φιλε μαικ εγω προσωπικα εχω μπει σε καποια φορυμ αλλων αυτοκινητων εκτος ιταλικων και εχω και πολλες περιπτωσεις γνωστων με πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα απο τα δικα μας γερμανικα ασ πουμε και μεγαλες μαρκες...και αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι ολα εχουν προβληματα και χοντρα προβληματα...
δες αν θες και το θεμα με την TOYOTA με την ανακληση των υβριδικων που εκανε..
ετσι λοιπον το να πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα δουλευοντας μια ζωη για να παρεις ενα ακριβο-γερμανικο αυτοκινητο η κα φτηνο γερμανικο αν θες....απλα δεν αξιζει....και οπως ειπε ο φιλος παντελης ειναι μεγαλη μμμμμμμμ........και οποτε μπαινεις συνεργειο να βγαινεις με εμφραγμα....και παλι ειναι μμμμμ.....
και για να μη σας ζαλιζω αλλο....θα σου δωσω ενα προσφατο παραδειγμα...τα χριστουγεννα γυρναγαμε απο μονεμβασια εγω μαζι ενα οπελ αστρα (σχετικα μεσαια κατηγορια αυτοκινητου) το 1,6 ειναι αν θυμαμαι...
ε λοιπον οταν γυρναγαμε στην εθνικη τριπολεως-κορινθου τα πατησαμε πολυυυ οσο πηγαινε μπορω να πω...
ε το αποτελεσμα.....μολις μπηκαμε κορινθο και κατεβαιναμε εκανε δεξια....εκαψε φλατζα και νευρα και πολλα αλλα το αστρα!!!!
γραψε για κανα SKYLINE τουλαχιστον να γουσταρουμε ολοι!!
αντε και ας κλεισει το θεμα γιατι δεν βλεπω να χει τελειωμο![]()