Επιστροφή στο Forum : New Site -- Προβλήματα - Διαπιστώσεις - Προτάσεις
Οι χρήστες πήρανε δρόμο....
Ναι αλλά παραμένουν στο Garage!
παιδια μια ερωτηση.η διαφορα στο αλμπουμ μελων αναμεσα στο public και το private ποια ειναι?
Στο ποιος μπορει να το δει, μονο μελη, moderators, και λοιπα.
και στο ότι αν το έχεις public τότε θα φαίνονται κάποιοες (τυχαίες) φωτό σου στην κεντρική σελίδα του φόρουμ.
ρε παιδια το members 2009 δεν δουλευει!
ποιος ειναι ο κωδικος οπως υπαρχει στο 2006-2007
Μη βιάζεσαι Γιάννη. Όλα θα γίνουν...
Θοδωρή πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνουμε μαζικά aproove τα images που ανεβάζει ο κόσμος...
Ή έστω κάποια ειδοποίηση...
δηλαδη μιχαλη τι ειναι αυτο?
Όταν ανεβάζεις μια φωτό, πρέπει κάποιος να την εγκρίνει...
Όταν ανεβάζεις μια φωτό, πρέπει κάποιος να την εγκρίνει...
μαλιστα!και γιατι πρεπει να γινετε αυτο?
Για τις τσόντες... και όχι μονο...
δεν νομιζω κανενας να ανεβασει τετοια πραγματα!
τι αλλο?
Γιατι μπορει να βγαλεις κατι παρανομο και να χτυπησουν την πορτα του Stilatos ας πουμε.
Αν είναι να χτυπήσουν την πόρτα του Stilatου να βάλουμε μπόλικο πράγμα...
καθικια θελετε να μου παρετε την εξουσια εεεε σας πηρα ομως χαμπαρι χεχεχε
η εξουσια δεν φευγει ποτε απο σενα!
Απλά γιατί θα χτυπήσουν την πόρτα μου....γιαυτό και είναι ελεγχόμενο ότι μπαίνει...
Και δεν θέλω να έχουμε θιγμένους και παρεξηγημένους...
καθικια θελετε να μου παρετε την εξουσια εεεε σας πηρα ομως χαμπαρι χεχεχε
Πάρε ύφος α λα Θεοχάρη: "Σκουλήκιααααα..."
Πάρε ύφος α λα Θεοχάρη: "Σκουλήκιααααα..."
:hehe::hehe::hehe::worship::worship:
και τα παρασημε να κρεμονται!
Και γιατι να κρεμονται ?
για να φαινονται!!:D:D
Λοιπόν απο χτές έβαλα πάλι rules και πρέπει να τα κάνετε accept και πάλι....
Προστέθηκαν στατιστικά και για τους χρήστες και για το φορουμ και για τους moderators.
Μπήκαν απαγορεύσεις για να μην μπορείς να κάνεις ποστ αγγελίες με κάτω απο 30μνμ.
Τέλος για τα άτομα που είναι στην ομάδα Members 2009 έχει προστεθεί και ένα παιχνιδάκι....θα το βρείτε πάνω στην μπάρα...
Πλέον κάτω δεξιά μπορείτε να δείτε και τον καιρό που είμαστε online...
Ξέρετε όποιος δεί τίποτα παράξενο το λέει....
Το Garage δεν παίζει απο σήμερα.... Φτιάχνω ήδη το καινούριο και θα το έχουμε σύντομα....(ελπίζω)
Λοιπόν αφού έφαγα όλη μου την μέρα έκατσα και το μετέφρασα....σίγουρα έχει λάθη αλλά θα διορθωθεί.....
Όσοι ανήκουν στην ομάδα Members 2009 μπορούν να κάνουν καταχωρήσεις....njoy...
To παλίο θα μείνει επάνω για λίγες μέρες ακόμα για να μπορέσει κάποιος να αντιγράψει άν θέλει τίποτα...
Όσοι ανήκουν στην ομάδα Members 2009 μπορούν να κάνουν καταχωρήσεις....njoy...
To παλίο θα μείνει επάνω για λίγες μέρες ακόμα για να μπορέσει κάποιος να αντιγράψει άν θέλει τίποτα...
θοδωρη ποιοι ανηκουν στο 2009?
πιο παλιο εννοεις?
η κεντρικη σελιδα δεν φαινεται καλα κατι σαν να παρα ειναι μεγαλα τα πλαινα borders
θοδωρη ποιοι ανηκουν στο 2009?
πιο παλιο εννοεις?
Έλεος ρε συ...
Members 2009 (http://www.stilo-club.gr/vb3/memberlist.php?usergroupid=18)
Παλιό Garage (http://www.stilo-club.gr/vb3/vbgarage.php)
Νέο Garage (http://www.stilo-club.gr/vb3/garage.php)
@Stilatos: Παντελή εμένα ρε συ μου το δείχνει μια χαρά....
θοδωρη στο members 2009 και στο νεο garage μου βγαζει οτι δεν μου επιτρεπετε η προσβαση!
οποτε που κολλαει το ελεος που λες?
θοδωρη στο members 2009 και στο νεο garage μου βγαζει οτι δεν μου επιτρεπετε η προσβαση!
οποτε που κολλαει το ελεος που λες?
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=4691&page=5
Εδώ θα δείς ποιοι είναι τα μέλη 2009. Μόλις γίνει κάποιος μέλος του 2009, αποκτά αυτόματα πρόσβαση και στο νέο Garage.
Δεν φαντάζεσαι γιατί στο βγάζει ρε Γιάννη? Προφανώς γιατί δεν είσαι στο Members 2009...
Μέχρι να μπείς θα βγάζει μήνυμα απαγόρευσης....για να μην μπορεί ο καθένας να κάνει garage profil....
θοδ το τσεκαρα και μαλλον κατι γινεται διοτι στο firefox φαινεται χαλια αυτη η σελιδα http://www.stilo-club.gr/vb3/cmps_index.php και στο explorer μια χαρα
θοδ το τσεκαρα και μαλλον κατι γινεται διοτι στο firefox φαινεται χαλια αυτη η σελιδα http://www.stilo-club.gr/vb3/cmps_index.php και στο explorer μια χαρα
+1. Σαν να έχει πάει το όλο δεξί μενού πιο δεξιά...
Εμένα και στη δουλειά και στο σπίτι μια χαρά μου φαίνονται ρε σεις....
Μηπως ειναι αλλου το προβλημα?
λεω εγω τωρα...
explorer k Firefox τα δειχνει το ιδιο..
Η αλήθεια είναι ότι τώρα έστρωσε... Δίχως να κάνω κάτι... Ποιος το ξέρει;
Εν πάτε καλά....
Άσε ρε τον πρόλογο... επίτηδες το κάνεις για να μας τρελάνεις! Δεν περνάνε εδώ τα ραδιουργά σου σχέδια!
Δεν θα πεθάνουμε κουφ@λα νεκροθάφτη!!!!
Υ.Γ: Κατανοητό αν το σβήσεις το post ετούτο...
Ρε μαστόρια του ''ιντερνέτ'' για ποιον λόγο δεν μπαίνουμε στο νεο γκαραζ? δεν είμαι μέλος? Αντε μην τα πάρω στο κρανιο!!!!!!!!!!
Μόλις γίνεις μέλος των members 2009 (μόλις πληρώσεις δηλαδή) τότε θα μπορείς να μπεις και στο νέο Garage.
Ποιό είναι το ποσό? Σορυ δηλαδή αλλά δεν έχει γίνει καμία σοβαρή συνάντηση μετά την εκδρομή και εκτός της πληρωμής του σερβερ που επιβάλεται για ευνόητους λόγους , τα χρήματα της συνδρομής για ποιο λόγο θα δοθούν? Δεν έχω πρόβλημα και πάντα την πληρώνω αλλα δεν είναι σωστή αντιμετώπιση αυτή για παλιά μέλη...
Ποιό είναι το ποσό? Σορυ δηλαδή αλλά δεν έχει γίνει καμία σοβαρή συνάντηση μετά την εκδρομή και εκτός της πληρωμής του σερβερ που επιβάλεται για ευνόητους λόγους , τα χρήματα της συνδρομής για ποιο λόγο θα δοθούν? Δεν έχω πρόβλημα και πάντα την πληρώνω αλλα δεν είναι σωστή αντιμετώπιση αυτή για παλιά μέλη...
Μέλη του 09 γίνονται όσοι συνδράμμουν στην πληρωμή του server. Δεν υπάρχουν extra ποσά... Μην ανησυχείς.
Θα στα πει και ο Admin στην συνάντηση...
ελα ψηλε το καναμε αυτο διοτι αμα το γκαραζ ειναι ανοιχτο σε ολους θα ανεβει πολυ το Bandwidth με τις φωτο που θα βαλουνε ολοι με συνεπεια να χρειαστουμε μεγαλυτερο πακετο. Γι αυτο για την ωρα ειναι μονο οσοι βοηθανε με το σερβερ.
Να βλέπω το Νίκο να τρελένετε και να βαράει το καναρίνι του και τι στο κόσμο....χαχαχαχα
Γεια σου ρε Νίκο...
Α ρε π...δες!!! Να σας πω τα χλμ μου να πεσετε να παιρνετε ολοι σας!!!
και εμενα παιδια εχω μπαρα κατω και ξεχιλωνει προς τα δεξια και εχω εκτος σελιδας το συχνες ερωτησεις και το αποσυνδεση!
γιατι?
Γιατί έχεις ανάλυση οθόνης 1024*768.
Και ευθύνεται το μενού του site.
Αν αλλάξεις ανάλυση τότε θα είσαι οκ. Ή αν μειωθούν τα στοιχεία του οριζόντιου μενού....
Έχουν περάσει 1360 Ημέρες, 21 Ώρες, 33 Λεπτά, και 16 Δευτερόλεπτα απο τότε που το Forum δημιουργήθηκε!
Αυτό μήπως είναι λίγο περιττή πληροφορία; :D:D:D
Έχουν περάσει 1360 Ημέρες, 21 Ώρες, 33 Λεπτά, και 16 Δευτερόλεπτα απο τότε που το Forum δημιουργήθηκε!
Αυτό μήπως είναι λίγο περιττή πληροφορία; :D:D:D
τα παντα ειναι χρησιμα!:D:D:D
φαινετε η παλαιοτητα του stiloclub!
θοδωρη γιατι ενω εισαι μελος του members2009 και εχει νεα μηνυματα εκει,οταν μπαινεις δεν σου το βγαζει και δεν ξερεις αν εχει νεα μηνυματα!πρεπει να μπεις να δεις αν εχει ή οχι!
Δεν σου λέει στην αρχική σελίδα του site. Αν πατήσεις όμως "Νέα Μηνύματα" σου τα δείχνει κανονικά...
θοδωρη γιατι ενω εισαι μελος του members2009 και εχει νεα μηνυματα εκει,οταν μπαινεις δεν σου το βγαζει και δεν ξερεις αν εχει νεα μηνυματα!πρεπει να μπεις να δεις αν εχει ή οχι!
Δεν σου λέει στην αρχική σελίδα του site. Αν πατήσεις όμως "Νέα Μηνύματα" σου τα δείχνει κανονικά...
Και ομως και εγω θα συμφωνησω με τον Γιαννη. Δεν τα δειχνει. Τουλαχιστον με firefox, αν και δεν νομιζω να παιζει θεμα browser. Ουτε απο την αρχικη του club->"Νεα μηνυματα" ουτε απο την αρχικη του forum->"Νεα μηνυματα". Τα δειχνει ολα εκτος απο τα Μembers 2009.
Λογικά είναι εντάξει τώρα....
Απλά ο Ιωαννίδης δεν το βλέπει επειδή είναι συντονιστής....
Αν μου βγάλει πάλι πρόβλημα όμως όπως παλία θα κοιτάξω να το αλλάξω....
παιδια ακομη μου ξεχυλωνει την σελιδα!
παιδια ακομη μου ξεχυλωνει την σελιδα!
Αν αλλάξεις ανάλυση τότε θα είσαι οκ. Ή αν μειωθούν τα στοιχεία του οριζόντιου μενού....
Σωστος ο συνονοματος. Αλλα ετσι και αλλιως ο Θοδωρης ειπε οτι το παλιο garage θα φυγει, αρα λιγη υπομονη και θα μειωθει το πλατος της σελιδας.
Γιαννη προσωρινα αλλαξε την αναλυση της οθονης σου σε 1280x1024.
θα δοκιμασω και θα σας πω!
Θοδωρη στο New Garage, στο σημειο που αναφερονται τα mods, καπου γραφεις "Αγοράςd From:". Ξερω οτι ειναι λογο βιασυνης, αλλα... γι'αυτο ειμαι εγω εδω :p
Να ρωτήσω κάτι και εγώ: Το παλιό Garage καταργήθηκε 100% ή ανακατασκευάζεται;
Θές κάτι απο το παλιό Garage?
Ξεχασα εγω ενα αμορτισερ μεσα !
Θές κάτι απο το παλιό Garage?
Όχι απλά ρωτάω αν καταργήθηκε. Γιατί στην αρχή του "facelift" που έκανες στο site θυμάμαι το είχες αφήσει.
Και αφού πλέον δεν υπάρχει το παλιό, γιατί αυτό που έχουμε λέγεται "Νέο"?
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Και κάτι ακόμα... είναι ανάγκη να γίνονται όλα αυτά τα mod approvals Θοδωρή; Δεν μπορούμε να το κάνουμε λίγο πιο "ελαστικό";
Και αφού πλέον δεν υπάρχει το παλιό, γιατί αυτό που έχουμε λέγεται "Νέο"?
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Και κάτι ακόμα... είναι ανάγκη να γίνονται όλα αυτά τα mod approvals Θοδωρή; Δεν μπορούμε να το κάνουμε λίγο πιο "ελαστικό";
ελα ντε τι εννοει ο ποιητης?
το αλλο που λες τι ειναι μιχαλη?
ελα ντε τι εννοει ο ποιητης?
το αλλο που λες τι ειναι μιχαλη?
Κάτι για τους moderators....:D
+1 και απο μενα. Νομιζω πως ειναι πιο ευκολο αν κατι μπει λαθος, καποιος mod να το αλλαζει...
Λιπών εδώ και τόσα χρόνια δεν με αφήνετε να μπω στο MEMBER κάντε κάτι γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει κανονικά!!!
Όποιος θα μου διορθώσει αυτό το post λόγο μεγέθους να μου διορθώσει πρώτα την είσοδο στο MEMBER ΤΕΛΟΣ.
Ioannidis says:
DONE!
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά νομίζω ότι οι mods δεν έχουν τέτοια δυνατότητα...
Άσε Μιχάλη τα έχουμε ξανά πει έφτασα στο αμήν περιμένω ανταπόκριση.
Όλοι μπαίνουν εκτός από μένα!
Everybody F@CK except to me!
Γύρισε ο τροχός, θα μαμήσεις και συ τώρα...
Λύθηκε το prob του Verone
Μπάμπη....παραδέξου ότι έκανες εσύ βλακεία και δε θα σε κοπανήσω άμα σε δώ απο κοντά.... :P
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Εγώ έκανα μαμακια!!!
Το παραδέχομαι αλλά ένας δεν με διόρθωνε τόσα χρόνια ντροπή σας!
Μα ρε πούστη με πέρνεις τηλέφωνο να δεις τι κάνω και δεν ρωτάς τα βασικά....
Αντε δεν πειράζει...κάλιο αργά παρά ποτέ...
Πιαδάκια να ρωτήσω - προτείνω κάτι;;;
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να βάλουμε RSS Feed στο Forum μας; Με τα πιο πρόσφατα posts?
Και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις για το τι είναι το RSS διαβάστε εδώ. (http://help.pathfinder.gr/pathfinder-blogs/general/feeds.html)
Είχα βάλει κάποτε....γιατί όχι να μην βάλω και τώρα.... Απλά πρέπει να τελειώσω το e-shop πρώτα...ξέρεις εσύ....
Μπράβο ρε Τεό... Κάνε κανα κουμάντο!
AMBER ALERT
Αγνοείται link για το mod...
Τελευταία φορά εθεάεη κάτω (καταχαμάς) δεξιά μαζί με τους φίλους του "Επικοινωνήστε μαζί μας (http://www.stilo-club.gr/vb3/sendmessage.php) και StiloClub (http://www.stiloclub.gr/)"
Όποιος γνωρίζει κάτι για το χαμένο, να επικοινωνήσει με τον Admin.
τι λες βρε τρελε?
να τον στειλουμε στην νικολουλη!
Αιτούμαι της αφαίρεσης της Τρίλιζας από το οριζόντιο μενού του site...
Ξεχειλώνει και δείχνει χάλια. (1024 μιλάμε. Το laptop μου δεν σηκώνει παραπάνω.)
Όπως επίσης αιτούμαι και 3ήμερη άδεια.
Ευχαριστώ.
Τα φώτα σας!
Αν μείνω στην σελίδα χωρίς να προλάβω (συνήθως λόγο δουλειάς) όλα τα αδιάβαστα μηνύματα στην επόμενη ανανέωση δεν μου βγάζει κανένα αδιάβαστο (και δεν τα έχω διαβάσει).
Δεν το κάνει μόνο σε σένα... :(
Soul_Giannis
13-01-09, 12:49
Αιτούμαι της αφαίρεσης της Τρίλιζας από το οριζόντιο μενού του site...
Πες πως παιζεις ολη μερα και χανεις γιατι εισαι αχρηστος και δεν μπορεις αλλο!!!
Πες πως παιζεις ολη μερα και χανεις γιατι εισαι αχρηστος και δεν μπορεις αλλο!!!
Παίζω όλη μέρα και χάνω γιατί είμαι άχρηστος και δεν μπορώ άλλο...
Θα το βγάλουμε τώρα;;;;;:D
Soul_Giannis
13-01-09, 20:41
Οκ!!!Τωρα που το ειπες να το βγαλουμε!!!!\
Black Humor!!!
Τα φώτα σας!
Αν μείνω στην σελίδα χωρίς να προλάβω (συνήθως λόγο δουλειάς) όλα τα αδιάβαστα μηνύματα στην επόμενη ανανέωση δεν μου βγάζει κανένα αδιάβαστο (και δεν τα έχω διαβάσει).
ναι αληθεια γιατι το κανει αυτο?
Αλλαγές 24/06/2009:
Αναβάθμιση στην έκδοση 3.8.3
Νέα section στο κομμάτι με τα "Τεχνικά" για τους φίλους μας με Fiat Bravo. (Σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές σε αυτό το θέμα)
Ριζική αλλαγή στους Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας του Forum (http://www.stilo-club.gr/vb3/faq.php?faq=oroi). Ελπίζω σε έφαρμογή τους για να μην έχουμε γεγονότα όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Παρακαλώ να τους διαβάσετε.
Ευχαριστώ για την υπομονή σήμερα το απόγευμα.
Σχετικά με το πρόβλημα πρόσβασης που είχαμε:
08/08/2009 11:40:21 | >Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιο Hardware πρόβλημα στο RAID Controller του linux17 και βρισκόμαστε σε συνεργασία με το Datacenter για την επίλυση του. Σε επομένες ανακοινώσεις θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη επιδιόρθωσης του προβλήματος.
08/08/2009 23:00:09 > O server έχει ξαναστηθεί από την αρχή σε άλλους δίσκους. Η εξαγωγή των δεδομένων από τους παλιούς δίσκους έχει τελειώσει και γίνεται migration στο "νέο σύστημα". Η διαδικασία εκτός απροόπτου θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες.
09/08/2009 10:48:32 > Το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το support σε περίπτωση που το site σας έχει κάποιο πρόβλημα.
Vasilistilo
13-01-10, 15:22
Σuγχαρητηρια στο φιλο Thodori που για αλλη μια φορα εβαλε τα δυνατα και εκανε και αυτο το site ευκολο και λειτουργικο
Και η νέα έκδοση του VBulletin τα σπάει πραγματικά!
Εκκρεμούν Albums και Garage όμως...
γιατι στο νεο σαιτ οταν πατας για να δεις τα νεα μηνυματα βγαζει οτι εχει απενεργοποιηθει?
Πιθανόν λόγο load του server που μας φιλοξενεί είναι λειτουργία προστασίας του VBulletin (το software που χρησιμοποιεί το forum) ή για κάποιο λόγο το έχει απενεργοποιήσει ο διαχειριστής.
Τα φώτα σας!
Μια και ασχολήθηκα λίγο με το VBulletin (εγκατέστησα για πελάτες) η λύση σε αυτό το θέμα είναι εδώ:
This option controls how threads and forums are marked as read.
Click the help icon on the right for more information on each option.
Inactivity/Cookie Based
Database (no automatic forum marking)
Database (automatic forum marking)
Αν επιλέξουμε την (Database - automatic forum marking) τότε κάθε μέλος θα βλέπει τα μηνύματα που δεν έχει διαβάσει μέχρι να τα διαβάσει ή να τα σημειώσει (από το μενού) ως διαβασμένα.
αντε να πανε ολα καλα τωρα και να μην ξαναπεσει :) μου ελειψε το stiloclub!!
MiKe_KaVaLa
02-04-11, 17:42
γιατι στο νεο σαιτ οταν πατας για να δεις τα νεα μηνυματα βγαζει οτι εχει απενεργοποιηθει?
Πιθανόν λόγο load του server που μας φιλοξενεί είναι λειτουργία προστασίας του VBulletin (το software που χρησιμοποιεί το forum) ή για κάποιο λόγο το έχει απενεργοποιήσει ο διαχειριστής.
Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, μου βγάζει αυτό το μήνυμα :
Μήνυμα vBulletin
Η λειτουργία αναζήτησης έχει απενεργοποιηθεί.
Μια παρατήρηση ακόμη. Μπαίνεις στην αρχική του φόρουμ και σου "μπλεδίζει" ποιές κατηγορίες έχουν νέα μηνύματα. Μπαίνω και διαβάζω τα νέα μηνύματα και όταν επιστρέφω στην αρχική, εξακολουθεί να δείχνει της κατηγορίες "μπλε". Πρέπει να μπω σε μία-μία από αυτές (στην λίστα των θεμάτων τους, όχι να μπω να διαβάσω post) και μετά όταν θα ξαναβγώ στην αρχική, δείχνει ότι όλα είναι διαβασμένα... Υπάρχει λύση?
Για να μην ανοίξω νέο θέμα το ανεβάζω εδώ...
Τι ακριβώς είναι αυτό ρε παιδιά?
https://imageshack.us/scaled/large/707/witg.jpg
Και σχεδόν όλοι οι χρήστες ήταν Baidu spider & Google spider. Είναι φυσιολογικό τόσα πολλά??
το έχω δει και εγώ τόσα πολλά μέλη.ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ :spyed:
ειναι απο το Baidu search engine και αρκετα πολλοι προσπαθω να δω τροπο για να τους αποκλεισουμε διοτι μας βλεπω να τρωνε κανενα τραφικ.
Ionio-Zante
20-05-13, 18:57
Παιδιά... Να ρωτήσω. Παλια σε αφηνε να κανεις Upload φώτο... Τώρα δεν σε αφήνει παρα μονο URL.... Κάνω κάτι λάθος.
Όντως μόνο μέσω URL σε αφήνει να ανεβάσεις εικόνα... Άρα λοιπόν ή το κάνεις μέσω imageshack (αν είναι κάποια δική σου) ή αντιγράφεις το URL και το βάζεις (αν είναι εικόνα web).
Αυτό σας αρέσει;
http://www.stilo-club.gr/vb3/forum.php?styleid=18
Michael θα έπρεπε να έχει κάποια οπτική διαφορά? Γιατί δεν βλέπω κατι...
Δεν αλλάζει κάτι Μιχάλη ούτε από pc... Επίσης πρόσεξα σήμερα ότι με την προσθήκη του λογοτυπου στην mobile έκδοση, χάλασε τελείως το layout και πρακτικά τώρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί...
Εγω βλεπω κατω κατω μια μπαρα που λεει chatrooms και μου ζηταει login,αλλα δεν μπορω απο καπου να κανω! Αυτο εννοεις φιλε;;
Οντως ισχυει αυτο που λεει ο Σωτ! Εχει τραβηχτει ολο το layout στα δεξια!
Όχι. Αυτό με το mobile φτιαχτηκε. Αν δεν το βλέπετε, κάντε full refresh.
Αυτό με την μπάρα κάτω ακόμα το δουλεύω.
Αυτό με το link που σας έστειλα, είναι ένας άλλος χρωματικός συνδυασμός που δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπετε...
ioannidi δεν ξερω πως θα λειτουργει το chat αλλα κατα την αποψη μου θα πρεπει να ειναι κατι σαν ενα lobby instant messages μεταξυ οσων ειναι συνδεδεμενων ... και οχι να μιλαμε με εναν μονο αλλωστε αυτο μπορουμε να το κανουμε σε pm...;) συγχαρητηρια παντως για ολες αυτες τις κινησεις ...
Όντως το mobile είναι μια χαρά τώρα.
Για το θέμα του χρωματικού συνδυασμού, μήπως έχεις κάνει login σε κάτι πέραν του forum (πχ vbulletin) και μπορείς να το βλέπεις? Ή μήπως θέλει δικαιώματα admin/mod?
Για το chat φαντάζομαι πως θα είναι ένα για όλους Gunner!
Και από μένα μπράβο κύριε Ιωαννίδη! :biggrin:
Όπως ίσως θα διαπιστώσατε ήδη το χρώμα του forum άλλαξε και η chat toolbar στο κάτω μέρος της οθόνης πλέον λειτουργεί κανονικά!
Μπορείτε πλέον να chatάρετε ελεύθερα και να γράψετε εδώ τις εντυπώσεις, τις παρατηρήσεις για όποια προβλήματα, καθώς και τις προτάσεις σας...
Το Who's Online δεν δείχνει τα συνδεδεμένα άτομα, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό κατασκευή.
Επίσης μπορείτε να πάτε στην κοντινότερη εκκλησία και να ανάψετε μια λαμπάδα στο ύψος του ioannidi (από 1.90 και άνω), ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλα καθώς και για τη (θεία) λειτουργία του chat!!
Ρε παιδιά εγώ chat δεν βλέπω κάτω κάτω στην οθόνη που είναι ακριβός?
Χαμηλά στην οθόνη υπάρχει μια μπάρα που λέει Chatrooms! Πατάς εκεί και ανοίγει το παραθυράκι του chat. Φαντάζομαι πως μπαίνεις από pc και όχι από κινητό έτσι?
Μια χαρά το βλέπω το chat (ποιο είναι;)
Οδηγίες χρήσης chat:
- Στο κάτω μέρος της οθόνης σας, εμφανίζεται μια μπάρα.
- Εκεί υπάρχει η επιλογή Chatrooms στην οποία κάνετε κλικ.
- Αν σας βγάζει το μήνυμα πως δεν έχετε κάνει login, τότε κάνετε αποσύνδεση και ξανά σύνδεση στο forum και επαναλαμβάνετε τα παραπάνω. Κατά 99% είστε online στο chat (δεν θα φανεί στους online χρήστες ακόμα).
- Έχοντας ανοίξει το παραθυράκι του chatrooms και όντας συνδεδεμένοι κανονικά, θα σας έχει στην καρτέλα Lobby στην οποία βλέπετε τα ενεργά chatrooms (αν έχει δημιουργήσει κάποιος). Κλικ και μπήκατε σε κάποιο.
- Αν δεν βλέπετε κάτι, κάνετε κλικ στην καρτέλα Create Chatroom και δημιουργείτε ένα νέο, περιμένοντας να μπει κάποιος ή προσκαλώντας τον (προς το παρόν με πμ, μέχρι να δουλέψει το Who's Online).
Happy chatting!!
Επειδή μου αντιστέκεται το chat να συμορφωθεί (δεν είναι αγορασμένο αλλά cracked τύπου), έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα για να βάλουμε;
Τώρα τρέχουμε το cometchat 4.0.4
Μιχάλη κάτι που να μπαίνει στην αρχική οθόνη υπάρχει? Όχι δηλαδή τύπου toolbar, ούτε με πολλά chatrooms κλπ... Ένα ενιαίο,απλό write'n'chat τύπου.
Έχω αρχίσει να βλέπω πάλι λιγότερα μέλη online σε σχέση με τους πάρα πολλούς επισκέπτες, εκ των οποίων μερικοί είναι spiders... Οι υπόλοιποι αναφέρονται απλά σαν "Επισκέπτης" αλλά κοιτάζουν θέματα αρχαία... Λέτε να είναι κάτι ανησυχητικό?
Δεν είναι τίποτα. Απλά άνοιξα την πρόσβαση και από εξωτερικό.
Επειδή μου αντιστέκεται το chat να συμορφωθεί (δεν είναι αγορασμένο αλλά cracked τύπου), έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα για να βάλουμε;
Τώρα τρέχουμε το cometchat 4.0.4
Έχει ένα ωραίο και δωρεάν στο vbulettin.org εδώ: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=168992&highlight=chat
Είναι fully integrated με το VB και δουλεύει μια χαρά όπου το έχω στήσει + ότι είναι πολύ εύκολο να το εγκαταστήσεις.
εμένα το chat δεν με βάζει μέσα. μου ζητάει να κάνω Log in συνέχεια :S
εμένα το chat δεν με βάζει μέσα. μου ζητάει να κάνω Log in συνέχεια :S
Logout απ το forum, login ξανά και είσαι έτοιμος!
Επειδή πλησιάζει η ώρα να βγάλουμε το εορταστικό logo, συμφωνείτε τελικά να βάλουμε αυτό που μας έκανε ο teo; Έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη πρόταση;
Επίσης θέλετε να κρατήσουμε το μπορντώ χρώμα του site ή να το γυρίσουμε στο κλασσικό μπλε; (το μπορντώ είναι και το χρώμα του logo της Fiat).
Τι λέτε;
Με κλειστά μάτια βάλτο!!!!
Μιχάλη το χρώμα του site είναι standard ή μπορείς να το πειράξεις? Δηλαδή αν ήταν πχ λίγο πιο σκούρο το μπορντώ σκέφτομαι...
Για το logo αν έχετε κάποια πρόταση αλλαγής ή επανασχεδιασμού το λέτε και έγινε!
Ναι μπορεί να γίνει λίγο πιο σκούρο...
Θες να μου προτείνεις HEX code?
Το #6b0000 πως σου φαίνεται;
Δεν είναι άσχημο αυτό που έχουμε τώρα, αλλά νομίζω πως το μάτι μου το συνδύασε με εορταστικό κλίμα! :)
Μπήκε το νέο chat και είναι κούκλα!
PascM 100000 μπράβο για την πρότασή σου!
Ακόμα δεν το έχω ψαχουλέψει καλά. Θα το στρώσω πάντως...
Απαντάει και σε άλλα ερωτήματα ή μόνο για φαι?!?!? :P
ammoulianiotis
14-01-14, 20:26
Τι ειναι το StiloBot ρε παιδια;;; :online2long:
Αυτόματες απαντήσεις σε προγραμματισμένα ερωτήματα Σόφο!
Κάνε το λάθος να του πεις "golf" και θα καταλάβεις... Χαχα!
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα...
...μήπως κάποιος απο τους mods μπορεί να μου πεί γιατί στα πόστ μου χάθηκε και δεν εμφανίζεται η δυνατότητα της επεξεργασίας ????...μου δίνει αυτή τη δυνατότητα μόνο στο πόστ που γράφω αυτή τη στιγμή και όχι σε προγενέστερα , πράγμα που παλαιότερα λειτουργούσε....
....μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις η δεν κάνω κάτι σωστά η τέλος πάντων κάτι έχει αλλάξει και έχασα το "επεισόδιο"???...
...thanks προκαταβολικά...
ammoulianiotis
11-06-15, 23:26
Σε μενα φαινονται ολα κανονικα. Κοιταξα και παλια και νεα ποστ και δεν εχω κανενα προβλημα...
Ας δουμε τι θα πουνε και τα αλλα παιδια!
Σε μενα φαινονται ολα κανονικα. Κοιταξα και παλια και νεα ποστ και δεν εχω κανενα προβλημα...
Ας δουμε τι θα πουνε και τα αλλα παιδια!
Σόφο , πρώτα απόλα σε ευχαριστώ που απάντησες../..κάνε όμως μια δοκιμή σε ένα πόστ σου που το έγραψες ας πούμε δέκα - δεκαπέντε ημέρες πρίν για να δείς αν σου δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας ../..παλαιότερα μπορούσες να επεξεργαστείς όποιο πόστ σου ήθελες , τώρα (τουλάχιστον σε εμένα) δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ...μήπως δεν κάνω κάτι καλά η κάτι στις ρυθμίσεις...δεν ξέρω...
ammoulianiotis
13-06-15, 11:48
Μολις κοιταξα ενα ποστ που ειχα κανει 24/5 και μπορω να το επεξεργαστω.
Δεν ξερω ομως αν φταιει το γεγονος οτι τα βλεπω σαν mod...
Σόφο και πάλι ευχαριστώ που απάντησες στο πρόβλημα μου , αν και δε βρήκα λύση....
...όσο για τούς υπόλοιπους ../..παιδιά , ένας - ένας , μη "στριμώχνεστε" για να απαντήσετε !!!!!...
Φίλε Jason όταν λες πως δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς, εννοείς πως δεν σου βγάζει την επιλογή "Επεξεργασία μηνύματος" ή στο βγάζει και όταν το πατάς σου πετάει κάποιο σφάλμα/απαγόρευση;
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μάλλον το έχω ρυθμίσει εγώ έτσι.
Θα το δω μολις μπορέσω και θα σας πω.
Ναι, ένα 24ωρο μετά την αποστολή ενός post, ο χρήστης δεν μπορεί να το μεταβάλλει.
Εγώ το έχω κάνει αυτό.
Μιχάλη νομίζω ο jason είπε το αντίθετο. Ότι δηλαδή τα παλιότερα ποστ του δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί ενώ τα καινούρια μπορεί.
Το post που φτιάχνω πχ τώρα , έχω τη δυνατότητα επεξεργασίας../..άν θέλω πάλι πχ μετά απο δυό μέρες ας πούμε να το επεξεργστώ - διορθώσω - διαγράψω , δεν έχω αυτή τη δυνατότητα , κάτι που πιστεύω μάλλον δεν είναι σωστό κρίνοντας απο τη συμμετοχή μου σε άλλα φόρα όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα τα δικά του ποστ να τα κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει../..αν κάνει -λέμε τώρα- μ@λακίες , επεμβαίνει ο admin η κάποιος mod και βάζει τα πράγματα στη θέση τους../..διορθώστε με αν κάνω λάθος , αλλά πιο παλιά έτσι ήταν και εδώ.../..πιστεύω να διορθωθεί ,...thanks...
Teo μια χαρά κατάλαβα. Αυτό που περιγράφει ο jason είναι αυτό που λέω.
Jason, και λοιποί, ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένα μέλος μας στο παρελθόν, ενώ είχε κάνει ένα πολύ ωραίο, χρήσιμο και μεγάλο θέμα με το τι είχε κάνει στο αμάξι του, μετά από χρόνια, και επειδή είχε κάποιο προσωπικό κόλλημα, πήγε και αντικατέστησε ΟΛΑ του τα posts με αστεράκια (****) , αντί να ζητήσει να το κρύψει κάποιος mod ή admin.
Αυτό δεν είναι και η καλύτερη εικόνα που θα ήθελα να έχει το κλαμπ. Από άποψη υλικού τουλάχιστον. Φαντάσου 30 σελίδες με κουβέντες κόσμου που απαντά σε αστεράκια... κάπως μου κάνει!
Αν νομίζετε ότι έπραξα εσφαλμένα, μπορούμε να το συζητήσουμε και γιατί όχι, να το αλλάξουμε.
Ναι σωστός Μιχάλη, εγώ μπερδεύτηκα με τον εαυτό μου! :tongue2:
Λογικό το επιχείρημα.
Το επιχείρημα του ioannidis είναι λογικό και σωστό ,κατά τη ταπεινή μου γνώμη και πρέπει να παραμείνει έτσι ως έχει.Δεν είναι μόνο να αλλάζει κάποιος ένα παλαιότερο post το οποίο είναι τεχνικής φύσεως αλλά να θέλει για παράδειγμα να αλλάξει και post στα οποία έχουν γραφτεί άσχημα πράγματα κάνοντας μετά το Κινέζο.....καλός ή κακός ο γραπτός λόγος ( έστω και διαδικτυακά) πρέπει να μένει. Πιστεύω πως αν κάποιο μέλος θέλει να κάνει μια τροποποίηση σε παλιό post του, μπορεί να απευθύνετε στους admin - moderator για αλλαγή.
Σεβομαι την (μέχρι στιγμής) γνώμη της πλειοψηφίας και για αυτό το λόγο δεν συνεχίζω το θέμα , αν και "σηκώνει" πολύ συζήτηση για το τι δικαιούται η όχι το μέλος - συντάκτης του πόστ../..άλλωστε , ας είμαστε ρεαλιστές , πολύ μικρή σημασία έχει τουλάχιστον για κάποιους "παλιούς" όπως εγώ αφού στήν ουσία έχουμε "ξεμπαρκάρει" απο το καράβι../..απλά το παρατήρησα και το ανέβασα ../..και πάλι thanks...
Σεβομαι την (μέχρι στιγμής) γνώμη της πλειοψηφίας και για αυτό το λόγο δεν συνεχίζω το θέμα , αν και "σηκώνει" πολύ συζήτηση για το τι δικαιούται η όχι το μέλος - συντάκτης του πόστ..
Το σωστό για όλους θα ήταν να το συνεχίσεις όπως λες. Δεν είναι τελεσίγραφο και ο καθένας λέει τη γνώμη του. Εγώ βρίσκω λογικό το επιχείρημα και ταυτόχρονα πιστεύω πως θα έπρεπε να αυξηθεί ο χρόνος από 24 ώρες σε 48 ή 72.
Μπορεί κάποιος να θέλει να διορθώσει ένα λάθος που έκανε και αυτό είναι σεβαστό για ένα διάστημα. Από εκεί και πέρα ποιος ο λόγος να διορθώσει κάποιος ένα ποστ του προηγούμενου μήνα, του 2014 πχ ή ακόμα και παλιότερο;
Το σωστό για όλους θα ήταν να το συνεχίσεις όπως λες. Δεν είναι τελεσίγραφο και ο καθένας λέει τη γνώμη του. Εγώ βρίσκω λογικό το επιχείρημα και ταυτόχρονα πιστεύω πως θα έπρεπε να αυξηθεί ο χρόνος από 24 ώρες σε 48 ή 72.
Μπορεί κάποιος να θέλει να διορθώσει ένα λάθος που έκανε και αυτό είναι σεβαστό για ένα διάστημα. Από εκεί και πέρα ποιος ο λόγος να διορθώσει κάποιος ένα ποστ του προηγούμενου μήνα, του 2014 πχ ή ακόμα και παλιότερο;
Το τι είναι σωστό και τι όχι , ο καθένας έχει το δικαίωμα να το αποφασίζει ο ίδιος και για αυτό κρίνεται..
Τελεσίγραφο δεν έστειλα σε κανένα , παρατήρησα κάτι , το ανέβασα , σεβάστηκα αυτά που απαντήσατε και δήλωσα ότι δεν το συνεχίζω , άλλωστε δεν έχει νόημα , αυτό θεώρησα σωστό , αυτό έκανα και ο καθένας ας κρίνει../..τέλος απο πλευράς μου , δεν συνεχίζω....
Παιδιά, αν θέλετε να αλλάξετε κάποιο παλιό post, ζητήστε το από κάποιον mod ή admin!
Αν πάλι θέλετε να το συζητήσουμε, εδώ είμαστε!
Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να εξυπηρετεί και την συνάφεια της ύλης του forum και τους χρήστες που θέλουν να τροποποιήσουν κάποιο παλιό post τους, παρακαλώ πείτε το!
Βάζω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα..
Το "κατάστημα" μετά το διήμερο κρασάρισμα , στην ανάρτηση θεμάτων - επεξεργασίας κειμένου - απάντηση με παράθεση κλπ έχει γίνει λίγο ψιλομπ*υρδ@λο (σόρι)..
..ας το διορθώσει κάποιος , thanks