Επιστροφή στο Forum : αγιου βαλεντινου
χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους του site αλλα και σε ολον τον κοσμο!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!!και μην πει κανενας οτι δεν ειναι!!!!!!!:console: :console: :console:
Α ρε ερωτιαρη Γιαννη...για σενα ειναι η ζωη..
Α ρε ερωτιαρη Γιαννη...για σενα ειναι η ζωη..
ποιος μιλαει????????????η φωτογραφια πρωτη μουρη στο κινητο σου!!!!!!!!!!!!!!!
Soul_Giannis
14-02-07, 04:03
Χρονια μας πολλα...........................Stilara μου Χρονια μας πολλα!!!
Ειμαι ερωτευμενος μαζι σου!!!!
:):):)
Stealth_C4
14-02-07, 06:04
Xronia polla se oles tis erwtiares kai olous tous erwtiarides tou "stiloFIGHTclub" !!! :flowers1: :dildo1: :flowers1: :flowers1::dildo1::dildo1:
...alla xronia polla mas kai se mas tous capturades!!!!! :clapping:
ammoulianiotis
14-02-07, 13:23
Γιαννη μηπως λες για το δικο μου κινητο;;;
Χρονια πολλα σε ολους παιδες αν και νομιζω οτι οι ερωτευμενοι γιορταζουν καθε μερα και οχι του Βαλεντινου!
Soul_Giannis
14-02-07, 13:32
Εσυ ρε Stealth C4 ποτε δεν θα μας πεις ποιος εισαι?
Σημερα γιορταζουν τα ανθοπωλεια-καταστηματα με ειδη δωρων-καλα εστιατορια-ξενοδοχεια-εργοστασια προφυλ@κτικων...χμ
Εγω πριν απο 3,5 χρονια γνωρισα τον ερωτα μου,παντρευτηκαμε την ιδια μερα και δωσαμε υποσχεση αιωνιας αγαπης,κουμπαρος ηταν ο αντιπροσωπος της fiat..
stilaki μου χρονια μας πολλα και ελπιζω να μην με "αφησεις" ποτε...
ammoulianiotis
14-02-07, 21:41
Σημερα γιορταζουν τα ανθοπωλεια-καταστηματα με ειδη δωρων-καλα εστιατορια-ξενοδοχεια-εργοστασια προφυλ@κτικων...χμ
Σωστος ο richard! Ρε παιδια, ενας ερωτευμενος γιορταζει καθε μερα, ετσι δεν ειναι; Δεν περιμενει του Βαλεντινου να γιορτασει! Αυτη η μερα ειναι καθαρα για τα μαγαζια...
Γιαννη μηπως λες για το δικο μου κινητο;;;
Χρονια πολλα σε ολους παιδες αν και νομιζω οτι οι ερωτευμενοι γιορταζουν καθε μερα και οχι του Βαλεντινου!
δεν εννοουσα εσενα,αλλα φανερωθηκες!!!!για του νικου(magelano)ελεγα που ειναι ενας τρελος ερωτιαρης!!!!!!!!!!!