Απάντηση: KTM LC4 640 tuning
Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
εχω ενα kawasaki er6-n 2008. με 500ε το εχω πανω απο 84ps απο 73. σκοτωνει ακομα και το z750 μεχρι τα 220χλμ. τα δυκυλιδρα υπερτερουν διοτι εχουν δηναμη χαμιλα και πολυ μεσαια εναντι τον 4 κυλινδρων που σκοτονουν μονο ψιλα. Δεν είναι τα αλογα αλλά η ροπη που εχουν τα δυκυλιδρα- μονοκυλιδρα, ειχα Daytona 1200 αλλα ποιο πολυ το kawa ευχαριστιεμαι. παντελη ειναι πολυ καλο το κτμ σου, μην το πειραξεις:)
Ανάλογος γιατί το θες τα δικύλινδρα και μονοκύλινδρα δεν αμφιβάλω από φανάρι σε φανάρι σκοτώνουν αλλά για κατέβα μια Αθήνα-Καλαμάτα ή κάνε μια Αθήνα –Θεσσαλονίκη….Θα έχω φτάσει 2 ώρες πριν και θα πίνω τον Frappe μου βέβαια για την Ρόδο που μένεις το ER6 είναι απλά ιδανικό ( έμενα 5 χρόνια ) φίλε. Παντελή πούλα τα όλα και πάρε ένα ZX10R κάτω και turbo για να νιώσεις χαρά:p:p
φιλε το KTM δεν το πουλαω γιατι ειναι φονιας μεσα στο Βολο και πανω στο Πηλιο(βουνο) ομως στα σχεδια μου για του χρονου το καλοκαιρακι επιδι εχω φουσκωτο σκαφακι και λεω να το αλλαξω με ενα μεγαλητερο αν δεν μου κατσει καλη ευκαιρια τοτε θα παρω τη DUCATY 1098 S οπωσδιποτε σε κοκκινο με πολυ ανθρακονιμα.
ομως για να εχεις τετοιο θηριο στα χερια σου μεσα στο αυτοκινητο θα βαριεσε ε?
παρτε μια ιδεα για το τι ενωω και πεστε μου αν αξιζει?
http://www.youtube.com/watch?v=oaNVmDvEEJo
To όνειρο μου είναι αυτή η μηχανή και η ΜVAgusta F4 ( με πιστόνια Ferrari η MVAgusta )
θα επερνα το ZX10R αντι το DUCATY 1098 S διοτι ποιο αξιοπιστο και ποιο στρωτο δουλεμα χωρεις τους μεγαλους τρανταχμους που εχει το ducati.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Ανάλογος γιατί το θες τα δικύλινδρα και μονοκύλινδρα δεν αμφιβάλω από φανάρι σε φανάρι σκοτώνουν αλλά για κατέβα μια Αθήνα-Καλαμάτα ή κάνε μια Αθήνα –Θεσσαλονίκη….Θα έχω φτάσει 2 ώρες πριν και θα πίνω τον Frappe μου βέβαια για την Ρόδο που μένεις το ER6 είναι απλά ιδανικό ( έμενα 5 χρόνια ) φίλε. Παντελή πούλα τα όλα και πάρε ένα ZX10R κάτω και turbo για να νιώσεις χαρά:p:p
οντως ηθελα κατι ποιο lite:baby:για ροδο διοτι το 1200 δεν εκανε. αλλα και αυτο σε πορια που εκανα προς τα εξω, 180 190 200 με δυο ατομα πολυ ανετα χωρεις ζωρι:) σκοτονει παντως στα μπαμ:crazy::biggrin:
παντελη το δικο σου φοραει τα fcr πανω???αν οχι γιατι δεν το δοκιμαζεις???