Εξω ακριβώς απο την εταιρία μου εχθές το πρωι
http://i194.photobucket.com/albums/z...11/pcVSdc1.jpg
Printable View
Εξω ακριβώς απο την εταιρία μου εχθές το πρωι
http://i194.photobucket.com/albums/z...11/pcVSdc1.jpg
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ynOL1ggmn98[/ame]
http://i194.photobucket.com/albums/z...011/pcVSdc.jpg
Αυτό πως έγινε τώρα?
Πολλές ζημιέα πάντως δε φαίνεται να έχουν...
(Κοιτάξτε το ΖΩΟ απο την αντιθετη μεριά της κυκλοφορίας στο 2:49 σταματάει να δει τι έγινε... - πολύ με νευριάζουν αυτοί)
ΧΑΧΑχαχΑΧΑΧαχΑΧΑχαΧΑΧαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΓΑΜΑΤΟ ! ! !
Τα brembo φρενα δεν εκαναν τη δουλεια που επρεπε φαινεται :P
Το συγκεκριμένο το φανάρι εχει ενα θέμα σε κλασματα γίνεται πορτοκαλι κοκκινο και φυσικά δεν εχει κανενα προειδοποιτικο φαναρι πιο πρίν...
Το Caliber κατέβαινε μαλλια και ητανε περναω δεν περναω τελικα πάτησε φρένα.Αυτος με το Cayman ανοιξε γκάζι νομιζοντας πως ο αλλος θα κάνει το ίδιο αλλα ο άλλος φρέναρε αποτομα το τζίπ γονάτισε και ήρθε το Cayman kai καρφώθηκε.....Το Porsche ψιλοζημίες μόνο!
Προφανεστατο, και εγω θα σταματουσα να δω παντως...
Καλα να παθει ο βλακουρας νομιζει οτι για να οδηγησεις θελει μονο λεφτα.
Οχι και να δειχνεται ! Προς θεου σε καμια περιπτωση. Του αρεσει απλα να απολαμβανει μεγιστη στρεπτικη ακαμψια και χαμηλοτατο κεντρο βαρους στις φοβερες στροφες την Ελλαδας μας :P
Ε αν εισαι τοσο βλακας να τρακαρεις με supercar μεσα σε πολη... Κατι λεει αυτο :P
Το τζιπακι εντομεταξυ φαντασου τι φρεναρισμα εκανε για να ελαφρωσουν τοσο οι ροδες
Cayman ειναι.
Εγω παντω το χαρηκα πλακα ειχε, θα ηθελα να το δω και Live γιατι οι καραγκιοζακιδες που γυρνανε απο παραλιακη καθε σαββατο με supercars χωνονται απο παντου ελπιζοντας οτι θα φοβηθεις.
Εμενα αυτοι μου τη σπανε.
Δε φταίει μόνο αυτός...
Όταν βλέπεις τον μπροστά σου να φεύγει και τελευταία στιγμή να αλλάζει γνώμη και να φρενάρει τότε λογικό είναι να ξαφνιαστείς εσύ που θα είσαι πίσω.
Σε όλους πιστεύω έχει συμβεί.
Καλό θα ήταν να σταματάμε στο πορτοκαλί βέβαια αλλα απο τη στιγμή που βλέπεις τον μπροστά σου να φεύγει λες θα περάσω και εγώ.
Άρα μλκς είναι κ ο μπροστά για μένα.
Φρεναρισμενος αφρεναριστος η μαλακια στον εγκεφαλο του ιδια ειναι.
Και οταν τους βλεπω μεσα σε δρομο να κανουν 8αρια στις λωριδες κυκλοφοριας για... Πλακα... τους την σπαω παντα...
Το πολυ πολυ να μου φτιαξουν καινουργιο πισω προφυλακτηρα χαχαχαχα
Αλλα ειναι γενικοτερα τροπος σκεψης αυτο με το πορτοκαλι φαναρι, ολοι βιαζονται και αν περασει ο μπροστα με πορτοκαλι δε βαριεσαι... γιατι να σταματησω εγω. μαλακας ειμαι ?
Ακομα και ο τυπος που κορναρει πισω απο το bmw... κορναρει για να παει να περιμενει 10 μετρα παρακατω...
Να τοσο μαλακες ειναι...
Λαθος... Φταιει ΜΟΝΟ αυτος, και αν πεταγοταν ενα πιτσιρικι μπροστα ?
Ο πισω οφειλει να κραταει αποσταση ασφαλειας σε καθε περιπτωση, ρωτα τους ποιος θα πληρωσει τον αλλο.
Κανονας ακομα και για παπακια, αποσταση ασφαλειας, και μαλιστα οσο μεγαλυτερες ειναι οι ταχυτητες τοσο μεγαλυτερη πρεπει να ειναι η αποσταση...
Οχι επειδη το λεει ο νομος, αλλα γιατι τοσο βολευει και ειναι ασφαλες...
[quote=canonis;84013]Δε φταίει μόνο αυτός...
Καλό θα ήταν να σταματάμε στο πορτοκαλί βέβαια.
Kρατάω αυτα γιατί έχεις απόλυτο δίκιο...
Αλλα ο μπροστα δεν φταίει γιατί το φανάρι σβήνει απότομα εκεί.
Ισως κάποια στιγμη γιατι έιναι και κατηφόρα εκει πρέπει να μπέι ενα φανάρι προειδοποισης οτι θα σβήσει.
Για όσους ξέρουν ειναι το φαναρι που συναντιεται η παραλιακή με την Βουλιαγμενης.
εχει πολυ πλακα παντως!
δυο γεματες τσεπες συγκρουστηκαν!
Αντώνη ο αλλος στο Video το 2.49 που σταματησε δεν ειδε και τιποτα!Φανταζεσε να εβλεπε την Cayman απο κατω?Θα κατεβαινε απο το αμαξι να δει καλυτερα γιατι τον εκοβε η μπαριερα!!!
Σημασια εχει πως δεν χτυπησαν οι ανθρωποι και ολα τα αλλα γινονται!Παιδια ενα δεκατο του δευτερολεπτου να αφεθεις μπορεις να χασεις για παντα την ζωη σου!Αρα μην το παιζουμε ολοι εξυπνακηδες στον δρομο γιατι δεν ειναι χαβαλες η ανθρωπινη ζωη!
Τελικά η porsche μπήκε στην καλίμπρα :) :) :)
Ε δεν το ξερεις αυτο...
Ενταξει μωρε μη στεναχωριεστε, και στην Καλιμπρα να μπει 100 φορες δε θα το καταλαβει ο "χερας", Ετσι και αλλιως για να πηγαινει στη δουλεια του τη θελει χαχαχαχαχαχα
Πλάκα έχει,αλλά παιδιά,σ΄όλους μπορεί να συμβεί αυτό,δυστυχώς