Επιστροφή στο Forum : Πως πάμε απο παρανομίες?
DontMKsense
30-06-08, 15:55
Εδώ λέω να γράψει ο καθένας το Highscore του.
Και αρχίζω..απο 1 Μάι μέχρι σήμερα:
700€ κλήση και αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για 3 μήνες σε αλκοοτέστ.
όριο 0,24 εγω... πρώτη μέτρηση 0.80!!....μετά απο 20 λεπτά 2η μέτρηση 0,60 flat! 0,61 = χειροπέδες και παρέα με τον Καπετανάκη..
350€ + αφαίρεση διπλώματος 1 μήνα γιατί μπήκα στο τούνελ της κατερίνης με 120χλμ ενώ το όριο είναι 80χλμ (δεν με πέτυχαν στα κέφια μου..άλλες φορές μπαίνω με 180) το όριο βέβαια το ανεβάσαν μετα σε 100χλμ.
350€ + αφαίρεση διπλώματος 2 μήνες γιατί το ραντάρ με έπιασε να πηγαίνω στην εθνική με 187χλμ ενώ το όριο ειναι..120..130χλμ.
Αρα έχουμε και λέμε...700€+350€+350€ = 1400 διά 2 γιατί πληρώθηκαν μέσα σε 10 εργάσιμες = 700€
Αφαίρεση διπλώματος 3+1+2 = 6 μείον 1 γιατί δεν οδηγούσα δικό μου αμάξι και την έφαγε ο ιδιοκτήτης είμαστε στους 5
5 μήνες αφαίρεση διπλώματος και 700€ μέχρι στιγμής το καλοκαίρι.
Neext!!
ειμουν σιγουρος οτι κατι τετοιο μονο εσυ θα ανοιγες τετοιο θεμα!!!!!!!!!!αρε μητσο!
167 ευρω και 7 ποντους στο διπλωμα για διπλη γραμμη!
και τωρα εισαι χωρις διπλωμα και πως πηγαινοερχεσε κατερινη?
stilo-hraklis
30-06-08, 15:58
Ασε τα xsara εχουν στην πορτα το ονομα μου
με τιτλο επισημος σπονσορας αστυνομιας...μετα πρεπει να ακολουθει ο verone τωρα τελευταια συνηρθα μετα το αυτοφορο και διαμονη στο κρατηριο!
DontMKsense
30-06-08, 15:59
και τωρα εισαι χωρις διπλωμα και πως πηγαινοερχεσε κατερινη?
ε..κανονικά με 180-190...
Είδες ξέχασα να γράψω και πόντους.. το μόνο που θυμάμαι είναι για το αλκοοτέστ 9 πόντους..
DontMKsense
30-06-08, 16:01
Ασε τα xsara εχουν στην πορτα το ονομα μου
με τιτλο επισημος σπονσορας αστυνομιας...μετα πρεπει να ακολουθει ο verone τωρα τελευταια συνηρθα μετα το αυτοφορο και διαμονη στο κρατηριο!
Νούμερα να βλέπω Ηρακλή :P
εισαι για δεσιμο,παει τελειωσε!
και αν σε σταματησουνε?
DontMKsense
30-06-08, 16:07
Με σταματήσανε ρε 2 φορές την μία με άφησαν να φύγω γιατί δεν είχα κάνει κάτι απλα μπλόκο ήταν και την δευτερη..μεγάλη ιστορία..ψάχναμε 4 άτομα να βρούμε στο pc άλλου τμήματος την κλήση που μου κόψανε την πρωτομαγιά για να μην με χώσουν μέσα.Πρώτα κάνουν την μαλακία με το ραντάρ και μετά βαριούντε την γραφειοκρατία..(γι αυτό πάντα να έχετε γραμμενο κάπου τον αριθμό διπλώματός σας) :P
Πώ πω πω...
Έχω μείνει άναυδος!
Εγώ ο κακομοίρης 17€ με της εταιρίας για υπερβολική. Από 80 που ήτανε εγώ πήγαινα 101...
Νοιώθω τόσο ασήμαντος!!!
Καλα πατε...εμενα μονο με την μηχανη με εχουν γραψει για κρανος γυρω στης 7 φορες...αλλα ρε γ..... πεταμενα λεφτα....εντελος ομως
stilo-hraklis
30-06-08, 17:57
α πιανετε και η μηχανη???δεν το ξερα...εχω φαει και με αυτη αχχαχα
α πιανετε και η μηχανη???δεν το ξερα...εχω φαει και με αυτη αχχαχα
Eσυ αγορι μου εισαι σεσημασμενος!!!!
Μήπως να μετενομάζαμε το topic ως Need for Speed Underground - The Stilo Version?
700€ κλήση και αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για 3 μήνες σε αλκοοτέστ.
όριο 0,24 εγω... πρώτη μέτρηση 0.80!!....μετά απο 20 λεπτά 2η μέτρηση 0,60 flat! 0,61 = χειροπέδες και παρέα με τον Καπετανάκη..
350€ + αφαίρεση διπλώματος 1 μήνα γιατί μπήκα στο τούνελ της κατερίνης με 120χλμ ενώ το όριο είναι 80χλμ (δεν με πέτυχαν στα κέφια μου..άλλες φορές μπαίνω με 180) το όριο βέβαια το ανεβάσαν μετα σε 100χλμ.
350€ + αφαίρεση διπλώματος 2 μήνες γιατί το ραντάρ με έπιασε να πηγαίνω στην εθνική με 187χλμ ενώ το όριο ειναι..120..130χλμ.
Αρα έχουμε και λέμε...700€+350€+350€ = 1400 διά 2 γιατί πληρώθηκαν μέσα σε 10 εργάσιμες = 700€
Αφαίρεση διπλώματος 3+1+2 = 6 μείον 1 γιατί δεν οδηγούσα δικό μου αμάξι και την έφαγε ο ιδιοκτήτης είμαστε στους 5
Neext!!
Αυτο με το τουνελ της Κατερινης δεν ειναι που οταν μπεις με παραπανω αναβοσβηνει και καλα ενα κοκκινο λαμπακι στις καμερες για να φοβηθεις ?
Και εγω μπαινω εκει (αν δεν οδηγω οικονομικα) με παλυ παραπανω απο 120.
Μονο αυτο και στην εθνικη τρεχω σιγουρα πανω απο το οριο (αν δεν οδηγω μπλα μπλα μπλα).
Κατα τα αλλα οκ!
Δεν εχω "μητρωο" δηλαδης
Το φωτάκι που βλέπετε να αναβοσβήνει κόκκινο, είναι φωτοκύταρο για καπνό...
Έχει πομπό και δέκτη...
Σχεδόν σίγουρος... Οι κάμερες είναι στην είσοδο και στην έξοδο στο συγκεκριμένο τούνελ.
Αυτα που αναβοσβήνουν είναι κολλημένα πάνω στον τοίχο και παράλληλα προς αυτόν.
Ξεκινησα να διαβάζω και το πρώτο post με άφησε άφωνο...
Έυτυχως είσαι και εσυ ρε φίλε και στηρίζεις το ελληνικό κράτος.
Πάντως μετα απο αυτα ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν υπάρχει μόνο συμπλέκτης και γκάζι, ε?
Που και που λέμε ας χρησιμοποιείς και το μεσαίο... εεεεεεεε φρένο λέγεται???
Εγω έχω φάει πολλές κλησεις αλλά για παρκαρισμα.. Δηλαδή 10 ευρώ για τις πρώτες 10 μέρες. Τίποτα μπροστα σε μερικούς.
Τώρα το καλοκαίρι λίγο πιο ήρεμα για να μην έχουμε απρόοπτα guys...
carlos_jackal
01-07-08, 02:28
εγω παιδια κληση με το αυτοκινητο δεν εχω φαει ακομα.αλλα σαν 15 χρονος που ημουν καποτε εχω 6 στον αριθμο δικαστηρια,για διπλομα φυσηκα,τα οποια εχει πανω κατω 5 χρονια και δεν εχει ερθει τιποτα ακομα,και δεν βλεπω να ερχετε.
Υ.Γ και μια κληση για κρανος 83Ε
stilo-hraklis
01-07-08, 09:25
εγω παιδια κληση με το αυτοκινητο δεν εχω φαει ακομα.αλλα σαν 15 χρονος που ημουν καποτε εχω 6 στον αριθμο δικαστηρια,για διπλομα φυσηκα,τα οποια εχει πανω κατω 5 χρονια και δεν εχει ερθει τιποτα ακομα,και δεν βλεπω να ερχετε.
Υ.Γ και μια κληση για κρανος 83Ε
μην φοβασε δεν σε ξεχνανε εχουυ ενα βιβλιο που πρεπει να κοιτας...μπορει να εχεις δικαστει και να μην το ξερεις!!!
δεν θυμάμαι ποσά κ πόντους γιατί περάσαν κ τα χρόνια :)
1 κλήση για - υπέρβαση ορίου ταχύτητας 40+κμ/ω / επικίνδυνος ελιγμός / προσπέραση σε στροφή χωρίς ορατότητα (μερικώς ψέμα αυτό αφού είχα λίγη ορατότητα τεσπα / προσπέραση σε 2η γραμμή
1 κλήση για ταχύτητα +20κμ/ω
1 ακόμα για το ίδιο με το αμάξι της μητέρας (κάμερα)
τώρα περιμένω μερικές από το ταξίδι με την μηχανή τον Σεπτέμβριο θα δείξει...αν έρθουν πάντως θα είναι τσουχτερές (κάτω από 200 δεν έπεσα πολλές φορές)
Υ.Γ. Δικαστήριο για σωματικές - ηθικές βλάβες στο γνωστό ΠΑΠΠΟΥ !!! :)
τελικά διακανονισμός ασφάλειας - παππού. άρα απλά μετράμε το άγχος καμιά οικονομική επίπτωση.
Υ.Γ. Δικαστήριο για σωματικές - ηθικές βλάβες στο γνωστό ΠΑΠΠΟΥ !!! :)
τελικά διακανονισμός ασφάλειας - παππού. άρα απλά μετράμε το άγχος καμιά οικονομική επίπτωση.
Αυτός ο παππούς!!!! χεχεχεχ. Άραγε τί να κάνει?? Πω πω άμα το δει ο Σάκης αυτό το post θα αρχίσει τα καντήλια!!!!
Εμένα πάντως τα μόνα παραπτώματα για τα οποία έχω πληρώσει πρόστιμο είναι το παράνομο παρκάρισμα-αφαίρεση πινακίδων. 2 φορές, η μια εκ των οποίων ήταν ηρωϊκή: Από τις 11 το βράδυ το αμάξι ήταν παρκαρισμένο επάνω στην Τσιμισκή, και πήγα να το πάρω στις 9 το πρωί. Φυσικα το αμάξι το είχαν σηκώσει, αλλά το καλύτερο ήταν όταν τους πήρα τηλέφωνο να δω που το πήγαν:
-Καλημέρα σας
-Γκχμμ...μέραααα
-Είχα ένα Fiat stilo παρκαρισμένο τριμισκή με αριστοτέλους και....
-Καλά ρε φιλαράκι δικό σου είναι?? Πρωί πρωί επάνω στην τσιμισκή παρκάρισες???
-Κύριε δεν πήρα για να διαμαρτυρηθώ, απλά πήρα να μάθω πού το πήγατε να παω να το πάρω
-Ωραία, προχώρα καμιά 150 μέτρα και θα το δεις παρκαρισμένο στη βενιζέλου
Ε λοιπόν το είχαν πάει μέχρι τη Βενιζέλου, το πάρκαραν κανονικά μπροστά από την τράπεζα της Ελλάδος και το παράτησαν εκεί. Σιγά να μην το πήγαιναν μέχρι την μάντρα της τροχαίας(φυσικά είχαν πάρει τις πινακίδες). Κύριος εγώ, ελέγχω την κατάσταση του αυτοκινήτου(μου είχαν γδάρει τις ζάντες μόνο, από τις δαγκάνες του γερανού) και λέω "¨με γράψαν που με γράψαν, μου βρήκαν και πάρκινγκ, δεν το αφήνω εδώ να πιω κανένα καφεδάκι στην αριστοτέλους?" Κι έτσι έκανα, πήγα για καφέ και το αμάξι το πήρα το μεσημέρι.
Είδατε η ΕΛ.ΑΣ? Φριντίζει να μας βρίσκει πάρκινγκ όταν το χρειαζόμαστε!!!! :D:D:D
Ο Μητσάρας ειναι όπως και να γίνει ο leader....
Εγώ έχω πάρα πολύ καιρό να φάω κλήση...μάλλον έχω γίνει πολύ καλό παιδί (ή δουλεύω τόσο πολύ που απλά δεν βγαίνω στον δρόμο...)
DontMKsense
01-07-08, 14:50
Ξεκινησα να διαβάζω και το πρώτο post με άφησε άφωνο...
Έυτυχως είσαι και εσυ ρε φίλε και στηρίζεις το ελληνικό κράτος.
Και αυτό με στηρίζει canonis..
Πάντως μετα απο αυτα ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν υπάρχει μόνο συμπλέκτης και γκάζι, ε?
Το γκάζι είναι το πρώτο πράγμα που ξυλωσα απο το αμάξι και έβαλα έναν διακόπτη..on/off
Που και που λέμε ας χρησιμοποιείς και το μεσαίο... εεεεεεεε φρένο λέγεται???
180 σου φαίνονται πολλά στην εθνική οδό?Πρόχθές ένας τύπος με m6 είπε οτι πήγαινε με 260 και του άναψε τα φώτα stilo για να τον προσπεράσει..με μένα τα έβαλες?Εσυ με πόσο πάς δλδ στην εθνική με 130?
Εγω έχω φάει πολλές κλησεις αλλά για παρκαρισμα.. Δηλαδή 10 ευρώ για τις πρώτες 10 μέρες. Τίποτα μπροστα σε μερικούς.
Τώρα το καλοκαίρι λίγο πιο ήρεμα για να μην έχουμε απρόοπτα guys...
Το "τίποτα μπροστά σε μερικούς" το λές εσύ.. μεγαλύτερη χαζομάρα είναι να παίρνεις το αμάξι σου για ψίλου πήδημα και να διπλοπαρκάρεις στο κέντρο ή πάνω σε στροφή ή σε ράμπα για ανάπηρους κ μπλα μπλα μπλα.. Θα τα ζεις αυτα φαντάζομαι κάθε μέρα.Θα έχει γίνει το αμάξι σου λατέρνα απο τα αυτοκόλητα ¨είμαι γάϊδαρος παρκάρω όπου βρω".
Και να θυμάσαι για να μην έχουμε απρόοπτα Θεσ/νίκη - Κατερίνη να πηγαίνεις στην μεσαία λωρίδα γιατί έχει και τρελούς στην εθνική που πάνε με 180 στην αριστερή.
stilo-hraklis
01-07-08, 16:05
εγω τωρα εχω σοβαρεψει δεν κανω βλακειες.......
με βλεπουν οι αστυνομικοι πλεον και μου λενε κανε κατι ρε μεγαλε....εμεις τι θα κανουμε κλεφτες θα γινουμε?????
Neext!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΜΑ............... ΕΙΣΑΙ``````````!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
carlos_jackal
02-07-08, 01:38
μην φοβασε δεν σε ξεχνανε εχουυ ενα βιβλιο που πρεπει να κοιτας...μπορει να εχεις δικαστει και να μην το ξερεις!!!Δεν νομιζω γιατι θα το μαθενα απο αλλες δημοσιες υπηρεσιες οτι κατι χροσταω δεν μπορει να αθωοθικα ετσι απλα
Αντε να πω και εγω τα τελευταια 10 χρονια στην Ελλαδα καμια κληση ουτε με το Φιατ αλλα ουτε και με το Μ η συνταγη αντιρανταρ σωστα και εξυπνα τοποθετημενο και φυσικα καποιο που να σε καλυπτη σε ολα περισοτερες πληροφοριες σε αναλογα site,τωρα στην Γερμανια 6 φορες για ζωνη χ85 μαρκα μεσο ορο και μια φορα για αλκοολ χ600 μαρκα οποτε και τοκοψα επισης μια φορα υπερβολικη ταχυτητα στο ωτομπαν 287 και με σταματησε αστυνομια δηλαδη μπηκε μπροστα μου και αναψε φαρους 287 με ορι 180=1500 μαρκα και διπλωμα 6 μηνες+αφαιρεση αυτοκινητου 2 μηνες και κει δυστυχως δεν πολυπιανει το ρανταρ,τουλαχιστον καποιες φορες