PDA

Επιστροφή στο Forum : ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ SOS

ΑΓΓΕΛΟΣ
26-02-08, 20:59
Εχω το ενα προβλημα με το κεντρικο κλειδομα και εξηγω!!
οταν το ανοιγω το αμαξι με τον συναργεμο η με το κλειδι δεν μου ανοιγει η πορτα του συνοδηγου και το φορ παγκαζ!! τι ειναι???

lisaNY
26-02-08, 21:12
Εχω το ενα προβλημα με το κεντρικο κλειδομα και εξηγω!!
οταν το ανοιγω το αμαξι με τον συναργεμο η με το κλειδι δεν μου ανοιγει η πορτα του συνοδηγου και το φορ παγκαζ!! τι ειναι???
kalispera!!
Το ιδιο επαθε και το stilo του αδερφου μου,μπλοκαρε χαφνικα,και το διορθοσε απο το menu,lock,on off,(den thumamai akrivos tin seira)κανε μια προσπαθεια ισως βοηθησει. δεν χανεις τιποτα!!:)

verone
26-02-08, 21:13
1)Body computer
2)Immobilizer
3)Μπορεί να ρύθμισες κατά λάθος να μην ανοίγει το φορ παγκαζ με το κεντρικό κλείδωμα!

ΑΓΓΕΛΟΣ
26-02-08, 21:22
να παω σε ηλεκτρολογο δηλαδη?

lisaNY
26-02-08, 21:28
να παω σε ηλεκτρολογο δηλαδη?Οχι,μονος σου το κανεις,μπες στο menu,οπος ειπε και ο Verone,κ δοκιμασε να κλειδωσεις κ να χεκλειδωσεις το αμαχι,αν το προβλημα συνεχιζεται....τοτε να το δει ειδικος.:)

ΑΓΓΕΛΟΣ
26-02-08, 21:30
οκ καταλαβα

verone
26-02-08, 21:30
Όχι ψάξε λίγο στο MODE.

papor
26-02-08, 21:56
Το ρυθμιζεις απο το computer του αυτοκινητου.

carlos_jackal
26-02-08, 22:02
Μηπως εμεινε το αμαξι απο ρευμα?Οταν μου ειχαν βγαλει το πολο στο συνεργειο για κανα 2 μερες μου εκανε το ιδιο.

ΑΓΓΕΛΟΣ
26-02-08, 22:11
Μηπως εμεινε το αμαξι απο ρευμα?Οταν μου ειχαν βγαλει το πολο στο συνεργειο για κανα 2 μερες μου εκανε το ιδιο.
μπα με τοποτα δεν ειναι αυτο

ΑΓΓΕΛΟΣ
27-02-08, 15:19
τελικα ειμαι πολυ αχρηστος απο το mod ηταν!!!
αχ αμα δεν ηταν αυτο το club τι θα καναμε δεν ξερω!!!
ευχαριστω ολους οσους βοηθεισαν τους σπονσορες μου την μαμα μου τον μπαμπα μου τους φιλους μου και γενικα ολους οσους με αγαπουν και με στηριζουν ολα αυτα τα χρονια!!!
πω πω παει το΄'χασα

paidaros
29-02-08, 22:23
τελικα ειμαι πολυ αχρηστος απο το mod ηταν!!!
αχ αμα δεν ηταν αυτο το club τι θα καναμε δεν ξερω!!!
ευχαριστω ολους οσους βοηθεισαν τους σπονσορες μου την μαμα μου τον μπαμπα μου τους φιλους μου και γενικα ολους οσους με αγαπουν και με στηριζουν ολα αυτα τα χρονια!!!
πω πω παει το΄'χασα

:whatever::whatever::whatever: