PDA

Επιστροφή στο Forum : αγιου βαλεντινου

paidaros
14-02-07, 01:01
χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους του site αλλα και σε ολον τον κοσμο!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!!και μην πει κανενας οτι δεν ειναι!!!!!!!:console: :console: :console:

MaGeLaNoS
14-02-07, 01:06
Α ρε ερωτιαρη Γιαννη...για σενα ειναι η ζωη..

paidaros
14-02-07, 01:14
Α ρε ερωτιαρη Γιαννη...για σενα ειναι η ζωη..

ποιος μιλαει????????????η φωτογραφια πρωτη μουρη στο κινητο σου!!!!!!!!!!!!!!!

Soul_Giannis
14-02-07, 04:03
Χρονια μας πολλα...........................Stilara μου Χρονια μας πολλα!!!
Ειμαι ερωτευμενος μαζι σου!!!!

:):):)

Stealth_C4
14-02-07, 06:04
Xronia polla se oles tis erwtiares kai olous tous erwtiarides tou "stiloFIGHTclub" !!! :flowers1: :dildo1: :flowers1: :flowers1::dildo1::dildo1:

...alla xronia polla mas kai se mas tous capturades!!!!! :clapping:

ammoulianiotis
14-02-07, 13:23
Γιαννη μηπως λες για το δικο μου κινητο;;;
Χρονια πολλα σε ολους παιδες αν και νομιζω οτι οι ερωτευμενοι γιορταζουν καθε μερα και οχι του Βαλεντινου!

Soul_Giannis
14-02-07, 13:32
Εσυ ρε Stealth C4 ποτε δεν θα μας πεις ποιος εισαι?

richard
14-02-07, 16:31
Σημερα γιορταζουν τα ανθοπωλεια-καταστηματα με ειδη δωρων-καλα εστιατορια-ξενοδοχεια-εργοστασια προφυλ@κτικων...χμ

Εγω πριν απο 3,5 χρονια γνωρισα τον ερωτα μου,παντρευτηκαμε την ιδια μερα και δωσαμε υποσχεση αιωνιας αγαπης,κουμπαρος ηταν ο αντιπροσωπος της fiat..
stilaki μου χρονια μας πολλα και ελπιζω να μην με "αφησεις" ποτε...

ammoulianiotis
14-02-07, 21:41
Σημερα γιορταζουν τα ανθοπωλεια-καταστηματα με ειδη δωρων-καλα εστιατορια-ξενοδοχεια-εργοστασια προφυλ@κτικων...χμ

Σωστος ο richard! Ρε παιδια, ενας ερωτευμενος γιορταζει καθε μερα, ετσι δεν ειναι; Δεν περιμενει του Βαλεντινου να γιορτασει! Αυτη η μερα ειναι καθαρα για τα μαγαζια...

paidaros
15-02-07, 01:13
Γιαννη μηπως λες για το δικο μου κινητο;;;
Χρονια πολλα σε ολους παιδες αν και νομιζω οτι οι ερωτευμενοι γιορταζουν καθε μερα και οχι του Βαλεντινου!

δεν εννοουσα εσενα,αλλα φανερωθηκες!!!!για του νικου(magelano)ελεγα που ειναι ενας τρελος ερωτιαρης!!!!!!!!!!!