Τελικά όλοι οι κοντράκηδες εδώ μαζευτήκαμε... Να βγάλουμε και ένα βιβλίο με κανόνες, μην στηνόμαστε στην τύχη...
Τελικά όλοι οι κοντράκηδες εδώ μαζευτήκαμε... Να βγάλουμε και ένα βιβλίο με κανόνες, μην στηνόμαστε στην τύχη...
'' stilo abarth 20v selespeed ''
Ααα δεν διάβασα σωστά...
Καλώς!!!
Και αυτό θα είναι επίσης ενδιαφέρων.
Θα το κανονίσουμε αν μπορούν και οι δύο πλευρές βέβαια.
Όσο για το κοντράκηδες, δεν είμαι αλλά μεταξύ μιας παρέας για χαβαλέ ναι... μ'αρέσει να τρέχω που και που.
Τέλος πάντων, τέλος η έξοδος σήμερα.
Πάλι μέσα...
Γεια σας παιδιά!!!![]()
-DO OR DO NOT, THERE IS NO "TRY"
-SCOTTY BEAM US UP!!!
ΑΝΟΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ????????
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ελα βρε τοσα τουρμπακια εχουμε...διαλεξτε καντε τα ζευγαρακια να τελειονουμαι![]()
το λοιπον .................. δε μου λεει αυτο κατι .
ποιος θελει διλαδι να επαλιθευσει το αρχηκο βιντεακι και νομιζει με το Braνo του οτι θα κανει τη διαφορα η' με το Stilo turbo του (εκτως του Νικου ) οποιος δε ασχωληθηκε με το θεμα αυτο .
εχουμε τον κ.maik
τον κ. tokis
και τον κ. cannons
τον κ.magelano δεν το συμπεριλαμβανω γιατι εχει οπελ και δεν περιλαμβανει το βιντεακι κατι σε οπελ .
αλλα για να ειμαι πιο δικαιος μιας και το δικο μου ειναι πολυ ποιο δινατο τι θα λεγατε να πηγενατε με του Abarth dna που ειναι σε ποιο λιγοτερη ιπποδυναμη μπας και επαλιθευσεται το βιντεακι συμψωνα με τα λεγομενα σας παντα σε φιλικο επιπεδο και μετα κερασμα καφεδακι ?
ε?
ε, τι λεται εμενα δε με περνατε ουτε απο σταση ουτε στο 0-400 ουτε στο 0-18 αλλα ουτε και στο 0-1000
αν θελεται να ελπιζεται σε κατι γιατδε δοκιμαζεται με το ABARTH DNA η μετον FACE που το εχει ακομη μαμα .
και υποσχομε οτι αν καταφερεται να περασεται εστω και ενα ABARTH τοτε δε θα ξαναμηλησω.
Εγω θα ερθω απευθειας για τον καφε Παντελη..ενα freddo ειναι οτι πρεπει μπροστα στα παραλιακα σας διπλα στα πανεπιστημια.
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Eγω διαλεγω Παντελη και το λεω σοβαρα αν θελει και αυτος...και παντα φιλικα ανηγματα.
Τους αλλους δυο δεν τους θελω...ας καθονται να μας παρακολουθουν κι ας εισαι το πιο δυνατο 2.4 οπως εσυ λες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MiKe_KaVaLa : 11-10-09 στις 18:00