PDA

Επιστροφή στο Forum : Παρήγγειλα το καινούργιο!

thanasis134
01-04-08, 11:43
Καλησπέρα Παιδιά,

Όπως έγραψα στις αγγελίες,εδω και λίγες μέρες πούλησα το stilo και προχώρησα αμέσως στην παραγγελία του καινούργιου. Ήθελα να πάρω κάτι σχετικά δυνατό γύρω στα 30.000 ευρώ οπότε απευθείας οι επιλογές είναι οι γνωστές σε όλους...
Το έψαξα πάρα πολύ και χτές παρήγγειλα το Opel Astra Opc σε μαύρο χρώμα και με αρκετά εξτρά...Το αυτοκίνητο κατά την γνώμη μου είναι το πιο ολοκληρωμένο σε αυτή την κατηγορία των Gti...Το μόνο που με στενοχωρεί είναι οτι θα το έχω σε 2,5 μήνες!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά από το club για την βοηθειά τους,οτι θέλουν είμαι στην διαθεσή τους και φυσικά θα διαβάζω και θα παρακολουθώ κανονικά το forum του club.

Θα περιμένω τα σχολιά σας

Θανάσης

Sn7per
01-04-08, 11:45
Ωραιο ειναι αλλα πληρωνεις τοσα φραγκα το μοτερ, ποσα cc αν επιτρεπεται ?

MaGeLaNoS
01-04-08, 11:45
Πολυ καλη επιλογη Θαναση.Καλοριζικο κ καλα χιλιομετρα!Η αναμονη δυσκολη..

Sn7per
01-04-08, 11:46
Πολυ καλη οντως!

face
01-04-08, 11:51
Μεγείες Θανάση, ωραίο το opel, πολύ δύναμη και λίγο προσοχή στις στροφές....

Υπομονή θα έρθει...:)

(Να αλλάξεις της υπογραφή σου τώρα lol)

thanasis134
01-04-08, 11:57
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις...
Πέτρο θα την αλλάξω την υπογραφή αλλά στενοχωριέμαι λίγο που πρέπει να γράψω κάτι άλλο....

face
01-04-08, 12:08
Βασικά έχει κάτι απο ιταλικό, οπότε μη στεναχωριέσαι...(πάτωμα stilo)

Εντωμεταξύ είσαι ο 2ος από το club που παίρνει OPC μετά το stilo..

cavallino
01-04-08, 12:28
Αν δεν είχα δύο παιδιά μάλλον & εγώ την ίδια επιλογή θα έκανα !
Για να έφτασες τα 30 χιλιάρικα, πρέπει να το έχεις εξοπλίσει απόλυτα.

Καλοτάξιδο σου εύχομαι

thanasis134
01-04-08, 12:34
Έχει πάτωμα stilo???Δεν το ήξερα αυτό για να είμαι ειλικρινής...
Από εξοπλισμό έχει πραγματικά τα πάντα (Recaro δέρμα/ύφασμα μέσα,bi-xenon,parktronic,εργοστασιακό συναγερμό,radio-cd mp3 με 8 ηχεία,18άρες) και εννοείται 8 αερόσακους κτλ.

face
01-04-08, 12:56
30000 έχει το OPC με τίγκα στα xtra, αν δεν ξάνω λάθος....

Είναι πολύ καλό value for money...

ioannidis
01-04-08, 14:58
Καλορίζικο, καλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις.
Όσο για το πάτωμα σου κατσε καλά! Στην υπογραφή βάλε:
"OPC on the outside, Stilo on the Inside"...

Ή ακόμα καλύτερα βρές το γνωδτό λογότυπο της Intel και κάντο Stilo Inside!

Με γειές!!!

Sn7per
01-04-08, 15:23
Τωρα αυτο για να χαρει ε...!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι του λες του ανθρωπου.

Μεγεια μεγεια το πρωτο προβλημα που θα σου βγαλει θα ειναι μετα απο 10 χρονια φιλε ειναι πολυ ποιοτικο αυτοκινητο !

verone
01-04-08, 17:45
Δεν είμαι υπέρ στην απόφαση σου πιστεύω ότι το ABARTH δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!
Αν βάλεις κάτω τον εξοπλισμό του δικού μου και το συνολικό κόστος θα το δεις!

Ζάντες 17
Navi
10 αερόσακους
Αισθητήρες παρκαρίσματος
Συριακό σαζμαν
Αισθητήρες βροχής αυτόματο καθάρισμα
Αισθητήρες για τα Φώτα ανάβουν αυτόματα με ρύθμιση ευαισθησίας
Τηλέφωνο
MP3
Μασπιεδες
Δερμάτινο σαλόνι
Δερμάτινο τιμόνι
Πλικρα πολλαπλών επιλογών στο τιμόνι
Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
ΑSR
ESP
Μεσαίο μπράτσο

Και πολλά άλλα με 170 ατμοσφαιρικά άλογα!

Καλές βόλτες!!!

ioannidis
01-04-08, 17:55
Τους 10 αερόσακους που τους έχεις;;;;;;;
Το τιμόνι μας δεν είναι ηλεκτρουδραυλικό. Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο είναι.
Αν είναι ηλεκτρουδραυλικό τότε κανείς μας δεν έχει κοιτάξει τα υγρά του ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! :D:D:D

paidaros
01-04-08, 21:47
καλοριζικο αλλα θελει υπομονη να δαμασεις τα αλογα σε τοσο μικρο και ελαφρυ αμαξι!

thanasis134
02-04-08, 08:55
Δεν είμαι υπέρ στην απόφαση σου πιστεύω ότι το ABARTH δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!
Αν βάλεις κάτω τον εξοπλισμό του δικού μου και το συνολικό κόστος θα το δεις!

Ζάντες 17
Navi
10 αερόσακους
Αισθητήρες παρκαρίσματος
Συριακό σαζμαν
Αισθητήρες βροχής αυτόματο καθάρισμα
Αισθητήρες για τα Φώτα ανάβουν αυτόματα με ρύθμιση ευαισθησίας
Τηλέφωνο
MP3
Μασπιεδες
Δερμάτινο σαλόνι
Δερμάτινο τιμόνι
Πλικρα πολλαπλών επιλογών στο τιμόνι
Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
ΑSR
ESP
Μεσαίο μπράτσο

Και πολλά άλλα με 170 ατμοσφαιρικά άλογα!

Καλές βόλτες!!!

Μπάμπη τα αυτοκίνητα απλά δεν συγκρίνονται!Και εγω Stilo είχα 4 χρόνια αλλά ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί!Απόψεις είναι αυτές,απλά εγω διαφωνώ!
Άμα συγκρίνεις ένα Stilo 1.6 με ένα Astra 1.6 και εγω πιστευώ οτι είναι καλύτερο αλλά η σύγκριση του abarth με το opc δεν μπορεί να γίνει.

Sn7per
02-04-08, 09:21
Άμα συγκρίνεις ένα Stilo 1.6 με ένα Astra 1.6 και εγω πιστευώ οτι είναι καλύτερο αλλά η σύγκριση του abarth με το opc δεν μπορεί να γίνει.

LoL

Πως γινεται να ισχυει αυτο ομως ?

Ας τα παρουμε απο την αρχη, αγοραζοντας το Opc παιρνεις ουσιαστικα την ιδια ποιοτητα απο το Gtc με καλυτερο μοτερ, 2 αεροσακους παραπανω, πληρωνοντας 12.000 παραπανω (απο το Gtc 1.6)

Παιρνοντας το abarth κανεις το ιδιο, αγοραζεις ενα μοντελο Stilo πληρωνοντας μικροτερη διαφορα θαρρω (δεν ορκιζομαι ομως) Οποτε ειναι συγκρισιμα μοντελα.

Προσωπικα οταν θα δωσω τετοιο ποσο για να παρω αυτοκινητο δεν θα παρω ενα κλασικο αμαξακι των 15.000 με καλυτερο μοτερ, θα προτιμησω μια αλλη κλαση ακομα και αν χρειαστει το κατι τις παραπανω. (2.000 - 3.000 ευρω πχ)

Αποψεις ειναι αυτες!

Αν θεωρεις συγκρισιμο το 1.6 το ενα με το αλλο τοτε και το abarth με το Opc ειναι σιγουρα!

s6_sot
02-04-08, 10:35
Καλά τι συγκρίνεται τώρα....

lakis
02-04-08, 12:35
παιδια το ορc ειναι ανοτερο απο το abarth ετσι πιστευω γιατι τα εχω οδηγησει κ τα 2

Sn7per
02-04-08, 13:44
Και εγω συμφωνω αλλα λεει ο φιλος ποιο πανω οτι ναι μεν το Stilo 1.6 ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο opel, αλλα στο opc αλλαζει το θεμα.

Αφου μιλαμε για το ιδιο αμαξι αλλα σε ποιο "τουμπανο" εκδοση, μη λεμε οτι θελουμε ετσι για να νοιωθουμε καλα!

thanasis134
02-04-08, 14:43
Παιδιά σταματάει εδώ η συζήτηση γιατι δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσουμε σε αυτο το θέμα...Όποιος θέλει να πάρει abarth ας το κάνει...
Δεν εχω σκοπό να συγκρίνω ένα αμάξι που παρήγγειλα με κανένα stilo!

thanasis134
02-04-08, 14:46
LoL

Πως γινεται να ισχυει αυτο ομως ?

Ας τα παρουμε απο την αρχη, αγοραζοντας το Opc παιρνεις ουσιαστικα την ιδια ποιοτητα απο το Gtc με καλυτερο μοτερ, 2 αεροσακους παραπανω, πληρωνοντας 12.000 παραπανω (απο το Gtc 1.6)

Φίλε δεν ξέρεις από αυτοκίνητα για να τα λές αυτά!!!Εσυ πιστεύεις οτι πληρώνεις καλύτερο μοτέρ και 2 αερόσακους παραπάνω μόνο αλλά είσαι λάθος! Επειδή μετάνιωσα που άνοιξα το post αυτό,καλύτερα να σβηστεί αν είναι δυνατόν!

Stilatos
02-04-08, 14:55
Θαναση εγω απλως θα πω καλοριζικο, και οτι πηρες ειναι δικο σου θεμα. Στο κατω εσυ το πληρωνεις εσυ θα το εχεις. Αντε να με πας καμια βολτα μιας και ειμαστε γειτονες.

ioannidis
02-04-08, 14:57
Ηρεμία παιδιά... Ας πάρουμε όλοι βαθιές ανάσες!

Πείτε στο παληκάρι με γεια το αμάξι και μην το κρίνετε. Αν θέλετε ανοίχτε άλλο thread να εκφραστείτε ελεύθερα για το οποιοδήποτε αμάξι.

Μην στεναχωρούμε τις καρδιές μας για τέτοια...

Please.

Και με το συμπάθειο δηλαδή!

ioannidis
02-04-08, 14:58
Άσχετο: Σιμπλιδάκι το πήρες;;;;

MaGeLaNoS
02-04-08, 15:31
Βρε σεις η ποιοτητα της Opel ειναι ονειρο για την Fiat.Προσγειωσου λιγο Μπαμπη..ωραιο το abarth αλλα το OPC ειναι αρρωστεια..μιλαμε για 240ps turbo και ροπη στο θεο..περα απο τα υπολοιπα...

Sn7per
02-04-08, 15:47
Ε πως ειμαι λαθος... αφου αν στο Gtc το δικο μου βρω μοτερ απο Opc (και το περασω) και κανα δυο αεροσακους επιπλεον το κανω Opc!

Οπως ο verone εκανε το stilo του abarth.

Το ιδιο αμαξι δεν ειναι ?
Το ιδιο εργοστασιο δεν φτιαχνει οοοοολο το υπολιπο αυτοκινητο εκτος απο τη μηχανη ?

Δερμα ξενον και τετοια ???, οκ!

Stilo 1.6 (πολυ καλυτερο απο) Astra Gtc 1.6
Stilo abarth (πολυ χειροτερο απο) Astra Opc

Ενταξει δεν ξερω απο αυτοκινητα αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι το Gtc ειναι ααααααααλλο πραγμα απο το Opc :P

Οπως λεει και ο στιλατος εσυ το αγοραζεις δικο σου ειναι δεν μας πεφτει λογος.

Ας μη χαλαμε τις καρδιες μας ωραιο αμαξακι ειναι και σου ειπα παραπανω οτι ειναι ποιοτικο πολυ, καλη επιλογη!

Arf
02-04-08, 15:59
Thanasi kaloriziko file!!! Kala xiliometra!!!!

Tora gia tin sigrisi abarth me opc, einai teleios atopi.

An petixeis abarth sto dromo i stin pista, tha kaneis parti file...

PS. Sorry gia ta greeklish

richard
02-04-08, 18:30
Φιλε Θαναση καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα,να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι,οσο για τα σχολια που συζηταμε μην δινεις σημασια,αυτο που μετραει ειναι να σου αρεσει εσενα.
Και αν δεις κανενα stilo στο δρομο.εγω σου ευχομαι να σου φερνει μονο καλες αναμνησεις.
Στο λεει ενας Γερμανος με Ιταλικο αμαξι...

παντελης
03-04-08, 16:52
καλοταξιδο αντε να σε δουμε και στις σερρες.
παντως οχι για κοντρα.

mellodos
04-04-08, 14:10
Πάντως θα ευχαριστιθείς γκάζια με αυτό το αμάξι.Οδηγούσα ένα ibiza fr και πήγα να το παίξω μάγκας σε ένα opc.Ακόμα θυμάμαι το πιστόλιασμα που έφαγα...:hehe:

Ionio-Zante
04-04-08, 14:23
Θαναση μεγια και απο εδω. Οντως ειναι πολυ καλο το αμαξι και πολυ γρηγορο...
Εγω παντως σε αυτα τα λεφτα ,μιας και λεμε Γνωμες, αν εψαχνα παλι για αμαξι θα κοιτουσα σαν πρωτη επιλογη,
Mazda 3 MPS( Για τα Παρα Πολλα Αλογα με το Ψαρωτικο απλο Design) ,
Honda CIVIC TypeR ( Για το No replacement Like Displasement και το Γαματο Νεο Design),
και το OPC( Για το Πολυ κοντα στο Stilo Design του και τα πολλα αλογα).

face
04-04-08, 14:26
Honda CIVIC TypeR ( Για το No replacement Like Displasement και το Γαματο Νεο Design),

2λιτρο είναι και αυτό βρε...

Το mps φοβερά γρήγορο επίσης αλλά ο 2,3Τ που φοράει λυσσάει από δίψα και είναι η χαρά της εφορίας κάθε 1η του χρόνου...
Επίσης είναι φοβερά άσχημο ρε συ Γιώργο...

Stilo_Rodos
04-04-08, 14:48
Πολυ καλη επιλογη Θαναση. Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!

cavallino
04-04-08, 14:55
αλλά ο 2,3Τ που φοράει λυσσάει από δίψα και είναι η χαρά της εφορίας κάθε 1η του χρόνου...

Δεν ισχύει πλέον τεκμήριο διαβίωσης όμορφε :), εκτός εαν μιλάμε για αυτοκίνητα 50,000 ευρώ.
Μόνο το τεκμήριο αγοράς (το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογήσεις που βρήκες τα χρήματα τον χρόνο που το αγόρασες) ισχύει πλέον.

Ionio-Zante
04-04-08, 15:07
2λιτρο είναι και αυτό βρε...

Το mps φοβερά γρήγορο επίσης αλλά ο 2,3Τ που φοράει λυσσάει από δίψα και είναι η χαρά της εφορίας κάθε 1η του χρόνου...
Επίσης είναι φοβερά άσχημο ρε συ Γιώργο...

Αυτο εννοω Πετραν... Οτι ειναι 2λιτρο 200 Αλογατα Χωρις Τurbo.
Ολα τα αλλα εχουν φυσιχτηρι.

Απο ασχημο... αναλογα τα γουστα... Εμενα προσωπικα μου αρεσει... Αν κρινω οτι θεωρειται το Γρηγοροτερο Μπροστα κινηση Αμαξι ... με τιμη κατω απο 30κ θα το επερνα με την Μια.

Soul_Giannis
05-04-08, 13:42
Θανάση καλοτάξιδο!
Ρε μαγκες χαλαρώστε δεν θα πεθανουμε και αγκαλια με το Stilo!
Η μηπως κανετε ετσι γιατι θα χασετε τον Θαναση?Αφου εδω θα ειναι στο Club μας!Θαναση Καλορίζικο και καλοταξιδο και μολις το παρεις(Χαρας την υπομονη σου εγω θα αυτοκτονουσα!)να σου δοσω ενα αυτοκολητο StiloClub!
Τι κακο πραγμα ειναι η αναμονη ρε ****το!Δεν κρατιεμαι εαν θελω να παρω κατι!

face
07-04-08, 17:54
Δεν ισχύει πλέον τεκμήριο διαβίωσης όμορφε :), εκτός εαν μιλάμε για αυτοκίνητα 50,000 ευρώ.
Μόνο το τεκμήριο αγοράς (το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογήσεις που βρήκες τα χρήματα τον χρόνο που το αγόρασες) ισχύει πλέον.

για τα τέλη κυκλοφορίας λέω...;)