Αν σας δινοταν η ευκαιρια να αγοραζεται ενα καινουργιο Fiat Stilo και
εφοσον ειχαται τα λεφτα που αρκουν για την αγορα του ποιο θα
διαλεγαται και με τι εξοπλισμο (+εξτρα εξοπλισμος)
χεχε....σωστος!
και αν γινοταν μονο μιζα απο ηλεκτρικα...ε?:D
01-12-08, 00:51
Karateka
Απάντηση: Αγορα ενος καινουργιου Fiat Stilo
Σίγουρα κίτρινο 1.8, με ηλιοροφή (δε βάζω μυαλό), κλιμά, navi+, xenon, cruise-control, ηλεκτρικά καθίσματα (πολύ βολικά άμα οδηγεί και η γυναίκα σου το αμάξι), ESP και προς Θεού όχι βελούδινα καθίσματα.
01-12-08, 16:48
παντελης
abarth 2,4 20v
σαλονι δερματινο καφε-μαυρο
Navi
ολα αυτοματα τα συστηματα (βροχης-ηλιου-παγου-πορδης και οτι αλο εβγενε)
xenon
look sumaher editionκαι εξω αλλα και μεσα το σαλονακι
και φυμε εργοστασιακα.
01-12-08, 17:48
Sn7per
abarth 2,4 20v
Navi
xenon
και φυμε εργοστασιακα.
Και την δευτερη μερα θα το πουλουσα για να αγορασω ενα Opel Astra GTC 2000cc.
01-12-08, 21:11
ioannidis
1,8 οροφάτο (Karateka σε καταλαβαίνω.... απόλυτα)
Schumi look με τις 18άρες
Sport τιμονάκι,
Μαμά Xenon,
Μπαμπά αισθητήρες πάρκινγκ,
Dynamic,
Σαλονάκι 2χρωμο αλκαντάρα αν έπαιζε... (βλ. Lancia).
01-12-08, 22:17
Stilo make style
1,8 οροφάτο
Schumi look με τις 18άρες( κλεμένα απο τον από πάνω αυτα )
Μάυρο χρώμα
Σκούρο μπορντό δέρμα
Xenon μαμά
και όλους του αυτοματισμούς ακόμα και καφέ να σου φτιάχνει ( o καφές έιναι πάντα Frappes :D)
02-12-08, 18:39
lakis
ενα καταμαυρο abarth με μαυρα δερματινα ζαντες μαυρες abarth ολα τα extra μεσα χαμηλωμα να μην φαινονται οι θολοι μεσα...4 ποντους...φιμε κ μια εξατμιση sebring...:D:D
02-12-08, 21:51
paidaros
1.8 ασημογαλαζιο με ηλιοροφη και φουλ εξτρα με χενον και μαμα cruise control
03-12-08, 09:43
ioannidis
Και φυσικά ένα ακόμα για ανταλλακτικά... (έτσι να κάθεται βρε αδερφέ)
03-12-08, 10:20
MiKe_KaVaLa
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ioannidis
Και φυσικά ένα ακόμα για ανταλλακτικά... (έτσι να κάθεται βρε αδερφέ)
Σωστος και για να ξερουμε τι λεμε...
το ενα ακομα ανταλακτικα να ειναι το abarth :D :D :D
Άν και θα κατηγορηθώ για off topic, θα το χαρακτηρίσω ολίγον τι ΚΑΝΓΚΟΥΡΙΚΟ!
Ευχαριστώ...
03-12-08, 14:32
face
Abarth κίτρινο selespeed χωρίς ηλιοροφή με nav+...
:jumpy::bananarock2:
(και μη κοιτάτε τη μλκίες έλεγα πριν περί 1,8 χεχεχε)
03-12-08, 14:42
1972stilo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ioannidis
Άν και θα κατηγορηθώ για off topic, θα το χαρακτηρίσω ολίγον τι ΚΑΝΓΚΟΥΡΙΚΟ!
Ευχαριστώ...
Έτσι κι αλλιώς Μιχάλη, την αισθητική μου πλέον την καθορίζει ο πιτσιρικάς που θέλει πεντάπορτο...;)
Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, αλλά στην πορεία έγινα λίγο extreme. Λες να με έχει επηρεάσει κανένα παλιό post?
( http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=4542 ):D
03-12-08, 14:43
canonis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sn7per
abarth 2,4 20v
Navi
xenon
και φυμε εργοστασιακα.
Και την δευτερη μερα θα το πουλουσα για να αγορασω ενα Opel Astra GTC 2000cc.
Το ABARTH δεν μπορείτε να το συγκρίνετε παιδία το λέω εκ πήρας από 1.2 σε 2.4 η μέρα με την νύχτα τέλος!
verone
04-12-08, 23:33
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Το ABARTH δεν μπορείτε να το συγκρίνετε παιδία το λέω εκ πήρας από 1.2 σε 2.4 η μέρα με την νύχτα τέλος!
verone
ρε μπαμπ εννοειτε!
πηγες σε διπλασια κυβικα και πανω απο διπλασια αλογα!
05-12-08, 09:08
canonis
Sorry ρε guys αλλά το Abarth το έχετε 10 άτομα σε όλη την Ελλάδα...
Κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει τέτοια αγορά, εκτός έτσι όπως το έκανε ο Μπάμπης και του βγήκε μια χαρά.
Δηλαδή 2,4 με 170 άλογα είναι λίγο ντροπή...
Τώρα όταν και αν το φτιάξετε και πόσο αξιόπιστο θα είναι οκ... τότε τα λέμε.
Προσωπικά δε θα πήγαινα σε 1,2 με τίποτα. Το 2,4 ούτε καν το σκέφτομαι...
Ίσως το καλύτερο θα ήταν το 1,6!!!
Ναι... Αυτό ψηφίζω!!!
05-12-08, 11:50
face
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο canonis
Sorry ρε guys αλλά το Abarth το έχετε 10 άτομα σε όλη την Ελλάδα...
Κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει τέτοια αγορά, εκτός έτσι όπως το έκανε ο Μπάμπης και του βγήκε μια χαρά.
Δηλαδή 2,4 με 170 άλογα είναι λίγο ντροπή...
Τώρα όταν και αν το φτιάξετε και πόσο αξιόπιστο θα είναι οκ... τότε τα λέμε.
Προσωπικά δε θα πήγαινα σε 1,2 με τίποτα. Το 2,4 ούτε καν το σκέφτομαι...
Ίσως το καλύτερο θα ήταν το 1,6!!!
Ναι... Αυτό ψηφίζω!!!
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη επιλογή είναι το 1,8lt. Η λογική αυτό λέει, χαμηλή κατανάλωση λόγω μεταβλητού χρονισμού παρόλο το κοντό σασμάν, επιδώσεις κτλ. Αλλά το 2,45 έχει ένα καλό. Έχει τον τιμημένο και ιστορικό 5κύλινδρο της FIAT που έχει αφήσει και αφήνει ιστορία. Είναι ο 3,2 gta Busso της Fiat πώς να το κάνουμε. Οδηγώντας τον οδηγείς ένα κομάτι της σύγχρονης Ιταλικής αυτοκινητιστικής ιστορίας και ας μη βγάζει τα άλογα που έπρεπε ο ήχος του όμως θυμίζει σε όλους πώς ήταν οι παλιοί καλοί κινητήρες.
5c 20v RULEZZZZZZZ!:happy2:
05-12-08, 12:01
Stilo_Rodos
η δική μου γνώμη είναι, καλύτερο είναι το 1.8 για αυτόν που θέλει λίγο γκάζι αλλιώς 1.6 αφού έχει καλή ροπή από χαμηλά. Από την άλλη μεριά τα στύλο δείχνουν δυναμικά στην εμφάνιση αλλά έχουν πεθαμένους κινητήρες και γι’αυτό φταίει η μαμά τους που δεν έβγαλε ένα αληθινό GT,αλλά ένα Abarth που κοιμάται. Και τα BMW κοιμούνται αλλά το 325 σκοτώνει οικογενειακά με τους 192hp. Θυμάμαι τα Abarth να είναι δύναμη σε επιδόσεις και όχι οθόνες-gps κ.λπ.
05-12-08, 12:15
face
Μα ουσιαστικα το 2,4 δεν ήταν ποτέ Abarth, αλλά marketινίστικο τρικ. Τα abarth τώρα βγαίνουν στη φορά για τα καλά..
Το 2,4 είναι ένα παααρα πολύ καλό gran tourer, με τη ροπή του πεντακύλινδρου να είναι παντού παρούσα και όχι ένα hot hatch. Αν και αν ανέβεις μία βόλτα στο βουνό με ένα από αυτά και κατέβεις με το χαμόγελο, όλα αυτά τα θεωρητικά φεύγουν από το παράθυρο.
Όταν πιο μικρός κοιτούσα τις απόλυτες επιδόσεις, τα 170ps μου φαίνονταν λίγα γιατί έμπαινα στο τριπάκι, μα το ένα με περνάει το άλλο θα με πατάει. Τώρα απλά βλέπω ότι τα 170ps και ειδικά τα 22.5 κιλά ροπής παντού, μου είναι υπέρ-αρκετά για να πηγαίνω μεγάλα ταξίδια ατσαλάκωτος και να ανεβαίνω το βουνό με ένα χαμόγελο..
Άλλωστε αυτή δεν είναι και η ουσία?
:)
05-12-08, 12:47
canonis
Φιλε μου Face και εγώ με το Bravo (Good old times) είχα 150 άλογα, είχα 23 κιλά ροπή και ήταν 1,4.
Δε θυμάμαι πουθένα να ζορίστικα...
Ήταν όντως αρκετά.
Δε σου φαίνεται πραγματική χαζομάρα να έχεις 2,4 και να είσαι ψόφιος?
Και δε θα μιλήσω καθόλου για τέλη και και και μειονεκτήματα.
Μπορεί όντως να είναι θρυλικός κινητήρας ή οτιδήποτε άλλο που ούτε έχω ίδεα αλλά δεν αγοράζεις αυτοκίνητο για να λες ότι αυτό τον κινητηρα χρησιμοποιούσαν τότε και είναι θρύλος και έχει γράψει ιστορία μπλα μπλα μπλα...
Το Downsizing που είναι μόδα πλέον δεν υπάρχει μόνο για να πληρώνουμε λιγότερα σε φόρους, μόνο για περιβαντολλογικούς σκοπους...
...αποδίδουν όπως φαίνεται ΕΞΙΣΟΥ καλά με μεγάλους κινητήρες και απολαμβάνεις ότι πλεονέκτημα σου δίνει ένας μικρος κινητήρας (κατανάλωση, μειωμένους ρύπους...)
Τέλος, θα καταλάβαινα αν έχεις το Abarth 2,4 και έχεις και 300 αλογάκια π.χ. απο μαμά.
Αλλά να το έχεις με 170, όχι πως δεν είναι αρκετά αλλά δεν είναι και το αυτοκίνητο να το βάλεις στη πίστα... Απλά σέρνεται!!!
Στο δρόμο καλό... στη πίστα δεν αξίζει.
See Grande Punto Abarth... 150 και το SS 180.
Όλοι ξέρουμε τι κάνει το μικρό και ταπεινό Abarth Punto το Abarth Stilo...
05-12-08, 13:08
face
Παράθεση:
Φιλε μου Face και εγώ με το Bravo (Good old times) είχα 150 άλογα, είχα 23 κιλά ροπή και ήταν 1,4.
Δε θυμάμαι πουθένα να ζορίστικα...
Ήταν όντως αρκετά.
Δε σου φαίνεται πραγματική χαζομάρα να έχεις 2,4 και να είσαι ψόφιος?
Και δε θα μιλήσω καθόλου για τέλη και και και μειονεκτήματα.
Ψοφιος???δε θα το έλεγα και ψόφιος, καμία σχέση. Έχει χαθεί και λίγο το μέτρο μου φαίνεται με τις επιδόσεις. Στο κάτω κάτω αν ικανοποιεί εμένα δε με αφορά τι νομίζουν οι άλλοι και κυρίως πλέον δεν έχω και το κομπλεξ κατωτερότητας που με διακατείχε παλιά. Κοινώς χέστηκ@ για το αν θα με περνάνε και ποιοί.
Για τα τέλη και τη κατανάλωση σωστά, είναι ένα κόστος όμως που μπορώ να το αντέξω.
Μπορεί όντως να είναι θρυλικός κινητήρας ή οτιδήποτε άλλο που ούτε έχω ίδεα αλλά δεν αγοράζεις αυτοκίνητο για να λες ότι αυτό τον κινητηρα χρησιμοποιούσαν τότε και είναι θρύλος και έχει γράψει ιστορία μπλα μπλα μπλα...
Σκεφτόμαστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος :)
Το Downsizing που είναι μόδα πλέον δεν υπάρχει μόνο για να πληρώνουμε λιγότερα σε φόρους, μόνο για περιβαντολλογικούς σκοπους...
...αποδίδουν όπως φαίνεται ΕΞΙΣΟΥ καλά με μεγάλους κινητήρες και απολαμβάνεις ότι πλεονέκτημα σου δίνει ένας μικρος κινητήρας (κατανάλωση, μειωμένους ρύπους...)
Ποτέ δεν ακολουθώ τη μόδα ακριβώς γιατί είναι μόδα, όχι ότι δεν θα έπερνα αμάξι με downsized κινητήρα, απλά αν αντέχω οικονομικά, there is no replacement for displacement
Τέλος, θα καταλάβαινα αν έχεις το Abarth 2,4 και έχεις και 300 αλογάκια π.χ. απο μαμά.
Αλλά να το έχεις με 170, όχι πως δεν είναι αρκετά αλλά δεν είναι και το αυτοκίνητο να το βάλεις στη πίστα... Απλά σέρνεται!!!
Στο δρόμο καλό... στη πίστα δεν αξίζει.
Ποιός είπε ότι δεν αξίζει στη πίστα?...Για να ξε###### μιά χαρά είναι.
Σού είπα και πιό πάνω το βλέπεις ανταγωνιστικά το θέμα.Δε σέρνεται καθόλου μα καθόλου, εκτός αν στήνεσαι το βράδυ στις ευθείες και πάς για νυχτοκάματο (δε λέω ότι αυτό κάνεις, παράδειγμα φέρνω :)). Αν μπείς μέ ένα απο τα δύο 2,4 στη πίστα θα τα ξαναπούμε. Μην το υποτιμάς τόσο...:)
See Grande Punto Abarth... 150 και το SS 180.
Όλοι ξέρουμε τι κάνει το μικρό και ταπεινό Abarth Punto το Abarth Stilo...
Καταρχήν είπα το stilo δεν είναι Abarth, άσχετα με το τί λένε οι Ιταλοί. Τότε που το βάφτισαν abarth δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα. και δεν είναι abarth γιατί δεν έχει κάτι το κραυγαλέο. Από το Ritmo μέχρι και το Grande Punto όλα τα abarth έχουν μία πινελία τρέλας που το stilo απλά δεν την έχει. Όσο για το τι το κάνει, σου είπα δε με ενδιαφέρει, και ούτε θα καθήσω να μάθω :D
Κλείνοντας, να πω ότι αν δεν ήταν το Stilo τόσο μα τόσο όμορφο (στα μάτια μου που όλοι ξέρουμε ότι είναι 4), ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Κάτι που κανένα από τα νεώτερα Ιταλικά γενικώς για μένα δεν έχει φτάσει. Ίσως είναι από τα λίγα τελευταία αυτοκίνητα που ξεχωρίζει, έχει δικό του στυλ, και δεν είναι σαν πατικωμένο αυγό.
Για αυτούς του λόγους θα κρατήσω το 2,4 μέχρι να σκουριάσει, μέχρι να μου φωνάξει κόψε τη παροχή να τελειώνουμε και ας βγούν ότι downsized, mid-engined, funky, trendy, the-germans-are-our-friends αυτοκίνητα θέλουν.
05-12-08, 13:18
Sn7per
1.8 καλυτερα απο 1.6 πιστευω, χωρις πολλα λογια...
Και το 1.6 ψιλοψοφιο ειναι.
05-12-08, 13:19
ioannidis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Κλείνοντας, να πω ότι αν δεν ήταν το Stilo τόσο μα τόσο όμορφο (στα μάτια μου που όλοι ξέρουμε ότι είναι 4), ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Κάτι που κανένα από τα νεώτερα Ιταλικά γενικώς για μένα δεν έχει φτάσει. Ίσως είναι από τα λίγα τελευταία αυτοκίνητα που ξεχωρίζει, έχει δικό του στυλ, και δεν είναι σαν πατικωμένο αυγό.
Για αυτούς του λόγους θα κρατήσω το 2,4 μέχρι να σκουριάσει, μέχρι να μου φωνάξει κόψε τη παροχή να τελειώνουμε και ας βγούν ότι downsized, mid-engined, funky, trendy, the-germans-are-our-friends αυτοκίνητα θέλουν.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό που λές!
Και βάλε και άλλα 4 μάτια τα δικά μου!
05-12-08, 13:46
canonis
Δεν νομίζω να ανέφερε τίποτα για το αν θα νιώθεις μειονεκτικα στο δρόμο και τέτοιες χαζομάρες...
Είναι καθαρά κόμπλεξ που έχουν μερικοί και είναι πρόβλημα τους.
Όντως είναι ικανοποιητικά τα 170 αν και αυτό πάλι ειναι υποκειμενικό.
Επίσης το αν έχεις να πληρώνεις τέλη, καύσιμα και και και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε.
Για μένα sorry κιόλας αλλά είναι παπ@@@ να πάρεις μεγάλο κυβισμό επειδή έχεις να πληρώνεις (όχι βέβαια ότι αυτο εννοούσες εξολοκλήρου).
Επομένο θέμα...
Να το κάνω πιο ευκολονόητο.
Για μένα το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ψόφιο...
Είναι ένα τίποτα! Και πάλι εννοώ για την πίστα.
Απο που και ως που μιλάμε για πίστες και τρέξιμο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι light years μακριά mates!!!
Με όλο το συμπάθειο κιόλας.
Μαρέσει το Stilo σαν αυτοκίνητο αλλά όταν ακούω τέτοια μόνο γελάω.
Άλλο αν το κάνεις για την γκα@@@ σου! Τότε καλά κάνεις...
Όσο για το if there is replacement for displacement... is this really true?
Ακραίο παράδειγμα αλλα θα το πώ...
Δες Formula1...
Γιαυτό υπάρχει το R&D, όλα μπορούν να γίνουν even when things don't seem so!!!
05-12-08, 13:49
face
Θα σου απαντήσω εντός ολίγου.
Μέχρι να έρθω, να φανταστώ ότι έχεις οδηγήσει 2,4 και ειδικά σε πίστα γιατί αν όχι .............................!
05-12-08, 13:54
s6_sot
Παράθεση:
Δεν νομίζω να ανέφερε τίποτα για το αν θα νιώθεις μειονεκτικα στο δρόμο και τέτοιες χαζομάρες...
Είναι καθαρά κόμπλεξ που έχουν μερικοί και είναι πρόβλημα τους.
Όντως είναι ικανοποιητικά τα 170 αν και αυτό πάλι ειναι υποκειμενικό.
Επίσης το αν έχεις να πληρώνεις τέλη, καύσιμα και και και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε.
Για μένα sorry κιόλας αλλά είναι παπ@@@ να πάρεις μεγάλο κυβισμό επειδή έχεις να πληρώνεις (όχι βέβαια ότι αυτο εννοούσες εξολοκλήρου).
Επομένο θέμα... Να το κάνω πιο ευκολονόητο.
Για μένα το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ψόφιο...
Είναι ένα τίποτα! Και πάλι εννοώ για την πίστα.
Απο που και ως που μιλάμε για πίστες και τρέξιμο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι light years μακριά mates!!!
Με όλο το συμπάθειο κιόλας.
Μαρέσει το Stilo σαν αυτοκίνητο αλλά όταν ακούω τέτοια μόνο γελάω.
Άλλο αν το κάνεις για την γκα@@@ σου! Τότε καλά κάνεις...
Όσο για το if there is replacement for displacement... is this really true?
Ακραίο παράδειγμα αλλα θα το πώ...
Δες Formula1...
Γιαυτό υπάρχει το R&D, όλα μπορούν να γίνουν even when things don't seem so!!!
Έχεις μπει ποτέ σε πίστα? Με τι κριτίρια το λες αυτό?? Μήπως είδες τους χρόνους του Παντελή στις Σέρρες???
05-12-08, 14:09
canonis
Ναι έχω μπει σε πίστα...
Οχι δεν είδα τους χρόνους και εξακολουθω να πιστεύω πως δε θα εκπλαγώ κιόλας.
Για να μιλήσω πιο καθαρά... μπήκα με το αυτοκίνητο φίλου μου (Subaru Impreza με 400 άλογα) κανα 2 φορές και άλλες 2-3 φορές έχω πάει με φίλους με αυτοκίνητα όμως αρκετά γρήγορα (πάνω από 250 άλογα).
Όχι με 170 άλογα...
Πως το Stilo Abarth θα μπορέσει να συναγωνιστεί πραγματικά Sport αυτοκίνητα???
Παιδιά μιλάμε μόνο για 170 άλογα σε 2,4...
Πραγματικά δε θέλω να ακουστώ ειρωνικός ή οτιδήποτε αλλά αν είναι δυνατόν τώρα να συζητάμε οτι το αυτοκίνητο πηγαίνει καλά στη πίστα...
Ξαναλέω για την πλάκα σου πας και το κάνεις αλλά όχι να μου λες ότι είναι και γρήγορο...
Αντικειμενικά είναι ενα αυτοκίνητο που κινείται ικανοποιητικά στο δρόμο με καλό εξοπλισμό, πολύ όμορφο αλλά τίποτα παραπάνω όσον αφορά πίστες και τέτοια...
05-12-08, 14:41
face
Παράθεση:
Ναι έχω μπει σε πίστα...
Οχι δεν είδα τους χρόνους και εξακολουθω να πιστεύω πως δε θα εκπλαγώ κιόλας.
Για να μιλήσω πιο καθαρά... μπήκα με το αυτοκίνητο φίλου μου (Subaru Impreza με 400 άλογα) κανα 2 φορές και άλλες 2-3 φορές έχω πάει με φίλους με αυτοκίνητα όμως αρκετά γρήγορα (πάνω από 250 άλογα).
Όχι με 170 άλογα...
Πως το Stilo Abarth θα μπορέσει να συναγωνιστεί πραγματικά Sport αυτοκίνητα???
Παιδιά μιλάμε μόνο για 170 άλογα σε 2,4...
Πραγματικά δε θέλω να ακουστώ ειρωνικός ή οτιδήποτε αλλά αν είναι δυνατόν τώρα να συζητάμε οτι το αυτοκίνητο πηγαίνει καλά στη πίστα...
Ξαναλέω για την πλάκα σου πας και το κάνεις αλλά όχι να μου λες ότι είναι και γρήγορο...
Αντικειμενικά είναι ένα αυτοκίνητο που κινείται ικανοποιητικά στο δρόμο με καλό εξοπλισμό, πολύ όμορφο αλλά τίποτα παραπάνω όσον αφορά πίστες και τέτοια...
Συμφωνώ με το τελευταίο, όπως κανέναν από τα hot hatches. Για πίστες είναι τα trackday special κανα evo καμια suba και μόνο, όλοι άλλοι πάμε για το χαβαλέ μας.
Αλλά μιας και αναφέρεσαι σε πίστα και αν είναι γρήγορο ή όχι αν σου έλεγα ότι με τελειωμένα λάστιχα το απλό και ταπεινό 1,6 που ο "ειδικός" τύπος έλεγε τα χειρότερα (όπως γράφει και για το 2,4) έγραφε με την 2η φορά σε πίστα καλύτερους, κατά πολύ σε μερικές περιπτώσεις, χρόνους από ibiza cupra, octavia 20vt, rx8, nissan gti 2lt, fabia sport,punto gt, corolla 1.6 κτλ κτλ?Οι οδηγοί τους μία χαρά το πήγαιναν καθότι NHAC event και δεν ήθελαν να τους σχολιάσουν αρνητικά....Προσοχή δε λέω ότι είναι πιο γρήγορο από όλα αυτά......Άλλά ένα συναγωνισμό τον έβαλε έτσι δεν είναι (και κάτι παραπάνω) :)
Αλλά επειδή δε πρόκειται να βγάλουμε άκρη, τα φαινόμενα απατούν και ότι ακούμε δεξιά αριστερά βόρεια νότια δεν είναι να τα παίρνουμε και πολύ τοις μετρητοίς, γιαυτό σε ξαναρωτάω και σου ζητάω να απαντήσεις με πλήρη ειλικρίνεια αν έχεις οδηγήσει 2,4 stilo, και αν ναι αν το έχεις οδηγήσει σε πίστα!
Να ξέρεις ότι και εγώ πρίν λίγο καιρό δεν έλεγα και πολύ διαφορετικά πράγματα απο εσένα ;), και ούτε θέλω απλά να σου πάω κόντρα για να σου πάω κόντρα.
Πάντα φιλικά :)
05-12-08, 14:53
canonis
Δε θα αναφερθώ καθόλου σε αυτά που λέει ο τύπος μιας και έχει αποδείξει πολλάκις ότι η αντικειμενικότητα είναι ανύπαρκτη...
Πάντως συγνώμη αλλά αμφιβάλλω πολύ αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
Αν έχεις link μοιράσου το μαζί μας...
Ίσως να έπρεπε να το διευκρινίσω παραπάνω που είπα ότι έχω μπει σε πίστα...
Απάντησα ναι εχω μπει...
Όχι όμως με Stilo 2,4...
Μήπως μπορείς να μου πεις τα 0-100 του απο περιέργεια?
Επίσης έχεις μπει εσύ σε πίστα με πραγματικά γρήγορο αυτοκίνητο?
Αν ναι η διαφορά που είδες ήταν ασήμαντη?
Ή μαλλον είχε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ότι εισέπραξες απο το Stilo?
όσο αφορά για εμένα, πέραν της συνοδήγησης με τον Βωβό, πέραν τους αγώνες με καρτ και τις πρωτιές στην Αγγλία έχω μπει πίστα με Leon 350ps, peugeot rallye αγωνιστικό που ήταν και τα πιο γρήγορα. Η αίσθηση που εισέπραξα από το stilo 2,4 και θα εισπράξεις και εσύ με τον Παντελή, άν τυχόν τύχει και έρθεις καμιά βόλτα είναι αναγούλα και ΤΡΟΜΟΣ.
Η αίσθηση δε απο αμάξι σε αμάξι διαφέρει και βέβαια δεν έχει την ίδια αίσθηση με ένα αμάξι που έχει 70 άλογα παραπάνω (και πώς να έχει βέβαια) στο θέμα των ευθειών αλλά και σε ένα καλοστημένο πλαίσιο ο τρόπος που το γκάζι σε "τραβάει" από την στροφή. Αλλά επ΄ουδενί δεν είναι όπως το περιγράφεις. Στις στροφές είναι αλουνου παπά ευαγγέλιο.
Δεν λέω ότι διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες αλλά με τίποτα δεν είναι όπως το περιγράφεις και νομίζεις. Το αδικείς κατάφορα. Αυτό στο λέω όσο πιο ειλικρινά μπορώ. :)
υγ. αν και δεν το θεωρώ σημαντικό τα 0-100 του παίζουν,
Άγγλοι που το έχουν μετρήσει με όργανα είναι 7,6-7.8sec, Έλληνες 8,0-8.2sec, η Fiat το δίνει 8,5 και Έλληνες "δημοσιογράφοι" 8,8-9sec. Η τελική του δε είναι 255κοντέρ. (υπάρχει και video στο youtube, αλλά και χτύπημα από πιστόλι, ονόματα δεν λέμε :) )
05-12-08, 15:57
canonis
Ωραία...
Διάβασα τα αποτελέσματα...
Όλα αυτά είναι όμως αποτελέσματα ερασιτεχνών να φανταστώ?
Δηλαδή είδα Subaru πολύ πάνω...
Μπορει αυτός που έτρεξε να είχε όντως γρήγορο αυτοκίνητο αλλά να μην ανέβηκε στη βαθμολογία λόγω "ταλέντου" αλλά λόγω αυτοκινήτου.
Το αντίθετο φυσικά επίσης μπορεί να συμβαίνει.
Το Stilo 2,4 αν και αργό μπορεί να έφτασε εκει που είναι επειδή ο Παντελής είναι πολύ καλός οδηγός...
Άρα θέλω να πω οτι δε μου λένε τίποτα αυτά...
Νόμιζα πως θα ήταν αποτελέσματα απο επαγγελματίες (δε ξέρω αν έγινα κατανοητός).
Τα 0-100 απλά για μένα είναι μια γεύση για το τι αυτοκίνητο είναι...
Όχι τίποτα σημαντικο αλλα πάντα το κοιτάω...
Θα το συγκρίνω με το Bravo που η Fiat δίνει 8,2 ενώ για το Stilo 8,5 όπως λες...
Φυσικά πρόκειται για τούρμπο το ένα και το αλλο ατμόσφαιρα.
Για μένα όμως κάτι μου λέει και αυτό...
Τα 255 που είδα προσπαθω να το καταπιω και να μην το σχολιάσω αλλα δε γίνεται.
Φίλος μου τυχαίνει να έχει το Leon Cupra (προηγούμενο μοντέλο)... με 254 άλογα δυναμομετρημένα.
Έχουμε φτάσει αρκετές φορές τα 260 αλλά ως εκεί...
Τώρα πως το Stilo έφτασε τόσο απλά τα 255 δε μπορώ να το καταλάβω.
Απλά κάνω πως δεν ειπώθηκε.
Ρε Face δες την πραγματικότητα και μη σε θολώνει επειδή έχεις Stilo.
Και εγώ όταν είχα το Bravo νόμιζα οτι είχα πύραυλο αλλά απλά ήμουν αλλού.
Το Bravo για μένα είναι πιο γρήγορο απο το Stilo 2,4 και απλά λέω οτι κινείται ικανοποιητικά και τίποτα παραπάνω...
Παρεπιπτόντως για να νιώσεις τρόμο απο 170 άλογα πρέπει:
1. Να μην ξέρεις να οδηγάς ή απλά να είσαι πολύ σηντηρητικός
2. Ο οδηγός να είναι ότι να'ναι
3. Να τρέχεις βράδυ, χωρίς φώτα και να έχει χιονίσει
Υ.Γ. Δεν το υποτιμω απλά νομίζω ότι υπερβάλλεται όλοι για αυτό το Abarth (όπως υπερβάλλει ο καθένας μας για το αυτοκίνητο του)...
Είναι απλά ένα αυτοκίνητο και δυστυχώς κατα πολύ υποδεέστερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (μιλώντας μόνο για ταχύτητα και πίστες....)
05-12-08, 19:52
s6_sot
Παράθεση:
Ωραία...
Μπορει αυτός που έτρεξε να είχε όντως γρήγορο αυτοκίνητο αλλά να μην ανέβηκε στη βαθμολογία λόγω "ταλέντου" αλλά λόγω αυτοκινήτου.
Το Stilo 2,4 αν και αργό μπορεί να έφτασε εκει που είναι επειδή ο Παντελής είναι πολύ καλός οδηγός...
Νόμιζα πως θα ήταν αποτελέσματα απο επαγγελματίες (δε ξέρω αν έγινα κατανοητός).
Θα το συγκρίνω με το Bravo που η Fiat δίνει 8,2 ενώ για το Stilo 8,5 όπως λες...
Φυσικά πρόκειται για τούρμπο το ένα και το αλλο ατμόσφαιρα.
Για μένα όμως κάτι μου λέει και αυτό...
Τα 255 που είδα προσπαθω να το καταπιω και να μην το σχολιάσω αλλα δε γίνεται.
Φίλος μου τυχαίνει να έχει το Leon Cupra (προηγούμενο μοντέλο)... με 254 άλογα δυναμομετρημένα.
Έχουμε φτάσει αρκετές φορές τα 260 αλλά ως εκεί...
Τώρα πως το Stilo έφτασε τόσο απλά τα 255 δε μπορώ να το καταλάβω.
Το Bravo για μένα είναι πιο γρήγορο απο το Stilo 2,4 και απλά λέω οτι κινείται ικανοποιητικά και τίποτα παραπάνω...
Υ.Γ. Δεν το υποτιμω απλά νομίζω ότι υπερβάλλεται όλοι για αυτό το Abarth (όπως υπερβάλλει ο καθένας μας για το αυτοκίνητο του)...
Είναι απλά ένα αυτοκίνητο και δυστυχώς κατα πολύ υποδεέστερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (μιλώντας μόνο για ταχύτητα και πίστες....)
Όλοι ερασιτέχνες είναι οπότε στην ίδια "βάση" γίνεται η σύγκριση, να μου έλεγες να γίνουν απο τον ίδιο να το δεχτώ... Τώρα αν μου λες ότι από το 0-100 βγάζεις συμπέρασμα για το τι αυτοκίνητο είναι στην πίστα, ας σταματήσω εδώ... Και ναι αν θες να νιώσεις τρομο στην πίστα με 170 άλογα πες τον Παντελή να σε πάει βόλτα... Και στην Κ1 θα προσπαθείς να βρεις το χερούλι για να κατέβεις κατω...
05-12-08, 20:54
Sn7per
Να μαντεψω οτι τα 260 τα επιασες σε δημοσιο δρομο ε ! Μπραβο !
Και τι καταλαβες αν επιασες τα 260... γυρνας στο σπιτι και κλεινεις ναζιαρικα το ματι στον καθρευτη και λες: "Γεα! επιασα τα 260"
Τελος παντων, πιστευω οτι οταν ενα αμαξι ειναι ετη φωτως μακρια απο τα αλλα δεν μπορει να ανταγωνιστει ουτε με επαγελματια οδηγο VS πρωταρηδων (με το γνωστο Ν απο πισω).
Απ οτι φαινεται ειναι ανταγωνιστικο αν και δεν θα το προτημουσα με τοσα πολλα κυβικα και τοσα λιγα αλογα.
Υγ. Δεν θα συμετειχα καθως ειμαι ασχετος λιγο πολυ, αλλα απ οτι βλεπω και οι ασχετοι εχουν δικαιωμα γνωμης !!.
05-12-08, 21:51
face
Παράθεση:
Ωραία...
Ωραίο λοιπόν, συνοψίζουμε.
Το stilo δεν είναι ανταγωνιστικό όταν
α. οδηγείται από επαγγελματίες οδηγούς
β. ο κάθε οδηγός έχει γράψει τουλάχιστον 100 ώρες στη πίστα και έχει υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι κουλός
γ. όλοι οι άλλοι οδηγοί στο συγκεκριμένο παράδειγμα ήταν κουλοί και εγώ ο super-οδηγός. Δηλαδή από καμιά 20άτομα με πιο δυνατά αμάξια και πιο sport κατασκευές σύμφωνα με τα λεγόμενα της γειτονιάς, του κολλητού του μπατζανάκη, και του αδερφού της κουμπάρας, δεν βρέθηκε ένας οδηγός που να έχει το ίδιο ταλέντο με εμένα, γιαυτό και ο χρόνος ήταν υποδεέστερος ακόμα και σε αυτοκίνητα με διπλάσια ιπποδύναμη. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο Π@#@#$ :D
Να συμφωνήσουμε ότι σε συνθήκες πίστας και σε τυχαία διαλογή οδηγών το stilo γράφει πολύ καλά????
Φυσικά πρόκειται για τούρμπο το ένα και το αλλο ατμόσφαιρα. Για μένα όμως κάτι μου λέει και αυτό...
Αν σου λένε κάτι τα 0,3sec και δε σου λένε μία αράδα παραδειγμάτων με αποδείξεις πάσο!
Τα 255 που είδα προσπαθώ να το καταπιω και να μην το σχολιάσω αλλα δε γίνεται.
Έχουμε φτάσει αρκετές φορές τα 260 αλλά ως εκεί... Τώρα πως το Stilo έφτασε τόσο απλά τα 255 δε μπορώ να το καταλάβω.
θα σε βοηθήσει το παρακάτω video λοιπόν
;)
Τώρα για το πιστόλι και πόσα έδειξε θα αφήσω μέλος του club αν θέλει να σου πεί.:)
Μπαίνεις πάλι στο τριπάκι και συγκρίνεις. Και σε ξαναρωτάω για τελευταία φορά 2.4 έχεις οδηγήσει?
Το Bravo για μένα είναι πιο γρήγορο απο το Stilo 2,4 και απλά λέω ότι κινείται ικανοποιητικά και τίποτα παραπάνω...
Κάτσε μισό λεπτό, μας έχει βγάλει το 2,4 χρέπι τόση ώρα, εσύ έκανες το αρχικό post και εγώ, κακώς, κάθομαι και απαντάω. Ποτέ δεν είπα ότι το 2,4 είναι πύραυλος. Ίσα ίσα, αλλά δεν σέρνεται όπως εσύ λές.
Μίλησα για το 2,4 στη πίστα. Σε κανονική πίστα και όχι σε ευθεία dragster.
Οκ!................