Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: KTM LC4 640 tuning

Hybrid View

Members 2009 Το avatar του χρήστη Stilo make style
    Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: KTM LC4 640 tuning

Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
    Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
    Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
    Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
    Tίποτε δεν χαρίζεται….. όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά!!

Το avatar του χρήστη Stilo_Rodos
    Περιοχή
    Rhodοs
    Chats
    0

Απάντηση: KTM LC4 640 tuning

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stilo make style Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
    Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
    Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
    Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
    εχω ενα kawasaki er6-n 2008. με 500ε το εχω πανω απο 84ps απο 73. σκοτωνει ακομα και το z750 μεχρι τα 220χλμ. τα δυκυλιδρα υπερτερουν διοτι εχουν δηναμη χαμιλα και πολυ μεσαια εναντι τον 4 κυλινδρων που σκοτονουν μονο ψιλα. Δεν είναι τα αλογα αλλά η ροπη που εχουν τα δυκυλιδρα- μονοκυλιδρα, ειχα Daytona 1200 αλλα ποιο πολυ το kawa ευχαριστιεμαι. παντελη ειναι πολυ καλο το κτμ σου, μην το πειραξεις
    Spiros.
    1.6 Dynamic 6 Speed L Edition, Color Briland Orange 5 PEARL

Παρόμοια Θέματα

1. Stilo Tuning
    By Karateka in forum Γενικά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-05, 12:16

Δικαιώματα - Επιλογές