Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Και της γυναίκας μου το αμάξι είναι Golf 1.4 TSI με DSG7 το πήρα. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον (12.000χλμ) λάδι δεν έχει κάψει... Και δε νομίζω ότι είναι "κάθε τόσο" τα προβλήματα των VW...

) Και όσο και να τα αγαπάμε τα FIAT, η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη των VW.
Αν και η κουβέντα είναι εντελώς άκυρη και δεν οδηγεί πουθενά, να σημειώσω 2 πραγματάκια.

1.Τα dsg 2ης γενιάς είναι επίφοβα, καθώς ήταν και ο αποτρεπτικός λόγος που φίλος καλός δεν πήρε στην γυναίκα του το νέο Golf tsi με αυτό πάνω.
2. Επ΄ουδενί δεν δέχομαι ότι το golf IV ήταν ανώτερο από το stilo σε ποιότητα κατασκευής. Επ΄ουδενί, που τα παράθυρα κρέμονταν συνέχεια. Επ΄ουδενί δεν δέχομαι ότι και τα υλικά ήταν ανώτερης ποιότητας. Το golf V ήταν ανώτερο στα σημεία καθώς και πιο νέο (και πολύ πολύ πιο ακριβό).

Αλλά όχι ότι η ποιότητα κατασκευής το αυτοκίνητο του λαού IV είναι ανώτερη από το νέο bravo πχ. και δεν βάζω μέσα την delta που ταιριάζει τιμολογιακά περισσότερο. Το passat είναι μία κατηγορία πάνω και δέχομαι ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι κορυφαία. Αλλά το στερημένο από κάθε έμπνευση σχεδιαστικά, golf IV είναι μακράν υπερτιμημένο. (Γνώμη μου πάντα).

υγ. δεν το συζητάω καν για την εμετική αηδία που φέρει το όνομα Polo και στερείται όχι μόνο έμπευσης αλλά και ποιότητας κατασκευής. Τα πλαστικά του ειδικά τα χαμηλά είναι παρμένα από μοντέλα του 1990.