PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

PARHS
19-10-09, 19:23
καλως ηρθες στην παρεα μας.....αντε να μαζευομαστε και αλλοι απο Σερρες!!

Tokis
19-10-09, 19:27
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα όλους. Είμαι ο Σταύρος από Καβάλα, δεν είμαι ακόμα κάτοχος ιταλικού, αλλά περιμένει στο μαγαζί να την παραλάβω μία κούκλα (Bravo 120 emotion). Άντε τα χαρτιά για την απόσυρση και δρόμο.

Καλως ήρθες φίλε μου.
Αντε να μαζευόμαστε και από Καβάλα μήπως κάνουμε και καμιά συναντησούλα!!!

italakias
19-10-09, 23:01
γεια σας μαγκες.

επειδη εφαγα μπαν στο 4τροχοι φορουμ ειπα να περασω μια βολτα απο δω:yikes:

εχω μια δελτα ακα εφε 1.6.

αυτα προς το παρον.:D

face
19-10-09, 23:05
γεια σας μαγκες.

επειδη εφαγα μπαν στο 4τροχοι φορουμ ειπα να περασω μια βολτα απο δω:yikes:

εχω μια δελτα ακα εφε 1.6.

αυτα προς το παρον.:D

Από σοβαρό site έφαγες Ban;)...Welcome..

italakias
19-10-09, 23:18
γεια σου φιλε

ioannidis
20-10-09, 08:15
Γειά σας παιδιά και εγώ καινούριο μέλος είμαι, ανήκω στην οικογένεια της fiat αλλά δεν έχω stilo αλλά idea και ενα bravo του 97΄ είμαι από Σέρρες αλλά μένω στην Θεσσαλονίκη .

Σώπα ρε! Ένας εσύ και μια η μάνα μου! Ωραίο αμάξι όμως!
Καλωσόρισες φίλε!

_John_
24-10-09, 18:20
Geias me lene Gianni eimai apo Athina kai eimai idiktitis enos Fiat Stilo 3d 1.6.Xairomai poli pou uparxei ena site mono kai mono gia to Stilo mou.

ngtech
24-10-09, 18:32
Κι εμείς χαιρόμαστε που χαίρεσαι.Καλώς ήρθες.

ioannidis
25-10-09, 10:28
Καλως ήρθες!
Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ!

labros
25-10-09, 18:43
καλως ηρθες John!

cris77
26-10-09, 11:59
Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Λέγομαι Χρήστος και μένω στα Άνω Λιόσια. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα πάρω μεταχειρισμένο το fiat stilo 1,8 του 2003 μοντέλο με δυστυχώς χαλασμένη την οροφή. Προς το παρών δεν με πειράζει αλλά κάποια στιγμή θα το φτιάξω.

Με μια αναζήτηση που έκανα βρίσκω διάσπαρτα κάποια συνεργεία που τα θεωρείται καλά και δοκιμασμένα από εσάς. Υπάρχει κάποιο ποστ που να φαίνονται της Αθήνας τα συνεργεία?

ioannidis
26-10-09, 12:04
Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Λέγομαι Χρήστος και μένω στα Άνω Λιόσια. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα πάρω μεταχειρισμένο το fiat stilo 1,8 του 2003 μοντέλο με δυστυχώς χαλασμένη την οροφή. Προς το παρών δεν με πειράζει αλλά κάποια στιγμή θα το φτιάξω.

Με μια αναζήτηση που έκανα βρίσκω διάσπαρτα κάποια συνεργεία που τα θεωρείται καλά και δοκιμασμένα από εσάς. Υπάρχει κάποιο ποστ που να φαίνονται της Αθήνας τα συνεργεία?

Καλωσόρισες Cris. Με γεια και το νέο σου απόκτημα.
Για την οροφή φαντάζομαι ότι έχεις κάνει search στο forum έτσι; Έχεις δει τι παίζει...
Συγκεντρωμένα τα συνεργεία κάπου δεν νομίζω ότι τα έχουμε.... κάνε search και όλο και κάτι θα βρίσκεις...

ABARTH DNA
26-10-09, 12:16
Καλωσόρισες Cris77 στην πιο κεφατη παρεα,με γεια και το τουτου και καλα χιλιομετρα!!!

cris77
26-10-09, 19:26
Ευχαριστω. Έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά παιδιά. Έχω μπει σε αρκετά tread και διαβάζω

tsilezoglou
31-10-09, 19:48
Γειά σας παιδιά του stilo club, είμαι και εγώ ένα νέο μέλος σας με stilo 1600. Eιμαι απο καβάλα και χαίρομαι που είμαι στο κλαμπ.Ευχαριστώ που με δεχθηκατε.
Πέστε μου σας παρακαλώ τι μπουζιά να βάλω ρε παιδια????????
εκτος απο απαυτά που βάζει η φίατ?????? απο αγωνιστικά φυσικά και άν τα σηκώνει..

ευχαριστώ πολύ:mobile::mobile:

Tokis
31-10-09, 20:20
Γεια χαρά φίλε μου και καλωσόρισες στο club. Βλέπω ότι σιγα σιγα μαζευόμαστε από Καβάλα.

MiKe_KaVaLa
31-10-09, 21:28
εκτος απο απαυτά που βάζει η φίατ?????? απο αγωνιστικά φυσικά και άν τα σηκώνει..

Ψυχομενα NGK...

Καλως μας ηρθες πατριδα!

s6_sot
31-10-09, 21:33
Ψυχομενα NGK...

Καλως μας ηρθες πατριδα!

Ναι είναι ειδικά έχουν και ανεμιστήρα πάνω!! Χααχαχαχαχαχα!!! Γεια σου ρε Maik με τα ωραία σου!! Ψυχρότερα θέλεις να πεις προφανώς! Βάλε ιριδίου ίδιας ψυχρότητας κωδικός NGK BKR5EIX6341. Καλώς ήλθες...

MiKe_KaVaLa
31-10-09, 21:35
Ναι είναι ειδικά έχουν και ανεμιστήρα πάνω!! Χααχαχαχαχαχα!!! Γεια σου ρε Maik με τα ωραία σου!! Ψυχρότερα θέλεις να πεις προφανώς! Βάλε ιριδίου ίδιας ψυχρότητας κωδικός NGK BKR5EIX6341. Καλώς ήλθες...

χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!ναι ναι ψυχροτερα ηθελα να πω...πολυ γελασα!!!:D

nevrodion
31-10-09, 22:42
Γεια χαρά φίλε μου και καλωσόρισες στο club. Βλέπω ότι σιγα σιγα μαζευόμαστε από Καβάλα.
Λέω εγώ τώρα.... κάναν καϊφέ πουθενά; κατά προτίμηση όχι κέντρο αλλά περίχωρα ε; να αράξουν άνετα και όμορφα οι αραμπάδες μας να καμαρώνουμε ωσάν χαζομπαμπάδες. Έχω και άλλη μια ιδέα αλλά θα την αναφέρω αλλού.

PARHS
01-11-09, 20:28
Γειά σας παιδιά του stilo club, είμαι και εγώ ένα νέο μέλος σας με stilo 1600. Eιμαι απο καβάλα και χαίρομαι που είμαι στο κλαμπ.Ευχαριστώ που με δεχθηκατε.

ευχαριστώ πολύ:mobile::mobile:

καλως ηρθες φιλε μου......

tsilezoglou
02-11-09, 22:40
Eυχαριστώ παιδιά......και ειδικά απο την πατρίδα μου... Τι λέτε έχει κανένα μάζεμα κάπου κοντά , να τα πούμε λίγο?????????????????

ευχαριστω

ALEX 7000 (ΕΊΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ)

PARHS
02-11-09, 22:44
ψαξε φιλε μου εχει μια συναντηση την παρασκευη στην καβαλα αν θελεις

tsilezoglou
02-11-09, 22:53
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΣΜΟΥ. THANKS FRIEND

Ionio-Zante
02-11-09, 22:58
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

Καλως ηρθες... γραφε με μικρα...

Tokis
02-11-09, 22:59
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα φίλε μου. Δες εδω : http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=5918

Αντε να τα πούμε από κοντά!

mermer
07-11-09, 20:03
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι κάτοχος ενός fiat bravo 1.4 t-jet sport.
Είμαι από Αλεξάνδρεια και χαίρομαι που έγινα μέλος του club.
Ελπίζω να γίνουμε μία καλή παρέα.

Tokis
07-11-09, 20:11
Καλωσήρθες φίλε μου και καλά post
Η αποικία των bravo μεγαλώνει... :happy2:

vogias
07-11-09, 20:49
Καλως ορισες στην παρεα μας.

PARHS
08-11-09, 20:42
καλως ηρ8ες φιλε μου

giannis-pefki
27-11-09, 11:49
καλημερα σε ολους τους φιλους του φορουμ...

εδω και λιγες μερες απεκτησα και εγω ενα fiat stilo , και λεω να μπω στην παρεα σας!

με μια γρηγορη ματια στο φορουμ αυτες τις μερες, ειδα οτι αρκετα προβληματακια εχει παρουσιασει το συγκεκριμενο μοντελο....

ελπιζω να μην με ταλαιπωρησει και εμενα!!!

καλες βολτες σε ολους!

MiKe_KaVaLa
27-11-09, 12:57

εδω και λιγες μερες απεκτησα και εγω ενα fiat stilo , και λεω να μπω στην παρεα σας!

με μια γρηγορη ματια στο φορουμ αυτες τις μερες, ειδα οτι αρκετα προβληματακια εχει παρουσιασει το συγκεκριμενο μοντελο....

καλες βολτες σε ολους!

Kαλως μας ηρθες!Εδω θα βρεις απαντησεις απο τα ερωτηματα σου σχετικα με τo Stilo και οχι μονο.

Καλη διαμονη!

giannis-pefki
27-11-09, 13:04
Kαλως μας ηρθες!Εδω θα βρεις απαντησεις απο τα ερωτηματα σου σχετικα με τo Stilo και οχι μονο.

Καλη διαμονη!

την καλημερα μου στην υπεροχη καβαλα!

ABARTH DNA
27-11-09, 17:11
καλώς ήρθατε στην παρέα παιδιά!

tzagarakis
27-11-09, 23:44

καλες βολτες σε ολους!

Καλώς ήρθες φίλε,καλές βόλτες.
Το bmw δε πιστεύω να πήγε στην απόσυρση!!!?

Stilo_Rodos
27-11-09, 23:48
και απο την Ροδο, καλως ηρθατε στην παρεα μας...

giannis-pefki
28-11-09, 02:34
Καλώς ήρθες φίλε,καλές βόλτες.
Το bmw δε πιστεύω να πήγε στην απόσυρση!!!?

το bmw το εφτιαχνα 2 χρονια, και αφου το ολοκληρωσα.... και το εβγαλα στο δρομο με τρακαραν........
τι να κανεις!!
συμβαινουν και αυτα!!

papet
03-12-09, 13:23
Καλημερα με λενε Δημητρη και μολις πειρα ενα Stilo 1.6 του 2002.

ikaros80
03-12-09, 13:27
καλως ηρθες

MiKe_KaVaLa
03-12-09, 15:32
Καλημερα με λενε Δημητρη και μολις πειρα ενα Stilo 1.6 του 2002.

Καλως μας ηρθες και καλες βολτες με το νεο του-του!

Καλη διαμονη!

karpoutzidis
09-12-09, 20:00
λοιπον ας το κανω και εγω σωστα!!!!
Γεια σας!!!ΕΙΜΑΙ και εγω κατοχος ενος fiat stilo!!!
για την ακριβεια εχω το stilo του Αρη!!!
καλος σας βρηκα!!!!!
:)

tzagarakis
09-12-09, 20:58
άρα δε καλωσορίζουμε το stilo σου αλλά εσένα.
Καλώς ήρθες

jason
15-12-09, 13:51
Stilares γεια χαρα σε ολους. Ειμαι 25 , εχω Silo 1,6 Dynamic του 2004 και πολυ το φχαριστιέμαι , οντας λάτρης της Ιταλικής Σχολής Αυτοκίνησης . ( Οικογενειακό μικρόβιο ). Αν και παρακολουθούσα απο καιρό το Club , από χτες ειμαι και μέλος .
Μπράβο σε όλους σας , κάνετε πολύ καλή παρέα και άριστη "δουλειά" σε ότι αφορά τα Stilo και όχι μόνο . Με λένε Νίκο και μένω Αθήνα , και ευχαριστώ προκαταβολικα για το " καλωσόρισες " και εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές και πάντα με ασφάλεια στίς διαδρομές σας , Jason .

ikaros80
15-12-09, 13:59
Stilares γεια χαρα σε ολους. Ειμαι 25 , εχω Silo 1,6 Dynamic του 2004 και πολυ το φχαριστιέμαι , οντας λάτρης της Ιταλικής Σχολής Αυτοκίνησης . ( Οικογενειακό μικρόβιο ). Αν και παρακολουθούσα απο καιρό το Club , από χτες ειμαι και μέλος .
Μπράβο σε όλους σας , κάνετε πολύ καλή παρέα και άριστη "δουλειά" σε ότι αφορά τα Stilo και όχι μόνο . Με λένε Νίκο και μένω Αθήνα , και ευχαριστώ προκαταβολικα για το " καλωσόρισες " και εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές και πάντα με ασφάλεια στίς διαδρομές σας , Jason .

καλως ηρθες και καλη διαμονη στο φορουμ

ioannidis
15-12-09, 17:30
Καλωσόρισες φίλε!

faye_arv
15-12-09, 19:20
Με λένε Φαίη και μόλις αγόρασα το Stilo 1.3 του 2003 μοντέλο με full extra και πανοραμικό τζάμι οροφής. Έχω μερικές ερωτησούλες αλλά υποθέτω πως πρέπει να πάω στο σωστό σημείο για αυτές :-)
Φιλικά Φαίη

DimHat
15-12-09, 19:51
Με λένε Φαίη και μόλις αγόρασα το Stilo 1.3 του 2003 μοντέλο με full extra και πανοραμικό τζάμι οροφής. Έχω μερικές ερωτησούλες αλλά υποθέτω πως πρέπει να πάω στο σωστό σημείο για αυτές :-)
Φιλικά Φαίη

Προς τη Φαίη:
Καλως όρισες Φαίη και καλορίζικο το Stilo σου (3πορτο υποθέτω).

Προς τα υπόλοιπα μέλη του club:
Το νου σας ρεμάλια. Δεν έχουμε και πολλές γυναίκες μέλη (πια).:p:p:p

MiKe_KaVaLa
15-12-09, 22:59
Καλως ηρθες Φαιη και καλη διαμονη στο κλαμπ μας !

Εγω να ρωτισω κατι αλλο...ποιο Octavia εχει ο αντρας σου?

faye_arv
15-12-09, 23:29
Καλως ηρθες Φαιη και καλη διαμονη στο κλαμπ μας !

Εγω να ρωτισω κατι αλλο...ποιο Octavia εχει ο αντρας σου?

Octavia Passat είναι 2.0 και πετρέλαιο μοντέλο του 2004.

Ναι DimHat, το Stilo μου είναι 3πορτο :-) Το έχω ερωτευτεί

MiKe_KaVaLa
15-12-09, 23:38
Octavia Passat είναι 2.0

Xμμμ... :hmmm::hmmm::hmmm:

faye_arv
16-12-09, 00:45
Xμμμ... :hmmm::hmmm::hmmm:

Δεν εγκρίνεις; Είναι οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά έχει και αυτό τα καλά του...πχ. όταν πήραμε το gps μας ακόμα δεν είχαν κυκλοφορήσει με dvd στην Ελλάδα...είμαστε παιδιά της τεχνολογίας :-)

Soul_Giannis
16-12-09, 02:51
Octavia και Passat δεν παιζουν μαζι!!!
Καπου το εχουμε χασει αναμεσα στην μαρκα και το μοντελο!!

faye_arv
16-12-09, 11:22
Octavia και Passat δεν παιζουν μαζι!!!
Καπου το εχουμε χασει αναμεσα στην μαρκα και το μοντελο!!

ουπς sorry έχεις δίκιο...το Passat ήταν το προηγούμενο αυτοκινητό μας. Τώρα έχουμε το Skoda Octavia 2.0 κυβικά πετρέλαιο. (μένουμε Βοιωτία γιαυτό είναι πετρέλαιο) :-)

Stilo_Rodos
16-12-09, 12:52
Καλως όρισες Φαίη και καλορίζικο το Stilo σου.. καλη διαμονη στο κλαμπ μας..

PARHS
16-12-09, 13:43

Φιλικά Φαίη
καλως ηρ8ατε και απο εμενα παιδια.....καλη διαμονη!!!!!!!!

chris8
16-12-09, 14:07
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Σα νέο μέλος(ευελπιστώ να γίνω σε λίγο καιρό) θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε. Είναι πολύ καλό και σημαντικό όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει. Μπράβο σας!!!! Ας ξεκινήσω λοιπόν και γω την ιστορία μ. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο( για μεταχειρισμένο μιλάω μιας και η κρίση μας έχει χτυπήσει τη πόρτα). Τυχαία λοιπόν όπως έψαχνα έπεσε το μάτι μ στο stilo(μέχρι εκείνη τη στιμή ήμουν σε άλλες μάρκες πχ golf κτλ).. Μία ματιά ήταν αρκετή..Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας..Μια περίεργη δύναμη μου το έχει καρφώσει στο μυαλο και δε μπορώ να το βγάλω... Έφαγα κόλλημα.. (μιλάω για το 3πορτο)..Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα είδα οτι παρουσιάζει αρκετά προβλήματα και με βάζει σε σκέψεις.. Εν τω μεταξύ και περιοδικά που διάβασα έγραφαν οτι έχει μικρή μεταπωλητική αξία εξαιτίας των συχνών προβλημάτων που παρουσιάζει.. Είμαι σε δίλημμα και δε ξέρω τι να κάνω.. Γενικά σαν αμάξι είναι οικονομικό? Η συμπεριφορά του στο δρόμο κάπου διάβασα ότι είναι καλή, αλλά λιγο το χάνει στη αίσθηση που έχεις στο τιμόνι, αυτο ισχύει? Πάντως κατέληξα ότι για τα λεφτά του προσφέρει πάρα πολλά και είναι πολύ καλύτερο απο άλλα της κατηγορίας του.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω όταν θα το αγοράσω και τι προτείνετε..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστος

ioannidis
16-12-09, 14:18
Καλωσόρισες Χρήστο.
Είναι γεγονός ότι η αξία του είναι χαμηλή λόγω των προβλημάτων που ενδεχωμένως παρουσιάζει. Η πλειοψηφία τους είναι ηλεκτρολογικής φύσεως αλλά αντιμετωπίσιμα και εύκολα τις περισσότερες φορές.
Αν τώρα πάρεις ένα Stilo το πιθανότερο είναι ότι θα το παντρευτείς. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Εκεί καταλήγουν.
Αν θες να δεις την αίσθηση τιμονιού, ζήτα test drive. Είναι υποκειμενικό και αμφιλεγόμενο.
Δώσε μας και κανα δυο στοιχεία ακόμα, οροφή, κυβικά, έτος, χρώμα κλπ.

Και πάλι καλώς μας όρισες!

giannis-pefki
16-12-09, 14:33
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Σα νέο μέλος(ευελπιστώ να γίνω σε λίγο καιρό) θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε. Είναι πολύ καλό και σημαντικό όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει. Μπράβο σας!!!! Ας ξεκινήσω λοιπόν και γω την ιστορία μ. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο( για μεταχειρισμένο μιλάω μιας και η κρίση μας έχει χτυπήσει τη πόρτα). Τυχαία λοιπόν όπως έψαχνα έπεσε το μάτι μ στο stilo(μέχρι εκείνη τη στιμή ήμουν σε άλλες μάρκες πχ golf κτλ).. Μία ματιά ήταν αρκετή..Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας..Μια περίεργη δύναμη μου το έχει καρφώσει στο μυαλο και δε μπορώ να το βγάλω... Έφαγα κόλλημα.. (μιλάω για το 3πορτο)..Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα είδα οτι παρουσιάζει αρκετά προβλήματα και με βάζει σε σκέψεις.. Εν τω μεταξύ και περιοδικά που διάβασα έγραφαν οτι έχει μικρή μεταπωλητική αξία εξαιτίας των συχνών προβλημάτων που παρουσιάζει.. Είμαι σε δίλημμα και δε ξέρω τι να κάνω.. Γενικά σαν αμάξι είναι οικονομικό? Η συμπεριφορά του στο δρόμο κάπου διάβασα ότι είναι καλή, αλλά λιγο το χάνει στη αίσθηση που έχεις στο τιμόνι, αυτο ισχύει? Πάντως κατέληξα ότι για τα λεφτά του προσφέρει πάρα πολλά και είναι πολύ καλύτερο απο άλλα της κατηγορίας του.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω όταν θα το αγοράσω και τι προτείνετε..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστος

καλησπερα στο φιλο μας, και εγω προσφατα απεκτησα fiat stilo κατα τυχη ,γιατι για τα λεφτα που θα το αγορασεις παιρνεις πολυυυ αυτοκινητο....στα ιδια λεφτα ευρισκα κατι κουβαδακια που τα ονομαζουν αυτοκινητα....
παντως να ξερεις οτι εν γνωση σου θα αγορασεις ενα αυτοκινητο, που ολο και καποιο προβληματακι θα σου βγαλει λογικα....αλλα και παλι εξαρταται....μπορει να το παρεις και να μην βγαλει τιποτα..!!!
τωρα οσο αναφορα τη μεταπωληση....εξαρταται παντα απο την τιμη....
δηλαδη ενα στιλο που θα αγορασεις τωρα 5χιλιαρικα....σε δυο χρονια θα πουλιεται 4.....η 3..... οποτε....... Σκεψου ποσα θα χασεις αν παρεις καινουργιο............
ευχομαι καλη επιλογη!!

chris8
16-12-09, 15:13
Καλωσόρισες Χρήστο.
Είναι γεγονός ότι η αξία του είναι χαμηλή λόγω των προβλημάτων που ενδεχωμένως παρουσιάζει. Η πλειοψηφία τους είναι ηλεκτρολογικής φύσεως αλλά αντιμετωπίσιμα και εύκολα τις περισσότερες φορές.
Αν τώρα πάρεις ένα Stilo το πιθανότερο είναι ότι θα το παντρευτείς. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Εκεί καταλήγουν.
Αν θες να δεις την αίσθηση τιμονιού, ζήτα test drive. Είναι υποκειμενικό και αμφιλεγόμενο.
Δώσε μας και κανα δυο στοιχεία ακόμα, οροφή, κυβικά, έτος, χρώμα κλπ.

Και πάλι καλώς μας όρισες!

Καλώς σας βρήκα!!Σκέφτομαι να καταλήξω στο μοντέλο του 03' διότι είδα ότι του 04' βγάζει περισσότερα προβλήματα. Στα cc ακόμα το ψάχνω, ή 1300cc ή 1600cc αλλά δίνω περισσότερες πιθανότητες στο 1600 γιατί το 1300 δε βγάζει πολλούς ιππους. Απο χρώμα τώρα μ αρέσει το κίτρινο και αποχρώσεις του μπλέ και το μαύρο π είναι κλασσικό. Θ ήθελα ν έχει οροφή αλλά βλέπω ότι παρουσιάζει προβλήματα κ το σκέφτομαι. Απ'ότι βλέπω πάντως θα πάω για γάμο χαχαχαχα!!!!

chris8
16-12-09, 15:20
καλησπερα στο φιλο μας, και εγω προσφατα απεκτησα fiat stilo κατα τυχη ,γιατι για τα λεφτα που θα το αγορασεις παιρνεις πολυυυ αυτοκινητο....στα ιδια λεφτα ευρισκα κατι κουβαδακια που τα ονομαζουν αυτοκινητα....
παντως να ξερεις οτι εν γνωση σου θα αγορασεις ενα αυτοκινητο, που ολο και καποιο προβληματακι θα σου βγαλει λογικα....αλλα και παλι εξαρταται....μπορει να το παρεις και να μην βγαλει τιποτα..!!!
τωρα οσο αναφορα τη μεταπωληση....εξαρταται παντα απο την τιμη....
δηλαδη ενα στιλο που θα αγορασεις τωρα 5χιλιαρικα....σε δυο χρονια θα πουλιεται 4.....η 3..... οποτε....... Σκεψου ποσα θα χασεις αν παρεις καινουργιο............
ευχομαι καλη επιλογη!!

ευχαριστώ!!!είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου? Είναι οικονομικό? ελπίζω η επιλογή μου να βγάλει οσο λιγότερα προβλήματα..

giannis-pefki
16-12-09, 16:03
ευχαριστώ!!!είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου? Είναι οικονομικό? ελπίζω η επιλογή μου να βγάλει οσο λιγότερα προβλήματα..

λοιπον, σου προτεινω να παρεις τον 1400 16v μιας και ειναι ο τελευταιος τεχνολογικα κινητηρας, τον εχω και στο grande punto εδω και 3 χρονια και εχω κανει 50000χιλιομετρα χωρις να εχει ζητησει κατι, πραγματικα τον εχω ζορισει αρκετα και το μονο προβλημα που βλεπω ειναι με το κιβωτιο που ειναι αρκετα ευαισθητο, αλλα αν το προσεχεις λιγακι, θα σε προσεξει και αυτο.... απο καταναλωση μεσα στην πολη ειμαι στα 8 λιτρα ανα 100...οποτε δεν εχεις προβλημα...
κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο απ οτι περιμενα, εχει πολλα καλα...καλη ηχομονοση, καλη ποιοτητα κυλισης, και σκεψου επισης οτι αν σου παθει κατι σοβαρο θα βρεις και αρκετα φθηνα ανταλλακτικα ....μεταχειρισμενα βεβαια....

angelinho
18-01-10, 15:38
Καλησπερα παιδια!!! καλως σας βρηκα!!!!!!
ειμαι κατοχος fiat stilo 5d 1.4 :)

Vasilistilo
18-01-10, 16:24
Kαλως ορισες στην παρεα και καλα χιλιομετρα.

redpanther
18-01-10, 16:34
Καλως ηρθατε παιδια ολοι.

IBM-4776
18-01-10, 18:10
Γεια σας παιδια...ειμαι νέο μέλος σχετικά αν και καποιες επαφες είχα με το club πριν περιπου 3 χρόνια στον Εβρο....εγω εξακολουθώ να παραμενω βεβαια στον εβρο...ειχα εγγραφτεί παλαιότερα στη σελίδα αλλά οριστικά επανεγράφησα πριν 2 ημέρες.....μου αρέσει η προσπάθεια όλων των μελών και ελπίζω και να βοηθήσω όσο μπορώ αλλά και να με βοηθήσετε..

maximos
18-01-10, 21:40
Γεια και από έμενα παιδιά. νέος εδώ και νέος κάτοχος stilo.πριν από 3 μήνες αγόρασα το 1,4 5d του '05. όπως έχει αναφερθεί γίνετε πολύ καλή δουλεία εδώ από τα λίγα που έχω δει.Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω άλλα και να βοηθηθώ
Καλά να περνάτε και θα τα λέμε συχνά!

face
19-01-10, 10:00
Καλώς ήρθατε!!!!!!

DrChris
16-02-10, 18:32
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειπα να σασ φερω και γω το stilo mou. Το δικο μου ειναι το 3d - 1.6 - skywindow και μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορου του περασα και το cc (ειμουν και απο τουσ τυχερους που απλα κουμπωσαν το χειρηστηριο στην φυσα που κατεληγε κατω απο το τιμονο. Καλα μας χιλιομετρα :smile:

Soul_Giannis
16-02-10, 20:57
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειπα να σασ φερω και γω το stilo mou. Το δικο μου ειναι το 3d - 1.6 - skywindow και μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορου του περασα και το cc (ειμουν και απο τουσ τυχερους που απλα κουμπωσαν το χειρηστηριο στην φυσα που κατεληγε κατω απο το τιμονο. Καλα μας χιλιομετρα :smile:

Καλως ηρθες στην παρεα μας:hello::hello: και πραγματικα μπορουμε να σε χαρακτηρισουμε απο τους κ@λ@φαρδους:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:(χω ρις παρεξηγησεις)!!!

redpanther
16-02-10, 22:17
Καλως ηρθατε παιδια ολοι σας!!!
Καλα να περνατε και καλα χιλιομετρα στους νεους κατοχους stilo.
Αντε να βλεπω ν μαζευεται κοσμος ...γιατι σε κανα χρονο που θα βαλω και γω την κουλουρα.....θελω πολλαααα stilo στο γαμο!!! :rolleyes2:

Μη σας πω οτι κι εγω γαμπρος με stilo θα παω στην εκκλησια:tongue2:

ABARTH DNA
16-02-10, 22:20
καλως ηρθατε παιδια!!!

labros
17-02-10, 03:13
Καλως ηρθατε παιδια και απο εμενα!

maniolos
22-04-10, 11:06
geia sas paidia... me lene manoli k exo ena stilaki 5d 1.2 edo k ena xrono... "prospatho" na to beltioso

ioannidis
22-04-10, 11:23
Καλώς μας ήρθες Μανώλη...
Καλό βελτίωμα.
Παρακαλώ γράφε Ελληνικά!

labros
22-04-10, 12:39
καλως ηρθες φιλε!!!

Christakos12
12-06-10, 01:15
Γειά σας παιδιά! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum και είπα και γω με την σειρά μου να γίνω μέλος και να συστηθώ!!! Οδηγάω το γνωστό και αγαπημένο σε όλους Stilaki 1.6 3D το οποίο έχω στην κατοχή μου ένα χρόνο (αγορά μεταχερισμένου)!!Βλέπω οτι έχετε μια εξαιρετική παρεά και αλληλοβοήθεια όσον αφορά σημαντικά και ουσιαστικά ζητήματα όπως βλάβες κτλ κτλ.. Συνεχίστε έτσι!!!!

face
12-06-10, 10:19
Καλώς όρισες Christakos και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια...

tzagarakis
12-06-10, 16:24
wellcome christacos12!!!!!!!

vogias
12-06-10, 18:02
Καλώς όρισες και από μένα.

paidaros
13-06-10, 14:36
καλως ηρθες

Christakos12
14-06-10, 16:48
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλώς σας βρήκα..!

Stile
16-06-10, 16:09
Κάπως έτσι πριν 1.5 χρόνο είχα γνωριστεί σαν καινούριο μέλος τότε με το νέο μου τότε μπλε στύλο με οροφή (που λειτουργούσε) και το είχα αγοράσει από την Spicar και μου είχαν αλλάξει τα πάντα όλα μέσα στην εγγύηση και έτσι δεν είχα βάλει τίποτα από την δική μου τσέπη εκτός από κάνα δυο μετατροπές που τις έκανα για εμένα και μόνο.. Τότε το είχα πάρει με 62.000 χλμ και ήταν του 02/03 μοντέλο. Το πούλησα με 94.000 χλμ. στην πρώην μου καθώς ακολούθησα το γνωστό άσμα που λέει, πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου, πάρε να οδηγείς και το αυτοκίνητο μου.. Όταν πια κατάλαβα τη Μ%#$@# έκανα, αποφάσισα να επανορθώσω με κάτι πολύ πιο καινούριο και πιο καλό από το προηγούμενο.. Έτσι αγόρασα πριν δυο εβδομάδες ένα Στύλο του 09/02!!! (Καινούριο δεν είναι μα ο ιδιοκτήτης του μου έδωσε 8 σφουγγάρια καθαρίσματος για όλα τα σημεία του αυτοκινήτου!!! Έτσι για να καταλάβετε περίπου σε τι κατάσταση είναι το αμάξι) , πρώτο χέρι φυλασσόμενο σε γκαράζ σε πολύ καλή τιμή και άριστη κατάσταση χωρίς οροφές και πολλά φρου φρού.. Ένα αμάξι εργασίας όπως το ονόμασα :) Να με λοιπόν και πάλι πίσω με νέο αμάξι και 50000χλμ. Θαλασσή.. Καλές μας διαδρομές και εδώ είμαστε να τα λέμε και πάλι :)

Υ.Γ.
Μπλε Fiat Stilo skywindow 1.2 Dynamic R.I.P. παρέα με την πρώην..
http://www.youtube.com/watch?v=Z8QKbKVN8B0

angelinho
16-06-10, 17:19
στιλε βαλε το καινουργιο στιλακι στην υπογραφη σου να το δουμε..... και αυτο που πηρες τωρα εχει την δικη του γλυκα..... το οτι γυρισες σε στιλο παλι σημαινει πολλα!!!!! ;)

MaGeLaNoS
16-06-10, 22:45
Καλως τον κ παλι..

labros
17-06-10, 08:50
Βρε βρε βρε...Ξανα καλως τον!!!

ioannidis
17-06-10, 09:02
Καλορίζικο Γιάννη. Σου το είχα πει!
Το ΣΚ αυτό που θα βρίσκεσαι;

Stile
17-06-10, 09:50
Καλός σας βρήκα ξανά αδέρφια :) Λάμπρε!!! Τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη, είπα να πάρω αμάξι.. 10€ = 6.7 Lit. Στο γνωστό μέρος Μιχάλη.. Αν είσαι κάτω θα τα πούμε σίγουρα.. Νικόλα, άμα σε πιάσω εσένααααα!!! <3

ikaros80
17-06-10, 11:25
welcome back Γιαννη.

ioannidis
17-06-10, 13:37
Καλός σας βρήκα ξανά αδέρφια :) Λάμπρε!!! Τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη, είπα να πάρω αμάξι.. 10 = 6.7 Lit. Στο γνωστό μέρος Μιχάλη.. Αν είσαι κάτω θα τα πούμε σίγουρα.. Νικόλα, άμα σε πιάσω εσένααααα!!! <3

Έρχομαι Παρασκευή αλλά την κάνω Κυριακή... ένα γάμο έχω.

...ABARTH!!!
28-07-10, 23:51
Καλησπέρα!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:...FIAT Stilo ABARTH 2.4cc 20v 205(+-5)ps!!!
Το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα(Θεσσαλονίκη),παρακαλώ.

ioannidis
29-07-10, 00:06
Καλωσόρισες...
Αλήθεια, τα 205 (+/- 5) πως προέκυψαν;;;

Soul_Giannis
29-07-10, 03:23
Καλησπέρα!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:...FIAT Stilo ABARTH 2.4cc 20v 205(+-5)ps!!!
Το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα(Θεσσαλονίκη),παρακαλώ.

Καλως ηρθες!Ειναι Original abarth Η μετατροπη?Τα 205 πως τα βρηκες?Για πες μας πληροφοριες!!!

PARHS
29-07-10, 22:24
καλως ηρθες και απο μενα...μπραβο για το αμαξι σου...με το καλο να σε γνωρισουμε και απο κοντα!!!!!!!!!

labros
31-07-10, 13:27
καλως ηρθες abarh !!!

alexcorfu
09-11-10, 22:10
καλησπέρα σε όλους είμαι ο αλέξης από κέρκυρα (μενο μόνιμα πειραιά ) εδ κ 6 μήνες είμαι κάτοχος ενός stilo 1.4 06' . είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το ρουλεμανάκι του σασμάν που ακούγετε μια στάλα δεν έχω άλλο θέμα. το κλαμπ stilo ήδη με έχει βοηθηση σε πολλά ..

ioannidis
09-11-10, 22:12
Καλωσόρισες Αλέξη!
Καλά km να χεις...
:D

...ABARTH!!!
10-11-10, 00:14
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Καλώς ήρθες και από εμένα κ. alexcorfu!!!

paidaros
10-11-10, 13:02
καλως ηρθες

labros
12-11-10, 20:09
καλως ηρθες φιλε!!!

angelinho
12-11-10, 20:13
Καλως ηρθες φιλε μου!!!

odin47
19-11-10, 17:08
Γεια σας και απο εμενα με λενε Γιαννη απο Τριπολη και εχω ενα STILO 1.4 εδω και 2 μηνες. Ολα μαμα ειναι εκτος απο το χρωματακι του που το εκανα ματ. Αυτα απο εμενα καλως σας βρηκα λοιπον.

ammoulianiotis
19-11-10, 18:39
Καλως τον Τριπολιτσιωτη μας! Το εκανες ματ ε; Να και κατι που δε βλεπεις καθε μερα!
Καλως ηρθες στην παρεα του StiloClub!

...ABARTH!!!
19-11-10, 19:59
Καλώς ήρθες και από εμένα.Πληροφοριακά να πω ότι το StiloClub μας είναι πρώτο!!!
Ρώτα άφοβα ότι θες,αντέχουμε και στα δύσκολα :).
Το αμάξι ξαναβάφτηκε ή με κάποιον άλλο τρόπο έγινε ματ;;;

angelinho
19-11-10, 21:11
καλως ηρθες... το ματ τα σπαει στο στιλο μας!!! θεμα με την αδεια ή το κτεο δεν υπαρχει ομως?

ioannidis
19-11-10, 21:44
Γεια σας και απο εμενα με λενε Γιαννη απο Τριπολη και εχω ενα STILO 1.4 εδω και 2 μηνες. Ολα μαμα ειναι εκτος απο το χρωματακι του που το εκανα ματ. Αυτα απο εμενα καλως σας βρηκα λοιπον.

Καλωσόρισες! Αν και ταλαιπωρήθηκες!
Επιβάλονται φωτογραφίες!
Τώρα!!!!
Είμαι πολύ περίεργος να το δω πως είναι ματ!

ioannidis
19-11-10, 21:47
Και αν χρειαστείς οδηγό για υποβολή εικόνων:

http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?4535-Οδηγός-για-υποβολή-μηνυμάτων-με-φωτογραφίες&highlight=%F6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%E9%FE%ED

PARHS
19-11-10, 22:47
καλως ηρθες και απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΤ????
να και κατι που δεν βλεπεις καθε μερα!!!!!

odin47
20-11-10, 00:10
Ευχαριστω για την υποδοχη! Λοιπον το εβαψα απο την αρχη μαυρο ηταν με τον ιδιο κωδικο μονο το βερνικι αλλαζε. Κτεο το περασα μετα δεν ειχα καποιο προβλημα. Φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα! και παλι ευχαριστω για την υποδοχη!

MiKe_KaVaLa
20-11-10, 03:27
MAAAAAT????? :OOOOO!!!!!

Πολυ γουσταρω.. αντε περιμενουμε φωτο φιλε! Και παλι καλως ηλθες κι απο μενα!

odin47
20-11-10, 10:23
http://s1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/Οκ τα καταφερα εβαλα μερικες. Για τσεκαρετε και http://s1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/πειτε μου την γνωμη σας!http://s1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/
Ξεχασα να πω οτι και στο εσωτερικο βγηκε ο ουρανος και επεσε μαυρη επενδυση οπως επισης και η επενδυση κολωνας γενικα απο την μεση και πανω εγινε μαυρο.http://s1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/

ioannidis
20-11-10, 12:59
http://i1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/IMG_4059P.jpg
http://i1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/1476P.jpg
http://i1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/1449P.jpg
http://i1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/1427P.jpg

Καλό είναι να βάζεις τα Links των φωτογραφιών και όχι του album...

Κουκλί παρεπιπτόντως! Εύγε!

ioannidis
20-11-10, 13:22
Κάνε copy paste το direct link που είναι κάτω από την φωτό που σε ενδιαφέρει (στο photobucket)

odin47
20-11-10, 13:28
http://i1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/IMG_4141.jpg
http://i1132.photobucket.com/albums/m575/odin47/IMG_4143.jpg
Οκ ευχαριστω

vogias
20-11-10, 13:52
Καλώς ήρθες! Απλά υπέροχο το αμάξι!

mitsos
20-11-10, 14:48
Το σήμα πίσω δεν επρεπε να βγει πριν τη βαφή?

Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι με τις ζάντες, τα φανάρια ή έστω την εξάτμιση?

odin47
20-11-10, 16:35
Μα φυσικα και ειχε βγει απλα επειδη ηταν ταλαιπωρημενα τους εριξα ενα βαψιματακι μεχρι να ερθουν τα καινουργια. Να σου πω την αληθεια δεν εχω σκεφτει να του κανω κατι προς το παρον.

paidaros
20-11-10, 22:12
καλως ηρθες,προτοτυπο το χρωμα σου

alexcorfu
20-11-10, 22:16
διαφορετικό θα έλεγα.!! όχι κακό.

jason
20-11-10, 23:23
Καλωσήλθες φίλε , πρωτότυπο το Stilo σου , καλές και ασφαλείς διαδρομές να έχεις .

Jason

MiKe_KaVaLa
21-11-10, 14:32
Καλο δεν θα ηταν να γνωριστουμε και στο Facebook με οσα παιδια εχουν ? Λεω εγω τωρα... Μερικους εχω εγω!
Δεν βρηκα καποιο αναλογο θεμα στο Forum... Sorry for the off-topic!

Το Club μας παντος το εχασα απο το Facebook..τι εγινε?

odin47: Το χρωματακι σου απλα δεν υπαρχει!! Τελειο λεμε!! με ζαντουλα κανε κατι και θα ειναι αστερι! Το εσωτερικο μου αρεσε παντος φοβερα.Αν και θα ηθελα λεπτομεριες.. τι αλλαξες,τιμες,που και τα λοιπα...

angelinho
21-11-10, 17:40
οποιος θελει ας με κανει add στο fb.. angelos patsis...

ioannidis
21-11-10, 22:10
Το Club μας παντος το εχασα απο το Facebook..τι εγινε?

Εκεί που ήταν πάντα είναι...
http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=26803784781

maragoudis
22-11-10, 21:39
Γεια σας παιδιά!
Το όνομα μου είναι γιάννης και είμαι από Χανιά. Είμαι φοιτητής στο ηράκλειο και το περασμένο φλεβάρη απέκτησα ένα stilo 1.6 active με skywindow. Από την πρώτη μέρα σχεδόν που πήρα το αμάξι έψαξα για κάποιο forum στο internet καθώς ήμουν σίγουρος ότι ένα αμάξι με τέτοιο στυλ δεν γινόταν να μην έχει φανατικούς οπαδούς. Φυσικά δεν ζορίστηκα να πέσω πάνω στο stiloclub αλλα ζορίστηκα να γίνω μέλος λόγο ενός προβλήματος στο site απ ότι φαίνεται. Ευτυχώς οι Admins τελικά μου το έλυσαν και τους ευχαριστώ γι αυτό και ενώπιον σας. Από το stilo είμαι γενικά ευχαριστημένος ως τώρα και ερωτευμένος ακόμα μαζί του παρ ότι έχω ήδη αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα του όπως πχ θάνατος σασμάν(αυτό έτσουξε), ένας σωλήνας του νερού του ψυγείου που τρύπησε από ηλεκτρόλυση και άλλα..
Χαίρομαι πολύ λοιπόν που θα μπορώ πλέον να συμμετέχω στο παρεάκι σας! Τα λέμε!

ioannidis
22-11-10, 22:32
Καλωσόρισες φίλε!
Περιμένουμε φωτό...

PARHS
23-11-10, 11:53
καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!!!

εχουμε πολυ καλους αdmin:clapping::clapping:!!!!μονο που δεν τους βλεπουμε τελευταια

maragoudis
23-11-10, 19:04
Θα μπούνε και φωτογραφίες απλά περιμένω να λουφάρω μηχανή από φίλο μου γιατί η δίκια μου απεβίωσε.

paidaros
23-11-10, 22:04
καλως ηρθες

maragoudis
27-11-10, 19:42
Τελικά φωτογραφική δεν βρήκα αλλά κάτι έκανα και με το κινητό! και ειδου το stilo μου.

με το βαρελάκι της simota
http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/stilo%20simota.png

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009.jpg

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28012%29.jpg

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28011%29.jpg

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28007%29.jpg
κινέζικο μπιχλιμπίδι bluetooth mp3/mp4 FM transmitter! Βολικό...
http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28006%29.jpg
Να και το μασκάκι με τη σίτα από το DIY
http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28004%29.jpg

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28003%29.jpg

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28002%29.jpg

http://dl.dropbox.com/u/12050340/fiat%20stilo/01012009%28001%29.jpg

εεε μπήκαν και πινακίδες αλλά δεν πειράζει! δε νομίζω οτι εχουμε προηγούμενα με κανένα για να φοβάμαι.
:P

...ABARTH!!!
27-11-10, 21:37
Καλώς ήρθες και από εμένα φίλε(αν μου επιτρέπεις) Γιάννη!
Μέχρι τώρα νομίζω μόνο εγώ ήμουν ο φοιτητής :).

jason
27-11-10, 22:04
Ωραίο το Stilo σου φίλε Maragoudis και ......άπλυτο στο χώρο τού κινητήρα !!! και αν θέλεις να το χαίρεσαι γιά πολλά - πολλά χιλιόμετρα ακόμα , μή κάνεις το λάθος και ....πλύνεις τόν συγκεκριμένο χώρο , γιατί μετά δέν θα προλαβαίνεις να μαζεύεις προβλήματα!!. Καθάρισε τον όπως μπορείς με το χέρι καί ΠΟΤΕ νερό η ατμό γιατί θα τρελαθούνε τα ηλεκτρονικά σου !!

Φιλικά ,
Jason

...ABARTH!!!
27-11-10, 22:49
Τρεις με τέσσερις φορές έχει πλυθεί η μηχανή του ABARTH και ουδέν πρόβλημα!

maragoudis
27-11-10, 22:54
Ευχαριστώ παιδιά και για τα καλωσορίσματα και τα καλά λόγια αλλα και τις συμβουλές σας!
Kαλώς σας βρήκα λοιπόν! Φυσικά και επιτρέπεται τα έχουμε μια οικειότητα συνάδελφε ...ABARTH!!! μιας και μια παρέα είμαστε εδώ μέσα από ότι βλέπω και είναι πολύ καλο αυτό! Η μονη μας διαφορα είναι περίπου 800 k.εκ απ όσο φαίνεται..!
:D

jason
27-11-10, 23:58
Τρεις με τέσσερις φορές έχει πλυθεί η μηχανή του ABARTH και ουδέν πρόβλημα!............

.......ακόμα!!!.

MiKe_KaVaLa
28-11-10, 03:05
Μέχρι τώρα νομίζω μόνο εγώ ήμουν ο φοιτητής :).

Κι όμως όχι, ακολουθούμαι κι εμείς! :)

Kαλός ήλθες Γιάννη με το όμορφο το Stilo!

maragoudis
28-11-10, 05:14
Να είστε καλά παιδιά όλοι!
Σιγά, σιγά ελπίζω να το σουλουπώσω σε ότι ατέλειες έχει αν μου φέρει και ο θεούλης κανένα καρότσι παράδες(=λεφτά)!
Επομενη φάση βάψιμο ζαντών γιατί για αλλαγή δε με παίρνει και είναι αρκετά γρατζουνισμένες εδώ που τα λέμε από τον τύπο που το αγόρασα.Με το φανοποιό μου έχω συνεννοηθεί. Μου έχει πει και καλή τιμούλα αλλα ακόμα δεν είμαι σίγουρος για το χρώμα. Στην αρχή έλεγα για κανένα σκούρο, μολυβί η κάτι τέτοιο, μετά μου έκατσε και κάτι πιο ανοιχτό από το τωρινό μπας και κάνει ωραία αντίθεση. Για πείτε καμια γνώμη αν και βγαίνω λίγο offtopic...

...ABARTH!!!
28-11-10, 20:26
Λοιπόν φίλε Γιάννη για να πάρεις μία γεύση για τις ζάντες δες εδώ http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?6532-...-%E7-ABARTH%DC%F1%E1-quot-%EC%EF%F5-quot-!!!

...ABARTH!!!
28-11-10, 20:31
.......ακόμα!!!.

Μπα δεν νομίζω!άμα ήταν κάτι θα το είχε βγάλει μέχρι τώρα.

jason
28-11-10, 21:11
Μπα δεν νομίζω!άμα ήταν κάτι θα το είχε βγάλει μέχρι τώρα.

Μπορεί να είναι και έτσι . Πάντως προσοχή γιατί τα Stilo μας δεν φημίζονται για τήν αντοχή τους στό νερό μέσα στο χώρο τής μηχανής . Ίσως το Abarth η μαμά Fiat να το είχε προσέξει περισσότερο σε αυτό το θέμα .

Χαιρετώ ,
Jason

MiKe_KaVaLa
28-11-10, 22:18
Μπορεί να είναι και έτσι . Πάντως προσοχή γιατί τα Stilo μας δεν φημίζονται για τήν αντοχή τους στό νερό μέσα στο χώρο τής μηχανής .

Προσοχή και στα Grande Punto... 2 φορές αλλαγή ασφαλιοθήκων και αλλαγή πλεξούδας με φίσες εώς μέσα στο ταμπλό! Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά Abarthara! :hmm:

renold
13-01-11, 01:22
Καλησπέρα από Φρανκφούρτη!

Για να αποφασίσω για την αγορά ενός Στίλο, διάβασα αρκετά σε διάφορα φόρουμ. Τούτο εδώ όμως μου άρεσε περισσότερο :Ρ

Καλώς σας βρήκα! Και ελπίζω να έχω ευχάριστα θέματα να μοιράζομαι μαζί σας σχετικά με το αμάξι.

Αύριο πληρώνω και πέρνω το Στίλο.

...ABARTH!!!
13-01-11, 01:31
Καλησπέρα και καλή χρονιά από Θεσσαλονίκη, κ.renold!
Καλωσορίσατε στο club, καλορίζικο το Stilo και με ασφαλή χιλιόμετρα για την συνέχεια.

Σταμάτης.

ioannidis
13-01-11, 10:57
Καλοσόρισες και καλοτάξιδο το αμάξι σου!

paidaros
13-01-11, 14:10
καλως ηρθες στην παρεα μας απο το εξωτερικο

panos-13-
27-01-11, 16:44
Γεια σας παιδια!!!Καινουριος και εγω στην παρεα,σας διαβαζω καιρο απλα τωρα ειπα να γινω και μελος για να μπορω να πω και εγω την αποψη μου.Ειμαι κατοχος fiat stilo 1.2 5θυρο χρωματος μπλε και ειμαι στην πατρα.Καλως σας βρηκα...

ioannidis
27-01-11, 16:52
Καλωσόρισες φίλε!

...ABARTH!!!
27-01-11, 19:35
Καλώς όρισες στην παρέα του Stilo Club!!!

Vasilistilo
27-01-11, 20:33
Καλως των και ας αργησες καλα χιλιομετρα

PARHS
27-01-11, 20:39
καλως ηρ8ες και απο εμενα!!!!!!!!!!!

labros
28-01-11, 14:19
καλως ηρθες φιλε!!!!!

teo
04-02-11, 09:51
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του stilo forum!! Μόλις απέκτησα κι εγώ ένα Stilaki 1.2 3d του 2004 και είπα let's join the club! :happy2:

Διαβάζω 3-4 μέρες και ήδη μου λύθηκαν πολλές απορίες!!
Καλώς σας βρήκα!!

Θοδωρής

...ABARTH!!!
04-02-11, 11:37
Καλωσόρισες στην επιστημονική :hmmm: αυτοκινητιστική λέσχη του Stilo!!! :yeah:
Καλορίζικο το Stilo και καλά χιλιόμετρα!

Soul_Giannis
04-02-11, 14:39
Welcome!!!

stilo221.6
04-02-11, 18:05
Καλωσορισες φιλαρακο........Εδω λυνονται ολες οι αποριες ειναι γαματο....
STILO-POWER!!!!!!!

teo
04-02-11, 20:13
Καλως σας βρηκα παιδια!! Το καλυτερο κομματι αυτου του φορουμ, αν και νεος εδω, καταλαβα πως ειναι το κλιμα! Με το καλο να γνωριστουμε κ μακρια απο μας τα προβληματα! (Οσο γινεται! Χεχε)

xristaras
24-02-11, 01:40
Γεια σε ολους παιδια!!
Ειμαι και εγω νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω λιγα πραγματα για το Stilo.
Την σημερον ημερα πιστευετε οτι αξιζει να αγορασω ενα Stilo (μεταχειρισμενο) ?
Απο αρκετους που ρωτησα δεν μου ειπαν καλα λογια για την Fiat , γι αυτο ρωταω γιατι οσο
και αν εψαξα για καποιο οχημα δεν μπορω να ξεκολλησω απο το Stilo !

Καλως σας βρηκα λοιπον !

Stilatos
24-02-11, 01:44
κοιτα τα συνηθισμενα προβληματα στα stilo ειναι τα καλωδια κατω απο το καθισμα που δεν κανουνε επαφη καλη καμια φορα και βαραει airbag warning, απο εκει και περα μετα τα πισω σινεμπλοκ θα χρειαστουνε αλλαγη που ειναι λιγο παλουκι αμα δεν το εχουνε αλλαξει ηδη . Κατα τα αλλα σοβαρο προβλημα με μοτερ δεν εχει προκυψει. Εγω πιστευω αν πας να παρεις να πας να παρεις το 1.4 μοτερ το καινουργιο η αμα θες και το 1.8 για πιο πολλη δυναμη.

xristaras
24-02-11, 01:59
Σε ευχαριστω φιλε Stilatos για την απαντηση.
Ειμαι 20 ετων και δεν ξερω πολλα για τα αυτοκινητα γι αυτο και ρωτησα.!
Η διαφορα του Abarth με το απλο ειναι τα κυβικα τους ?

...ABARTH!!!
24-02-11, 03:13
Xristara καλωσόρισες!!!
Νομίζω θα είναι καλή επιλογή το stilo...όσο για το ABARTH...είναι άλλο πράγμα(η μικρή μου εμπειρία αυτό λέει)!!!
Πάντως ό,τι και να πάρεις,εύχομαι καλοτάξιδο να είναι!

Stilatos
24-02-11, 13:47
σιγουρα το abarth ειναι η καλυτερη λυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο το παλικαρι μπορει να πληρωσει το σημα σε τοσα κυβικα και λογω ετων, και την βενζινη που συνεπαγεται. Συν και τα ανταλακτικα που ειναι πιο ακριβα.

xristaras
26-02-11, 02:24
Οντως η βενζινη και τα υπολοιπα θα ειναι δυσκολα..

Μπορειτε να μου πειτε ποιες εκδοσεις Στιλο υπαρχουν ?
(και χρονολογιες αν ειναι ευκολο)
Για παραδειγμα στις παρακατω εικονες οπου αλλαζει το ταμπλο.

Πρωτη:
http://img.infocoches.com/img/fiat/2004-Stilo_M.Y._1.9_Multijet_5door/fiat_2004-Stilo_M.Y._1.9_Multijet_5door-029_2.jpg

Δευτερη:
http://www.italiaspeed.com/2009/cars/fiat/03/stilo_blackmotion/gallery/116.jpg

Stilatos
26-02-11, 09:30
αν δεν κανω λαθος βγηκε το 2001 πρωτα και το 2004 βγηκε facelift. Βγηκανε αρχικα με 1.2 6 ταχυτο, 1.6, 1,8 , 1.7 πετρελαιο και 2.4 abarth αυτοματο, Μετα κατα το 2003-4 νομιζω βγηκε το 1.4 και εβγαλε μια πιο φτηνη εκδοση του abarth με λιγοτερα πραγματα αλλα και σε χειροκινητο σασμαν. Βγηκανε active με βασικα αξεσουαρ και dynamic με πιο πλουσια αξεσουαρ. Επισης στο εξωτερικο ειχε βγει μια εκδοση abarth με αλλα παρελκομενα το Schumacher και Schumacher GP με αναρτησεις και εξατμιση μελετημενη απο PRODRIVE.

xristaras
26-02-11, 13:36
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Stilatos!

ioannidis
26-02-11, 14:26
Και η δεύτερη εικόνα που έχεις (η μόνη που φαίνεται νομίζω) είναι από το Βραζιλιάνικο Stilo που βγαίνει 5πορτο Dual Logic και με ένα σκασμό άλλα καλούδια...

xristaras
26-02-11, 15:34
Οκ την ξαναεβαλα την πρωτη.
Στην περιπτωση που δεν ξαναφαινετε , στην πρωτη εχει την οθονη με το gps στο ταμπλο.
Αυτα με το gps και αυτα χωρις εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ?
(συγνωμη αν ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου απλα δεν γνωριζω πολλα για το Στιλο..)

Vasilistilo
26-02-11, 16:02
δεν εχει σημασια τι stilo θα παρεις αυτο εχει να κανει με το bugztet που μπορεις να διαθεσεις το σημαντικο ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις οπως και να χει και μπορεσεις να βρεθεις σε καποια εκδρομη της λεσχης απλα δεν θα ξεκολας τωρα οσο για λοιπες ερωτησεις τεχνικες η μη μεσα στο forum θα βρεις τα παντα καλωσορισες

ioannidis
27-02-11, 16:20
Οκ την ξαναεβαλα την πρωτη.
Στην περιπτωση που δεν ξαναφαινετε , στην πρωτη εχει την οθονη με το gps στο ταμπλο.
Αυτα με το gps και αυτα χωρις εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ?
(συγνωμη αν ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου απλα δεν γνωριζω πολλα για το Στιλο..)

Αυτά με το GPS NAV+ συγκεκριμένα, έχουν πακέτο και 6 επιπλέον κουμπιά στο τιμόνι. Έχουν τηλέφωνο και GPS. Συνήθως τα συναντάμε στα Abarth όπου έχουν και Abarth όργανα. Στην πρώτη σου φωτό τα όργανα είναι απλά αλλά έχε Nav+. Νομίζω λόγω της διχρωμίας στο σαλόνι, μιλάμε για το station. Προχωρημένη έκδοση φυσικά.

Karateka
09-04-11, 12:49
Τσακαλάκια τι μου κάνετε? Καιρό έχουμε να τα πούμε...

Βλέπω πολλά θηριάκια στα χέρια σας ακόμα...έτσι μπράβο!

Soul_Giannis
09-04-11, 14:10
Που εισαι ρε John Τι κανεις ρε?
Πως και απο την γειτονια μας?
Το Τρικυκλο τι λεει?

Nikos
09-04-11, 20:53
Ρε το Γιάννη... Και είχα την κουβέντα σου προχθές! :) Facebook δεν μπαίνεις ποτέ?? Ή απλά δεν θέλεις να μας κάνεις φίλους??? :)

Karateka
10-04-11, 08:21
Που εισαι ρε John Τι κανεις ρε?
Πως και απο την γειτονια μας?
Το Τρικυκλο τι λεει?
Είπα να επισκεφτώ τα παλιά λημέρια να δω τι κάνετε...έχω σωθεί με το 3kyklo...και στο forum 171 μέλη με τα 62 ενεργά (άνω των 10 post). Εσείς τι λέει, το Στελίνι καλά?

Ρε το Γιάννη... Και είχα την κουβέντα σου προχθές! :) Facebook δεν μπαίνεις ποτέ?? Ή απλά δεν θέλεις να μας κάνεις φίλους??? :)
Το πρώτο φίλε, δεν το πολυγουστάρω. Να κανονίσουμε με Κάλφα κανένα ουζάκι.

Soul_Giannis
10-04-11, 11:30
Καλα ειναι η Στελλα φιλε!
Καλφας?Τι κανει αυτος ρε?Να του δοσεις χαιρετισματα!!!!

Nikos
10-04-11, 13:15
Να κανονίσουμε με Κάλφα κανένα ουζάκι.
Πρέπει! Τώρα που ανοίγει και ο καιρός, να πάμε σε καμιά παραλία για τσίπουρα... ;)

Καλφας?Τι κανει αυτος ρε?

Αν διάβαζε το φόρουμ, θα σου απαντούσε "Ανοίγω μπούτια!!"... :) :)

xristaras
18-04-11, 22:59
Μαγκες μια ερωτησουλα..
Σε Στιλο 1.4~1.8 μπορει το τοποθετηθει το Navi κανονικοτατα ;

ioannidis
18-04-11, 23:09
Μαγκες μια ερωτησουλα..
Σε Στιλο 1.4~1.8 μπορει το τοποθετηθει το Navi κανονικοτατα ;

Αν έχεις όλα τα παρελκόμενα φυσικά.
Και όταν λέω παρελκόμενα εννοώ κεραία, μικρόφωνο. Αυτά είναι τα απαραίτητα.
Αν έχεις και τιμόνι με τα επιπλέον κουμπιά και το καντράν, ακόμα καλύτερα... :)

xristaras
19-04-11, 01:36
Αν έχεις όλα τα παρελκόμενα φυσικά.
Και όταν λέω παρελκόμενα εννοώ κεραία, μικρόφωνο. Αυτά είναι τα απαραίτητα.
Αν έχεις και τιμόνι με τα επιπλέον κουμπιά και το καντράν, ακόμα καλύτερα... :)

Ευχαριστω ioannidis για την απαντηση!
Ηθελα να ρωτησω και σχετικα με το κατραν επισης, το κατραν οπου γινετε ο ελεγχος
του αυτοκινητου (αν δεν κανω λαθος) οταν αναβεις το αυτοκινητο, μονο στα abarth υπαρχει απο 'μαμα', η υπαρχει και σε καποια αλλη εκδοση ; :ermm:

ioannidis
19-04-11, 09:30
Τα καντράν όλα έχουν μια οθόνη (ανάμεσα στο στροφόμετρο και στο ταχόμετρο). Όλα κατά την εκκίνηση κάνουν ένα cheking του αυτοκινήτου.
Τα απλά κατνράν έχουν την LCD μονόχρομη οθόνη 3 γραμμών.
Τα abarth έχουν μία έκδοση με απλό LCD και άσπρα όργανα και μία με έγχρωμη και μεγαλύτερη οθόνη και άσπρα όργανα.
Εσύ για ποιον έλεγχο λες;

xristaras
19-04-11, 13:06
Τα καντράν όλα έχουν μια οθόνη (ανάμεσα στο στροφόμετρο και στο ταχόμετρο). Όλα κατά την εκκίνηση κάνουν ένα cheking του αυτοκινήτου.
Τα απλά κατνράν έχουν την LCD μονόχρομη οθόνη 3 γραμμών.
Τα abarth έχουν μία έκδοση με απλό LCD και άσπρα όργανα και μία με έγχρωμη και μεγαλύτερη οθόνη και άσπρα όργανα.
Εσύ για ποιον έλεγχο λες;

Δες λιγο στο παρακατω βιντεο για πιο κατραν ακριβως εννοω φιλε ioannidi (του abarth εκδοση ειναι συμφωνα με την απαντηση σου) :
http://www.youtube.com/watch?v=NFyJpkDOf1A&feature=related

Μονο στα abarth βγαινει το κατραν του βιντεο ;

ioannidis
19-04-11, 14:27
Στον στάνταρ εξοπλισμό του. Ναι.
Εκτός από τα τελευταία που τους βάλανε απλό καντράν και radio/cd.

teo
19-04-11, 14:45
Το συγκεκριμενο καντραν αν το βαλουμε σε απλο stilo θα παιζει;;

christos
19-04-11, 14:56
Καλησπέρα.
Όχι ακριβώς νέο μέλος
είχα το stilo μέχρι πριν 3 χρόνια και παρακολουθούσα το club.......

Μπήκα μετά από τόσο καιρό σαν κάτι να με έσπρωχνε!!!

ioannidis
19-04-11, 14:59

Ναι. Βέβαια πίεση λαδιού και θερμοκρασία λαδιού δεν θα βλέπεις γιατί θα σου λείπουν οι αισθητήρες. Κατά τα άλλα θα σου παίζει καλά.

ioannidis
19-04-11, 15:02
Καλησπέρα.
Όχι ακριβώς νέο μέλος
είχα το stilo μέχρι πριν 3 χρόνια και παρακολουθούσα το club.......

Μπήκα μετά από τόσο καιρό σαν κάτι να με έσπρωχνε!!!

Καλώς τον και πάλι τότε... :)

xristaras
19-04-11, 16:51

Ελπιζω ναι, γιατι εγω σκευτομαι να αγορασω καποιο stilo και να βαλω το κατραν αυτο και το navi,
γι αυτο και ρωτησα.. :)

teo
20-04-11, 00:47
Το θέμα είναι πόσο θα κάνει το καντράν του Abarth... Δεν βρίσκω τίποτα και στο ebay...

MiKe_KaVaLa
20-04-11, 01:13
Το θέμα είναι πόσο θα κάνει το καντράν του Abarth... Δεν βρίσκω τίποτα και στο ebay...

Στα 100 Ευρώ... ------> http://www.car.gr/parts/view/1384059/

http://i3.photos.scar.gr/1384/1384059_1_b.jpg

xristaras
20-04-11, 01:19
Αυτο σκοπευα να σου δειξω αλλα με προλαβε ο MiKe KaVaLa..
Αμα ειχα το στιλο θα το στιμπουσα..! Αρε ποσο ζηλευω..!!
Ελπιζω να ερθει συντομα η μερα που θα το αποκτησω :)

teo
20-04-11, 10:37
Τσιμπήθηκε ήδη! Πόσα ευχαριστώ να σας πω βρε παιδιά... Εκεί που δεν το περίμενα! Χεχε!
Είσαι θεός Mike! :jump1:

jason
20-04-11, 14:13
Τσιμπήθηκε ήδη! Πόσα ευχαριστώ να σας πω βρε παιδιά... Εκεί που δεν το περίμενα! Χεχε!
Είσαι θεός Mike! :jump1:

Φίλε , αν δεν το πρόσεξες , αυτό δείχνει μίλια και όχι χιλιόμετρα ( τα δείχνει πολύ αμυδρά ) . Δεν θα σου είνα και ιδιαίτερα χρήσιμο αν οδηγείς σε χώρες τής Ευρώπης.! Εκτός και αν μπορείςνα το μετατρέψεις.

Jason

s6_sot
20-04-11, 20:03
Εχει και χιλιομετρα...

jason
20-04-11, 20:26
Εχει και χιλιομετρα...

Το έγραψα σε παρένθεση , ότι τα δείχνει πολύ αμυδρά . Διόλου λειτουργικό . Αποψή μου πάντα .

angelinho
20-04-11, 20:31
FAAAAAAAAAAAIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agelos
20-04-11, 21:20
γεια σας παιδια
με λενε ευαγγελο και μενω αθηνα

πριν λιγες μερες αγορασα ενα Stilo μεταχειρησμενο 1.4 100.000χλμ 3πορτο του 2005
μαρεσει η αισθηση οδηγησης και θεωρω σαν ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα.

αυτο που δε μαρεσε ειναι οτι μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι γερο αμαξι και οτι θα παθενει βλαβες.

λιγο το λαδι που καει
λιγο που το δοχειο νερου του ψυγειο κανει φφσσσσσ
λιγο ενας θορυβος που ακουω κοντα στην ασφαλειοθηκη

χτες το πηρα απο το συνεργειο που το κανα ενα σερβις
που ειπε ο μαστορας γιαυτα ''εε φιατ ειναι τι περιμενεις''

οπως και ναχει
εχω καποιες αποριες
1)περασα το καλλωδιο για το cc που ο Arf παρουσιασε εδω αλλα δεν τα καταφερα με τις συνδεσεις,ξερεις κανεις καποιον στην αθηνα να μου το βαλει??
2)τα λαμπακια στο ac τα 3 που εχει κατω,αναβουν φως ομως τα στρογκιλα για να ρυθμισεις θερμοκρασια κτλ δεν εχουν φωτισμο,καμμια ιδεα?
3)σε καθε μικρη λακουβα με μικρη ταχυτιτα νιωθω να κοπανανε οι τροχοι και ακουγεται το ντουκ,διαβασα κατι για φωλιες ,ιμιαξονια???

τελικα για να παιζουμε μπ3 πρεπει να αλλαξουμε ολο το ηχοσυστημα ε?

παιδια να πω και ενα μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν το stilo club που με βοηθησε πολυ διαβαζοντασ τις συζητησεις να μαθω για το αμαξι μου...

λιγο που

angelinho
21-04-11, 02:01
γεια σου ευαγγελε... εμεις μιλησαμε στο τηλεφωνο νομιζω...

καταρχην πριν παρω στιλο το ελεγα και εγω αυτο οχι μονο για την φιατ αλλα γενικα για τα ιταλικα αμαξια... ειμαι πλεον της αποψης οτι αν του κανεις καλη και σωστη χρηση το αμαξι δεν θα σου βγαλει προβλημα απο μονο του... βεβαια υπαρχει παντα και ο παραγοντας "γκαντεμια" οπως απο μαμα να ειναι προβληματικο...

γερο αμαξι ειναι και με το παραπανω ειναι η δικη μου αποψη... λαδ καιει αμα το φτανεις σε ψηλες στροφες και πηγαινεις συνεχεια γκαζατος...τωρα τα περι ψυγειου, ασφαλειοθηκης και οι ηχοι στους τροχους δεν ξερω τι ειναι αυτα... θα σου ελεγα παντως να πας σε ενα δευτερο μαστορα να στο κοιταξει γιατι οπως το λες ο μαστορας σου μαλλον δεν εκανε καλη δουλεια... ειναι τωρα δικαιολογια αυτη?? να τον ρωτας γιατι ακουγεται αυτος ο θορυβος μετα απο σερβις και να σου λεει "φιατ ειναι τι περιμενεις??" ντροπη... τεσπα
Lοιπον:
1) Για το cc μιλησαμε, τα παιδια θα σου πουν για την συνδεσμολογια.. πηγαινε και γραψε τι προβλημα αντιμετωπιζεις στο "θεμα" του cc....
2)Δεν θυμαμαι αν εχει λαμπακια εκει...
Για mp3 αρκει να βαλεις πηγη 2 din.... ψαξε το αναλογο "θεμα"...

ελπιζω να σε βοηθησα....

mitsos
21-04-11, 02:14
Μια φθηνη λύση για να παιζεις mp3 ειναι με ενα FM-transmitter που θα συνδεσεις με mini-jack στο mp3 player σου στην έξοδο των ακουστικών.

---
2) Πίσω απο τα χειριστηρια υπαρχουν δυο μικρα λαμπακια για να τα φωτιζουν. Φωτιζεται παντως μονον η περιμετρος (θερμοκρασια που ειναι μπλε-κοκκικο) και το μικρό βελάκι.

3) Πιθανως να ειναι τα silent-block. Απλα πάει μονοκομματο πίσω και ειναι μεγαλο το κοστος...

Οσο για το λαδάκι, καίνε μόνο τα 1,4 (που έχω κιολας...) Απλα θελει παρακολουθηση και συμπληρωμα. Του αρεσει η βενζίνη "τηγανιτή" να μην του χαλάσω χατήρι!

teo
21-04-11, 09:47
Το έγραψα σε παρένθεση , ότι τα δείχνει πολύ αμυδρά . Διόλου λειτουργικό . Αποψή μου πάντα .

Φιλε jason το ειδα πριν το παρω οτι εχει τα χιλιομετρα στην εσωτερικη πλευρα αλλα λογικα σκεπτομενος, και βλεποντας πως στο ebay (αγγλικο, ιταλικο, γερμανικο κλπ) εχει τουλαχιστον το διπλασιο κοστος, δεν με πειραξε καθολου...στο κατω κατω ποσο επιτακτικο ειναι να βλεπεις με γρηγορη ματια τα χιλιομετρα σου;;... Και αααν τοσο πολυ δεν μου κανει,το πουλαω στο ebay χαμηλοτερα απο οσους το εχουν ηδη κ παλι θα βγαλω κατι! Χεχε!

Όσο για την λυση του fm transmitter που αναφερει ο φιλος παραπανω,επειδη το εχω, ειναι καλο σε εκτος πολης χρηση, γιατι μεσα στην πολη,ολο κ καποιος σταθμος θα κανει παρεμβολες...

MiKe_KaVaLa
21-04-11, 11:01
FAAAAAAAAAAAIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tι έπαθες εσύ;;;

γεια σας παιδια
με λενε ευαγγελο και μενω αθηνα

πριν λιγες μερες αγορασα ενα Stilo μεταχειρησμενο 1.4 100.000χλμ 3πορτο του 2005
μαρεσει η αισθηση οδηγησης και θεωρω σαν ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα.

χτες το πηρα απο το συνεργειο που το κανα ενα σερβις
που ειπε ο μαστορας γιαυτα ''εε φιατ ειναι τι περιμενεις''

παιδια να πω και ενα μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν το stilo club που με βοηθησε πολυ διαβαζοντασ τις συζητησεις να μαθω για το αμαξι μου...

Καλώς ήλθες Ευαγγελε ,και καλά χιλιόμετρα με το νέο σου απόκτημα. Όλοι τα ίδια λένε στα συνεργεία και στους μη Ιταλούς.. βλέπε γνωστούς και φίλους με VW (λέμε τώρα...)

Οσο για το λαδάκι, καίνε μόνο τα 1,4 (που έχω κιολας...) Απλα θελει παρακολουθηση και συμπληρωμα. Του αρεσει η βενζίνη "τηγανιτή" να μην του χαλάσω χατήρι!

Μην είσαι και τοσο σύγουρος για το ΜΟΝΟ...

Φιλε jason το ειδα πριν το παρω οτι εχει τα χιλιομετρα στην εσωτερικη πλευρα αλλα λογικα σκεπτομενος, και βλεποντας πως στο ebay (αγγλικο, ιταλικο, γερμανικο κλπ) εχει τουλαχιστον το διπλασιο κοστος, δεν με πειραξε καθολου...στο κατω κατω ποσο επιτακτικο ειναι να βλεπεις με γρηγορη ματια τα χιλιομετρα σου;;...

Το καντράν με τα μίλια και τα χιλιόμετρα το βρίσκω εξαιρετικά όμορφο κατά εμέ... πιο αγωνιάρικο κι έτσι να το πω! Καλο-φόρετο λοιπόν...

Σιγά και την διαφορά στο κάτω-κάτω..

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/38552_103617423028149_100001396752470_28606_351343 5_n.jpg

http://i3.photos.scar.gr/1384/1384059_4_b.jpg

agelos
21-04-11, 15:25
ευχαριστω που απαντησατε παιδια
-angelinho ναι εγω σε πηρα τηλ για το cc
-mitso σε μικρες ταχυτητες το κανει κατω απο 20χλμ /ωρα..και καμια φορα νιωθω και το γραβηγμα στο τιμονι(αναλογα τη λακουβα)ξερεις κοστος κτλ για το silent block?το παω σε συνεργειο η ευθυγραμισαδικο?

μπ3 ηχοσυστημα μεταχειρισμενο της μαμας του ,η προσοψη αν βαλω καποιο απο κινα μπορει να μου στειλει καποιος με λινκ?

παντως δε ξερω αν κανει η οχι να ποσταρω την ερευνα για τα ποιο ζημιαρικα μοντελα αλλα παιδια τα στιλο μας ειναι ψηλα ,πολυ ψηλα...

αα επισεις στο ραδιο σι ντι που εχει ,ο προηγουμενος το εχει ρυθμιση να μενει ανοιχτο αφου σβησει το αμαξι για 20 λεπτα
ξερει κανεις πως να αλλαξω τη ρυθμιση αυτη?

ioannidis
21-04-11, 15:40
ευχαριστω που απαντησατε παιδια
-angelinho ναι εγω σε πηρα τηλ για το cc
-mitso σε μικρες ταχυτητες το κανει κατω απο 20χλμ /ωρα..και καμια φορα νιωθω και το γραβηγμα στο τιμονι(αναλογα τη λακουβα)ξερεις κοστος κτλ για το silent block?το παω σε συνεργειο η ευθυγραμισαδικο?

μπ3 ηχοσυστημα μεταχειρισμενο της μαμας του ,η προσοψη αν βαλω καποιο απο κινα μπορει να μου στειλει καποιος με λινκ?

παντως δε ξερω αν κανει η οχι να ποσταρω την ερευνα για τα ποιο ζημιαρικα μοντελα αλλα παιδια τα στιλο μας ειναι ψηλα ,πολυ ψηλα...

Αγγελε καλωσορισες.
Γραφω απο κινητο για αυτο θα ειμαι Λακωνικος.

1. ναι ειναι ζημιαρικο στα χαρτια. Μονο τα airbag failures να βαλεις χτυπας πρωτιες. Λυσεις ομως θα βρεις εδω μεσα για το 95% των προβληματων σου. Χρησιμοποιησε το search...

2. Silent blocks ή σινεμπλοκ του πισω αξονα: μπορεις στο ebay να τα βρεις φτηνα. Η εγκατασταση ομως εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας και μπορει να χτυπησει και 300αρι...

3. mp3: υπαρχουν και interfaces που κουμπωνουν στο μαμα. ψαξε για "βάλε mp3 στο visteon" και διαβασε.

4. να εχεις κατα νου οτι οσο περισσοτερο το προσεξεις το αμαξι, τοσα περισσοτερα θα σου προσφερει...

agelos
21-04-11, 16:37
Αγγελε καλωσορισες.
Γ

3. mp3: υπαρχουν και interfaces που κουμπωνουν στο μαμα. ψαξε για "βάλε mp3 στο visteon" και διαβασε.
..

αυτο

http://www.mikromakro.eu/products/Car-radio-without-a-CD-drive/XOMAX-XM-2VRSU433R-Autoradio-ohne-CD-Laufwerk-mit-Monitor-SD-USB.html

το εβαλε κανεις?μου φαινετε καλο...

kurtpan
06-05-11, 20:21
Γειά και από εμένα.
Από Θεσσαλονίκη είμαι και πρόσφατα κάτοχος ενός
Stilo του 2002 5d 1.6
Πολλά συγχαρητήρια για τη θεματολογία και την λειτουργιά του site!
Φαίνεται να είστε μια μεγάλη παρέα.
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και καλώς σας βρήκα!

face
06-05-11, 21:39
Welcome....!

Stilo306
09-05-11, 21:47
Καλώς σας βρήκα παίδες!
Λέγομαι Σταύρος και είμαι κάτοχος Stilo από τον Νοέμβριο (1.6 3d dynamic - κάλλιο αργά παρά ποτέ...). Το αμάξι έχει 138000 χλμ πλέον αλλά το πήρα από πολύ καλό φίλο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα!
Το Stilo αντικατέστησε την μεγάλη μου αγάπη, ένα Peugeot 306, το οποίο μετά από 250000 χλμ έφτασε στο τέλος της ζωής του (το καλύτερο τιμόνι που έχω πιάσει ποτέ...) γι'αυτό και διάλεξα το συγκεκριμένο nickname.
Μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το forum, εξαιρετικά χρήσιμο με πολλές πληροφορίες.
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν...

face
09-05-11, 22:22
Καλώς όρισες.
Ένα 306 race ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές.
Και το ραλί το δικίνητο του Panizi είναι στα καλύτερα rally cars όλων των εποχών.
Το stilo δεν έχει το τιμόνι από το 306 αλλά έχει άλλες χαρές.

Bill stilo
21-07-11, 01:16
καλως σας βρηκα παιδια.....εχω το stilo μου εδω κ 3 εβδομαδες....ειναι 2πορτο κ μαυρο...ειναι 1400 κ ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος....αλλα θελω να μαθω τα παντα για αυτο

ioannidis
21-07-11, 11:55
Καλωσόρισες φίλε...
Αν ψάξεις, θα βρεις πράμα μπόλικο...

Soul_Giannis
22-07-11, 00:24
Welcome!!!!!!!!!

ethnikofron471
15-09-11, 19:50
Λοιπόν...καινούργιος στο forum...
Με λένε Μιχάλη ειμαι 20 σπουδάζω Σαλόνικα και σε λίγες μέρες θα είμαι υπερήφανος κάτοχος ενος fiat stilo (όσα και αν εχω διαβάσει για προβλήματα το λατρεύω ;p )
Ελπίζω πως όποτε θα γράφω στο forum δεν θα είναι επειδή θα έχω κάποιο πρόβλημα με το αμάξι...
Καλώς σας βρήκα fiatάκιδες !

makmanak
24-10-11, 23:28
xaireto to club.me lene maki kai eimai apo thessaloniki.distixos exo provlima me to pc mou kai den mporo na grapso sta ellinika...zito signomi apo tous diaxiristes kai apo to ipoloipo team...elpizo na lithi to provlima sintoma.eimai katoxos edo kai tris meres enos metaxirismenou stilo 1.2 tou 2002 kai oi protes entiposeis einai poli kales.elpizo na ta leme sixna kai me xoris provlimata.euxaristo.

face
24-10-11, 23:33
Welcome!......:clapping:

_John_
24-10-11, 23:34
Καλώς όρισες Μάκη στο Club καλορίζικος και εδώ είμαστε για κάθε απορία και ερώτηση!!!! Fiat Stilo Big Love !!!!!

johnny
25-10-11, 00:31
Καλώς ήρθες Μάκη καλοτάξιδο και το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι ο ιταλός θέλει αγάπη φροντίδα και λαδάκι αν τα κάνεις αυτά δεν θα έχεις προβλήματα

maragoudis
25-10-11, 00:42
Καλώς το Μάκη!
Τι θα γινει ρε παιδία, πολυ θεσσαλονίκη εχει πέσει η μου φαινεται;
Μπράβο σας πάντως! Μακάρι να είχαμε κι εδώ κάτω τοσο κόσμο απο το StiloClub!
Όπως και να χει κάλως ήρθες και καλορίζικο το εργαλείο..!

djart
02-11-11, 17:09
Γειά σας κι από μένα, Θάνο με λένε, από Αθήνα.

Απέκτησα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο (από συγγενή) Stilo 1.2 5d του 2001 με 80.000 χιλιόμετρα.

1-2 σουλουπωματάκια τα θέλει, το έχω ήδη στείλει για αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και το ... γνωστό θέμα με τα ρευστοποιημένα πλαστικά για το οποίο διάβασα τα σχετικά threads εδώ και ήδη το έχω βάλει μπρος :)

Ωραίο το forum εδώ, λίγες μέρες έχει που γράφτηκα, γεμάτο πολλές πληροφορίες είναι, μπράβο. Το ξεψαχνίζω λίγο λίγο για να αποκτήσω έτσι μια σφαιρική εικόνα ...

angelinho
02-11-11, 17:24
καλως τον να!!! θα ριξεις πολυ διαβασμα εδω περα.. σε οτι θελεις βοηθαμε και εμεις εδω μεσα... θα καταλαβεις με το καιρο οτι το stiloclub ειναι κατι παραπανω απο ενα club :P (Ουτε η μπαρτσελονα ετσι)!!!!

jason
02-11-11, 20:01
Γειά σας κι από μένα, Θάνο με λένε, από Αθήνα.

Απέκτησα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο (από συγγενή) Stilo 1.2 5d του 2001 με 80.000 χιλιόμετρα.

1-2 σουλουπωματάκια τα θέλει, το έχω ήδη στείλει για αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και το ... γνωστό θέμα με τα ρευστοποιημένα πλαστικά για το οποίο διάβασα τα σχετικά threads εδώ και ήδη το έχω βάλει μπρος :)

Ωραίο το forum εδώ, λίγες μέρες έχει που γράφτηκα, γεμάτο πολλές πληροφορίες είναι, μπράβο. Το ξεψαχνίζω λίγο λίγο για να αποκτήσω έτσι μια σφαιρική εικόνα ...

Το 1.2 έ ; Όλα τα λεφτά !!
Καλώς ήρθες φίλε , καλοτάξιδο . Άμα το αγαπήσεις και δεχτείς τα " καπριτσάκια " του , δεν θα σε " πουλήσει " ποτέ !!.......Ότι θέλεις , ρώτα....

johnny
03-11-11, 09:29
Γειά σου Θάνο καλώς όρισες και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι τον αγαπάμε τον Ιταλό για να μας αγαπάει

stefidis
16-11-11, 23:02
Καλησπέρα σας! Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός κόκκινου Stilo 3d 1.6 16v εδώ κι ένα χρόνο και ομολογώ πως... δεν περίμενα να υπάρχουν τόσες πολλές αδερφές ψυχές με τα ίδια μικροπροβλήματα που απασχολούν κι εμένα! Το καλό είναι ότι συμμαζεύονται εύκολα και με λίγα χρήματα (γι' αυτό και κατέληξα σε FIAT). Το τουτού το πήρα από πελάτη σε βενζινάδικο που δούλευα πέρυσι (δεν είχε πωλητήριο) και... ομολογώ πως τη στιγμή που το αγόραζα (και γενικά τον πρώτο καιρό) δεν το περίμενα ότι θα το αγαπούσα τόσο πολύ! Όταν το πήρα είχε 116.000 χλμ. και μέχρι σήμερα (το έφτασα 130.000) άλλαξα ιμάντα χρονισμού, ψυγείο, φρένα, ένα ψαλίδι, σινεμπλόκ και λάστιχα. Τώρα πάω για ζυγαριά καθίσματος συνοδηγού, μια ψιλοεπισκευή στο διζωνικό clima (κάνει ένα θόρυβο το γρανάζι της ανακύκλωσης και δε μπορεί να κομπλάρει) και τελικό καζανάκι (έχει αρχίσει να σαπίζει). Λέω να τα κάνω όλα μέσα στις γιορτές να ξεμπερδεύω!

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα και τα λέμε κάπου μέσα στο φόρουμ!

toliis69
22-11-11, 13:13
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!

...ABARTH!!!
22-11-11, 13:37
Καλώς ήρθατε παιδιά σε ένα από τα καλύτερα club αυτοκινήτων,για να μην πω το καλύτερο!

maragoudis
22-11-11, 14:52
Καλώς ορίσατε στην παρέα του Stilo Club παιδιά! Καλά χιλιόμετρα με τα νεα σας stilo και για ότι χρειαστείτε κάντε μια αναζήτηση εδώ μέσα! Τα παλιότερα μέλη έχουν αφήσει πολύ υλικο ικάνο να λυσει τις περισσοτερες απορίες που μπορει να έχετε. Ακόμα όμως κι αν δεν βρήτε αυτο που ψάχνετε, μη διστάσετε να ρωτήσετε οτι θέλετε.
:thumbsup:
Εεεε ρε δύναμη η Θεσσαλονίκη! Όλο και αυξάνεστε εκεί πάνω:clapping:

jason
22-11-11, 16:08
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).

Καλώς ήρθες και καλοτάξιδο πάντα . Το 1.6 του 2003 είναι από τα καλύτερα , έχοντας αποβάλει από πάνω του τις " παιδικές ασθένειες " . Το ίδιο έχω και εγώ . Μιας και ανέφερες για το cruise control , πες μας , το σύνδεσες απλά στήν άσπρη φίσσα και δούλεψε , η τράβηξες και άλλη καλωδίωση ; Έχω και εγώ τη μαγική άσπρη φίσσα !!

toliis69
22-11-11, 17:36
Καλησπέρα jason ,απλά το κούμπωσα την άσπρη φύσα και έπαιξε κανονικά. Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!

angelinho
22-11-11, 19:01
jason Μην φοβασαι ρε συ... προχωρα το το θεμα με το cc. εδω το εκανα εγω και με καλωδια προς την μπαταρια... εσυ που εχεις την ασπρη φυσα ακομα καλυτερα. αντε να δεις την μικρη μαγεια μετα να πηγαινει μονο του το αμαξι... την πρωτη φορα θα αισθανθεις καπως περιεργα :P

...ABARTH!!!
22-11-11, 20:01
Εεεε ρε δύναμη η Θεσσαλονίκη! Όλο και αυξάνεστε εκεί πάνω:clapping:

Όλοι θέλουν να κυκλοφορούν με στυλ πλέον...Stilo λέμε!

Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!

+1000!
Παιδιά το cruise control για να δουλέψει πρέπει να δώσεις ένα κλικ στο + αφού το βάλεις στο ON.Και εμάς που είναι από την μάνα του έτσι δουλεύει όπως και σε άλλο αυτοκίνητο που έχω ανέβει.Το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει και αλλού ίδιες αναφορές όπου το νομίζουν σαν πρόβλημα ενώ δεν τίθεται κανένα θέμα.

ioannidis
22-11-11, 20:11
Και με το καταλληλο software μπορειτε να κανετε να αναβει και το λαμπακι στο καντραν σας...

...ABARTH!!!
22-11-11, 20:19
Και με το καταλληλο software μπορειτε να κανετε να αναβει και το λαμπακι στο καντραν σας...

Να τη και η λεπτομέρεια από τους έμπειρους :smoke: .

s6_sot
22-11-11, 22:31

Στο απλό καντράν γιατί στο abarth βγάζει προβλήματα... :frown::frown:

jason
22-11-11, 22:41
Καλησπέρα jason ,απλά το κούμπωσα την άσπρη φύσα και έπαιξε κανονικά. Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε , μου έλυσες μια απορία που με ταλαιπώρησε αρκετό καιρό και με έκανε πάντα να αναβάλω την τοποθέτηση του cc...

Kαι πάλι καλοτάξιδος πάντα ,
Jason

jason
22-11-11, 22:45
jason Μην φοβασαι ρε συ... προχωρα το το θεμα με το cc. εδω το εκανα εγω και με καλωδια προς την μπαταρια... εσυ που εχεις την ασπρη φυσα ακομα καλυτερα. αντε να δεις την μικρη μαγεια μετα να πηγαινει μονο του το αμαξι... την πρωτη φορα θα αισθανθεις καπως περιεργα :P

.....και μπορεί να τραβήξω και καμιά στούκα στον μπροστινό μου , έτσι για να καταλάβει τι θα πεί Ιταλός !!!!
( Φτού-φτού-φτού ).....

toliis69
22-11-11, 22:50

:confused::confused::confused:
Με το FES να υποθέσω ??????????

ioannidis
23-11-11, 13:36
:confused::confused::confused:
Με το FES να υποθέσω ??????????

Ναι σωστά υπέθεσες...

toliis69
23-11-11, 16:24
Ναι σωστά υπέθεσες...

Μήπως ξέρεις κανένα συνεργείο να πάω να το κάνω? Να μην δίνουμε τώρα κανα 80άρι για πρόγραμα και καλώδιο......
Ευχαριστώ

ioannidis
23-11-11, 16:38
Μήπως ξέρεις κανένα συνεργείο να πάω να το κάνω? Να μην δίνουμε τώρα κανα 80άρι για πρόγραμα και καλώδιο......
Ευχαριστώ

Ναι, ξέρω... :p

jason
23-11-11, 22:08

toliis69 , ξέχασα να σε ρωτήσω κάτι , αλλά για να μην είμαι offtopic σε παρακαλώ δες το post μου για το cruise control..
thanks φίλε..

matrix74
14-01-12, 19:48
Γεια σας stilakia και απο εμενα !!

Εχω ενα stilo 1.6 ανθρακι και ειμαι απο κορυδαλλο !!

redpanther
18-01-12, 21:39
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404925_2841662553984_1031924949_3016323_1520259698 _n.jpg
Καλησπερα σε ολους....θα ηθελα να συστηθω....ειμαι η νεογεννητη κορη του redpanther!!!!!:))

Soul_Giannis
18-01-12, 22:35
Να σας ζησει!!!!!
Καλωσηρθες στο Club Μπεμπα!!!

Stilo306
18-01-12, 22:49
Nα σου ζήσει αδερφέ - Γερή και καλότυχη!

redpanther
18-01-12, 23:32
Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Αντε και σε κανα μηνα θα μπορουμε και ελευθερα να βγαινουμε εξω να μπορεσω να σας δω καποια στιγμη!!
Γιατι ειχαμε και το γαμο και δυσκολη εγκυμοσυνη τοσους μηνες..κι εχω χαθει γενικα!!!
Συγνωμη για τις απουσιες ...και ευχαριστω για τις ευχες σας!!!
Η επομενη φωτο θα ειναι στο καθισματακι αυτοκινητου ..να μπαινει στο πνευμα των driver:))

redpanther
18-01-12, 23:35
Να σας ζησει!!!!!
Καλωσηρθες στο Club Μπεμπα!!!

Γιαννη εχετε μαθει αν η γυναικα του Μπαμπη γεννησε??? απ οτι θυμαμαι κοντα μ εμας ηταν να γεννησει....

jason
19-01-12, 00:20
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404925_2841662553984_1031924949_3016323_1520259698 _n.jpg
Καλησπερα σε ολους....θα ηθελα να συστηθω....ειμαι η νεογεννητη κορη του redpanther!!!!!:))

Καλώς ήλθες στη Ζωή και στο Club κουκλίτσα μας!!!! H Διαδρομή της Ζωής σου να είναι πάντα Φωτισμένη....να σε χαίρονται η Μαμά και ο Μπαμπάς , να σε καμαρώνουν όπως επιθυμούν , να είσαι πάντα Ευλογημένη....

Σε αγαπάμε πολύ......

ioannidis
19-01-12, 01:10
Να σας ζησει Κοσμα! Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!
Χαζοπατερα!

s6_sot
19-01-12, 01:11
Γιαννη εχετε μαθει αν η γυναικα του Μπαμπη γεννησε??? απ οτι θυμαμαι κοντα μ εμας ηταν να γεννησει....

Να σας ζήσει! Απ'ότι άκουσα έγινε και ο Μπάμπης μπαμπάς!

ioannidis
19-01-12, 01:13
Να σας ζήσει! Απ'ότι άκουσα έγινε και ο Μπάμπης μπαμπάς!

Σειρα σου τωρα!

angelinho
19-01-12, 01:20
Να σας ζησει!!! :) επισημα ειναι το μικρο μελος του κλαμπ!!!! και νομιζω το μικροτερο σε ολα τα κλαμπ!!! :PPPP

s6_sot
19-01-12, 02:15
Σειρα σου τωρα!

Ναι ναι πως!! Αύριο βάζω μπροστά!! :P

face
19-01-12, 18:12

Ωρε ζημιά που θα φας.!!!!!
Να σας ζήσει φίλε.

redpanther
21-01-12, 01:14
Να σας ζησει Κοσμα! Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!
Χαζοπατερα!

Σ ευχαριστουμε πολυ Μιχαλη μου και ολα τα παιδια εδω του club!!! Να ειστε καλα και να χαιρεστε και εσεις οσι εχετε παιδια ....και οσοι δεν εχετε....τι περιμενετε???
βαλτε μπροστα....τις μηχανες....να μεγαλωσει το club!!! ...Θα κανουμε και παιδοτοπο σε λιγο καιρο:P
Πετρο...τη ζημια την εφαγα ηδη μολις εκανε την εμφανιση της....και τη δευτερη ζημια την .....τρωω τωρα....μας ξαγρυπναει λιγουλακι...κλαιει λιγουλακι...χεζεται λιγουλακι(ουπς κακια λεξη...συγνωμη):P...αλλα γενικα ειναι καλη εμπειρια...προσπαθηστε το....ειναι ...ωραιαααααα.....:))
Κι ο Μπαμπης μπαμπας ε....μου φαινεται κοριτσακι ειχε κι αυτος....θα φαμε ναζι καλοοοοο!!!!
Ευτυχισμενα και γερα να ειναι ολα τα παιδια....και μακαρι να προλαβουν εναν καλυτερο κοσμο απο αυτο που ζουμε τωρα!!!!

...ABARTH!!!
21-01-12, 18:16
Χιλιόχρονο χιλιόχρονο!
Γερό και ευτυχισμένο!
Να είναι το μωράκι σας το χαριτωμένο!

Συγχαρητήρια για τα καινούρια σας ονόματα "μαμά" και "μπαμπά",πλέον θα βρείτε και καινούριο νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH! :)

redpanther
22-01-12, 01:03
Χιλιόχρονο χιλιόχρονο!
Γερό και ευτυχισμένο!
Να είναι το μωράκι σας το χαριτωμένο!

Συγχαρητήρια για τα καινούρια σας ονόματα "μαμά" και "μπαμπά",πλέον θα βρείτε και καινούριο νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH! :)

χαχαχαχα....εχεις απολυτοοοοο δικιο:)....ηδη εχουμε αρχισει τα νυχτοπερπατηματα...ειδικα τετοια ωρα που γραφω και μετα.....(12:00 τη νυχτα και μετα....)