Απάντηση: Να είχαμε να λέγαμε!
Το θέμα του design δεν είναι υποκειμενικό;
Αν κάτι εσένα σου αρέσει, μπορεί στον υπόλοιπο κόσμο να μην είναι όμορφο.
Ενδεικτικά θα σου πω ότι ο σχεδιαστής της BMW 7 απολύθηκε λόγω του σχεδιασμού.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:8...series.jpg&t=1
Εσύ ως όχημα όμως πως το κρίνεις; Αξιόλογο ή όχι;
Είναι και αντικειμενικό και υποκειμενικό και σίγουρα όχι παράγοντας επιτυχίας ενός οχήματος. Το παραπάνω εκτός από εμφάνιση για μένα πληρεί τις προυποθέσεις. Για τον πατέρα μου π.χ. έχει και εμφάνιση...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Εξωτερική εμφάνιση, ενεργητικη - παθητική ασφάλεια, αξιοπιστία και η ικανότητα του κατασκευαστή να σε κάνει να θέλεις να οδηγήσεις το αυτοκίνητο ξανά και ξανά χωρίς να το βαριέσαι
Και κάτι ακόμα Toki , συν αυτά πού γράφεις . Προσφέροντας σου όλα αυτά , να μη σε γδέρνουν , φίλε . Κάτι πού δέν έκαναν ποτέ οι Ιταλοί . Μη ξεχνάμε τι προσέφερε το Stilo όταν κυκλοφόρησε , και τι έδινε ο ανταγωνισμός . Το Stilo φουλ εξοπλισμένο και ο ανταγωνισμός , απλά Σπαρτιάτικος . Ηθελες τουλάχιστον δύο - τρείς χιλιάδες ευρώ ( ίσως και περισσότερα ) για να αποκτήσεις τον ίδιο εξοπλισμό !! Όσο για τα υπόλοιπα, ναι όλοι εξελίσονται σήμερα . Η τεχνολογία με τα πανίσχυρα υπολογιστικά συστήματα, δίνει την δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ τους δημιουργικά σκεπτόμενους να εξελιχθούν . Και τέτοια δημιουργικά μυαλά , υπάρχουν και μέσα σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες . Απλά η ισοπέδωση πού επιχειρούν μερικοί , είναι αυτό πού ενοχλεί . Πιστεύω ότι αυτό δεν αγγίζει τα μέλη του Stilo Club , τα οποία μέλη ως είναι φυσικό αγαπούν τα Stilo τους και τα Ιταλικά εν γένει αυτοκίνητα , αλλά εγώ τουλάχιστον δεν άκουσα ποτέ κανέναν να λέει ότι και οι άλλοι δεν έχουν καλές στιγμές στίς κατασκευές τους . Αυτή είναι η διαφορά των μελών μας από κάτι " τύπους " πού έχουν......Astra και πιστεύουν ότι είναι το κεντρο του ...Σύμπαντος !!!
Χαιρετώ ,
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Είναι και αντικειμενικό και υποκειμενικό και σίγουρα όχι παράγοντας επιτυχίας ενός οχήματος. Το παραπάνω εκτός από εμφάνιση για μένα πληρεί τις προυποθέσεις. Για τον πατέρα μου π.χ. έχει και εμφάνιση...
Αυτό έλειπε να μου πείς ότι σε βλέπεις μέσα σε αυτό... χαχαχαα...
Όχι! Για τους πατεράδες μας όμως είναι ταμάμ...
Μάλλον δεν είμαι σε θέση να δω κάτι αν είναι αντικειμενικά όμορφο.
Δεν γίνεται... Γούστα είναι αυτά.
Χωρίς παρεξήγηση, το Bravo σου για παράδειγμα όπως και το G.Punto τα θεωρώ άσχημα αυτοκίνητα. Όπως θεωρούσα και το mk1 Bravo. Όπως και το 5d Stilo.
Και ας μην πω για την Alfa και τα νέα της μοντέλα.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πω ένα αμάξι ότι είναι αξιόλογο λόγω design, γιατί όλα όσα προανέφερα ΕΙΝΑΙ αξιόλογα αμάξια για πολλούς άλλους λόγους.
Με αυτά τα κριτήρια λοιπόν, (ισωπεδωμένα ίσως) θεωρώ αξιόλογα και ορισμένα αμάξια και από τους "κακούς" Γερμανούς.
Τα 170 άλογα στα 1400 κυβικά του Golf μου φάνηκαν αξιόλογα (έστω για όσο κράτησαν). Από θέμα design δεν το συζητάμε. Δεν τίθεται!
Αλλά όπως εξαιρώ το κριτήριο του design στα Ιταλικά, οφείλω να το κάνω και στα υπόλοιπα.
Κατάλαβες τι εννοώ ελπίζω.
γενικώς συμφωνώ ε τον φίλο ioannidis....
φιλοι εγω απλά ήθελα να πω ότι μετα τα 80's και early 90's οι ιταλοί έμειναν πίσω, πολύ πίσω....
και δεν μιλάω σε θέματα πρωτοπορίας....
δεν έβγαλαν turbo μοτερ παρα μόνο όταν οι γερμανοί τα έφεραν σε πλήρη εφαρμογή σε όλες τις κατηγορίες (με εξαιρεση την bmw που και αυτη άργησε...)
δηλαδή μετά το punto gt τι υπάρχει που θα θέλαμε όλοι? ε?
στην fiat ευνούχισαν το punto και
τα stilo δεν είχαν ποτέ αρκετή δυναμη (ακόμη και τα abarth η δυναμη ήταν υπερβολικά λίγη για τόσα κυβικα...)
τα alfa romeo εξαφανίστηκαν...έγιναν ουδετερα αυτοκίνητα πόλης...(μόνο μια gta με άπειρα κυβικα και σε επιδόσεις πίσω από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό)
lancia....αστο δεν θα ααφερθώ καν...ταυτίστηκε με τα γυναικεια αυτοκίνητα βλέπε ypsilon....
όταν στον ανταγωνισμό έβλεπες golf iv 1.8t με 150 μαμα poy με 1000€ το έκανες 200-240 αξιόπιστα!
seat μην αναφερθώ...ότι έπρεπε να κάνει η fiat το κανε η seat...υποδειγματικα.....
skoda....έγινε μάρκα γιατί οι ιταλοί άφησαν κενό....στις πωλήσεις...value for money the best....έπερνε skoda octavia 1.8t με 193ps μαμα και ήσουν άρχοντας....κατατρόπωνες ακριβά σουπερ cars για πλάκα....
μέχρι και η mercedes το πήρε χαμπάρι και έφτιαξε μοτέρ με kompressors γαμάτα....
από το 199...και κάτι που σταμάτησε το punto gt τι θα θέλατε να πάρετε και θα το γουστάρατε?
ή θα ήταν προβληματικό ή θα ήταν πολύ αργό....
αυτό έχουν κάνει οι ιταλοί....
και προσοχή ειδικά εμείς με τα stilo δεν πρέπει να μιλάμε γιατί έχουμε μουνάρα σχεδίαση (τα 3door) αλλά από πρόβλήματα.....άστα!!!!
από επιδόσεις....εκεί να δεις χάλι...
φυσικά θα αρχίσετε οι πορωμένοι...ναι αλλά δεν στρίβουν το τιμόνι είναι ξυράφι κτλ....
να χαμε να λέγαμε κοινώς....
και το ξαναλέω....
αν το stilo το χαν βγάλει turbo δεν θα είχε αποτύχει ώς μοντέλο...
γιατί απέτυχε....όσοι ξέρουν η fiat κόντεψε να φαληρίσει για να το κάνει να κερδίσει το golf...
και στο τέλος απλά το αντικατέστησε με ένα πιο ουδέτερο αμάξι όπως το bravo το οποίο πήγε και έκανε ότι και ο ανταγωνισμός...turbo με λίγα κυβικά και κατανάλωση μικρή...
αντε να πάρει τα ηνία του golf...
και σας αφήνω με το ερώτημα:
όταν οι πωλήσεις δείχνουν με συντριπτική υπεροχή golf αστρα και λεον σε αυτή την κατηγορία...όλοι όσοι τα επιλέγουν είναι βλάκες και εμείς που πήραμε stilo ξέρουμε πιο πολλά...
και μιλάει κάποιος που το stilo το γουστάρει 10 χρόνια μετά για το design του!!!!
απίστευτα όμως....!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pacman
και προσοχή ειδικά εμείς με τα stilo δεν πρέπει να μιλάμε γιατί έχουμε μουνάρα σχεδίαση (τα 3door) αλλά από πρόβλήματα.....άστα!!!!
από επιδόσεις....εκεί να δεις χάλι...
.........
και μιλάει κάποιος που το stilo το γουστάρει 10 χρόνια μετά για το design του!!!!
απίστευτα όμως....!!!!!!
Σε καταλαβαίνω...
Και ακόμα και τώρα, εγώ τουλάχιστον μετά από 4 χρόνια συμβίωσης μαζί του και μετά από πολλά λεφτά που του έδωσα (λόγω βλαβών) ΟΥΔΕΠΟΤΕ με ξενέρωσε!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, εγώ μέχρι και εγκέφαλο άλλαξα και μου είχε σπάσει και τα νεύρα με τα προβλήματα του, ωστόσο δεν μετάνιωσα που το πήρα διότι τέτοιο στήσιμο σε αυτοκίνητο (οδηγικά δλδ) και design δύσκολα βρίσκει κανείς. Σίγουρα έχουν βγει και πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα με turbo κτλ κτλ αλλά πιστεύω μερικά αυτοκίνητα λόγω του ότι όταν το stilo βγήκε ήταν μπροστά για την εποχή του, ακόμα τα ξεπερνάει (κυρίως στο design).
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Σε καταλαβαίνω...
Και ακόμα και τώρα, εγώ τουλάχιστον μετά από 4 χρόνια συμβίωσης μαζί του και μετά από πολλά λεφτά που του έδωσα (λόγω βλαβών) ΟΥΔΕΠΟΤΕ με ξενέρωσε!
Χέ χε χε!!!!!!! ..Εδώ είναι το ρεζουμέ !!!!!!!!!!
εγω πιστευω οτι οταν ενα αμαξι μπορει να ξεπερασει πολυ ευκολα και χωρις ειδικες οδηγηκες γνωσεις τη λιγο ποιο γρηγορη οδηγηση και πλησιαζεις να κινησε σε τρελους ρυθμους καποιες στιγμες και δεν σε προδινει πουθενα αλλα παραμενει πιστο και ακουραστο μεχρι τελους τοτε αν ειναι και ομοφρο συγουρα δε το αποχωριζεσε ποτε.
τωρα αν ζηταει που και που κανα φραγκο τι να κανουμε οι καλες οι γκομενες θελουνε το κατι τι τους.
εδω για γυναικα φιλος πληρωσε πλαστικο χειρουργο να τις φτιαξει τα κωλια και τα βυζολα και τελικα μολις τελιωσε η πλαστικη φανοποια τα εφταξε η γκομενα με το νοσοκομο και το παλικαρι εμεινε με τις αποδειξεις στη χουφτα.
και εχει το παλικαρι ενα Alfa romeo GT 2,0 και να μου λεει συνεχεια'' χιλιες φορες να εσπαγε το μοτερ και να εκανα μετατροπη σε 3,2 24ν με τοσα φραγκα που εσκασα για τη που.............α''
ετσι οπως λεει και η ζωη που εχει πολλα μονοπατια διαλεξε ενα και διαβενετο τωρα αν διαλεξεις το Ιταλικο θα εχεις μονιμα ενα χαμογελο εστο και με μικρα διαλειματα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
εγω πιστευω οτι οταν ενα αμαξι μπορει να ξεπερασει πολυ ευκολα και χωρις ειδικες οδηγηκες γνωσεις τη λιγο ποιο γρηγορη οδηγηση και πλησιαζεις να κινησε σε τρελους ρυθμους καποιες στιγμες και δεν σε προδινει πουθενα αλλα παραμενει πιστο και ακουραστο μεχρι τελους τοτε αν ειναι και ομοφρο συγουρα δε το αποχωριζεσε ποτε.
τωρα αν ζηταει που και που κανα φραγκο τι να κανουμε οι καλες οι γκομενες θελουνε το κατι τι τους.
εδω για γυναικα φιλος πληρωσε πλαστικο χειρουργο να τις φτιαξει τα κωλια και τα βυζολα και τελικα μολις τελιωσε η πλαστικη φανοποια τα εφταξε η γκομενα με το νοσοκομο και το παλικαρι εμεινε με τις αποδειξεις στη χουφτα.
και εχει το παλικαρι ενα Alfa romeo GT 2,0 και να μου λεει συνεχεια'' χιλιες φορες να εσπαγε το μοτερ και να εκανα μετατροπη σε 3,2 24ν με τοσα φραγκα που εσκασα για τη που.............α''
ετσι οπως λεει και η ζωη που εχει πολλα μονοπατια διαλεξε ενα και διαβενετο τωρα αν διαλεξεις το Ιταλικο θα εχεις μονιμα ενα χαμογελο εστο και με μικρα διαλειματα.
Και καλό θα ήταν να σταματήσουν να έχουν συμπεριφορά φτωχού πλην τίμιου Βασιλάκη Καίλα οι κάτοχοι του προβληματικού, αργού και αποτυχημένου stilo ή οι κάτοχοι του κακάσχημου bravo που παρά τα προβλήματα αγαπούν το σαραβαλάκι τους ενώ θα μπορούσαν να έχουν το super octavia ή το super leon ή το best seller golf....
Μπλιάχ!
Τι σανφυστίκ χρώμα είναι τούτο;
:D
Υ.Γ: Αστειεύομαι έτσι;
Πως γινεται να σας τουρμπιζω ολο εγω.. μια απαντηση εδωσα μονο! :innocent:
χαχαχα :jump1: παλικαρια κανενα καφε να πιουμε καποια στιγμη... SORRY :offtopic_gr:
Richard Πες την αληθεια τωρα!Ποιος σου εστεισε εκει το αμαξι και στο τραβηξε φωτογραφια?Πετυχε την γωνια ωστε να κανει σκια και να φαινεται σαυρα!Ειναι γυαλισμενα τα λαστιχα του κερατα πανω σε χωματοδρομο!
Photoshop εκανες?
Αγαπητέ φίλε tokis
που βλέπεις την συμπεριφορά του βασιλάκη?
"εμείς" λέμε απλά οτι δεν πρέπει να φανατιζόμαστε και να είμαστε πιο ιταλοί από τους ιταλούς, και απλά παρατηρούμε ότι οι ιταλοί όπως και να το κάνουμε έμειναν πίσω...πολύ πίσω....
γι αυτό και απειλούνται με αφανισμό. Η fiat κάποτε έσκιζε και αγορασε όλες τις ιταλικές μάρκες μέχρι και την ferrari γιατι είχε πρωτοπορακές σκέψεις στην κατηγορια μικρά αυτοκίνητα πόλης...
και είπαμε ότι αν συνέχιζε τους turbo κινητηρες από το 1995 και μετά τωρα θα ήταν μακρά μπροστα...οπότε πλέον χάνει οπαδους πελάτες και δυναμη....
όλοι αυτοί που έχουν πάρει "super octavia ή το super leon ή το best seller golf" οι μισοί θα είχαν πάρει ιταλικά αν ειχαν και μοτερ αντάξια και αν σχεδιαστικά δεν προχωρούσαν σε πιο συμβιβαστικές προτάσεις (to bravo ήταν σχεδιαστικό πισωγύρισμα και αποδοχή ήτας του stilo).
και επειδη για να μιλας πρεπει να έχεις αποψη (εμπειρία ο ίδιος και όχι καποιος μου ειπε) και απλά να νομίζεις
εγω που μιλάω έχω καει απο alfa 145 1.4 90hp (2004) 4 μηνών με παρατησε στα βουνα της τρίπολης απο μηχανική βλαβη, 1 χρόνο δεν δουλεψε ποτε σωστα...
στα 2 χρονια πηρε ποδι...
με έσωσε golf iii όταν απο κουλαμαρα έκοψα κολώνα στην παραλιακη με 170χλμ
γουσταρω απιστευτα το stilo μου 1,2 του 2002 και βρίζω τους ιταλους που δεν το έβγαλαν 1,4 turbo me 140hp...
και όταν καβαλάω το m3 μου χύνω από την οδηγικη απολαυση την μουναρα εμφάνιση και τις επιδοσεις....και σε ρωτάω πιο ιταλικό θα με κάνει να δώσω το m3? ένα αμαξι που μεταχειρο σημερα το πέρνεις με 25000 εύκολα...
πιο το stilo to 2,4? η αλφα gta? η λάντσια η ποια?
ποιο?
αυτό ρωταω και λέω ...αν υπήρχε η συνέχεια του fiat coupe με την μοτεράκλα την turbo , αν το punto είχε έναν άξιο αδερφο στην πιο πάνω κατηγορία και συνεχιστή , ναι τώρα θα μιλούσαμε για την ιταλική αυτοκρατορία...τωρα απλά μιλάμε για το ένδοξο παρεθόν αλλά από παρόν άστα....
κατι σαν την ελλάδα...
πάντα φιλικά
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Και καλό θα ήταν να σταματήσουν να έχουν συμπεριφορά φτωχού πλην τίμιου Βασιλάκη Καίλα οι κάτοχοι του προβληματικού, αργού και αποτυχημένου stilo ή οι κάτοχοι του κακάσχημου bravo που παρά τα προβλήματα αγαπούν το σαραβαλάκι τους ενώ θα μπορούσαν να έχουν το super octavia ή το super leon ή το best seller golf....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pacman
Αγαπητέ φίλε tokis
"εμείς" λέμε απλά οτι δεν πρέπει να φανατιζόμαστε και να είμαστε πιο ιταλοί από τους ιταλούς, και απλά παρατηρούμε ότι οι ιταλοί όπως και να το κάνουμε έμειναν πίσω...πολύ πίσω....
γι αυτό και απειλούνται με αφανισμό. Η fiat κάποτε έσκιζε και αγορασε όλες τις ιταλικές μάρκες μέχρι και την ferrari γιατι είχε πρωτοπορακές σκέψεις στην κατηγορια μικρά αυτοκίνητα πόλης...
και είπαμε ότι αν συνέχιζε τους turbo κινητηρες από το 1995 και μετά τωρα θα ήταν μακρά μπροστα...οπότε πλέον χάνει οπαδους πελάτες και δυναμη....
όλοι αυτοί που έχουν πάρει "super octavia ή το super leon ή το best seller golf" οι μισοί θα είχαν πάρει ιταλικά αν ειχαν και μοτερ αντάξια και αν σχεδιαστικά δεν προχωρούσαν σε πιο συμβιβαστικές προτάσεις (to bravo ήταν σχεδιαστικό πισωγύρισμα και αποδοχή ήτας του stilo).
και επειδη για να μιλας πρεπει να έχεις αποψη (εμπειρία ο ίδιος και όχι καποιος μου ειπε) και απλά να νομίζεις
εγω που μιλάω έχω καει απο alfa 145 1.4 90hp (2004) 4 μηνών με παρατησε στα βουνα της τρίπολης απο μηχανική βλαβη, 1 χρόνο δεν δουλεψε ποτε σωστα...
γουσταρω απιστευτα το stilo μου 1,2 του 2002 και βρίζω τους ιταλους που δεν το έβγαλαν 1,4 turbo me 140hp...
και όταν καβαλάω το m3 μου χύνω από την οδηγικη απολαυση την μουναρα εμφάνιση και τις επιδοσεις....και σε ρωτάω πιο ιταλικό θα με κάνει να δώσω το m3? ένα αμαξι που μεταχειρο σημερα το πέρνεις με 25000 εύκολα...
ποιο?
αυτό ρωταω και λέω ...αν υπήρχε η συνέχεια του fiat coupe με την μοτεράκλα την turbo , αν το punto είχε έναν άξιο αδερφο στην πιο πάνω κατηγορία και συνεχιστή , ναι τώρα θα μιλούσαμε για την ιταλική αυτοκρατορία...τωρα απλά μιλάμε για το ένδοξο παρεθόν αλλά από παρόν άστα....
κατι σαν την ελλάδα...
πάντα φιλικά
Αφού " παθαίνεις " όλα αυτά που περιγράφεις πίσω από το τιμόνι της M3 που " εύκολα " την αγοράζεις με 25000 ευρώ , σκέψου τι θα πάθαινες πίσω από το τιμόνι μιας DELTONA του '94 , που την αγοράζεις με μόνο 8000 ευράκια!!!
( Διάλογο κάνουμε , έτσι ; )
Φιλικά ,
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Μπλιάχ!
Τι σανφυστίκ χρώμα είναι τούτο;
:D
Υ.Γ: Αστειεύομαι έτσι;
Τι να κανω ρε μαμωτο, παλια ηταν κιτρινο αλλα επειδη με σταματαγανε ολοι στο δρομο και μου ελεγαν διαφορες περιοχες της Αττικης αποφασισα να το βαψω! :tongue1:
Η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω και τοσο συχνα ιδιο με το δικο μου...ειναι σπανιο κομματι!
Ασε που το ιδιο με σενα μου λεει ο αδερφος μου, οπως επισης μου λεει οτι οταν παω στο αμαξι μου να του βαλω μια μπαλα παγωτο(φυστικι), αλλα οταν τον πετυχαινω στον δρομο με το δικο του αμαξι , τον ''φυστικωνω'' για τα καλα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Richard Πες την αληθεια τωρα!Ποιος σου εστεισε εκει το αμαξι και στο τραβηξε φωτογραφια?Πετυχε την γωνια ωστε να κανει σκια και να φαινεται σαυρα!Ειναι γυαλισμενα τα λαστιχα του κερατα πανω σε χωματοδρομο!
Photoshop εκανες?
Οχι καλε, απλα εχω το πιο ωραιο αμαξι του κοσμου!:-b
Ειναι τραβηγμενη 5 λεπτα μετα το πλυσιμο, απλα το εβαλα εκει με τον **** για αυτο δεν λερωθηκαν τα ελαστικα, ειναι στο αλσος Βεικου.
Αν σου αρεσει πολυ το αμαξι μου στο πουλαω 30.000 και το δικο σου. :-)
η αληθεια ολοφανερη .
αυτο που καθε ενας μας ζηταει απο ενα αμαξι ειναι και αυτο που μας αρεσει.
οταν μπορεις να απολαυσεις με ολη τη σημασια ενα καλο αμαξι τοτε να συγουρα καλα κανεις και το εχεις
και το να μπορεις να το απολαυσεις δε σημαινει να το τρεχεις αλλα να σε κανει να αισθανεσε ομορφα ,ικανοποιημενος απο το καθε τι που βλεπεις η αισθανεσε μεσα σε αυτο η' ακομη και βλεποντας το απο εξω πινοντας καφεδακι.
ομως ξανα λεω οτι ολα αυτα τα συναισθηματα συνηθως προκυπτουνε οταν εχεις να κανεις με ενα Ιταλικο αμαξι γιατι εχει κατι που απλα σε κανει χαρούμενο που το έχεις και το οδηγείς .
αλλα βασικη προιποθεση ειναι να το σεβεσε και να το συτηρεις σωστα .
τωρα αν χαλαει καπου καπου μη ξεχνατε οτι ακομη και η Μακλαρεν σπαει μοτερ ολα χαλανε καπου καπου τωρα καποια χαλανε ποιο συχνα ειναι τυχαια γεγονοτα.
τρανταχτα παραδειγματα ειναι το OPELCLUB που εχει ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ αριθμο θεματων προβλημάτων και ζημιων καθως και οληκες καταστροφές κινητήρων.
οποτε μην ανχωνεστε καθολου υπάρχουνε πολυ χηροτερα προβλήματα σε αυτοκινητα που έχουνε αγοραστεί με ποιο πολλα λευτα απο ενα τιμιο Fiat Stilo.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pacman
Αγαπητέ φίλε tokis
ποιο?
κατι σαν την ελλάδα...
πάντα φιλικά
Kαταρχήν φίλε pacman δεν καταλαβαίνω σχόλια του στυλ <και επειδη για να μιλας πρεπει να έχεις αποψη (εμπειρία ο ίδιος και όχι καποιος μου ειπε) και απλά να νομίζεις>. Εσύ πιστεύεις ότι απέκτησες τεράστια εμπειρία και έφτασες το peak της αυτοκίνησης αγοράζοντας Μ3?
Επίσης που βλέπεις το πισωγύρισμα με το bravo? Πρώτα απόλα έχεις διαβάσει τα σχόλια σε περιοδικά του χώρου? Δευτερον συγκρίνεις το 3ο stilo με το 5θυρο bravo?
Θεωρείς ότι εκεί που σε έσωσε το golf δεν θα σε έσωζε το ιταλικο? Αν ναι έχει χωνέψει το παραμύθι...
Εγώ προσωπικά με τα 25 χιλιάρικα θα αγόραζα την 159 1,75 αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά και κανένας δε προσπαθεί να σε πείσει να αποχωριστείς τη BMW και να γυρίσεις στο παρελθόν του gruppo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Richard , γιατί βάζεις το Stilo σου δίπλα σε αυτό το " πράμα " , γιατί το κάνεις αυτό ρε φιλαράκι ;