάς όλα όσα κοιτάς σε ένα οποιοδήποτε μεταχειρισμένο. Λαμαρίνες, στούκες κλπ κλπ.

Αν έχει Airbag failure αναμένο, να ζητήσεις να φτιαχτεί πρώτα και μην ακούσεις ότι είναι από τις φύσες του. Μπορεί να είναι τίποτα χειρότερο.

Αν βλέπεις Engine fault τότε μάθε τι βλάβη σου λέει το διαγνωστικό του συνεργείου.

Δες τζόγους τιμονιού, ψαλιδιών, τιποτα διαροές λαδιών στο μοτέρ και μετά την βόλτα σου κοίτα τα νερά του ψυγείου μήπως μαύρισαν.

Είναι ένα κάρο ακόμα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις αλλά πιστεύω ότι ήδη τα ξέρεις.

Και πάλι καλως όρισες.

glykoylis
19-09-08, 15:45
Φίλοι lakis kai ioanidis πρώτη φορα μου απαντούν σε forum πιο γρήγορα απο το ηλεκτρόγκαζο του Audi A4 που εχω προσορινά στην κατοχή μου καθώς κατέβηκα να το παρκάρω πιο καλα γιατί το είχα βάλει λιγο άτσαλα.. μεχρι να ανέβω είχατε είδη απαντίσει (ΤΣΑΚΑΛΙΑ!!) την τετάρτη το έχω στο πρόγραμμα.. το είδα οτι θα μαζευτήτε στο σεφ και θα έρθω για γνωριμία και ίσως μου δήξετε και κάποια πραγματα που θα χρειαστεί να κοιτάξω στο αμάξι που θα βρώ, και ίσως το δώ να κουνιέται εστω και απο την θέση του συνοδηγού να δω πως πάει!!! δεν έχω ιδέα αλλα μου έχουν πει απιστευτα πράγματα για κρατήματα (1.70m πίσω ρόδα ρόδα ενώ το αντίστιχο της mercentes E200 einai 167m!!!) Mηχανικά πολύ καλα, πλούσιο εξωπλησμό και μια τιμή που σε συναρπαζει!! (Το έχω βρεί σε 3d στα 4200 euro του 03' με 87.000 απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. εκει επανω τα χαρίζουν!!!

ioannidis
19-09-08, 15:47
Θεσσαλονίκη είμαι εγώ... Πες χαρακτηριστικά του λίγο σε παρακαλώ...

glykoylis
19-09-08, 15:52
τα χαρακτιριστικα του ειναι:Κουπέ-σπόρ 87000 km 1300 cc 80 bhp 2003 -03-01 Μπλε σκούρο, Συναγερμός, Υδραυλικό τιμόνι, Πλαϊνά Airbag, CD Player, Μπροστινά Airbag, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, ESP, Ζάντες, Immobilizer, Ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, Κλιματισμός(A/C) καθώς και αλλαγμένο τον αισθητήρα του air bag του συνοδηγου..

μαγκιά?? ο τήπος ειναι λιμενικός, πέρασε στην τήνο και το δήνει όσο όσο... δεν πάω Θεσσαλονίκη όμως να το πάρω... και άμα ειναι πατάτα? κρίμα τα έξοδα...

ioannidis
19-09-08, 15:54
Και αν είναι περιπτωσάρα; Τζάμπα η ευκαιρία!

glykoylis
19-09-08, 16:07
αμα ενδιαφερεσαι σου δινω τηλέφωνο... εσυ τουλάχιστον είσαι κοντα και αμα είναι και πατάτα.... δεν σε νοιάζει!! αυτο που σκεύτομαι εγώ είναι τα χιλιόμετρα... να φύγω απο την αθήνα να τρέχω στην άλλη άκρη και αμα είναι πατάτα να έχω κάνει του κόσμου τα έξοδα και να έχω φάει του κόσμου τις ώρες στον δρόμο? βέβαια θα περάσω να πάρω τσουρέκι απο την Ιπποκράτους αλλα αυτο δεν έχει και πολύ σημασία!!!!

α ναί!!! εχω και φώτο του αυτοκινήτου του γιατι μηλούσαμε εχθές για κάτι λεπτομέριες.. αμα θέλετε την ανεβάζω

s6_sot
19-09-08, 16:31
Μην πάρεις 1.2 θα το μετανιώσεις... Εγώ σου προτείνω το 1.8 εκτός εάν βγαίνεις εκτός προυπολογισμού...

PascM
19-09-08, 16:33
χιχιι Να σου πουλήσω το δικό μου????? Θα ξέρεις ακριβώς τι έχει και πως του έχω συμπεριφερθεί!!! :D:D:D :p:p

ioannidis
19-09-08, 16:43
αμα ενδιαφερεσαι σου δινω τηλέφωνο... εσυ τουλάχιστον είσαι κοντα και αμα είναι και πατάτα.... δεν σε νοιάζει!! αυτο που σκεύτομαι εγώ είναι τα χιλιόμετρα... να φύγω απο την αθήνα να τρέχω στην άλλη άκρη και αμα είναι πατάτα να έχω κάνει του κόσμου τα έξοδα και να έχω φάει του κόσμου τις ώρες στον δρόμο? βέβαια θα περάσω να πάρω τσουρέκι απο την υποκράτους αλλα αυτο δεν έχει και πολύ σημασία!!!!

α ναί!!! εχω και φώτο του αυτοκινήτου του γιατι μηλούσαμε εχθές για κάτι λεπτομέριες.. αμα θέλετε την ανεβάζω

Τσουρέκι δεν θα πάρεις από την Ιπποκράτους. Από την Αριστοτέλους θα πάρεις.

Φίλε μου πάντως η τιμή του είνα πολύ κάτω. Μπορεί να έιναι ΟΚ μπορεί και όχι... Αν δεν κάνεις το ταξιδάκι σου να το δεις με τα ματάκια σου δεν κάνεις δουλειά. Αλλά και πάλι γνώμη μου είναι αυτή. Στείλε μας και την φωτό. Εξάλλου 1 εικόνα είναι 1000 λέξεις...

glykoylis
19-09-08, 17:17
προσπαθησα να ανεβασω τις φωτο αλλα το forum δεν με αφησε εδω.. δεν πειραζει..
ελπιζω να ειναι καλο το αμαξι και να πεσει σε καλα χερια....

ioannidis
19-09-08, 17:21
Καλό κυνήγι λοιπόν...

PascM
19-09-08, 18:22
Σίγουρα έχει ESP ή μήπως μπερδεύεσε με το ASR ??? είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

paidaros
19-09-08, 23:48
το 1,2 δεν εχει ΕSP!!!εχει ASR!
ΚΑΙ 4200 που το δινει ειναι τζαμπα!
μπορεις να ανεβεις,να το δεις,να πας σε συνργειο που εχουμε εμεις τα μελη θεσσαλονικης και να το δεις!

PascM
20-09-08, 01:25
:) Και το 1,6 ASR έχει το ESP αν θυμάμαι καλά ήταν εξτρά!!
Απλά εμένα έχει κα τα κουμπάκια απενεργοποίησης!!! :D

Stilo make style
20-09-08, 01:34
Το 1.6 του 2002 που έχω έχει και το ESP και να φανταστείς ήταν το active:D

PascM
20-09-08, 01:37
ξαναρωτάω είσαι σίγουρος οτι το 1,6 του 2002 (ίδια μοντέλα έχουμε μόνο που έχω το Dynamic) έχει και ESP στάνταρ?
Δεν μπερδεύεσε με το ASR το οποίο έχει και κουμπάκι απενεργοποίησης στο σημείο που είναι και το CITY !

Stilo make style
20-09-08, 01:40
Ναι ρε μεγάλε έχει 1000% ESP τι να σου πω άμα ανάβει το λαμπάκι σε πλάγιο ολίσθηση και δεν υπάρχει από εκεί και πέρα θα βρω τον Ιταλό που το έφτιαξε και θα τον ρωτήσω:p

PascM
20-09-08, 01:42
xaxa Το λαμπάκι στην πλαγιολίσθηση που ανάβει γράφει ESP ή είναι αυτό που έχει έναν τροχό και κάτι χαλίκια να πετάγονται??? :) αμα τον βρεις τον Ιταλό πες του οτι τον θέλω αλλά μην του πεις γιατί διότι θα εξαφανιστεί.

Stilo make style
20-09-08, 01:46
Κοίτα το λαμπάκι γράφει ESP τώρα άμα έβαλε άλλο λαμπάκι αλλού για παραπλάνηση πάλι δεν μπορώ να το ξέρω

Υ.Γ άμα βρω τον Ιταλό ζίτο πού την γ……σε:D:D

PascM
20-09-08, 01:47
Εφόσον γράφει ESP τότε είναι ESP ο λόγος που σε ρώτησα είναι :
1) Συνήθως όλοι μπερδεύουν το ASR (αντισπίν) με το ESP.
2) Μια και έχουμε της ίδιας χρονολογίας αυτοκίνητο και αν το πήρες από Ελλάδα είναι παράξενο που έχει ESP στον στάνταρ εξοπλισμό εκτός και το είχες πληρώσει extra.

PS Αν τον βρεις τον Ιταλό δείξτου το ποστ μου με το τι τραβάω και θα καταλάβεις γιατί θα εξαφανιστεί! :D:D:D:D:whip::happy2:

Stilo make style
20-09-08, 01:51
Ηδέα δεν έχω περί του τι είχε στον stantar εξοπλισμό γιατί το είχε πάρει ο πατέρας μου αλλά μπορεί να το είχε βάλει στα extra όπως το κlima και κάμποσα ακόμα

Υ.Γ ναι το αμάξι είναι από Ελλάδα και μάλιστα από τον Βύρωνα αγορασμένο

PascM
20-09-08, 01:52
Εμ! έτσι πες μας ντε!!!

Stilo_Rodos
20-09-08, 11:03
βρε παιδες δεν υπαρχει λαμπακι esp, το τριγωνο αναβει για το ASR και το προερετικο, ΜΟΝΟ στα 1.6 ESP. με πρωτη ταχυτητα σχεδον γεματη κανε το πισω μερος να φυγει με αποτομο στριψιμο για να δεις αν σε φερει μεσα.

carlos_jackal
20-09-08, 11:50
Αν αναβει το τριγωνο τοτε εχεις ASR με ESP και απλως δεν απενεργοποιητε!Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω.

MiKe_KaVaLa
20-09-08, 12:57
εγω αυτο που ξερω οτι ειναι extra το ESP (νομιζω μονο στο ABARTH ειναι standart) και δεν απενεργοποιητε με τιποτα,μονο το ASR μπορεις να απενεργοποιησεις αλλα και παλι θα σου την πει το ESP.

PsiloS
20-09-08, 14:45
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑΣ .... ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ... :)
ΠΗΡΑ ΕΝΑ STILO ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ...ΧΑΧΑ
1,6L ΜΟΝΤΕΛΟ '04 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ...
ΑΥΤΑ...ΤΙ ΑΛΛΑ...

paidaros
20-09-08, 14:49

PsiloS
20-09-08, 15:20
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.... :)

Stilo_Rodos
20-09-08, 17:34
καλώς ήρθατε παιδία και από μένα.

labros
20-09-08, 18:02
Καλως ηρθατε παιδια και απο εμενα!
Αντε να μεγαλωσει κι'αλλο η παρεα!!!!

tasos 2.0 20vt
23-09-08, 19:04
Γεια σας παιδιά!!! Είμαι ο Τάσος από Καβάλα και τα αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια είναι από το Gruppo Fiat!!! Stilo βέβαια δεν έχω αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο να είμαι μέλος στο stilo club!!! Θαυμαστής πάντα και κάτοχος Ιταλικών αυτοκινήτων ΜΟΝΟ!!!!!! Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Fiat Coupe 2.0 20vt,Μιας Alfa Romeo 75 1.6 ie trofeo,και ενός Lancia ypsilon 1.4 platino Μόνο μελανό σημείο ένα matiz 1.0 που πήρε πέρυσι το έτερον ήμισυ!!!! Πιστεύω να τα λέμε συχνά όσο δηλαδή μου επιτρέπει ο χρόνος μου μιας και ενώ είμαι αρκετό καιρό στο club τώρα γράφω στα νέα μέλη!!!!! Τα λέμε στη διάρκεια και πιστεύω να γνωριστούμε καλύτερα!!!! Φιλικά Τ.:):D:p

MaGeLaNoS
23-09-08, 19:11
Καλως τον ιταλοφιλο.Welcome!

crisp
24-09-08, 00:03
Γεια σας παιδιά!!! Είμαι ο Τάσος από Καβάλα και τα αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια είναι από το Gruppo Fiat!!! Stilo βέβαια δεν έχω αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο να είμαι μέλος στο stilo club!!! Θαυμαστής πάντα και κάτοχος Ιταλικών αυτοκινήτων ΜΟΝΟ!!!!!! Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Fiat Coupe 2.0 20vt,Μιας Alfa Romeo 75 1.6 ie trofeo,και ενός Lancia ypsilon 1.4 platino Μόνο μελανό σημείο ένα matiz 1.0 που πήρε πέρυσι το έτερον ήμισυ!!!! Πιστεύω να τα λέμε συχνά όσο δηλαδή μου επιτρέπει ο χρόνος μου μιας και ενώ είμαι αρκετό καιρό στο club τώρα γράφω στα νέα μέλη!!!!! Τα λέμε στη διάρκεια και πιστεύω να γνωριστούμε καλύτερα!!!! Φιλικά Τ.:):D:p

χαχαχαχαχ. Τι μου θυμιζεις. Η γυναικα μου ήθελε να πάρει Matiz ή Piccanto. Τα πήρα για test drive , βγηκα στην Εθνικη Αθηνων - Λαμίας και γύρισα κατακίτρινος. Πήγα στη ΛΑΜΔΑ και πήρα ένα PUNTO να κάνει παρέα και στο STILO. :)

paidaros
24-09-08, 23:11

cavallino
25-09-08, 10:28

Καλώς όρισες.
Αγγιξες δύο ευαίσθητες χορδές μου...
Ενα 2.0 20vt μου ξέφυγε στο παρά τσακ πριν από 5 χρόνια αλλά βέβαια απέκτησα το Stilάκι.
Η 75 το τελευταίο προσιτό πισωκούνητο.

PascM
25-09-08, 21:29
Καλώς τον !!!!

relax24nyn
13-10-08, 00:27
Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος από Ρόδο, και χαίρομαι που έχω ένα Fiat Stilo 1.6 dynamic.Καλώς σας βρήκα!!
:):):):)

Stilo_Rodos
13-10-08, 00:33
Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος από Ρόδο, και χαίρομαι που έχω ένα Fiat Stilo 1.6 dynamic.Καλώς σας βρήκα!!
:):):):)

καλως ηρθες στην παρεα μας! και εγω:D χιχιχιχι

paidaros
13-10-08, 15:24
καλως ηρθες και αλλος στην παρεα απο ροδο!

djgplak
14-10-08, 01:44
Γειά σας παιδιά έχω και γώ Fiat stilo 13άρι και σήμερα για πρώτη φορά το έβαλα και σε πίστα και μπορώ να πώ οτι πήγαινε πολύ καλα απο θέμα κρατήματος..εδώ είναι και το εσωτερικό μου..

W W W . D R I V E M A N I A . G R

Επίσης έχω να σας ανακοινώσω οτι υπάρχει ένα το στο οποίο μπορείτε να κάνετε Profile σαν οδηγός και να έχετε εκεί το όχημά σας με όλα τα χαρακτηριστικά του. Επίσης να μαθαίνετε για αγώνες και Event που γίνονται είτε για συναντήσεις φίλων κ.λ.π.
Μπείτε να το δείτε θα σας βολέψει πολύ. Όσοι έχουν και Facebook θα τους βολέψει πολύ γιατί μπορούν να συνεργαστούν τα 2 site μεταξύ τους και να βάζεις πράγματα απο το ένα στο άλλο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τον χώρο σας.

paidaros
14-10-08, 12:58

Sn7per
14-10-08, 13:18
Τι καλως ηρθες στην παρεα μας να διαφημησει το site μπηκε το παλικαρι αμφιβαλω αν εχει και Stilo.

djgplak
14-10-08, 14:01
Δύσπιστε φίλε μου.. έχω stilo και μάλιστα 6 χρόνια..
Επίσης μπήκα και να διαφημισω το site το οποίο είναι κάτι που δεν είναι αντίπαλο με το forum αυτό.
Οπότε άλλη φορά να είσαι πιο σκεπτικός πριν απαντήσεις με πονηρό σκοπό:)
Καλως ήρθα στην παρέα σας λοιπόν..και εύχομαι να μείνω στην παρέα σας.
Ευχαριστώ πολύ!

Sn7per
14-10-08, 14:22
Μια που λεμε για πονηρο σκοπο θυμαμαι κανα δυο γνωστα μελη εδω που πριν απο λιγο καιρο με προετρεπαν να μπαινω στο FPC.
(Οχι δεν θα φερω σε δυσκολη θεση κανεναν και ουτε καν θυμαμαι ονοματα)

Δεν ξερω τη συννενοηση κανατε και δεν με νοιαζει, και απο εμενα εισαι ευπροσδεκτος λοιπον.

Καλως ηρθες.

Stile
14-10-08, 14:51
Καλημέρα σας! Όπως και εσεις ετσι και εγώ αγορασα το πρώτο μου stilo πριν απο λιγες μερες..
Είναι ενα 3d 1,2 του 2003 μπλε - γκρί - ασημί!!! αναλόγος απο πιά μεριά το κοιτάς!!! με sky window.
'Εχω διαβάσει πάρα πολλά για το αμαξι απο το site σας και πραγματικά είμαι πολυ ευχαριστημένος...
Επίζω να γνωριστούμε απο κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να μηλήσουμε..
Γιάννης

Sn7per
14-10-08, 14:57
Καλως ηρθες στο φλωρουμ μας !

paidaros
14-10-08, 15:07

tsatsaras
15-10-08, 13:44
Γειά σας παίδες.Με λένε Γρηγόρη,είμαι από Πτολεμαϊδα (Νομός Κοζάνης) και έχω ένα punto mk2b sporting.

PascM
15-10-08, 13:46
Γειά σου Πατρίδα (Κοζάνη) αν και μένω στο μεγάλο το χωριό τώρα!

ioannidis
15-10-08, 13:53
Γειά σας παίδες.Με λένε Γρηγόρη,είμαι από Πτολεμαϊδα (Νομός Κοζάνης) και έχω ένα punto mk2b sporting.

Καλώς το ξαδερφάκι... Καλώς όρισες και επισήμως Γρηγόρη.

labros
15-10-08, 18:44
Καλως ηρθατε παιδια!!

paidaros
15-10-08, 21:06
καλως ηρθατε και απο μενα!

Stilo_Rodos
16-10-08, 04:26
και απο μενα:)

face
16-10-08, 13:09
καλώς ήρθατε παιδιά :)

tsatsaras να γνωριστείς με το μέλος maliaros θα τα βρείτε εσείς....:)

tsatsaras
16-10-08, 13:38
καλώς ήρθατε παιδιά :)

tsatsaras να γνωριστείς με το μέλος maliaros θα τα βρείτε εσείς....:)

Αστυνομικός στην Κρήτη είναι το παιδί...τι έχουμε να βρούμε?

ΑΓΓΕΛΟΣ
16-10-08, 13:56
στην κρητη?μονο χασισακι!!!
καλος τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα....
καλα Post να εχετε

tsatsaras
16-10-08, 16:53
χαχαχαχαχα!!! Ντροπή παλιόπαιδα!!! :D

canonis
19-10-08, 06:58
χαχαχαχαχα!!! Ντροπή παλιόπαιδα!!! :D

Νατη η πτολεμαϊδα ρε...
Καλώς όρισες Γρηγόρη.

Έκανες παρέα με τον Άλκη μήπως?
Μένατε κοντά στον 'Αγ. Στέφανο?

hurricane
19-10-08, 08:14
Γεια σας παιδια,με λενε Σακη(οχι ο γνωστος)και ειμαι απο Θεσσαλονικη.Δεν ειμαι κατοχος FIAT(ευτυχως χι,χι,χι)Ειμαι κατοχος μιας ασπρης Celica 6ης (στρογγηλοφαναρο).Ειμαι φιλος του (ασχημου) ioannidi και μπηκα στο club για να παρω πληροφοριες για την 3η συναντηση των north clubs.Απο το celica club υπηρξε καποιο ενδιαφερων αλλα δεν τους ειδα και πολυ ζεστους,ισως λογο του οτι το καλοκαιρι στο Ποσειδι ηρθαμε 10 αυτοκινητα αλλα δεν βρηκαμε καποιον υπευθηνο να συζητησουμε. Βλεπω οτι πατε πολυ δυναμικα.Συνεχιστε την καλη πορεια σας.

Stilo make style
19-10-08, 12:21
Καλός σε βρήκαμε Σάκη ….Όσο για το Celica συγχώρησε γιατί είσαι φίλος του Μιχάλη :p

Υ.Γ γιατί νομίζω ότι εγώ δεν έχω γράψει στο " Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ" ?

ioannidis
19-10-08, 14:21
Γεια σας παιδια,με λενε Σακη(οχι ο γνωστος)και ειμαι απο Θεσσαλονικη.Δεν ειμαι κατοχος FIAT(ευτυχως χι,χι,χι)Ειμαι κατοχος μιας ασπρης Celica 6ης (στρογγηλοφαναρο).Ειμαι φιλος του (ασχημου) ioannidi και μπηκα στο club για να παρω πληροφοριες για την 3η συναντηση των north clubs.Απο το celica club υπηρξε καποιο ενδιαφερων αλλα δεν τους ειδα και πολυ ζεστους,ισως λογο του οτι το καλοκαιρι στο Ποσειδι ηρθαμε 10 αυτοκινητα αλλα δεν βρηκαμε καποιον υπευθηνο να συζητησουμε. Βλεπω οτι πατε πολυ δυναμικα.Συνεχιστε την καλη πορεια σας.

Να σας συστήσω λοιπόν τον φίλο μου τον Σάκη. Σάκης ο Μηχανικός.
Ο υπεύθυνος σωστής λειτουργίας του Stilo μου!
Σάκης! Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομένη!

Γεια σου ρε Σάκη!

Υ.Γ γιατί νομίζω ότι εγώ δεν έχω γράψει στο " Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ" ?

Θες να το σχολιάσω τώρα ή αργότερα;;;;;;;

Sn7per
19-10-08, 14:42

Αφου σας εκαναν ετσι τοτε καλα τους κανετε και εσεις.

Καλως ηρθες.

(δεν ξερω τι εγραψα εχθες και μου βαλαν πιπερι ελπιζω να μην ηταν πολυ κακο χα χα χα)

ioannidis
19-10-08, 14:50
(δεν ξερω τι εγραψα εχθες και μου βαλαν πιπερι ελπιζω να μην ηταν πολυ κακο χα χα χα)

Δεν λές καλά που σε βάλανε μόνο πιπέρι;;;; :D:D

paidaros
20-10-08, 12:50
καλως ηρεθς στην παρεα μας!

ZOE
22-10-08, 16:55
Γεια σε όλους!! Είμαι άλλο ένα κορίτσι στην παρέα σας. Εγώ έχω πάρει ένα Stilo το 2003 κίτρινο με ηλιοροφή 1,6. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το αυτοκίνητο και δεν το αλλάζω με τίποτα βέβαια στην αρχή μου έβγαλε πάρα πολλά προβλήματα και μου έσπασε τα νεύρα. Το μόνο πρόβλημα μικρό που έχω ακόμα είναι ότι μου ανάβει συνέχεια όταν κουνάω το κάθισμα του συνοδηγού το λαμπάκι του αερόσακου αλλα κουνάνω τα καλώδια κάτω από το κάθισμα και σβήνει. Αυτά λοιπόν ελπίζω να με βάλετε στην παρέα σας.

Sn7per
22-10-08, 16:59
Καλως ηρθες κοπελια οτι προβλημα υπαρχει να ρωτας.

Εδω τα εχουμε δει ολα !

vagelis83_thess
22-10-08, 17:54
καλως ηρθες zoe!

nasos
22-10-08, 18:42
Γεια σε όλους!! Είμαι άλλο ένα κορίτσι στην παρέα σας. Εγώ έχω πάρει ένα Stilo το 2003 κίτρινο με ηλιοροφή 1,6. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το αυτοκίνητο και δεν το αλλάζω με τίποτα βέβαια στην αρχή μου έβγαλε πάρα πολλά προβλήματα και μου έσπασε τα νεύρα. Το μόνο πρόβλημα μικρό που έχω ακόμα είναι ότι μου ανάβει συνέχεια όταν κουνάω το κάθισμα του συνοδηγού το λαμπάκι του αερόσακου αλλα κουνάνω τα καλώδια κάτω από το κάθισμα και σβήνει. Αυτά λοιπόν ελπίζω να με βάλετε στην παρέα σας.

Αμα εχεις μονο αυτο το προβλημα εισαι μια χαρα!!

Παντως καλως μας βρηκες και σε βρηκαμε:)

paidaros
22-10-08, 20:18
οτι χρειαστεις για το αμαξι θα τι βρεις εδω μεσα!
απο που εισαι?

ThoDoriS
23-10-08, 00:10
Καλώς ήρθατε όλα τα νέα παιδιά... :)

gggzzz
27-10-08, 17:44
καλησπερα νεο μελος γιωργος απο θεσσαλονικη

ioannidis
27-10-08, 17:45
Καλώς όρισες Γιώργο. Ωραίο nick :)

verone
27-10-08, 18:46
καλησπερα νεο μελος γιωργος απο θεσσαλονικη
Καλησπέρα φίλε μου και καλός μας βρήκες.
Δώσε μου με pm το τηλέφωνο σου να σου στέλνω μηνύματα για τις συναντήσεις μας στην Θεσσαλονίκη.

Mixalis
28-10-08, 13:50
Καλώς ήρθατε όλοι :)

paidaros
28-10-08, 22:22
καλως ηρθες στην παρεα!

devilakos1
01-11-08, 10:08
καλησπερα παιδες και απο εμενα, πρωτο ποστ εδω αν και δεν ειμαι νεος στην παρεα..

geopangyla
03-11-08, 10:20
Καλημέρα σε όλους! Αν και είμαι κανα δύο μήνες μέλος πάντα ξεχνάω να συστήνομαι! Παναγιώτης από Γύθειο Μάνης!

ioannidis
03-11-08, 10:44
Καλώς ορίσατε παιδιά! Καλή διαμονή!:D

paidaros
03-11-08, 22:15
μιχαλη,ασχετο, στην υπογραφη σου μην χτυπιεσε!
πουλημενοι ειναι οι ιαπωνες στους γερμανους!

Arf
03-11-08, 22:26
Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!!!!

paidaros
03-11-08, 22:38
Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!!!!

τι εννοεις αρη?

andreasL
04-11-08, 12:17
Καλημέρα στην παρέα! Να συστηθώ λοιπόν!
Από Γιάννενα (Ηπειρος λεβεντογέννα και τα σχετικά! :)))
Απόκτησα το stillo πριν από 23/6/08 με 96568 km και το έχω φτάσει αισίως 127256. Ανέκαθεν είχα ιταλούς στα χέρια μου για πολλά χλμ (uno 275.000 km, punto 120.000 ! και ειλικρινά μόνο αναξιόπιστα δεν μου βγήκαν!
Το stillaki λοιπόν είναι νορμαλ 1250 και πάει αξιοπρεπέστατα!
Αυτά τα ολίγα λοιπόν και θα τα ξαναπούμε! Να είστε καλά όλοι και υγιείς!

Stilo_Rodos
04-11-08, 15:31
Καλώς ορίσατε παιδιά!

paidaros
04-11-08, 21:37
καλως ηρθες!

manet35
07-11-08, 11:46
αν και μελλος απο τοτε σχεδον που δημιουργήθηκε το φορουμ , λογω αποστασης - και δουλειας δεν ετυχε να ποσταρω , - ετσι κι αλλιως ολοι απο Αθηνα και κενρικη ελλαδα ειστε -
αλλα η βοηθεια σας ανεκτιμιτη.
Λοιπον
Βασιλης απο Κρητη ( Σητεια) στιλο 1600 active ( απο τα πρωτα του 2002 ) 5πορτο και πλεον οικογενειακο

Arf
07-11-08, 11:57
τι εννοεις αρη?

Τί δεν κατάλαβες Γιάννη?? :)

Καλώσορίσατε όλοι!!!

Sn7per
07-11-08, 12:32
Τι ναυτακια ειναι του πολεμικου η super fast feries ?

freecom
07-11-08, 15:50
γεια σας ξανα

ειχα stilo 1,2 αγορα 2003 πωληση 2006

και τωρα παλι

με 1,6 του 2003 μεταχ το πηρα παιδια 5500 απο p@z@ropoulo

για την ακριβεια θα το παραλαβω σε 2-3 μερες

αυτη τη φορα θα εχω απιτελους γκαζι

καλως σας βρηκα

nasos
07-11-08, 16:30
Καλως ηρθατε ολοι:)

paidaros
07-11-08, 16:44
καλως ηρθατε στην παρεα μας!

αλεξ
12-11-08, 19:58
Γεια σας παιδες,ολα καλα?ειμαι ο αλεξ απο βολο αλλα μενω αθηνα.εχω ενα στιλο 1.6 2002,το πηρα με 60000 και τωρα εχει 120000.θρησκεια το στιλο μαγκες!!!

verone
12-11-08, 20:00
Καλός τον!
Πολύ πωρωμένο σε βρίσκω!
Που ήσουν τόσο καιρό.

paidaros
12-11-08, 21:21
πολυ πορωση ρε παιδι μου!

αλεξ
12-11-08, 21:33
Καλως σας βρηκα.μαλλον φταιει που ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο,το θελα απο τοτε που βγηκε.δεν τα παω τοσο καλα με τους υπολογιστες γι αυτο δεν γραφτηκα νωριτερα.

paidaros
12-11-08, 21:35
ολοι εδω μεσα ημαστε πραγματικα ερωτευμενοι και πορωμενοι με το stilo μας!

αλεξ
12-11-08, 21:58
να ρωτησω?πως θα βαλω φοτο πανω στην επαφη οπως ολοι?

paidaros
12-11-08, 22:17
που ακριβως εννοεις?

Sn7per
12-11-08, 22:42
Πηγαινε στις ρυθμισεις προφιλ και Avatar καπου θα λεει για ανεβασμα εικονας απο τον υπολογιστη φιλε μου.

αλεξ
12-11-08, 22:53
ευχαριστω για τη πληροφορια

Sn7per
12-11-08, 23:01
ευχαριστω για τη πληροφορια

Τι θες να πεις ?

αλεξ
12-11-08, 23:05
δεν μπορουσα να το βρω.τωρα το βρηκα

Sn7per
12-11-08, 23:09
Ουφ! βαρεθηκα να λυνω γριφους παω για υπνο !

Καλως ηρθες στο φλωρουμ φιλε και καλα χιλιομετρα !!!

αλεξ
12-11-08, 23:17
ευχαριστω φιλε,καλα χιλιομετρα και σε σενα!

Stilo_Rodos
13-11-08, 03:22
καλως ηρθες στην παρεα μας και απο μενα!

lazaros-p
13-11-08, 15:01
Γεια σας παιδια. Με λενε Λαζαρο και ειμαι απο Γρεβενα. Δεν τυχαινει να εχω Fiat Stilo αλλα Fiat Coupe. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι καλοδεχουμενος στην παρεα σας αλλα ολα τα Fiat μια οικογενεια ειναι και δεν χρειαζεται διαχωρισμους. Αλλωστε λιγο πολυ τα αυτοκινητα μας εχουν πολλα κοινα και πιστευω ισως θα μπορεσω να λυσω καποιες αποριες γυρω απο μετατροπες κ.τ.λ. Ο λογος που γραφτηκα ειναι για να ανταλλαξω γνωμες και αποψεις με αλλα μελη του Club.:hug:

ioannidis
13-11-08, 15:20
Καλωσόρισες Λάζαρε...
Φυσικά και είσαι καλοδεχούμενος!

Καλή διαμονή και καλά post (και τοστ αν θες...)

paidaros
13-11-08, 15:59
καλως ηρθες στην παρεα μας και δεν εχουμε τετοια κολληματα!

verone
13-11-08, 22:15
Πεντακύλινδρος είσαι και εσύ?

lazaros-p
14-11-08, 01:15
Εχω ενα 1800 το οποιο πουλαω σαν ανταλλακτικα, ειχα ενα 20VT το οποιο πουληθηκε και τωρα πηρα ενα 2000 16V ατμοσφαιρικο.

dante76
20-11-08, 22:36
kαλησπερα κ καλως σας βρηκα!!εχω stilo dynamik 1.6:D:D

ammoulianiotis
20-11-08, 23:42
Καλησπερα dante76, καλησπερα και στην ομορφη Κοζανη με τις ωραιες γυναικες!
Ελπιζω να περασεις καλα στην παρεα μας και οτι αποριες εχεις γυρω απο το αμαξι σου και οχι μονο να μπορεσουμε να σου τις λυσουμε!

PARHS
14-12-08, 18:38
καλησπερα παιδια σαν κολλημενος φιατακιας και εγω ανεβηκα κατηγορια αφου πουλησα το punto μου και πλεον εχω στην κατοχη μου ενα stilo 5d 1300cc..

verone
14-12-08, 22:10
Δεκατρείς χιλιάδες κυβικά ουαου!
Καλός ήρθες φιλαράκι και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά!

PARHS
15-12-08, 00:55
λεσ???μπα δεν το νομιζω ειναι πολλα..1300cc και με πολλα χιλιομετρα γραμμενα

paidaros
15-12-08, 19:42
καλως ηρθες στην παρεα μας

nikolas87
23-12-08, 21:16
Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος ενός Bravo 150 sport εδώ και ένα χρόνο περίπου.

ioannidis
23-12-08, 21:38
Καλως όρισες φίλε! Καλή διαμονή!

ammoulianiotis
23-12-08, 22:21
welcome nikola! Γραψε κανα 2 πραγματακια παραπανω αν μπορεις για σενα, απο που εισαι κτλ...

paidaros
23-12-08, 23:11

Sn7per
23-12-08, 23:49
Γεια σου προνομιουχε :P

nikolas87
24-12-08, 11:35
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι 21 χρονών από Θεσσαλονίκη πρώην κάτοχος 147 και νυν ενός υπέροχου Bravo. Για τα Stilo δε ξέρω πολλά αλλά όσον αφορά το δικό μου αμάξι θα βοηθήσω όσο μπορώ. (σιγά σιγά ελπίζω να πληθαίνουν οι κάτοχοι Bravo στο forum ..)

axilleasmw
24-12-08, 18:53
γεια σας εχω ενα mw1,6 μοντελο 2005

ammoulianiotis
24-12-08, 20:39
Καλως ηρθες axillea! Καλη παραμονη στο Club!
Ακομα ενα mw στην παρεα!

Μπορεις να μας γραψεις κανα 2 λογια παραπανω για σενα;
Απο που εισαι κτλ;

axilleasmw
25-12-08, 15:18
χρονια πολλα με υγεια για ολο τον κοσμα
και το δικο μου ειναι ασημη ιριδιζον ειμαι απο την δραμα και αποφασησα νο εισελθω στο κλαμπ λιγο αργα αλα τελικα βλεπω οτι ακομα υπαρχη κινηση για το μοντελο της fiat και μαλιστα εδιαφερων αυτα που τυπονονται και φυσικα τα παραπωνα αρκετα

Mixalis
25-12-08, 15:32
χρονια πολλα με υγεια για ολο τον κοσμα
και το δικο μου ειναι ασημη ιριδιζον ειμαι απο την δραμα και αποφασησα νο εισελθω στο κλαμπ λιγο αργα αλα τελικα βλεπω οτι ακομα υπαρχη κινηση για το μοντελο της fiat και μαλιστα εδιαφερων αυτα που τυπονονται και φυσικα τα παραπωνα αρκετα

Καλως ηρθες Αχιλλεα και χρονια πολλα. Φυσικα και υπαρχει και ΘΑ υπαρχει κινηση για το αμαξι μας. Ολοι μας το αγαπαμε, και οποιος το αγαπαει... το "διατηρει"...

paidaros
26-12-08, 00:30
καλως ηρθες στην παρεα μας!καλα και ασφαλη χιλιομετρα!

dix
03-01-09, 10:50
Γεια σας παιδια και καλη χρονια.Τον σεπτεμβριο αγορασα το πρωτο μου
ΦΙΑΤ ενα παντα 750 του 93 μου αρεσε τοσο που πηρα και ενα DOBLO 1.6
του 02 , το μοτερ ειναι ιδιο με των stilo αν δεν κανω λαθος εκτος απο το φιλτρο νταλικας που εχει (αερα) και ελπιζω να βρω αρκετες απαντησεις
στο site,

Stilo make style
03-01-09, 13:42
καλός όρισες φίλε μου το ίδιο μοτέρ έχουμε :D
αμα μπορούσες να μας πείς και 2-3 ακόμα πράγματα για εσένα
πώς σε λένε ( όνομα) και πού μένεις :D

MiKe_KaVaLa
03-01-09, 13:44
καλός όρισες φίλε μου το ίδιο μοτέρ έχουμε :D
αμα μπορούσες να μας πείς και 2-3 ακόμα πράγματα για εσένα
πώς σε λένε ( όνομα) και πού μένεις :D

γιατι του ετοιμαζεις δεμα?

Stilo make style
03-01-09, 13:47
ολοί φακελόνοντε :D:D:D:D

MiKe_KaVaLa
03-01-09, 13:47
Γεια σας παιδια και καλη χρονια.Τον σεπτεμβριο αγορασα το πρωτο μου
ΦΙΑΤ ενα παντα 750 του 93 μου αρεσε τοσο που πηρα και ενα DOBLO 1.6
του 02 , το μοτερ ειναι ιδιο με των stilo αν δεν κανω λαθος εκτος απο το φιλτρο νταλικας που εχει (αερα) και ελπιζω να βρω αρκετες απαντησεις
στο site,

γεια σου φιλε μου.
χρονια πολλα,καλη χρονια να εχεις!
φυσικα και δεν ειμαστε αποκλειστικα stilo...
οτι ιταλικο εχετε προσελθεται...

καλος ηρθες και ελπιζουμε η διαμονη σου στο κλαμπ να ειναι ευχαριστη
και ακρος επικοινωνιακη μαζι με ολα τα μελοι του κλαμπ.

paidaros
03-01-09, 14:19

face
03-01-09, 14:27
Καλώς ήρθες...

Ίδιο είναι το μοτερ και τα doblo έχουν λίγο μεγαλύτερη τελική σχέση σασμαν. (πιο κοντό)

XronisRR
03-01-09, 14:36
Γεια σας παιδια..Ειμαι ο Χρονης και αγορασα ενα Fiat Stilo 1.2 5D 02'/2004 μοντελο τον Οκτωμβριο και ειναι το πρωτο μου αμαξι...Ειμαι πολυ ικανοποιημενος ενω ημουν χρονια Αντι-Ιταλος....Ευχομαι καλη Χρονια και καλη συνεχεια στο site!!

paidaros
03-01-09, 14:37
καλος ηρθες και εσυ

verone
03-01-09, 14:55
Γεια σας παιδια..Ειμαι ο Χρονης και αγορασα ενα Fiat Stilo 1.2 5D 02'/2004 μοντελο τον Οκτωμβριο και ειναι το πρωτο μου αμαξι...Ειμαι πολυ ικανοποιημενος ενω ημουν χρονια Αντι-Ιταλος....Ευχομαι καλη Χρονια και καλη συνεχεια στο site!!
Καλός ήρθες φιλαράκι και καλή χρονιά!
Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω σελίδες.

Πρώτα εδώ: http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...0048#post70048 (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?p=70048#post70048)
Συναντήσεις Αθήνα: http://www.stilo-club.gr/vb3/forumdisplay.php?f=16

Συναντήσεις Θεσσαλονίκη: http://www.stilo-club.gr/vb3/forumdisplay.php?f=17
Msn: http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2082

Stilo make style
03-01-09, 15:08

Καλός είρθες φίλε :D:D:D

Υ.Γ πλυθένουμε :cool:

Sn7per
03-01-09, 15:09

Καλως ηρθες στην παρεα μας, διαβασε τους ορους χρησης θα σου χρειαστουν φιλε μου !

Καλα χιλιομετρα και απροβληματιστα ! ! !

XronisRR
03-01-09, 15:14
Καλως ηρθες στην παρεα μας, διαβασε τους ορους χρησης θα σου χρειαστουν φιλε μου !

Καλα χιλιομετρα και απροβληματιστα ! ! !

Ευχαριστω πολυ!!!

aikonidis
05-01-09, 21:15
Γειά και από εμένα.Stilo του 2002 5d 1.6.
Αρκετά happy με ωραία και ξεκούραστα χιλιόμετρα μέχρι τώρα.65.000
Μην ξεχάσω και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

face
05-01-09, 21:31
Καλώς τα παιδιά.:)

engelo7
10-01-09, 23:58
Καλησπερα παιδια.Καινουργιος και γω στο σαιτ συγχαρητηρια για την καλη δουλεια.Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας,και καλη και ασφαλη οδηγηση!!!!!!!!!!!!

verone
11-01-09, 00:41
Ναι δεν μας συστήθηκες όμως και δεν μας είπες από πού είσαι πως βρήκες το site μας κτλ!!!

engelo7
11-01-09, 01:32
με λενε βαγγελη ειμαι 46 χρονων κατοικος πειραια και εχω στν κατοχη μου ενα 3πορτο στιλο 1,6.για το σαιτ μου μιλησε ενα παληκαρι που κατεβαιναμε μια μερα το σχιστο μαλια κουβαρια.ειχε και αυτος ενα στιλο σαν το δικο μου.στα φαναρια γνωριστηκαμε μου εδωσε μια καρτα και μου ειπε να κανω μια απισκεψη στο σαιτ.μπηκα μου αρεσε και με το προβληματακι που μου εβγαλε ειπα να γραφτο και να τα λεμε απο δω και περα!

Stilo_Rodos
11-01-09, 02:21
καλως ηρθες στην παρεα μας Βαγγελη! και εγω απο πειραια ειμαι αλλα μενω ποια ροδο.

engelo7
11-01-09, 02:30
ωραια η ροδος σπυρο.μακαρι ναχα την τυχη σου!!!!!!!!!!!!

Stilo_Rodos
11-01-09, 02:45
ωραια η ροδος σπυρο.μακαρι ναχα την τυχη σου!!!!!!!!!!!!

οντως ειναι το νησι του ηλιου. την τυχη μου ε; ειναι απλο. ριχνεις μαυρη πετρα και...για σας. τοσο απλο ειναι βαγγελη μου. εδω εκανα νεους φιλους, δουλειες. εκανα και ενα πολυ καλο φιλο εδώ δίπλα απο τα χανια:D πινουμε καφε με τα κιαλια το πρωι:D:)

paidaros
11-01-09, 20:52
καλως ηρθες στην παρεα

SpL3nd0R
12-01-09, 22:34
Sorry που δεν συστηθηκα τοσο καιρο αλλα τωρα εβαλα internet σπιτι ειμαι ενας τρελαμενος με το stilaki moy αλλα ειμαι και εγω μελος στο @#$@#$%#@%$#@% airbag failure OCS εχεται ακουσει οτι μπορουμε με μια διοδο και μια αντισταση να παρακαψουμε τον αισθητηρα βαρους της θεσης εχς και link αλλα δεν μπορς να το βαλω στο post.Το εχει κανει κανεις στο STILO του?:mobile:Ειμαι απο Βολο και δουλευω Μυτιληνη για την μανα πατριδα για αλλη μια φορα χαιρετω τα αλανια του club

paidaros
12-01-09, 22:45
καλως ηρθες στην παρεα!

richard
13-01-09, 00:14
καλως ηρθατε στην stiloπαρεα!

gioris
13-01-09, 21:20
Καλησπέρα παιδιά, κι εγω καινούριος στο σαιτ. με λένε Γιώργο και περιμένω στη βδομάδα να παρω το 1,4 τρίπορτο.

paidaros
13-01-09, 21:33

labros
14-01-09, 03:24
Καλως ηρθατε παιδια και απο εμενα!

PascM
14-01-09, 10:45
Welcome on board !! :)

kranko
14-01-09, 22:00
Γεια σας παιδιά. Κι εγώ νέος στο club. Μέρες μετράω. Έχω από το 2003 ένα stilo 3θυρο, 1.6 Dynamic με sky window. Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση. Μικρός είμαι ακόμα...

billthekid
14-01-09, 23:24
Γεια σας παιδια.ειμαι και εγω καινουργιος.εχω στιλο 1.2 16v του 2002

PARHS
14-01-09, 23:44
καλως ηρθατε παιδια

Soul_Giannis
14-01-09, 23:56
Welcome!!!