Επιστροφή στο Forum : Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Γεια σας παιδιά! Έχω fiat stilo 5d 1.2 εδώ και μία δεκαετία περίπου. Πλέον είμαι κάτοχος και μιας alfa 147 1.6. Όσο για το stilo μπορεί κάποιες φορές να με ταλαιπώρησε με κάτι κουφές βλάβες αλλά έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτό και συνεχίζει...
...ABARTH!!!
03-02-12, 20:47
Καλώς Όρισες alex23...θα βρεις αρκετούς "τρελαμένους" 5θυρους εδώ πέρα :) ...παρεμπιπτόντως υπέροχη η 147!
Εύχομαι καλή συνέχεια!
ammoulianiotis
03-02-12, 22:24
Welcome, welcomeeee!!! Ιταλοφιλος ο alex! Καλα χιλιομετρα παλικαρι!
Καλησπέρα παιδιά! Λέγομαι Ηλίας και είμαι κάτοχος ενος Fiat Stilo 5d, 1.2 του 2002. Μ'εχει ψιλοταλαιπωρήσει με διάφορες βλάβες αλλά δεν το αλλάζω.
Καλωσόρισες πεντάπορτε!!! Έτσι να μεγαλώνει η παρέα με τα πεντάπορτα!!! :P
Bill stilo
07-03-12, 16:55
πς και πηρες 5d?καλωσορισες στη παρεα....
Γεια σας και απο μενα, θανος λεγομαι, εχω ενα Fiat Barchetta,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι, το εχω 5 χρονια και πριν λιγο καιρο ειπα να το πειραξω......επλιζω να με βοηθεισετε σε μερικες μου αποριες, οπως και εγω εσας αν μπορω........καλα να περνατε παιδες και προσοχη.
ammoulianiotis
07-03-12, 21:10
Καλησπέρα παιδιά! Λέγομαι Ηλίας και είμαι κάτοχος ενος Fiat Stilo 5d, 1.2 του 2002. Μ'εχει ψιλοταλαιπωρήσει με διάφορες βλάβες αλλά δεν το αλλάζω.
Καλως ηρθες Ηλια στην μεγαλη παρεα του StiloClub, αν και 5θυρος... Δεν πειραζει, κανεις δεν ειναι ασφαλτος που λεει και μια lady του τραγουδιου!
(παντα φιλικα, Σοφοκλης)
ammoulianiotis
07-03-12, 21:11
Γεια σας και απο μενα, θανος λεγομαι, εχω ενα Fiat Barchetta,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι, το εχω 5 χρονια και πριν λιγο καιρο ειπα να το πειραξω......επλιζω να με βοηθεισετε σε μερικες μου αποριες, οπως και εγω εσας αν μπορω........καλα να περνατε παιδες και προσοχη.
Welcome boy και εσυ! Barchetta βλεπω και το μυαλο μου πηγαινει στον κυριο Μουτρο (face)...
Καλωσήρθατε και οι δυο στην παρέα μας παιδιά!! Όσο για τα προβλήματα... από τη στιγμή που μπήκατε εδώ θα δείτε πόσο εύκολα μειώνονται! :)
Χαίρεσαι εσύ κύριε 5πορτε ε?... Καλά καλάαα... Χεχε! :bleh:
...ABARTH!!!
08-03-12, 14:18
Καλώς ορίσατε κύριοι στο stiloclub ...:smile3:
Είπε ο Άγγελος και ...:tomato1:...χαχαχα...αστειεύομαι έτσι:happy2:;;;
Καλώς ορίσατε κύριοι στο stiloclub ...:smile3:
Καλωσόρισες πεντάπορτε!!! Έτσι να μεγαλώνει η παρέα με τα πεντάπορτα!!!
Είπε ο Άγγελος και ...:tomato1:...χαχαχα...αστειεύομαι έτσι:happy2:;;;
...σου το έχω ξαναπεί../..πρόσεξε μη σε πετύχει στο δρόμο κανένα πεντάπορτο ..κρυφο-Abarth , γιατί θα πέσει και πολύ κλάμα.../...χεχεχεχέεεε
...ABARTH!!!
08-03-12, 16:47
Κλάμα μπορεί να πέσει...αλλά σίγουρα δεν θα είναι από εμένα :spyed: !!!
πς και πηρες 5d?καλωσορισες στη παρεα....
Μου το χαρίσανε! :p Είναι βολικό όμως, παρόλο που τα 3d είναι πιο "χαριτωμένα".
Μου το χαρίσανε! :p Είναι βολικό όμως, παρόλο που τα 3d είναι πιο "χαριτωμένα".
...ας μου χαρίζανε και εμένα και ας είχε και ...8 πόρτες !!!!...
Αχάριστος να μην είμαι αλλά πλήρωσα την αξία του στα συνεργεία...
ναι αυτο ειναι μαλακια... αλλα νομιζω τωρα ξεκινας απο το σχετικα μηδεν.. εχεις κανει αλλαγες και σερβις και ξερεις τι και ποτε θελει αλλαγη το αμαξι σου...
φιλε και εγω μολις το πηρα δεν το ηθελα με τιποτα... αλλα ηταν τρελη ευκαιρια που δεν βρισκεται (τιμη-χιλιομετρα)... μετα απο λιγο το λατρεψα ομως.... :)
Ναι ακριβώς όπως τα λες! Τώρα δεν το αλλάζω όμως. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετα ικανοποιημένος!:biggrin:
Απο αυτά που γράφετε...η γνωστή πονεμένη ιστορία...και η επιβεβαίωση του κανόνα , δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένο αν δεν ξέρουμε καλά το αυτοκίνητο και τον κάτοχό του .../...οι περισσότεροι που αγοράσανε απο μαντράδες , δυστυχώς την ακούσανε...στερεοφωνικά , δυστυχώς...
FortySix&2
12-03-12, 22:01
Γεια σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Είμαι νέος κάτοχος ενός Fiat Stilo 1.4 3d (μεταχειρισμένο από ιδιώτη). Όλα καλά όλα ωραία... αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το είχε η γυναίκα του η οποία δεν το πρόσεχε καθόλου... εξωτερικά εννοώ! Μηχανικά και γενικότερα το εσωτερικό του είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Αυτά τα λίγα και από μένα... Καλή συνέχεια!
Καλώς ήρθες φίλε μου και καλορίζικη η Ιταλίδα σου (χρώματος?)... Καλά και πολλά χιλιόμετρα!
Αν μηχανικά είναι προσεγμένο, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Όταν λες δεν το πρόσεχε εξωτερικά εννοείς πως έχει γρατζουνιές κλπ ή το έκανε σαν ξανα-ισιωμένο αλουμινόχαρτο?? Χαχα!
Και πάλι καλώς ήρθες!! :)
Καλώς όρισες φίλε , καλοτάξιδο το Stilo σου../..αν είναι προσεγμένο με τα σωστά του service κλπ, και αν το προσέχεις και εσύ , όπως σου είπε και ο Teo θα περάσεις καλά μαζί του και θα σου είναι πιστό...
Teo , μάλλον ο προηγούμενος πριν το δώσει στη γυναίκα του , δεν ειδοποίησε ρε φίλε το Δήμο της περιοχής του να ντύσει με...αφρολέξ όλες τις..γωνίες και τις..κολώνες !!!χεχεχεχέεεε
FortySix&2
12-03-12, 23:20
Καλώς σας βρήκα teo & jason,
Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μολυβί... εκτός από τα σημεία που η προηγούμενη ιδιοκτήτης αποφάσισε να καθαρίσει με σύρμα κουζίνας (στο καπό), μάλλον είχαν ρετσίνι τα σημεία αυτά...:slap: Δεν είναι σαν ξανα-ισιωμένο αλουμινόχαρτο!!... εκτός από το σημείο μεταξύ της πόρτας του συνοδηγού και φτερού που όπως πολύ σωστά προέβλεψες φίλε jason, βρήκε σε κολωνάκι του δήμου ενώ ήθελε να το παρκάρει ποιο μέσα στο πεζοδρόμιο όπως μου είπε...:thumbsup:.. από εκεί και πέρα έχει κάτι γραντζουνιές διάσπαρτα. Τα μηχανικά είναι μία χαρά ευτυχώς! (Ελέγχθηκε εξονυχιστικά πριν κάνω την αγορά), πήγα και ένα μικρό ταξιδάκι και ενθουσιάστηκα με την άνεση και το πάτημα του αυτοκινήτου. Τα εξωτερικά θεματάκια ήταν αυτά που μείωσαν αρκετά την τιμή της αγοράς και έτσι σιγά σιγά θα το μαζέψω!
...εκτός από τα σημεία που η προηγούμενη ιδιοκτήτης αποφάσισε να καθαρίσει με σύρμα κουζίνας (στο καπό), μάλλον είχαν ρετσίνι τα σημεία αυτά...
:w00t::w00t::w00t:
Ο Χριστός και η μαμά του... :wall:
Αυτή η ιδιοκτήτρια αν είχε @@ και ήταν ιδιοκτήτης θα έλεγα το παλιό και καλό, να έκανε τσουλήθρα σε ξυράφια και μετά να βουτούσε σε ένα κουβά με οινόπνευμα.
FortySix&2
13-03-12, 13:18
Αυτή η ιδιοκτήτρια αν είχε @@ και ήταν ιδιοκτήτης θα έλεγα το παλιό και καλό, να έκανε τσουλήθρα σε ξυράφια και μετά να βουτούσε σε ένα κουβά με οινόπνευμα.
Σωστός! Μπορεί όμως να κάνει μια μεγάλη τσουλήθρα σε ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ και να βουτήξει σε πισίνα με οινόπνευμα... :thumbsup:
Λύσεις υπάρχουν (λεφτά δεν υπάρχουν!!)
...ABARTH!!!
13-03-12, 19:23
Καλώς Όρισες FortySix&2 στην παρέα!!!
ΥΓ:Στην γειτονιά μου έχω δει γυναίκα να "καθαρίζει-πλένει" το αυτοκίνητο με προϊόν καθαρισμού τζαμιών!!!!!!:bananarock2:
Αυτό είναι που λέμε "δεν πα να πλύνεις καμιά κατσαρόλα, που μου θες και αυτοκίνητο"... Χαχαχαχαχα!
Εγώ είδα να τρίβει με...βούρτσα για πατώματα με κοντάρι τον ουρανό για να βγάλει τις...κουτσουλιές σε ένα Audi Α4 ασημί !!!...καλά , το γ@μήσι που έφαγε απο τον άντρα της η γειτόνισα , ακόμα την τσούζει ρε παιδιά...
...sorry για το off topic...
FortySix&2
13-03-12, 23:33
Καλώς Όρισες FortySix&2 στην παρέα!!!
ΥΓ:Στην γειτονιά μου έχω δει γυναίκα να "καθαρίζει-πλένει" το αυτοκίνητο με προϊόν καθαρισμού τζαμιών!!!!!!:bananarock2:
Κάλως σας βρήκα ABARTH!
Μάλλον ήθελε να το κάνει αόρατο!!:whatever:
...ABARTH!!!
14-03-12, 21:49
Αυτό είναι που λέμε "δεν πα να πλύνεις καμιά κατσαρόλα, που μου θες και αυτοκίνητο"... Χαχαχαχαχα!χαχαχαχαχαχα...Κατίνα, ε κατίνα...χαχαχαχαχαχα
Κάλως σας βρήκα ABARTH!Μάλλον ήθελε να το κάνει αόρατο!!:whatever::worship:...χαχαχαχα...
Εγώ είδα να τρίβει με...βούρτσα για πατώματα με κοντάρι τον ουρανό για να βγάλει τις...κουτσουλιές σε ένα Audi Α4 ασημί !!!...καλά , το γ@μήσι που έφαγε απο τον άντρα της η γειτόνισα , ακόμα την τσούζει ρε παιδιά......sorry για το off topic...Παναγία μου...τι έχουν δει και σένα τα μάτια σου Jason :w00t:...θρίλερ όχι αστεία!!!
kostas_stolo
18-04-12, 20:25
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και χρονια πολλα. Ειμαι ο Κωστας απο Θεσσαλονικη και ειμαι εδω και μια εβδομαδα κατοχος ενος STILO 1.4 .
Ελπιζω να μου δοθει η ευκαιρια να σας γνωρισω και να τα πουμε και απο κοντα.
ammoulianiotis
18-04-12, 21:21
Καλως ηρθες Σαλλλονικιε Κωστα! Καλα χιλιομετρα να εχεις με την Stiloυμπα σου! 3θυρο η 5θυρο;
Συναντηση εχουμε να κανουμε πολλυυυυυυ καιρο αλλα μακαρι να εισαι η αφορμη για να μαζευτουμε!
kostas_stolo
19-04-12, 17:44
Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!
Για να πω την αλήθεια, βλέπω μια σχετική ατονία το τελευταίο διάστημα στα δρώμενα του club στη Θεσσαλονίκη αλλά και η Αθήνα δεν πάει πίσω!!!
Δύσκολες εποχές για όλους αλλά που θα πάει........... θα γυρίσει ο τροχός!!!!!
Λοιπόν το αμάξι ειναι το 3θυρο, κίτρινο χρώμα, με ηλιοροφη (που δεν δουλεύει) και σχετικά είμαι ευχαριστημένος απο την συνολική του κατάσταση. Βέβαια πρέπει κάποια πράγματα να τα επιδιορθώσω αλλά εδώ έχω τη βοήθεια όλων των φίλων του club και του φόρουμ μιας και για τα περισσότερα προβλήματα που ενδεχομένως χρειαστώ βοήθεια, υπάρχουν έτοιμες και δοκιμασμένες λύσεις απο όλους εσάς.Το μεγαλύτερο ζόρι μου για την ώρα είναι οτι στο δρόμο νομίζω οτι οδηγώ 1000ρακι. Δεν φαίνονται πουθενά τα κυβικά του και δεν ξέρω τι φταίει!!!!! Μήπως τα λάστιχα 225/45-17 που φοράει??? Επίσης για τον (μαμά????) συναγερμό jemini δεν υπάρχει κανένα τηλεκοντρόλ καθώς επίσης δεν υπάρχει και δεύτερο κλειδί για το αυτοκίνητο.
Θα ήθελα μια βοήθεια πάνω σ αυτά τα προβλήματα για το που να ψάξω!! Ευχαριστώ πολύ!!!
kostas_stolo
19-04-12, 17:49
Θα ήθελα μια βοήθεια πάνω σ αυτά τα προβλήματα για το που να ψάξω!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Για το που να ψαχτω για λύση, εννοώ παίδες!!!!!!!!
...ABARTH!!!
19-04-12, 19:49
Καλώς Όρισες Stilaτε Κώστα :) στην παρέα!
ΥΓ.1: είμαστε πολλοοί στην Σαλόνικα!
ΥΓ.2: διάβασα καλά;;; Έγραψε κάποιος για συνάντηση;;; ;) ...μακάρι να είσαι η αφορμή Κώστα! :)
Καλησπέρα και απο εμένα..
Ονομάζομαι χρήστος απο Κόρινθο κάτοχος ενός 5θυρου Stilo Dynamic 1.6 16v 2003 με 113.000κμ . Το πήρα πριν μια βδομάδα και το επέλεξα λογο οτι ειναι ενα αυτοκίνητο με καλό πάτημα καλη καροτσα και εχει αρκετη τεχνολογία μέσα. Πριν ειχα ενα Toyota Glanza και ενα Punto GT3 .
http://i4.photos.scar.gr/2544/2544407_8_b.jpg
Καλώς ήρθες 5πορτε.
:yeah:
Έλα οι πενταπορτοι να γεμίζουν το κλαμπ!!!! Καλώς ορισες!!!
Ευχαριστώ παιδιά... ;) αν μπορει καποιος να απαντησει και στις ερωτησεις μου που εχω στο θεμα κινητηρας... :)
...ABARTH!!!
18-06-12, 17:59
Καλώς όρισες LoVis και καλορίζικη η Stilara ;) !!!
Soul_Giannis
18-06-12, 19:48
Welcome!!!!
Καλημερα σας και καλως σας βρηκα.
Εγινα κι εγω κατοχος ενος 5θυρου stilo 1250 κυβικων και ειπα να ερθω στην παρεα σας.
Εχω πολλες αποριες που σιγα σιγα πιστευω να μου λυθουν διαβαζοντας εδω μεσα.
Βλεπω οτι υπαρχει πολυ υλικο...
Νωντας απο Αθηνα.
Καλως ηρθες 5θυρε....Πες και χρώμα μπας και εχουμε το ιδιο :P
ευχαριστω.
πρεπει να λεγεται jet blue.
γαλαζιο προς γκρι.
το ιδιο εχουμε..καπως σαν οινοπνευματι...χθες προσπαθουσαν να με πεισουν ολοι οτι ειναι γκρι ...τελικα τους επεισα οτι ειναι μπλε ανοιχτο προς θαλασσι κτλπ κτλπ:P
Παντως το χρωματακι μας ειναι πολυ ωραιο!!!!!
Απο τα υπολοιπα δεν ξερω....(μηχανικα-ηλεκτρικα)
Θα δειξει στην πορεια....
...ABARTH!!!
29-06-12, 21:15
Καλώς όρισες Νώντα!!!
ethnikofron471
12-07-12, 13:06
Παιδιά υπάρχε κανένα αυτοκόλλητο stilo-club για να κολλήσω στο αμάξι μου?
Γιατί σε κάποιο τοπικ πήρε το μάτι μου κάτι και εβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει...
Εσείς έχετε στ αμάξια σας?Αν ναι απο που θα το προμηθευτώ??
Stilo_Abarth
12-09-12, 16:28
Καλησπέρα σας και από εμένα!!
Νικόλας με Stilo λευκό 1,2 3d του 2003 μαμά όλααα....
Έχει τα προβληματάκια του το αμάξι αλλά το αγαπώ! :)
Καλησπέρα σας και από εμένα!!
Νικόλας με Stilo λευκό 1,2 3d του 2003 μαμά όλααα....
Έχει τα προβληματάκια του το αμάξι αλλά το αγαπώ! :)
καλησπερα και καλως ορισες!
καλως ηρθες νικολα στην παρεα μας. οτι χρειαστεις θα βρεις στο φορουμ αλλιως ρωτα μας.
καλησπερα κι απο μενα φιλε μου.
Καλώς όρισες φίλε μου στο κλαμπ!!! Μπορείς να λύσεις ό,τι απορία θέλεις για το αμάξι σου και να συζητήσεις με όλα τα παιδια του κλαμπ!!! :)
Την καλησπέρα μου και από εμένα... Ηλίας εδώ
ammoulianiotis
16-03-13, 10:38
Καλως ηρθες παλικαρε στην παρεα μας! Πες ομως απο που εισαι, τι εργαλειο εχεις στα χερια σου κτλ...
Σας χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου κι εύχομαι πολλά, καλά και με ασφάλεια χιλιόμετρα.
Το αυτοκίνητό μου είναι το 1.6 3d μαύρο 2003.
ammoulianiotis
20-03-13, 15:10
Καλως ηρθες και ας αργησες!
Καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα!
[I]Σας ευχαριστώ όλους.Θα τα λέμε τακτικά.
Καλησπερα και απο εμενα και καλο πασχα να εχουμε.Ειμαι ο Θοδωρης απο Αθηνα,εχω ενα κιτρινο 3d 1.6.
Καλησπέρα συνονόματε, καλώς ήρθες και καλό Πάσχα! :smile:
Είπες σε ένα άλλο ποστ πως είσαι μηχανικός έτσι? Σε ποια περιοχή είσαι?
...ABARTH!!!
03-05-13, 21:27
Καλώς όρισες στην παρέα teof1!
Καλησπέρα συνονόματε, καλώς ήρθες και καλό Πάσχα! :smile:
Είπες σε ένα άλλο ποστ πως είσαι μηχανικός έτσι? Σε ποια περιοχή είσαι?Στο φαληρο κοντα στο καραισκακι.
Fanis Goros
19-05-13, 16:33
καλησπερα σε ολους απο κερκυρα ειμαι και ψαχνω αμαξι αυτον τον καιρο γουσταρω πολυ το STILO.....ΕΛΠΙΖΩ να κατσει κατι....για την ωρα ωλεπω τα θεματα στο φορουμ για ενημερωση σχετικα με το αυτοκινητο....:smile3:
ammoulianiotis
19-05-13, 18:54
Καλως ηρθες αγορι στην παρεα μας! Με το καλο να παρεις το αμαξακι σου και να κανεις αμετρητα χιλιομετρα!
καλησπερα σε ολους απο κερκυρα ειμαι και ψαχνω αμαξι αυτον τον καιρο γουσταρω πολυ το STILO.....ΕΛΠΙΖΩ να κατσει κατι....για την ωρα ωλεπω τα θεματα στο φορουμ για ενημερωση σχετικα με το αυτοκινητο....:smile3:
..καλώς ήρθες φίλε...και πολύ καλά κάνεις και γουστάρεις το STILO..αν προσέξεις θα βρείς τεφαρίκι...αν το αγαπήσεις και του φερθείς όπως πρέπει , σίγουρα θα σε ανταμείψει και δεν θα σε προδώσει ποτέ !!!!...καλή επιτυχία...:yeah:....
Χαιρετω την παρεα του post.Ειμαι νεο μελος(κωστας)και πριν μια εβδομαδα αγωρασα ενα stilo 1.2 16v 2002μοντ φουλ εξτρα με ηλιοροφη που δεν δουλευει και με ακυρομενη ζηγαρια συνοδηγου.αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο πολλες αποψεις,αφου προληπτικα αλαξα τους υμαντες στον κινητηρα+τεντωτηρα και πληρες service,και για να μην σας ζαλιζω,γνοριζει κανεις να μου πει για την ηλιοροφη-κουρτινα που παρουσιαζει προβλημα γιατι θα την ανοιξω αυτες τις μερες,τι πρεπει να ψαξω.ευχαριστω προκαταβολικα :happy:
ammoulianiotis
20-05-13, 20:20
Καλως ηρθες και παλι! Καλα χιλιομετρα να εχεις με το νεο σου αμαξι!!!
Για το θεμα με την ηλιοροφη ριξε μια ματια εδω --> http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?3659-%C7%EB%E9%EF%F1%EF%F6%DE-%EC%DC%EB%EB%EF%ED-off!!!!&highlight=%E7%EB%E9%EF%F1%EF%F6%DE
αλλα και γενικα κανε ενα ψαξιμο στο φορουμ και κατι θα βρεις!
Χαιρετώ την παρέα και εγώ με τη σειρά μου. Ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.2 5d 11/2002.
Χαιρετώ την παρέα και εγώ με τη σειρά μου. Ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.2 5d 11/2002.
....καλώς όρισες φίλε στην παρέα...ότι θέλεις ρώτα η ψάξε στο forum...θα βρείς σίγουρα την απάντηση...
,,,το 1,2 έχεις ε ?????...είσαι όντως ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ !!!!!....όλα τα λεφτά είναι...ιδιαίτερα στίς μέρες που περνάμε...καλοτάξιδο.....:thumbsup:...
ethnikofron471
21-08-13, 11:25
Jason τελευταία πολύ το πενεύεις το 1.2 ή είναι η ιδέα μου?? :p
Μου εχει κανει και προταση για ανταλλαγη αλλα δεν του κανω τη χαρη... Χαχαχα!
...αν ποτέ βρείς το χρόνο και διαβάσεις τα κατά καιρούς πόστ μου για το 1,2 , θα διαπιστώσεις ότι ΠΑΝΤΑ θαύμαζα και συνεχίζω να θαυμάζω αυτό το απίιστευτα επιτυχημένο σύνολο !!!!..ειδικά τώρα , στούς δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας , - το ξαναλέω - το 1,2 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!
...πιστεύω να σε κάλυψα.../...άκουσες και τον Teo πιό πάνω ?????....
ethnikofron471
21-08-13, 13:35
οκ με κάλυψες με κάλυψες!
Θοδωρή καλά κάνεις!Τελικά....μας ζηλεύουν πολλοί ! :p
....καλώς όρισες φίλε στην παρέα...ότι θέλεις ρώτα η ψάξε στο forum...θα βρείς σίγουρα την απάντηση...
,,,το 1,2 έχεις ε ?????...είσαι όντως ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ !!!!!....όλα τα λεφτά είναι...ιδιαίτερα στίς μέρες που περνάμε...καλοτάξιδο.....:thumbsup:...
Καλώς σας βρήκα Στιλάτοι!
Ναι, για το 1.2 δεν είχα κανέναν ενδοιασμό από την αρχή, καθώς το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν το Brava 1.2 το οποίο από άποψη κινητήρα (και όχι μόνο) ήταν σκυλί! Όμως το Stilo όπως και να το κάνουμε είναι μία κλάση ανώτερο και γι' αυτό το έδωσα... Οπότε λοιπόν, το μοτέρ το ήξερα πολύ καλά (έγραψε ΑΠΕΙΡΑ χιλιόμετρα το Brava) και μάλιστα σε συνδυασμό με το εξάρι κιβώτιο σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς 1400άρι εκείνης της εποχής.
Πολύ ευχαριστημένος είμαι και από την κατανάλωση, (ειδικά με το LPG :smile3: ) αλλά κυρίως από την αίσθηση ασφάλειας που σου δίνει το αυτοκίνητο (εδώ το Brava χάνει κατά κράτος). 10 μήνες τώρα που το έχω και περίπου 15.000 χλμ μετά το μοναδικό πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν πολλαπλασιαστής (40€ ζημιά), το οποίο δε θεωρώ ότι είναι τίποτα το σοβαρό. Επίσης δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πάνω στο αυτοκίνητο (ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, μηχανικά μέρη) που να μη δουλεύει ή να να παρουσιάζει έστω κάποια σημάδια ότι χρειάζεται αλλαγή, πράγμα πολύ ευχάριστο σε μεταχειρισμένο 10ετίας.
ammoulianiotis
21-08-13, 20:15
Καλως ορισες στην παρεα μας GGTaxo! Καλα χιλιομετρα να εχεις και να γουσταρεις το αμαξακι σου!
Stilo_Abarth
26-08-13, 01:33
Καλως ηρθες στην παρεα GGtaxo! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με την stilara σου!
ΠΟΛΥΖΟΣ ΖΩΗΣ
27-08-13, 17:04
Καλώς σας βρήκα συνφουρίτες. Από σήμερα έδωσα την προκαταβολή και τις εξουσιοδοτήσεις για την απόκτηση του 1,2 dynamic 5d 2003 από Spicar με 133.000km στα 2800,00 (φώτο όταν το πάρω στα χέρια μου). Πρώτη φορά κάτοχος "αυθεντικού" FIAT γιατί είχα στην κατοχή μου μέχρι πριν 2 μήνες Alfa Romeo 147 1.6 2006 η οποία καταστράφηκε σε τροχαίο. Μπορεί να σας ζαλίσω σε ερωτήσεις στην αρχή μέχρι να μάθω το αυτοκίνητο και τις απαιτήσεις του. Συμμετέχω και στο alfisti.gr. Κάποιες πρώτες ερωτήσεις 1.πραγματική μικτή κατανάλωση, 2. Τί λαδιά; , 3.Μπουζί κάθε πότε κτλπ....
Καλώς σας βρήκα συνφουρίτες. Από σήμερα έδωσα την προκαταβολή και τις εξουσιοδοτήσεις για την απόκτηση του 1,2 dynamic 5d 2003 από Spicar με 133.000km στα 2800,00 (φώτο όταν το πάρω στα χέρια μου). Πρώτη φορά κάτοχος "αυθεντικού" FIAT γιατί είχα στην κατοχή μου μέχρι πριν 2 μήνες Alfa Romeo 147 1.6 2006 η οποία καταστράφηκε σε τροχαίο. Μπορεί να σας ζαλίσω σε ερωτήσεις στην αρχή μέχρι να μάθω το αυτοκίνητο και τις απαιτήσεις του. Συμμετέχω και στο alfisti.gr. Κάποιες πρώτες ερωτήσεις 1.πραγματική μικτή κατανάλωση, 2. Τί λαδιά; , 3.Μπουζί κάθε πότε κτλπ....
..."ξαναχτύπησε" πάλι αυτό το εξοργιστικά καλό - γερό - αξιόπιστο - οικονομικό - φτηνό στα τέλη κυκλοφορίας - φτηνό στην ασφάλιση - που καίει όσο ένας αναπτήρας και πολλά άλλα που...που...που../..το δαιμόνιο 1,2 !!!!...
...καλώς όρισες στην παρέα τυχερέ φίλε../..καλοτάξιδο να σου είναι πάντα../..όλα τα λεφτά είναι το πο*στικο το 1200άρι !!!!!....
manhuntergr
07-11-13, 02:32
Γεια σε ολους! Ειμαι κατωχος Stilo 1.6 (103hp) εδω και 3 χρονια και ειμαι πολυ εικανοποιημενος και ευτηχησμενος απο το αμαξι μου! Το μονο που εχω αλλαξει στο αμαξι ειναι το cd player που αντικατεστησα με mp3 usb. Θελω να τονησω πως η καταναλωση του εινσι εξερετικη για 1.6 δεν το περημενα. Αν βρεις τις καταλληλες στροφες/χιλιομετρα εχεις σταθερο ποδι και ολα αναλογα με την κλιση του δρομου μπορεις να πετυχεις πολυ χαμηλα νουμερα σε ταξιδι. Εγω το αγορασα απο Γερμανια και το εφερα οδικως συνολο 3.300km σε autobahn και εθνικους δρομους και ολα αυτα με 207 λιτρα! Το μονο προβλημα που εμφανησε υο αμαξι μεχρι τωρα ηταν στις επαφες των αερισακων οπου εβγαζε στο καντραν airbag failure το οποιο εφτιαξα με καθαρισυικο επαφων και τελος! Περα απο αυτο το αμαξι ειναι αψογο μηχανικα ηλεκτρικα. Μονο η οδιγικη του σημπεριφορα αλειωθηκε λογο τον δρομων μας! Λοιπον μετα απο αυτα τα 3 χρονια σκεφτομαι να κανω και εγω καποιες μικροβελτιωσεις στο stilo μου ξεκινωντας απο αμαξωμα γιατι πανω απ'ολα θελω να νιωθω στηβαρο το αμαξι μου και με καλο κρατημα.
Καλωσόρισες στην παρέα manhuntergr!
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες παραπάνω περί κατανάλωσης! Ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα φυσικά, αλλά το Stilo το κάνει να δείχνει ευκολότερο το να βρεις την σωστή του ισορροπία. Ίσως λόγω βάρους και ποιότητας κύλισης!
Και πάλι καλώς ήρθες και ελπίζουμε να σε βλέπουμε συχνά εδώ μέσα! :smile:
ethnikofron471
07-11-13, 17:54
Γεια σε ολους! Ειμαι κατωχος Stilo 1.6 (103hp) εδω και 3 χρονια και ειμαι πολυ εικανοποιημενος και ευτηχησμενος απο το αμαξι μου! Το μονο που εχω αλλαξει στο αμαξι ειναι το cd player που αντικατεστησα με mp3 usb. Θελω να τονησω πως η καταναλωση του εινσι εξερετικη για 1.6 δεν το περημενα. Αν βρεις τις καταλληλες στροφες/χιλιομετρα εχεις σταθερο ποδι και ολα αναλογα με την κλιση του δρομου μπορεις να πετυχεις πολυ χαμηλα νουμερα σε ταξιδι. Εγω το αγορασα απο Γερμανια και το εφερα οδικως συνολο 3.300km σε autobahn και εθνικους δρομους και ολα αυτα με 207 λιτρα! Το μονο προβλημα που εμφανησε υο αμαξι μεχρι τωρα ηταν στις επαφες των αερισακων οπου εβγαζε στο καντραν airbag failure το οποιο εφτιαξα με καθαρισυικο επαφων και τελος! Περα απο αυτο το αμαξι ειναι αψογο μηχανικα ηλεκτρικα. Μονο η οδιγικη του σημπεριφορα αλειωθηκε λογο τον δρομων μας! Λοιπον μετα απο αυτα τα 3 χρονια σκεφτομαι να κανω και εγω καποιες μικροβελτιωσεις στο stilo μου ξεκινωντας απο αμαξωμα γιατι πανω απ'ολα θελω να νιωθω στηβαρο το αμαξι μου και με καλο κρατημα.
Καλώς όρισες λοιπόν και απο δω... :)
Ότι απορία ή πρόβλημα έχεις μπορείς να ποστάρεις στην ανάλογη κατηγορία.
ammoulianiotis
07-11-13, 21:50
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε!
Καλη διαμονη και καλα χιλιομετρα στις ροδες σου!
Ως κάτοχος δυο διαφορετικών Stilo 2002 (1.2 και 1.6) ένα έχω να πω... σε αυτούς τους καιρούς έχω παραδώσει πινακίδες στο 1.6 και με το 1.2 έχω ξεχάσει τη φάτσα του βενζινά. :fun:
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά, έχω γραφτεί καιρό στο site, αλλά δεν είχα συστηθεί. Το αυτοκίνητο μου είναι ένα ασημί stilo 2003 1.2 3θυρο !!!
Καλησπέρα και σε σένα "αδερφέ"! Και καλώς ήρθες στην ενεργό δράση...!
Από που είσαι φίλε μου?
Καλός ήρθες φίλε μου !!!Ελπίζω να σου αρέσει η παρέα μας και να βρεις τις απαντήσεις στις απορίες σου.
ammoulianiotis
12-11-13, 20:05
Καλως ηρθες και 'επισημα' λοιπον στην παρεα μας!
Καλη διαμονη και καλα χιλιομετρα!
Bill stilo
13-11-13, 01:10
Καλωσηρθες στη παρεα μας...και καλα χιλιομετρα!
Καλησπέρα και σε σένα "αδερφέ"! Και καλώς ήρθες στην ενεργό δράση...!
Από που είσαι φίλε μου?
Καλησπέρα φίλε μου, από Αθήνα. Κολωνό μένω!!!
Ωραιοςςς! Αρα και διπλα στη Λιοσιων εισαι και στα Δυτικα για μελλοντικες συναντησεις... Χαχα!
Εννοείται ότι θα έρθω σε μελλοντικές συναντήσεις!!! Καλώς σας βρήκα παιδιά.
Καταρχην να σας συστηθω ως νεο μελος του stilo club.Μακάρι να ημουν πιο χαρούμενος αλλα μάλλον με δέρνει η γκαντεμιά. Ας σας πω την ιστορία μου. Πρίν 3 βδομάδες μπηκα και εγω στην οικογένεια του stilo. Moυ αρεσε παντα αυτο το αυτοκίνητο αλλά ακόμα δεν ήμουν ιδιοκτήτης του. Βρήκα μια ευκαιρία και αγορασα μεταχειρισμένο ενα stilo του 2002 16ν 1600 κυβικα 5πορτο με 80000 χλμ. Το αυτοκίνητο ειχε και το book service του κανονικοτατα ο ιδιοκτητης πολυ καλος οπου το αμαξι το ειχε προσεξει (θα σας πω τι εννοω μετα) και το μονο προβληματακι ηταν οι γρατσουνιες που ειχε σε αρκετα σημεια αφου εμενε Παγκρατι ο ανθρωπος. ΜΗν τα πολυλογω ολο χαρά το καβαλάω και σε καποια στιγμη αρχιζουν τα οργανα¨-MPIP MPIP, asr failure, loose connection και το αμάξι μου μένει dead στη μέση του δρόμου. Σβήνει κανονικοτατα.Περιμένω λίγο παιρνει μπρος το παρκαρω αρκετα προβληματισμενος.Παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη και μένει εκπληκτος σε βαθμό που βάζει τον μηχανικο του να με παρει να του πω τα γεγονοτα γιατι πραγματικα δεν το πιστευε και προσπαθουσε να καταλαβει τι γινεται.
Δεν βγαλαμε ακρη, και την επομενη το πηγαινω σε εξουσιοδοτημενο fiat για να του κανει ενα γενικο ελεγχο να μου πει σε τι κατασταση ειναι και να ρωτησω για το συμβαν.ΤΗν επομενη που πηγα μου ειπαν τα παιδια οτι σε γενικες γραμμες ο πρωην ιδιοκτητης εχει ριξει χρημα και το εχει καλα συντηρημενο , ηθελε 2-3 πραγματακια αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Το παιρνω την επομενη ολο χαρα και ετοιμαζομαι να παω Πειραια σε ενα ραντεβου απο χαλανδρι. Στα 10 λεπτα, ιδια ιστορια beep,beep, asr failure,loose connection,alternator failure και το αμαξι σταματησε. Το βαζω παλι μπρος, μου το ξανακανε στο καπακι 2-3 φορες, την 3 φορα απλα δεν ξαναπηρε ποτε μπρος. Το πηγα στο πλαι, κλειδωμα και γεια σας. ΤΗν επομενη ξαναπαω στο συνεργειο τους λεω το στορυ και το αφηνω εκει. Επι 1 βδομαδα με παιρναν τηλ. καθε μερα και δεν μπορουσαν να βρουν τι εχει. Ανοιξαν και ticket (καπως ετσι λεγεται ) στη φιατ οπου και ερχοντουσαν σε επαφη καθε μερα. Τζιφος. Εκαναν 60 χλμ και δεν το παρουσιασε το προβλημα αυτο. Ψαχνοντας στο ιντερνετ δυστηχως το θεμα αυτο ειναι στανταρ στα 1600 αλλα κανενας δεν λεει τι μπορει να συμβαινει, απο τις γειωσεις μεχρι αλλαγη στην ecu. Στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το πηρα απο το συνεργειο και μου ειπαν τα παιδια, οτι αλλαξαν τις ασφαλειες (χωρις να υπαρχει προβλημα) και οτι το διαγνωστικο ποτε δεν εβγαλε βλαβη.Το πηρα και μου ειπαν οταν ξαναγινει να το παω παλι. Η αληθεια ειναι οτι δεν το παω μακρια γιατι σκεφτομαι αν μου μεινει ενω ειμαι σε καμμια εθνικη τι θαγινει? Στις κοντινες αποστασεις δεν εχει βγαλει προβλημα, ισως ειναι νωρις. Στην λιγη ερευνα που εκανα φαινεται οτι το asr failure εχει να κανει με ρευμα, οποτε μπορει και να γλυτωνω την ecu.Κανεις δεν ειναι σιγουρος. Απευθυνθηκα στο φορουμ γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενος και το μονο που δεν θελω να κανω ειναι να σκεφτομαι να το δωσω, αφου στο λιγο καιρο που το εχω μου αρεσει παρα πολυ ως αυτοκινητο αλλα δισταζω να το κυκλοφορω.Ελπιζω να μην σας κουρασα παιδες. Να ειστε καλα.
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα!
Ψάχνοντας στο forum θα βρεις σίγουρα πολλές απόψεις και πιθανότατα λύσεις στο πρόβλημά σου, το οποίο ελπίζω να είναι προσωρινό και να λυθεί σύντομα ώστε να χαρείς το Stilάκι σου!
Μη σε αγχώνει πάντως... πολλοί έχουν αντιμετωπίσει αδιέξοδα σε αντιπροσωπείες και το πρόβλημα ήταν τελικά κάτι απλό (και ίσως κουφό).
Η πιο βασική ερώτηση που ξεκινάμε πάντα σε κάθε παρόμοιο πρόβλημα: Από μπαταρία πως πάει το καμάρι σου? Επίσης από γειώσεις (extra) έχεις βάλει καμία?
Mακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε Τεο.Η μπαταρια ειναι στα μισά και οσο για εξτρα γειωσεις, οχι δεν εχω κανει κατι. Επισης που μπορω να ψαξω στο φορουμ για αντιστοιχα προβληματα? Ευχαριστω
Bill stilo
19-12-13, 01:28
Καλωσηρθες στην παρεα μας....ελπιζω κ εγω με την σειρα μου να ξεμπερδεψεις γρηγορα με αυτο το προβλημα για να χαρεις το stilaki σου...ειναι φοβερο αυτοκινητο...ενα πολυ συμαντικο κομματιβειναι η μπαταρια..κ αυτο αμα ειναι να το κοιταξεις!!
Αλλάζεις μπαταρία και ξεχνάς το πρόβλημα, δεν βγαίνει νόημα γιατί το κάνει αλλά όταν αλλαχθεί η μπαταρία σταματά, είμαι κάτοχος 1.6 μοντέλο 2002 και το διαπίστωσα τώρα που το έχω αραγμένο (παράδοση πινακίδων... #freeliapis :hehe: )
Καλησπέρα
Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτήν την υπέροχη προσπάθεια που καταβάλουν όλα τα μελή αυτού του φόρουμ…
Πραγματικά δεν περίμενα την ύπαρξη τέτοιου φόρουμ στην Ελλάδα
Θα ήθελα λοιπόν να βοηθήσετε εσείς οι παλιοί έμενα τον νέο και ηλικιακά αλλά και επίσης στον χρόνο κατοχής του fiat stilo
Πρόσφατα αγόρασα το πρώτο μου αμάξι το όποιο όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι το fiat stilo..
θα μπω κατευθείαν στις ερωτήσεις απορίες τις οποίες θα επιθυμούσα να μου λύσετε
ξεκινώ με την μέχρι τώρα οδηγικη συμπεριφορά δεν έχω κανένα πρόβλημα συναντώ όμως διάφορα θέματα με τα ηλεκτρικά του αμαξιού,
1ον το air condition είτε στο ζεστό είτε στο κρύο η σκάλα 1,2,3 δεν λειτούργει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η θέρμανση να αρχίσει να δουλεύει μόνο εάν η σκάλα πάει στο 4
2ον Η λειτουργιά city δεν ενεργοποιείται
3ον Η μιζα θελει πολλες φορες και δευτερη φορα για να παρει μπρος ο κινητηρας και γενικως θελει παραπανω ωρα σε σχεση με αλλα αμαξια το κρατημα του κλειδιου στην αναλογη θεση
(stilo 6speed 2006)
επίσης έχω κάποιες απορίες όπως
που θα μπορούσα να βρω ταπάκια ζάντας fiat διότι λείπει ένα, και που σηματάκι fiat για το μπροστά μέρος του αυτοκίνητου
συγχωρέστε με εάν σας κούρασα με το κείμενο μου η εάν μπήκε σε λάθος θέση του φόρουμ αλλά ως καινούριος πιστεύω πως δικαιολογούμε σε έναν βαθμό όσο για τα προβλήματα τα όποια σας παρέθεσα ίσως να είναι μόνο στο συγκεκριμένο αμάξι απλώς τα ανέφερα μήπως υπάρχει κάποια εύκολη λύση την όποια δεν γνωρίζω είτε είναι συχνά προβλήματα στα stilo
ammoulianiotis
20-12-13, 20:03
Καλως ηρθες στην παρεα μας αδερφε!
Καλα χιλιομετρα να εχεις με τον stilαρο σου και να τον χαρεις οσο μπορεις! Ελπιζουμε να σε δουμε σε μια συναντηση...
Αληθεια δεν μας ειπες απο που εισαι;
Για τα ηλεκτρολογικα που λες δεν γνωριζω καποια απαντηση αλλα ριξε μια ματια στο φορουμ, ολο και καπου θα υπαρχει κατι που μπορει να βοηθησει!
Για τα καπακια και τα σηματα που λες κοιτα εδω:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=fiat+badge+for+stilo&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.Xfiat+badg e&_nkw=fiat+badge&_sacat=0
ebay φυσικα πως δεν το σκεφτηκα!!!
Αθηνα φιλε μου ;)
Να σαι καλα...!!!
Καλησπέρα φίλε! Καλωσήρθες και καλορίζικη η Stilάρα σου! Φαντάζομαι 1.4 σωστά?
Για ότι προβλήματα αντιμετωπίζεις, αρχικά κάνεις αναζήτηση στο forum (πάνω δεξιά) και αν δεν βρεις λύση, ανοίγεις ένα θεματάκι στην κατάλληλη κατηγορία ώστε να μπορούμε να το αναπτύξουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
Επίσης αφού ψάχνεις για wheel caps στο ebay, γιατί δεν κοιτάς καμιά τρελή ιδέα να αλλάξεις λίγο και την όψη??
Πχ:
http://www.ebay.com/itm/Hyundai-2010-2011-2012-2013-Santa-Fe-Carbon-St-Wheel-Center-Caps-4EA-1SET-/120990924235?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c2b9efdcb&vxp=mtr
ή
http://www.ebay.com/itm/4x-Chrome-Logo-ABARTH-FIAT-Wheel-Center-Caps-Hub-Rims-Centre-55-59mm-2-33-/181272867380?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a34b47234&vxp=mtr
Καλώς μας ήρθες...
Για το 1 δεν έχω ιδέα. Δεν έχω A/C αλλά clima οπότε δεν ξέρω να σου πω.
2. Μου κάνει χαλασμένος διακοπτάκος. Συχνό θύμα καφέ μιας και είναι δίπλα η ποτηροθήκη.
3. Αισθητήρας στροφών μου μυρίζει.
Ψάξου όμως και μέσα εδώ και θα βρεις άκρη.
παιδς ευχαριστω πολυ εκανα μια συντομη ερευνα μεσα στο φορουμ ομολογω πως βρικα αρκετα πραγματα και πολυ ενδιαφεροντα μαλιστα αλλα στα συγκεκριμενα δεν βρικα...
Θα ψαχτω και βεβαια λιγο παραπανω μονος μου και βλεπουμε τωρα για τα wheel cαps τα δευτερα εχουν φυγει για αγορα μαζι με κατι αλλα abarth σηματακια (6speed 1,4 12/06') ;)
Κατι τελευταιο λιγο εκτος τοπικ και συνχωρεστε με για αυτο (για αρχη)
Απαντηστε μου η και σε π.μ για να μην φυγουμε τελειως απο τον σκοπο του thread
Αξιζει τον κοπο να κανει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο (6speed 1,4 06) abarth LOOK ???
Η θα ειναι καπως "τραβηγμενο"??
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Αν το 1.4 με look abarth ειναι τραβηγμενο,τοτε τι να πω κι εγω φιλε μου με το 1.2!
Υποψιν ομως πως το abarth look ειναι απλως πλαινα σποιλερ, εξωτερικα πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος και ζαντες. Οτιδηποτε αλλο ξεφευγει απ το μαμα abarth.
Αυτα για εξωτερικα μονο, εσωτερικα μπαινεις σε αλλη διαδικασια πολυ μεγαλυτερη.
Βλεπω εισαι και γειτονας πολυ κοντινος!... :smile:
χαχαχα περιστερι να φανταστω ??
Κοιτα λαθος μου που δεν διαυκρινησα οταν λεω abarth look δεν εννοω τοσο πολυ ειπαμε :P
δεν εχω αυτην την στιγμη το καταληλο Budget για να φτιαξω τοσα πολλα εννουσα σηματακια abarth για μπρος,πισω. για ζαντες λεβιε ταχυτητων πεταλ ισως και τιμονι εξατμιση . διοτι εχω ενα φιλαρακι που τυνχανει να τα μου τα βρει ολα αυτα απο τρακαρισμενο for free.
Και το λεω απο την απο την αποψη οτι νταξει θα το καταλαβαινουν ολοι οτι ειναι μονο Look μην ειναι και για τα πανηγυρια ;)
Καματερο να φανταστεις φιλε μου! Χεχε!
Αρα λοιπον δεν μιλαμε για look abarth, μιας και το stilo στην εκδοση abarth δεν ειχε ουτε καν σηματα μπρος πισω, παρα μονο ενα μικρο διακριτικο διπλα στο ονομα Stilo.
Απο εκει και περα κανεις ο,τι σου αρεσει εσενα να βλεπεις στο αμαξι σου! Στην τελικη τον σκορπιο θα βαλεις να το ομορφυνεις,οχι κανενα σημα της Ferrari!
akis_thess
28-12-13, 22:34
Καλησπέρα και καλές γιορτές!!!νέο μέλος από Θεσσαλονίκη!Fiat Stilo 1.4 16V 6speed!
Καλός μας βρήκες φίλε μου και χρόνια πολλά Ελπίζω να βρεις ενδιαφέρον την παρέα μας και να σε βοηθήσουμε να σου λυθούνε όλες η απορίες
Bill stilo
29-12-13, 20:36
Χρονια πολλα!!!καλωσηρθες στη παρεα μας...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟ ΤΟ CLUB!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΙΛΟ 1.6 3ΠΟΡΤΟ DYNAMIC FULL EXTRA ΗΛΙΟΡΟΦΗ!!!ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΑ 172000ΚΜ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΚΟΛΛΑΝΕ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ 2ΖΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΟΡΟΦΗΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ Κ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ 85ΑΡΗ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΤΩΜΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ..Η ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ..Κ ΘΑ ΜΠΕΙ Κ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ STILO!!!!
φιλε μου κολωσορισες κατ αρχην.
Το τι τελικα θα αποφασισεις για την τυχη του αυτοκ/σου,νομιζω οτι ειναι στα χερια σου και στην τσεπη σου και μονο!!!
Ξερεις,λιγο πολυ σημερα δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μην βγαζει προβληματα,ακομα και τα πολυ ακριβα και πολυτελη.
Το club προσφερει γνωμες και γνωσεις που σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα,που πολλες φορες φαινοναι βουνο,και τελικα δεν ειναι σχεδον τιποτα.
Εξαρταται λοιπον απο το ποσο γουσταρεις το τουτου σου,και να αρχιζεις σιγα σιγα να λυνεις τα προβληματα του,η αν το κοψεις φετες τελικα.....
Αρχισε να αναφερεις αναλυτικα τα προβληματα, και σιγουρα θα βρεις αρκετη βοηθεια απο εδω.!!
wellcome.
ammoulianiotis
10-02-14, 17:32
Καλως ηρθες κατ'αρχην συμπολιτη Σαλλλλονικε!
Καλη διαμονη να εχεις στο club και καλα ποσταρισματα!
Θα σε παρακαλεσω ομως να γραφεις με μικρα αν μπορεις...
Παμε τωρα στο θεμα που αναφερεις:
Εχω και εγω ενα 16αρι του '05 με 130.000 χλμ στις ροδες του. Μπορω να πω οτι κραταει καλα για την ηλικια του.
Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, προτεινω να τα βαλεις κατω και να δεις ποσο θα κοστισει μια καλη συντηρηση του αυτοκινητου, ποσα μπορει να πιασει αν το πουλησεις και ποσα μπορεις να διαθεσεις για να παρεις ενα αλλο αυτοκινητο.
Μονο ετσι θα μπορεσεις (ή τουλαχιστον θα μπορουσα εγω), να δω ξεκαθαρα τι μπορω να κανω.
Ευχομαι να επιλεξεις την πιο σωστη για εσενα επιλογη!
Σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση μας!
Ακομα αν ενδιαφερεσαι για αυτοκολλητα ή μπλουζακια του club, ριξε μια ματια στα αναλογα θεματα γιατι πλησιαζει η τελικη ημερομηνια. (Απλη ενημερωση κανω χωρις να εχω σκοπο να αναγκασω καποιον να αγορασει κατι. Απλα δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε την δυνατοτητα να ξανακανουμε παραγγελιες)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟ ΤΟ CLUB!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΙΛΟ 1.6 3ΠΟΡΤΟ DYNAMIC FULL EXTRA ΗΛΙΟΡΟΦΗ!!!ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΑ 172000ΚΜ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΚΟΛΛΑΝΕ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ 2ΖΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΟΡΟΦΗΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ Κ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ 85ΑΡΗ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΤΩΜΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ..Η ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ..Κ ΘΑ ΜΠΕΙ Κ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ STILO!!!!
Καλωσόρισες φίλε μου. Νομίζω τα προβλήματα που έχεις είναι επιλύσιμα. Ψάξε λίγο στο forum για τα προβλήματα που έχεις και απάντα σε αυτά με το δικό σου αν διαφέρει λίγο ώστε να αρχίσουμε να αναλύουμε το κάθε πρόβλημα και να το ξεπερνάς. Πρόσφατα νέο μέλος αγόρασε stilo με μικροπροβλήματα και τα έχει λύσει ήδη.
Σοφο μάγκωσε τον μην σου φύγει χαχαχχα . Πάντως φίλε μου πιστεύω πως όλα τα προβλήματα που ανέφερες έχουνε λυθεί από διάφορα μέλη του club . Οπότε μην προβληματίζεσαι όλα θα γίνουνε σιγά σιγά καλός ήρθες στην παρέα μας!!!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου! Δεν έχω τίποτα να προσθέσω στις προτάσεις των παιδιών παραπάνω, μιας και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Βαθιά μέσα μου όμως ξέρω πως δεν πρόκειται να το αλλάξεις! :bleh:
Καλωσόρισες φίλε μου. Νομίζω τα προβλήματα που έχεις είναι επιλύσιμα. Ψάξε λίγο στο forum για τα προβλήματα που έχεις και απάντα σε αυτά με το δικό σου αν διαφέρει λίγο ώστε να αρχίσουμε να αναλύουμε το κάθε πρόβλημα και να το ξεπερνάς. Πρόσφατα νέο μέλος αγόρασε stilo με μικροπροβλήματα και τα έχει λύσει ήδη.
Εγω ειμαι τουτος? :D
Εγω ειμαι τουτος? :D
Εσύ πρέπει να είσαι αν θυμάμαι σωστά! :hello: :biggrin:
Εσύ πρέπει να είσαι αν θυμάμαι σωστά! :hello: :biggrin:
Ελα τωρα μου κανεις τον ανηξερο! :dots:
Bill stilo
10-02-14, 22:12
Καλωσηρθες στη παρεα μας και απο εμενα...συμφωνω με τα παιδια σιγουρα ειναι επιλυσιμα τα προβληματα αυτα...και εδω θα βρεις σιγουρα λυσεις!!!
Γεια σας παιδιά! Έχω δύο αυτοκίνητα, ένα Fiat Punto στην Ελλάδα 1.4 Sporting του 2003 αριστεροτίμονο και ένα Stilo εδώ και δυο βδομάδες στην Αγγλία δεξιοτίμονο, πήρα ένα Abarth 2.4 όντας φανατικός με Fiat μετά την πολύ καλή εικόνα που είχα από το Punto μου.
Έχω κάποια θεματάκια να λύσω (το αγόρασα με πρόβλημα στον εσωτερικό ανεμιστήρα καμπίνας) οπότε πιστεύω ότι θα βοηθήσω γράφοντας το τι ψάχνω και βρίσκω στο forum.
Μέχρι στιγμής το Abarth μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση, είναι απίστευτο αυτοκίνητο και πάρα πολύ καλό στο δρόμο. Με έχει βοηθήσει και πολύ το Selespeed διότι είναι το πρώτο μου δεξιοτίμονο οπότε δεν με δυσκολεύουν οι ταχύτητες, και με εξαίρεση τους πολύ μικρούς ελιγμούς/παρκάρισμα που είναι λίγο δύσκολο, γενικά συνηθίζεται. Και εντάξει, ο ήχος του μοτέρ μετά τις 4 δεν υπάρχει, με 1η 2α κάνει σαν audi quattro, με 3η κάνει σαν αργό audi quattro και με 4η 5η δεν έχω ανοίξει τόσο ψηλά ακόμη λόγω ορίων ταχύτητας...
Stilo_Abarth
11-02-14, 11:50
Καλως ήρθες φίλε! Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις ότι ψάχνεις στο φόρουμ του γκρουπ και τα παιδιά θα χαρούν να σε βοηθήσουν! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
giorgoskoura
27-02-14, 04:14
για σας παιδια ειμαι κατοχος του stilo 1.2 3d πολυ ευχαριστημενως αλλα εχω καποια προβληματα και σκευτηκα να γραφτω στο club. κλασικα προβληματα απο οτι ξερω και ακουω σε οποιον τα εχω πει στα 3 χρονια που το εχω.
για σας παιδια ειμαι κατοχος του stilo 1.2 3d πολυ ευχαριστημενως αλλα εχω καποια προβληματα και σκευτηκα να γραφτω στο club. κλασικα προβληματα απο οτι ξερω και ακουω σε οποιον τα εχω πει στα 3 χρονια που το εχω.
Καλώς ήρθες Γιώργο! Θα βρεις ότι χρειάζεσαι για τα προβλήματά σου αλλά θα βρεις και μια δεμένη παρέα με μοναδικά μέλη! Καλή περιήγηση!
giorgoskoura
27-02-14, 05:00
Καλως σας βρηκα! Βρηκα απαντησεις στα ερωτηματα μου.δεν βρηκα τιποτα για καμια συναντσηση εδω θεσσαλονικη.
Καλώς ήρθες Γιώργο και από εμένα.Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και στο μέλλον ,ότι ψάχνεις και όλα τα παιδιά θα χαρούν να σε βοηθήσουν.
Όσο για τις συνατήσεις μείνε συντονισμένος και θα γίνει και αυτό.:thumbsup:
Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα!
ammoulianiotis
27-02-14, 14:23
Καλως το παλικαρι απο τη Σαλονικη!
Καλως ηρθες στην παρεα μας αδερφε! (Αν θες μπλουζακια και αυτοκολλητα προλαβαινεις!)
Για τις συναντησεις που λες, ο maximos με προλαβε... Να φυγουν τα 3ημερα κτλ και θα οργανωθουμε παλι!
giorgoskoura
27-02-14, 20:28
Για σου και σε εσενα! ειδα αμμουλιανη και με θυμησες ωραια πραγματα ειχα παει ενα φεγγαρι για διακοπες. θα μπω λιγο να δω φοτο και θα σας πω αν ειναι.
giorgoskoura
27-02-14, 21:08
μπραβω ρε παιδια πολυ ωραια τα μπλουζακια δε το περημενα. δε θα μπορεσω να παρω ομως πριν λιγο πληρωσα την ασφαλεια και δε παιζει μια.
giorgoskoura
27-02-14, 21:33
εβαλα μια φοτο στο profil μου αλλα εδω που μιλαμε δε την βγαζει, τι δε κανω σωστα?
Πήγαινε επεξεργασία avatar και βάλε εκεί την εικόνα που θέλεις.
giorgoskoura
27-02-14, 22:50
ευχαριστω.
Bill stilo
28-02-14, 15:16
καλωσηρθες στη παρεα μας giorgoskoura θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εδω..θα χαρουμε να σε δουμε κ απο κοντα..απο αθηνα εισαι?
giorgoskoura
01-03-14, 01:26
οχι φιλε απο θεσσαλονικη. λιγο μακρια.
Γιώργο βάλε καμία φωτογραφία από το stilaki σου να το δούμε στο θέμα εδώ ---> http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?7199-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%C E%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-Stilo-%CE%BC%CE%B1%CF%82!/page56
giorgoskoura
01-03-14, 02:26
πως θα το κανω αυτο?
giorgoskoura
01-03-14, 02:28
μια εβαλα και αυτη με ζορισε λιγο.αν διαβασεις το διαλογο λιγο ποιο πανω θα καταλαβης
giorgoskoura
01-03-14, 02:30
πατησα πανω στη σελιδα αλλα μετα??
ammoulianiotis
01-03-14, 10:38
Ελα να ανεβαινει και η Θεσσαλονικη σιγα σιγα!
giorgoskoura
01-03-14, 16:38
οκ με τις φοτο τελικα ηταν ποιο ευκολο απο οτι το περημενα. κανενας με ηχο στο club?
kostastottis
02-03-14, 00:16
Καλησπέρα και απο εμένα!Κώστα με λένε απο κύψελη-αθήνα..
Θα ηθελα τα φωτα σας!!!!
ειμαι ετοιμος την Τριτη να παω να παρω αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4754273/
Πηγα σημερα το ειδα και φενεται απιστευτο.
Μεσα ειναι λες και δεν εχει μπει ανθρωπος.
Απ εξω αγρατζουνιστο.(Για ατρακαριστο θα το δει μαστορας.
Θα το τσεκαρει μηχανικος την τριτη και αν ειναι οκ 99% το περνω.
Το μονο που με προβληματιζει μεχρι στιγμης ειναι οτι σε μια φωτογραφια στα οργανα λεει Scaduto.
Ιταλικα προφανος..Το θεμα ειναι γιατι το λεει Ιταλικα..???
Στα περισσοτερα λεει checking απο οτι ειδα...
Εχει επιλογη γλωσσας η ειναι εισαγωγης?
Η εχει αλλαξει τιποτα οργανα η εγκεφαλο?
Και γενικοτερα θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε τι να προσεξω περισσοτερο.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Η γλώσσα αλλάζει. Μην ψαρώνεις.
Το checking σβήνει όταν βάλεις μπρος και όλα είναι οκ. Αν κάτι βρεθεί λάθος θα σφυρίξει τρεις φορές και θα σου βγάλει και μήνυμα.
Συνήθεις βλάβες οι αερόσακοι και οι φυσες τους κάτω από τα καθίσματα.
Βάλτο μπρος και δες αν σου βγάλει τίποτα.
Κατά τα άλλα φαίνεται οκ.
Καλωσόρισες και πάλι.
kostastottis
02-03-14, 00:34
Thanks!!!
Οτι ψαρωσα ψαρωσα...:hehe:
Οποτε ελπιζω να ειμαι κατοχος του την Τριτη!!!
giorgoskoura
02-03-14, 02:51
για σου και απο εμενα κωστα με το καλο και καλα χιλιομετρα. πολυ οικονομικο ειδικα στα ταξιδια, μεγαλη μαγκια η 6η!!
giorgoskoura
02-03-14, 03:17
Εγω οταν πηρα το δικο μου ειχα τα εξης κλασικα προβληματα.
Κολουσανε τα πλαστικα κατω απο το ταμπλο (ντουλαπακι και τα τριγυρω).
Χωρις λογο σταματουσανε οι υαλοκαθαριστηρες σε ακυρο χρονο και σημειο.
Και το προβλημα με τις φισες του αεροσακου κατω απο το καθισμα του συνοδηγου,(σε αυτο θα σε πεταξει βλαβει στο ταμπλο)
Αυτα οχι κατι σοβαρο.
kostastottis
02-03-14, 08:17
Ευχαριστω πολυ!
Απο καταναλωση περιπου τι λεει?
6-6,5 εντοσ πολης που λενε ειναι αληθεια?
Εκτος φανταζομαι 5,5?
Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Από τις φωτογραφίες κρίνοντας, βλέπω πως είναι καλοδιατηρημένο αλλά έχει αναμμένο το λαμπάκι του αερόσακου κατά 99%... Πράγμα που συνήθως σημαίνει φύσες ή αισθητήρας βάρους συνοδηγού. Αυτό θα το καταλάβεις χαιδεύοντας το κάθισμα του συνοδηγού (όχι στην πλάτη), αν πιάσεις με την αφή "καρουμπαλάκια" τότε είναι μάλλον ο αισθητήρας. Δεν είναι κάτι να σε αποτρέψει πάντως, μιας και τα περισσότερα δυστυχώς μας το έβγαλαν...
Η γλώσσα όπως σου είπαν τα παιδιά αλλάζει, μη σε αγχώσει αυτό.
Μια παράκληση μόνο... Όταν το πάρεις βγάλε τα σηματάκια Ferrari κάτω από τα πλαϊνά φλασάκια και απ το σήμα του τιμονιού! Χαχαχα!
Από κατανάλωση εντός είναι όπως το είπες με οικονομικά σωστή οδήγηση (6 με 6,5), και εκτός μπορεί να πέσει ακόμα και στο 4,5 σε συντηρητικούς ρυθμούς.
Go for it!! :smile:
kostastottis
02-03-14, 18:00
Μια παράκληση μόνο... Όταν το πάρεις βγάλε τα σηματάκια Ferrari κάτω από τα πλαϊνά φλασάκια και απ το σήμα του τιμονιού! Χαχαχα!
Go for it!! :smile:
Xaxaxaxaxax Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!
Είναι αλήθεια οι ζάντες του 17άρες;;;
"ΑΒΑΦΤΟ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟ"... Εγώ πάντως είδα αρκετές γρατζουνίτσες στο πίσω προφυλακτήρα.
''ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ''.... Μεταξύ μας μ@λακιες;;
Δική μου άποψη. Σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν είναι αληθινά τα χιλιόμετρα πάρτο. Πριν το αγοράσεις σκέψου αν όντως σου αρέσει το χρώμα. Δεν έχω κάτι με το χρώμα. Εγώ έχω πρασινο-ασημο-μπλε.... Απλά για εσενα το λέω μήπως θέλεις να πάρεις ασημί ή μαύρο πχ.
Τέλος θα σου θυμίσω ότι υπάρχουν στην ίδια τιμή stilo με ηλιοροφή. Στην αρχή κανείς δεν το λαμβάνει υπόψην του αλλά μετά όλοι θέλουν από μία... :P
Π.χ. εγώ μπορεί να έπαιρνα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4117653/
υποκειμενικά πάντα. παίζουν πολλά ρόλο. δεν ξέρω τους λόγους που κατέληξες στο αμάξι. θα ήθελα όμως να τους γνωρίσω :)
Καλως ήρθες στη παρέα!!!
Άκουσα κάτι για ήλιοροφή; :-D
Παντως με την σειρα μου και εγω να πω καποια πραγματακια για το αμαξακι που βρηκες...
Καταρχας οπου κανω λαθος με διορθωνουν τα παιδια...
Πρωτον μια μικρη διαφορα 1.2 ειναι το αμαξι αν δεν κανω λαθος και οχι 1.3 και αυτο γιατι νομιζω πως το 1.4 δεν εχει κουμπι ASR...
Δευτερον μηπως ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη του? για αμαξι του 03'? Αυτο το λεω γιατι εγω προσφατως αγορασα το μοντελο του 6 με ημερομηνια κυκλοφοριας 12/06 του 07' σαν να λεμε και το πηρα με 4000 ευρω με ηλιοροφη με αλλα καθισματα λαμε και υπερβολικα προσεγμενο ...
Οσο για το φουλ εξτρα θα συμφωνησω με τον αγγελο σε καμια περιπτωση δεν ειναι φουλ εξτρα...
Σορρυ αν κουρασα και προβληματισα απλα μια παραπανω γνωμη καλη μπορει να βγει... :P
Δεν θελω να επηρεασω απλα λεω την αποψη μου...
Bill stilo
02-03-14, 19:11
Καλωσηρθες στη παρεα μας...κοιτα εγω απο τς φωτο βλεπω οτι ειναι ενταξει το αυτοκινητο...εγω θα σ προτεινα να τ δεις κανεναν μηχανικο να δεις οτι ειναι οκ...αμα δν εχεις γνωσεις δλδ...αυτο ειναι λογικα το 1250cc...οπως ειπε ο αγγελος εχει πολλες ευκαιριες για κοιτατα ολα...
kostastottis
02-03-14, 20:14
Καταρχας απο εκει που ξεκιναμε ειναι οτι θελω ενα αμαξι μεχρι 1300cc λογο τελων κυκλκοφωριας ασφαλειας κτλ που να εχει μικρη καταναλωση βενζινης και να μπορω να πηγαινω και κανα ταξιδι μακρυνο αξιοπρεπως 400-500 ειναι το χωριο μου...
Οποτε αποκλειστηκαν ευκολα κατι panda και κατι αλλα 1000ρακια.Πριν απο αυτο εβλεπα και punto sporting που παιζουν τα καλα 2500++.Μεχρι που ειδα το stilo που θεωρω οτι ειναι πιο αμαξι απο το punto τουλαχιστον ετσι μου δειχνει...
Να αναφερω οτι δεν θελω να δωσω και πανω απο 3.000 ευρω για ενα τετοιο αμαξι.
Ερωτηση το μοτερ ειναι το κλασικο 1250 που εχει το punto sporting???
Δηλαδη εβγαινε με 1200 και με 1250 η ειναι μουφες αυτα που γραφουν?
Το χρωμα παντος μου αρεσει παρα πολυ...
Οσο για τα κυβικα το ξερω οτι ειναι λιγα κτλ κτλ μιας και εχω αλλαξει διαφορα αυτοκινητα αλλα απο επιλογη και αλλα αναγκαστηκα λογο φορων και αλλα τα εχω φορτωθει για τα καλα οπως ενα Slk 200 2 λιτρο που εχω τωρα...
Καταρχας απο εκει που ξεκιναμε ειναι οτι θελω ενα αμαξι μεχρι 1300cc λογο τελων κυκλκοφωριας ασφαλειας κτλ που να εχει μικρη καταναλωση βενζινης και να μπορω να πηγαινω και κανα ταξιδι μακρυνο αξιοπρεπως 400-500 ειναι το χωριο μου...
Οποτε αποκλειστηκαν ευκολα κατι panda και κατι αλλα 1000ρακια.Πριν απο αυτο εβλεπα και punto sporting που παιζουν τα καλα 2500++.Μεχρι που ειδα το stilo που θεωρω οτι ειναι πιο αμαξι απο το punto τουλαχιστον ετσι μου δειχνει...
Να αναφερω οτι δεν θελω να δωσω και πανω απο 3.000 ευρω για ενα τετοιο αμαξι.
Ερωτηση το μοτερ ειναι το κλασικο 1250 που εχει το punto sporting???
Δηλαδη εβγαινε με 1200 και με 1250 η ειναι μουφες αυτα που γραφουν?
Το χρωμα παντος μου αρεσει παρα πολυ...
Οσο για τα κυβικα το ξερω οτι ειναι λιγα κτλ κτλ μιας και εχω αλλαξει διαφορα αυτοκινητα αλλα απο επιλογη και αλλα αναγκαστηκα λογο φορων και αλλα τα εχω φορτωθει για τα καλα οπως ενα Slk 200 2 λιτρο που εχω τωρα...
Οπου να ναι θα πεταχτει και ο teo και θα υπερασπιστει τα 1200ρακια... :P
kostastottis
03-03-14, 00:29
οπως ειπε ο αγγελος εχει πολλες ευκαιριες για κοιτατα ολα...
Παιδια 1200αρια δεν παιζουν αλλα σε τετοια κατασταση....
Και γενικοτερα τα 1200αρια ειναι πολυ λιγα...
Α και κατι αλλο....
Πηγα και το ξαναειδα σημερα και ειδα δισκοφρενα πισω?@?@?@?@?@
Βαζανε δισκοφρενα οντως????
Σε όλα.
Παλι ψαρώνεις!
;)
Εδώ είμαι κι εγώ να υπερασπιστώ την τιμή των ηρωικών και μαρτυρικών 12αριών!! Χαχαχα!
Ακριβώς τα ίδια κριτήρια είχα κι εγώ όταν αγόρασα το δικό μου φίλε μου! Μην το σκέφτεσαι, δεν θα σε απογοητεύσει! Για τα κυβικά του και μια χαρά πηγαίνει και οικονομικότατο είναι. A ναι...και σκυλί!
Για να μην αναρωτιέσαι τα κυβικά είναι 1.242 για την ακρίβεια, οπότε άλλοι το λένε 1200άρι και άλλοι 1250άρι. Ακριβώς όπως είπες, είναι το ίδιο μοτέρ που φοράνε τα Panda, Punto, Grande Punto κλπ.
Και ναι έχουμε όλοι δισκόφρενα πίσω καθώς και ASR (γιατί δεν κρατιέται το κτήνος)!! :biggrin: :bleh:
giorgoskoura
19-04-14, 17:51
Καλη ανασταση σε ολους παιδια με πολυ προσοχη στο δρομο, να περασετε καλα εσεις και οι οικογενειες σας!
Εγω με την σειρα μου εχω να πω οτι προτη φορα βλεπω ενα τοσο οργανωμενο forum...πραγματικα φιλικο και πολυ καλο....ειμαι νεος στο forum και εχω εντυπωσιαστει...
Καλήμερα σε όλους!!
Είμαι κάτοχος Stilo 1.4 εδώ και 9 χρονιά. Έχω ακούση πολλά για τα Fiatakia μας άλλα έχω κάνει άπειρα ταξίδια και δεν έχω μείνει πότε αντίθετος με τους φίλους μου!!!! Το κακό είναι ότι έχω μόνο 59.000 km και δεν το πουλάω για κανένα λόγο 3.000€ που μου το ζητάνε (χωρίς να έχω σκοπό να το πουλήσω).
Άπλα πραγματάκια έχω επάνω μια μάσκα και πλαϊνά της novitec και είναι αρκετά να το ομορφύνει ποιο πολύ από ότι είναι!!!
Ευχαριστήσω για την αποδοχή.
ammoulianiotis
16-05-14, 08:04
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε!
Ευχομαι να εχεις ακομα περισσοτερα και ομορφα χιλιομετρα και να γουσταρεις το αμαξι σου καθημερινα!
Καλη παραμονη στο φορουμ και ελπιζουμε σε καποια συναντηση να σε δουμε και απο κοντα!
system159753
01-06-14, 01:16
Καλήμερα σε όλους!!
Είμαι κάτοχος Stilo 1.6 3d κίτρινο εδώ και 2 μέρες. το πήρα σχετικά σε καλή κατάσταση για την ηλικία του είναι το 2003 με 120.000 χιλιόμετρα koni αμορτισέρ κίτρινα είχε και μπούκα και χοάνη μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος...
Καλοταξιδο και καλως ηρθες.ποσο το αγορασες το στιλο φιλε μου
?
system159753
01-06-14, 02:05
3000 με την μεταβίβασή μεσα
Καλημέρα φίλε μου και καλό μήνα!
Καλώς όρισες στην παρέα μας! Καλορίζικο το Stilάκι σου με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Βάλε και καμιά φωτό του εδώ (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?7199-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%C E%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-Stilo-%CE%BC%CE%B1%CF%82%21/page61) να το καμαρώσουμε!
ammoulianiotis
01-06-14, 19:02
Καλως το παλικαρι απο τη Χαλκηδονα!
Καλως ηρθες στην παρεα φιλε! Καλα χιλιομετρα να εχεις και καλη διαμονη στο φορουμ!
Καλη μερα και καλως σας βρηκα παιδια. Ειμαι ο θωμας και μονιμος κατοικος αλιμου και προ ημερων πλεον και κατοχος στιλο.. Μπορω να πω ενθουσιασμενος για τα κομφορ που προσφερει παρα την ηλικια του (12 ετων)... Καλες βολτες πλεον σε ολους του στιλακιδες.. Και πολλα συγχαρητηρια για το φορουμ.. Εξαιρετικη δουλεια.
ammoulianiotis
03-06-14, 12:03
Καλως μας ηρθες Θωμα!
Καλα χιλιομετρα να εχεις με το αμαξι σου και να το γουσταρεις οσο περισσοτερο μπορεις!
ΥΓ. Βλεπω η παρεα των νοτιων ολο και μεγαλωνει!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας tomassito - Θωμά και να έχεις πολλά ευχάριστα , απροβλημάτιστα χιλιομετρα!!
Περιμένουμε καμια φώτο από το stilaki σου και να σε δούμε και από κοντά στη συνάντηση που θα κάνουμε ....
Λεπτομέρειες εδώ....
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?7869-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%C E%B7-22-06-2014-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%B1
Ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τη προσκληση για τις 22\6.. Φωτο θα ερθουν συντομα αν και θελει λιγο μαζεμα το στιλακι αλλα στα χερια μου δεν προκειται να εχει παραπονο... Ασχολουμαι...
Bill stilo
05-06-14, 23:08
καλωηρθατε παιδια στη παρεα μας...καλα χιλιομετρα!!!βαλτε φωτο να σας δουμε!!!αν κ σας περιμενουμε να σας δουμε κ απο κονταα!!!
ευχαριστω για το καλως ορισες παιδια αυτο ειναι και το δικο μου stilaki!!!!!!!!http://s30.postimg.org/hhfsrpusx/10574264_826367030721039_8110221694031323401_n.jpg
- - - Updated - - -
http://s3.postimg.org/9qxwqkec3/10173593_777058618985214_6358445247655684336_n.jpg
- - - Updated - - -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://s30.postimg.org/xh83m4mk1/1091099_667459709945106_1030639543_o.jpg
- - - Updated - - -
http://s30.postimg.org/xh83m4mk1/1091099_667459709945106_1030639543_o.jpg
Όμορφο!
Η οροφούλα; Δουλεύει;
Καλως σας βρηκα και καλη χρονια! Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι κατοχος ενος fiat coupe 20Vt plus. ψαχνω για ενα μικρομεσαίο αυτοκινητο για.καθημερινη μετακινηση οποτε με ενδιαφερει.οικονομια και αξιοπιστια. εχω βρει μερικα stilo sporting το οποιο εχει και λιγο "χαρακτηρα". θα ηθελα να.μου πειτε τη γνωμη σας οσον.αφορα τις βλαβες τους και την γενικοτερη αξιοπιστια του.
Καλησπέρα φίλε Γιάννη. Καλή χρονιά και καλώς ήρθες!
Δεν θα ρωτήσω για το κτήνος σου γιατί θα μας πάρουν τα ζουμιά εδώ μέσα. :tongue2:
Αρχικά για ποιο μοντέλο (κυβικά) κοιτάζεις;
Οπως καταλαβαίνετε εχω εμπειρία απο Iταλια (Με οτι καλο και κακο συνεπαγεται για τις κακές γλώσσες..είμαστε παθιασμενοι τι να κανουμε!!!) Κοιτάω 1.4 16V για μειωμενα παγια εξοδα και σχετική οικονομια αλλά να έχει και λίγο τσαγανό..:P ...Είχα ένα Accent το οποίο με κάλυπτε με το παραπάνω δεν ζητούσε τίποτα για εκτός από τα σέρβις του και απίστευτα οικονομικό...έπρεπε να το αποχωριστώ και σκέφτομαι αν θα το αντικαταστήσω με ίδιο ή να κάνω το άλμα προς το Stilaki...:)
Καλημέρα σε όλους,είμαι καιρό στο club αλλά δε συστήθηκα ποτέ. Βασίλης το όνομα μου, από Μεταμόρφωση Αττικής και είμαι κάτοχος ενός 3θυρου Stilo, 1,2 του 2002, θαλασσί. Το αυτοκίνητο έχει οροφή (κλασσικά χαλασμένη) και τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση και στήσιμο.Τώρα αρχίζω τα καλά μαζέματα αν και έχω κάνει κάποια. Να ευχαριστήσω όλους εσάς στο club γιατί έχω βρει λύση σε αρκετά πράγματα από τα διάφορα ποστ που υπάρχουν από όλους εσάς.
Σταυρος Πετ
23-01-15, 17:33
Καλως ορισες φιλε στο club! Σιγουρα θα βρεις πολλες λυσεις στο forum αλλα και πολλες ιδεες για το stilo. Η ηλιοροφη σου τι ακριβως εχει παθει;
Η οροφή έχει σπάσει κλασσικά το λαμάκι που είναι από την πλευρά του οδηγού. Θα ανοίξω ένα σχετικό ποστ ή θα γράψω σε κάποιο αν κάποιος έχει από την πλευρά αυτή λαμάκι και του έχει σπάσει το άλλο, αν το πουλάει επειδή θέλω να τη δω να δουλεύει(από όταν το αγόρασα ήταν σπασμένο και δεν άνοιγε οπότε θέλω να τη δω ανοιχτή).Βέβαια σε περίπτωση που αυτός ο κάποιος δε θέλει να τη φτιάξει και θέλει να μου το πουλήσει.
panos lagas
17-02-15, 22:08
καλησπερες παιδες .με λενε παναγιωτη και πριν μια βδομαδα αγορασα και εγω το stilo μου.ειναι τουα 2003 το avantage 1600 μαυρο με foul extra 3θυρο με δερματινα καθυσματα και πολλα πολλα αλλα καλουδια ,....ααα μην ξεχασο και οροφη γυαλινη ,ζαντες 17αρες ,θα βαλο φωτο αε λιγο .θελω να ρωτισο αν υπαρχει προβλιμα με την οροφη αθηνα εχουμε τιποτα ??? και αν γινοντε καφεδοπαρεες αυτον τον καιρο .
Πανω καλωσορισες,και καλοριζικο το stilaki σου!! Καλα και ασφαλη χιλιομετρα!!Για την εκδοση του "avantage"εισαι σιγουρος?μονο active και dynamic ξερω!!! Για θεματα οροφης ενας ειναι ο ειδικος. Ioannidis. Ειναι λιγο απασχολιμενος αυτον καιρο με τα απανωτα eurogrup,αλλα θα σου απαντησει συντομα.
panos lagas
18-02-15, 05:21
http://s21.postimg.org/glhioci13/stilo01.jpgΈχεις δίκιο τορα το πήρα και δεν θυμάσε πως λένε την έκδοση με τα ηλεκτρικά καθίσματα σπόιλερ στο πλαει και με mono μεςα αξεσουάρ . Πατάκια πεντάλ χειρολαβή χειροφρένου και μπίλια ταχυτήτων . Εχει 112800 χιλιόμετρα .φιμε παράθυρα θερμάνωμενα δερματινα καθίσματα με 2 μνήμες και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα 8 air bag esp abs abd Asr citυ τιμόνι Parkin control αισθητήρα ΒΡοχης και φοτων xenon φωτα led λαμπες πινακιδας και συστιμα ψεκασμου νερου στα φωτα εμπρος σημερα αναβαθμισα και την μπαταρια του σε VARTA SILVER 77AH και σκεφτομε να του αλαξω και λαδια σε castrol edge 5-40 . Κανένα αυτοκόλλητα του club θα βρω ;; Εγω μένω νέα ΜΑΚΡΗ και σε ευχάριστο για το καλοσορησμα φίλε μου
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΦΟΡΈΣΩ ΤΑ ΦΙΜΕ ΚΟΥΚΛΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ????
Καλώς όρισες στην παρέα και καλορίζικο φίλε Πάνο!
Πολύ όμορφο το Stilaki σου και απ'όσο βλέπω και πολύ εξοπλισμένο (Connect Nav είναι αυτό που βλέπω?)!
panos lagas
18-02-15, 21:45
Ητανε αλλα το εβγαλα γιατι δεν λειτουργουσε σωστα ,εβαλα το κλασικο ραδιο cd και ετοιμαζομε για οθωνη τορα ,τεο που μπορο να νρω αυτοκολιτα ?? του club ??
Πάνο τι πρόβλημα είχε το NAV?
panos lagas
19-02-15, 16:34
Ένα τσιπάκι που έκανε τον εγκλωβισμό στους δορυφόρους και ήτανε πάνω στην πλακέτα του navig έχανε τους δορυφόρους και σταμάταγε να λειτουργή . Ο αδελφός που ειναι ηκεκτρονικος και δουλεύει πάνω σε ΤΕΤΙΑ έψαξε μήπως λέμε μήπως και το βρω σαν ανταλλακτικό δεν μπόρεσε
StiloSasisma
24-05-15, 00:57
Καλησπέρα και από την σειρα μου! με λενε θαναση η Ραφαιλ όπως θελετε !
είμαι κατοχος ασημι fiat stilo 3D 1.2 16V είμαι μολις 18 και θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω αν θα γινει τιποτε στην θεσσαλονικη για να μπορεσω να ερθω να σας γνωρισω και ολας!
το fiat εχω σκοπο να το κανω κιτρινο παρεπιπτοντος σε κανα μηνα !
το αμαξι εχει 177.000 χιλιόμετρα δυστηχως όταν το πηρα ειχε πεσει σε ένα κολονακι και ειχε χτυπησει σκυλο αλλα κατά τα αλλα αντεχει το θυριο! (κανενα από τα δυο δεν εκανα εγω)
φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα από το πως το εχω τωρα! ευχαριστω για την αποδοχή στο κλαμπ!
ammoulianiotis
24-05-15, 12:39
Καλως ηρθες στην παρεα! Μακαρι να γινει καποια συναντηση συντομα και να μπορεσουμε να τα πουμε απο κοντα αλλα τωρα το καλοκαιρι ειναι λιγακι δυσκολο μια και ολοι την κανουμε για καποια παραλια οποτε δεν μενει χρονος...
Ευχομαι να χαρεις το αμαξι σου και να το γουσταρεις οσο περισσοτερο μπορεις!
StiloSasisma
24-05-15, 13:06
Καλως ηρθες στην παρεα! Μακαρι να γινει καποια συναντηση συντομα και να μπορεσουμε να τα πουμε απο κοντα αλλα τωρα το καλοκαιρι ειναι λιγακι δυσκολο μια και ολοι την κανουμε για καποια παραλια οποτε δεν μενει χρονος...
Ευχομαι να χαρεις το αμαξι σου και να το γουσταρεις οσο περισσοτερο μπορεις!
Σε ευχαριστώ πραγματικά ! Ήδη το χαίρομαι άπειρα το αμάξι! Κανέναν Οκτώβρη κάπου εκεί
akis_thess
24-05-15, 15:38
Σε ευχαριστώ πραγματικά ! Ήδη το χαίρομαι άπειρα το αμάξι! Κανέναν Οκτώβρη κάπου εκεί
Καλώς ήρθες Θανάση!και ακόμα είσαι στην αρχή που να δεις μετά!
Σοφοκλή γιατί δύσκολα τώρα?
Να ανοίξουμε ενα τοπικ για συνάντηση
Δεν ψήνεται κανείς?
StiloSasisma
24-05-15, 17:15
Εγω το ψηνω αλλα κάπου εκτός Θεσσαλονίκης η στην αρχή τέλος πάντων γιατί αν είναι για μέσα μέσα θαβεχω πρόβλημα λόγο το ότι είμαι νέος οδηγός .
18:00 σχολάω κάθε μέρα εκτός αν μάθω ακριβης ημερομηνία και την σκαπουλαρω ένα δυορακι νωρίτερα !
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ακη!
ammoulianiotis
24-05-15, 17:26
Καλώς ήρθες Θανάση!και ακόμα είσαι στην αρχή που να δεις μετά!
Σοφοκλή γιατί δύσκολα τώρα?
Να ανοίξουμε ενα τοπικ για συνάντηση
Δεν ψήνεται κανείς?
Τωρα που καλοκαιριαζει οι περισσοτεροι απο εμας ειναι στις παραλιες και τις Κυριακες ειτε γυριζουν αργα ειτε ειναι κουρασμενοι οποτε δυσκολο να γινει συναντηση.
Βεβαια μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ και να δουμε συμμετοχες!
StiloSasisma
24-05-15, 18:11
Τωρα που καλοκαιριαζει οι περισσοτεροι απο εμας ειναι στις παραλιες και τις Κυριακες ειτε γυριζουν αργα ειτε ειναι κουρασμενοι οποτε δυσκολο να γινει συναντηση.
Βεβαια μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ και να δουμε συμμετοχες!
Άνοιξε ένα να ιδουμε !!! :D
Stilo_Abarth
26-05-15, 11:02
Καλωσήρθες StiloSasima! Καλές βόλτες με την Stilara σου! Νίκος εδώ, Θεσσαλονίκη και εγώ φοιτητής, ότι χρειαστείς πες μου!
Καλησπέρα και από την σειρα μου! με λενε θαναση η Ραφαιλ όπως θελετε !
είμαι κατοχος ασημι fiat stilo 3D 1.2 16V είμαι μολις 18 και θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω αν θα γινει τιποτε στην θεσσαλονικη για να μπορεσω να ερθω να σας γνωρισω και ολας!
το fiat εχω σκοπο να το κανω κιτρινο παρεπιπτοντος σε κανα μηνα !
το αμαξι εχει 177.000 χιλιόμετρα δυστηχως όταν το πηρα ειχε πεσει σε ένα κολονακι και ειχε χτυπησει σκυλο αλλα κατά τα αλλα αντεχει το θυριο! (κανενα από τα δυο δεν εκανα εγω)
φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα από το πως το εχω τωρα! ευχαριστω για την αποδοχή στο κλαμπ!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θανάση ή Ραφαήλ ή όπως θέλουμε! :bleh:
Σε παρακαλώ την ηλικία να τη γράφεις ολογράφως για να τη βλέπουν μερικοί παππούδες που το παίζουν τζόβενοι!! (κοίτα πως θα αποκαλυφθεί μόνος του παρακάτω)
Πέρα απ'την πλάκα, εύχομαι να το χαρείς και να το αγαπήσεις όσο όλοι μας! Σιγά σιγά πληθύνεστε στα Βόρεια! Μπράβο!
StiloSasisma
26-05-15, 16:57
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θανάση ή Ραφαήλ ή όπως θέλουμε! :bleh:
Σε παρακαλώ την ηλικία να τη γράφεις ολογράφως για να τη βλέπουν μερικοί παππούδες που το παίζουν τζόβενοι!! (κοίτα πως θα αποκαλυφθεί μόνος του παρακάτω)
Πέρα απ'την πλάκα, εύχομαι να το χαρείς και να το αγαπήσεις όσο όλοι μας! Σιγά σιγά πληθύνεστε στα Βόρεια! Μπράβο!
Σε ευχαριστώ πολύ τεο!! Το αμάξι απλά τα σπάει!!!!
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι ο Σωτήρης και πριν από 1 μηνά περίπου έγινα κάτοχος stilo και εγώ,μετά από πολύ ψάξιμο πήρα ένα 1.6,16v,3d,ασημί με 118.000km...Είμαι από Αθήνα-Καματερό.Το forum είναι πολύ καλά στημένο από ότι έχω δει και μπράβο σας που το κρατάτε τόσα χρόνια ώστε να βοηθούνται και οι νεότεροι όπως εγώ!Ευχαριστώ για την αποδοχή μου στο club!
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι ο Σωτήρης και πριν από 1 μηνά περίπου έγινα κάτοχος stilo και εγώ,μετά από πολύ ψάξιμο πήρα ένα 1.6,16v,3d,ασημί με 118.000km...Είμαι από Αθήνα-Καματερό.Το forum είναι πολύ καλά στημένο από ότι έχω δει και μπράβο σας που το κρατάτε τόσα χρόνια ώστε να βοηθούνται και οι νεότεροι όπως εγώ!Ευχαριστώ για την αποδοχή μου στο club!
Καλωσόρισες παληκάρι , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα . Ψάξε πολύ , θα βρείς τα πάντα για το Stilo σου στα θέματα και για ότι δεν βρείς η θέλεις βοήθεια , εδώ είμαστε.....
Καλωσόρισες παληκάρι , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα . Ψάξε πολύ , θα βρείς τα πάντα για το Stilo σου στα θέματα και για ότι δεν βρείς η θέλεις βοήθεια , εδώ είμαστε.....
Ευχαριστώ πολυ θα το χω στο νου μου!
StiloSasisma
16-06-15, 19:08
καλησπερα Σωτηρη! καλος ηρθες στο κλαμπ! ετσι να γινομαστε πολλοι ξανα!! και γω πριν κανεναν μηνα μπηκα και ηδη γνωρισα μερικα απο τα παιδια! αντε να ερθουμε καποια στιγμη Αθηνα να γνωρισω και αλλους!!!
καλησπερα Σωτηρη! καλος ηρθες στο κλαμπ! ετσι να γινομαστε πολλοι ξανα!! και γω πριν κανεναν μηνα μπηκα και ηδη γνωρισα μερικα απο τα παιδια! αντε να ερθουμε καποια στιγμη Αθηνα να γνωρισω και αλλους!!!
Καλός σας βρήκα!!!Ναι και εγώ ψήνομαι πολύ για συνάντηση.
Καλησπέρα φίλε Σωτήρη! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Είσαι και γείτονας βλέπω (εγώ είμαι στο Γεροβουνό)! Που ακριβώς είσαι εσύ;;
Καλησπέρα φίλε Σωτήρη! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Είσαι και γείτονας βλέπω (εγώ είμαι στο Γεροβουνό)! Που ακριβώς είσαι εσύ;;
χαχα έλα ρε γείτονα.Εγώ είμαι προφήτη Ηλία αν ξέρεις.Αγίου Νικολάου τέρμα πάνω.
ammoulianiotis
17-06-15, 01:58
Καλως ηρθες στην παρεα παλικαρε!
χαχα έλα ρε γείτονα.Εγώ είμαι προφήτη Ηλία αν ξέρεις.Αγίου Νικολάου τέρμα πάνω.
Ωραίος!! Ξέρω εννοείται! Τον προφήτη Ηλία δεν θα ξέρω;; Για ευνόητους λόγους... :innocent::redface:
akis_thess
18-06-15, 01:12
Καλώς ήρθες Σωτήρη!Έχεις πολύ διάβασμα εδώ μέσα!
Ωραίος!! Ξέρω εννοείται! Τον προφήτη Ηλία δεν θα ξέρω;; Για ευνόητους λόγους... :innocent::redface:
Χαχαχαχα η καλυτερη Γ@@@@@ρονα ever!!!Εχω φιλους στο γεροβουνο και δουλευω με ενα παλικαρακι απο εκει!
- - - Updated - - -
Καλώς ήρθες Σωτήρη!Έχεις πολύ διάβασμα εδώ μέσα!
Καλος σας βρηκα!!!Ήδη μου τελειωνει το μπλοκακι :P
Κανονίσου να έρθεις στη συνάντηση να τα πούμε κι από κοντά!! Έχουμε πολλά Stilo στην περιοχή που πρέπει να προσηλυτίσουμε!! Χαχαχα!!
Κανονίσου να έρθεις στη συνάντηση να τα πούμε κι από κοντά!! Έχουμε πολλά Stilo στην περιοχή που πρέπει να προσηλυτίσουμε!! Χαχαχα!!
Εννοείτε πως θα ρθω!!
Bill stilo
18-06-15, 16:33
Καλοσορισες στη παρεα κ απο εμενα....κοντα ειμαστε κ εμεις...
Καλοσορισες στη παρεα κ απο εμενα....κοντα ειμαστε κ εμεις...
Ναι χα χα όλοι ΔΠ!Και κάποιον άλλο είδα από Πετρούπολη!!
Άστον αυτόν, είναι χαζούλης!!
:hehe: :hehe: :hehe:
ΥΓ:
Όντως είμαστε αρκετοί τελικά!
Quotsopuerno
19-11-15, 16:25
Καλησπέρα σε όλους!
Ονομάζομαι Θεόφραστος απο Αθήνα, δεν έχω stilo αλλά πολύ πιθανό κάποια στιγμή να έχω μιας και δεν βλέπω κάποιο άλλο αυτοκίνητο να μπορεί να αντικαταστεί καλύτερα αυτό που έχω.
ammoulianiotis
19-11-15, 18:07
Καλως τον μελλοντικο κατοχο Stilo! Καλως ηρθες και καλη διαμονη σου ευχομαι! Τι σκεφτεσαι να παρεις; 14αρι;
Με το καλο να το παρεις και να συναντησεις τα μελη της Αθηνας που το παρεακι τους ειναι πρωτο!
ΥΓ. Αληθεια, τι εχεις τωρα;
Quotsopuerno
19-11-15, 18:15
Peugeot 306 1.6,
για το 1.4 σκεφτόμουν αν και δεν κυκλοφορούν πολλά, μετά σκεφτόμουν την εναλακτική του 1.2 turbo αλλά πιστεύω δεν είναι λογική το να γλιτώνεις 100ευρώ απο τα τέλη να τα δίνεις κάθε τρείς και λίγο αλλού, μιας και έχω συνηθίσει απο το δικό μου που πάει συνεργείο μια φορά στα 3 χρόνια για κανένα ακρόμπαρο.
Το 1,6 το δίνει ίδια κατανάλωση με το δικό μου,βέβαια έχεις και περισσότερη ροπή απο το 1,4, η διαφορά στα τέλη είναι γελοία, και αντί να δίνεις για προγράμματα σκουπόξυλα και φαράσια λεφτά για το 1,4 βάζεις ένα υγραέριο και έχεις εργοστασιακό 1,6 με κατανάλωση 1,2.
Τα διλήμματα πολλαπλασιάζονται όσο λιγοστεύουν τα λεφτά!
Καλώς τον! Καλώς ήρθες στην παρέα και σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα το Stilo που θέλεις και σε βολεύει.
Σαν κάτοχος 1.2 μπορώ να σου πω ότι αξίζει μέχρι και το τελευταίο € που θα δώσεις σε όλα τα θέματα (πλην των επιδόσεων φυσικά)! Βέβαια οικονομία και επιδόσεις δεν συνδυάζονται εύκολα, μιας και ακόμα και τη λύση που σκέφτηκες να κάνεις, μην ξεχνάς πως με το υγραέριο χάνεις επιδόσεις...
It's your choice!
Quotsopuerno
19-11-15, 23:23
Για 1.2 δεν νομίζω να το σκεφτόμουν καν για υγραέριο, τώρα εγώ που θέλω να κάνω έναν μικρό βομβαρδισμό με ερωτήσεις, να ανοίξω ένα καινούριο θέμα να τις έχω όλες μαζεμένες και νοικοκυρεμένες;
καλωσορισες θεοφραστε. ανεφερες 1.2 turbo. δεν υπαρχει κατι τετοιο εργοστασιακο.Σιγουρα μετατροπη ειναι.ολα τα stilo απο το 1.2 εως το 2.4 ειναι ατμοσφαιρικα.
Quotsopuerno
19-11-15, 23:56
Καλησπέρα! Για το 1.6 ανέφερα σχετικά με το υγραέριο οτι το κρατάς εργοστασιακό με υγραέριο αντί για 1.2 turbo που μπλέκεις κάπως.
Bill stilo
20-11-15, 13:43
Καλωσορισες θεοφραστε...ευχομαι να παρεις το stilo που επιθυμεις!ως κατοχος 1.4 με υγραεριο...να ξερεις χανεις απο επιδοσεις...αλλα κανεις φοβερη οικονομια...
Stilo_Abarth
20-11-15, 16:17
Καλωσήρθες φίλε!!! Με το καλό να πάρεις το Stilaki! ;)
Quotsopuerno
20-11-15, 17:16
Να είσταστε καλά ρε παιδιά,
έχω βρεί εδώ και καιρό ένα 14άρι χτυπημένο μπροστά αλλά δεν μαζεύονται τα ριμάδια.Στο τέλος θα μου το φάνε!!
Καλώς ήρθες φίλε , μη βιάζεσαι θα βρείς αυτό που θέλεις...
Για τούς υγραεριοκίνητους έχω να πώ το εξής:
Αν όπως λέτε "χάνετε σε επιδόσεις" , τότε ήσαστε αρύθμιστοι !!!../..δεν πρέπει να καταλαβαίνετε καμία διαφορά , εκτός και αν φοράτε κανένα αρχαίο σύστημα "made in madjavountou"../..γραμμή στον εγκαταστάτη σας να σας φτιάξει το χάρτη σε απόδοση ακριβώς ίδιο με της βενζίνης !!!../..αν δεν μπορεί , αλλάξτε "γήπεδο"...
Υπογράφει ο Jason( δλδ η "αφεντιά" μου ) :devil:, υγραεριοκίνητος τα "τελευταία" 100000 χλμ !!!
Να προσθέσω για όσους θα απορρήσουν πως γίνεται ένας Ναυτικός να κάνει τόσα χιλιόμετρα ,
ότι κάθε 4 μήνες κάνω με το Stilo μου ένα ταξίδι πήγαινε - έλα 5000 έως 6000 χλμ ανάλογα ..
..σιχαίνομαι το αεροπλάνο , όσες φορές αναγκάστηκα να "πετάξω" , αρρώστησα !!!..:sorry: :crazy::upside::helpsmilie:...
Apsaxtos...
19-02-16, 12:44
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την δημιουργία και διατήρηση του φόρουμ του ...... στυλάτου Fiat.
Δεν είμαι κάτοχος ακόμη ενός Stilo και καθώς μου αρέσει πολύ το έχω αρκετά ψηλά στις επιλογές μου για αγορά.
Είναι λίγο τραβηγμένο να προτιμάει κάποιος ένα αυτοκίνητο δεκαετίας+ και εκτός παραγωγής με χωρίς εμπορική αξία και επικινδυνότητα λόγω ευπαθών ηλεκτρονικών όπως έχουν την φήμη αυτά τα αυτοκίνητα και για αυτό θέλω να ακούσω και δικές σας γνώμες αν θα προτρέπατε κάποιον να αγοράσει ένα Stilo και να το προτιμήσει απο ενα Corsa η ενα Grande Punto.
Δεν θέλω να γίνω αιτία για βαρετές συγκρίσεις και ανάλυση στις προφανείς διαφορές ούτε να κουράσω κάποιον.
Απλά αυτά που βρίσκω στο Stilo και δεν μπορώ να τα βρω στα άλλα της κατηγορίας του είναι οι χώροι, η άνεση (από το λίγο που το έχω οδηγήσει) και η όμορφη αίσθηση που σου δίνει (+ το Clima αντι A/C).
Μήπως υπάρχουν και άλλα καλύτερα αυτοκίνητα που αγνοώ;
Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια .....
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την δημιουργία και διατήρηση του φόρουμ του ...... στυλάτου Fiat.
Δεν είμαι κάτοχος ακόμη ενός Stilo και καθώς μου αρέσει πολύ το έχω αρκετά ψηλά στις επιλογές μου για αγορά.
Είναι λίγο τραβηγμένο να προτιμάει κάποιος ένα αυτοκίνητο δεκαετίας+ και εκτός παραγωγής με χωρίς εμπορική αξία και επικινδυνότητα λόγω ευπαθών ηλεκτρονικών όπως έχουν την φήμη αυτά τα αυτοκίνητα και για αυτό θέλω να ακούσω και δικές σας γνώμες αν θα προτρέπατε κάποιον να αγοράσει ένα Stilo και να το προτιμήσει απο ενα Corsa η ενα Grande Punto.
Δεν θέλω να γίνω αιτία για βαρετές συγκρίσεις και ανάλυση στις προφανείς διαφορές ούτε να κουράσω κάποιον.
Απλά αυτά που βρίσκω στο Stilo και δεν μπορώ να τα βρω στα άλλα της κατηγορίας του είναι οι χώροι, η άνεση (από το λίγο που το έχω οδηγήσει) και η όμορφη αίσθηση που σου δίνει (+ το Clima αντι A/C).
Μήπως υπάρχουν και άλλα καλύτερα αυτοκίνητα που αγνοώ;
Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια .....
Το Stilo δεν συγκρίνεται με Corsa και Grande Punto, είναι σε άλλη κατηγορία.
Είναι πολύ πιο στιβαρό αυτοκίνητο από αυτά.
Το πλεονέκτημα είναι ότι θα το πάρεις σχετικά φτηνά. Στην ελλάδα με 3000 ή λίγο παραπάνω θα βρεις ένα 1800, το οποίο είναι πολύ τίμιο από άποψη γκαζιού αλλά είναι λίγο ακριβό στη συντήρηση (είναι πιο περίπλοκο μοτέρ από τα 1.2 και 1.4).
Επίσης από άποψη εξοπλισμού είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Μετά από πιο μικρούς κινητήρες αν δεν θες να πας σε 1.8, προσωπικά θα επέλεγα τον 1.4 με τα 95 άλογα ως το ελάχιστο δυνατό, μιας και το αμάξωμα είναι βαρύ. Θα το βρεις όμως μόνο στα facelift (2004+ μοντέλο).
Έψαχνα πέρυσι για κάποιο διάστημα να αγοράσω κάποιο 1200, αλλά δεν το έβρισκα όσο φτηνά ήθελα (τα καλά πάνω από 2000 ευρώ).
Τώρα τα ευπαθή ηλεκτρονικά... υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα.
Αν μπορείς να δώσεις περισσότερα χρήματα, υπάρχει η επιλογή του Bravo t-jet, το οποίο είναι και λίγα κυβικά και πολύ πιο εξελίξιμο. Απλά το Bravo δεν έβγαινε με τον εξοπλισμό του Stilo, για μένα μέγα λάθος της Fiat.
Καλησπέρα σας παιδιά! ευελπιστώ να γινω και ενεργό μέλος στην κυριολεξία αυτην την εβδομαδα.
Πρόκειται να αποκτησω ενα fiat stilo 3d 1,6 16v 2003 με την απιστευτη ηλιοροφαρα!
Με λένε Αντώνη ειμαι απο παλληνη και ειμαι fan του ομιλου fiat alfa-romeo lancia απο τοτε που εμαθα
να οδηγώ! τον όμιλο αυτον δεν τον αλλαζω με τίποτα! Ευχαριστω για την αποδοχή σας!
ammoulianiotis
15-09-17, 09:54
Καλως ηρθες Αντωνη! Με το καλο να παρεις το αυτοκινητο σου και να το χαρεις οοοοσο δεν παει!
ΥΓ. Η ηλιοροφη απλα τα σπαει!!
Stilo_Abarth
27-09-17, 00:51
Καλωσήρθες φίλε!! Καλές βόλτες!
Καλησπέρα παιδιά, περήφανος κάτοχος Stilo 1.4 16v εδώ και 1μίση χρόνο όπως και του StiloClub εδω και κοντά ένα χρόνο αλλά όχι ενεργός...Μέλος της οικογένειας της FIAT απο παιδάκι μικρό λόγω τρέλας του πατέρα! ευχαριστώ
Nikiforos1983
31-03-18, 16:56
Καλώς ήρθες, το Stilo έχει την δεύτερη ευκαιρία του για να αποδείξει οτι άδικα θεωρήθηκε αποτυχία της Fiat...
Κυκλοφορούν όλο και περισσότερα τώρα τελευταία...είναι πιο εξοπλισμένα απο πολλά σύγχρονα και καινούρια αυτοκίνητα...
Καλώς ήρθες στην παρέα @giannelo
Το Stilo έχει και αυτό τα δικά του...αλλά όταν το συγκρίνω με κάτι Γερμανικά που είχα ή έχω ακόμη στην κατοχή μου...συγνώμη αλλά ψηφίζω Stilo (ούτε Bravo II)
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά... Είμαι καταευχαριστημένος με το stilo μου και πραγματικά θεωρώ και γω ότι είναι πολύ παρεξηγημένο αυτοκίνητο!
Καλημέρα, ονομάζομαι Σπύρος και έχω ένα Stilo 1.2 5θ του 2002. Κανένα πρόβλημα μέχρι το 2017 . Εδώ και ένα χρόνο με έχει τρελάνει.
Θα ρωτήσω κάποια πραγματάκια τους παλιούς μήπως βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ για την αποδοχή στο club.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Άνοιξε καινούργιο θέμα στο ανάλογο section και πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τις όποιες γνώσεις έχει ο καθένας... απλά έχε υπ' όψιν σου ότι οι περισσότεροι είναι διακοπές ;)