Απάντηση: Αποκαλυψη για τα φρενα του Fiat Bravo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Αν δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο άρθρο, θα δείς ότι στο σημείο που γράφει περί υποστροφής απλά αναφέρεται στο πως θα έπρεπε να είναι ένα αυτοκίνητο με σωστή ενεργητική ασφάλεια, και δεν αναφέρεται σε σύγκριση 320 vs 159(αυτό εσύ το αναφέρεις).
Αν ένας οδηγός με ένα υποστροφικό αυτοκίνητο στρίψει με μεγαλύτερη ταχύτητα σε μια στροφή από όσο πρέπει, τότε το αυτοκίνητο θα υποστρέψει και αυτό διορθώνεται εύκολα με στιγμιαίο άφημα του γκαζιού ή/και με μικρή διόρθωση στο τιμόνι. Αν δεν κάνει πολύ γρήγορα τις διορθώσεις, τότε απλά το αυτοκίνητο θα συνεχίσει για λίγο ακόμα ευθεία χωρίς να χάσει την κατευθυντικοτητά του.
Αν όμως το αυτοκίνητο είναι υπερστροφικό, θα πρέπει ο οδηγός να κάνει ανάποδο τιμόνι πολύ γρήγορα και με πολύ δεξιοτεχνία για να το μαζέψει. Αν δεν κάνει πολύ γρήγορα τη διόρθωση όμως, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα χάσει τον έλεγχο!
Για αυτό λοιπόν οι αυτοκινητοβιομηχανίες φτιάχνουν πλέον όλα τα αυτοκινητά τους ελαφρώς υποστροφικά σε όλες τις συνθήκες, είναι πολύ πιό εύκολο για τον μέσο-καθημερινό οδηγό να ελένξει πιό εύκολα την υποστροφή παρά την υπερστροφή.
Ναι εγω το αναφερω για την 159.Και καταλαβετε το.Η 159 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΣΤΡΟΦΙΚΗ.Υποστροφικη ειναι.Το θεμα ειναι οτι εχει μεγαλυτερα περιθωρια προσφυσης απο ενα passat πχ που ειναι επισης υποστροφικο.Αυτοι στα περιοδικα συνηθως λενε οτι καλυτερα να εμφανιζει πιο ευκολα την υποστροφη.Αυτο κατηγορω.
Και οταν μιλαω για bmw και κρατηματα απλα νομιζω οτι υποβαθμιζω τη συζητηση;);)
Τρια πουλάκια κάθονταν... Εσύ τα έχεις οδηγήσει όλα αυτά που μου λες? Με ποια κριτήρια έχει ένα αυτοκίνητο καλή οδική συμπεριφορά? Διάβασε τα ποστ σου, σε όλα λες διαφορετικά πράγματα για κάθε αυτοκίνητο... Το κάθε αυτοκίνητο είναι ότι του ζητήσεις να είναι...
EXΩ 159 2.2 και ο θειος μου εχει 320.Λες να μην τα χω οδηγησει.
Ενα αυτοκινητο οταν δεν κουνιεται απο το δρομο στη στροφη εχει καλη οδηγικη συμπεριφορα και οχι οταν κανει κολπα με τη μουρη ή την ουρα.Και η 159 ειναι ακλονητη.Βεβαια ολα εχουν τα ορια τους.Το θεμα ειναι που βρισκονται αυτα τα ορια.
Που ειδες εσυ ότι λέω διαφορετικα πράγματα;;
Δηλαδη μου λες ότι ένα μπροστόβαρο αυτοκίνητο 1600 κιλών στρίβει καλύτερα από ένα 200+ κιλά ελαφρύτερο με σχεδόν ιδανική κατανομή βάρους... Οκ! Ότι πεις... Επίσης μου λες ότι η 320 επειδή είναι πισωκίνητη είναι υπερστροφική... Οκ... Εσύ θα ξέρεις καλύτερα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
breraromeos
Ναι εγω το αναφερω για την 159.Και καταλαβετε το.Η 159 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΣΤΡΟΦΙΚΗ.Υποστροφικη ειναι.Το θεμα ειναι οτι εχει μεγαλυτερα περιθωρια προσφυσης απο ενα passat πχ που ειναι επισης υποστροφικο.Αυτοι στα περιοδικα συνηθως λενε οτι καλυτερα να εμφανιζει πιο ευκολα την υποστροφη.Αυτο κατηγορω.
Και οταν μιλαω για bmw και κρατηματα απλα νομιζω οτι υποβαθμιζω τη συζητηση;);)
Πρώτα από όλα εσύ προσπάθησε να καταλάβεις ότι το θέμα μας δεν είναι η οδική συμπεριφορά της 159 και της 320, αλλά το συγκεκριμένο άρθρο του blogger που αυτοαποκαλείται "αιρετικός". Δεν είναι του παρόντος το αν η 159 είναι υποστροφική ή όχι, δεν είναι καν το θέμα μας η 159, μπορείς να το καταλάβεις αυτό? Δεν ανέφερα ποτέ για 159 εγώ, οπότε σταμάτα να μου απαντάς φωνάζοντας κιόλας περί 159!!! Σταμάτα να κάνεις παράθεση στα δικά μου γραφόμενα ενώ θέλεις να απευθυνθείς σε άλλους! Μπορείς να το κάνεις αυτό?
Διάβασα ένα πολύ ωραίο θέμα!
Αν μπορεί κάποιος ας γράψει και την πηγή (μπορεί και να μην το πρόσεξα ε μη βαράτε).
Επίσης.
Γιατί το Stilo κόστιζε λιγότερα από ένα Golf αλλά τελικά αυτό που π.χ. καίει λάδια είναι το Golf ?
Αυτό που γράφω το ξέρω πολύ καλά μέσα από αντιπροσωπεία.
Golf (γενιάς Stilo δεν θυμάμαι νούμερο το 4 λογικά δεν είναι? ) στα 6.000-7.000 χιλιόμετρα θέλουν συμπλήρωμα λάδι.
Το Stilo μου του άλλαξα λάδια στις 15.000 και έλειπε μισό κιλό.
edit: Και μην τσακώνεστε βρεεεε :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Πρώτα από όλα εσύ προσπάθησε να καταλάβεις ότι το θέμα μας δεν είναι η οδική συμπεριφορά της 159 και της 320, αλλά το συγκεκριμένο άρθρο του blogger που αυτοαποκαλείται "αιρετικός". Δεν είναι του παρόντος το αν η 159 είναι υποστροφική ή όχι, δεν είναι καν το θέμα μας η 159, μπορείς να το καταλάβεις αυτό? Δεν ανέφερα ποτέ για 159 εγώ, οπότε σταμάτα να μου απαντάς φωνάζοντας κιόλας περί 159!!! Σταμάτα να κάνεις παράθεση στα δικά μου γραφόμενα ενώ θέλεις να απευθυνθείς σε άλλους! Μπορείς να το κάνεις αυτό?
Οταν θέλω να απευθυνθω σε σενα απεθυνομαι σε σενα.Και οχι σε ολους.Αυτο μπορεις εσυ να το καταλαβεις;Άλλωστε εσυ ξεκινησες.Εγω έδωσα ενα παραδειγμα για τις ανακριβειες των περιοδικων και εσυ μου εκανες μαθημα για το τι σημαινει η υποστροφη και τι η υπερστροφη οποτε αστο.
Οσο για το αρθρο εσυ εισαι αυτος που αρχισες να λες τον "αιρετικο" οτι δεν ξέρει τι του γινεται σε τεχνικους ορους που εσυ δεν μας εδωσες μια εξηγηση γιατι κανει λάθος σε αυτα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
breraromeos
Οταν θέλω να απευθυνθω σε σενα απεθυνομαι σε σενα.Και οχι σε ολους.Αυτο μπορεις εσυ να το καταλαβεις;Άλλωστε εσυ ξεκινησες.Εγω έδωσα ενα παραδειγμα για τις ανακριβειες των περιοδικων και εσυ μου εκανες μαθημα για το τι σημαινει η υποστροφη και τι η υπερστροφη οποτε αστο.
Άδικος κόπος... χαμπάρι δεν πήρες από όσα έγραψα. Δεν είναι δυνατόν να απευθύνεσαι σε εμένα χρησιμοποιώντας τρίτο πρόσωπο και απαντώντας σε πράγματα που εγώ δεν έχω καν αναφέρει! Αν ήθελες απλά να δώσεις ένα παράδειγμα τότε το έκανες με λανθασμένο τρόπο, δεν φάνηκε καν σαν παράδειγμα!
Παράθεση:
Οσο για το αρθρο εσυ εισαι αυτος που αρχισες να λες τον "αιρετικο" οτι δεν ξέρει τι του γινεται σε τεχνικους ορους που εσυ δεν μας εδωσες μια εξηγηση γιατι κανει λάθος σε αυτα.
Κάνεις λάθος όταν λές πως δεν έδωσα εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς μου, δες ξανά το post #5 και #9 της παρούσας ενότητας.
Παράθεση:
Αυτος ήταν ένας απο τους ανθρωπους που απεδειξαν στο δικαστηριο τις ανακριβειες του auto motor.Kαι ξερεις κατι;Η fiat το κερδισε.Αρα αυτα που έλεγε και τα απεδειξε ήταν σωστα.Οποτε δεν μπορει να λεει ο καθενας απο μας(και εγω μαζι) καποιον ασχετο οταν εμεις δεν ξερουμε τιποτα
Αυτούς τους ισχυρισμούς πάλι που τους στηρίζεις? Μπορείς με κάποιο τρόπο να τους αποδείξεις? Έχεις κάποιο επιχείρημα που να στηρίζει όσα λές? Κάποιο δημοσίευμα που να αναφέρει ονόματα, αποφάσεις, κάτι που να αποκαλύπτει την ταυτότητα του "αιρετικού"? Και επίσης για ποιό δικαστήριο λές από όλα?
Όπως και να έχει πάντως, όταν κάποιος υποστηρίζει πχ ότι bhp = ιπποδύναμη στον τροχό και όχι στον στρόφαλο και άλλα παρόμοια, είτε άσχετος είναι είτε έχει σκοπό την παραπληροφόρηση. Η ανακρίβεια είναι πάντα ανακρίβεια, άσχετα αν αυτός που τη γράφει έχει κερδίσει η έχει χάσει δικαστήρια, άσχετα αν έχει βγάλει κάποια σχολή ή όχι.
Αν ομως εχουμε κανενα πτυχιο ξερουμε να διαβαζουμε.Αφου λεει οτι bhp ειναι στον στροφαλο αφου δεν υπολογιζουμε τις απωλειες.Εσυ τι καταλαβες;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Αυτούς τους ισχυρισμούς πάλι που τους στηρίζεις? Μπορείς με κάποιο τρόπο να τους αποδείξεις? Έχεις κάποιο επιχείρημα που να στηρίζει όσα λές? Κάποιο δημοσίευμα που να αναφέρει ονόματα, αποφάσεις, κάτι που να αποκαλύπτει την ταυτότητα του "αιρετικού"? Και επίσης για ποιό δικαστήριο λές από όλα?
Σε αυτο εχεις δικιο και το παιρνω πισω απλα αυτο καταλαβα.Αλλα μπορει και να παρανοησα.Οποτε πες οτι δεν ισχυει