Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για το φόρουμ...
ethnikofron471
11-04-13, 13:52
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!
Μόλις με το καλό ξεμπερδέψουμε με το οικονομικό θεματάκι για τον server που έχει προκύψει,σκέφτηκα να κάνω μια πρόταση για να πάρει το stiloclub ξανά τα πάνω του...Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει και αν συμφωνούν όλοι,αλλα και μερικοί να συμφωνούν η δουλειά γίνεται!
Το θέμα είναι οτι και στην Ξάνθη απο την οποία κατάγομαι αλλα και στην Θεσσαλονίκη που σπουδάζω και περνάω τον περισσότερο καιρό βλέπω πολλά Fiat stilo (αυτά που είναι σε άθλια κατάσταση δεν τα συμπεριλαμβάνω... :P) τα οποία είναι εξαιρετικά περιποιημένα και πολλές φορές τα οδηγάνε και νέοι!
Πολλοί ΔΕΝ γνωρίζουν οτι υπάρχει stiloclub...
Έτσι σκέφτηκα κάτι το οποίο απ'όσο έμαθα πρόσφατα τα μέλη του club το είχαν κάνει παλιότερα...
Να κάνουμε μια έρευνα αγοράς και να πάρουμε την καλύτερη τιμή για Χ τεμάχια κάρτες στις οποίες θα διαφημίζεται το StiloClub και να βάλουμε όλοι απο λίγα λεφτά και όποιοι θέλουν να έχουν μερικές κάρτες μαζί τους, ειδικά αυτοί που οδηγάνε αρκετές ώρες (όπως καλή ώρα εγώ) και όταν βλέπουμε της προκοπής Stilo στον δρόμο,το οποίο θα οδηγιέται απο προκοπής φάτσα να του δίνουμε την καρτούλα...
Το κόστος δεν νομίζω πως θα είναι μεγάλο...ίσα ίσα!Δεν μιλάω να κάνουμε άπειρες κάρτες...λίγες να έχουν όσα μέλη θέλουν και να τις μοιράζουν σε όποιο Stilo βρίσκουν...πχ σε φανάρι...δεν είναι δύσκολο...καλή διάθεση θέλει και όρεξη...
Ακούω τις γνώμες σας...
Καλη ιδεα αλλα μια διορθωση. Καλυτερα να ειναι χαρτι και οχι καρτα. Ετσι με την ιδια τιμη βγαζεις πολλα περισσοτερα τεμαχια συν το οτι μπορεις να τα κοτσαρεις και σε εναν υαλοκαθαριστηρα πχ, ενω η καρτα ειναι μικροσκοπικη για κατι τετοιο.
Επισης αν χρειαστει, μπορω να κανω τη γραφιστικη δουλεια εγω,μιας και παλιοτερα εφτιαχνα διαφημιστικες αφισες για clubs, events, cafe κλπ.
παλια ειχαμε φτιαξει κατι μακετες που μπορουσε ο καθενας να τα εκτυπωσει και να μοιρασει σε αμαξια stilo που εβλεπε. Αμα θελετε να κανετε τετοια κινηση να τα ξεθαψω να τα ανεβασω. Πολλοι που μπαινουνε ομως να μαθουνε πραγματα με το stilo ερχονται κατευθειαν σε εμας λογω google αφου δεν υπαρχει αλλο μερος με τοσο πληθος πληροφοριων.
ethnikofron471
11-04-13, 14:04
Καλη ιδεα αλλα μια διορθωση. Καλυτερα να ειναι χαρτι και οχι καρτα. Ετσι με την ιδια τιμη βγαζεις πολλα περισσοτερα τεμαχια συν το οτι μπορεις να τα κοτσαρεις και σε εναν υαλοκαθαριστηρα πχ, ενω η καρτα ειναι μικροσκοπικη για κατι τετοιο.
Επισης αν χρειαστει, μπορω να κανω τη γραφιστικη δουλεια εγω,μιας και παλιοτερα εφτιαχνα διαφημιστικες αφισες για clubs, events, cafe κλπ.
+1
Κανένα πρόβλημα...αρκεί να μαζευτούμε κάποια άτομα τουλάχιστον που να έχουμε όρεξη και να τρέξουμε λιγάκι για να γίνουν οι κάρτες/χαρτάκια ή ότι θα είναι τελος πάντων αλλα και να έχουμε την όρεξη όταν βλέπουμε Stilo να του δίνουμε το χαρτί ή αν έχουμε μαζί μας κτλ να του βάζουμε στον υαλοκαθαριστήρα!
ethnikofron471
11-04-13, 14:06
παλια ειχαμε φτιαξει κατι μακετες που μπορουσε ο καθενας να τα εκτυπωσει και να μοιρασει σε αμαξια stilo που εβλεπε. Αμα θελετε να κανετε τετοια κινηση να τα ξεθαψω να τα ανεβασω. Πολλοι που μπαινουνε ομως να μαθουνε πραγματα με το stilo ερχονται κατευθειαν σε εμας λογω google αφου δεν υπαρχει αλλο μερος με τοσο πληθος πληροφοριων.
Απλά στο google δεν εμφανίζει αποτελέσματα που να σε παραπέμπουν στο Stiloclub.gr
αν πχ κάποιος που έχει stilo γράψει στο google "πρόβλημα fiat stilo" τότε του βγάζει φόρα όπως οι 4 τροχοί κτλ.... πουθενά όμως stiloclub... (Πλάκα πλάκα δεν θα πρεπε να μας εμφανίζει στο google?)
Εγω λογω δουλειας ειμαι κυριολεκτικα ολη μερα στον δρομο, οποτε δεν μου ειναι τιποτα να κουβαλαω και μερικα χαρτακια μαζι μου.
Αυτο που ειπε ο Παντελης ειναι ακομα καλυτερο. Μακετα εδω,την κατεβαζει οποιος θελει, την τυπωνει και μοιραζει!
ethnikofron471
11-04-13, 14:13
Θοδωρή γι'αυτό το λέω...όπως κι εγώ...είμαι αρκετές ώρες στον δρόμο και ξέρω 2-3 τύπους στην Ξάνθη οι οποίοι έχουν stilares (το δικό μου βέβαια ειναι το πιο ωραίο στην ξάνθη :P ) αλλα είμαι σίγουρος οτι δεν εχουν ιδεα για το stiloclub...
+το οτι πρέπει να γίνει κάτι για να μας εμφανίζει και το GOOGLE !
-Μακέτα τι είναι ρε παιδιά ? :P
Ωραία ιδέα στύλε την μακέτα ο καθένας την εκτυπώνει την φωτοτυπεί και αρχίζει δουλιά εγώ μέσα είμαι τα ρωτάνε αυτά χαχαχαχα άντε μπας και αρχίσει να δουλεύει το club δεν κρατιέμαι σου λεωωωωωω!!!!!!!!
ιδικά εκεί στην καβάλας που δουλεύω εγώ έχω σταμπάρει κάνα 2 stilo κούκλες που δεν έχουνε ιδέα μάλλον το αστείο θα είναι να δω κανα χαρτάκι πάνω στο δικό μου χαχαχαχα θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!
ethnikofron471
11-04-13, 14:27
Ωραία...χαίρομαι που πολλοί απο εσάς καταλαβαίνεται οτι πρέπει και οτι αξίζει να γίνει αυτό το απλούστατο πράγμα!!
Να μη καθόμαστε λοιπόν...να παίρνουμε μπροστά...άντε....
-ξανα ρωτάω,τι ακριβός είναι η μακέτα :P
Ουστ ψωναρα... Χαχαχα!
Μακετα ειναι αυτο που θα τυπωσεις... Αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη! Χεχε...
η μακέτα είναι ένα πρωτότυπο !!!
ethnikofron471
11-04-13, 14:35
α μάλιστα και δηλαδή απλά το εκτυπώνω όσες φορές θέλω και αρχίζει η δουλειά σωστά??
-Υπάρχει ένα λογότυπο StiloClub που το κάνανε παλιά αυτοκόλλητο και το κολλούσαν στο αμάξι...έχει και ο ammoulianiotis...το έχει κανείς να μου το στείλει?Γιατί θέλω επιτέλους να βάλω αυτοκολλητάκι stiloclub στο abarth μου (δεν θέλω σχόλια)
-θοδωρή δεν είμαι ψωνάρα...απλά είμαι ο μόνος με abarth σε όλη την ξάνθη... χαχαχαχαχα
Φαντάζομε και το ποιο γρήγορο χαχαχα τής κουκουβάγιας το παιδί!!!! Πάντως το έχεις ωραίο φίλε μου!!!
Εμας ειναι aba ρε φιλε... Το αλλο μισο λειπει (2.400 κυβικα δια 2 ισον 1.200)... Χαχαχα!
Αλλα δικαιουσαι να ψωνιστεις και λιγο...εδω την ψωνιζουν αλλοι κι αλλοι...αντε!
Εγω σου ειπα...πηγες που πηγες για αυτοκολλητα, δεν εβγαζες και ενα stiloclub.gr;;
ammoulianiotis
11-04-13, 16:02
http://img69.imageshack.us/img69/3939/stiloclublogo.jpg
ethnikofron471
11-04-13, 18:18
α μπράβο!Αυτό έψαχνα...
αλλα Σοφοκλή στο αμάξι σου χωρίς το μπλε φόντο δεν είναι?
Και κάτι ακόμα, τι αυτοκόλλητο κάνεις?Απλο ή βινυλίου κτλ ?
Εκεί που θα το πας για εκτύπωση, ζήτα μόνο το λευκό σε αυτοκόλλητο. Είναι πανεύκολο για αυτούς, κάνουν αποκοπή το μπλε και το μετατρέπουν σε .png αρχείο με διάφανο φόντο (στα λέω αυτά σε περίπτωση που στο παίξουν πονηροί...χαχα).
Για μένα καλύτερα να το κάνεις ενισχυμένο (vinyl λογικά) γιατί έχει λεπτές γραμμές και με βροχές κλπ δεν θα αντέξει το απλό.
ethnikofron471
11-04-13, 19:22
Μαλίστα...ωραία θα το κάνω,να σαι καλά Θοδωρή !
Λοιπόν, ας ανέβουν οι μακέτες να τις εκτυπώσουμε να ξυπνήσουμε λίγο!
MiKe_KaVaLa
12-04-13, 01:07
Πολυ καλη προταση που ειχε δουλεψει στο παρελθον απο καποια μελοι αλλα και που ειχε ξανα-αναφερθει 5-6-7 φορες οταν το φορουμ εκανε διαφορες κοιλιες... (καλα εδω δεν μιλαμε για κοιλια αλλα για τσουναμι ολοκληρο....!!!) αλλα ποτε δεν προχωρησε....
Ελπιζω αυτη την φορα κατι να καταφερετε!
ammoulianiotis
12-04-13, 08:20
Για μένα καλύτερα να το κάνεις ενισχυμένο (vinyl λογικά) γιατί έχει λεπτές γραμμές και με βροχές κλπ δεν θα αντέξει το απλό.
Δεν ξερω απο τι υλικο τα ειχαμε φτιαξει τοτε αλλα μετα απο 6 χρονια που το εχω πανω στο αμαξι δεν εχει φυγει ουτε τελεια απο τα πιεστικα/βουρτσες που το πλενω!
ethnikofron471
12-04-13, 12:21
Θα ανέβουν τελικά οι μακέτες να τις εκτυπώσουμε ή θα ξεχαστεί και αυτό το τόπικ?
Ενδιαφερθείτε λίγο ρε σεις !! ΌΛΟΙ !
ρελαξ μαν δουλευουνε μερικοι δεν εχουμε χρονο απλυτο πρεπει να κατσουμε να τα βρουμε που τα εχουμε βαλει. Αλλιως πρεπει να ερθω σε επαφη με ενα παλιο μελος να μου τα ξαναδωσει που μας τα εδωσε.
Πολύ καλή ιδέα παίδες , και εγώ είμαι πολλές ώρες έξω λόγο δουλείας και μπορώ να δίνω - βάζω ενημερωτικό.Όταν θα ανέβει πιστεύω να κινητοποιηθούμε και να παίξουμε μπάλα.:happy:
Να πω όμως και κάτι?Με αφορμή αυτό δεν θα ήταν καλή ιδέα να γνωριστούμε και μεταξύ μας ( όσοι δεν γνωριζόμαστε όπως εγώ που δεν είμαι τόσο πολύ του p/c και δεν ξέρω κανένα έστω φατσικά ) με μια συνάντηση , ανά πόλη για αρχή, για να ξέρουμε που να δίνουμε τα ενημερωτικά βρε αδερφέ, μην τα ανακυκλώνουμε μεταξύ μας.:confused2:
MiKe_KaVaLa
12-04-13, 13:35
ρελαξ μαν δουλευουνε μερικοι δεν εχουμε χρονο απλυτο πρεπει να κατσουμε να τα βρουμε που τα εχουμε βαλει. Αλλιως πρεπει να ερθω σε επαφη με ενα παλιο μελος να μου τα ξαναδωσει που μας τα εδωσε.
Για τον Verone μιλας; Και μη σκατε μπορει να φτιαχτει ξανα ενα εντυπο απο την αρχη, ετσι και αλλιως λιγα πραγματα πρεπει να γραφει και κυριως την διευθυνση του φορουμ.
οχι μιχαλης απο χαλκιδα μας τα εφτιαξε.
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ ας φτιάξουμε μόνοι μας ένα φυλλάδιο σιγά την επιστήμη .(Δεν θέλω να βγάλω απέξω κάποιον απλά το λέω για ποιο γρήγορα γιατί όπως είπε και ο stilatos δεν έχουνε όλοι χρόνο και λογικό είναι
ethnikofron471
12-04-13, 15:24
Ωραία...ας φτιάξουμε καινούργια τότε....ας γίνει "νεα αρχή" :P
Τι θα γράφουμε όμως?Εκτός απο το www.stilo-club.gr ?
teo,όποτε μπορείς δεν φτιάχνεις καμιά μακέτα πρόχειρα και να την ανεβάσεις να δούμε? :rolleyes2:
Όχι πολλά πράγματα λίγα και καλά εγώ πιστεύω και η σελίδα με τεράστια γράμματα και να κοτσάρουμε και ενα σκορπιό από πανό και θα μπούνε και αυτοί που δεν έχουνε stilo χαχαχα :-P
Παιδιά εύκολα φτιάχνω αν θέλετε, απλώς πείτε ιδέες, μέγεθος, κλπ... Το βασικότερο είναι το μέγεθος πάντως! Ένα τέταρτο της Α4 πιστεύω θα είναι καλό, έτσι?
Δίκιο έχεις Θοδωρή κάλο είναι το μέγεθος τώρα για τα υπόλοιπα χρώμα και το τι θα λέει πάνω πρέπει να πάρει κάποιος πρωτοβουλία (Θοδωρή ακούς χαχαχαχα :-P) γιατί όπου λαλούν πολύ κοκόρι αργεί να ξημερώσει.
ammoulianiotis
12-04-13, 23:32
Για μενα το 1/4 της σελιδας ειναι καλο και το φανταζομαι να εχει το σημα της Abarth και ενα stilo σαν φοντο και απο πανω να γραφει κατι του στυλ 'εχεις stilo; Ελα να γνωριστουμε! www.stiloclub.gr
Καπως εται το εχω στο μυαλο μου, δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει...
Έκατσα 5 λεπτάκια και έφτιαξα μια γρήγορη μακέτα έτσι για δοκιμή:
https://imageshack.us/scaled/large/195/flyercy.jpg (http://imageshack.us/photos/my-images/195/flyercy.jpg/)
Πιστεύετε πως πρέπει να είναι κάπως έτσι ή κάνουμε ριζική αλλαγή;;
εμένα μου αρέσει πολύ teo άλλα θα έλεγα καλύτερα στα ελληνικά για ευνόητους λόγους ( μερική δεν γνωρίζουνε και πολύ κάλα την αγγλική γλώσσα παντός εμένα με εξέπληξε ευχάριστα και με εντυπωσίασε πολύ )
Μπράβο παιδιά, καλά το πάτε....
:thumbsup:
Και εγώ πάντως λέω στα Ελληνικά.
Ναι κι εγώ Ελληνικά σκέφτηκα, αλλά πρώτον δεν μπόρεσα να βρω πιασάρικη ατάκα και δεύτερον... δεν είχα Ελληνικά fonts στο netbookάκι... :redface:
Για πείτε καμιά ατάκα καλή!
Εγώ μπορώ να βγάλω καμιά κατοστάρα φωτοτυπίες στο τσάμπα το λέω να το έχουμε υπόψιν αν και δεν νομίζω να χρειαστούνε μεγάλες ποσότητες πάντως αν είναι το κανονίζουμε χαχαχα έλα μωρηηηηηη clubΑΡΑ!!!!!!!!!
Αν ρολάρεις Ιταλιάνα μπες στο club μετά αλάνια χαχαχα!!!!!
...ABARTH!!!
13-04-13, 01:32
Καλά ε...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!! Μια μέρα να μην μπούμε στο forum και φέρνεται τα πάνω κάτω :)
Δώστε γκάζι παίδες, δωωωώστε!
MiKe_KaVaLa
13-04-13, 02:21
https://imageshack.us/scaled/large/195/flyercy.jpg (http://imageshack.us/photos/my-images/195/flyercy.jpg/)
θα έλεγα καλύτερα στα ελληνικά για ευνόητους λόγους ( μερική δεν γνωρίζουνε και πολύ κάλα την αγγλική γλώσσα )
+1 :thumbsup:
Μην ξεχνατε και την παυλα... (Stilo-Club)
Δίκιο έχεις για την παύλα αλλά και χωρίς το βγάζει τώρα που δοκίμασα
http://imageshack.us/a/img203/2373/stilo2f.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/203/stilo2f.jpg/)
http://imageshack.us/a/img825/634/siderot1.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/825/siderot1.jpg/)
για την ωρα αυτα προλαβα να ξεθαψω, ειναι για τα αυτοκολλητο το πρωτο ειναι αμα κοπει σε χρωματισμενο αυτοκολλητο, το δευτεροαμα εκτυπωθει με χρωμα .
MiKe_KaVaLa
13-04-13, 10:51
Θα 'λεγα να φτιαχτεί άλλο από την αρχή...
Επίσης εκτός από την ατάκα μην ξεχνάτε και τα Bravo που δεν έχουν δικό τους φόρουμ. Όπως κάνουν και πολλά ξένα Stilo Club.
....φτού ...κακά !!!!!...ρε συ Maik , τι είναι πάλι τούτο το κακάσχημο " πράμα " που μοστράρεις τώρα τελευταίια στα post σου ?????...ήμαρτον !!!!!.....
Κάπως έτσι εννοούμε στα Ελληνικά τη μακέτα??
https://imageshack.us/scaled/large/255/flyergr.jpg
ΥΓ:
Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην περιοχή μελών?...
Όπως και το θέμα της βοήθειας για το site...
Πολύ καλή teo πολύ καλή αν δεν έχει να προτείνει κάποιος άλλος κάτι θα έλεγα να ξεκινήσουμε την εκτύπωση όσοι μπορούνε και να αρχίσει το μοίρασμα στον λαό !!!!
......να ξεκινήσουμε την εκτύπωση όσοι μπορούνε και να αρχίσει το μοίρασμα στον λαό !!!!
Ούτε προεκλογική εκστρατεία να ετοιμάζαμε! Χαχαχα!
Ας μαζέψουμε γνώμες αρχικά, αν και θα μου πεις flyer είναι, δεν θέλει πολλά πολλά... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιός θα πετάξει την καλή ιδέα! :ninjameditate:
Πάντως εγώ στίβο την γκλάβα μ μπας και μου έρθει τίποτα ελπίζω να πάει καλά η προσπάθεια αυτή και να καλωσορίσουμε με το καλό νέα μέλη Να δυναμώσει και το club και η παρέα μας!!!
MiKe_KaVaLa
13-04-13, 18:50
Τα BRAVO μην ξεχνάτε... ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!
MiKe_KaVaLa
13-04-13, 18:54
....φτού ...κακά !!!!!...ρε συ Maik , τι είναι πάλι τούτο το κακάσχημο " πράμα " που μοστράρεις τώρα τελευταίια στα post σου ?????...ήμαρτον !!!!!.....
Λέγεται κυρία BMW M3 GTS....
Και θα την βγάλω γιατί σας κάνει ζημιά! :happy2:
Λέγεται κυρία BMW M3 GTS....
Και θα την βγάλω γιατί σας κάνει ζημιά! :happy2:
...όπως και να λέγεται είναι μιά ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ και κρυόκολη Γερμανίδα !!!!.... και δεν έχει καμία θέση εδώ μέσα.... αν θέλεις να " προσευχόμαστε " με ευλάβεια , βάλε στη θέση της μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Ferrari !!!!...:clapping:
Εεε εντάξει jason... δεν τη λες και άσχημη!!...
Μάλλον προς το τούμπανο τείνει! Χαχαχα!
...όλες οι απόψεις ...respect...η δική μου δεν αλλάζει...μπλιάχχχχχ....:upside:.....
...ABARTH!!!
14-04-13, 00:22
Ε όχι και άσχημη! ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΝΑΙ!
...ABARTH!!!
14-04-13, 00:24
Κάπως έτσι εννοούμε στα Ελληνικά τη μακέτα??
ΥΓ:
Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην περιοχή μελών?...
Όπως και το θέμα της βοήθειας για το site...
Πολύ ωραίο! +1
υγ: τους 5θυρους τους έχουμε εκτός; Γιατί η ερώτηση απευθύνεται μάλλον στους 3θυρους...χιχιχι ;)
Ωραίο είναι το καρτελάκι.... Μπράβο ρε παιδιά...
Αυριο θα κοιτάξω να σας δώσω κάποιο υλικό που έχω....
Και πάλι Μπράβο....
Ε όχι και άσχημη! ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΝΑΙ!
...thanks ABARTHako !!!!!!...:bananarock2:
Ευχαριστούμε συνονόματε! :laughing:
Θα περιμένω να ανεβάσεις το υλικό που λες, μήπως και έχεις κάτι που θα χρειαστεί να αλλάξω προς το καλύτερο. Και μετά θα ανεβάσω ένα rar που θα περιέχει σε jpeg & psd (για όσους το θέλουν) τη μακέτα, ώστε να αρχίσουμε δουλειά!
Abarthάκο όχι μόνο για τους 3θυρους ρε φίλε... Το "έχεις τέτοιο Stilo" το λες για όποιον το έχει καλοδιατηρημένο και προσεγμένο (και τούμπανο)! Χεχε! :wink:
...ABARTH!!!
14-04-13, 12:40
Δεν κάνει κάτι Jason ;)
Teo εννοείται ότι το club είναι για όλους...3θυρους, 5θυρους και γενικότερα όλους τους... CULTURA ITALIANAAAA!!!
Έτσι έτσι Σταμάτηηη! Χαχα!
Με προβληματίζει λίγο αυτό που είπε ο Mike για τα Bravo, αλλά πώς αλλιώς να γραφτεί?
"Έχεις τέτοιο Stilo/Bravo..."??
Δεν μου κάθεται καλά...
Μπορούμε να το γράφουμε από πίσω από το φυλλάδιο κάπως ότι φιλοξενούμε και θέματα για bravo κάτι τέτοιο .(δεν έχεις που δεν έχεις club δεν έρχεσαι σε εμάς χαχαχα) αστειεύομαι για την ατάκα
Καλό αυτό αλλά θέλει καλή γνώση εκτύπωσης και κόπο... Αν και απ την άλλη κυκλοφορούν τόσα bravo που δεν θα ξέρεις που να πρωτοαφήσεις. Ενώ τα σωστά Stilo στο μάτι μας κάνουν μπαμ. Αν δεν βρούμε κάτι, ξεκινάμε μόνο για Stilo και βλέποντας...
Μπορεί να αφήνουμε πχ φυλλάδια για 2-3 μήνες και να μη δούμε αύξηση ποσοστού νέων μελών, ή μπορεί ξαφνικά να γεμίσουμε! Στην τελική δεν θα τα ρίχνουμε στον δρόμο σαν φειγβολαν για να έχουμε απήχηση. Στοχευμένα σε αυτοκίνητα θα τα βάζουμε.
MiKe_KaVaLa
14-04-13, 14:04
Δεν χρειαζεται ατακα ντε και καλα... ενα ''Stilo-Bravo the official club'' αρκει νομιζω, αντε και στα Ελληνικα αλλα και με τις αναλογες φωτογραφιες. Επειδη το εψαξα δεν υπαρχει Bravo Club για το καινουργιο στην Ελλαδα, μονο υπαρχει για τα παλια Bravo,Brava,Marea... Παιδια με Bravo εχουν γραφτει στο Forum μας πιο παλια, αλλα ως εκει... και σταματησαν να μπαινουν λογο ελειπης κοινωνικοτητας του αμαξιου τους πιστευω. Θα ηταν πολυ καλο να γινει κατι τετοιο. Απλα googlαρετε και δειτε τι κανουν τα αλλα club με ονομασια Stilo-Bravo η και στο Youtube...
ethnikofron471
14-04-13, 22:36
πωωω ενα Σαββαροκύριακο έλειψα και έγινε χαμός στο club...
Καταρχήν χαίρομαι πααααρα πολύ που όλα τα μέλη είδα την ιδέα αυτή τόσο θετικά!Επίσης χαίρομαι που οι περισσότεροι ασχολούμαστε και θέλω να πω και ένα μπράβο στον teo για την γ@μ@τη μακέτα που έφτιαξε!!!
Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά!
Σχετικά με το Bravo η αλήθεια είναι πως με το bravo έχει πολλά κοινά το Stilo και επειδή όντως δεν υπάρχει club θα κολλούσε στο δικό μας club...
Πάντως πιστεύω οτι η μακέτα πρέπει να μείνει με το Stilo μόνο...χωρις καμιά αναφορά στο Bravo...
Μπορούμε να γράψουμε για το BRAVO απο πίσω αλλα όπως ήδη αναφέρθηκε είναι λίγο πιο δύσκολο στην εκτύπωση!
Εγώ αθ προτείνω κάτι άλλο....Όταν βλέπουμε κάποιο μπράβο που μας γεμίζει το μάτι και αυτό και ο οδηγός του να του δίνουμε το καρτελάκι και να του λέμε προφορικά οτι είναι και για τα bravo κτλ...Αν το δούμε τώρα παρκαρισμένο χωρίς οδηγό τότε δεν πειράζει..απλά το βάζουμε στον υαλοκαθαριστήρα του...
ΥΓ. Ελπίζω να μην είναι κανένανς βλάκας και περάσει το Stiloclub για τίποτα που θέλει να βγάλει φράγκα και το απορρίψει με την λογική οτι ΜΠΟΡΕΙ να του ζητήσουμε να πληρώσει...οπότε καλό θα ήταν να τους ενημερώνουμε οτι ειναι και δωρεάν γιατί υπάρχουν πολλοί βλάκες έξω...
τουλαχιστον παλια που θυμαμε υπηρχε bravo club τωρα αμα υπαρχει ακομα δεν το ξερω.
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 00:37
Ενα πολυ προχειρο δειγμα με το τι εννοω εγω και πως... Φυσικα οι διαστασεις αλλαζουν, χρωματα, εικονες κτλπ...
Και τα δυο αμαξια μπροστα πρεπει, δεν υποβιβαζουμε κανεναν!
http://imageshack.us/a/img38/9954/sitelogostcbc1988.jpg
Ωρεό Μιχάλη και το δικό σου αλλά ρε παιδιά μήπως το παιδεύουμε πολύ λέω εγώ, δεν θα το πάμε το φυλλάδιο στα καλλιστεία αν και τα 2 που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι πολύ καλά και το εννοώ !!!!
ammoulianiotis
15-04-13, 08:37
Μην βγαζετε πολλα δειγματα, δεν θα ξερουμε τι να διαλεξουμε!!!
Ε άμα φτάσουμε εκεί χαχαχα θα κάνουμε διαγωνισμό !!!!!
ethnikofron471
15-04-13, 09:27
Εχει ενα point ο ammoulianiotis :)
Μιχαλη τέλειο και το δικο σου...αν ειναι καπως ετσι ας εχει και το bravo...
ammoulianiotis
15-04-13, 14:28
Αν ηταν να βγαζαμε καρτες εχω βρει αυτο --> http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/Pro-Look-Marketing-Solutions/19818517
Θα βγαζαμε μια 1000αδα και θα μοιραζαμε
Κλέβοντας την ωραία ιδέα του Mike για Stilo & Bravo μαζί έκανα κι εγώ ένα καινούριο:
https://imageshack.us/scaled/large/197/stilobravo.jpg
Το θέμα είναι αν θέλουμε και Bravo μέσα, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε μικροαλλαγές (πχ να υπάρχει και ένα bravo στην αρχική σελίδα του www.stiloclub.gr (http://www.stiloclub.gr))... Δηλαδή στοχεύουμε πιο πολύ σε Stilo ή πάμε ισάξια και για τα δύο?
ΥΓ:
Bravo club στην Ελλάδα υπάρχει αυτό (είναι αυτό που έλεγες Mike?):
http://fiatbravoclub.forummotion.com/forum
...κοίτα και τα δύο έτσι όπως τα έχεις ...ποιό είναι πιο όμορφο ?????...το Stilo είναι ένα και μοναδικό !!!!!..το λέει και το όνομα του..αλλά ότι αποφασίσει η πλοιοψηφία , εγώ μέσα...αρκεί να μη γίνουμε Club - τραβεστί....:katana:
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 18:32
ΥΓ:
Bravo club στην Ελλάδα υπάρχει:
http://fiatbravoclub.forummotion.com/forum
Fiat Bravo/Brava/Marea Owners Club Greece
Ειναι αυτο που ειπα και σε προηγουμενο ποστ.
http://imageshack.us/a/img194/4945/64215273o.jpg
Μόλις είδα το post σου και έκανα edit μου απάντησες... Χαχα!
Το θέμα είναι πως σαν Bravo/Brava/Marea, δεν αποκλείει τα καινούρια Bravo... Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 18:42
https://imageshack.us/scaled/large/197/stilobravo.jpg
Πολυ πολυ ωραιο... Με τι προγραμμα δουλευεις;
Ευχαριστώ φίλε... Photoshop είναι!
Εσύ με τι έκανες το sample που έβαλες παραπάνω?? Μη μου πεις πως δεν είναι photoshop!! :noexpression1:
ethnikofron471
15-04-13, 19:21
πολύ ωραίο Θοδωρή...
αλλα κι εγώ ρε παιδιά δεν ξέρω αμα θέλω να μαζευτούν τύποι με bravo εδώ...έτσι κι αλλιώς είναι τελείως διαφορειτκό αμάξι με τελείως διαφορετικούς κινητήρες και τελείως διαφορετικά προβλήματα...βασικά τα bravo δεν βγάλαν προβλήματα ;p
πφφ δν ξέρω οτι πει ο λαός
ammoulianiotis
15-04-13, 19:28
Πιστευω οτι για να δεχθουμε και bravo στην παρεα (δεν ειμαι αντιθετος, ισα ισα Ιταλοφιλοι ειμαστε ουλοι), θα πρεπει να γινει και δουλεια στο φορουμ, να ξεχωρισουμε πρωτα απο ολα το κομματι των τεχνικων σε bravo & stilo section, ισως και τον τομεα των αγγελιων...
Παντως για να πω την αληθεια αν ειχα bravo θα πηγαινα πρωτα στο bravo/brava forum και μετα θα ερχομουν εδω...
Thanks man!
Κοίτα αν μαζευτούν αρκετά μέλη με Bravo, θα γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στη δομή του forum για να μπορούν να μη χάνονται τα θέματα τα δικά μας με τα δικά τους. Εγώ είμαι υπέρ.
Το θέμα είναι που θέλουμε να στοχεύσουμε με τα φυλλάδια.
ΥΓ:
Με πρόλαβε ο Σόφο... :tongue1:
ammoulianiotis
15-04-13, 19:32
Και σε προλαβα και βαζω και δυο φωτο απο μοτοφορουμ που ειναι ετσι χωρισμενο!
http://img812.imageshack.us/img812/2148/image1cuz.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/6246/image2mjv.jpg
Ααα μπράβο, αυτό εννοώ! Το θέμα βέβαια είναι να μαζευτούν μέλη...
ammoulianiotis
15-04-13, 19:48
Απλα σκεφτομαι οτι αν ειναι να βαλουμε και τα μπραβο στην παρεα πρεπει να εχουμε τουλαχιστον μια μικρη υποδομη...
Λες δηλαδή πρώτα η υποδομή και μετά (λόγω της υποδομής) να μαζευτούν τα μέλη? Λογικό μου ακούγεται, έχεις δίκιο... :hmmm:
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 19:59
Εγω περιμενω να μιλησει και καποιος ''ΜΕΓΑΛΟΣ'' επι του θεματος... γιατι οσο να'ναι εμεις ειμαστε ''μπεμπηδες'' και δεν εχουμε την αρμοδιοτητα να κανουμε κατι τετοιο χωρις αυτους....
ΥΓ. Τεο ηταν κλεμενο το backround απλα σαν προχειραντζα χρησιμοποιησα την ζωγραφικη για μπαμ-μπαμ! Και ειμαι ''αδειος'' απο τετοια προγραμματα...
Καλησπέρα και από εμένα,
Νομίζω πως η πρόταση ξεκίνησε από αλλού και μέσα από τη κουβέντα ( θετικότατο ) κατέληξε αλλού.Πιστεύω ότι ο κύριος σκοπός αυτής της κίνησης είναι να ξανά ξεκινήσει το club να έχει και ποιο νέα μέλη , ποιο φρέσκα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν δραστηριότητες που έχουν λείψει - παγώσει.Αν πετύχουμε αυτό ως πρώτο βήμα , το club μας να γίνει ποιο δραστήριο και να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα , θα είναι ποιο εύκολο και το επόμενο βήμα να προσεγγίσουμε και ιδιοκτήτες bravo.
Απλά λέω μία γνώμη με πολύ καλή διάθεση.:happy:
Μike νόμιζα πως το έφτιαξες απ το μηδέν με ζωγραφική και τρελάθηκα... Λέω "πόσο pro πια είναι το παλικάρι?"... Χαχαχα!
Ο maximos έχει ένα point... Και δύο μη σας πω. :smile:
Καλά κάνουμε και λέμε όλες τις γνώμες για να μπορούν οι admins/mods να έχουν σφαιρική άποψη για το τι θέλουμε και τι όχι.
ammoulianiotis
15-04-13, 20:29
Λες δηλαδή πρώτα η υποδομή και μετά (λόγω της υποδομής) να μαζευτούν τα μέλη? Λογικό μου ακούγεται, έχεις δίκιο... :hmmm:
Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει μια τετοια υποδομη, απλα λεω οτι θα ειναι ωραιο να ειμαστε προετοιμασμενοι ωστε αν ξεκινησουν και ερχονται παιδια να εχουν ενα δικο τους 'μερος' οπου θα μπορουν να γραφουν τα τεχνικα τους θεματα για να μην εχουμε stilo και bravo μαζι και μετα εχουμε να τα χωρισουμε...
by the way, επειδη εχω ελευθερο χρονο και εχω και κατι γνωσεις html, αν θελουν τα παιδια βοηθεια με το θεμα αυτο θα χαρω να βοηθησω
Ναι ναι σωστό μου φαίνεται σαν ιδέα... Αλλά το πιο βασικό είναι να παρθεί μια απόφαση για το κοινό που θα στοχεύσουμε τελικά. Stilo ή Stilo/Bravo?
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 20:45
Ναι ναι σωστό μου φαίνεται σαν ιδέα... Αλλά το πιο βασικό είναι να παρθεί μια απόφαση για το κοινό που θα στοχεύσουμε τελικά. Stilo ή Stilo/Bravo?
Punto abarth :tongue2:
Αντε πειτε να προχωρησουμε....
...λέω εγώ τώρα...( μπορεί να είναι και μ@λακία ...)...τι θα λέγατε ο στόχος να είναι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του GRUPPO ?????..το πήρα απο την ιδέα του Club με τις μηχανές.....( βέβαια ξεχάστε τις Romeo και ....Ferrari !!!!!...έχουν τους δικούς τους χώρους...αλλά...που ξέρεις ?????)...μάλλον την " είπα " , έτσι ????....
ammoulianiotis
15-04-13, 20:56
...λέω εγώ τώρα...( μπορεί να είναι και μ@λακία ...)...τι θα λέγατε ο στόχος να είναι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του GRUPPO ?????..το πήρα απο την ιδέα του Club με τις μηχανές.....( βέβαια ξεχάστε τις Romeo και ....Ferrari !!!!!...έχουν τους δικούς τους χώρους...αλλά...που ξέρεις ?????)...μάλλον την " είπα " , έτσι ????....
Αυτο που λες ειναι εδω --> http://clubfiat.forumgreek.com/
Η ιδεα ξεκινησε σαν StiloClub, μηπως να κανουμε για αρχη μια κινηση να τραβηξουμε Stilo στην παρεα και αν δουμε οτι δεν εχει λαο να το παμε προς bravo;
Πάμε να κλείσουμε το Fiat Forum δηλαδή jason?? Τι λέτε?? Χαχαχα! Κοίτα σαν ιδέα δεν είναι άσχημη, αλλά πιστεύω πως μετά χάνει τον χαρακτήρα του το forum... :hmm:
Edit:
Για αρχή κι εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει ο Σόφο...
ammoulianiotis
15-04-13, 21:07
Πάμε να κλείσουμε το Fiat Forum δηλαδή jason?? Τι λέτε?? Χαχαχα! Κοίτα σαν ιδέα δεν είναι άσχημη, αλλά πιστεύω πως μετά χάνει τον χαρακτήρα του το forum... :hmm:
Edit:
Για αρχή κι εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει ο Σόφο...
Ολο στο edit σε εχω σημερα, τι θα γινει;;; :tongue1:
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 21:11
Ωραια παμε για Stilo και βλεπουμε.... Κλειστε το!
Ομως στο Site πρεπει να γινει μια αναβαθμιση, δεν ξερω ποσοι θα ειναι μαζι μου. Λιγο χρωμα, λιγες διαφημισεις, κατι που να θυμιζει λιγο-πολυ αυτοκινητικη λεσχη....
Οσο να 'ναι πολυ μουντο ολο αυτο που βλεπουμε. Θυμαμαι το 2007 οταν αρχικα μπηκα εδω εβλεπες τερμα πανω και ενα κιτρινο Stilo... ειχε και Live chat!
Τωρα τιποτα, μουχλα εντελως. Αποψη μου ετσι; Και σαφως μπορει ο καθενας να διαφωνησει...
Ολο στο edit σε εχω σημερα, τι θα γινει;;; :tongue1:
Εσύ κάπως με έχεις hackάρει και βλέπεις πότε πάω να απαντήσω και απαντάς πριν από μένα... Μην κοιτάς που δεν μπορώ να το αποδείξω (ακόμα)!... :katana:
Όσο για αυτό που λες Mike συμφωνώ απόλυτα!... Κάτι να ζωντανέψει! Stilo του μήνα, φωτό, κάτι!
ammoulianiotis
15-04-13, 21:20
Ωραια παμε για Stilo και βλεπουμε.... Κλειστε το!
Ομως στο Site πρεπει να γινει μια αναβαθμιση, δεν ξερω ποσοι θα ειναι μαζι μου. Λιγο χρωμα, λιγες διαφημισεις, κατι που να θυμιζει λιγο-πολυ αυτοκινητικη λεσχη....
Οσο να 'ναι πολυ μουντο ολο αυτο που βλεπουμε. Θυμαμαι το 2007 οταν αρχικα μπηκα εδω εβλεπες τερμα πανω και ενα κιτρινο Stilo... ειχε και Live chat!
Τωρα τιποτα, μουχλα εντελως. Αποψη μου ετσι; Και σαφως μπορει ο καθενας να διαφωνησει...
Για το χρωμα δεν το επιασα να πω την αληθεια, πως δηλαδη;
Οσο για τις διαφημισεις, φανταζομαι θα εννοεις κανενα μπανερακι στην αρχικη σελιδα οπως στο φορουμ παρακατω ετσι;
http://img547.imageshack.us/img547/430/image3ev.jpg
Αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να τρεξουμε ολοι μας και γιατι οχι να ζητησουμε και ενα μικρο ανταλλαγμα, δεν νομιζω να ειναι κατι να παρουμε απο 30-40 ευρω για να βαλουμε μια διαφημιση ολο το χρονο! Μη σας πω οτι θα βγαλουμε και τον server ετσι!
Το κιτρινο Stilo και το chat εφυγαν απο τοτε που εγινε η τελευταια αναβαθμιση και μπηκε πανω αριστερα το vbulletin...
Ρε συμμαζευτείτε τι σας έπιασε και ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα να αποφασίσουμε πια μακέτα θέλουμε και να μοιράσουμε Άμα μας αφήσουνε λίγο ακόμα οι mods θα αρχίσουμε να συζητάμε να βάλουμε στην μακέτα και το fiat 80-90 (που είναι τρακτέρ για όσους δεν γνωρίζουνε) χαχαχα παίδες εγώ είμαι τις άποψης στη βράση κολλάει το σιδερό μην πλατειάζουμε ωραία η ιδέα του ethnikofrona καιρός για έργα γνώμη μου βέβαια με όλο το συμπάθιο
...να βάλουμε στην μακέτα και το fiat 80-90...
Δεν είναι κακή η ιδέα σου... Θα έχουμε και κονέ να περνάμε από τις εθνικές όταν τις κλείνουν οι αγρότες!! Χαχαχα!
...μέσα απο τις πολλές ιδέες , είναι σίγουρο ότι θα προκύψει ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!!!.....εγώ πάντως ψηφίζω το 80-90 το...τρακτέρ !!!!...
....πολύ γουστάρω...:jump1:.....
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 21:39
Για το χρωμα δεν το επιασα να πω την αληθεια, πως δηλαδη;
Οσο για τις διαφημισεις, φανταζομαι θα εννοεις κανενα μπανερακι στην αρχικη σελιδα οπως στο φορουμ παρακατω ετσι;
http://img547.imageshack.us/img547/430/image3ev.jpg
Αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να τρεξουμε ολοι μας και γιατι οχι να ζητησουμε και ενα μικρο ανταλλαγμα, δεν νομιζω να ειναι κατι να παρουμε απο 30-40 ευρω για να βαλουμε μια διαφημιση ολο το χρονο! Μη σας πω οτι θα βγαλουμε και τον server ετσι!
Το κιτρινο Stilo και το chat εφυγαν απο τοτε που εγινε η τελευταια αναβαθμιση και μπηκε πανω αριστερα το vbulletin...
Για το backround που δεν υπαρχει μιλαω και γενικα και ολο αυτο το theme σε ασπρο-μπλε,
Ναι αυτο εννοω για τις διαφημισεις απλα εσυ το ειπες πιο επαγγελαμτικα.
Προσεξτε καλα τι ειπε τωρα ο Σοφοκλης και εχει απολυτο δικαιο και νομιζω εν μεροι η κατασταση του φορουμ θα ηταν αλλη αν λειτουργουσαμε ετσι!
Χαχαχα εγώ λέω ότι πρέπει να στοχεύσουμε σε stilo πρώτα ας πάρει τα πάνω του το club και όλα γίνονται μετά πάντως οι mods δεν λένε κουβέντα καθίστε να δούμε τι θα γίνει και μην μας παίρνει η χαρά από .......!!!! εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε μια συγκέντρωση τις προκοπής να μιλήσουμε για τα θέματα του club και πόσο μάλλον τώρα που περνάμε και κρίση και πρέπει να συσπειρωθούμε όσο ποτέ όλοι καλά τα λέμε από τα pc μας αλλά με λόγια δεν κάνεις δουλιά !!!!
...μέσα απο τις πολλές ιδέες , είναι σίγουρο ότι θα προκύψει ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!!!.....εγώ πάντως ψηφίζω το 80-90 το...τρακτέρ !!!!...
....πολύ γουστάρω...:jump1:.....
Σας έχω και τη μακέτα έτοιμη πάντως:
https://imageshack.us/scaled/large/20/trakter.jpg
Χαχαχαχαχαχαχα!!
...ουάχαχαχαααααααα....καθείστε καλά ρε...θα φάμε κράξιμο !!!!!!....πάντως την ψηφίζω ΜΕ ΧΙΛΙΑ την μακέτα.!!!!!...:clapping:...
Χαχαχα δεν περίμενα τέτοια απήχηση χαχαχα έγραψες teo!!!!!
ammoulianiotis
15-04-13, 22:16
Το 5θυρο στον αερα και πεταμα στην θαλασσα μετα!
Μονο 3θυρα λεμεεεεεε! Χεχεχεχεχε!
MiKe_KaVaLa
15-04-13, 22:17
Αλ Τσαντίρι νιους το κάναμε....
Άντε πείτε ποια εκτυπωνουμε για να αρχίσω να μοιραζω στον λαό!
ammoulianiotis
15-04-13, 22:36
Να περιμενουμε 1-2 μερες μηπως σκασει μυτη καμια καλη ιδεα και μετα να κανουμε μια ψηφοφορια!
Οκ καλός αλλά να συντομεύουμε !!!!
Λοιπόν σοβαρά τώρα... (Αφού κάθομαι και φτιάχνω μακέτες με τρακτέρ μετά το παίζω και σοβαρός... ωραίος είμαι εγώ!)
Οι επιλογές που έχουμε μέχρι στιγμής νομίζω είναι δύο:
1) Η αρχική μακέτα με τα Ελληνικά και το λογότυπο του club
και
2) Η μακέτα με τα stilo & bravo (που αν θέλουμε την κάνουμε και Ελληνική)
Εγώ δεν βλέπω ερώτημα "ποιά μακέτα", αλλά ερώτημα "Stilo" ή "Stilo/Bravo". Που θέλουμε να στραφούμε δηλαδή.
Αρχίζω εγώ λοιπόν να πω τη γνώμη μου:
Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη επιλογή στοχευμένα σε σωστά Stilo που βλέπουμε στον δρόμο. Μόλις ξεκινήσουμε εκτύπωση και μοίρασμα, σημειώνουμε τον αριθμό μελών του club και συνεχίζουμε για 1-2 μήνες. Τσεκάρουμε αν υπάρχει αύξηση των νέων μελών και πράττουμε αναλόγως.
Τι λέτε?
Συμφωνώ με τον teo εγώ ξεκινώ και αύριο αν θέλετε αλλά επειδή δεν είμαι μόνος πείτε πια θέλετε εγώ θέλω την πρώτη μόνο για stilo δεν έχει να κάνει με την αισθητική τον δύο φυλλαδίων τα βρίσκω και τα 2 πολύ καλά άπλα εγώ υποστηρίζω ως Target group τα stilo προς το παρόν τουλάχιστον
ethnikofron471
16-04-13, 00:07
Χαχαχαχα Θοδωρή έγραψε η μακέτα με το τρακτέρ!Απλά τέλειο!!! χαχαχαχα
Λοιπόν,κι εγώ συμφωνώ με τον teo...ψηφίζω αρχικά μόνο Stilo !
Όσο για τις αναβαθμίσεις που αναφέρθηκαν και σε αυτές συμφωνώ....πρέπει να γίνει μια αλλαγή στο club...και αυτό το live chat θα μετρούσε...
Λοιπόν και εγώ πιστεύω, όπως ο teo και ο ethnikofron , ότι πρώτα πρεπει να κινηθούμε με τη πρώτη μακέτα και ποιό συγκεκριμένα στα stilo.Όσο για τα υπόλοιπα με τις αλλαγές που λέμε στο forum είμαι σίγουρος πως θα γίνουν.
Υ.Γ. Ο εκτυπωτής είναι έτοιμος!! :yeah:
ammoulianiotis
16-04-13, 21:01
Update: Εχουμε τις δυο παρακατω μακετες, αν δεν εμφανιστει καμια καινουργια θα πρεπει να διαλεξουμε μια εκ των δυο....
https://imageshack.us/scaled/large/20/trakter.jpg
Φαντάζομαι δεν μιλάς σοβαρά για τη δεύτερη... :hehe: :laughing: :rofl:
ammoulianiotis
16-04-13, 21:22
Γιατι; Πολλοι αγροτες εχουν φιατ!!! :bleh::bleh::bleh:
Φαντάζομαι δεν μιλάς σοβαρά για τη δεύτερη... :hehe: :laughing: :rofl:
...ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ !!!!!....
:jump1::jumpy::tomato1::jump1::bananarock2:
Να τος ο πρώτος ο αγρότης!! Μας βγήκε λίγο παραθαλάσσιος, αλλά δε βαριέσαι! Χαχαχα!
ammoulianiotis
16-04-13, 22:17
Παιδια μην πατε μακρια, ακομα και η Lambo εχει βγαλει τρακτερ, εμεις θα μεναμε πισω;;;
ethnikofron471
17-04-13, 00:58
Δεν ξέρω αν το λέτε για χαβαλέ αυτό με το τρακτέρ αλλα εγώ ψηφίζω το πρώτο :P
ammoulianiotis
17-04-13, 09:27
Δεν ξέρω αν το λέτε για χαβαλέ αυτό με το τρακτέρ αλλα εγώ ψηφίζω το πρώτο :P
Ποιο χαβαλε; Εγω στα σοβαρα το λεω! Να εχει και μια χιουμοριστικη εκφραση η 'προσκληση' μας!
ethnikofron471
17-04-13, 09:38
χαχαχα όχι ρε συ....θα μας κοροϊδεύουν...ειδικά αν πέσει στα μάτια κανενός golfάκια θα ρίχνει το γέλιο.... :p
...ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ..:jump1:.:nervy:.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ..:jump1:.:nervy:.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ..:jump1: :nervy:!!!!!ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Χαχαχα... Αν μιλατε σοβαρα για τη δευτερη,τοτε να τη σουλουπωσουμε λιγο γιατι αυτη ειναι "πιο προχειρη πεθαινεις"... Βεβαια αν θελετε χιουμοριστικη εγω προτεινω καμια πασχαλινη και οχι το τρακτερ!...
Βεβαια μπορουμε να εχουμε δυο,μια χαβαλε και μια σοβαρη και να εκτυπωνει ο καθενας οποια πιστευει καλυτερη!
ethnikofron471
17-04-13, 14:49
Εγω παντως το πρωτο θα εκτυπωσω :p
ammoulianiotis
17-04-13, 15:15
Καμια νεα προταση; Κανεις; Τιποτα;;;
MiKe_KaVaLa
17-04-13, 15:16
Καμια νεα προταση; Κανεις; Τιποτα;;;
Δεν ερχεστε Καβαλα να πιουμε καμια φραπα! :biggrin:
ammoulianiotis
17-04-13, 15:46
Δεν ερχεστε Καβαλα να πιουμε καμια φραπα! http://www.stilo-club.gr/vb3/images/smilies/New/biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=IEDMR5mOEDU
Εγω την πρωτη λεω να βαλουμαι!!!!!
Και εγώ για την πρώτη θα έλεγα να βάζαμε.
ammoulianiotis
17-04-13, 18:21
Εννοειται την πρωτη, πλακα εκανα με το τρακτερ! Μηπως ομως να την αλλαξουμε λιγο; Θα μας τελειωσει το μαυρο του εκτυπωτη με τετοια μαυριλα!!!
Την πρώτη και με ατάκα (σε επιλέξαμε θα αρνηθείς) ακούγεται ωραίο !!!!!
...τη δεύτερη ...και το τρακτέρ να λέει " ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ " !!!!!.....χάχαχάχαααούαααααα !!!!....
:w00t::devil::spyed::shutup::katana::ninjabattle:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι... με τη δεύτερη άνετα διαφημίζεις οδική βοήθεια! "Σε σηκώνουμε στο λεπτό!" Χαχαχα!
Πφφφ... Διαφημιστής έπρεπε να γίνω, που κάθομαι και χαραμίζομαι με τα τρακτέρ!... :tomato: :tomato1:
ammoulianiotis
17-04-13, 23:18
Τι να σας πω και τους δυο απο πανω;
Με κανατε και γελασα!
Δεν παίζεστε..χαχαχαχα :laughing:
θα προτεινα να βγαλουνε μια προταση οποιος θελει για το φυλλαδιο και κανουμε ψηφισμα
Έλα ωραίος ο stilatos ψηφοφορία γιατί ξεφύγαμε!!!!!
Παιδιά συμφωνώ, αλλά ψηφοφορία σε τι?
Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ένα flyer (μακέτα) το οποίο να είναι πιο σοβαρό (απ το τρακτέρ πχ... :fun: ) και να είναι και στα Ελληνικά. Εκτός κι αν κάποιος σχεδιάσει κάποιο άλλο και το προτείνει... Τότε μιλάμε για ψηφοφορία και για επιλογή...
ammoulianiotis
19-04-13, 17:06
Παιδιά συμφωνώ, αλλά ψηφοφορία σε τι?
Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ένα flyer (μακέτα) το οποίο να είναι πιο σοβαρό (απ το τρακτέρ πχ... :fun: ) και να είναι και στα Ελληνικά. Εκτός κι αν κάποιος σχεδιάσει κάποιο άλλο και το προτείνει... Τότε μιλάμε για ψηφοφορία και για επιλογή...
Οντως οπως λεει και ο μιστερ απο πανω μια μακετα εχουμε...
Αν δεν βγαλει κανεις αλλος κανενα καινουργιο δειγμα θα εκτυπωσουμε αυτο!
Οντως οπως λεει και ο μιστερ απο πανω μια μακετα εχουμε...
Αν δεν βγαλει κανεις αλλος κανενα καινουργιο δειγμα θα εκτυπωσουμε αυτο!
...το Τρακτέρ !!!!...:clapping:....:jump1:....:bananarock2:....
ammoulianiotis
19-04-13, 20:44
...το Τρακτέρ !!!!...:clapping:....:jump1:....:bananarock2:....
Οριστε και το αναλογο ηχητικο...
http://www.youtube.com/watch?v=IeLghIqqkOY
....πώωωωωωωωωωωω....άπαιχτο...ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ-ουμε ?????:devil: ?????....
ammoulianiotis
19-04-13, 20:57
Να ετοιμασουμε cd/dvd μηπως;;;;
...και να τα δωσουμε στους μαυρους στα φαναρια! Παταγος!
ammoulianiotis
19-04-13, 23:44
Εσυ απο πανω... ΕΓΡΑΨΕΣ!
Άμα είχαμε εκτυπώσει θα μοίραζα και Πάτρα που θα πάω σήμερα έχω τσεκάρει και εκεί κάνα 2 με 3 stilo σίγουρα !
ammoulianiotis
20-04-13, 11:00
Την επομενη φορα Δημητρη!
Επειδή είναι κρίμα να το καθυστερούμε, μιας και δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις, ανεβάζω ένα RAR αρχειάκι:
http://www.2shared.com/file/vlTPHU6N/stiloclub.html
που περιέχει σε JPEG εικόνα τη μακέτα, αλλά και σε PSD μορφή για όσους θέλουν να πειράξουν κάτι στο photoshop (πχ γραμματοσειρά). Ας ξεκινήσουμε την εκτύπωση και το μοίρασμα λοιπόν! :bananarock2:
teo...τσεκάρισε λίγο το rapidshare...λέει πως μόνο εσύ μπορείς να ανοίξεις το αρχείο....
Το διόρθωσα jason γιατί το rapidshare ... άστα! Thanks!!
ethnikofron471
22-04-13, 22:08
Φύγαμε!!!Σε όσους μοιράζουμε να ενημερώνουμε εδώ πέρα!
Επ! Τώρα είδα ότι άρχισε το μοίρασμα..:thumbsup:
Ξεκινώ και εγώ την εκτύπωση , άντε και καλά αποτελέσματα να έχουμε! :jump1:
ammoulianiotis
25-04-13, 17:13
Αντε να δουμε τι Stilo θα πιασουμε!
Παιδιά αν κάποιος θέλει μια ασπρόμαυρη μακέτα για να εκτυπώσει (για οικονομία μελανιών πχ) μου λέει και την ανεβάζω...
ammoulianiotis
25-04-13, 23:47
Παιδιά αν κάποιος θέλει μια ασπρόμαυρη μακέτα για να εκτυπώσει (για οικονομία μελανιών πχ) μου λέει και την ανεβάζω...
Θα μας φυγει ολο το μαυρο λεμεεεεεεεεεεεεεε!
Μηπως να κανεις τον κοπο να γεμισεις μια σελιδα Α4 με τετοια και να τα παμε σε καποιον που κανει φωτοτυπιες να τα εκτυπωσει και μετα να τα κοψουμε;
Προτιμω να δωσω 20-30 λεπτα για μια σελιδα που θα εχει 4-5 πανω παρα να αδειασω το μελανακι μου....
Μα πριν το εκτυπωσεις υπαρχει η επιλογη για να βαλεις 4 σε μια σελιδα Α4,οποτε δεν χρειαζεται!
ammoulianiotis
26-04-13, 07:32
Οκ τοτενες! Μεσα στο ΣΚ θα γινει η δουλεια!
ammoulianiotis
03-06-13, 17:50
Μοιραζει κανεις;;;
Εγώ έχω πάντα μια πρόχειρη δεκάδα μαζί μου και πρέπει να έχω αφήσει καμιά 20άδα σύνολο...!
ammoulianiotis
03-06-13, 19:31
Εγω παλι τους πλησιαζω με την μηχανη και λεω 'αδερφε πιασε ενα στυλο και ενα χαρτι και γραφε!'
Το θεμα ειναι οτι το γραφουν αλλα δεν βλεπω κινηση...
Εγώ δεν απελπίζομαι φίλε γιατί όλος ο κόσμος τρέχει...
Παλικάρι με Stilo που γνώρισα πρόσφατα γράφτηκε ένα μήνα αφού του το είπα γιατί μία το ξεχνούσε, μία δεν προλάβαινε κλπ! Και σκέψου πως εκείνος με ρωτούσε (δεν τον πίεζα δηλαδή).
Δυστυχώς όμως πιστεύω πως το 50-60% όσων μαθαίνουν την ύπαρξη του club θα θυμηθούν να γραφτούν μόλις αποκτήσουν κάποιο πρόβλημα... :getlost:
Εγω παλι τους πλησιαζω με την μηχανη και λεω 'αδερφε πιασε ενα στυλο και ενα χαρτι και γραφε!'
...Σόφο...χ*στα ρε φίλε ...μάλλον σε " γράφουν "....χέχέχεεεεεεε....
ethnikofron471
05-06-13, 20:33
Κι εγώ αυτό κάνω....και έχουμε τα ίδια αποτελέσματα....τελικά μάλλον πρέπει να εκτυπώσουμε...
θα ηταν σιγουρα πιο βολικο!
Καλησπέρα και από εμένα, αν και λείπω αρκετά από το forum μπήκα σήμερα και βλέπω πως έχουμε ξεκινήσει να δίνουμε.:thumbsup: Εγώ έχω δώσει 8 με 10 περίπου στη περιοχή Νέα Ιωνία και επάνω.Απλά τώρα με το μοίρασμα παρατήρησα ότι πολλά stilo είναι σε όχι τόσο καλή κατάσταση και δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ ή όχι.Μάλλον η κρίση ή γενικά τα προβλήματα και τα τρεξίματα επηρεάζουν τους κατόχους και τα αμελούν? Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε όσοι μπορούμε και κάποιο αποτέλεσμα θα βγει. Ααα! Δεν νομίζω να έχει βρει κανένα μέλος χαρτάκι στο stilo του, ας το πει ! :happy:
ammoulianiotis
25-06-13, 07:18
Ολα τα Stilo εχουν ψυχη και αξιζουν να ειναι στην παρεα, οχι μονο τα ομορφα και καθαρα!
Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν πως ένα από τα θέματα που έχουν '' ξεχαστεί '' - '' ατονήσει'' είναι και αυτό.Πιστεύω πως πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα , τί αποτελέσματα έχουμε και αν μπορούμε να τα δουμε.Η συνέχεια γίνεται από κάποιους και αν ναι έχουμε δωσει αρκετά χαρτάκια?
Πάντως εγώ έχω δώσει αρκετά και έχω ακόμα στο αυτοκινητό μου.
Γνώμη μου είναι να μην το αφήσουμε και να μοιράζουμε συνέχεια γιατι η επανάληψη θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.
Τι λέτε και οι υπόλοιποι?
Προσωπικά έχω μερικά μαζί μου πάντα και αν δω κάποιο Stilo του αφήνω! Το πρόβλημα είναι που τα περισσότερα τα βλέπω εν κινήσει και δεν προλαβαίνω ούτε καν να τους πω για το club!... Εκεί θα παίξουν ρόλο τα αυτοκόλλητα!